hella100 22.01.04, 11:11 Wiem, ze znasz sie na astrologi, i to naprawde dobrze. Czy zajmujesz sie tym zawodowo, czy to Twoje hobby? Czy bylbys tak mily i okreslil moj ascendent? a moze moglbys napisac cos wiecej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mola07 Re: Do rekinka:))) 22.01.04, 11:39 hella100 napisała: > Czy bylbys tak mily i okreslil moj ascendent? a moze moglbys napisac cos > wiecej? Daj mu szanse zna sie na astrologii ale chyba nie jest jasnowidzem przeciez nie podalas zadnych swoich danych ani daty ani godziny urodzenia ani miejsca Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Do rekinka:))) 22.01.04, 11:50 mola07 napisała: > Daj mu szanse zna sie na astrologii ale chyba nie jest jasnowidzem przeciez nie > > podalas zadnych swoich danych ani daty ani godziny urodzenia ani miejsca > > Pozdrowka Wiem, ze nie podalam:)))) ale chcialam sie najpierw upewnic, czy bedzie mial ochote odpisywac nastepnej osobie:))) Ale jesli tak, to podam od razu 22,08,1970 godzina ok.21szej. Dobre Miasto kolo Olsztyna interesuje mnie przede wszystkim przyszlosc, bo przeszlosc juz znam, a o terazniejszosci wolalabym jak najszybciej zapomniec:( O ile mniej byłoby nieszczęść, gdyby kobietom przy wyborze partnera życiowego chamstwo nie myliło się z męskością. Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Do rekinka:))) 22.01.04, 14:27 Aha, chcialam sie jeszcze zapytac, czy stawiasz horoskopy indywidualne i ile one kosztuja? ale to moze na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: Do rekinka:))) 22.01.04, 16:56 Dziekuję Moli za pomoc w wydobuciu danych :) A teraz do Heli. Ascedent masz w Byku (jesteś połączeniem Lwicy i Byka). Księzyc masz w Byku - masz wdzięk, serdeczność i radość życia. Merkurego masz w Pannie - masz analityczny umysł. Wenus masz w Wadze - jesteś osobą kulturalną i masz dobry gust. Marsa masz w Lwie - jesteś odważna i lubisz bronić słabszych. Medium coeli masz w Koziorożcu - lubisz awansować. Co jeszcze astrolog może wyczytać z gwiazd? To, że skoro urodziłaś się w Dobrym Mieście, to duże jest prawdopodobieństwo, że uczyłaś sie w "jedynce" lub "dwójce" (innych podstawówek wtedy tam nie było). Ja w tym samym czasie co ty, uczyłem się w "dwójce" (klasa o rok młodsza). Owszem, stawiam horoskopy za 20zł (niektórzy uważają w mailach do mnie, że to żart, ale to prawda). Po prostu nie czuję się "profesjonalnym" astrologiem i uważam, że to nie w porządku jakbym wziął więcej. Jeśli ktoś chce sporządzić horoskop dla siebie, dla swego partnera i porównawczy (w sumie trzy) wtedy za całość biorę 50zł. Jeśli jesteś zainteresowana, to prześlij mi maila. Pozdrawiam cię Hello z Warmii. Odpowiedz Link Zgłoś