Gość: Weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:43 Czy znacie jakąś dobrą wróżkę, która wróży na zdrowie? Tylko proszę nie piszcie, że od tego jest lekarz. Szukam wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bluemoon Re: Wróżka na zdrowie IP: *.gemini.net.pl 25.10.09, 15:29 Każda wróżka powinna stawiać karty na zdrowie. Przecież chodzi o wróżbę a nie stawianie diagnozy i przepisywanie leków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 16:01 Z tym, że jedne plotą bzdury a inne potrafią określić z dużą dokładnością. Podaj mi według ciebie dobrą wróżkę, która to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajca Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 16:18 Aby wróżka stawiała karty na zdrowie musi coś wiewdzieć o anatomii, fizjologii aby nie pleść bzdur.Zdrowie to śliski temat i szanuję te osoby które nie czyją się na siłach i potrafią się do tego przyznać.To tak jak z biznesem najpierw trzeba się na nim znać aby się nie skompromitować. Nie podaję do siebie żadnych kontaktow bo kto szuka to znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: Wróżka na zdrowie 25.10.09, 17:29 Ja też uważam, że wrózka nie lekarz i nie powinna zajmowac się zdrowiem jeśli nie czuje tematu. Jak powyżej ktoś pisze - wróżka musialaby mieć odpowiednie to tego przygotowanie medyczne. Nie rozumiem, dlaczego ludzie "uciekają" przed lekarzami i biegają do wróżek w sprawach zdrowia? Przecież jeśli ktoś źle sie czuje, ma obawy, podejrzenia że coś jest nie tak, powinien iść w te pędy do lekarza medycyny,zrobić wszelkie badania, a nie łudzić się że wrózka pomoże. W zdrowiu wazny jest zwykle czas, a tracenie go na wróżki to zwykła głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Wró¿ka na zdrowie IP: 67.159.45.* 27.10.09, 12:19 Mam wróżkę, która też nie kładzie kart na zdrowie i chwała jej za to. Widać uczciwie podchodzi do sprawy i zachęca do korzystanie z gabinetu lekarskiego. Za to wychodząc od niej czuję się tak, jakby mi dała skrzydła. Zamiast biadolić mi o zdrowiu daje mi siłę, wiarę i energie. Do wróżki nie chodźcie po pytanie o zdrowie bo uwaga... lekarze też się mylą a co dopiero wróżka. Pisze to co usłyszałam od wróżki, ja też jestem tego samego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Wrozka klamstwo Ci powie! 27.10.09, 19:48 Prawda jest taka ze nie ma ludzi kotrzy widza przyszlosc! I najlepiej mozna to zobaczyc przy pytaniach o zdrowie. Nikt kto ma poczucie moralnosci nie bedzie klamal o zdrowiu- szczegolnie za kase. Tylko ze latwiej im pierdzielic glupoty o przyszlosci w finansach czy milosci bo mysla ze nic sie zlego od tych ich glupot ludzia nie stanie, a ze zdrowiem roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozka klamstwo Ci powie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:25 moze wlasnie dlatego tak malo wrozek podejmuje sie wrozyc na zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Wróżka na zdrowie 27.10.09, 22:08 Gość portalu: rajca napisał(a): > Aby wróżka stawiała karty na zdrowie musi coś wiewdzieć > o anatomii, fizjologii > aby nie pleść bzdur. Zgadzam się. Ostrożność. Pamiętajcie, że wróżąc na zdrowie nie wolno nam stawiać się w roli lekarza. Możemy co najwyżej pomóc klientowi naprowadzając go na specjalistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Do: Rajca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 22:52 Gość portalu: rajca napisał(a): > Nie podaję do siebie żadnych kontaktow bo kto szuka to znajduje. Może jednaj podasz coś naprowadzającego, bo szukałam i nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Nie ma takich wrozek 27.10.09, 19:45 Nie ma ludzi ktorzy widza przyszloci to bajki z fimow i niedouczenia ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka k. Re: do bluemonn IP: 85.82.28.* 27.10.09, 12:46 Gdybt tak wróżka powiedziała. Ma Pani raka piersi, macicy czy jeszcze gdzie indziej. Czy dobrze byś się z tym poczuła? Brrrrr. Po co zadawać takie pytanie. Lepiej zrobić wyniki, jest taniej i dokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: do bluemonn IP: *.gemini.net.pl 27.10.09, 21:52 Wiesz naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja wspominałam o rozkładzie na zdrowie, a nie o stawianiu diagnozy lekarskiej. Polecam ci elementarz...spróbuj..może tam nauczysz się czytać dokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Re: Wróżka na zdrowie 27.10.09, 19:44 TAK CHODZI O WCISKANIE KLAMSTWA KTORE MOZE ZRUJNOWAC ZYCIE. Wrozba to klamstwo! Klamstwo ktore moze zmienic komus zycie. Zrozumcie to wreszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 13:13 Można pytać wróżkę o zdrowie. Tylko pytać takiej wróżki, która się na tym zna a nie pierwszej lepszej. Ja pytałem i dostałem wskazówkę. Lekarze rozkładali ręce nie potrafiąc dać diagnozy i dzięki radzie wróżki naprowadziłem lekarzy na trop oczywiście nie mówiąc, że wiem to od wróżki. Dziś jestem zdrowy. Moja znajoma miała problem oddechowy z dzieckiem i oczywiście lekarze leczyli ją, każdy inaczej. Każdy pewien swej diagnozy, tylko, że efektów nie było. Nałykało się dziecko różnych antybiotyków przez kilka lat a problem pozostał. Wtedy ona bezradna nie mogąc patrzeć jak dziecko się wciąż męczy udała się po radę do wróżki i ta dała wskazówkę. Okazało się, że niepotrzebne było podawanie dziecku przez kilka lat tamtych leków, wycinanie migdałków itp. bo okazało się, że to brało się z psychiki. Dziś od 2 lat dziecko nie ma problemu z oddychaniem. Myślę, że lekarz i wróżka mają wiele wspólnego.... I jeden i drugi może się mylić. Gorzej jak uważa inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
peacemaker123 Lubisz sie oszukiwac??? 27.10.09, 19:42 Powiedz szczerze naprawde wierzysz ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy widza przyszlosc?? Bedziesz sie czula dobrze jesli wrozka Ci umiejetnie naklamie ze bedzie wszystko ok a pozniej jej wrozba sie oczywiscie nie spelni?? Bo sie nie spelni! Bo nie ma wrozek, nie ma mozliwosci widzenia przyszlosci. Zmarnujesz czas, pieniadze i jeszcze raz pieniadze wydajac je na te bzdury, LUDZIE NIE WIDZA PRZYSZLOSCI. Zrozum to i korzystaj z porad lekarza. Tylko on jeden cos moze wydedukowac na podstawie namacalnych dowodow a temat rysujacej sie przyszlosci stanu zdrowia kogo kolwiek. Na podstawie BADAN nie cholernych wrozb!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Lubisz sie oszukiwac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 20:55 peacemaker123 napisała: korzystaj z porad lekarza. Tylko on jeden cos moze wydedukowac na podstawie namacalnych dowodow a temat rysujacej sie przyszlosci stanu zdrowia kogo kolwiek. Na podstawie BADAN nie cholernych wrozb!! Gość portalu: Muniek napisał(a): Moja znajoma miała problem oddechowy z dzieckiem i oczywiście lekarze leczyli ją, każdy inaczej. Każdy był pewien swej diagnozy, tylko, że efektów nie było. To są fakty. Są na to dowody w karcie zdrowia. Różni lekarze leczyli to dziecko przez kilka lat i każdy z tych lekarzy jak piszesz dedukował na podstawie namacalnych dowodów, na podstawie badań i co??? Z faktami będziesz polemizował? Może jednostronnie widzisz ten problem? Zgadzam się z Tobą, że jest wiele pseudo wróżbitów. Zgadzam się, że nie warto wysyłać sms, zgadzam się, że wielu zrobiło z ezoteryki biznes, ale nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka i nie neguj czegoś czego na sobie nie stwierdziłeś. Skąd wiesz co los Ci szykuje? Może kiedyś sam będziesz zmuszony do skorzystania z niekonwencjonalnych metod? Nałykało się dziecko różnych antybiotyków przez kilka lat a problem pozostał. Wtedy ona bezradna nie mogąc patrzeć jak dziecko się wciąż męczy udała się po radę do wróżki i ta dała wskazówkę. Czy zwróciłeś uwagę, na to zdanie? Ona dopiero po wielu próbach u różnych lekarzy na przestrzeni lat udała się po poradę do wróżki. Czy zdajesz sobie sprawę co byłoby gdyby ta matka przez kolejne 2 lata ufała tylko lekarzom? Kolejne antybiotyki, kolejne kropelki... co jeden lekarz to mądrzejszy i nieomylny a problem brał się z lęku, braku pewności siebie a jednocześnie ambicji i chęci sprostania wyzwaniom życia /co akurat numerologia potwierdziła/. To dziecko potrafiło nawet samo wytworzyć sobie gorączkę, aby nie iść do szkoły. Myślę, że Ci lekarze podobnie jak Ty patrzyli na problem tylko ze swojego punktu widzenia, z punktu widzenia tylko swojej specjalizacji. Mylili się. Może warto byłoby aby lekarze zaczęli patrzeć na pacjenta całościowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zdrowe podejscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 09:48 mysle, ze to zdrowe podejscie - najpierw lekarz a jak nie ma poprawy to dopiero poxniej wrozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beea Re: Lubisz sie oszukiwac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 13:45 Ja myślę, że ten picmaker, to jakiś niewydarzony lekarzyna. Mnie też taki felczer powiedział z niezachwianą pewnością, że mam raka. Wiele osób mogłoby się załamać po takiej diagnozie. Całe szczęście, że byłam 2 dni wcześniej u wróżki i to ona wysłała mnie do szpitala (nie do lekarza), bo określiła mój stan jako bardzo poważny i wymagający pilnego i długotrałego leczenia szpitalnego. Określiła też, jakie organy mam chore. I wszystko było tak jak powiedziała, przeszłam poważną operację i spędziłam w szpitalu 3 miesiące i jeszcze pół roku na chorobowym. Mineło ponad 7 lat i mój stan zdrowia jest stabilny, a choroba nigdy nie miała nic wspólnego z nowotworem. Dodam tylko, że będąc wtedy u wróżki, nawet nie przyszło mi na myśl, żeby pytać o zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Lubisz sie oszukiwac??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 14:22 A czy u tej wrozki mozna zapytac sie o zdrowie innej osoby?? np: mamy Pytanko do beea ( mozesz dac mi znac na e- miala magdap-13@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Do beea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 00:07 Autor: Gość: beea byłam 2 dni wcześniej u wróżki i to ona wysłała mnie do szpitala (nie do lekarza), bo określiła mój stan jako bardzo poważny i wymagający pilnego i długotrałego leczenia szpitalnego. Określiła też, jakie organy mam chore. I wszystko było tak jak powiedziała Beea, proszę podaj kim jest ta wróżka i czy trzeba iść do niej osobiście, czy można skontaktować się z nią mailem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 23:02 Czy ktoś jeszcze może podać jakieś namiary na wróżkę lub jasnowidza dobrego na sferę zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Wróżka na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 00:11 Interesuje mnie temat.Może ktoś poleci jeszcze jakąś wróżkę lub jasnowidza, który sprawdza jeśli chodzi o zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICOLA Re: Wróżka na zdrowie IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 10:28 Słyszałam ze najlepsze są babki szeptuchy na problemy zdrowotne Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: Wróżka na zdrowie 07.11.09, 22:20 Znachorki owszem, zioła potrafią czynić cuda, niemniej ja uważam że lekarzy także nie nalezy omijać. Jak lekarz nawali, wtedy do szeptuchy. Chyba taka kolejność jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Wróżka na zdrowie 09.11.09, 11:55 Zdrowiem zajmują się bioenergoterapeuci a nie wróżki ani jasnowidze. Idz do jakiegos terapeuty to Cie zdiagnozuje i moze wyleczy. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżka na zdrowie 25.04.23, 18:45 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś