Dodaj do ulubionych

MÓJ ASCENDENT

24.02.04, 12:15
Czy ktoś mógłby mi pomóc ? Jestem bykiem z 26.04.1976, ur. ok. 23:15.
Bardzo bym chciała to wiedzieć i ew. jakie są tego konsekwencje ? Dodam, że
strasznie ciągnie mnie do skorpionów!!!!!!!!
marzena
Obserwuj wątek
    • ablankaa Re: MÓJ ASCENDENT 24.02.04, 12:26
      Z chęcią pomogę, ale potrzebne mi jest równiez Twoje miejsce urodzenia

b.
      • bubu76 Re: MÓJ ASCENDENT 25.02.04, 16:14
        Przepraszam , zapomniałam podać. Urodziłam się w Lublinie.

Z góry dziękuję za odpowiedź
    • bamboszada Re: MÓJ ASCENDENT 25.02.04, 23:00
      Cześć, twój ascend. to strzelec, księżyc masz w baranie, wynika z tego tyle, że
      lubisz sport, podróże, nowe twarze, że jesteś lubiana itp., czyli wesoła babka
      idzie przez życie, to, że lubisz skorpiony to jest normalne, skorpiony i byki
      za sobą szaleją, chociaż, podobno trwałe związki nie zawsze im wychodzą, żadne
      z nich nie potrafi ustąpić, myślę jednak, że astrologia nie jest aż tak
      tendencyjna.
      • harryh Re: MÓJ ASCENDENT 02.03.04, 22:01
        ta z tym lubieniem miedzy bykami i skorpionami to cos jest, jestem bykiem ze
        skorpionem w asc i bardzo sie lubie
    • dzokejka Re: MÓJ ASCENDENT 02.03.04, 17:06
      jesli znasz angielski albo niemiecki mozesz wejsc na strone
      www.astro.com
      i tam poczytac sobie troche na swoj temat
      • bubu76 Re: MÓJ ASCENDENT 03.03.04, 14:36
        Dziękuję za podpowiedź. Już tam trafiłam. Z angielskim nienajgorzej, ale jak
        zaczęłam wnikać w mniej ważne aspekty planet to się pogubiłam trochę. I tak w
        zasadzie to nie wiem na co przede wszystkim zwracać uwagę. Jednak astrologia to
        wiedza wielka, i tu pokłon w kierunku tych, którzy ją zgłębili.

Marzena

P.S. A jakie dziedziny zawodowe w związku ze słońcem w byku, asc. w strzelcu i
        księżycem w baranie byś mi poleciła, a w zasadzie to które układy mówia o
        predespozycjach zawodowych?

Dzięki jeszcze raz.
        Marzena
        • ablankaa Re: MÓJ ASCENDENT 04.03.04, 15:02
          To za mało informacji. Mówi o tym raczej MC, położenie dyspozytora domu 6 i
          10.. Ogólnie to na całe kółko należałoby się spojżeć..

Pozdrawiam,
          b
    • emma33 A moj???? 09.03.04, 17:11
      Urodzilam sie 16.02.1971 w Warszawie, jest ciut problemu z godzina, mama mowi
      ze 12.30, a papiery ze 13.00. Pewnie lepiej wierzyc mamie, ale tak do konca nie
      wiem... Bardzo chcialabym wiedziec, jaki mam ascendent, w czym ksiezyc, i co z
      tego wynika dla mnie, zwiazkow z ludzmi, milosci itp...
      • magda-malinowska Re: A moj???? 10.03.04, 16:50
        Saluto! Nie dalej jak wczoraj obszukalam caly internet ;) coby znalezc cos o
        ascendencie - a konkretnie cos (lub kogos :)) co by wyliczylo go dla mnie!
        Zciagnelam sobie nawet jakis mega program, ale nijak nie wiem jak sie nim
        obsluzyc. Prosze o pomoc. Moze ktos zna sie na tym programie? (astrolog sie
        nazywa) A moze ktos mily policzylby mi go za mnie? Urodzialm sie 25 marca 1977
        roku w Warszawie, o 11.45.
        z gory dziekuje!
        Malinka
        • rekinek01 do malinki 10.03.04, 18:12
          Ascedent jest w Lwie, dlatego nosisz się z godnością i zdecydowaniem. Chętnie
          ukazujesz innym, że zasługujesz na autorytet. Dlatego też możesz zabierać głos,
          kiedy ci to pasuje lub też mieszać się w różne sprawy nieproszona. Jesteś
          wspaniałomyślna. Masz upodobanie do przepychu i radość życia.
          Księżyc jest w Bliźniętach. Szukasz urozmaicenia i podlegasz zmiennym
          nastrojom. Niechętnie godzisz się na zdecydowane określenie swoich uczuć.
          Jesteś ruchliwa, pragniesz podróżować i wędrować. Jesteś gadatliwa. Bardzo
          potrzebujesz kontaktu z ludźmi.
          Merkury jest w Baranie, co daje ci bystry i przenikliwy umysł. Masz skłonność
          do ciętej krytyki. Jednak przedwcześnie wydajesz sądy i masz nie do końca
          przemyślane opinie.
          Wenus tez jest w Baranie. I dlatego masz skłonność do łatwego zakochiwania się
          w płci przeciwnej. Jesteś skłonna do zachwytów i uniesień.
          Mars jest w Rybach. Twoja wola szybko słabnie. Zbierasz wszystkie siły by
          czegoś dokonać, ale łatwo poddajesz się trudnościom. Szukasz partnera, który
          zrozumie twój sposób myślenia.
          Medium Coeli jest w Baranie. Szukasz uznania w zawodzie. Masz skłonności
          przywódcze, jesteś ambitna. Jednak możesz w pracy działać w zbytnim pośpiechu.
          Pozdrawiam.
          • magda-malinowska Re: do malinki 11.03.04, 10:03
            Rekinku! Bardzo Ci dziekuje za obszerny komentarz i wyliczenie! Naprawde bardzo
            baaardzo mi milo!!! Tak jak poczytalam to sobie to mysle, ze zgadza sie jak
            150! :))) Pozdrawiam serdecznie i malinowo!
            Malinka
      • rekinek01 Re: A moj???? 10.03.04, 17:51
        Słońce masz w Wodniku, to już wiesz :)
        Ascedent masz w Raku, dlatego typowe są dla ciebie namiętne uczucia, które
        chętnie manifestujesz w romantyczny, czy też dramatyczny sposób. Rodzina jest
        dla ciebie ważniejsza niż cokolwiek innego. Masz współczujące i ofiarne serce.
        Brakuje ci jednak samokrytycyzmu i często miewasz zmienne humory.
        Księżyc masz w Skorpionie, dlatego życie seksualne gra u ciebie dużą rolę. Masz
        głębokie i namiętne uczucia. Masz do siebie duże samozaufanie.
        Merkury jest w Wodniku. Twoje myślenie służy tobie wyrobieniu sobie własnego
        zdania i najczęściej wyprzedza innych. Czasem może jednak dotyczyć utopijnych
        idei. Dążenie do oryginalności może prowadzić do popełniania błędów. Fascynują
        cię nowoczesne i oryginalne rozwiązania.
        Wenus masz w Koziorożcu, dlatego jesteś stała w sprawach sercowych. Masz
        skłonność do dojrzałego partnera. Możesz być zazdrosna i małostkowa.
        Mars jest w Strzelcu, co daje ruchliwość, szczególnie w sferze ducha. Masz
        podzielność uwagi i różnorodność zainteresowań. Znajomości zawierane są
        pochopnie i często zmieniane.
        Medium Coeli jest w Rybach. W pracy jesteś doskonałym współpracownikiem. Szybko
        się adoptujesz i dobrze wypełniasz swoje obowiązki.
        Pozdrawiam.
      • rekinek01 Re: A moj???? 10.03.04, 17:53
        Słońce masz w Wodniku, to już wiesz :)
        Ascedent masz w Raku, dlatego typowe są dla ciebie namiętne uczucia, które
        chętnie manifestujesz w romantyczny, czy też dramatyczny sposób. Rodzina jest
        dla ciebie ważniejsza niż cokolwiek innego. Masz współczujące i ofiarne serce.
        Brakuje ci jednak samokrytycyzmu i często miewasz zmienne humory.
        Księżyc masz w Skorpionie, dlatego życie seksualne gra u ciebie dużą rolę. Masz
        głębokie i namiętne uczucia. Masz do siebie duże samozaufanie.
        Merkury jest w Wodniku. Twoje myślenie służy tobie wyrobieniu sobie własnego
        zdania i najczęściej wyprzedza innych. Czasem może jednak dotyczyć utopijnych
        idei. Dążenie do oryginalności może prowadzić do popełniania błędów. Fascynują
        cię nowoczesne i oryginalne rozwiązania.
        Wenus masz w Koziorożcu, dlatego jesteś stała w sprawach sercowych. Masz
        skłonność do dojrzałego partnera. Możesz być zazdrosna i małostkowa.
        Mars jest w Strzelcu, co daje ruchliwość, szczególnie w sferze ducha. Masz
        podzielność uwagi i różnorodność zainteresowań. Znajomości zawierane są
        pochopnie i często zmieniane.
        Medium Coeli jest w Rybach. W pracy jesteś doskonałym współpracownikiem. Szybko
        się adoptujesz i dobrze wypełniasz swoje obowiązki.
        Pozrdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka