Dodaj do ulubionych

Wróżka na zdrowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:43
Czy znacie jakąś dobrą wróżkę, która wróży na zdrowie? Tylko proszę nie
piszcie, że od tego jest lekarz. Szukam wróżki.
Obserwuj wątek
    • Gość: bluemoon Re: Wróżka na zdrowie IP: *.gemini.net.pl 25.10.09, 15:29
      Każda wróżka powinna stawiać karty na zdrowie. Przecież chodzi o wróżbę a nie
      stawianie diagnozy i przepisywanie leków.
      • Gość: Muniek Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 16:01
        Z tym, że jedne plotą bzdury a inne potrafią określić z dużą dokładnością. Podaj
        mi według ciebie dobrą wróżkę, która to potrafi.
        • Gość: rajca Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 16:18
          Aby wróżka stawiała karty na zdrowie musi coś wiewdzieć o anatomii, fizjologii
          aby nie pleść bzdur.Zdrowie to śliski temat i szanuję te osoby które nie czyją
          się na siłach i potrafią się do tego przyznać.To tak jak z biznesem najpierw
          trzeba się na nim znać aby się nie skompromitować. Nie podaję do siebie żadnych
          kontaktow bo kto szuka to znajduje.
          • toola-roola Re: Wróżka na zdrowie 25.10.09, 17:29
            Ja też uważam, że wrózka nie lekarz i nie powinna zajmowac się
            zdrowiem jeśli nie czuje tematu. Jak powyżej ktoś pisze - wróżka
            musialaby mieć odpowiednie to tego przygotowanie medyczne.
            Nie rozumiem, dlaczego ludzie "uciekają" przed lekarzami i biegają
            do wróżek w sprawach zdrowia?
            Przecież jeśli ktoś źle sie czuje, ma obawy, podejrzenia że coś jest
            nie tak, powinien iść w te pędy do lekarza medycyny,zrobić wszelkie
            badania, a nie łudzić się że wrózka pomoże.
            W zdrowiu wazny jest zwykle czas, a tracenie go na wróżki to zwykła
            głupota.
            • Gość: Renata Re: Wró¿ka na zdrowie IP: 67.159.45.* 27.10.09, 12:19
              Mam wróżkę, która też nie kładzie kart na zdrowie i chwała jej za to. Widać uczciwie podchodzi do sprawy i zachęca do korzystanie z gabinetu lekarskiego. Za to wychodząc od niej czuję się tak, jakby mi dała skrzydła. Zamiast biadolić mi o zdrowiu daje mi siłę, wiarę i energie. Do wróżki nie chodźcie po pytanie o zdrowie bo uwaga... lekarze też się mylą a co dopiero wróżka. Pisze to co usłyszałam od wróżki, ja też jestem tego samego zdania.
            • peacemaker123 Wrozka klamstwo Ci powie! 27.10.09, 19:48
              Prawda jest taka ze nie ma ludzi kotrzy widza przyszlosc!
              I najlepiej mozna to zobaczyc przy pytaniach o zdrowie. Nikt kto ma poczucie
              moralnosci nie bedzie klamal o zdrowiu- szczegolnie za kase.
              Tylko ze latwiej im pierdzielic glupoty o przyszlosci w finansach czy milosci bo
              mysla ze nic sie zlego od tych ich glupot ludzia nie stanie, a ze zdrowiem
              roznie bywa.
              • Gość: gosc Re: Wrozka klamstwo Ci powie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:25
                moze wlasnie dlatego tak malo wrozek podejmuje sie wrozyc na zdrowie?
          • anahella Re: Wróżka na zdrowie 27.10.09, 22:08
            Gość portalu: rajca napisał(a):

> Aby wróżka stawiała karty na zdrowie musi coś wiewdzieć
            > o anatomii, fizjologii
            > aby nie pleść bzdur.

Zgadzam się. Ostrożność. Pamiętajcie, że wróżąc na zdrowie nie wolno nam stawiać
            się w roli lekarza. Możemy co najwyżej pomóc klientowi naprowadzając go na
            specjalistę.
          • Gość: Weronika Do: Rajca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 22:52
            Gość portalu: rajca napisał(a):
            > Nie podaję do siebie żadnych kontaktow bo kto szuka to znajduje.

Może jednaj podasz coś naprowadzającego, bo szukałam i nie wiem.
        • peacemaker123 Nie ma takich wrozek 27.10.09, 19:45
          Nie ma ludzi ktorzy widza przyszloci to bajki z fimow i niedouczenia ludzi!!
      • Gość: sabinka k. Re: do bluemonn IP: 85.82.28.* 27.10.09, 12:46
        Gdybt tak wróżka powiedziała. Ma Pani raka piersi, macicy czy jeszcze gdzie
        indziej. Czy dobrze byś się z tym poczuła? Brrrrr.
        Po co zadawać takie pytanie. Lepiej zrobić wyniki, jest taniej i dokładniej.
        • Gość: bluemoon Re: do bluemonn IP: *.gemini.net.pl 27.10.09, 21:52
          Wiesz naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja wspominałam o rozkładzie na zdrowie, a nie o stawianiu diagnozy lekarskiej. Polecam ci elementarz...spróbuj..może tam nauczysz się czytać dokładniej.
      • peacemaker123 Re: Wróżka na zdrowie 27.10.09, 19:44
        TAK CHODZI O WCISKANIE KLAMSTWA KTORE MOZE ZRUJNOWAC ZYCIE.

Wrozba to klamstwo! Klamstwo ktore moze zmienic komus zycie. Zrozumcie to wreszcie!!
    • Gość: Muniek Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:13
      Można pytać wróżkę o zdrowie. Tylko pytać takiej wróżki, która się na tym zna a
      nie pierwszej lepszej. Ja pytałem i dostałem wskazówkę. Lekarze rozkładali ręce
      nie potrafiąc dać diagnozy i dzięki radzie wróżki naprowadziłem lekarzy na trop
      oczywiście nie mówiąc, że wiem to od wróżki. Dziś jestem zdrowy.
      Moja znajoma miała problem oddechowy z dzieckiem i oczywiście lekarze leczyli
      ją, każdy inaczej. Każdy pewien swej diagnozy, tylko, że efektów nie było.
      Nałykało się dziecko różnych antybiotyków przez kilka lat a problem pozostał.
      Wtedy ona bezradna nie mogąc patrzeć jak dziecko się wciąż męczy udała się po
      radę do wróżki i ta dała wskazówkę. Okazało się, że niepotrzebne było podawanie
      dziecku przez kilka lat tamtych leków, wycinanie migdałków itp. bo okazało się,
      że to brało się z psychiki. Dziś od 2 lat dziecko nie ma problemu z oddychaniem.
      Myślę, że lekarz i wróżka mają wiele wspólnego....
      I jeden i drugi może się mylić. Gorzej jak uważa inaczej.
    • peacemaker123 Lubisz sie oszukiwac??? 27.10.09, 19:42
      Powiedz szczerze naprawde wierzysz ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy widza
      przyszlosc??
      Bedziesz sie czula dobrze jesli wrozka Ci umiejetnie naklamie ze bedzie wszystko
      ok a pozniej jej wrozba sie oczywiscie nie spelni??

Bo sie nie spelni! Bo nie ma wrozek, nie ma mozliwosci widzenia przyszlosci.
      Zmarnujesz czas, pieniadze i jeszcze raz pieniadze wydajac je na te bzdury,
      LUDZIE NIE WIDZA PRZYSZLOSCI. Zrozum to i korzystaj z porad lekarza. Tylko on
      jeden cos moze wydedukowac na podstawie namacalnych dowodow a temat rysujacej
      sie przyszlosci stanu zdrowia kogo kolwiek. Na podstawie BADAN nie cholernych
      wrozb!!
      • Gość: Muniek Re: Lubisz sie oszukiwac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 20:55
        peacemaker123 napisała:
        korzystaj z porad lekarza. Tylko on jeden cos moze wydedukowac na podstawie
        namacalnych dowodow a temat rysujacej sie przyszlosci stanu zdrowia kogo
        kolwiek. Na podstawie BADAN nie cholernych wrozb!!

Gość portalu: Muniek napisał(a):
        Moja znajoma miała problem oddechowy z dzieckiem i oczywiście lekarze leczyli
        ją, każdy inaczej. Każdy był pewien swej diagnozy, tylko, że efektów nie było.

To są fakty. Są na to dowody w karcie zdrowia.
        Różni lekarze leczyli to dziecko przez kilka lat i każdy z tych lekarzy jak
        piszesz dedukował na podstawie namacalnych dowodów, na podstawie badań i co???
        Z faktami będziesz polemizował?

Może jednostronnie widzisz ten problem?
        Zgadzam się z Tobą, że jest wiele pseudo wróżbitów. Zgadzam się, że nie warto
        wysyłać sms, zgadzam się, że wielu zrobiło z ezoteryki biznes, ale nie wrzucaj
        wszystkich do tego samego worka i nie neguj czegoś czego na sobie nie
        stwierdziłeś. Skąd wiesz co los Ci szykuje? Może kiedyś sam będziesz zmuszony do
        skorzystania z niekonwencjonalnych metod?

Nałykało się dziecko różnych antybiotyków przez kilka lat a problem pozostał.
        Wtedy ona bezradna nie mogąc patrzeć jak dziecko się wciąż męczy udała się po
        radę do wróżki i ta dała wskazówkę.

Czy zwróciłeś uwagę, na to zdanie?
        Ona dopiero po wielu próbach u różnych lekarzy na przestrzeni lat udała się po
        poradę do wróżki.
        Czy zdajesz sobie sprawę co byłoby gdyby ta matka przez kolejne 2 lata ufała
        tylko lekarzom?
        Kolejne antybiotyki, kolejne kropelki... co jeden lekarz to mądrzejszy i
        nieomylny a problem brał się z lęku, braku pewności siebie a jednocześnie
        ambicji i chęci sprostania wyzwaniom życia /co akurat numerologia potwierdziła/.
        To dziecko potrafiło nawet samo wytworzyć sobie gorączkę, aby nie iść do szkoły.

Myślę, że Ci lekarze podobnie jak Ty patrzyli na problem tylko ze swojego punktu
        widzenia, z punktu widzenia tylko swojej specjalizacji. Mylili się.
        Może warto byłoby aby lekarze zaczęli patrzeć na pacjenta całościowo?
        • Gość: gosc zdrowe podejscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 09:48
          mysle, ze to zdrowe podejscie - najpierw lekarz a jak nie ma poprawy to dopiero
          poxniej wrozka.
        • Gość: beea Re: Lubisz sie oszukiwac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 13:45
          Ja myślę, że ten picmaker, to jakiś niewydarzony lekarzyna. Mnie też
          taki felczer powiedział z niezachwianą pewnością, że mam raka. Wiele
          osób mogłoby się załamać po takiej diagnozie. Całe szczęście, że
          byłam 2 dni wcześniej u wróżki i to ona wysłała mnie do szpitala
          (nie do lekarza), bo określiła mój stan jako bardzo poważny i
          wymagający pilnego i długotrałego leczenia szpitalnego. Określiła
          też, jakie organy mam chore. I wszystko było tak jak powiedziała,
          przeszłam poważną operację i spędziłam w szpitalu 3 miesiące i
          jeszcze pół roku na chorobowym. Mineło ponad 7 lat i mój stan
          zdrowia jest stabilny, a choroba nigdy nie miała nic wspólnego z
          nowotworem. Dodam tylko, że będąc wtedy u wróżki, nawet nie przyszło
          mi na myśl, żeby pytać o zdrowie.
          • Gość: :) Re: Lubisz sie oszukiwac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:22
            A czy u tej wrozki mozna zapytac sie o zdrowie innej osoby?? np: mamy
            Pytanko do beea ( mozesz dac mi znac na e- miala magdap-13@wp.pl)
          • Gość: Weronika Do beea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 00:07
            Autor: Gość: beea
            byłam 2 dni wcześniej u wróżki i to ona wysłała mnie do szpitala
            (nie do lekarza), bo określiła mój stan jako bardzo poważny i
            wymagający pilnego i długotrałego leczenia szpitalnego. Określiła
            też, jakie organy mam chore. I wszystko było tak jak powiedziała

Beea,
            proszę podaj kim jest ta wróżka i czy trzeba iść do niej osobiście, czy można
            skontaktować się z nią mailem?
    • Gość: Weronika Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 23:02
      Czy ktoś jeszcze może podać jakieś namiary na wróżkę lub jasnowidza dobrego na
      sferę zdrowia?
    • Gość: Barbara Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 00:11
      Interesuje mnie temat.Może ktoś poleci jeszcze jakąś wróżkę lub jasnowidza,
      który sprawdza jeśli chodzi o zdrowie?
      • Gość: NICOLA Re: Wróżka na zdrowie IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 10:28
        Słyszałam ze najlepsze są babki szeptuchy na problemy zdrowotne
        • toola-roola Re: Wróżka na zdrowie 07.11.09, 22:20
          Znachorki owszem, zioła potrafią czynić cuda, niemniej ja uważam że
          lekarzy także nie nalezy omijać. Jak lekarz nawali, wtedy do
          szeptuchy. Chyba taka kolejność jest OK
      • merlinka99 Re: Wróżka na zdrowie 09.11.09, 11:55
        Zdrowiem zajmują się bioenergoterapeuci a nie wróżki ani jasnowidze.
        Idz do jakiegos terapeuty to Cie zdiagnozuje i moze wyleczy.
    • agrentowy4321 Re: Wróżka na zdrowie 05.03.23, 08:36
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Wróżka na zdrowie 25.04.23, 18:45
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka