jp2001 06.02.04, 16:10 Ostatnio dość często śni mi się ksiądz iw yobrażam sobie, że zaczyna mnie całować po szyi i mnie to podnieca. Co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeciarz44 Re: Sen o księdzu 08.02.04, 00:48 1) Obłóż sobie głowę lodem 2) Poproś ojca, żeby Ci złoił dupsko pasem Jeżeli to nie pomoże, to: 1) Iloraz inteligencji masz trochę wyższy, niż u żółwia 2) W wyborach zagłosujesz na LPR Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Sen o księdzu 08.02.04, 11:23 Witam serdecznie, prawdopodobnie sen ten nie ma sensu wróżbiarskiego, a jest tylko odbiciem fantazji erotycznej. Proszę się nie martwić, wiele ludzi ma różne niewykłe sny i nie do wszystkich się za dnia przyznaje. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
gosc1 Re: Sen o księdzu 08.02.04, 23:51 a ja słyszałem sen ,ale pewnego księdza,który opowiedział to swojemu znajomemu : - "śnię sobie -mój drogi - że zjadam na wieczerzę węgorza w galarecie, - aż tu nagle - budzę się w środku nocy ,i co widzę ? - - węgorz w ręku , a galareta na brzuchu !!! " he,he,he,,,, pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś