Dodaj do ulubionych

dziwne sny:/

14.01.10, 01:36
chcialabym prosic o pomoc w interpretacji moich dziwnych snow:/ czuje ze one cos znacza a ja niewiem co mam myslec...
3 noce pod rzad snily mi sie dziwne i niedajace mi spokoju sny...
1 nocy snila mi sie moja cala rodzina na podworku wlacznie z tata ktory od 5lat niezyje(zginal w wypadku) to on odgrywal glowna role we snie, widzialam go bardzo zlego nadasanego gniewnego... nic niemowil. 2 nocy snilo mi sie ze jestem w jakims pustym domu z pozamykanymi oknami sam na sam z czrownica/wiedzma biegalam po tym domu i ja gonilam, bilam ja tak jakbym chciala ja wygonic albo zabic. 3 nocy snil mi sie tata ze lezy na lozku tak jakby spal/byl chory, zobaczylam w jego glowie jakby powbijane mial jakies patyki w glowe,(krwi niewidzialam) w tym momencie gdy to zobaczylam zapytalam sie mamy czemu tacie nieulzy i niepowyjmuje tacie tych patykow i zaczelam je lamac/wyjmowac a gdy skonczylam powiedzialam "teraz juz ci bedzie wygodnie".
????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: sennikowa rada Re: dziwne sny:/ IP: *.ppp.dion.ne.jp 14.01.10, 10:08
      Ja bym to zinterpretowała tak.
      Droga termolowo, widocznie nie zdążyłaś przed śmiercią ojca, załatwić do końca,
      czy wybaczyć sobie czy ojcu, wzajemnie pewnych spraw.
      W takich przypadkach, pozostaje nam iść na cmentarz, pomodlić się.
      Następnie, jeżeli jesteś w wyżej opisanej sytuacji, powiedz do ojca, że Jemu
      wszystko wybaczasz i prosisz Go o to samo.
      Patyki oznaczają zadry w Waszych byłych relacjach.
      Warto umieć wybaczać.
      W ten sposób możesz ulżyć i sobie i ojcu, czyli jego duszy.
      Nie jest to skomplikowane, warto spróbować. Pozdrawiam.

• utka65-1 Re: dziwne sny:/ 14.01.10, 11:40
        A ja myśle,że sen ma zupełnie inny wydzwięk.Nie wiem
        skad "sennikowej radzie" przyszło do głowy to wzajemne wybaczanie i
        niezałatwione sprawy ale jakos to do mnie nie przemawia.Lepiej
        sprawdz sama w senniku zanim przez następne takie rady zaczniesz sie
        zamartwiać:-)
        Pozdrawiam
        • Gość: Renata2 Re: do utka IP: 67.159.45.* 14.01.10, 12:29
          Nie wiem dokładnie, ale myślę, że pomodlic się przecież nie zaszkodzi.
          Zawsze to jakiś spokój ducha człowiek ma. Nie jest wcale powiedziane, że to napisał ktoś, czyli ta Pani czy Pan sennik czy podobnie, kto się zna na snach.
          Ogólnie zawsze tak wszyscy z mojego bliskiego grona mówią, że jak śni sie zmarły to dobrze jest się pomodlić, bo może potrzebuje modlitwy. Nie jestem myszą koscielną, nic nie sugeruję tylko popieram modlitwę. To nie jest sen do zamartwiania się, nie ma się co martwić. Wszyscy mają sny. Może akurat oznacza coś innego, sorki, nie znam się.
          • utka65-1 Re: do utka 14.01.10, 13:05
            Ale ja zgadzam sie absolutnie-nigdy nie zaszkodzi się pomodlić.Po
            prostu jak przeczytałam"sennikową rade" to mnie ciarki przeszły a
            wyobrazasz sobie co byś czuła gdyby to było Twoje pytanie?Dlatego
            troszkę lużniej odpisałam:-)A teraz to ja w ogóle mysle,że jeśli
            udziela sie rad tak jak ta sennikowa to trzeba wiedzieć o czym się
            mówi:-)
    • Gość: Renata2 Re: dziwne sny:/ IP: 67.159.45.* 14.01.10, 11:30
      Rzeczywiście godna polecenia rada, ja robiłam coś podobnego, ale tak jak napisała sennikowa jest chyba lepiej. Dodam tylko, że to dobrze działa, sny męczące nie wracają, czego Tobie życzę.
      Ja zapalałam jeszcze 2 znicze, ale może to niekoniecznie tak trzeba.
    • tw_tc Re: dziwne sny:/ I sen 14.01.10, 11:36
      Tajemnica ojca miała dla Ciebie pozostać tajemnicą do pewnego momentu w życiu.
      Teraz czas skończyć to czego on nie zdążył. Wiedział jak olbrzymi potencjał w
      Tobie drzemie i wiedział jak bardzo powinien chronić cię przed światem póki nie
      dojrzejesz do pewnych rzeczy sama. Ale odszedł w mrok a teraz dał znak że kolej
      na ciąg dalszy. Nie bój się jego gniewu bo nie jest skierowany do ciebie, to po
      prostu znak że masz zwrócić na sen uwagę.
      Ten sen zapowiada w Twoim życiu wielką miłość, mężczyznę który po Twoim ojcu
      stanie się Twoim opiekunem. Z tego co widzę w kartach będzie to miłość silna,
      przepiękna.
      • termolowa dziwne sny:/ 14.01.10, 12:38
        jestem w ogromnym szoku!!! czy moglabym sie z p. skontaktowac na prywatnego
        e-mail?? bardzo bardzo dziekuje za poswiecenie mi swojego prywatnego czasu! dzekuje.
    • tw_tc Re: dziwne sny:/ II sen 14.01.10, 11:41
      Wiedźma ze snu kryje się w Tobie. Okna były zamknięte ale przyjdzie dzień że
      okna i drzwi otworzą się. Nie wygonisz tej wiedźmy, żeby nie wiem co;)
      W ciągu maksimum pół roku spotkasz się z kobietą która uleczy Twoje serce.
      Ukrywasz coś w sobie ale to nie temat na forum.
      Spotkasz się z nią 2 razy - pierwszy raz zagoi ból i poznasz jego źródło, drugi
      raz obudzi możliwości drzemiące w Tobie. Przedtem tej kobiecie przyśni się Twój
      ojciec, ona widzi zmarłych.
    • tw_tc Re: dziwne sny:/ III sen 14.01.10, 11:45
      to dziecko które Wam się urodzi. Będziecie mieli dwoje dzieci ale jedno z nich
      będzie chore i nikt nie będzie w stanie powiedzieć co mu jest. Nikt oprócz
      Ciebie - Ty to będziesz wiedziała.
      Karty wyraźnie mówią że sprawa tego dziecka stanie między "diabłem a aniołem"
      takiego układu kart nie widziałam od lat.
      Kiedyś będziesz leczyć ludzi - to Twój trzeci sen.
      • toola-roola Re: dziwne sny:/ III sen 14.01.10, 13:46
        Z całym szacunkiem dla Pani, ale czy to nie jest zbyt piękna i zbyt
        sugestywna interpretacja (nadinterpretacja?), do moim zdaniem dość
        zwykłego, pospolitego snu?
        Przecież takie rzeczy śnią się często - często śnią się zmarli, a te
        sny przeplatają resztki jakichś filmów (kołki w głowie ojca,
        czarownica itp.), zdarzeń z dnia codziennego, książek.
        Moze warto zachować dystans?

Przecież przepowiadając komuś że będzie miał chore dziecko wzbudza
        się tylko w kimś obawym niepotrzebne troski, taka osoba może sobie
        to zaprogramować w podświadomości i ... tak się stanie.

Pisząc to , nie mam zamiaru podważać Pani kompetencji, daleko mi do
        Pani wiedzy odnośnie kart.
        Napisałam to za swoją intuicją, pierwszym co mi przysżlo na myśl po
        przeczytaniu Pani interpretacji.
        • Gość: Magda Re: dziwne sny:/ III sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 14:13
          Też uważam, że nie należy takich rzeczy mówić. Takie sprawy powinny być omawiane
          dopiero wtedy gdy się pojawią.
        • Gość: majka Re: dziwne sny:/ III sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 19:55
          Też tak myślę a Pani TW TC jest chyba nawiedzona (sądząc po tym co wypisuje na forum) i wróży wszystkim nawet jeśli o to nie proszą ...
          • Gość: tekla-0 Re: dziwne sny:/ III sen IP: *.ed.shawcable.net 14.01.10, 21:55
            No oczywiscie teraz bedzie temat! co Pani tw_tc powinna a co nie powinna!
            Wlasciwie to Pani tw_tc pisala do osoby ktora prosila o wytlumaczenie snu..i
            Pani tw_tc jej napisala. jezeli ta osoba ktora zalozyla watek Pani o nicku
            Termolowa nie ma nic przeciwko temu ze ona jej odpisala..to uwazam za temat
            zamkniety!
    • Gość: :] Re: dziwne sny:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 22:17
      Lalunie krytykujące panią tw_tc uprasza się o przeczytanie początku wątku(prośba
      o wyjaśnienie) i reakcji pytającej na to co napisała pani tw_tc.Albo jesteście
      głupie, albo robicie to specjalnie.
      • Gość: Znajomy Re: dziwne sny:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 22:27
        Już pisałem kilka razy, ze to lolowe forum, gdzie gnoi się ezoteryków.

Podziwiam panią Tw_Tc za wytrwałość, bo mnie się odechciało udzielać konkretnie.

Są tutaj ludzie, co chyba się dowartościowują w ten sposób i lecza własne
        kompleksy.

Piszę tak, że tez zajmuje się ezoteryka i okultyzmem, ale tutaj odechciewa mi
        się udzielać konkretniej... nie warto..
        • Gość: tekla-0 Re: dziwne sny:/ IP: *.ed.shawcable.net 14.01.10, 22:58
          Ja to tez zauwazylam od dawna..to jest forum gdzie gnoi sie
          ezoterykow...niewygodne watki sie usuwa..ja rozumie i na prawde podziwiam osoby
          ktore chca w jakis sposob pomoc! no bo gdzie szukac pomocy?? Prawda jak nie na
          forum Wrozbiarstwo!?
          Ja znalazlam pomoc wlasnie na tym forum!!! I moze dlatego taka czuje symaptie?
          ze sa jednak osoby ktore moga pomoc w jakis sposob!
          Pozdrawiam
        • Gość: :] Re: dziwne sny:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 22:59
          Dziewczyna prosiła o pomoc, dostała ją od fachowej osoby, a tu gromy z jasnego
          nieba, i to od osób postronnych, które najwidoczniej nie umieją czytać ze
          zrozumieniem.Zgadzam się z Tobą, Znajomy.
          • Gość: tekla-0 Re: dziwne sny:/ IP: *.ed.shawcable.net 14.01.10, 23:10
            A ja wam powiem tak..Byla za swoich czasow chyba juz ponad rok temu taka
            jasnowidz Teresa..ja ja o nic nie prosilam.. A ona mi tez napisla chociaz o nic
            ja nie prosilam..i powiem Wam ze bylam jej wdzieczna za to co mi napisala!! ja
            to bede pamietala chyba do grobowej deski:) jej slowa co mi napisala O nic nie
            pytalam ona sama mi napisala.
            To samo jak robi Pani tw_tc teraz i sa osoby co to uszanuja..
        • Gość: gość Re: dziwne sny:/ IP: 212.160.234.* 14.01.10, 23:08
          Ja również podziwiam Panią Tw_Tc, jak najbardziej - jej wypowiedzi
          są autentyczne, widać że zajmuje się ezoteryką a nie tylko udaje jak
          co poniektórzy tutaj zgromadzeni ...:-/

Owszem, dziewczyna na początku prosi o interpretacje snu - Pani
          Tw_Tc jej odpowiada. Lecz nie odpowiada jej na priv ale robi to
          publicznie. Jeśli odpowiedź - wypowiedź jest publiczna, opublikowana
          w dodatku na forum dyskusyjnym, to chyba wiadomo że powstanie
          dyskusja, ludzie zaczną wymieniać opinie. Od tego jest forum.

Znajomy, nie padło tutaj ani jedno obraźliwe słowo na Panią Tw. Nikt
          jej nie wyśmiał, nie obraził. A że ktoś ośmielił mieć inne zdanie ,
          włączyć się w dyskusję, to od razu według Ciebie tą Panią gnoi?
          Nie przesadzaj! BTW Ty nazywasz się ezoterykiem a sam wulgarnych
          słów używasz? jesteś jedyną w tym wątku osobą która użyła słów
          nieprzystających do ezoteryka.

Nie rozumiem również dlaczego posądzasz piszących tu o kompleksy?
          Moim zdaniem to zwyczajna wymiana poglądów, wyrażenie zdania, nic
          więcej.
          Ezoteryk ma wspierać, pomagać, wyjaśniać, a nie wyśmiewać się , że
          ktoś ma kompleksy.
          • Gość: tekla-0 Re: dziwne sny:/ IP: *.ed.shawcable.net 14.01.10, 23:26
            Chce jeszcze dodac ze nie tylko Pani Tw _tc robi duzo dobrego na tym forum.. Bo
            sa osoby ktore tez chca pomoc..ale po prostu tego sie nie docenia..a szkoda...
            • Gość: Znajomy Re: dziwne sny:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 23:43
              Nie dziw się gościu! Jakiś czas temu byłem tutaj pod innym nickiem i tez się
              udzielałem, ale ktoś nagminnie usuwał mi wątki, nawet o darmowych wróżbach, wiec
              mam prawo tak pisać ;>

Ps. od kiedy "gnoić" to wulgarne słowo?
              • Gość: Znajomy Re: dziwne sny:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 23:46
                Może w tym nie padło, ale padło w innych, generalnie ludzie sami prowokują takie
                dyskusje i dobrze o tym wiesz.

Zajmuje sie ezoteryka, dlatego ezoteryków bronię i już.
                • Gość: tekla-0 Re: dziwne sny:/ IP: *.ed.shawcable.net 14.01.10, 23:59
                  Widzisz ja sie nie zajmuje ezoteryka ale lubie czytac o ezoteryce lubie ten
                  temat. I ciesze sie ze bronisz ezoterykow tak jak ja.
                  Bronie ich!! i bronic bede czy sie to komus podoba czy nie!
                • Gość: Gość Re: dziwne sny:/ IP: 212.160.234.* 15.01.10, 00:09
                  Dobrze , że bronisz. Masz rację - ogólnie na tym forum jest fatalny
                  poziom ...
                  Jednak Ty mnie trochę nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to że tzw.
                  obrońcy są w tym wątku gorsi od tych ktorzy ponoć "atakują" Panią
                  Tw.
                  Jakieś osoby wyraziły swoje zdanie - inne, lecz nie ośmieszające czy
                  ubliżające tej Pani - to od razu zostali nazwani głupimi lub
                  laluniami i wyzwani od kompleksiarzy.
                  Czy to nie aby na wyrost?

Tak - "gnoić" to wulgaryzm, przecież gdyby ktoś powiedział Tobie "Ty
                  gnoju" to nie byłby to komplement...
                  Podobnie jak wyzywanie ludzi od głupków i laluń , co praktykują
                  domniemani obrońcy Pani Tw_Tc. Słownictwo jak z rynsztoka,
                  ordynarne, wyśmiewające.
                  Zawsze sądziłam , ze ezoterycy to ludzie spokojni, uprzejmi, z
                  klasą, a tu taki zonk... :-(

Zresztą, ja uważam że wróżba jest sprawą intymną, osobistą i powinna
                  być pisana na priv a nie na forum publicznym i już.
                  • Gość: Znajomy Re: dziwne sny:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 00:23
                    Też tak myślę! Dlatego przyznam Ci rację ;D

• Gość: tekla-0 Re: dziwne sny:/ IP: *.ed.shawcable.net 15.01.10, 00:26
                    A to wlasnie widac kto pisze ..jezeli chodzi o Pania tw_tc..tak nie jest to nie
                    sa obroncy o NIE! mylisz sie gosciu! Nie nie nie nazwani zostali glupimi NIE NIE
                    a gdzie to napisane??? Kto tu napisal slownictwo z rynsztoka?? ordyrarnie|???no
                    gdzie?? Mylisz sie Gosciu!! tak chcesz widziec i tak widzisz a szkoda!!
                    A ezoterycy sa to ludzie spokojni uprzejmi i z kalsa oczywiscie!!!
                    A kto nazwal ublizajac tej pani??od razu zostal nazwany glupimi?
                    A gdzie ktos tak napisala?tak naublizal?? bo ja nie moge znalesc!!
                    \
                    • Gość: Gość Re: dziwne sny:/ IP: 212.160.234.* 15.01.10, 00:51
                      O matko , nie denerwuj się tak. Nie podnoś ciśnienia, nie siej
                      zamętu, rzucasz mi rękawice? chcesz się bić?
                      Matulu, uciekam bo mnie zaraz jakiś grom trafi... Własnie
                      przekonałaś mnie swoim zachowaniem jak "spokojni" są ezoterycy i
                      dlaczego tutaj jest atmosfera wiecznych walk. Kto sieje zamęt ten
                      zbiera tego owoce..

ps. na forum militaria są bardziej zrównoważeni i spokojniejsi
                      ludzie, choć ponoć wojsko to przemoc.... ;-)
                      • Gość: tekla-0 re do goscia IP: *.ed.shawcable.net 15.01.10, 01:12
                        Sorki wiem unioslam sie! ale nie podnosze cisnienia i nie sieje zametu! i nie
                        rzucam rekawica! i nie chce sie bic! I nie trafi Cie gorm!! nie odemnie! To Ci
                        gwarantuje!!
                        • Gość: tekla-0 Re: re do goscia IP: *.ed.shawcable.net 15.01.10, 01:19
                          A powiem Ci szczerze gosciu ze na forum militaria tez jestem lubie czytac|:) i
                          jakos nikt odemnie nie dostal!!:) moze dlatego ze tylko czytam:))?? ale nie nie
                          jestem taka agresywna:) co to to nie:)
                          To POMYLKA!!
                          • Gość: Tekla-0 Re: re do goscia IP: *.ed.shawcable.net 15.01.10, 03:59
                            Jeszcze jedno powiem wam szczerze tez ze ja tak dluugo juz mieszkam poza
                            granicami Polski ze moze juz tego wszystkiego nie rozumie:)co sie dzieje:)
                            Jezeli tak jest kogos urazilam - to mowie SORRY!!
                            Lepiej jest chyba czytac niz napisac:) ojejejej jak to prawda:)
                            A poza tematem - Czy ktos sie wybiera z forumowiczow na igrzyska zimowe do
                            Vancouver BC ?? Ciesze sie ze sa w tym roku w CANADZIE!
                            Wiem ze to odbiega od tematu ale tak zapytalam tylko:)
                            • tw_tc Pani Teklo 15.01.10, 14:15
                              już to kiedyś pisałam Pani w wątku który usunięto - SZKODA Pani nerwów.
                              Poczytałam to co zostało tu dopisane - było do przewidzenia że będą próbowali
                              wątek zmanipulować, tak samo osoby dopisujące się tu. Wiedziałam o tym już w
                              chwili pisania interpretacji snu /a nie wróżby jak się tu komuś pomyliło/.
                              Na poprawienie humoru bo należy się Pani:
                              1. Cokolwiek jest tu napisane pochodzi z treści tych trzech snów.
                              2. Ponieważ wiedziałam co zrobią nie napisałam o jaki rodzaj schorzenia chodzi -
                              a to jest w treści trzeciego snu jak przysłowiowy BYK.
                              2a. W zwiazku z tym o pewnych rzeczach matki informuje się bardzo wcześnie.
                              3. Następnym razem proszę takie osoby odsyłać do nauki i studiowania senników
                              zamiast tu się denerwować.
                              A teraz życzę uśmiechu, Pani Teklo - dziewczyny zrobiły przysłowiowego KROGULSA,
                              wiedzy im zbrakło a podłość wzięła górę.
                              • Gość: Lord Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:36
                                Jak miło tak samemu do siebie pisać? :) myślałem, że to wątek o snach i że się
                                można dopisać, a tu gwiazdorska scena. To forum jest faktycznie gorsze niż
                                militaria. Tam są pasjonaci, wymianiają poglądy, a nie reklamują się udając 1
                                wróżkę i 10 klientów? ezoteryka nie ma szans przeżyć z wami! Były tu kiedyś
                                takie wojny, czyżby te panie znów wróciły?

• bartek-32 Re: Miało być o snach 19.01.10, 20:22
                                  Gość portalu: Lord napisał(a):

> Jak miło tak samemu do siebie pisać? :) myślałem, że to wątek o
                                  snach i że się
                                  > można dopisać, a tu gwiazdorska scena. To forum jest faktycznie
                                  gorsze niż
                                  > militaria. Tam są pasjonaci, wymianiają poglądy, a nie reklamują
                                  się udając 1
                                  > wróżkę i 10 klientów? ezoteryka nie ma szans przeżyć z wami! Były
                                  tu kiedyś
                                  > takie wojny, czyżby te panie znów wróciły?
                                  >

Masz 100% racji lord! a ta "alfa i omega" co się tu przedstawia jako
                                  Tw_Tc to moim zdaniem niejaka Ewa Janson w nowym wcieleniu :-/
                                  • ktoskaja Re: Miało być o snach 20.01.10, 23:51
                                    Ewa Janson?A ty kto?Na głowy popadaliscie ludzie,ta pani tw_tc tu
                                    darmowa przepowiednie prowadziła,wtedy chociaz było z 800 postów
                                    nikt sie nie czepiał tylko kazdy chciał wróżby.Dużo madrego słowa tu
                                    wniosła,to wam powiem.Pewnie za duzo i za fachowo nie?I za dużo
                                    klientów zabrała?Ech,przez takich jak wy to tu sie wchodzić nawet
                                    nie chce!
                                    • oliv.ia Re: Miało być o snach 21.01.10, 00:25
                                      A ja powiem przewrotnie - gdyby to była Ewa Janson, to okazałoby się, że to
                                      bardzo dobra wróżka jest. A tak kiedyś wszyscy na nią najeżdżali i krytykowali.:)
                                      • Gość: loki Re: Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 20:39
                                        Och :)coś się wydało, nowa afera na forum, za spokojnie było?
                                        • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 20:43
                                          A co znowu ze za spokojnie bylo? o co chodzi?? jaka nowa afera? nie rozumie
                                          kompletnie juz sie zgubilam w tym wszystkim.
                                          • tw_tc Pani Teklo, znowu nerwy:))))))))))) 22.01.10, 21:27
                                            a po co?
                                            Niech się wykaże ten ktoś wszechobecny tu w temacie o karcie Śmierć, bo na
                                            razie widzę książkowe powielanie tam tylko.
                                            W wątku o snach też nie potrafi.
                                            Szkoda życia na odpowiadanie nawet.
                                          • Gość: :) Re: Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 21:29
                                            :)świat jest pełen tajemnic, ale nie dla ezoteryków prawda?
                                    • bartek-32 Re: Miało być o snach 22.01.10, 21:31
                                      Dlaczego uwazasz ze na glowe poupadalismy? Byc moze Janson kreauje
                                      sie na nowo wiec wrozy za darmo aby pozyskac klientow.
                                      Tw_Tc ma bardzo podobny styl pisania i styl rozumowania jak Janson.
                                      Drazy, daje do zrozumienia, sugeruje, gmatwa najprostsze sprawy
                                      piszac ze sa dziwne i zawile hahaha ;-) A po co ? aby ludzi od
                                      siebie uzaleznic, urobic klienta, aby do niej wracali po wyjasnienia
                                      tych "dziwnych i zawilych spraw" ;-)
                                      Haha, Pani Tw_Tc potrafi udowodnic w sprytny sposob ze czarne jest
                                      biale , z malego problemu uwiklac problem zyciowy i "udowodnic" ze
                                      klient jest w powaznych opalach i tylko ona umie pomoc... tylko ona
                                      rade zna... Haha, mnie to przypomina Ewe Janson, a jesli to nie
                                      ona , to Tw_Tc jest jeszcze bardziej przebiegla. Tak, ma "dar"!
                                      • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 21:43
                                        Tak czytam i nie moge w to uwierzyc..Wiecie coÉ zyje juz dlugo poza granicami
                                        Polski i ile jest nienawisci wsrod Polakow wlasnie czy to jest w Polsce czy po
                                        za Polska TO SAMO...a myslalam ze sie duuuuuzo zmienilo w Polsce ale NIE!
                                        Mylilam sie!! szkoda slow jak Pani tw_tc mowi..szkoda nerwow tej dobrej energii
                                        ..ja to samo mowie!!:))
                                        a wogole sie tym nie przejumje co ktokolwiek napisze swoja droga!!:))
                                      • Gość: gość Re: Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 21:47
                                        Bartek, a Ty się psychoanalizą zajmujesz, że takie wnioski wyciągasz?
                                        Po przeczytaniu kilku wypowiedzi każdy sam wyciąga wnioski. Na darmowe wszyscy
                                        lecą, ale czy wrócą? Każdy ma wybór. A Ty nie osądzaj, bo może komuś potrzeba
                                        terapi wstrząsowej, a nie lania wody i pięknej przyszłości. Jeśli ktoś zatraca
                                        osobowość i się chowa, to wymaga pomocy, nie pomyślałeś o tym?
                                      • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 21:59
                                        A zaraz zaraz spokojnie..dlaczego uwazasz ze Janson kreujÉ Taaak ma taki sam
                                        stylÉÉÉ pisaniaÉ
                                        A to nawet bardzo dobrze ze tak myslisz...jezeli jest ona to Udowodnila
                                        KIM JEST!!
                                        A Ty Bartek KIM JESTES..tw_tc jest Janson a TY POWIEDZ KIM TY!
                                        Sam sadzisz po sobie!
                                        • Gość: o nie! Re: Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:13
                                          wróżka jest kimś kto się podszywa pod kogoś innego, to ja tracę szacunek. I nie
                                          podziękuje nikt za takie traktowanie! udowodniła co? chyba nic.
                                      • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 22:46
                                        A jeszcze jedno ..Zreszta wie duzo osob ..bo nie jestem od dzisiaj..na tym
                                        forum...Jezeli to czyta Ewa Janosn... dziekuje!!
                                      • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 23:02
                                        A Ty Bartek widocznie swiadzczysz sam po sobie:))
                                        Ok A co masz do EwyÉÉ nie rozumie...jej juz nie ma ...a szkoda..
                                        Przebiegla pani tw_tcÉÉ wogole ja juz sie pogubilam na tym forum!!
                                        A z czym przebieglaÉ Ok powiedz swoje zdanie...a nie ze jes ktos przebiegly --
                                        chyba TY!
                                        • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 23:10
                                          a Ten Pn Bartek mi tez przypomnina kogos!!!
                                      • utka65-1 Re: Miało być o snach 22.01.10, 23:15
                                        Ja tak z czystej ciekawości Bartek,korzystałeś z wróżby Pani tw_tc?
                                        Ja tak.I jedno mogę powiedziec z całą pewnościa-ta Pani ma DAR.A z
                                        czego ty wysnułeś te swoje teorie nowych wcieleń?Z małego palca czy
                                        z czystej checi zaszkodzenia komuś?Bo niezadowolonym klientem raczej
                                        nie jesteś,napisałbys to po prostu,więc kim?
                                        • Gość: .... Re: Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:24
                                          Dziewczyny nie ma co pisać.Wiadomo, że ta osoba nie była u Pani t_tc albo nawet
                                          Pani tw_tc odmówiła jej wróżby.Stąd jawne rozgoryczenie i plucie jadem na
                                          wszystkie strony.Nie ma co dyskutować, niech myśli, że jesteśmy jedną i tą samą
                                          osobą piszącą pod innymi nickami;)Kogo to obchodzi?Ważne, że my uzyskałyśmy
                                          fachową pomoc:))
                                          • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 23:32
                                            No wlasnie nie ma co pisac:) I niech mysla nawet i taki Pan Greg ze jestem moze
                                            ta sama osoba:) i uzywam kilku nickow:)
                                            Pozdrawiam :) te osoby wiedza i beda czuly kogo pozdrawiamn:)
                                            Przesylam Wam Kochani Moc Pozytywnej Energii.
                                            • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 23.01.10, 00:24
                                              Tutaj to jest juz sie pogubilam jak pisalam! Juz mi sie mysli Greg 32 pozniej
                                              Bartek..to samo...
                                              I jak Wy sie czujecie jak ja powiem ze to ta sama osobaÉ..
                                              Bartek a greg dla mnie to ta sama osoba!!
                                              I zobaczymy wtedy jak taka wlasnie osoba mysli co ja napisalam w tej chwili...
                                        • Gość: tekla-0 Re: Miało być o snach IP: *.ed.shawcable.net 22.01.10, 23:26
                                          Pewnie nie korzystal ale zawsze mozna kogos z blotem zmieszac!
                                          Ale to i konkurencja Utka
                                          Ja tez korzystalam nie zdarmowej zeby sobie taki Pan Bartek nie pomyslal..ze
                                          kazdy zdarmowej wrozby korzysta!
                                          • toola-roola Re: Miało być o snach 23.01.10, 10:07
                                            Oj Tekla i inni - czym Wy się tak przejmujecie?? poco te nerwy? że
                                            ktoś coś napisał, powiedział? Od razu 10 postów że może to ten, a
                                            może tamten... ???
                                            Może i konkurencja, to tym bardziej lepiej ignorować a nie swoimi
                                            nerwami dawać jej pożywkę.
                                            Tekla - ja Ciebie nie znam,ale ... ty okropnie porywcza jesteś. Jak
                                            sądzę mieszkasz zagranicą, ok, super. Ale to nie znaczy , że masz
                                            ludzi mieszkających w Polsce traktować z góry i jak głuptasków
                                            którzy są 100 lat za Murzynami w rozwoju - nie masz racji, że w
                                            Polsce NIC się nie zmieniło! Zmieniło się moim zdaniem na lepiej.
                                            • utka65-1 Re: Miało być o snach 23.01.10, 12:34
                                              Toola,ja się wcale nie denerwuje:))Forum działa na zasadzie dyskusji
                                              więc jeśli mam zdanie na dany temat to pisze,a jeśli mnie pewien
                                              aspekt forum zastanawia to też mam przecież prawo na wyrażenie
                                              watpliwości?I chyba za surowo oceniasz Tekle,ona tylko napisała o
                                              nienawisci i walkach na forum które maja na celu zgnębic prawdziwych
                                              ezoteryków a nie o zacofaniu,tak mi się wydaje.
                                              • toola-roola Re: Miało być o snach 23.01.10, 15:57
                                                Hm, nigdzie nie napisałam, że Ty czy Ona nie macie prawa do
                                                wyrażania opinii. Ja też mam - toteż wyraziłam jedynie opinie, ze
                                                nie ma sensu wdawać się w dyskusję z prowokatorami (np. jakiś grg,
                                                bartek)bo to tylko woda na młyn.
                                                Wyraziłam także opinie, ze nie podoba mi się gdy ktoś kto wybył
                                                zagranicę, lecz nadal jest i będzie Polakiem, mówi źle o Polsce.
                                                Mozna by rzec - zapomniał wół, jak cielęciem był... :-/
                                          • bartek-32 Re: Miało być o snach 23.01.10, 23:57
                                            Widać że w tym wątku pisze ta sama osoba o zwielokrotnionej
                                            osobowości! Tekla vel Utka vel Tw_Tc, nie widziesz że to widać że
                                            gadasz sama ze sobą???? :-PPP idź się leczyć, zamiast nabierać
                                            ludzi!
                                            • Gość: lord Re: Miało być o snach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 17:43
                                              Nadal trwa monolog, a temat był ciekawy.eh.
    • witaminka123 Re: dziwne sny:/ 20.01.10, 17:47
      Nie martw sie dziwne sny sie zdarzaja,nie warto sie przejmowac
    • zauroczonaewa Re: dziwne sny:/ 20.10.13, 10:04
      oj sny potrafią być bardzo dziwne.Dzisiaj śnił mi się mój tato ( który zmarł prawie rok temu ) przyszedł do domu,rozmawialiśmy ze sobą.Czułam się trochę nieswojo,bo zastanawiałam się nad tym jak wyszedł z grobu? Ale nie zapytałam o to - dociekałam jak TAM jest ( nad czym się często zastanawiam ) odparł,ze on ma świadomość tego,ze istnieje a to co w ziemi to tylko powłoka,która "nawaliła"
      W jakiś sposób przeniknęłam w niego by móc popatrzeć jego oczami i czuć co on czuje ( będąc po tamtej stronie ) wszystko było normalne,świat był normalny,ludzie normalni po za jednym - nie wyczułam żadnych emocji jakby obojętność - chociaż też nie,czułam jakby "czystą świadomość istnienia" ale bez uczuć zarówno tych negatywnych jak i pozytywnych.
      • salamandra.69 Re: dziwne sny:/ 20.10.13, 16:49
        ciekawe... a wiec, to jest - ze po tamtej stronie nie ma emocji? Czyli, emocje są domeną osób przebywajacych w ludzkim ciele? Bardzo ciekawy temat. Z drugiej strony, jezeli "tam" nie ma emocji, chcociażby jak miłosc, przywiazanie, po co taki byt odwiedza bliskich? Jeżeli nie ma - żadnych emocji :) Być może zbyt poważnie podchodze do tematu ;), to był - tylko sen w końcu :) Ale gdyby Tato znowu sie zjawił, proszę Go zapytac, czy takie byty nieżywe mają możliwośc pomagania lub naodwrót - istotom jeszcze żyjacym w ludzkim ciele.
        Dziękuję.
    • agrentowy4321 Re: dziwne sny:/ 05.03.23, 06:54
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: dziwne sny:/ 25.04.23, 16:31
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka