slodka_cytrynka Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 17:42 Witam, Jeśli można, to i ja poproszę o wróżbę ;-) Czy stworze kiedyś szczęśliwą rodzinę? Czy w moim związku z Piotrem odnajdę szczęście, czy on mnie wreszcie doceni i obdarzy mocnym uczuciem? No i z bardziej przyziemnych, czy znajdę w najbliższym roku pracę (zmiana), która będzie satysfakcjonująca mnie pod względem finansowym i mentalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimi Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:32 bardzo proszę o wróżbę, moje pytanie, czy mąż wróci do mnie? czy wybuduje osobne wejście do domu?jak potoczy sie moje zycie uczuciowe, prywatne, dziekuje czy moge prosić o wróżbę na gg, mój nr 6047247 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auura Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.66.* 13.07.10, 22:58 Mam pyyanie czy bardzo liska osoba w koncu sie do mnie odezwie?moja data ur 28.03.1986 Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 23:03 Auura: Nie widzę tego. Czy na pewno jesteś przekonana, że chcesz, aby on się odezwał. Straciłaś siły. Odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 08:54 Mikimi pisałem Ci na gg wczoraj. Może masz zoblokowane wiadomości od nieznajomych? Mąż wróci. Musisz jednak uzbroić się w cierpliwość i trochę uspokoić. Runy pokazały, ze jesteś strasznie zdołowana, maksymalnie. Proszę w razie czego porozmawiać ze specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 13.07.10, 22:34 youmiracle: Potoczy sie dobrze pod warunkiem, że pozostaniesz sobą i nie będziesz nikogo udawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurra Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.66.* 13.07.10, 23:01 Mm pytanie czy bardzo bliska mi osoba w koncu sie do mnie odezwie? moja data ur 28.03.1986 Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec-dwa Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 07:29 Czy w ciągu najbliższych kilku tygodni wróci do mnie mężczyzna? Czy on nadal mnie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 09:35 rudzielec-dwa: Widziałem radość z powrotu do siebie. Co do jego uczucia, to on czuje się pozbawiony ochrony, czuje się zagubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 09:37 Proszę Państwa, drogą wyjaśnienia - runy to potężne narzędzie, ale podobnie jak inne metody wróżenia mogą być zawodne. Dlatego proszę kierować się swoim sumieniem i swoimi odczuciami. Proszę również Państwa o informacje w sprawie sprawdzalności. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka89-to-ja Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 09:43 Chcę zacząć studia.Czy to zmieni moje życie? Czy będę szczęśliwa? Miałam problem z zajściem w pierwszą ciąże czy z drugą będzie też problem? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 09:53 Myszko - runy wskazują, że powinnaś zacząć studia. Da to Ci nowy oddech. Z drugą ciążą mogą być lekkie problemy, tzn. z poczeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec-dwa Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 10:01 Mam Pan całkowitą rację. Czasami człowiek jednak potrzebuje tej nutki nadzieji :) Dam znać czy wrócił :)) Napewno jest racją, iż czuje się zagubiony. Wiem to. Na zewnątrz nigdy tego nie pokaże, raczej dusi to w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimi Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 10:47 bardzo prosze o odpowiedź, bo pominął mnie PAN....pisałam wczoraj wieczorem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: WRÓŻBA Z RUN - praca IP: 91.198.179.* 14.07.10, 11:02 Witam, Chcę zmienić pracę? Czy uda mi się znaleźć coś naprawdę super jeszcze w tym roku? (najlepiej w ciągu 3 miesięcy) Czy mój ukochany pomoże mi w jej szukaniu? Hmmm a może powinnam tutaj pozostać? Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN - praca 15.07.10, 08:42 Joanna: Znajdziesz bardzo dobrą pracę w ciagu roku. Ukochany pomoże w tym i to bardzo intensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.171.108.178.static.crowley.pl 14.07.10, 13:03 Jeszcze raz powtarzam ponizej moja prosbe. Dziekuje Mam pytanie 3 miesiace temu stracilem prace 30-10-1961 Mariusz czy znajde w najblizszym czasie prace? Jak to niepowodzenia chodza parami - ochlodzily sie miedzy mna a moja partnerka uczucia 11-11-1972 Agnieszka. Czy mamy sznase na rodzine i dziecko Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 08:45 Mario: Znajdziesz pracę, która przyniesie ukojenie i harmonię. W związku wszystko się ułoży, runy pokazały, że musisz bardziej sie otworzyć i zaproponować np wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_cytrynka Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 13:46 pocz-atki napisał: > słodka_cytrynka: > Z piotrem wszystko powinno się ułożyć. Z pracą może być gorzej, > powinnaś bardziej intensywnie jej szukać. Dziękuję za poświęcony mi czas i chciałabym jeszcze dopytać, czy uda mi się stworzyć szczęśliwa rodzinę i czy właśnie z Piotrem? Czy6 będę miała dziecko? I co do tej pracy, czy będę potrafiła się utrzymać sama? Czy powinnam szukać pracodawcy który mnie doceni, czy raczej szukać czegoś na własny rachunek? Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_cytrynka Re: WRÓŻBA Z RUN 14.07.10, 13:54 pocz-atki napisał: > słodka_cytrynka: > Z piotrem wszystko powinno się ułożyć. Z pracą może być gorzej, > powinnaś bardziej intensywnie jej szukać. Dziękuję za poświęcony mi czas i chciałabym jeszcze dopytać, czy uda mi się stworzyć szczęśliwa rodzinę i czy właśnie z Piotrem? Czy6 będę miała dziecko? I co do tej pracy, czy będę potrafiła się utrzymać sama? Czy powinnam szukać pracodawcy który mnie doceni, czy raczej szukać czegoś na własny rachunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 94.254.140.* 14.07.10, 14:24 Czy znajdę pracę, miłość, rozwiążę moje problemy finansowe, ogólnie- kiedy koniec kłopotów? gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 14.07.10, 15:58 chciałabym wiedzieć czy w tym roku sprzedam korzystnie kamienicę ,lub czy w ogóle ją sprzedam , z góry dziekuje za odpowiedz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 08:47 Monika: Sprzedasz kamienicę i to bardzo korzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 08:46 Gość: Widzę u Ciebie zamrożenie wszystkich sfer życiowych. Nie stój w miejscu, więcej energii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 17:58 Witam.Chciałabym się zapytać o moją sytuację osobistą. Czy mój partner mnie na prawdę kocha i pragnie szczęścia dla nas obojga.Czy rzeczywiście jest nam pisane wspólne życie i szczęście w tej wspólnej drodze życia. Dziękuję za wróżbą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 22:35 Witam chcialabym sie dowiedziec czy moj obecny partner bedzie moim przyszlym mezem i czy bede miec z nim upragnione dziecko? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 08:49 Karolina - będzie mężem i dzieci też się pojawią. Wszystko ułoży się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 08:48 Małgosiu, pusta runa zadaj pytanie jeszcze raz, troche zmienione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.mofnet.gov.pl 15.07.10, 09:02 A więc: Czy mój partner mnie na prawdę kocha czy to tylko przyzwyczajenie i obawa przed samotnością. Czy rzeczywiście tak jak twierdzi pragnie naszego wspólnego szczęścia.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 09:06 Runy pokazały wygaśnięcie namiętności. Ktoś jest bardzo zamknięty w sobie. Prawdopodobnie Ty wydatkujesz całą swoją energię w ten związek, a on nie. Brtak ognia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 09:20 Witam. Przez około 8 lat pracowałam w urzędzie miejskim, gdzie byłam źle traktowana i wykorzystywana. Do dzisiaj budzą się we mnie nieprzyjemne emocje, z którymi ciężko jest mi sobie poradzić. Pomimo wielu prób zmiany miejsca pracy, nie mogłam zmienić pracy. Czy było potrzebne, abym pracowała w tym urzędzie i czego miało mnie to nauczyć? Będę wdzięczna za odpowiedź. Paulina 02.12.1981. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kielce.vectranet.pl 15.07.10, 10:20 bardzo dziekuję za odp. na pewno poinformuje czy wróżba sie sprawdziła )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:30 Dziękuję bardzo za odpowiedź :) nie spodziewałam się że będzie aż tak pozytywna :) tymbardziej, że układa nam się cudownie ale jestem troszke przerażona bo partner musi wyjechac na szkolenie 3 miesieczne i boje żeby ta rozłaka nie popsuła relacji, którą teraz mamy :( Przepraszam mam nadzieję że nie uzna Pan tego za nachalność ale czy mogę dopytać kiedy mogę się spodziewać jakiejś zmiany z jego strony np propozycji wspólnego zamieszkania bądź oświadczyn ? I czy runy mogą mi poradzić co zrobić, żeby on się na taką możliwość otworzył? Bo jak narazie układa nam cudownie ale wiem że ze względu na złe doświadczenia z poprzednich związków on jest raczej zadowolony z obecnego stanu rzeczy i nie w głowie mu formalizowanie miłości ;/ Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 12:39 Chciałabym Pana ponownie o cos zapytać. Wiem że każdy kieruje swoim życiem ale zapytać nie zaszkodzi. Pytam nie bez powodu. Czy mój były chłopak chce do mnie wrócić? Jeśli tak kiedy to mogłoby nastąpić? I czy on przypadkiem nie jest już z kimś związany? Odpowiedz Link Zgłoś
agavek8 Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 16:07 Kiedy nastąpią u mnie pozytywne zmiany w sferze zawodowo-finansowej? Agnieszka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 15.07.10, 21:17 Szanowni Państwo, Wyjeżdzam na urlop, wracam za miesiąc i na wszystkie pytania odpowiem po powrocie. Przepraszam, ale muszę odpocząc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
svenaksel Re: WRÓŻBA Z RUN 16.07.10, 17:59 Jestem w separacji. Czy mam szanse na znalezienie milosci w najblizszym czasie? Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.cable.net-inotel.pl 16.07.10, 21:46 Czy z Maciejem pobierzemy się? Anna M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.centertel.pl 18.07.10, 01:03 Czy będę z tym mężczyzną o którym myślę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryka80 Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.evdo.leapwireless.net 28.07.10, 08:49 czy moj obecny partner mnie kocha? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.10, 01:31 Mam za sobą parę nieudanych zwiazkow, 1 z rozwodnikiem ( nie kochalam go), drugi z Piotrem, dla którego byłam klinem po rozstaniu z narzeczona, Michał-który poznal kogoś innego i jeszcze pare innych znajomosci, ktore sie rozpadly ( podsumowanie zycia milosnego w ostatnich 7 latach mojego zycia) Moje pytanie dotyczyć będzie spraw uczuciowych. Nie wiem nawet jak go zadać. Dlaczego trafiam wciąż na mężczyzn, którzy odchodzą? ( jednocześnie twierdząc, ze nie ccha mnie ranic,ze nie umieja dac 100% z siebie, ze chca abyc sami, ze nie przeskoczyli poprzedniego zwiazku, nie potrafia sie zaangazowac, ze bylo im ze mna dobrze, ze sie rozumielsmy,ze jestem sliczna i inteligentna - wielce zdziwieni,ze te 2 cechy mogą isc w parze) JEDNAK ODCHODZA W SINA DAL. (mimo,ze bylo im ze mna dobrze, darza mnie szacunkiem, podziwiaja za to,z jestem wartosciowa osoba) Pytam zatem Run: Dlaczego od 7 lat nie udal mi sie zaden związek. Co mi doradza mi sprawach uczuciowych, kiedy nadejdzie Ten mezczyzna,jaki bedzie, wskazowki. Dziekuje, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna87sss Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.ip.netia.com.pl 30.07.10, 08:14 czy chłopakiem z którym obecnie jestem będę w przyszłości szczęśliwa Justyna 14.04.1987 Jakub 4.03.1988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA11 Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.10, 12:39 Czy mam szanse na związek z Tomaszem 17-07-\1980 ja Alicja 24-02-1982?? Pozdrawiam Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misek Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 212.160.70.* 19.08.10, 10:30 Witam! Ja także proszę o wróżbę. Niedługo rozpoczynam edukację w nowym miejscu. Chciałem się zapytać jak mi pójdzie, jaka będzie atmosfera, czy podołam z nauką? Dzięki z góry. Wróżba tak powiedzmy na wrzesień/październik. Wtedy powiem czy się sprawdziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1_2_3 Re: WRÓŻBA Z RUN 19.08.10, 13:40 Dzien dobry; Jestem w trakcie zalatwiania trudnej sprawy. Czy mezczyzna z ktorym mam sie w tej sprawie spotkac pomoze mi w jakikolwiek sposob czy bedzie mnie pamietal z przeszlosci oraz czy zaangazuje sie w te sprawe ? Z gory dziekuje za odpowiedz. Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica773 Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 143.166.255.* 20.08.10, 14:46 witam serdecznie moje pytanie: czy w najbliższym czasie sprzedam dom i czy pomyślnie ułoży się sytuacja mieszkaniowa mojej rodziny? Monika ur. 31-05-1977. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Czy Pan "poczatki" jeszcze wróci? IP: 109.243.130.* 05.09.10, 13:30 W połowie lipca ten Pan napisał "Szanowni Państwo,Wyjeżdżam na urlop, wracam za miesiąc i na wszystkie pytania odpowiem po powrocie. Przepraszam, ale muszę odpocząć.Pozdrawiam." Czy ktoś wie, czy jeszcze wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: Czy Pan "poczatki" jeszcze wróci? 05.09.10, 17:06 Wróci, wróci. Byłem na bardzo długim urlopie plus nowy dom. Zajmuje to trochę czasu. W miarę swoim możliwości będę odpowiadal na pytania. Niestety tylko jedna osoba odpowiedziała w sprawie sprawdzalności wróżby, która się nie sprawdziła, a reszta zapomniała, albo po prostu jej się nie chce. Prosiłbym jednak o takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Sprawdzalność IP: 109.243.48.* 05.09.10, 19:11 Bardzo dziękuję za wróżbę odnośnie sprzedaży kamienicy - niedługo po niej faktycznie zjawił się kupiec i realizujemy transakcje. Myślę, ze do października będzie już po sprzedaży i to korzystnej tak jak Pan napisał! Także wróżba spełniła się w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: sprawdzalnosc 07.09.10, 15:03 U mnie sie nie sprawdzilo ale nie zaluje :) Nie tylko moj eks nie wrocil ani nie wroci ale od momentu rozstania mial nowa kobiete. Mam jednak, w zwiazku ze zmianami w swoim zyciu, inne pytanie. Poznałam mezczyznę, zaiskrzylo... czy mamy szanse zeby cos z tego wyniknelo, czy powinnam mu zaufac? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 21:34 Monika 31.03.78 co powinnam zrobić,aby Mirek zwrócił na mnie uwagę,czy mam u niego szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 06.09.10, 07:05 Moniko, masz szansę, tylko w Twoim przypadku to Ty musisz podjąc decyzję i to Ty musisz zaproponować wspólną przyszłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica773 WRÓŻBA Z RUN IP: 143.166.255.* 06.09.10, 09:09 witam serdecznie moje pytanie: czy w najbliższym czasie sprzedam dom i czy pomyślnie ułoży się sytuacja mieszkaniowa mojej rodziny? Monika ur. 31-05-1977. Odpowiedz Link Zgłoś
pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN 07.09.10, 07:33 Nie widzę możliwości sprzedania mieszkania w najbliższym czasie. Będziesz musiała się uzbroić w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica773 Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 188.33.115.* 07.09.10, 08:24 Dziękuję za poświęcony czas, chciałabym dopytać, czy ta sprzedaż według Pana jest możliwa a jesli tak, to czy długo bedę musiała czekać na kupca? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta pytanie do pocz-atki IP: *.marketplanet.pl 07.09.10, 10:22 Czy mężczyzna, który jest mi bliski będzie moim partnerem. czy będziemy razem jak on rozwiąze swoje sprawy. dziękuję i pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś
fordonmieszkanie Re: pytanie do pocz-atki 07.09.10, 17:30 jak będzie się układał mój związek z mężem w 2010r? Odpowiedz Link Zgłoś
fordonmieszkanie Re: pytanie do pocz-atki 07.09.10, 20:15 fordonmieszkanie napisała: > jak będzie się układał mój związek z mężem w 2010r? miałam na myśli w okresie do końca roku i w 2011, bo z 2010 to już jest kilka miesięcy tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1_2_3 Re: WRÓŻBA Z RUN 07.09.10, 20:22 A ja sie przypominam z dnia 19.08.10 tzn. : Dzien dobry; Jestem w trakcie zalatwiania trudnej sprawy. Czy mezczyzna z ktorym mam sie spotkac pomoze mi w jakikolwiek sposob czy bedzie mnie pamietal z przeszlosci oraz czy zaangazuje sie w te sprawe? Z gory dziekuje za odpowiedz. Ania. P.S. obiecuje ze odpisze co do sprawdzalnosci wrozby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: WRÓŻBA Z RUN IP: 178.56.29.* 07.09.10, 20:41 Czy mężczyzna, który jest mi bliski będzie moim partnerem. czy będziemy razem jak on rozwiąze swoje sprawy. dziękuję i pozdrawiam:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocz-atki Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.chello.pl 07.09.10, 20:50 Szanowni forumowicze muszę znów wyjechać na tydzień w sprawach służbowych. Jak wrócę napiszę z prośbą o powtórzenie wszystkich pytań. Przepraszam za opóźnienie, praca to praca. Wróżbiarstwem zajmuję się niedochodowo i tylko w wolnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pszczółka Re: WRÓŻBA Z RUN IP: *.kalisz.mm.pl 10.09.10, 00:06 Czy mój mąż mnie jeszcze kocha ? Czy moja firma będzie przynosić w końcu zyski.Proszę o wróżbę .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ash_74 Re: WRÓŻBA Z RUN 15.09.10, 09:12 U mnie sie nie sprawdzilo ale nie zaluje :) Nie tylko moj eks nie wrocil ani nie wroci ale od momentu rozstania mial nowa kobiete. Mam jednak, w zwiazku ze zmianami w swoim zyciu, inne pytanie. Poznałam mezczyznę, zaiskrzylo... czy mamy szanse zeby cos z tego wyniknelo, czy powinnam mu zaufac? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mwengland Re: WRÓŻBA Z RUN 15.09.10, 18:48 Dzien dobry mam na imie Magdalena i chcialabym prosic o darmowa wrozbe z kart runicznych Co sie wydarzy w najblizszej przyszlosci u mnie milosc praca oto moja data ur 21.12.1978 pozdrawiam Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś