Dodaj do ulubionych

Pomóżcie mi

IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 11:14
Tydzień temu mój tata wyszedł z domu i do tej pory nie daje znaku życia, w pierwszym i 2 dniu nie odbierał od nikogo żadnych tel. a teraz tel. albo sie rozładował albo wylączył. Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś jasnowidza który mógłby powiedzieć czy zyje?
Obserwuj wątek
    • Gość: NICOLA Re: Pomóżcie mi IP: *.toya.net.pl 04.11.09, 11:20
      Chyba najlepszy Krzysztof Jackowski najbardziej znany polski jasnowidz.
      • Gość: Renata2 Re: Pomó¿cie mi IP: 67.159.45.* 04.11.09, 12:31
        Ja nie neguję tego Pana, nigdy nie korzystałam z jego usług. Czytałam w Wysokich Obcasach artykuł o pewnej Pani, która miała podobne problemy z tatą, siostrą, córka. Pisano w tym artykule o Panu Jackowskim, że nic nigdy nie trafił. Później Pani przeglądała forum i okazało się, że nikomu nic nie trafił. Podawał niby miejsca ale bez efektu.
        Sama czytałam kilka innych wypowiedzi i artykułów i nie sądzę aby pomógł. Jeżeli coś kiedyś miało takie miejsce to był to zapewne czysty przypadek.
        Czasami ludzie mają dość wszystkiego i tak się zachowują. Sama nie raz poszła bym w siną dal, ale nie mam dokąd.
        Pozostaje Tobie tylko wiara w to, że tato powróci.
        Może ma problemy, które go przerastają. Zgłoś zaginienie na policję.
        Radzę poczytać Tobie forum o Panu Jackowskim to zrozumiesz, że szkoda pieniędzy i zachodu.
        • Gość: :) Re: Pomó¿cie mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 12:58
          Napisz tutaj to tw tc coś takiego wróży za darmo poszukaj jej wątku i do niej
          napisz, na pewno postara ci się pomóc.
          • Gość: NICOLA Re: Pomó¿cie mi IP: *.toya.net.pl 04.11.09, 13:19
            Masz racje można spytać internetowe wróżki może pomogą zawsze warto spróbować
            .Jeśli chodzi o Pana Jackowskiego pomógł odnaleźć ponad 700 osób to o czymś
            świadczy .
            • Gość: jasnowidzący Re: Pomó¿cie mi IP: *.foebud.org 04.11.09, 13:31
              A gdzie to jest napisane o tych 700 osobach? Sporo już przeczytałem i nigdy nic
              ciekawego nie znalazłem. To tak jakbym powiedział że obdarowałem 500 osób tylko
              gdzie one są? Marna reklame tutaj robicie heh. Jako jasnowidz twierdze, że wcale
              Ci tatuś nie zaginął he he.
              Siedzi sobie w domku Pan Jasnowidz i czeka na klientów. Mam rację? Wasz
              jasnowidzący i acha pozdrów tatusia.Siemka
              • Gość: NICOLA Re: Pomó¿cie mi IP: *.toya.net.pl 04.11.09, 14:01
                Człowieku jesteś bezczelnym facetem .Dziewczyna ma problem a ty się nabijasz ?
                Uważaj żebyś nie potrzebował kiedyś pomocy .Ja nikomu reklamy nie robię nie znam
                osobiście Pana Jackowskiego tylko z telewizji i z prasy .Jesteś zazdrosny ze
                ktoś ma dar? Przykre...
            • Gość: tylko gościnnie Re: Pomó¿cie mi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 17:05
              700 osób ? gdzie tak pisali? w karuzeli?
    • ollaboga77 Re: Pomóżcie mi 04.11.09, 14:13
      skontaktuj sie z Hanna Teodozją Powdójci (Katarzyna Berg) jest coć
      jak Jackowski, amoze i lepsza !
    • agrentowy4321 Re: Pomóżcie mi 04.03.23, 12:56
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Pomóżcie mi 23.04.23, 22:54
      Hmm
    • irona.sonata Re: Pomóżcie mi 24.04.23, 12:26
      Jestem wstrząśnięta
    • irona.sonata Re: Pomóżcie mi 24.04.23, 16:40
      To zadawane
    • irona.sonata Re: Pomóżcie mi 02.05.23, 22:05