Dodaj do ulubionych

wróżka Henrietta z Łodzi

IP: *.devs.futuro.pl 16.10.09, 18:12
ktoś korzystał? jakie opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sandra Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: 91.193.99.* 29.05.10, 00:34
      nie korzystałam, ale koleżanka mi opowiadała że była i wszystko jej się sprawdza
      i sama tez się wybiorę za jakiś czas...
      • Gość: Kasia Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.home.aster.pl 13.08.10, 14:14
        Oszustka i naciągaczka, szkoda czasu na taką osobę, niepoważna,
        niekompetentna, a przede wszystkim nieuczciwa. Nikomu nie polecam tej
        wróżki. A sprawdziło się koleżance, bo siła autosugestii jest
        ogromna...
        • Gość: jaa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: 91.193.99.* 23.08.10, 18:17
          jej niby tak... ja poszłam i zdecydowanie nie polecam! Gadała jaka to jest dobra
          a nic konkretnego nie powiedziała!
      • Gość: ania Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: 160.83.30.* 06.04.11, 10:50
        byłam u tej wrózki i dzwoniłam do niej hmmm... sprawdziło sie wszytsko powiedziala mi o rzeczach ktorych nikt nie mogłby przypuszczac ani nawet wieeziec polecam
    • Gość: jaa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: 91.193.99.* 23.08.10, 18:21
      Wiem na 100% że rewelacyjną wróżką w łodzi jest albo była wróżka Alicja ale nie
      mogę znaleźć do niej namiarów mieszkała na Retkini i jej wróżby sprawdzały się
      co do joty a co najlepsze wróżba spełnia się już kilkanaście lat. Była moja
      mama, jej przyjaciółka, siostra wszystkim spełniło się mało tego mówiła bardzo
      szczegółowo co się stanie! czy ktoś o niej słyszał?? bo stary numer nie odpowiada
      • Gość: Ciekawa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.12, 23:56
        Witaj

Czy posiadasz może adres pod którym przyjuje ta wróżka z retkini ?

Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Gosia Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 23:25
        Witam

Szukam namiarów jakichkolwiek na wróżkę Alicję z retkini może być nawet nazwa ulicy

Czy ktoś coś posiada?

Z góry serdecznie dziękuję
        • Gość: bietka do Gosi IP: *.toya.net.pl 28.09.12, 17:21
          Tel. do wróżki Alicji z Retkini 42/6889043
    • Gość: Henrietta Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.09.10, 16:05
      Odpowiada bohaterka tych wypowiedzi,w sierpniu tego roku akurat nie było mnie w domu,nigdy nie podkreślam jaka jestem wspaniała,wróżka nie jest od tego żeby mówić jak będzie cudownie,tylko naprowadzać na właściwe rozwiązanie problemu,nikt kto nie ma ochoty nie musi korzystać z usług wróżki,wróżenie nie jest artykułem pierwszej potrzeby,a wróżka też jest człowiekiem,żyje pomiędzy ludźmi i z racji zawodu jest narażona na krytykę ludzi niestety,myślących inaczej
      • wilga3 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 08.09.10, 19:27
        Krytyka w tym miejscu to podstawa "niezadowolonych" klientów. Tutaj najlepsze są wróżki jedno sezonowe. Jak ktoś lata całe wróży i utrzymuje się w branży, musi być dobry.
      • Gość: Monikaaa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.11, 18:36
        Błagam o nr.tel do Pani lub e-mail PROSZĘ...
    • Gość: japineksaaaa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:57
      nie lubie takich rakingów
      bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne
      • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: 109.207.96.* 03.01.11, 17:11
        Nie rozumiem japineksaaaa dlaczego już chyba w 5 watku wklejasz ten sam tekst. Jeśli nie lubisz rankingów nie bierz w nich udzialu a nie spamuj tym samym tekstem kolejnego wątku. Czemu ma to niby służyć? :)

Wróżka Henrietta -czy to ta sama osoba co na Parasfera.pl?
        Korzystałam właśnie przez ten portal z usług niejakiej wrózki Henrietty i jestem bardzo zadowolona bo wrózba się sprawdziła! Pani w okularach i z kotami :)
        • Gość: ja Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.chomiczowka.waw.pl 04.01.11, 06:17
          Jeżeli ta pani jest tez na kosmice to zdecydowanie nie polecam.Złośliwa ironiczna i arogancka.Myśli że ma do tego prawo?W swoich odpowiedziach sugeruje sie pytaniem.A to bardzo złudne bo nie każdy pytający np o spotkanie musi być nieszczęśliwy z powodu rozstania.Może i ma za sobą lata wróżenia ale chyba te najlepsze zastąpiła zwykłą rutyną.
          • Gość: jolcia Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 02:29
            kochani, proszę o namiar do Pani Henrietty. Zgubiłam a bardzo potrzebuję. Nie mogę jej znaleźć, nie wiem dlaczego. Bardzo mi pomogła i jest mi niezwykle potrzebna. Próbowałam już na numer z jej strony, ale nie odpowiada. Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.aster.pl 23.03.11, 03:50
              Gość portalu: jolcia napisał(a):

> kochani, proszę o namiar do Pani Henrietty. Zgubiłam a bardzo potrzebuję. Nie m
              > ogę jej znaleźć, nie wiem dlaczego. Bardzo mi pomogła i jest mi niezwykle potrz
              > ebna. Próbowałam już na numer z jej strony, ale nie odpowiada. Pomóżcie!!!!!!!!
              > !!!!!!!! Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to może napisz mejla. albo smsa na komórkę. prywatne namiary znajdziesz na pf.pl itp stronach. a wróżbiarsko dostępna jest na portalach. wszystko jest, wystarczy wpisać w goglu.
              • Gość: jolcia Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.play-internet.pl 24.03.11, 02:40
                Już próbowałam i nic. Nie wiem dlaczego, ale znalazłam ją tylko na jednym portalu i mam wrażenie, pomimo zdjęcia, że to nie ona. Pytałam czy będzie na targach w Łodzi, bo zawsze była i odpowiedzieli mi, że niema zamówionego stoiska. Buuuu.... Może jednak ktoś coś wie
                • Gość: wróżka Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.182.208.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.11, 19:43
                  Angela- już ci pisała gdzie można znalezc pania Henriette tzn.na jakich portalach ta pani jest(na wszystkich jakie sa dostepne) nie sugeruj sie zdjeciem bo na jednych portalach pani dała zdjecie na ktorym miala chyba ze 40(ona pisze ze od tylu lat wrozy wiec pewnie dla wiarygodnosci)natomiast na portalu wizyta u wrozki.pl jest aktualne zdjecie tej pani i nie rozumiem jaki masz problem wystarczy w wyszukiwarke wpisac portal i masz pania wrózke mysle ze nie przyjmuje juz osobisci ze wzgledu na wiek natomiast na wszystkich portalach jest dostepna i poprostu napisz do niej .
                  • skarbeniek13 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 21.07.11, 14:00
                    Witajcie
                    coś mnie niepokoi...
                    Pytałam Henrietty w krótkim odstepie czasu o ciążę.
                    Dwukrotnie odpowiedziała mi, ze musze wyjechać za granicę- na urlop; wyjedziemy w dwójkę, wrócimy w trójkę.
                    Dwukrotnie powtórzyła się ta sama odpowiedź!!!
                    Czy to nie jest jakiś standard i szablon u twj Wróżki?
                    Pozdrawiam
                    • skarbeniek13 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 22.07.11, 08:07
                      Bardzo prosze o wasze wypowiedzi o Wróżce Henriettcie
                      • Gość: iwonn9 Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 11:36
                        ja raz rozmawiałam i jest "niemozliwa' to ze użuła takiego szablonu nie znam:)
                        a swoisty sposób mówienia bardzo zabawny zresztą ma ,nie wiem czy sprawdzi sie ale tafna była
                        i miła:)
                        pozdrawiam
                        • Gość: ewa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: 160.83.30.* 11.08.11, 14:28
                          witajcie
                          rozmawiałam z Panią Henriettą wiele razy, powiedziała mi ze dostane ofertę pracy w ciągu dwóch tygodni i w ciągu tygodnia ja otrzymałam, a nie wysyłałam żadnego CV nie poszukiwałam pracy, powiedziała mi wiele rzeczy które były bardzo trafne. Poleciłam ją kilku koleżnkom wszystkie zgodnie określiły Panią Henriettę bardzo pozytywnie, podobnie jak ja były zdziwione trafnością jej wróżb.
                      • skarbeniek13 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 08.08.11, 12:10
                        Czy ktoś jeszcze może wypowiedzieć sie o Pani Henriettcie?
                        Czy ktoś kiedyś pytał o ciąże? Z jakim skutkiem?
                        • Gość: Karol Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.jmdi.pl 08.08.11, 18:31
                          ciążę??? weź sie kobieto za robienie dzieci , a nie wróżek pytasz ona Ci dziecka nie zrobi...
                        • bulawy Re: wróżka Henrietta z Łodzi 08.08.11, 19:47
                          do ciąży to jest potrzebny zdrowy facet i zdrowa kobieta a nie wróżka .
                          A jak macie problemy to lekarz i leczenie .
                        • Gość: gosc Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.centertel.pl 12.08.11, 21:06
                          Cos tam sie sprawdza, nie jest taka zla ta Henrietta, tylko nie lubie jej sposobu konwersacji
                          • bulawy Re: wróżka Henrietta z Łodzi 15.08.11, 18:38
                            wróżyłam 3 dni temu u pani Henrietty na wizyta u wróżki,sprawdziło się w połowie reszta myślę ze też się sprawdzi.
            • Gość: Bzynio Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.teosat.pl 29.09.11, 12:41
              Ta WRÓŻKA NAROBIŁA MANKA I JEST POSZUKIWANA PRZEZ POLICJĘ ZA PRZEKRĘTY FINANSOWE NA DUŻĄ SKALĘ NACIĄGAŁA STARSZE OSOBY, KTÓRE DO NIEJ PRZYCHODZIŁY NA WRÓŻBY I ZACIĄGAŁA U NICH POŻYCZKI PO CZYM UDAWAŁA ŻE NIC SIĘ NIE DZIEJE
              • Gość: gosc Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 13:11
                kto nie kombinuje ten nie ma :)
              • Gość: ja Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.09.11, 16:24
                Taaa no juz uwierze ;) Poszukiwana przez policje hahaha.Wróżka która siedzi na wszystkich portalach i policja jej nie może znaleźć no sorry...Bzynio bzyknij sie w ta pusta głowe:)))A tak na marginesie -wiesz że za oczernianie,pomawianie etc. mozesz odpowiadac karnie ?Mam nadzieje ze pani Henrietta to przeczyta i się tym zajmie.A znaleźć cie bzyniu nie bedzie trudno:)
                • Gość: Mania Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 23:49
                  Chciałabym umówić się na wróżbe z Henriettą ale numer tel. który znalazłam w sieci nie odpowiada a na maila, którego wysłam na adres, który również znalazłam w sieci nie otrzymałam odpowiedzi. Czy może ktos mógły mi podać jakieś wiarygodne namiary na tę wróżkę. Bardzo mi zależy
                  • Gość: bea Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.220.110.180.bransat.pl 26.10.11, 20:09
                    Spróbuj jeszcze zadzwonić,bo Pani Henrietta ostatnio chorowała może jeszcze nie wydobrzała. Jeśli się nie odezwie podaj maila wyślę Ci jej prywatny numer. Pozdrawiam.
                    • Gość: Mania Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.ip.netia.com.pl 03.11.11, 18:55
                      Niestety, próbowałam się dodzwonić ale bez rezultatu. Podobno taki numer nie istnieje. Proszę, podaj mi numer telefonu do pani Henrietty. Mój adres mailowy anulka6599@onet.pl
                  • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.12, 20:44
                    Rozmawiałam dziś z tą Panią, co do trafności trudno mi na razie określić, ale zaskoczyła mnie pewną rzeczą przedstawiłam się jej tak jak mam na imię a ona od razu zwróciła się do mnie tak jak mówią do mnie najbliżsi znajomi i rodzina. Skąd ona to wiedziała...
                    • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 14:29
                      Ale bzdury piszesz,chyba że mówią do Ciebie zdrobnieniem i trafiła ,ta pani nie jest jasnowidząca ani czytająca w myślach.Czasem trafia ,a czasem tak jak ktoś pisze zaczyna rozmowę od opowiadania o sobie zresztą cenę za połączenia ma najniższą w porównaniu z innymi wróżkami,które od razu przechodzą do rzeczy.
                      • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.12, 22:08
                        to akurat nie było zdrobnienie, dwa zupełnie inne imiona,było to dla mnie bardzo zastanawiające, a nie każe ci wierzyć
                      • Gość: pokemon Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 12.01.12, 13:39
                        Błąd w sztuce nie ona jedna ma takie ceny a żadna wróżka nie jest stanie wszystkiego wiedzieć.Sławna Wanga miała 30% sprawdzalności a cóż dopiero wróżba telefoniczna
                    • monika2289 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 02.01.12, 19:55
                      Wiesz, ja też miałam podobne przeżycia, Pani Henrietta wiedziała o mnie coś tak szczególnego, co wiedzą tylko moi bliscy. Zdrobnienie którego uzyła było takie oczywiste popularne, czy wyszukane?
    • Gość: :) Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.xdsl.centertel.pl 01.01.12, 21:38
      mnei sie nei sprawdziło
      • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 00:38
        niestety mi też sie nie sprawdziło a pani zaczeła rozmowe od opowiadania o sobie jaka to ona wiekowa wrozka ,jezdzi na targi.........itd itp a mojej znajomej powiedziała ze jej milosc wroci ona czeka na to ze wroci juz rok a ten nawet na sms nie odp grobowa cisza .Ot i cała sprawdzalnosc a na tel prywatny pani nie odp albo portale albo prywatna wizyta w Łodzi ,ktos ma problem z tel do tej pani jak by ruszyl głowa napisał sms to pani poda namiar do siebie
        • sylwia.zborowska Re: wróżka Henrietta z Łodzi 04.01.12, 23:18
          Mnie tez nie pomogla kiedyś w sprawach milosnych.To jakis bubel nie wrozka.Nie polecam.
          • gosc47-online Re: wróżka Henrietta z Łodzi 08.01.12, 15:20
            Ha ha ha ! Sylwia Zborowska - Brzeg nie istnieje, to ta sama osoba, która pisze jako Jolanta Kostecka - Kołobrzeg i jeszcze wiele innych reklamujących namolnie pewną internetową, znaną tylko z netu, wrózkę S. Szkoda tylko, że nie tylko nagania sobie klientów, ale przy okazji szkodzi innym wróżbitom. No cóż Sylwio, twoja negatywna opinia to prawie jak pozytyw dla opisywanej tu wróżki H.
          • Gość: pokemon Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 12.01.12, 13:48
            Tak zwana Sylwia Zborowska powinna wiedzieć jaki los spotkał Samuela Zborowskiego.
      • monika2289 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 03.01.12, 15:42
        Kurcze, szybko sie okazało, dopiero dzisiaj byłaś, jak pisałaś przed chwilą?
    • Gość: Soniaaa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 21:54
      Kiedyś korzystałam i byłam bardzo zadowolona dużo sie sprawdziła a inne sama zmieniłam ich bieg :)
      Ogólnie polecam to była wrózba przez telefon na jakimś portalu juz nie pamietam jakim
      • Gość: k Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neanet.pl 13.08.12, 10:07
        Wiem, że terminy we wrozbach są ruchome, ale mi ta wrozka powiedziała w styczniu ze coś sie stanie za 10 dni. Jest połowa sierpnia i nic. Wpłaciłam 100 zł za wrożbe przez maila i nie dostałam jej nigdy. Pani wróżka dała mi za to swój numer prywatny. Było kilka telefonów ( sprawdziło sie coś tam, ale to co wazne sie nie sprawdziło) a potem pani wróżka zmieniła numer. Z perspektywy czasu moge już powiedziec, że moze zdolności jakies tam ma,coś tam sie może sprazwdza ale to coś tam, ale ogólnie to ze sprawdzalnością krucho, ze słownoscią i uczciwością niestety też. Nie dajcie sie nabrać na numer z wrozba na maila za 100 zł!
        • Gość: gosc Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 10:53
          dopóki wróżka pani nie wyśle odp na maila to ta kwota wisi w systemie,trzeba reklamować na portalu tym co pani korzystała i otrzyma pani zwrot,jeśli odp nie dotarła faktycznie.
          • Gość: K Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.siedlce.vectranet.pl 14.08.12, 19:01
            A kto powiedział że to było przez portal?nic takiego nie pisałam, wpłata była prywatnie na konto. J
            • Gość: .. Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.siedlce.vectranet.pl 14.08.12, 19:07
              Po tej wplacie jeszcze kilka razy rozmawiałyśmy przez telefon, wiec może te rozmowy nalezy uwzglednić jako rozliczenie, niech tak będzie. Za każdym razem pani H. powtarzała to samo, wiec może jeszcze kiedyś sie sprawdzi, życie pokaze. Miało być ponad pół roku temu i potrwac dziesieć lub kilkanaście dni. MIneło ponad pół roku, no ale może się jeszcze sprawdzi i jeszcze na tym portalu napiszę, że jednak sprawdziło się. Narazie nic na to nie wskazuje, ale życie potrafi zaskakiwac.
            • Gość: gosc Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 00:53
              w takim razie jeśli kontakt był prywatny to i żale wypada kierować prywatnie...tu na publicznym forum wygląda to na pomówienie....nie wiadomo czy sytuacja miała miejsce,czy może ktoś próbuje zepsuć imię wróżki...nie mnie to osądzać,ale nie ładnie ,że są osoby ,które pomawiają publicznie wróżki zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje życie....
              • Gość: robaczanek Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.ip.netia.com.pl 22.01.13, 08:43
                Dziewczyny a może ktoś niedawno korzystał z wróżb Henrietty? Jak z wrózbą przez sms, jest sprawdzalność? Skorzystałam i w sumie odpowiedź jest mało realna.. Niby niezbadane są wyroki boskie :) Ale ciekawa jestem czy komus się sprawdziło!
                • Gość: aaa Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.ghnet.pl 22.01.13, 11:31
                  Dzwoniłem ze 2 razy do Niej na WO. Praktycznie nic się nie sprawdziło.
    • Gość: karolina Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.13, 07:39
      Korzystałam przez portale - smsy i rozm. tel. W sprawie miłosnej się nie sprawdziło, nie wrócił, nie jesteśmy razem - zresztą byłam zdziwiona, że miałabym być z takim człowiekiem szczęśliwa, kompletnie do siebie nie pasujemy i źle mnie traktował - przeczucia mówiły mi, że to na pewno nie to, był za to bardzo przystojny jak dla mnie :).
      Sprawdziła się w drobnych sprawach - pytałam o przyjaciółkę, koniec problemów, wcześniejszego faceta - powiedziała, że nie podchodzi poważnie do związku i nie będziemy ze sobą.
      Mimo wszystko polecam tą panią, jest specyficzna, nie wszystko się sprawdza - ale tak na prawdę co to zmienia? :) - życie i tak płynie dalej, przynosi niespodzianki, a do wróżb mam dystans i czasami chcę się tylko uspokoić.
      • Gość: gość Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 08:18
        Na uspokojenie najlepsza melisa lub nervosol a nie wróżki kobietki:)Wróżki to dodatkowo zasieją w nas niepokój i oczekiwanie na cud,który nigdy może nie nastąpić.Potem w nas jest złość na wróżki i frustracja, a po co? To jest nasze życie i ono zależy od nas samych jak sobie go ułożymy.Trochę dystansu do tych spraw by się przydało mamy przecież XXI w. a nie ciemnogród.A jak masz dużo kasy i nie wiesz co z nią zrobić na jakie cele wydać, to jak już wydasz na wróżki,to nie psiocz na nich i nie poruszaj takich spraw na forum bo się ośmieszasz.
        • Gość: Ka. Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.13, 13:05
          Nie no bez sensu. Wchodzisz na forum " Wróżka Henrietta - jakie opinie", które Ciebie absolutnie nie interesuje bo nie korzystasz jak rozumiem, nie masz nic do powiedzenia na ten temat, sugerujesz co mamy zrobić z naszymi pieniędzmi i jakie syropki sobie kupić. A to wszystko z Twojej strony okraszone uśmiechem. Po co? Właściwie mnie to nie obchodzi - sam sobie odpowiedz.
          A na forach ludzie rozmawiają na konkretne tematy, wymieniają się opiniami, mają do tego prawo, każdy ma inne potrzeby i trzeba w końcu zrozumieć, że ludzie są różni.
        • Gość: Kamila Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 13:30
          Zgadzam się w 100 %. Z tym niepokojem masz rację. Pare miesięcy temu byłam u wróżki nie u Henrietty tylko u innej i powiedziała mi że ja i pewien koleś mamy się ku sobie... a że mi się podobał to wyszłam z inicjatywą i zaczęłam z nim rozmawiać na facebooku.. zajebiście się mi z nim rozmawiało nawet mnie podrywał podczas tego pisania poczym zerwał kontakt. Wróżka na to mamy się ku sobie on jest z dziewczyną ale myśli o mnie to ja znowu do niego piszę... a on nic. gdzie tu sens .tylko się ośmieszyłam wmówiłam sobie że to przeznaczenie że on i ja mamy się ku sobie dzięki wróżkom. wydałam tyle kasy i tak tydzień za tygodniem mija bez jego kontaktu i fakt że najpierw była flustracja i rozczarowanie bo przecież wróżki (byłam u paru) powiedziały inaczej. gdybym u nich nie była na pewno inaczej podeszłabym do sprawy. a mianowicie nie chce się spotkać to niech spada jest tylu fajnych facetów po co tracić czas na kogoś kto nie ma czasu dla nas samych.
          • Gość: antoni Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 17:32
            Faktycznie, Kamilo, jeżeli to nie był ten jeden jedyny, przeznaczony dla Ciebie, nie marnuj czasu dziewczyno, jest tyle fajnych facetów...
    • Gość: Agata Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:11
      To kobieta która nie szanuje ludzi, czyiś pieniędzy i czasu. Napisałam do tej Pani na portalu z zapytaniem czy zostanę w obecnej pracy (jestem za kogoś na zastępstwo), czy będę mieć nową pracę i otrzymałam odpowiedź "jeśli Pani źle w tej pracy to proszę szukać innej" ŻENADA!! pani Henrietto czy jak się tam Pani naprawdę nazywa - jest Pani pseudo wróżką i absolutnie z pomocą drugiemu człowiekowi nie ma Pani nic wspólnego.
      Pozdrawiam
      Agata
      • Gość: Aleksandra Re: wróżka Henrietta z Łodzi IP: *.253.stormmedia.pl 08.04.14, 11:33
        Nie polecam. Nic sie nie sprawdziło. Zaluje ze wydałam 100zl
      • anetaku1978 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 30.01.16, 09:40
        Ta pani może i ma dar albo miała .
        Jednakże ja nie jestem zadowolona i nie wrócę do niej na pewno .
        pomoc żadna a jedynie wyciąganie pieniędzy
    • agrentowy4321 Re: wróżka Henrietta z Łodzi 05.03.23, 08:45
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: wróżka Henrietta z Łodzi 25.04.23, 18:57
      Jestem spetryfikowana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka