szukamwiedzy 09.02.10, 11:30 WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM TO FORUM ŻYCZĘ MIŁOŚCI!!! Czy wróżycie sobie w ten dzień i u kogo? Czy to wg Was jest dobry czas na wróżby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Walentynki. IP: *.blutmagie.de 10.02.10, 20:34 Również życzę wszystkim CIEPŁA I MIŁOŚCI, TAKIEJ PRAWDZIWEJ. Ja wróżyłam miesiąc temu to narazie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Walentynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 13:49 duzo radosci zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Walentynki. IP: *.aster.pl 14.02.10, 23:10 rzutem na taśmę, jeszcze przed północą i ja życzę serdeczności, w końcu w tym dniu nie składa się życzeń tylko drugiej połowie. Ja obdzwaniam rodzinę i przyjaciół. Od roku sama - własnoręcznie przygotowuje kartki i wręczam. Ale wiecie co myślę, że my też mamy piękne święto zakochanych: Noc Kupały. Wtedy naprawdę czuć magię. Polecam puszczanie wianków, śpiew, ognisko. To piękny zwyczaj, a nie taki obcy i pełen tandety i komercji jak Walentynki. Odpowiedz Link Zgłoś