Gość: ewa Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 07:41 ostatnio moim znajomym wróżka z jarczewa pomogła znaleźć coś co im skradziono. o dziwo udało się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 13:57 byłem u tej staruszki i powiem tyle na 1000000wszystko mi sie sprawdziło dobra jest i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 19:14 proszę o telefon do Pani Ani . Dziękuję patka25@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 21:45 Witam. Podajcie mi proszę namiary na obydwie Panie, mam ochotę się wybrać. Z góry dziękuje s1ebek@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.ip.mgk.pl 28.07.11, 14:03 Proszę o kontakt do cyganki z Żelechowa byłam, u niej ale teraz ma inny nr tel ale jest dobra Proszę o nr tel edyta.19@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.itsa.net.pl 26.08.11, 09:29 Czy mogłabym prosić również o namiary na obydwie panie? angie08@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.ip.mgk.pl 02.09.11, 11:10 Byłam u p.Ani i powiem to jak wizyta u psychologa dużo pytań i trzeba ją naprowadzać. Po wyjściu lepiej zapomnieć co mówiła bo to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beate Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 09:29 Czy mogłby ktoś przesłać nr tel. do wróżki z Żelechowa? Z góry dziękuję! adres beata190@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.11, 20:45 bzdury opowiada babcia nie warto tam nawet jechac a telefon tobie podam504173021 moze tobie lepiej powrozy bo mnie same głupoty powiedziała ze jestem panienka i nemam dzieci a ja jestem mezatka od 15 lat i mam 2 dzieci a szkoda wogole tam czasu tracic na ta wrozke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 11:45 ja byłam u tej pani i nie polecam. szkoda kasy i czasu i złudnych nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 192.166.255.* 28.12.11, 12:41 Poda mi ktoś adres do wróżki z Żelechowa wiem że mieszka na ulicy Traugutta a dokładniej nr domu, nr telefonu, jakiś opis by trafić: delfinek1@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.play-internet.pl 13.01.12, 10:56 Ja też bardzo proszę o namiar na wróżkę z Żelechowa grazyna.c1@interia.pl Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.siedlce.vectranet.pl 16.03.12, 23:02 Byłam dziś u Pani cyganki z Traugutta, nie pozwoliła mi nawet słowem pisnąć, z czym przychodzę. Powiedziała że wróżka nie wypytuje bo ona sama ma wiedzieć, jaki jest problem. Od razu podała pierwszą literę imienia osoby o która chodzi, byłam w szoku. Wiele wróżek sprawdziłam ale takich cudów to jeszcze nie widziałam. Bezbłędna w tym była, podała tylko jedną literę pierwsza z imienia i to tej osoby, w sprawie której w ogóle do niej przyszłam, ale sama niec wcześniej nie mogłam powiedzieć. Potem podała pierwsze imiona osób z mojej rodziny (rodziców, brata - bo tylko tyle nas jest) Ogólnie mówiła w sensem i to samo, co moja sprawdzona wróżka Danuta ze Starowiejskiej z Siedlec, wiec jest wiarygodna i juz teraz moge ją polecić. Źle, że o obu Paniach ( z Żelechowa i Jarczewa) pisze sie na tym samym forum, bo jak ktoś sie nie wczyta, to czasem może pomylić , o która wróżkę chodzi a ja u Pani z Jarczewa, jak już pisałam wczesniej na tym forum, niestety nie polecam. Nie sprawdziło sie i wstydu sie jeszcze najadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pontonik88 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.play-internet.pl 11.06.12, 00:52 Wrozka ta starsza kobitka z jarczewa najpierw wydawalo mi sie plecie troche glupoty, troche pytan ,]zadwala ale nie chcialam jej nic mowic, bylo to 31 marca w tym roku, to co mi powiedziala wtedy sprawdzilo sie teraz 6 i 7 czerwca, niesamowite to jest, ale dokladnie tak jak mi powiedziala, ciekawa jestem jak bedzie z reszta tej wwrozby. czekam i obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rudes Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 12.04.12, 14:11 Ja bylam dzisiaj u wrózki z Zelechowa na traugutta, jak cos - pytajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.wolomin.net 12.04.12, 14:27 I co wybrakowaną talią zwykłych kart Ci przyszłość przepowiedziała:-)? Buahhhhha:-) Byłem u niej. Niech zgadnę najpierw wypytywała a potem uwiła niestworzoną historyjkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa xx Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.centertel.pl 12.04.12, 18:19 to opisz jak wyglada wizyta u tej na traugutta i co zadowolona jestes warto isc do niej ile bieze za swoja usluge i czy warto i czy trzeba sie zapisac do niej i jak tam trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.wolomin.net 12.04.12, 18:37 Przeczytaj mój post powyżej, bo ja u niej byłem. Ona tylko zgaduje i jak wstrzeli się w temat, to rozwija wątek obserwując naszą reakcję. Nic się u niej nie dowiedziałem, bo dzięki kamiennej twarzy nie umiała się wstrzelić w sytuację. Pytała, czy mam żonę, dzieci, sprawy sądowe. Odpowiadałem jej tylko: nie, nie, nie. Dobra wróżka nie powinna zadawać jakichkolwiek pytań. Ta wróżka to zwykła oszustka, która zarabia na naiwności swoich klientów. Zapomniałem dodać, że ona wróży ze sfatygowanej i wybrakowanej talii zwykłych kart. Nie dajcie się nabrać, bo konsekwencje takich bzdur mogą być bolesne! Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 do xy 12.04.12, 19:28 Sluchaj "xy", ale u której byłeś że wypytywała i wstrzeliwała się? bo pisze się tu teraz o cygance z Traugutta a nie o wróżce z Jarczewa a ta z Jarczewa wypytuje, cyganka z Traugutta nie wypytuje i nie daje nawet nic powiedzieć, dopiero po wróżbie. To co piszesz pasuje mi jak ulał, ale do moich doswiadczeń z Jarczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: do xy IP: *.wolomin.net 12.04.12, 19:35 Niestety chodzi o Panią z Traugutta - domek pod lasem. 40 zł pod słonika na parapecie. Niestety musiałaś być tak podekscytowana, że nawet zapomniałaś, że ją naprowadzałaś. Nie polecam! Bujdy na resorach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: do xy 12.04.12, 19:41 A to dziwne bo po ona nie mieszka pod lasem ta z Jarczewa mieszka pos lasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: do xy IP: *.wolomin.net 12.04.12, 19:48 Kwadratowy domek z ogrodzeniem obok lasu. Stojąc przed domem za plecami mamy las - może z 20-30 metrów. Obok domku stoi rząd drzew, przez które widać otwartą przestrzeń na całą wieś - masz jeszcze jakieś wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: do xy 12.04.12, 19:55 Nie mam wątpliwości ze piszesz o Jarczewie pod Żelechowem! Cyganka mieszka w miasteczku, na ulicy, wsrod innych domów, w duzym, pietrowym domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: do xy IP: *.wolomin.net 12.04.12, 20:02 Oj to przepraszam:-) Przyznaje się do błędu. Jeżeli tamta mieszka w piętrowym domu wśród innych sąsiadujących budynków, to u niej nie byłem. Trzeba w takim razie uważać na tą z parterowego domu przy lesie. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: do xy 12.04.12, 20:09 Ja też przepraszam dobrze że sie wyjaśniło, tu na tym forum cześto wrózki sie opluwają nawzajem i mysłałam z eto kolejne takie zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: do xy 12.04.12, 19:59 Ten domek ktory opisujesz to jest właśnie w Jarczewie pod samiutkim Żelechowem i ta kobieta strasznie wypytuje, jak piszesz, ale to nie jest cyganka z Traugutta tylko niejaka pani Ania z Jarczewa właśnie, oszustka i naciagaczka, jakich mało i wróży brudnymi kartami. Wszystko jak opisujesz też sie na nia naciełam Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: do xy 12.04.12, 19:45 Teraz juz jestem pewna że piszesz o Jarczewie, bo cyganka nie mieszka pod lasem i nic nie pyta! wrecz zakazuje cokolwiek mówić. Ty chyba wcale tam nie byłeś, bo inaczej nie wypisywał byś takich bzdur, może ty pania Ania z Jarczewa jestes co? Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 12.04.12, 19:39 Ja też nie miałam numeru ale tak byłam zdesperowana że poszłam tak z ulicy. Przyjeła mnie To jest chyba Traugutta 46 bodajże troche pod koniec ulicy, co do numeru to pewna nie jestem. Mam numer do tej Pani ale nie upoważniła mnie do podawania w necie. Tu na tym forum podawany jest tylko numer komórki w orange do Jarczewa. Napisz do mnie na poczte to ja ci podam ten numer monika2289@gazeta.pl, ale najpierw spytam czy mogę podać tą pania, niedługo się znowu wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.centertel.pl 12.04.12, 20:51 ile bieze ta cyganka za wrozbe i czy dlugo ona wrozy czy podasz mi namiary Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 12.04.12, 21:04 Cyganka bierze też 40 zł za pierwszym razem wróży ok 15 min i mówi na kilka miesiecy, potem dłużej i wiecej mówi. Ja byłam w lutym raz ale juz jestem w szoku, jest dobra. Teraz wybieram sie w maju, bo ona mi powiedziała że najwczesniej teraz moge byc w maju, jak juz sie sprawdzi to na najblizsza przyszłość, potem powie wiecej na dalsza przyszłość. Takie ma zasady i uprzedziła mnie od razu o tym. Powiedziała mi od razy pierwsze literki imion osób moich bliskich i partnera i od razy trafiła w sedno, nie strzelała nie dawała do wyboru, od razu sedno. Już dużo mi sie sprawdziło , choc jeszcze czekam na jedno ale to miało być do maja właśnia. Powiedziała mi np o jednym moim byłym narzeczonym z którym nie widziałam sie lata całe podała pierwsza litere imienia i że on mysli wciaz o mnie i ze niedługo sie odezwie. Ja powiedziałam że to nie możliwe bo ma dawno inna i jest szczesliwy. Zadzonił po 2 czy 3 tygodniach powiedzał własnie że wciąż myśli, że nie może zosbie życia ułożyć. Dostał kosza, ale i tak była w szoku, bo skad to wiedziała i jeszcze ta pierwsza litera. Na najważniesze jeszcze czekam ale i tak juz tyle sie prawdziło innych rzeczy że i tu nba pewno bedzie dobrze. O tym najważniejszym powiedziała od razy przy tym wstepnym rozkładzie na trzy. Ja sie popłakałam ze wzruszenia, bo bardzo czekam i bardzo mi zależy, tu pierwsza literka też była od razu. Numer mam jeśli chcesz to Ci podam, ale naposz mi swojego maila, nie wiem czy moge pisac jej numer domowy w necie. Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 12.04.12, 21:13 monika2289@gazeta.pl - napisz do mnie to Ci wysle ten nume Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rudes Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 13.04.12, 09:15 Jesli chodzi o przeszlosc i terazniejszosc - bylam zaskoczona, powiedziala co jest, mimo, iz nic nie mowilam. Tylko glowa kiwalam. dwie kolezanki,co do niej chodza regularnie co pol roku mowia,ze sie sprawdza. Osoby ktore spotkalam czekaja na swoja kolej, rowniez twierdzily,ze jest dobra (faceci!:) Wrozka przyjmuje w domu, do lasu jest kawałek, dom pietrowy. chcecie dokladniej namiary - aga_rudes@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.neanet.pl 13.04.12, 10:35 dzieki za opinie ja tez byłam i potwierdzam, chociaz wtedy innych osób nie było w kolejce. Dobrze ze piszesz jak wyglada dom bo Ty piszesz o cygance z Traugutta a nie wróce poslkiego pochodzeniaq pani Ani z jarczewa a tamta z jarczewqa mieszka w parterowym dokmu pod lasem i wielu osobom sie myli. Byli w Jarczewie nie sprawdzilo sie i opisuja niejasno tak, ze ktos moze pomyslec ze o cyganke z Traugutta chodzi a to sa dwie rozne osoby, wroza calkiem inaczej no i sprawdzalnosc zupelnie inna. Na korzysc cygankiz Traugutta oczywiscie. A czy podawala Ci literki? bo mi tak i od razu dobrze je podawala ;) Mi sie sprawdza juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.13, 21:51 proszę nr tel. na adres: gknap@interia.pl do wróżki cygnaki z Żelechowa ul.Traugutta Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: do xy 12.04.12, 19:52 Nie było tu wcześniej żadnego twojego wątku, kryptoreklamą jedzie...jak widać niektórym klienci sie kruszą i zaczynaja wypisywac pseudoposty od pdesudoklientów. Ja sprawdziłam obie i swoje zdanie mam, kończę korespondencje z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
monika2289 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 19.04.12, 09:39 Wróżka z Jarczewa wróży na akord. Byłam z dwie kolezankami kiedyś bez umówienia. Poszłam pierwsza i po wróżeniu ( nic sie nie sprawdziło, jak potem sie przekonałam) no i pytam jej, czy kolezanki moga wejsć a ona odpowiada : jak maja kase to mogą, 40 zł do słonika. Ma takiego brazowego słonika na parapecie. Wrozy mechanicznie, kazdemu, aby wlasnie mial kase. Nic dzwnego ze ze sprawdzalnoscia tak krocho, Gada aby cos gadać. Ja sobie nie moge wybaczyc ze u niej bylam ze dałam sie podpuscis, wmanewrować i osmieszyć przez nia, bo jej wuierzyłam, Jak si epotem okazało były to zwykle bzdury i ta osoba w ten sposób może okazać sie niebezpieczna sdla klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 192.166.255.* 01.05.12, 21:31 Wróżka która wróży w Żelechowie na ul. Traugutta 36 to zwykła naciągaczka byłam u niej wszystko co mi mówiła to nieprawda(terazniejszosc, przeszlosc)poprostu zmyślała gdy nietrafiła ponieważ zaprzeczyłam natychmiast zmieniała zdanie gdy znów niezgadła poprostu..spytala ogólnie dużo pytała z tymi pierwszymi literkami tez pudło na końcu po moim straconym czasie musiałam zapłacić 40zł niepolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 192.166.255.* 01.05.12, 21:43 Wróżki cyganki z Żelechowa z ul. traugutta też niepolecam ma naprawde duże problemy z przeszloscia a co dopiero przyszlosc niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Edyta - Justyna Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.siedlce.vectranet.pl 05.05.12, 09:09 No wszystko fajnie, Justyno, tylko czemu masz takie samo IP, co dwie minuty wcześniej miała niejaka Edyta i jeszcze , tak jak Edyta "też nie polecasz"? Może na osoby o tak niskim poziomie inteligencji ta cyganka nie działa? Skąd miała by tylu zadowolonych klientów, który wracają? Sama znam kilka takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mało inteligen. Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 192.166.255.* 05.05.12, 21:37 Masz bardzo niski poziom inteligencji jeśli doszukujesz się w tym jakiegoś podstępu Ja poprostu wypowiadałam się z moją przyjaciółką Edytą z którą byliśmy u tej wróżki i ta cyganka miała bardzo duże problemy z przepowiadaniem przeszłości nie wspomne o przyszłości która się wogóle niesprawdziła A ty niewypowiadaj się za inne osoby tylko za siebie no chyba że jesteś wróżką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.siedlce.vectranet.pl 07.05.12, 10:02 Ja nie jestem i obym nigdy nie była wróżką, wiem są dobre i złe, ale akurat tą sprawdziłam i jest świetna. Na razie sprawdza mi się wszystko. Nie znaczy to, że nie mogą jej sie zdarzyć gorsze dni. Szanuję opinie krytyczne, ale na pewno nie uwierzę komuś, kto podszywa się pod różne dwie osoby i pisze opinie z tego samego komputera co kilka minut logując się pod różnymi imionami. Jesteś niewiarygodna i nie wierzę ci. Prawdopodobnie nie jesteś nawet żadną Edytą ani Justyną a twoje intencje nie są czyste. Inaczej napisała być jedną a sensowną opinie, nie ważne czy negatywną i nie podszywała być się pod innych. Rozumiem, że chciałaś być cwana i oczernić tą wróżkę, ale niestety nie wykazałaś się nawet minimum rozumu. To wszystko, nie zamierzam dalej kontynuować dialogu na takim poziomie.Jak widać na twoim przykładzie wpisy na tym forum niestety nie są wiarygodnym źródłem informacji. Jedynym sposobem na sprawdzenie wróżki jest po prostu odwiedzenie jej a nie czytanie takich pseudoopinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \ Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 192.166.255.* 07.05.12, 18:03 Masz racje wróżka z ciebie żadna niepotrafisz nawet zrozumieć osób które piszą prawdę o tej cygance bo tak było tylko kierujesz się swoimi domysłami powinnaś to uszanować a nie się sprzeczać ja nie komentuje twoich przeżyć u tej cyganki ale może masz zbyt mały rozumek żeby to zrozumieć A ten wpis to nie jest złośliwe oczernianie tej cyganki tylko prawda która miała miejsce dlatego jej niepolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Edyta - Justyna Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.05.12, 21:52 Oczywiscie, że żadna, bo ja jestem klientką a nie wróżką, ale mi się już sprawdziło ponad połowa po miesiącu i znajomym tez sie sprawdza i kobieta jest jedną z lepszych w regionie na pewno. Nie znnaczy że jest nieomylna i że wszystko sie sprawdzi. Nie znaczy też że kiedyś do niej nie pojadę i nie usłysze bzdur. Ale takie siksy co chciałyby usłyszeć że im manna z nieba spadnie a jak nie usłyszą, to wypisują brednie i podszywają się pod różne osoby pisząć z tego samego komputera bo nie zajarzyły jeszcze że IP sie wyświetla nie sa dla mnie parnerkami do dyskusji, wiec sory, zakończmy to. Ja już nie będę Ci odpisywać a ty sie zdecyzduj jak masz na imie bo moze teraz bedzie trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 192.166.255.* 11.05.12, 10:44 Ta cyganka jest jedną z lepszych w regionie ale w naciąganiu ludzi między innymi takich naiwnych siks jak ty Co tu mówić o spadajacej mannie jezeli ta cyganka niepotrafi nawet powiedziec czegos o przeszłosci i terazniejszosci a to juz duzo mówi o niej Z jednego komputera moze pisac wiele osob jesli chcą się wypowiedzieć za siebie jak jeszcze tego nie zajarzyłaś wazne ze piszą prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Wróżgka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.30.123.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 23:46 Zgadzam sie ,cyganka z Zelechowa to zwykla naciagaczka. Jesli nie trafi z pierwsza litera imienia to zacznie wymieniac cala rodzine az w koncu sila rzeczy trafi. Reszte sami sobie dopowiadamy. Powiedziala ,ze moj maz ma problemy z alkoholem,widzac moje zdziwienie a raczej usmiech dodala szybko, ze bedziemy miec w rodzinie impreze na ktorej wypije za duzo. I tu byl jej blad bo moj maz przez 10 lat malzenstwa nie wypil nawet butelki alkoholu. Mozna sie mylic we wrozbach a raczej zle zinterpretowac polaczenie kart ale robic z abstynenta alkoholika to przegiecie, Reszty wrozby nawet nie pamietam bo po tym co uslyszalam nie mialo to dla mnie znaczenia. Jedno moge powiedziec kobieta dobrze obserwuje i sprytnie wykreca sie ze swoich bzdurnych przepowiedni. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew IP: *.siedlce.vectranet.pl 24.05.12, 14:00 Ja niedawno chwaliłam tą cygankę na tym forum, bo zaczęło się sprawdzać i fakt, sprawdziło mi się kilka spraw. Nadal uważam, że jest lepsza od tej wróżki z Jarczewa, bez porówniania. W Jarczewie byłam dwa razy i nie sprawdziło mi się nic. Mój wniosek teraz, po czasie jest taki - w Jarczewie jest całkiem beznadziejna a cyganka trochę coś powie, ale ogólnie to naciągaczka i oszustka. Jak mam być uczciwa, to już i tej cyganki nie polecam. Jak zagłębiłam się bardziej w temat i porozmawiałam z osobami, które u niej były to wyszło na jaw, że właściwie 80 proc wróżby to były te same teksty do każdego.Mówi np że choroba w rodzinie i patrzy na reakcję, niby nie wypytuje, sami jej mówimy resztę.Każdej z moich koleżanek powiedziała kilka identycznych zdań, np "samotne życie nie jest ci pisane" - to powiedziała każdej z nas, jak sie teraz okazało i było jeszcze kilka takich szablonowych tekstów. Po każdej kolejnej wizycie miałam wiedziałam mniej, niż przed tą wizytą. Za pierwszym razem powiedziała mi, że mówi tylko na pół roku, bo dalej nie widzi a okazało się, że tak mówi, dlatego że chce, żeby do niej przyjść znowu i zapłacić. To jest trochę oszustwo a trochę żerowanie na ludzkich problemach bo do wróżki chodzą raczej ludzie na zakrętach. To, co powiedziała w sumie sprawdziło się lub nadal sprawdza ale gdyby to wszystko zebrać do kupy to wiecej jest w tym oszustwa niz prawdy. Niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam sie Re: Wróżgka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew IP: *.siedlce.vectranet.pl 24.05.12, 14:39 To, co napisałaś na końcu to święta prawda. Mojej kolezance własnie tak powiedziała. Mówi - widze mundur. Znasz mundurowego? - pyta , a wróżyła na sprawy uczuć. Koleżanka zdziwiona, mówi że nie zna żadnego mundurowego. Na to ona momentalnie się wykręca - to uważaj na policję i na mandaty, uważaj na drodze. Żeby było śmieszniej, dokładnie to samo powiedziała jeszcze jednej bliskiej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Wróżgka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew IP: *.siedlce.vectranet.pl 24.05.12, 14:41 Mój wpis podpisany "zgadzam się" dotyczył posta napisanego przez "emilia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Wróżgka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.12, 15:10 witam czy może ktoś mi podać numer tel. do cyganki z traugutta z góry dziękuję i pozdrawiam mail dagalukasik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona do Dagi IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.12, 16:04 Naprawde, malo co sie dowiesz...uslyszysz to co wszyscy. Ze masz chorobe w rodzinie, ze masz uwazac na policje, ze bedziesz w towarzystwie i, ze nie bedziesz samotna w przyszlosci. Zadnych szczegolow. Tyle to moge sobie sama powiedziec jak rozloze karty i wypije lampke wina :))) A te literki to mozna sobie miedzy bajki wlozyc. Szkoda zachodu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dago Re: do pomocnych IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 15:35 hej jak możecie podać mi numer do cyganki z traugutta będę bardzo wdzięczna dagalukasik@wp.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni1989 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: 109.255.183.* 21.06.12, 21:50 Witaj, a masz może numer telefonu do tej wróżki? Chciałabym bardzo iść do jakiejś, a o niej słyszałam że jest dobra. Proszę info na priv monika.b1989@interia.pl z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja opinia o cygance IP: *.siedlce.vectranet.pl 02.12.12, 15:36 Niestety podany czas minął a nawet upłynęło go jeszcze trochę więcej i nie sprawdziło się nic. Wróżba była w marcu, czas został podany na za miesiąc i nic, Pojechałam znowu w maju, znów ta sama bajeczka i ze sprawdzi sie za 3 tyg. Takie najpóźniej z możliwych to miał być koniec lata. Dzieki Bogu mamy grudzień i nie sprawdziło się NIC. Ta cyganka to cygani i tyle. W Jarczewie jeszcze gorsza, Obie są do bani, jak sprawdziłam na własnym przykładzie a szkoda bo takie fajne bajki opowiadały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 14:00 Zgadzam sie, cyganka z Traugutta to zwykla naciagaczka. Zmysla wiele a jak sie zaprzeczy to probuje sie wykrecic. Te literki to tez bzdura, po prostu mowi pierwsze litery najbardziej popularnych imion polskich.... a jak nie trafi to powie, ze to w takim razie uwazaj na takie osoby w przyszlosci Az trudno mi uwierzyc, ze ludzie tego nie widza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Generalnie mowi bardzo ogolnikowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.kredytbank.pl 20.03.13, 18:39 cześć, ja kiedyś byłam u wróżki w garwolinie, starsza Pani, ciężko chora,mieszkała w bardzo zaniedbanym domku z mnóstwem kotów, na imię miała Kasia. Czy ktoś może wie o kim piszę, czy ta Pani jeszcze żyje? Byłam u niej 5 lat temu ale wszystko co mi przepowiedziała się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.travedsl.de 24.07.13, 12:01 Ja byłam u niej w poniedziałek i mam nadzieję, że to co mi powiedziała się spełni, bo moja wróżba jest bardzo pozytywna. A czy mogłabyś powiedzieć mneij więcej co Ci się sprawdziło i jak szybko? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 10:54 Hej, Znalazlam Twoj wpis na forum. Czy masz telefon do tej wrozki z Zelechowa? Chcialabym sie do niej wybrac Z gory serdecznie dziekuje A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.garwolin.vectranet.pl 10.08.13, 08:58 wrózby to jedna wielka ściema. życie to splot wydarzeń, na które często sami mamy wpływ. często w desperacji szuka się głupich rozwiązań, dlatego znalazłam się na tym forum :P poczytałam Wasze wpisy i podziałały jak lekarstwo. Wróżki mi się odechciało. 40 zł plus paliwo z garwolina do zelechowa= kupie sobie jakiś fajny kosmetyk z wyższej nieco pólki :) może polecicie jakieś ciekawe blogi, gdzie można znaleźć słowa wsparcia w tych ciężkich czasach? ja szukam takiego bloga, wolę to niż wróżkę i kasę zaoszczędzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylmaj prosże o namiary na wrózkę z żelechowa 15.08.13, 11:59 Bardzo proszę o kontakt do tej Cyganki-wrózki z Żelechowa na email sylmaj@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: prosże o namiary na wrózkę z żelechowa IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.13, 20:13 czy wróżka w Żelechowie jeszcze przyjmuje? Ta z Traugutta? może mi ktoś napisać dokładny adres albo jakis kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 23:35 Blog jak blog ja ci polece wróżkę z Mińska Mazowieckiego , fajna kobietka i mówi rozsądnie nie jakieś tam bujdy na resorach , bierze co łaska ale z tego co wiem większość jej płaci 40 -50 zł. Przede wszystkim nie wymyśla niestworzonych historii tylko rozmawia i doradza . Ja jestem zachwycona . Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.03.14, 08:56 czy mogę dostać ten numer do wróżki z mińska aga0923@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.14, 17:03 723857683 numer do wróżki z Mińska , ja jestem zadowolona. Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakla numer do wróżki IP: *.centertel.pl 04.02.14, 13:02 moge prosić nr do wrózki z Zelechowa? gdzieś mi zaginął :( annnka@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: numer do wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 21:06 Bardzo proszę o nr do wróżki z Jarczewa, bardzo mi zależy, paulinek18kiss@interia.pl, pilnie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: numer do wróżki IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 21:21 Bardzo proszę o nr do wróżki z Jarczewa. only@vp.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
przybysz223 Re: numer do wróżki 17.06.14, 15:42 Również poprosiłabym o nr tel do wróżki z żelechowa z ulicy traugutta przybysz22@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
odessa3 wróżka Ania Jarczew 11.09.15, 08:43 A ja powiem tak wróżby Pani Ani się sprawdzają a najbardziej wiarygodne są te kiedy pojedziemy do niej z problemem bo jeśli po prostu z ciekawości to może się pomylić wiem o tym z własnego doświadczenia... Ja ją polecam jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinek18 Re: wróżka Ania Jarczew 12.01.16, 09:52 Czy moglabym prosic o nr do Pabi Ani bo ja bylam na poczatku tamtego roku ale chyba zmienila nr... :-( paulinek18kiss@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paulinek18 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 12.01.16, 09:47 Wróżka z Jarczewa a cyganka z Garwolina to dwie różne osoby. Ja byłam w jarczewie i sie sprawdzilo ale nie mam teraz aktualnego nr bo chyba zmienila jak ktos ma to poprosze do tej z Jarczewa na email paulinek18kiss@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paulinek18 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 12.01.16, 12:14 Juz nie aktualne wróżka w Jarczewie już nie wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
agata20104 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 24.02.16, 11:11 Witam potrzebuje nr do tej wróżki skąd wiadomo że nie wróży tygrys2010@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika0273 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 08.04.16, 09:44 ja bym też poprosiła nr do wrózki z jarczewa monika55-76@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna160 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 22.05.16, 20:24 Witam, potrzebuje numer telefonu do pani wróżki z jarczewa i czy ta pani żyje. jak ktos cos wie pisać na emaila maria.nowak372@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 05.03.23, 04:38 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżka z okolic Garwolina (Żelechów, Jarczew) 25.04.23, 13:55 To zadawane Odpowiedz Link Zgłoś