Dodaj do ulubionych

interesujące

01.03.04, 10:37
Nigdy nie intereowałaem się zaspecjalnie ezoteryką, ale muszę przyznać, że
zaciekawiają mnie chrakterystyki, które tu podajecie.
Będę bardzo wdzięczny za następujące portreciki (zdążyłem się bowiem
zorientować, że portrety w pełnym słowa tego znaczeniu to już inna drogą)osób:

mężczyzna: 7.8.1967 Kijów (ok. godz. 14)

kobiety: 28.1.1963 Mrągowo (7.55)

Obserwuj wątek
    • bawolek cd 01.03.04, 10:45
      z emocji nie zapanowałem nad wysłaniem tej wiadomości:
      jeszcze 2 daty kobiet:
      -19.1.1970 Janów Lub. godz.20.08
      -24.2.1967 Kijów Użgorad 00.15

oraz mężczyzna: 29.5.1977 Janów Lub.g.11.oo

Bardzo proszeo charkterystykę tych osób i jeśłi to możliwe ogólne wskazanie
      relacji mężczyny (pierwsza data) z pozostałymi osobami.

Bardzo mnie to zaintrygowało...
      Pozdrawiam i czekam na wsparcie przyjaznych znawców tematu
      • ewa.gs Re: cd 01.03.04, 13:29
        jeszcze jedno co do kobiety z poprzedniej wiadomości - możliwe, że zbyt lekką
        ręką wydaje pieniądze.

19.01.1970
        tutaj ciężko coś powiedzieć bez pełnej analizy. Możliwe, że jest niezależna,
        ale bardzo długo do tej niezależności dążyła. Jej lekcją jest zdobycie
        samodzielności. W dzieciństwie prawdopodobnie była nieśmiała i miała kompleksy.

24.02.1967
        odpowiedzialna, troskliwa, możliwe, że nieco zbyt konserwatywna. Ważna jest dla
        niej sprawiedliwość społeczna, zawsze wstawi się za słabszymi. Opiekuńcza. W
        dobrym związku potrafi być bardzo zmysłowa, choć na ogół ma problemy z
        wyrażaniem siebie. Można na niej polegać, lojalna. Może być nieco zaborcza.

29.05.1977
        Konsekwentny, odpowiedzialny, dąży do stabilizacji. Podatny na zranienienie. Ma
        dużą intuicję, a w jego życie wpisany jest rozwój duchowy. Można na niego
        liczyć. Dyplomata, unika konfliktów. Pracowity i systematyczny, ma trwałą
        hierarchię wartości (ceni zwłaszcza sprawiedliwość). Zmienne nastroje.

pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.

• ewa.gs Re: interesujące 01.03.04, 13:21
      07.08.1967
      Wrażliwy, rozwijający się duchowo, o filozoficznym nastawieniu do życia. Duża
      intuicja, łatwo "dokopuje się" do najgłębszych intencji działań innych ludzi -
      byłby z niego dobry psycholog. Analityczny i ukierunkowany na logikę umysł, co
      nie stoi w sprzeczności z ciągotkami metafizycznymi. Jest, lub kiedyś był,
      nieśmiały. Unika konfliktów.

28.01.1963
      ciepła, towarzyska, ma dużo wdzięku. Optymistka, czasem patrzy przez różowe
      okulary. Dobra ekspresja (taniec, śpiew, sposób poruszania się czy
      gestykulacji), komunikatywna. Sprzeczność pomiędzy dużymi wymaganiami wobec
      siebie a odpuszczaniem sobie - raz tak, raz tak. Flirt to jej żywioł,
      pociągająca dla płci przeciwnej.

• bawolek bardzo dziękuję 01.03.04, 14:40
        Pani Ewo bardzo dziękuję, przede wszystkim za szybką reakcję i oczywiście za
        podane charakterystyki. Są one niezwykle trafne. Poprostu trudno nie wierzyć w
        wiedzę jako Pani posiada i rzeczywisty wpływ numerologii na nas.
        Z tych emocji jednak pomyliłem pierwszą datę wpisałem 7.8.1967 a powinienem był
        7.8.1961 (choć aż żałuję, bo chrakterystyka osoby z 67r. jest taaaka pozytywna)
        Czy w tej sytuacji mogę jeszcze raz prosić o spojrzenie na tą poprawną ...
        Pozdrawiam serdecznie
        • ewa.gs Re: bardzo dziękuję 01.03.04, 14:51
          Bawołku,

07.08.1961
          nadal pozostaje wnikliwy, bystry umysł i duchowość, intuicja również, ale do
          tego skłonność do zajmowania się tym "po łebkach". Ponadto: bardzo aktywne
          zmysły, szybkie reakcje na bodźce, duża podzielność uwagi. I niestety niepokój,
          nerwowość, niecierpliwość. Poza tym chęć przekraczania ograniczeń, ogromna
          potrzeba wolności, a do przewalczenia - tendencje do uciekania od zobowiązań
          (może już sobie z nimi poradziłeś?) i nieumiejętność stabilizacji. Słomiany
          zapał. Uwaga na nałogi.
          Lubisz podnosić sobie poprzeczkę, duże wyzwania, przygody, podróże. Zawsze musi
          się coś dziać - kiedy nic się nie dzieje, z własnej woli potrafisz wpakować się
          w kłopoty, tylko po to, żeby coś ożywić.
          Nosi Cię.

pozdrawiam
          Ewa G.
          • bawolek Re: bardzo dziękuję 01.03.04, 15:07
            Niestety to też wszytko prawda. Zadziwia mnie skąd Pani to wszystko wie?
            Dziękuję i jeszcze raz serdecznie pozdrawiam
    • agrentowy4321 Re: interesujące 09.03.23, 18:11
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: interesujące 30.04.23, 06:50
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka