Dodaj do ulubionych

Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to

20.02.02, 23:09
czy może mi pani z grubsza powiedzieć jaki mnie czeka los, jakim jestem
człowiekiem?
Np. w ramach testu mogłaby pani opowiedzieć mi co mi się zdarzyło kilka lat
temu - je�li by to było prawdš to wiedziałbym co mi się zdarzy kiedy�...
Zaznaczam przy okazji że nie traktuję tego jako wyroczni ale po prostu jako
zabawę - wskazówkę - podpórkę.
Proszę o odpowied� - je�li co� takiego jest możliwe to podam datę, godzinę,
miejsce i co jeszcze potrzeba - ciekawe jestem co też kryje los...:)))
Obserwuj wątek
    • abaoaqu Re: Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to 21.02.02, 19:20
      Prawdopodobnie mogłabym, znając datę urodzenia, coś o Panu powiedzieć. Czy Pan
      tego właśnie potrzebuje - usłyszeć ode mnie, jaki jest?
      Nie potrzebuję sprawdzianu moich umiejętności. I przyznam się, nie zagłębiam
      się bardzo w przeszłości osób, którym wróżę. Koncentruję się tym, co się dzieje
      w teraźniejszości, na ludziach, którzy mieli i mają znaczący wpływ na ich
      życie. Ustawiam drogowskazy. Droga do celu moze być kręta, ale nie musi. I
      pamiętając o zasadzie równowagi, jeżeli coś zyskujemy, jednocześnie coś
      tracimy. Rzecz w tym aby zysk i strata dotyczył własciwych wymiarów życia.
      Wiem, że najwięcej skorzystali z moich porad Ci, którzy aktywnie w nich
      uczestniczyli. Takie jest ich życie - aktywne i twórcze.

Abaoaqu
      • zorak Re: Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to 22.02.02, 21:01
        Hmmm...
        Czego ja potrzebuję?
        Dowiedzieć się jaki jestem?
        Na pewno - każdy człowiek chce poznać samego siebie, wniknšć w swojš psychikę.
        Zawsze jest jaka� niepewno�ć czy aby na pewno jest się sobš, czy jest się w
        zgodzie z zsamym sobš i czy droga którš się obrało jest słuszna?
        A z przyszło�cia jest inna sprawa - dobrze byłoby jš znać ale nie znać jej -
        chyba lepiej. Nie oczekuję że dostanę wyznacznik na całe życie którego
        trzymałbym sie kurczowo ale raczej chciałbym wła�nie otrzymać wskazówkę - czy
        się ona sprawdzi czy nie to już oczywi�cie zupełnie inna sprawa...

Je�li zatem nie jest to zbyt wielkim kłopotem
        11 wrze�nia 1982 roku godzina 21.51 w Poznaniu
        • Gość: Sabina Re: Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to IP: *.newark-01-02rs.nj.dial-access.att.net 22.02.02, 23:07
          Hej ja tez sie urodzilam 11 wrzesnia, tylko innego roku.\Pozdrawiam goraco.
          Ja tam wierze we wrozki.
          Sabinka
      • jane-007 Re: Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to 28.02.02, 08:36
        abaoaqu napisał(a):

> Prawdopodobnie mogłabym, znając datę urodzenia, coś o Panu powiedzieć. Czy Pan
        > tego właśnie potrzebuje - usłyszeć ode mnie, jaki jest?
        > Nie potrzebuję sprawdzianu moich umiejętności. I przyznam się, nie zagłębiam
        > się bardzo w przeszłości osób, którym wróżę. Koncentruję się tym, co się dzieje
        >
        > w teraźniejszości, na ludziach, którzy mieli i mają znaczący wpływ na ich
        > życie. Ustawiam drogowskazy. Droga do celu moze być kręta, ale nie musi. I
        > pamiętając o zasadzie równowagi, jeżeli coś zyskujemy, jednocześnie coś
        > tracimy. Rzecz w tym aby zysk i strata dotyczył własciwych wymiarów życia.
        > Wiem, że najwięcej skorzystali z moich porad Ci, którzy aktywnie w nich
        > uczestniczyli. Takie jest ich życie - aktywne i twórcze.
        >
        > Abaoaqu

P.Abaoaqu-podaje datę urodzenia- 27.03,1964 siemianowicach slaskich-13.00-jan

• zibicanada Re: Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to 23.02.02, 05:40
      26 lipca 1955 r. miedzy gozina 11 a 12-sta w poludnie
      • abaoaqu Do Zibicanady 07.03.02, 16:06
        Właściwie wszystko ukladało się po twojej myśli. Inteligencja, energia, ogromny
        temperament, łatwość kierowania ludźmi. Tak dużo wokół Ciebie ludzi, tak
        jednocześnie mało. Dużo sprzecznych emocji i dużo "ale".
        Gdzie jest Twoja rodzina Zibicanado, Twoja wewnętrzna rodzina? Jeżeli wiesz, że
        kogoś nieumyślnie skrzywdziłaś, przyznaj się do tego. Nie czekaj, aż druga
        strona domyśli się Twoich uczuć. To Ty będziesz musiała odbudowywać na nowo
        związki. Uda Ci się. Odbuduj zaufanie - wykorzystaj madrość, wielkoduszność i
        współczucie, także dla siebie samej. I nie chciej od razu wiedzieć wszyskiego.
        Nadmiar wiedzy zabija. Krok po kroku ku sobie i ku innym. To Twój czas. :-)

Abaoaqu
    • zorak Wróżko??? czekam.... 25.02.02, 18:33
      • daschka Re: Wróżko??? czekam.... 27.02.02, 13:55
        Wróżko ja też.........27.04.1976 o 9:05 Kraków
        • daschka Re: Wróżko??? czekam.... 28.02.02, 09:56
          jak się ma moja data urodzin do daty urodzin mojego męża 16.17.1976 (Sanok,
          godz.21:20 on)- ja 27.04.1976 9:05
          • abaoaqu Proszę o cierpliwość :-) 28.02.02, 10:16
            Za cierpliwość nagradzam :-)

Abaoaqu
            • daschka Re: Proszę o cierpliwość :-) 28.02.02, 10:46
              czekam!!!!!!!!!!! i jestem cierpliwa. jezeli jest to możliwe to prosze o
              odpowiedź na adres daschka@wp.pl. dzięki!!!!
            • daschka Re: Proszę o cierpliwość :-) 28.02.02, 12:55
              wróżko......coraz mniejsza moja cierpliwośc.....ok 15 wychodzę z pracy ( już tu
              nigdy nie wrócę - zostałam zwolniona) i kto wie kiedy będe miała next kontakt z
              internetem..please!!!!!!!!
            • Gość: Dorgena Mam pytanie IP: *.pl / *.gazeta.pl 11.05.02, 22:02
              Chciałabym dowiedzieć się, czy moja data urodzenia może wpływać na trudności w
              kontaktach międzyludzkich. Nie są to może jakieś olbrzymie problemy, ale
              zbytnia asekuracja i strach przed bliskością, przyjaźnią, miłością niekiedy
              utrudziają życie mi i innym, w szczególności mojej rodzinie.
              Urodziłam się 27.04.1984, godz 24.05
          • zorak daschka - ale zes sie rozbestwila :)))))))))))))) 28.02.02, 21:21
            eksploatujesz wrozke na maxa....
            mam nadzieje ze wrozka nie stwierdzi ze to za duzo na jej barkach i nie obrazi
            sie...:)))))))))
    • abaoaqu Do Zoraka 04.03.02, 17:05
      Jeżeli możesz znajdź sobie przewodnika, który położy Ci dłoń na ramieniu i
      powie "dość", a Ty posłuchasz.Potrzebujesz go - człowieka, który bedzie Ci
      mówił jaki jesteś, kiedy się zgubisz w świecie i który poprowadz Cię do świata.
      Bo gdzie teraz jesteś Zoraku? Gdzie zaprowadziła Cie twoja własna wrażliwość i
      wyobraźnia? Tak bliski świata, a jednoczęśnie taki daleki.
      Jeszcze kilka lat minie, kiedy zaufasz swemu wewnętrznemu dziecku. Póki co, ucz
      się świata i trzymaj się go. Jeżeli polecisz zbyt szybko, spadniesz. Kolejny
      Ikar...Odkryj ludzi i daj im szansę odkrycia siebie. To od nich uzyskasz
      wsparcie, kiedy najbardziej będziesz tego potrzebował.

Pozdrawiam serdecznie, Abaoaqu
      • zorak Do Wróżki i Jane 04.03.02, 22:26
        Gratuluję...
        Nie wiem czy to prawdziwy dar czy trochę szczę�cia w zgadywaniu. Ale chyba
        jednak to pierwsze... Może nie jest to opis który najbradziej pragnšłem
        przeczytać ale pasuje do mnie...
        warto się zastanowić teraz nad sobš...
        Hmmm... We wróżbach co� chyba jest...
        A jak tam Twoja wróżba Jane?
      • zorak I jeszcze jedno pytanie do wróżki 04.03.02, 22:29
        czy kto� kto urodził sie w tym samym momencie - co zwazywszy na to ze na
        swiecie rodzi sie mnostwo dzieci nie jest wcale niemozliwe - ma takie samo
        przeznaczenie? A moze to miejsce urodzenia wplywa na los?
        • abaoaqu Re: I jeszcze jedno pytanie do wróżki 07.03.02, 16:12
          Aby obliczyć komuś horoskop konieczne są dane geograficzne miejsca urodzenia.
          Środowisko, w którym przebywamy ma równie duży wpływ na nasze życie jak gwiazdy.
          Gwiazdy to pierwszy rozdział książki, części dalsze dopisujesz sam.
          Przypomnij sobie "Przypowieść o talentach" :-))

Abaoaqu
    • abaoaqu Do Jane 04.03.02, 17:43
      Mam na imię Jane. Pragnę wolności i swobody.
      :-)
      A zycie ogranicza, wymaga wyborów. I coraz mniej Ciebie, która kiedyś znałaś.
      Jednak nie uciekaj Jane. Poczekaj jeszcze kilka miesięcy. Zaakceptuj miejsce w
      którym się znalazłaś, a wtedy zwroci CI wolność. Częściowo znikną problemy,
      pojawią sie nowi znajomi i nowe prerspektywy o których dzisiaj nie myślisz.
      Pamiętaj jednak, że ilość znajomych nie świadczy o ich jakości, a Ty przecież
      naprawdę potrafisz się otworzyć tylko w obecności bliskich. Zbyt oryginalne
      pióra takze nie będą Ci pasować choć tak ładnie wyglądają. :-)
      Masz być sobą w środku nie na zewnątrz.
      Poczekaj Jane, poczekaj...

Abaoaqu
    • Gość: dzierzba Pytanie: Czy data urodzenia mnie zniszczyla? IP: *.mel.ihug.com.au 19.05.02, 13:11
      Urodzilam sie 8 sierpnia 1965 o godzinie 12:30.
      Zycie mialam piekne, szczesliwe, spelnione marzenia, zyciowa milosc, sukcesy w
      pracy. Pewnego dnia, czasu, roku wszystko mi sie zawalilo. Nie mam milosci,
      pracy, nie widze przyszlosci. Od dwoch lat probuje dojsc do siebie, zaczac zyc,
      miec sens i cel. Bezskutecznie. Pewnie dlatego zaczelam szukac pomocy w
      horoskopach i wrozbach. Od roku otrzymuje z nich odpowiedz, ze wszystko sie
      ulozy, ze bedzie dobrze. Jaki wplyw w tym co bylo mial czas moich urodzin?
      Jakie sa moje perspektywy? Jakie mam jeszcze zadanie w zyciu?
    • Gość: atis Re: Czy je�li podam datę urodzenia z godzinš to IP: *.pl 20.05.02, 00:56
      12.01.1978 godz. 10.15 Nowy Dwór Mazowiecki - mogę prosić o odczytanie tego, co
      gwiazdy mowia o mojej przyszlości? :-)
      • Gość: atis Chiromancja IP: *.pl 20.05.02, 13:37
        Niedawno wpadla mi w rece ksiazka na temat czytania z reki. Wbrew pozorom nie
        jest to taka latwa sztuka. Wymaga wielu lat cwiczen, obejrzenia wielu rak, a
        takze "czegos", jakiegos daru, czy umiejetnosci interpretowania linii, wygladu
        dloni itd. Przygladalam sie swojej dloni i dloniom moich bliskich. Rzeczywiscie
        pewnych rzeczy mozna sie dowiedziec o czlowieku dzieki uwaznej i
        spostrzegawczej obserwacji. Jednak mimo - wydaje mi sie - dokladnych wskazowek,
        jakie ksiazka podaje, trudno jest 'na pewno' zakwalifikowac niektore linie.
        Przydalaby sie konsultacja z fachowcem :-) no i trening, trening i jeszcze raz
        trening :-)
        I dopiero teraz moje pytanie: czy zajmujecie sie chiromancja? Gdzie mozna w
        internecie znalezc DOBRE strony na ten temat? Moze ktos udzila konsultacji on-
        line?
        Nie szczegolnie we wrozby wierze, ale pomagaja one jak czlowiek jest w dolku,
        na zakrecie. I z zasady czytuje swoje horoskopy. Lubie dawac sobie nadzieje i
        oszukiwac los, gdy szykuje sie jakies niepowodzenie.
        Sle pozdrowienia i licze na odpowiedz
        atis
        • mii.krogulska Re: Chiromancja 20.05.02, 15:33
          Witam serdecznie,
          i polecam bardzo ciekawą książkę na temat chiromancji - "Chirologia - dłon bez tajemnic" Anny
          Chałubińskiej, wyd. Studio Astropsychologii Białystok 2002 - cena w Empiku 26 złotych.
          Pozdrawiam,
          Mii
      • Gość: atis :-) IP: *.pl 22.05.02, 14:16
        To jak, czy ktoras Wrozka w natloku wrozb i pytan o przyszlosc i przeszlosc
        znajdzie takze chwile dla mnie? Bardzo prosze :-) i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka