Dodaj do ulubionych

Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzystał z

• Gość: Ewa Re: Klątwy i uroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 14:34
      U mnie zanim się zaczęło dobrze dziać minęły 4 miesiace od pomocy pani Sylwi. Ale miesiac to ona nadem na pracowala wiec jakby tego nie licze . Teraz mineło 7 miesięcy i jest w dalszym ciągu dobrze mam nadzieję, ze juz nigdy to mi się nie przydarzy.
      Moja opinia : pani Sylwia jest to uczciwa kobieta i jak coś obiecała to zrobiła.
      • Gość: Klaudia Opętanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 18:13
        Mogę tylko napisać pozytywną opinię, p. Sylwia Jacewicz bardzo pomogła i już wiem, że nigdy nie udałabym się do nikogo innego. Jest to osoba, która doskonale zna się na swojej profesji.
        • Gość: ciekawa Re: Opętanie IP: *.wdm.pl 16.03.14, 19:04
          A jakie bierze kwoty za pomoc ?
          • orze_ch Skończ waść.. 22.03.14, 08:08
            Nie wiem czy p. Sylwia ma świadomość tych bzdur, które są tu wypisywane, ale jeśli tak, a nie daj Boże jest autorką tych głupot, to pozostaje złożyć wyrazy współczucia, bo to jest sztuka na raz.
            Jeśli nawet ktoś nabierze się na skorzystanie z usług pod wpływem tej osoby, która tworzy reklamowe posty jak grzyby po deszczu, to zapewne przekona się, ze to ściema i już więcej nie popełni tego błędu.. Niestety, ale mnie to wygląda na bezczelny PR, by zdobyć kasiorę, a nie przedstawienie się jako osoby, która bądź co bądź zajmuje się podobno bardzo poważnymi i niebezpiecznymi sprawami.
            I jeszcze jedno. Ci, którzy są przedmiotem postów na tym forum nie są wiarygodni.
            Najczęściej sami tworzą wątki, szukają tu klientów, a to oznacza marność nad marnościami, bo klientów buduje się z polecenia, na podstawie opinii osób, które już doświadczyły czegoś dobrego i są w stanie potwierdzić wiarygodność ... Ale nie wpisaniem postu na forum, tylko w realnym świecie... Ci dobrzy tu nie występują, bo mają już swoją klientelę i nie muszą ich szukać desperacko na forum... A jeśli jednak ktoś o nich napisze, to oznacza, że coś jest nie tak...

Dlatego może warto zastanowić się, czy warto z ludzi robić idiotów.
        • Gość: Klaudia Re: Opętanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 12:41
          Nie wiem skąd tyle zawiści w ludziach, przecież właśnie to forum jest po to, żeby każdy komu ta Pani pomogła mógł wyrazić swoją opinie a Pan "skończ waść" pisze zupełnie nie na temat - tu nikt nikomu reklamy raczej nie robi bo sa i wpisy osób zawiedzionych, czytałam zanim zgłosiłam sie do p. Sylwii Jacewicz więc nie rozumiem skąd takie podejrzenia tych ludzi którzy pisza do ludzi potrzebujący bardzo pomocy a ci co ja otrzymali to chyba normalne, ze chcą sie podzielić swoim szczęściem.
          • orze_ch Re: 27.03.14, 22:13
            Jeśli przesieje się przez sito fałszywe "ochy i achy" to wszystko będzie w porządku..
            To są za poważne sprawy, by ludzi nabijać w butelkę.
            Ponad wszystko prawda. Jeśli ktoś jest zadowolony, to niech pisze ten, kto tego doświadczył.
            Za konfabulację dziękujemy.
            • Gość: Markus Klątwa IP: *.uk2.net 28.03.14, 23:02
              Ja jestem zadowolony z usług pani Sylwii. Mieszkam na wyspach i niedość, że tęsknota to jeszcze jakaś klątwa, która blokowała wszystkie dziedziny mojego życia. Po pomocy tej pani czuje się znowu wolny i zdrowy jakbym się całkowicie zresetował jak komputer.
              • Gość: Iwona Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 17:28
                Ja też skorzystałam z pomocy pani Sylwi i zdjela ze mnie urok, który blokował moje życie. Moge ploecić ta panią bo mówi prosto z mostu co jest grane. Jak go zdjęła to po 2 tygodniach dostałam dobrą oferte pracy to na przykład a pózniej jakiś tydzień następny wygrałam wycieczke do Grecji dla 2 osób to nie był przypadek i tego jestem pewna. Poprawiła sie bardzo moja sytuacja finansowa i z rodziną no jest bardzo dobrze.
    • Gość: GOŚĆ Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 12:02
      Czy mogę poprosić o nr.telefonu do pani Sylwi i mam pytanie w jakich godzinach dzwonic najlepiej.
      • Gość: Patrycja Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 12:35
        Ja dzwoniłam przez 2 tyg. ale wyczytałam, ze lepiej napisać maila ale moze tobie uda się szybciej 601 99 34 80 powodzenia
    • Gość: ciekawe pozytywne opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 01:05
      ciekawi mnie jedno - domena z której wysyłane są pozytywne opinie to głównie (jakieś 90%) *.neoplus.adsl.tpnet.pl lub *.dynamic.chello.pl

Nie wiem jak wy - ale ja odnoszę wrażenie, że p. Sylwia sama pisze te komentarze.

• Gość: perla Re: pozytywne opinie IP: *.135.172.166.static.kolnet.eu 10.04.14, 10:09
        Czekam już 2 miesiące na pozytywne efekty egzorcyzmu,który robiła P.Sylwia jestem niespokojna,Osoby ,które zechciały by się podzielić swoimi opiniami PROSZĘ o wiadomość na adres mailowy: perla.mail@onet.pl
        Mam jednak świadomość ,że wszystko potrzebuje czasu , nic nie dzieje się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.Pozdrawiam .
        • Gość: angorchb Re: pozytywne opinie IP: *.play-internet.pl 17.04.14, 22:08
          Egzorcystka takiego kalibru nie pisze sobie komentarzy gdyż nie musi tego robić. Jest bardzo dobra w tym co robi. Mam doświadczenie od Szeptuch po jasnowidzów. Dla mnie najlepszymi są: Aida jako jasnowidz i Sylwia jako Egzorcystka. Przy czym Sylwia też widzi przyszłość ale nie chce o tym darze rozmawiać. Sylwia odprowadza dusze zmarłych, które z różnych przyczyn zostały z nami na Ziemi. Moim przewodnikiem jest osoba Chico Xaviera - zobaczcie wszyscy, Allan Kardec - poczytajcie wszyscy i nie pożałujecie. Sylwia jest jedną z Nich, dobry Duch Wyższy z zadaneim pomocy dla nas. Babki Szeptuchy na Podlasiu są nadal ale moc mają dużo mniejszą od Sylwii. Odprowadziłą ducha najblizszej mi osoby, znalazła też dwa duchy, które zabłąkane mieszkały ze mną od dawna, które były, stukały, pukały i przeszkadzały w firmie. to nie pic to prawda. Sylwia jest bardzo uznaną osobą. pozdrawiam Was serdecznie. IM
        • 84halina Re: pozytywne opinie 05.04.16, 23:01
          Prosze napisac ile pania to kosztowalo? Potrzebuje pomocy i nie wiem czy mnie bedzie stac?
          Czy u pani nastapila poprawa?
      • Gość: Patrycja Re: pozytywne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 12:42
        No ja też mam neostrade i nic z tego nie wynika, spróbuj się dodzwonic do tej kobiety to zobaczysz jak ci pójdzie nie sądze, żeby miała czas na pisanie sobie opini to śmiesznie nawet brzmi. Jej opinie nie są potrzebne to moje zdanie a ja jestem tego dowodem bo korzystałam i pomogła i przekazuje do niej kontakt dalej bo wiem, że jest uczciwa. Nieładnie ją tak podejrzewać chyba co ? Zwłaszcza o tak płytkie rzeczy taka osoba nie zniżyłaby się do tego to poważna kobieta rozmawiałam z nią wiele razy i gdyby było coś nie tak pierwsza bym tu napisała.
      • Gość: Łukasz Re: pozytywne opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 15:44
        A ja myśle, że nie. Akurat podałaś prawie ideane statytstki kto dostarcza w Polsce internet - głównie Neostrada i Kablówka czyli chello co stanowi prawie 90% rynku a reszta to jakieś niedobitki.
        • Gość: Elżbieta.K Urok IP: *.centertel.pl 10.04.14, 15:57
          Chcę się podzielic moja opinią, ponieważ od czasu zdjecia uroku z mojego męża mam znowu normalne małżeństwo. Na poczatku byłam pewna, że to było opętanie bo miał chyba wszystkie możliwe objawy. A na koniec zniknał mi z domu tyle, ze do innej kobiety. Po sprawdzeniu przez p. Sylwię okazało sie, że ma na sobie urok. Dzięki Bogu, że to zdjęła i jest po wszystkim. A mój mąż niewiele ma do powiedzenia na temat tego jak się kiedyś zachwywał. Jakby niewiele pamiątał. Mam nadzieje, że mój wpis komus sie przyda...
          • Gość: Paweł Re: Urok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 09:57
            Dzięki za ten wpis Ela ! Dzwoniłem się do tej Pani w sprawie mojej narzeczonej - dziwnie się zachowuje odwołała ślub na dzień przed, jestem załamany ale staram się myśleć trzeźwo.
            Wszystko zganiałem na garb tego że dla mnie zostawiła chłopaka z którym była 5 lat. Ale to dziwne zachowanie mnie zastanawiało i zacząłem szukać i znalazłem. Cóż, teraz zostaje mi czekać na "odczarowanie" mojej przyszłej żony i chyba ślub będzie cichutki bo już wiem że ktoś się o tym dowiedział i chciał wszystko zniszczyć . Ja nie grałem nie fair a z nami zagrano czarną magią.
            • usa-hexa Re: Urok 24.04.14, 00:11
              Osobiscie nie poznalam nikogo ,kto ma na sobie urok ,klatwe, czy nawiedzony dom itp.
              i nie wierze ,ze cos takiego istnieje . Gdyby to bylo mozliwe , to kazdy czlowiek mial by na sobie
              niezliczona ilosc klatw (tez pokoleniowych),urokow , nawiedzone domy ,duchy i inne zjawy,
              bo kazdy czlowiek ma jakichs przeciwnikow ,zazdrosnach i zawistnych ludzi ktorzy mu zle zycza.
              Kiedys egzorcyzmy byly powszechne,bo za malo wiedzielismy o psychologii i o tym jak bardzo
              nasza podswiadomosc moze nas oszukac. Dzisiaj wrozby ,uroki ,egzorcyzmy to latwy zarobek,
              maly biznesik i kaska leci . Tak to widze ,niestety :)))
              • Gość: Oksana Re: Urok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 22:12
                uwierzysz jak cie to dopadnie a psychologia i psychiatria tu niestety wysiada, wiem bo próbowalam tu i tu i nie mówmy o podświadomości bo wiem o niej tyle, że obdzieliłabym całe forum, duchy są były i będą a, że nie każdy w nie wierzy to jego sprawa. Tak piszą tylko laicy nie można negować czegoś w co się nie wierzy i czego się nie widzi nie mając na to konkretnych namacalnych dowodów... Obecnie zajmuje się psychotroniką i parapsychologią po to aby pogłębić swoją wiedzę po tym co mnie w życiu spotkało a były to właśnie duchy - nie podświadomość.
                • usa-hexa Re: Urok 25.04.14, 00:33
                  Gość portalu: Oksana napisał(a):

> , duchy są były i będą a, że nie każdy w nie wierzy to
                  > jego sprawa. Tak piszą tylko laicy nie można negować czegoś w co się nie wierz
                  > y i czego się nie widzi nie mając na to konkretnych namacalnych dowodów... Obec
                  > nie zajmuje się psychotroniką i parapsychologią po to aby pogłębić swoją wiedzę
                  > po tym co mnie w życiu spotkało a były to właśnie duchy - nie podświadomość.

Rozumiem ,ze Ty masz konkretne i namacalne dowody na to,ze duchy istnieja ?
                  Ciekawa jestem co Cie takiego w zyciu spotkalo i skad ta pewnosc ,ze to byly duchy ?
                  Ja mam wielu znajomych i czasem mi ktos opowiadal ,ze w jego domu jest duch (to byly
                  osoby w depresji ,trudnej sytuacji zyciowej, strata partnera ,strata pracy itd. ) i nawet
                  chodzilam do tych domow ale nic takiego nie zauwazylam . Okazuje sie ,ze ludzie z chwila kiedy znalezli
                  prace ,duzo pracuja,nie maja czasu na rozmyslania i nagle wszystkie duchy zniknely .
                  Wiem , ze istnieja rozne energie np.energia kwantowa jest dla mnie niezwykle interesujaca
                  ale czy sa to duchy ?

• martyna807 Re: Urok 10.07.14, 21:23
            Dziendobry,
            chcialam Pania zapytac gdzie Pani robila ten urok poniewaz jestem zainteresowana jesli dziala naprawde...
            Dzikuje bardzo za odpowiedz.
            Pozrawiam serdecznie.
      • angie_84 Re: pozytywne opinie 03.06.14, 20:24
        Nawet nie trzeba patrzeć na domeny, bo po stylu pisania widać, że to jedna i ta sama osoba. To dokładnie tak samo, jak opinie o lekarzach na portalach medycznych, które sobie wystawiają sami lekarze.. Nie dziwne, że jest tylu naiwniaków, którzy szukają pomocy u oszustów. Skoro sami nie potrafią dostrzec fałszu i zła w życiu, to nie dziwne, że przytrafiają się im złe rzeczy. Sami to przyciągają swoją naiwnością i brakiem czujności.
    • kati42 do informacyjnie00 30.04.14, 15:42
      Nieładnie jest tak najeżdżac na świeckich egzorcystów a niedostrzeganie własnych błędów jest nie tylko wada wzroku...

Nie zgadzam się z twoja opinia ponieważ jest ona typowo pro kościelna. Nieprawdą jest, że księża nie biorą za swoje usługi pieniędzy - wszystkie posługi sa płatne śluby, pogrzeby etc...

Zapomniałeś wspomnieć, że w dzisiejszych czasach posyłajac dzieci do kościoła można sie liczyc z tym, że zostaną one skrzywdzone przez księdza pedofila, który jest bezkarny co widac i słychać w mediach - przypadków sa setki.

Jeszcze się nie spotkałam, żeby po kościelnym egzorcyzmie udało sie kogoś uwolnić od ducha. To kościół straszy demonami a nie świeccy egzorcyści. Trafiłam do ksiedza egzorcysty, który miał pomoc mojemu synowi i skonczyło sie na niczym bo nic nie pomógł. Jak było opętanie tak zostało.

To forum jest poświęcone Pani Sylwii i nie jest to kobieta , która nie ma różnych cenników a jeden i opłata za egzorcyzm w przeciwiństwie do ceny np.: pogrzebu to kropla w morzu.

Nadmienię, ze egzorcyzm wykonany przez Panią Sylwie jest skuteczny i wiem, ze nie tylko w przypadku mojego dziecka.

Zanim się coś wysmaruje lepiej poszukać belki we własnym oku. Nie pozwole pisać bzdur na temat tej kobiety bo jest to osoba uczciwa o wysokim poczuciu moralności, empatii i nie zasłania się demonami i nikogo nie straszy a co ważne to z wielkim szacunkiem wypowiada sie na temat kościoła i religii. Choć ja mam do kościoła wiele żalu i zastrzeżeń głownie związanych z szerzeniem strachu, rozdmuchanym do niebotycznych granic materializmie i ukrywaniem pedofilii we własnych szeregach.
    • kati42 do informacyjnie00 01.05.14, 01:28
      Nieładnie jest tak najeżdżać na świeckich egzorcystów a niedostrzeganie własnych błędów jest nie tylko wada wzroku...

Nie zgadzam się z twoja opinia ponieważ jest ona typowo pro kościelna. Nieprawdą jest, że księża nie biorą za swoje usługi pieniędzy - wszystkie posługi są płatne śluby, pogrzeby etc...

Zapomniałeś wspomnieć, że w dzisiejszych czasach posyłając dzieci do kościoła można się liczyć z tym, że zostaną one skrzywdzone przez księdza pedofila, który jest bezkarny co widać i słychać w mediach - przypadków są setki.

Jeszcze się nie spotkałam, żeby po kościelnym egzorcyzmie udało się kogoś uwolnić od ducha. To kościół straszy demonami a nie świeccy egzorcyści. Trafiłam do księdza egzorcysty, który miał pomoc mojemu synowi i skończyło się na niczym bo nic nie pomógł. Jak było opętanie tak zostało.

To forum jest poświęcone Pani Sylwii jest to kobieta, która nie ma różnych cenników a jeden i opłata za egzorcyzm w przeciwieństwie do ceny np.: pogrzebu to kropla w morzu.

Nadmienię, ze egzorcyzm wykonany przez Panią Sylwie jest skuteczny i wiem, ze nie tylko w przypadku mojego dziecka.

Zanim się coś wysmaruje lepiej poszukać belki we własnym oku. Nie pozwolę pisać bzdur na temat tej kobiety bo jest to osoba uczciwa o wysokim poczuciu moralności, empatii i nie zasłania się demonami i nikogo nie straszy a co ważne to z wielkim szacunkiem wypowiada się na temat kościoła i religii. Choć ja mam do kościoła wiele żalu i zastrzeżeń głownie związanych z szerzeniem strachu, rozdmuchanym do niebotycznych granic materializmie i ukrywaniem pedofilii we własnych szeregach.
    • kati42 do informacyjnie00 01.05.14, 01:30
      Nieładnie jest tak najeżdżać na świeckich egzorcystów a niedostrzeganie własnych błędów jest nie tylko wada wzroku...

Nie zgadzam się z twoja opinia ponieważ jest ona typowo pro kościelna. Nieprawdą jest, że księża nie biorą za swoje usługi pieniędzy - wszystkie posługi są płatne śluby, pogrzeby etc...

Zapomniałeś wspomnieć, że w dzisiejszych czasach posyłając dzieci do kościoła można się liczyć z tym, że zostaną one skrzywdzone przez księdza pedofila, który jest bezkarny co widać i słychać w mediach - przypadków są setki.

Jeszcze się nie spotkałam, żeby po kościelnym egzorcyzmie udało się kogoś uwolnić od ducha. To kościół straszy demonami a nie świeccy egzorcyści. Trafiłam do księdza egzorcysty, który miał pomoc mojemu synowi i skończyło się na niczym bo nic nie pomógł. Jak było opętanie tak zostało.

To forum jest poświęcone Pani Sylwii jest to kobieta, która nie ma różnych cenników a jeden i opłata za egzorcyzm w przeciwieństwie do ceny np.: pogrzebu to kropla w morzu.

Zanim się coś wysmaruje lepiej poszukać belki we własnym oku. Nie pozwolę pisać bzdur na temat tej kobiety bo jest to osoba uczciwa o wysokim poczuciu moralności, empatii i nie zasłania się demonami i nikogo nie straszy a co ważne to z wielkim szacunkiem wypowiada się na temat kościoła i religii. Choć ja mam do kościoła wiele żalu i zastrzeżeń głownie związanych z szerzeniem strachu, rozdmuchanym do niebotycznych granic materializmie i ukrywaniem pedofilii we własnych szeregach.
      • gosc-hexx Re: do informacyjnie00 01.05.14, 02:46
        kati42 napisał(a
        >

>
        > Zanim się coś wysmaruje lepiej poszukać belki we własnym oku.
        >
        masz racje ! wiec zamiast innym radzic ,sama sie do tego zastosuj !
        Dla mnie Twoja wypowiedz to nic innego jak agresywna samoreklama :(
        nie jestes wiarygodna ,niestety ,tak to widze .

• gosc-hexx Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 01.05.14, 02:54
      informacyjnie00 napisał(a):

> UWAGA!!!! Fałszywego egzorcystę interesuje pieniądz i sława
      >
      > Tzw. egzorcyści świeccy lubią sławę i szum wokół swojej osoby. Swój zabobon od
      > prawiają albo przy licznej widowni albo – żeby się nie fatygować –
      > na... odległość!

> Głoszą kłamstwo, że egzorcyści katoliccy szkodzą. Owszem, szkodzą, ale tylko ś
      > wieckim "egzorcystom" poprzez swoją bezinteresowna pomocą, która psuje oszustom
      > interes. Egzorcyzm katolicki to specjalna modlitwa, która NIC nie kosztuje.

Zgadzam sie z Twoja wypowiedzia 100%
      pozdrawiam :)))
    • ashg Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 08.05.14, 21:02
      ja zaczełam korzystac zjej pomocy w tym tygodniu.teraz trzymam sie jej wzkazówek i czekam na zmiany.....
      • iza730 Pani Sylwia jest super !!! 03.06.14, 15:15
        Nie wiem jak się podzielić moim szczęściem, długo szukałam zanim do niej trafiłam, to jest babka, która jak ma powiedzieć nawet tą najgorszą prawdę to mówi, nie owija w bawełnę i pomoże znaleźc rozwiązanie. Tego właśnie mi było trzeba. Żyłam od 3 lat jak w letargu na prochach, których już od 6 miesięcy nie biorę zaśmiecałam sobie tylko nimi mózg - spałam na okrągło , straciłam przez to pracę i prawie rodzinę. Cóż więcej pisać chyba nie trzeba, teraz żyje normalnie :) Wróciłam do pracy - cud, że szefowa mnie przyjęła, wracam, odbieram synka z szkoły, robię szybko obiad, mąż wraca i widzi mnie nie śpiącą - nieprzytomną bez życia tylko uśmiechniętą i wymyślającą coraz to nowe wyzwania, wychodzimy do znajomych, na kolację chodzimy do kina jak normalni ludzie ale wierzcie czy nie, wcześniej nie mogłam się zwlec z łóżka, żeby się nawet umyć, wiem wstyd ale taka jest prawda. Będę wdzięczna Pani Sylwii do końca życia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ashg Re: Pani Sylwia jest super !!! 03.06.14, 15:35
          witam !mam nadzieje że ja bede kiedyś tak zadowolona .W moim przypadku chodzi o mojego męża zaczęła go oczyszczać...bo żle postępuje ze swoim życiem raniąc innych.
    • angie_84 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 03.06.14, 20:16
      Jemioły, czy Wy nie widzicie, że większość postów napisała jedna osoba, począwszy od tego samego stylu po IP??? Przecież ewidentnie widać, że to pani Sylwia robi sobie reklamę..
      • iza730 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 04.06.14, 17:44

Ta Pani nie musi sobie robić reklamy to, że pomaga samo mówi za siebie a ja jestem tego żywym dowodem ! Ten kto tak pisze to chyba jej konkurencja z której usług korzystałam nie mówię, ze z twoich ale wiem jak mnie brzydko potraktowano. Ta Pani to uczciwa kobieta i kto ją poznał to dobrze o tym przecież wie. Mi bardzo pomogła i takie wpisy są uważam nie na miejscu.

• angie_84 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 05.06.14, 00:24
          Ha ha ha, Pani Sylwio, i znowu po raz kolejny pisze Pani podobnego posta, używając nawet tych samych słów.. śmieszne to jest.
        • kati42 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 05.06.14, 13:23
          Iza ja wiem że Tobie ta kobieta pomogła, mi również. Nie ma sensu wdawać sie w dyskusje do niczego nie prowadzące. Na kilometr jedzie zawiścią lub konkurencją dla Pani Sylwii tak jak napisałaś. Młoda osóbka sądząc po nicku, jak pożyje trochę dłużej inaczej będzie ćwierkać ...
          • angie_84 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 05.06.14, 15:29
            Heh, młoda, nie młoda, przynajmniej nie taka głupia i naiwna, żeby korzystać z usług szarlatanów-oszustów:D Pani Sylwio, pisanie pochwał o własnej osobie, świadczy o poważnych zaburzeniach i to Pani powinna szukać pomocy a nie inni u Pani.
            • derek52 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 05.06.14, 16:01
              Ty angie_84 jak czytam twoje wypociny to nasuwa sie pytank po ch...j ty tu piszesz i zawarcasz wisle kijem? Jak ci nie pasje to wal scieme na innym forum. A jak jestes taki kozak to wal bezposredneo do tej baby z pretensjami o ch...j wie o co.

Jakby to nie dzialalo to bys tu ne pisala. Kurna czlowiek szuka pomocy i musi lookać na takie gowniane wpsiy jak twoje zadnych konkretów. A ja slyszalem ze ta baba jest dobra i to ni e od jednej osoby i sobie do niej zadzwonie.
              • 26barbara Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 09.06.14, 21:11
                Witam. Nie na wszystkich dziala praca pani Sylwi. Mialy byc bole glowy podczas oczyszczania, nie bylo. Mialo byc lepiej, nie jest. Uwazam, ze to jedna wielka bajka. Nikt tu nie podaje konkretnych przykladow...wszyscy pisza, ze pomoglo po miesiacu ...dwóch. Nikt nie pisze co sie konkretnie zmienilo na lepsze. Bzdury i bajki. Wydane 500zl na nie wiadomo co. Ale za naiwność sie płaci.
                • ashg Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 09.06.14, 21:42
                  witam -mam nadzieje ze zauwaze zmiany ja oczyszczałam meza .On o tym nie wie bo nie mieszka ze mna.Głowa go bolała..Na niego był rzucony urok..poddanstwa..Kasa wydana miała oczyszczac 2 miesiace po 2 tygodniach napisała ze zdjety urok ....teraz czekam ....
                  • gocha_77 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 09.06.14, 23:21
                    czytam i czytam mnie głowa tez nie bolała a oczyszczanie trwało 3 tygodnie a teraz zaczęły sie 2 miesice pilnowania czy jak to nazywa ta pani bo juz z tych nerwów nie pamiętam. Ja tam nie chce zapeszac ale jak piszecie, ze nie ma poprawy to ja nie wiem bo u mnie jest i czytałam tu zanim zadzwoniłam bo pisza dziewczyny, ze jest poprawa.
                    Ja miałam kose z matką i ojcem bo wpadłam w złe towarzycho według nich a i prawda bo mnie wciągnęli w szajs. Zakochałam się w żonatym facecie i jego żona mnie przekleła ale ja nie wiedziałam że ona jest w ciąży bo on nie powiedział miał ją zostawić dla mnie. Wylądowałam w szpitalu bo się pocięłam i nikt mi nie pomógł dopiero ta sylwia jak to zdjeła zaczęłam myśleć że w sumie nie obchodziło mnie to ze facet ma żonę byle mi było dobrze a on mnie wykorzystał a potem zaczęło się : wypadały mi włosy nie mogłam jeśc, nerwy najchętniej rozwaliłabym sobie głowe szajs i tyle i ona mi jednak pomogła może Basi nie a może jeszcze pomoże ja wiem na sobie ze to działa. Na razie moze nie ma luksusów ale dostałam prace w galerii handlowej w sklepie z bielizną i wróciłam do rodziców to dla mnie jak na początek bardzo dużo.
                    • 26barbara Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 09.06.14, 23:31
                      Bardzo Ci dziekuje za Twoją wypowiedz. Pozdrawiam i zycze duzo szczescia :)
                      • gocha_77 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 09.06.14, 23:45
                        Ja też powinnam tu podziekować ale nie wiem już komu bo tyle czytałam zanim poprosiłam o pomoc ale teraz wiem że warto komus uwierzyć / niekoniecznie żonatym facetom co wykorzystują kobiety / ja uwierzyłam tej pani chociaż były to moje pożyczone pieniadze i dzisiaj mogę powiedziec ze dobrze zrobiłam że do niej sie zwróciłam a Basia nie martw się bo moze to trzeba poczekać ta Pani tak mówiła ja nie myslę żeby była zła czy nie chciała pomóc mnie własna matka od śmieci wyzwała jak się o wszystkim dowiedziała a ta pani kazała o tym zapomnieć i wybaczyć mamie i prosić ją o wybaczenie. Tez życze dużo szcęścia WSZYSTKIM.
                        • 26barbara Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 10.06.14, 06:59
                          Nie twierdze, ze jest zla lub, ze nie chce pomóc. Uwazam, ze nie na kazdego to dziala. A szkoda, bo czlowiek nastawia sie na poprawe, ma nadzieję. ..a tu nic, tylko gorzej.
                        • xx-x23 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 03.10.14, 16:18
                          Nie polecam tej Pani... Brak kontaktu i efektów.
    • 33pati Sylwia Jacewicz - o.k ! 08.07.14, 01:37
      Tragedia żeby się do niej dostać ale po masakrycznie długim czekaniu wyczytałam gdzieś i napisałam maila. Powiem, że nigdy nikt mi tak nie pomógł na poczatek dostałam opeer i to zdrowy bo szwędałam się po cudotwórcach i tam nałapałam różnych świństw i było gorzej i gorzej ale wolałam jej to powiedzieć bo szukałam jakby nie patrzeć gdzieś pomocy.
      Końcem końców Pani pomogła troche nerwów zanim znów byłam sobą ale się opłaciło. Babeczka nie wiedźma ale fajna i dobra w te klocki. Mogę spokojnie napisać ze poszło i zakończyło się ok !
      • barbara602 Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! 24.08.14, 21:39
        W moim przypadku ta Pani tez pomogła na efekty musiałam poczekać ale na wszystko w życiu przecież sie czeka widzę duże zmiany i przestałam sie wreszcie bać. Ktoś kto żył obarczony klątwa wie co to znaczy pozbycie sie tego jakby złapało sie wreszcie powietrze ktore wczesniej dusiło i nie sposób było oddychać, żyć normalnie..................................
        • ashg Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! 02.09.14, 20:38
          u mnie zmian nadal nie ma ...czekam na nie i na cud
          • 33pati Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! 03.09.14, 15:52
            Nie martw sie ja tez czekałam długo ta Pani dobrze robi ja zapłaciłam jednemu panu za cos tam , nie bedę wszystkiego pisać i czekałam rok i nie pomogło u niej jest szybciej. Ale u mnie tez to robiła 2 czy 3 tygodnie a potem jeszce coś przez 2 miesiące już dokładnie nie pamiętam bo sie zakręciłam ale jest już dobrze . Powodzenia !
            • ashg Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! 03.09.14, 19:40
              dzieki,mam nadzieje,musze sie jej przupomnieć bo ona faktycznie potem jeszcze cos tam robi...czary -mary swoje.Ty do mnie chyba już pisalaś..dobrze kojarze ?pozadrawiam
      • barbara602 Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! 24.08.14, 21:39
        W moim przypadku ta Pani tez pomogła na efekty musiałam poczekać ale na wszystko w życiu przecież sie czeka widzę duże zmiany i przestałam sie wreszcie bać. Ktoś kto żył obarczony klątwa wie co to znaczy pozbycie sie tego jakby złapało sie wreszcie powietrze które wczesniej dusiło i nie sposób było oddychać, żyć normalnie..................................
        • dominika717 Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! Byłam opętana 02.10.14, 18:00
          Dzielę się z Wami moimi obserwacjami i doświadczeniami niezbyt przyjemnymi przez ostatnie 3 lata , zostałam opętana, wszyscy dookoła to widzieli tylko nie ja. Wreszcie matka chrzestna bo moja się bała :( zadzwoniła do Pani Sylwi Jacewicz - Górskiej i poprosiła o pomoc dla mnie. Pani wykonała egzorcyzm i uwolniła mnie od tego co siedziało w mojej głowie i rządziło całym ciałem. Nie było tak źle jak pokazują na filmach, byłam mile zaskoczona bo za każdym razem gdy wstawałam po nocy czułam sie coraz lepiej, wróciłam do normalnych zajęc , które wcześniej mnie irytowały i generalnie nie robiłam nic, spałam, nikłam w oczach i co najgorsze uprzykrzałam życie wszystkim wokół mnie.
          Cieszę się, że dostałam się w bardzo dobre ręce bo Pani Sylwia to dobra kobieta i pomogła.
        • krysia564 Re: Sylwia Jacewicz - o.k ! 06.11.14, 10:35
          Też i mnie pomogła, nie wiem co bym zrobiła gdyby jej nie poznała była naprawdę ostatnią deską ratunku bo nikt mi nie wierzył że coś ze mną sie dzieje. Mówili że sie nad sobą użalam i jestem chipochondryczka i do psychiatry wysyłali. Jakoś jak Pani Sylwia Jacewicz mi pomogła to po 2 miesiącach wszystko jak ręka odjął i teraz i rodzinie głupio, ze mnie tak traktowali jak wariatkę a ona jedna wiedziała odrazu co mi jest.
          Jak Pani to czyta to dziękuje z głębi serca że Pani jest tak dobra i kochana i pomaga ludziom wyjść z tak okropnych sytuacji. Krysia z Katowic
    • oszukana74 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 07.10.14, 23:15
      Uważajcie na wróżkę Emma Cole, to podła oszustka. Naciaga, zero efektów.
      • krysia564 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 06.11.14, 10:40
        I jeszcze chciałam dodać żebyście nie dali sobie wmówić choroby tam gdzie jej nie ma bo o mało rodzina by mnie wsadziła do szpitala a nie było trzeba. Ja byłam przeklęta a nie chora psychicznie i ja o tym wiedziałam i Pani Sylwia też to wiedziała ale wiem że reszta świata nie. Krysia z Katowic
        • danuta476 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 03.12.14, 19:01
          Dzięki za to forum, dzwoniłam chyba z 2 tygodnie ale ciężko się do niej dostać. Pomogła to chciałam napisać , chwalę sie ale jak się nie chwalic skoro żyłam tak źle tak z dnia na dzien żeby przetrwać kolejny dzień i nie przespaną noc. Ta cudowna kobieta ma taki uspokajajacy głos szkoda że tak ciężko sie do niej dodzwonic. Wyłorzyła kawe na ławe nie owija w bawełnę tylko robi to co powinna . Anioł w ludzkiej skórze jak tu ktoś napisał i to prawda. Polecam i cieszę się że mi pomogła i że do niej trafiłam.
          • irenab73 Antidotum na zło 05.01.15, 23:21
            W mojej sprawie robiło już wielu ale skutki były żadne nawet bardzo żadne a wręcz dowcipy za moje pieniądze. Chciałam się wycofać i obrażać na całą ezoterykę ale dzięki Bogu jakimś psim swędem trafiłam do Sylwii. W końcu ktoś zrobił całą robotę za tych wszystkich wróżkomenów i czarusiów. Jestem pełna podziwu dla Sylwii bo w zasadzie tylko jej udało się mi pomóc. A propo to fajnie się z nią gada jakbym znała ją od wielu lat a dokładnie jakby ona mnie dobrze znała.
            • ruudai Re: Antidotum na zło 06.01.15, 00:01
              Dużo gada? Chyba ty gadasz a ona to puentuje. Parafrazując Twoje słowa słyszysz to co chcesz usłyszeć. to też dużo znaczy tyle że skubana nic nie robi tylko Ci wmawia Twoje marzenia. Taki pseudo psycholog co miesza w głowie

irenab73 napisał(a):

> W mojej sprawie robiło już wielu ale skutki były żadne nawet bardzo żadne a wrę
              > cz dowcipy za moje pieniądze. Chciałam się wycofać i obrażać na całą ezoterykę
              > ale dzięki Bogu jakimś psim swędem trafiłam do Sylwii. W końcu ktoś zrobił całą
              > robotę za tych wszystkich wróżkomenów i czarusiów. Jestem pełna podziwu dla Sy
              > lwii bo w zasadzie tylko jej udało się mi pomóc. A propo to fajnie się z nią ga
              > da jakbym znała ją od wielu lat a dokładnie jakby ona mnie dobrze znała.
              • irenab73 Re: Antidotum na zło 10.01.15, 12:32
                Nikt mi nic nie wmawiał, ja nic jej nie opowiadałam to ona mowłla, ja sluchałam.Poza tym o pewnych rzeczach nie mogła wiedzieć. Nie były to moje marzenia ani rzeczy, które chciałam usłyszeć tylko fakty i będę się tu spierać ponieważ nie masz racji. A propo to ta Pani akurat jest psychologiem. Zwróciłam się w sprawie, której nikt nie mógł rozwiązać i podtrzymuję swój wpis - tylko ona mi pomogła !
                • racja571 Re: Antidotum na zło 10.01.15, 14:13
                  Uważajcie na tą kobiete to zwykła oszustka, która sama pisze sobie pozytywne wpisy. Wystarczy trochę poszukać aby się przekonać ilu ludz już oszukała.
                  • gocha_77 Sylwia egzorcystka to antidotum na zło 10.01.15, 16:13
                    A niby gdzie tak piszą bo chyba Tobie ta Pani przeszkadza ;)))) i dlatego takie klamstwa piszesz. Uzyskałam pomoc od kobiety i dzisiaj także prosiłam o przuysługę a każdy komu pomogła wie o co może zawsze ją poprosić . Jak masz jakieś konkrety to daj mi je na maila chętnie przeczytam gocha.stanek@o2.pl .
                    Uważam, że żal tym co nie mają takiego daru co ona i wiem, że większość osób wie jaka jest Pani Sylwia, to uczciwa kobieta i bardzo "silna" wiadomo o jakiej sile piszę, nie fizycznej ;))))
                    • mo-lly Re: Sylwia egzorcystka to antidotum na zło 25.01.15, 14:57
                      ja również uzyskałam pomoc w swojej spawie i czuję ulgę, dlatego niewiarygodne jest że ktoś taki jak racja571 może pisać takie oszczerstwa
    • 47maja Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 27.01.15, 01:23
      czy ktos moze mi podac aktualny numer tel do pani Sylwi
      • gocha_77 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 27.01.15, 11:54
        Telefon p. Sylwii - 601 993 480 ale jak do niej dzwonisz a ona rozmawia to wlancza się sekretarka , wyslij jej sms albo email to ona oddzwania.
        • 47maja Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 27.01.15, 13:40
          dziekuje
        • hanka524 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 05.02.15, 21:23
          Też korzystałam z pomocy p. Sylwii Jacewicz i pomogła , nie zawsze ksiądz pomoże byłam u 3 księży i tylko straciłam pieniadze na benzynę bo żaden nie chciał pomóc a o przyjeździe do domu to już nie było mowy a świecka egzorcystka pomogła za opłatą zgadza się ale to nie ksiądz uważam, ze uczciwie należała jej się zapłata za to co zrobiła , za tak wielką udzieloną pomoc.
          Polecam pania Sylwię Jacewicz to uczciwa osoba. I prawda, że ciężko sie dodzwonić ale mi się udało choć 2 razy jak miałam pytania pisałam na e -maila.

• mddalila Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 30.01.15, 21:30
      moja kuzynka,ale dawno temu,
      • barbarella506 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 23.02.15, 00:38
        Piszę bo od 2 dni jestem tak podekscytowana że nie mogę długo zasnąć i rozmyślam jak to możliwe, że wydałam tyle pieniędzy na wróżki, rytualistów i innych cudotwórców i nikt mi nie pomógł :-( Od drzwi do drzwi i nic coraz gorzej ! Koleżanka wysłała mi link tutaj żebym poczytała.
        No i zadzwoniłam , potem napisałam bo nie mogłam się dodzwonić ale już wiem tak to jest u tej Pani ciężko się dodzwonić , Teraz jestem po 2 tygodniach od uwolnienia z opętania i żyję!!! Nie ma już tego przyczepu na plecach nic mnie nie dusi nie męczy wreszcie jestem sobą ciężko się przyzwyczaić bo od 3 lat zyłam z tym... . Szkoda ze wcześniej o tej Pani Sylwi się nie dowiedziałam zaoszczędziłabym sobie i bliskim mi osobom bólu i mojego nieprzyjemnego wówczas wizerunku :-(
        • ashg Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 23.02.15, 08:05
          fajnie ze pani pomogła...u mnie minał długi czas urok został usuniety i NICi wszystko sie zakonczyło zle ...skonczyło sie....nic nie pomogło ..szkoda bo wierzyłam...
          • barbarella506 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 23.02.15, 20:04
            Moja znajoma miała też urok i także czekała dość długo, niech Pani się nie załamuje czasami warto poczekać nawet lata,żeby żyć spokojnie. Ja to wiem najlepiej bo proszę mi wierzyć przebyłam piekło :-( i trwało to lata zanim trafiłam do Pani Sylwii.
            • ekab Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 07.03.15, 16:08
              Co należy rozumieć przez okreslenie 'długo'? Ja również postanowiłam skorzystać z pomocy Pani Sylwi. 2 dni temu Pani Sylwia rozpoczęła sciąganie, a ja mam wrazenie, że jest jeszcze gorzej.. Wiem, że 2 dni to nic, ale boje się,ze nie pomoze :(( ... wciaz nie moge uwierzyc ze ktos rzucil na mnie przeklenstwo, jak to mozliwe ze cos takiego moze istniec i działać?!
              Ashg --> czy ty wiesz kto rzucił na Ciebie urok?
              • ashg Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 07.03.15, 20:18
                urok rzucono na mojego meza ...2 lata temu..popsuło sie. rostalismy sie ,rok temu poprosiłam o pomoc ..p sylwie..nic...bedziemy sie rozwodzic...
                • ekab Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 07.03.15, 21:25
                  Przykro mi,współczuję :( czy w tym uroku na męża chodziło głównie o to żeby Panią zostawił i odszedł do innej kobiety? A co na to Pani Sylwia, kiedy Pani miała z nią ostatni kontakt?
                  • barbarella506 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 09.03.15, 19:26
                    Ja również współczuję ale nie wierzę, że p. Sylwia nie pomogła napewno coś działała czasami to my podejmujemy ostateczne decyzje nieraz niezadobre wiem coś o tym. Kilka moich koleżanek korzystało z pomocy p. Sylwii i są zadowolone a "ekab" nie martw się 2 dni to co to jest ona przecież ledwie co chyba zaczęła i nie bój się p. Sylwia mi zawsze powtarzała, że nie wolno się bać i słucham jej.
                    powodzenia !
                    • ekab Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 10.03.15, 01:26
                      Barbarella506 -> dziękuje Ci za te słowa otuchy... dzięki ludziom na tym forum zawierzyłam Pani Sylwi, ale czasami ciężko ufac , miec nadzieje, gdy cale zycie idzie pod górke a jeszcze tylu oszystów dookoła.. Oby Pani Sylwia wyciagla mnie z tego nieszczescia.. nie chce dłuzej tak zyc... Najgorsze,że osoba ktora rzucila na mnie przeklęstwo jest w moim otoczeniu i zapewne bedzie na zawsze, jej słowa wciaz rania tak bardzo, ze wysysa to ze mnie energie i nadzieje... Czy to prawda że P. Sylwia widzi również przyszłosc, jest jasnowidzem?
                      • lumina11 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 31.03.15, 20:01
                        A ja bym uważała, moje doświadczenie z Panią Sylwia nie są zbyt pozytywne 550 zł wydane zdjęte "przekleństwo" a życie jak się waliło tak wali ja rozumiem ze nie stanie się to jak za machinęciem magiczną pałeczką, że nie wszystko wróci do normy od tak na juz ale miałam nadzieję że chociaż stanie że może nie tle że będzie lepiej co nie będzie coraz gorzej. Poza tym Pani Sylwia nie służy radą, a nawet powiem ze stała się oschła.
                        • ashg Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 31.03.15, 20:55
                          zgadzam sie z tym...tez liczyłam na cud a powaliło sie jeszcze bardziej

• lumina11 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 01.04.15, 07:31
                            Czytając opinie na tym forum ale tak na spokojnie bez emocji nie szukając pomocy za wszelką cenę, drugi raz bym się nie zgłosiła do Pani Sylwia o pomoc bo tu juz chodzi wyłącznie o kasę bo jak widzę ogrom ludzi którzy szukają pomocy i płacą ostatnie pieniądze czekając ze coś się zmieni, jak by Pani Sylwia była uczciwa to by nie cenią się tak człowieka wiary robić powinien to z chceci pomocy a nie za kasę i to taka. Ja zarabiam najniższa krajową i żeby przelać pieniążki naprawdę musiałam się na głowic a Pani Sylwia wystarczy 3 naiwniakow takich jak Ja. Naprawdę jej wierzyłam ale okazało się że to jest kolejną osoba która mnie wykorzystała i zawiodła. Moja nadzieja na dobre czasy już dawno umarły.
                            • ula-81 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 01:45
                              Wiesz co a ty tez chyba przesadzasz bo pani Sylwia poświeca takim osobom jak ja , ty i inni swoj przeciez czas swoje zycie żeby nam pomóc i musi wysłuchiwać nasze problemy i ja wiem, ze nikt tego nie robi za darmo dlatego twoje sugerowanie, że ona jest nie w porządku, że to jest złe, że ona bierze za to pieniądze jest niedorzecznością i totalnym absurdem w dzisiejszych czasach. Jak czytam takie opinie to mnie trafia bo wiem jakie są ceny u innych osób za taką pomoc i myślę, że ty też dobrze wiesz. A biorąc pod uwagę mój przypadek to bym skorzystała 2 raz gdybym musiała.
                          • ula-81 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 01:57
                            ashg a ja się nie zgadzam bo w moim przypadku liczyłam na ten cud i zdarzył się cud. Przekonałam się, że głęboka wiara pomaga w cudach a jedyne o co mnie prosiła pani Sylwia to właśnie , żebym jej zaufała i cuda się jednak zdarzają.
                            "Proście, a będzie wam dane, tylko wierzcie, że wam się stanie"... i chyba wszystko na ten temat
                          • 26barbara Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 22:08
                            Oczywiscie ze nie pomaga. Prawie rok czekam na poprawe i nic. Nie ja jedna zreszta. Ani wiara w te niby cuda nie pomagaja ani pieniadze wydane. Pani Sylwia zbywa ogolnikami, ze trzeba czekac i wierzyc...jak bym chciala na wierze sie opierać, nie prosilabym o pomoc "specjalistki" tylko poszla do kosciola się modlić. Apeluje o rozsądek osob ktore szukkaja pomocy u tej osoby.
                        • ula-81 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 01:33
                          A u mnie wręcz przeciwnie życie osobiste za sprawą pani Sylwi zmieniło się. Musiałam trochę poczekać miałąm też chwilę zwątpienia ale wszystko zakończyło się pozytywnie i moje życie życie wróciło do ładu. Nie zgodzę się z twoją opinią, że pani Sylwia jest oschła a wręcz przeciwnie ma w sobie dużo radości i napawa optymizmem bynajmniej mnie dopiero co dzisiaj z nią rozmawiałąm i na pewno nie czułam jakiejś oschłości. Może źle ją odbierasz bo się martwisz, że ci nie pomaga ale tak jak piszę poczekać warto ja też się martwiłam ale niepotrzebnie.
                          • lumina11 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 13:28
                            Chciała bym w to wierzyć, naprawdę bo dało by mi to nadzieje ze przyjdą lepsze dni i siłę by wstawać codziennie rano. Ale jak mówiłam wcale nie jest lepiej a z dnia na dzień coraz gorzej i gorzej a przy okazji musze jeszcze spłacać pożyczone pieniądze, za które zapłaciłam Pani Sylwii.
                        • ula-81 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 01:37
                          A ja uwazam, ze wręcz przeciwnie bo moje życie osobiste za sprawą pani Sylwi zmieniło się radykalnie. Musiałam nieco poczekać, bywały rowniez chwilę zwątpienia ale wszystko zakończyło się pozytywnie i moje życie życie wróciło do ładu. Nie zgodzę się z twoją opinią, że pani Sylwia jest oschła a wręcz przeciwnie ma w sobie dużo radości i napawa optymizmem bynajmniej mnie dopiero co dzisiaj z nią rozmawiałąm i na pewno nie czułam jakiejś oschłości. Może źle ją odbierasz bo się martwisz, że ci nie pomaga ale tak jak piszę poczekać warto ja też się martwiłam ale niepotrzebnie.
                  • ekab Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 28.03.15, 13:22
                    Ludzie piszcie jakie wasze opinie, odczucia co do Pani Sylwi... temat cos przycichł...
                    • mertrika Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 11:06
                      Jak czytam to forum to jestem pewna, że Sylwia sama sobie te opinie pisze. Przecież to jest oszustka u której nikomu nic nie działa. Poczytajcie inne fora, kilkadziesiąt osób oszukanych i żadnych efektów. Ale cwana Sylwia postanowiła dorobić sobie na naiwnych przed świętami.
                      • ferneoleane Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 12:31
                        A gdzie można znaleźć te inne fora? Można jakieś namiary dostać?
                      • danuta476 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 12:45
                        O matko jak można tak oczerniać kobietę , która jest tak dobrym człowiekiem ! Nie pisz dziewczyno takich oszczerstw ! Jestem stałą kliętką Pani Sylwii a korzystam z jej pomocy za każdym razem, kiedy mam wątpliwości w podjęciu poważnych decyzji. Nie można oczerniać kogoś i szykanować tym bardziej, że nie jest to prawdą , że Pani Sylwia nie pomaga. Ta kobieta nie musi sobie dorabiać przed świętami, gdybyś była jej klientką to byś ją znała i wiedziała, że w ogóle nie musi pomagać , robi to bo ma dar i ludzie między innymi tacy jak ja nie dają jej spokoju. Zanim zaczniesz pisać bzdury zastanów się bo ta Pani nigdy nie byłaby zdolna do tego, żeby kogoś okłamać a co dopiero mieć czas pisać gdziekolwiek. Kobieta poświęca swój czas jak tu pisze Ula. I podaj te fora gdzie rzekomo piszą o Pani Sylwii bo chętnie na takie oszczerstwa odpiszę. Mi Pani Sylwia pomaga i nie wierzcie tym co piszą o niej źle bo albo to zawiść ludzka i zazdrość albo konkurencja bo wiedzą, że usługi Pani Sylwii nie są wygórowane.
                        • salibasa269 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 13:32
                          Jaką dobrą? Przecież ona nic nie robi, oszukuje ludzi i żeruje na ludzkiej naiwności!
                          • tlaj Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 13:49
                            A ciebie salibasa269 to widziałem na wszystkich forach od dupy maryni po widła i powidła i jedyne czym się zajmujesz to rzyganiem na innych. Uwaga na tę babę bo jak szukałem informacji o egzorcyscie to jedzie po wszystkich wróżkach, szamanach etc. Widać nie ma nic innego do roboty. Jestem mężczyzną i nie gotuję i nie zajmuję się przygotowaniami do świąt ale kobiety to patronki ogniska domowego. A te co tu piszą nie mają świąt bo nie maja dla kogo i tak najpewniej jest bo tak to wygląda heh co za czasy jak ktoś jest dobry to trzeba go zniszczyć tylko po co skoro żyjemy w takim świecie, że takie osoby jak Pani Sylwia Jacewicz są bardzo potrzebne...
                        • tlaj Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 13:39
                          Baby czy wy nie musicie w garach siedzieć przecież święta są , wstyd dla konkurencji w pełni zgadzam się z pania Danutą . Rozmawiałem wczoraj z tą panią i ani nie odczułem oschłości jak tu jedna z was wypisuje ani kogoś kto che mnie naciągnąć na kasę. Nie jestem głupi po rozmowie z ta panią czuje, ze nie jest to ktoś kto zbiera na święta no to dopiero chamstwo pisać coś takiego wstydź się kobieto. A napisze wiecej zanim do niej się zgłosiłem to szukałem gdzie indziej i tam dopiero się dzieje nie skorzystałbym z innej pomocy niż u tej babki jest uczciwa to już się wie po pierwszej z nią rozmowie i druga sprawa ona nic od nikogo przecież nie chce jasno powiedziała mi, ze nic nie musze to moja decyzja. to ja sie pytam po ch.. trujecie dupę jak same się do niej pchacie trzeba było tak jak ona mówi dac sobie spokój i szukać taniej bo też tu jedna pisze, że jej drogo to sobie popatrz na ceny u innych - ja patrzyłem i na ceny i na to co robią. A i babka prosiła o krótką rozmowę bo też jest człowiekiem i chce zrobić święta no i ja to rozumiem a nie siedzenie tu i pisanie bzdetów co wy wyprawiacie??? Mam nadzieję Pani Sylwiu, że ciasto wyjdzie Pani dobre a żona dziękuje za przepis. pozdrawiam gdyby Pani to czytałą choć nie sądzę ale prześle to na maila.
                          • salibasa269 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 16:31
                            Raz piszesz jako kobieta a raz jako mężczyzna, zdecyduj się co do swojej płci. A faktycznie jesteś oszustką Sylwią, pazerną na kasę.
                            • tlaj Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 16:57
                              Ty chora jesteś kobieto ? Gdybyś tu była to dałbym ci po ryju za robienie ze mnie baby.Już pisałem,że skaczesz po wszystkich forach i zaraz je powymieniam to się sama zdziwisz bo masz widać zaniki pamięci gdzie kogo obsmarowujesz, nie obrażaj ludzi weź się do roboty. Wysłałem link na maila Pani Sylwii mam nadzieję, że ci się to odbije czkawką.
                              • danuta476 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 17:05
                                Nie ma co się denerwować przecież wystarczy zobaczyć inne fora o podobnej tematyce to salibasa269 wszędzie wiedzie prym w szykanowaniu ludzi. To kobieta która sama zajmuje sie najprawdopodobniej takimi rzeczami ale chyba nie bardzo jej to wychodzi i dlatego tak się zachowuje. No na zdrowy rozsądek jak ktoś jest mądry to widzi, że to konkurencja dla osób, które się tym zajmują ale jaka niesmaczna i niezdrowa fuj salibasso269 wszędzie cię pełno.
                                • tlaj Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 17:07
                                  To fakt salibasa269 jak wesz skacze po wszystkich heh :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • salibasa269 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 18:36
                                    A ponad 30 osób oszukanych przez ciebie Sylwuniu i sprawy sądowe? Oni wszyscy są źli tylko ty taka dobra. Tak tylko umiesz się bronić, jak ktoś pisze prawdę to grozisz pobiciem. Wiem, że masz już dużo spraw sądowych a zaraz możesz mieć kolejną za groźby karalne.
                                    • 33pati Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 21:26
                                      Jestem klientką Pani Sylwii i pozwoliłam sobie zadzwonić do niej po tym zadziwiającym wpisie i go zrelacjonować bo to wygląda na próbę naruszania reputacji Pani Sylwii a ja znam Panią Sylwię i coś mi tu nie gra. Tak jak się spodziewałam Pani Sylwia powiedziała że jest to kompletna bzdura (ona nie miała i nie ma żadnych spraw sądowych i nigdy nikogo nie oszukała) Powiedziała że już miała dziś sygnał od innej osoby o wpisach mających znamiona urojeń i schizofrenicznych konfabulacji pochodzących od niejakiej tu piszącej salibasa269. Sprawą zajmie się kancelaria prawna, która wystąpi o ustalenie danych osoby, która szykanuje ją publicznie i podejmie dalsze kroki. A ja uważam że dobrze zrobi bo z takimi osobami które myślą że siedząc za ekranem komputera (są anonimowe to się grubo mylą) mogą wypisywać wszystko co wpadnie im do łba nie ma co się cackać. A tak wogóle to chyba ta salibasa myli Panią Sylwię z wróżką Sylwią która też jest na tym forum i ma niezbyt pochlebne opinie.

salibasa269 napisała:

> A ponad 30 osób oszukanych przez ciebie Sylwuniu i sprawy sądowe? Oni wszyscy s
                                      > ą źli tylko ty taka dobra. Tak tylko umiesz się bronić, jak ktoś pisze prawdę t
                                      > o grozisz pobiciem. Wiem, że masz już dużo spraw sądowych a zaraz możesz mieć k
                                      > olejną za groźby karalne.
                                      • tlaj Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 21:46
                                        To ja napisałem do Pani Sylwi a ona odpisała, żeby nie czytać takich bzdur bo nie jest to prawda.
                                        Mam dziś wolny czas i tak sobie przeglądam fora i widzę,że salibasa269 jest wszędzie gdzie można komuś nasmrodzić, nie pisze konkretów tylko ogólnikowe hasła jak w polityce. Ja myślę, że baba ma coś nie tak z głową i przydałaby się pomoc specjalisty.
                                        • asia699 Re: p.Sylwia pomogła mojej córeczce 02.04.15, 22:18
                                          Dzielę sie z wami informacją o skutecznej pomocy egzorcystki Sylwii Jacewicz. Moje dziecko miało koszmary było niespokojne, problemy zdrowotne nie wiadomo skąd i brak apetytu. Diagnoza lekarska: "nie wiadomo co jej jest trzeba zrobić jeszcze inne wynik"i i tak męczyłam moją córeczkę i siebie. Od miesiąca po" zabiegach" tej pani wszystko ustało to znaczy córeczka śpi w nocy co jest dla mnie szokiem jest spokojniejsza nareszcie je coraz więcej i przestała mi chorować . Wychodzimy na spacerki nawet jak jest bardzo zimno tuptamy sobie powoli i nie ma kataru jak było po każdym spacerku wcześniej a potem szło dalej antybiotyk i cała apteka w domu.
                                          • mertrika Re: p.Sylwia pomogła mojej córeczce 02.04.15, 22:25
                                            Jakoś nie tylko salibasa, ale inni oszukani przez Ciebie też widzą, że sama sobie piszesz te pochwalne wpisy. Doświadczenie z prawem masz, bo nie jedno postępowanie toczy się z Twoim udziałem o oszustwa.
                                            • 33pati Re: p.Sylwia pomogła mojej córeczce 02.04.15, 23:01
                                              salibasa ale czemu piszesz jako mertrika przecież nie o to chodzi na tym wątku już pisałam, że pomyliłaś osoby może wskocz gdzieś indziej bo to już jest nudne. Kogo to obchodzi kto ma jakie sprawy a jak coś masz to pisz o konkretach bo takie slogany o kant tyłka rozbić :)
                      • 33pati Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 23:04
                        I przestań już kłamać na temat Pani Sylwii bo robi się niesmacznie już piszą o tobie na innych forach ja bym dała spokój bo się błaźnisz. Ilość osób, którym pomogła Pani Sylwia jest przytłaczająca nie rozumiem zupełnie co ty chcesz osiągnąć a może chcesz być taka jak ona tylko jesteś zerem bo ona nikogo nie ocenia a co dopiero obraża.
                        • salibasa296 Re: Sylwia Jacewicz-Górska pomaga ! 02.04.15, 23:25
                          Ja przepraszam was wszystkich ja juz nie wiem gdzie co pisze faktycznie mam problemy z osobowością. Proszę Pani Sylwio niech mnie Pani nie podaje do sądu bo ja mam coś z głową piszę i nie wiem co piszę podszywam się pod innymi nikami przyznaję się do tego i już nie będę więcej tego robić . Pójdę do psychiatry i do kościoła bo boje się tego piekła może dadzą mi rozgrzeszenie.
                          • salibasa296 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 02.04.15, 23:28
                            Chciałabym Panią bardzo przeprosić i prosić o wybaczenie za te oszczerstwa już więcej nie będę obiecuję Pani
                            • salibasa269 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 02.04.15, 23:36
                              Teraz każdy może zobaczyć jaka Sylwia to jest perfidna i bezczelna oszustka. Najpierw próbuje skompromitować osoby, które ją krytykują a teraz założyła podobne konto do mojego myśląc, że wszyscy ludzie to idioci i uwierzą w jej kolejne oszustwo. Niedobrze mi się robi od twoich kłamstw!
                              • gocha_77 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 02.04.15, 23:54
                                Weźcie już spadajcie salibaby z tego forum bo nie można niczego przeczytac tylko te wasze podjazdówki a ty faktycznie mylisz panią Sylwię Jacewicz z wróżką Sylwią i nie Ty jedna i jak czytam to już ci ktoś to chyba pisał i co nie dotarło ? Zjeżdżajcie bo ludzie potrzebują sie czegoś dowiedzieć i jak macie coś do powiedzenia to konkrety o tym tez już pisano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • salibasa296 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 00:24
                                  Teraz widzicie obiecałam, że już nie będę obrażać ludzi i wyzywać. Sama się kompromituje. Wybaczcie coś mi się dzieje z głową. Nie wiem z którego nika piszę bo mam ich tyle pozakładanych coś złego jest ze mną, bo mnie cały czas namawia do obrażania ludzi a ja ich nawet nie znam. Nie wiem dlaczego oszukuję. Niedobrze mi się robi od moich kłamstw!
                                  • iza730 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 01:17
                                    Salibasa więcej niż oszustka, to manipulatorka, pod przybranymi nikami próbuje manipulować faktami odwracając uwagę na sprawy które nie mają miejsca. Tak, ona zmienia tożsamość częściej niż majtki i skarpetki, tego typu zaburzenia osobowości niestety, są nieuleczalne i bardzo szkodliwe społecznie... salibasa jest prawdziwym rakiem umysłu na organiźmie społecznym i wy tego raka dokarmiacie własną naiwnością ale na własną odpowiedzialność sumienia!!!!!! Takie osoby to prawdziwa zakała ludzkości, która chce przejąć kontrolę nad gatunkiem ludzkim sterowana przez zachłanność i zemstę. Unikajmy takich ludzi jak zarazy, jeśli nie chcemy zainfekować własnej duszy zarazą nienawiści i prymitywnej manipulatywnej osóbki na poziomie choroby zżerającej nas od środka jak złośliwy rak!!! Jak tylko ktoś coś napisze to ona sobie ustawiła powiadomienia na jakiegoś szpiegowskiego maila i pod różnymi fałszywymi wpisami "zaszczekuje" ludzi którzy maja coś do powiedzenia albo potrzebują pomocy!!! Nie ma takich terapi, które by wyleczyły zaburzoną osobowość aspołeczną, skłonną do przestępstw i nadużyć, fantazjowania i konfabulacji szczególnie na czyjś temat, z ciągłymi zmianami tożsamości, agresji w różnych formach wobec innych, manipulacji, intrygowaniu, spiskowaniu przeciwko innym, itp, temat szerzej opiszę w specjalnym wpisie, jak ktoś bedzie zainteresowany. Policja jest w stanie zbadać komputery i wykryć wszelkie zapisy danych z dysków, różnych komunikatorów itp.Prawda jest taka, że najbardziej sama z siebie robi Idiotkę! I nie jest wcale taka cwana, kompromitując się wszystkim dobrze znanymi PRYMITYWNYMI erudystycznymi sztuczkami. Ludzie, macie przecież oczy i widzicie jaki cyrk ona wyprawia i obraża uczciwe osoby z wielkim darem, które nam pomagają, między innymi również Panią Sylwię!!!
                                    • ekab Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 16:01
                                      A ja mam pytanie, bo piszecie Państwo, że zawsze możecie liczyć na radę Pani Sylwii... niestety ja mam trochę przykre doświadczenie... jakby Pani Sylwia za mną nie przepadała i unikała ze mną kontaktu od czasu dokonania wpłaty 600 zł i rozpoczęcia oczyszczania... nie wiem co o tym myśleć... Miał ktoś podobne odczucia? Mimo wszystko wciąż wierzę, że będzie lepiej i zdjęcie przekleństwa cos zmieni...
                                      • 26barbara Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 16:35
                                        Mam te same odczucia. Bagatelizowanie i ciagle tylko czekac i czekac. Czuje sie oszukana. Na bledach czlowiek sie uczy.
                                        • grazka560 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 19:33
                                          Też czekam ale nie mam takich odczuć, może dlatego, że skrupulatnie słuchałam i notowałam to co do mnie mówiła. Człowiek jest zdenerwowany i później nic nie pamięta ja tam wszystko pisałam i mówiła, że dopiero jak zdejmie to się odzywa a jak mam jakieś pytania czy coś mnie niepokoi to mam do niej pisać na emaila lub sms gdy nie będę mogła się dodzwonić. Pisałam już 2 razy bo miałam pytania i otrzymałam odpowiedź i nie bagatelizowała sprawy wręcz przeciwnie. Mi też zależy, żeby to już ze mnie zdjęła a szczerze mówiąc to już mi lepiej jak pomyślę, że już niedługo tego nie będę miała. Po prostu trzeba słuchać a najlepiej sobie zapisywać bo ona dużo daje wskazówek a to się zapomina po rozmowie i stąd macie teraz wątpliwości. Napiszcie do niej tak chyba najprościej zresztą ona tak mówiła w razie jakichkolwiek pytań dzwonić , pisać tak mam zanotowane bo też bym chyba nic nie pamiętała z nerwów. Grażka
                                          • barbarella506 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 03.04.15, 20:03
                                            Mi też pomogła i nie tylko mi -moim koleżankom też i widzę u nich dużą poprawę , może nie stosujecie się do tego co ona zaleca nie wiem zresztą każdy ma chyba inaczej. Ja teraz znów prosiłam o pomoc dla mojej kuzynki bo widzę, że z nią źle a sama nie ma odwagi i nie sądzę, żeby pani sylwia nie pomogła skoro u wszystkich tych co znam robiła i jest dobrze u mnie też więc dziwię się dlaczego u was miałoby być inaczej.

• drenua4 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 03.04.15, 20:59
                                              Ja również potwierdzam, że pani Sylwia to oszustka, sama pisze sobie pozytywne recenzje i zależy jej tylko na kasie.
                                              • iza730 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 03.04.15, 22:34
                                                drenua4 jak już piszesz to pisz konkrety bo takie stwierdzenia nic nie wnoszą. Jaka z niej oszustka no opisz jak cie oszukała bo wszystkie jesteśmy ciekawe. Mi jak i wielu osobom nie tylko z tego fora pomogła a tu jest mnóstwo konkurencji, która tak jak ty właśnie pisze.

• 84halina Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 06.04.16, 18:58
                                              Ile kosztuje taka pomoc u pani Sylwi?
                                          • ekab Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 22:27
                                            Ale prawdę mówiąc nie dostałam żadnych wskazówek, jedynie informację, że po otrzymaniu wpłaty, Pani Sylwia wyśle mi wiadomosć z rozpoczęciem oczyszczania, a ja po 3 tyg mam dać znać, że upłynęło 3 tyg, z kolei P. Sylwia poinformuje mnie jak przebiegło oczyszczanie, no i ze przez kolejne 2 miesiące jeszcze będę pilnowana i tyle.. Nie uważam, że P. Sylwia jest oszustką i mi nie pomogła, bowiem za krótki czas minął, wrecz przeciwnie - nawet mam delikatne poczucie, że choc nic jeszcze się nie zmieniło to jednak jest jakoś inaczej, lepiej czuje się psychicznie... Tylko kiedy napisałam do P. Sylwi o poradę moze ze 2-3 razy to te odpowiedzi były właśnie takie oschłe, zbywające jakbym sprawiała kłopot. Przykro mi się zrobiło, bo piszecie Państwo, że w waszym przypadku zawsze chetnie służy radą... więc zastanawiam się skąd taka reakcja...hmm..
                                            • ekab Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 22:34
                                              moze jestem za bardzo przewrazliwiona, w koncu P. Sylwia ma dużo klientów i brak jej czasu , stad czasem zmeczenie i moze podenerwowanie...
                                              barbarella506 -> ile średnio czasu upłynęło u Pani i Pani znajomych zanim cos widocznie poprawiło się? tak mniej więcej orientacyjnie...
                                              • grazka560 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 22:43
                                                Wiesz no ja nie wyczułam w emailu zdenerwowania i mam wrażenie, że ona się nie denerwuje , moja sąsiadka pisała do niej chyba z 15 razy a pSylwia z uporem maniaka jej odpowiadała no to by mnie trafiło jak przeczytałam pierwsze jej 3 emaile do p. Sylwii. Może ty jesteś poddenerwowana bo czekasz, ja też się martwiłam ale czekałam a napisz do niej jeszcze raz co ci szkodzi ja bym napisała. I nie martw się bo to jeszce człowiek bardziej się podkręca.Grażka
                                            • lumina11 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 04.04.15, 22:26
                                              Ekab ja też właśnie miałam takie odczucia po oczyszczeniu i bez żadnych zmian tez kontaktowałam się z Pnia Sylwia i miałam wrażenie ze przeszkadzam jej ze pisze ale może to tylko takie odczucia nie wiem.
                                        • kozeszq Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 03.04.15, 22:51
                                          Dlaczego uważasz że Ciebie oszukała, podaj chociaż z pięć rzeczy.Wiesz, ja też korzystam z usług tej branży lecz u konkurencji i nie czuję się oszukana. Skoro mam efekty to czym się tak mam gotować?

26barbara napisał(a):

> Mam te same odczucia. Bagatelizowanie i ciagle tylko czekac i czekac. Czuje sie
                                          > oszukana. Na bledach czlowiek sie uczy.
                                          • iza730 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 03.04.15, 23:02
                                            Ale kto tu poda fakty nie licz nawet na 1 rzecz nie ma szans...przecież to kompletne bzdury. Ci, którym pomogła i ją znają dobrze wiedzą, że to nieprawda co o niej piszą złego, ta kobieta jest uczciwa co się rzadko zdarza. Teraz widzicie drogie Panie i Panowie jak się oczernia człowieka - dobrego człowieka ale to podobno mentalność polaków - zaszczuć. Ja cały czas czekam na te konkrety i cisza... Bez komentarza... Pani Sylwia pomogła mi i wielu osobom !!!!!!!!!!!
                                            • iza730 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 03.04.15, 23:08
                                              Zresztą o czym tu mówimy na innych wątkach o zupełnie innych osobach działających w tej i podobnej branży wpisy oczerniające robią te same osoby to kto to wypisuje jak nie konkurencja bo już nie wiem, przecież gdyby ci ludzie nie pomagali to nikt by o nich nic nie pisał.
                                              Ale dobrze bo reklama dźwignią handlu a dupki z konkurencji są chyba niedouczeni, zła reklama to też reklama :)))
                                              • ana_50 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 25.04.15, 15:56
                                                Nie chodzi mi o to, żeby komukolwiek kadzić ale jedno jest faktem - pomaga a to trzeba przekazywać dalej bo ciężko teraz o uczciwe osoby. Korzystałam z pomocy Pani Jacewicz i bardzo mi pomogła. Jak wiele osób miałam na początku dystans ale okazuje się, że zupełnie bezsensowny. Mogę powiedzieć, że to uczciwa osoba i to co wykonuje przynosi jak najbardziej pozytywne efekty. Jestem zadowolona i polecam dalej Panią Jacewicz.
                                                • iwa197 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 13.05.15, 16:52
                                                  Moją skromną osobą też się zajęła i także jestem zadowolona z efektu jest pracy. Pomaga i nie ma co gadać. Ja polecam ją dalej osobom które też są w podobnej sytuacji jak ja byłam kiedyś a dokładnie to 4 miesiące temu. Teraz jest coraz lepiej i tak trzymam !!! Uczciwa baba i tak jak ktoś tu kiedyś pisał nie ściemnia !!! Cóż jak się w g... siedzi to trzeba jakoś z tego wyleżć a w tym widzę że baba jest dobra.
                                                  • ekab Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 14.05.15, 22:13
                                                    Iwa197 --> mozesz napisac cos wiecej o swojej sytuacji? co sie dzialo, jaki problem i jak objawia sie poprawa? Tez korzystam z pomocy P Sylwi, wciaz jestem pilnowana i zastanawiam sie jak to dalej bedzie ukladalo sie w moim zyciu po uzdrawianiu...
                                                  • iwa197 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 16.05.15, 01:01
                                                    ekab nie chcę tu pisać, już swoje przeżyłam wystarczy, a po tym sama się uzdrowisz bo to o to chodzi, ta baba pomaga i robi to naprawde okeji ale resztę musimy same, jesteśmy dorosłe kobity nikt nas za rączkę nie będzie chyba raczej prowadził. Nie zamartwiaj się tak mi pomogła a dalej tożycie i nie poddawaj się nie wiem co u ciebie było ale ja przerobiłam już swoje g.... i gdyby nie ta baba to bym sama nie dała rady.
                                                  • ani-tap Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 18.06.15, 17:28
                                                    Dzięki temu forum znalazłam Panią Sylwię, potrzebowałam pomocy egzorcysty. Byłam u księdza ale nic to nie dało u wróżki która miała wypędzić ducha i też nic nie dało. P. Sylwia Jacewicz wypędziła z mojego ciała ducha nie wiem dlaczego mnie opetał bo starałam się żyć dobrze nikomu nie szkodząc, modliłam się bardzo dużo i to nie pomagało a było jeszce gorzej momentami. Jestem bardzo szczęśliwa że już się tego pozbyłam. Pani Sylwia jest profesjonalna i dopiero jej się udało to wypędzić a ja odżyłam i znikneły lęki dziwne głosy w głowie myśli przeżyłam koszmar ale już jestem wolna mogę dalej polecić tą Panią bo tak jak w tym tytule pomaga. Anita
                                                  • kermith Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 18.06.15, 17:31
                                                    Jak tutaj reklama, chyba brakuje pieniędzy a wiemy jaki ciemnogród panuje na tym forum. Egzorcyzmy i inne banialuki

ekab napisał(a):

> Iwa197 --> mozesz napisac cos wiecej o swojej sytuacji? co sie dzialo, jaki
                                                    > problem i jak objawia sie poprawa? Tez korzystam z pomocy P Sylwi, wciaz jeste
                                                    > m pilnowana i zastanawiam sie jak to dalej bedzie ukladalo sie w moim zyciu po
                                                    > uzdrawianiu...
                                                  • gocha_77 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 18.06.15, 20:32
                                                    Kto cie opłaca kermith przecież pełno cie na każdym wątku na tym forum i szykanujesz każdego kto się tylko pojawi i pomaga ludziom w potrzebie a akurat ta Pani nie musi się nigdzie reklamować przyjmij to do swojej wiadomości. Do wszystkich osób : zobaczcie jak kermith i inne osoby szykanują ludzi. Pani Sylwia jest osobą , która pomaga od wielu lat a piszą osoby, którym pomogła to chyba oczywiste, że każdy chce się podzielić uzyskaną pomocą. Znajdzie się jednak taka maść jak kermith i skacze z wątku na wątek i wciska swój ciemnogród jakby to miało tej Pani zaszkodzić , ośmieszasz się kermith i koniec tych twoich wywodów bo zaraz polecą maile z twoim wpisem i myślę, ze ktoś cie wreszcie zje wybierz sobie dobra francuską restaurację gdzie cie podadzą na talerzu oby się nikt nie zatruł bo tu niewiele zdziałasz. Pani Sylwia jest uczciwą osobą a przekonałam się na własnej skórze i jak podejmuje sie pomocy to jej udziela w 100%
                                                  • 33pati Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 18.06.15, 20:52
                                                    Każdy ma prawo podzielić się swoimi opiniami na temat swojego doświadczenia. Dla mnie Pani Sylwia to kobieta która robi to już lata i ma bardzo duże doświadczenie. Jestem pewna, że dokładnie wie ile może zdziałać w każdej spawie której się podejmuje a jeżeli coś obieca i mówi to tak jest. Na pewno nie jest to łatwa praca, ale jeśli się podejmuje pomocy to wiem, że wie co robi. Uważam ją za poważną i profesjonalną osobę. Jej etyka i zasady moralne są nie do podważenia.
                                                  • gocha_77 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 18.06.15, 20:54
                                                    Zgadzam się ! Pani Sylwia jest super osobą i nieładnie ze są ludzie, którzy wypisuja bzdury !
                                                  • lumina11 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 19.06.15, 11:15
                                                    nie wiem jak wam pomogła Pani Sylwia ale ja wierzyłam jej bezgranicznie, że choć ona mi pomoże ale pomyliłam się moje życie nic sie niezmieniło jest piekłem na ziemi.
                                                  • lara9369 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 19.06.15, 11:29
                                                    umina11 napisał(a): moje życie nic sie niezmieniło jest piekłem n
                                                    > a ziemi.
                                                    dlaczego? Co Cię tak boli? Jak Tobie pomoc?
                                                  • 33pati Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 19.06.15, 12:20
                                                    Lumina to skontaktuj sie z Pani ą Sylwią a może ty coś źle robisz bo samemu też trzeba sobie dopomóc nie tylko liczyć na kogoś mi Pani Sylwia bardzo pomogła ale i sama musialam się też wżiaść w garść.
                                                  • ekab Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 19.06.15, 21:13
                                                    Co rozumieć przez to by samemu sobie dopomóc, o co chodzi? w jaki sposób? Tez korzystałam z pomocy Pani Sylwi. Mam mniej czarnych myśli i lęków, ale zyciowo wciąż tkwię w tym samym punkcie, jakoś nie łatwiej... nic się nie zmienia..

Pani Sylwia zaleciła mi zakup jakiegoś amuletu ochronnego.
                                                    Czy ktoś z Państwa zamawiał jakieś ochronne amulety lub torby mojo u Pana Apollonusa? Czy one działają?
                                                  • 33pati Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 20.06.15, 13:25
                                                    No właśnie sama musisz wziążć te swoje życie za kark no i widzisz masz odpowiedź co powinnaś zrobić ja wiedziałam, że Pani Sylwia nie zrobi wszystkiego za mnie. Odnośnie amuletów ja zamówiłam sobie torbę modżo bo jest najsilniejsza i mogę powiedzieć, że działa a koleżanka ma amulet i też jest zadowolona , wcześniej kupiłam od takiej kobiety i nic nie działało a to od tego faceta jest niezłe. Możesz sobie zamówić bez obaw.
                                                  • ekab Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 21.06.15, 23:34
                                                    Tylko problem w tym ze ciagle staram sie cos zmieniać a nic z tego nie wychodzi.. Wydaje mi sie ze juz jestem blisko celu szczęścia i za chwile wszystko przybiera niekorzystny obrót... Rownież zakupiłam 2 torby Mojo u P. Apollonusa - na ochronę i na przyciąganie pieniędzy, nosze je juz chyba ze dwa miesiące a z kasa jeszcze słabiej jak było.. Dlatego zaczęłam sie zastanawiać czy nie dałam sie zrobić w bambuko.. A jaka masz torbę/ torby jesli moge zapytać i po jakim czasie zauważyłaś efekty ich działania? Czy ktoś jeszcze zakupił torby lub amulety u tego Pana i moze pochwalić sie efektami lub ich brakiem?
                                                  • gocha_77 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 22.06.15, 12:54
                                                    Ekab o torbach czy workach to nie ten wątek musisz skoczyć gdzie indziej tu piszemy o Pani Sylwii a o amuletach i talizmanach dowiesz się więcej gdzie indziej nie zaśmiecajmy wątków.
                                                  • ekab Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 22.06.15, 22:36
                                                    Wiem wiem .. przepraszam... przeczytałam już wszystko co tylko potrafiłam znaleźć w internecie... ale opinie są tak różne w wątku o Apollonusie, że nie wiem co sądzić... pomyślałam, że skoro są tu osoby, które borykają się z klątwami itp to może mają też doświadczenia z ochronnymi talizmanami..
                                                  • doris_21 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 27.06.15, 11:10
                                                    Ile trzeba zapłacić za taki egzorcyzm?
                                                  • aadusia33 Re: Sylwia Jacewicz - pomaga ! 11.02.16, 14:36
                                                    33pati czy mozesz mi maila napisac na ada_7@o2.pl ?
                                                    Jestem pacjentka Pani SYwlii. Musze z kims porozmawiać... dziekuje A
                                          • ferneoleane Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 08.07.15, 14:43
                                            Witam
                                            Chciałam podzielić się moimi obserwacjami nt. zabiegu u Pani Sylwii. Otóż kilka lat temu chciałam spróbować i napisałam z prośbą o diagnozę - brzmiała ona: urok - aby wykonać oczyszczanie konieczne było oczyszczenie wszystkich członków rodziny mieszkających pod jednym dachem - czyli po ok. 500zł za osobę. Nie miałam takiej kasy więc odpuściłam. Minęło parę lat i moja sytuacja była nieciekawa - znów napisałam o sprawdzenie i o dziwo tym razem wyszła klątwa. Na szczęście już nie trzeba było płacić za wszystkich, a jedynie za osobę z problemem. Mimo wątpliwości, nie miałam nic do stracenia. Fakty - efekty:
                                            - dwa pierwsze dni bolała mnie stale, lecz niezbyt intensywnie głowa,
                                            - po pewnym czasie od zakończenia miałam kilka jakby dobrych zbiegów okoliczności - dotyczyły one głównie pracy, a nie praca była moim największym problemem,
                                            - sytuacja, która była problematyczna - pogarszała się dalej,
                                            - z rozmów z panią Sylwią nie odniosłam wrażenia, aby była to osoba do rany przyłóż, ani elokwentna,ani dobrze wykształcona - raczej jak bym rozmawiała z kimś prostym i bardzo reklamującym się.
                                            - w rozmowie pojawiało się dużo jej opowieści, a mało na mój temat, późniejszy kontakt też raczej odbierałam jako wymuszony na niej z mojej strony i niezbyt miły.
                                            Ponieważ czytałam wcześniej to forum i tysiące pochwał, nasunęła mi się taka irracjonalna myśl, że być może są dwie panie Sylwie?
                                            Po tym wszystkim raczej już bym drugi raz nie skorzystała a już na pewno nie - gdybym miała się w tym celu zapożyczyć.
                                            Nie kwestionuję, że innym Pani Sylwia pomogła ale mnie niestety nie. Być może ona daje jakiś impuls do zmian i albo się go podchwyci albo nie.... Sama nie wiem
                                            • tony3 Re: Przepraszam Pani Sylwio ! 08.07.15, 15:34
                                              Ja mam zupełnie inne zdanie na temat pani Sylwii i współpracy z nią. Otóż według moich spostrzeżeń jest to osoba elokwentna, dobrze znająca temat, wykształcona i to dobrze, podejmowałem z nią tematy z wielu dziedzin, po których poruszała się biegle. Osobiście uważam, że ta kobieta jest dokładnie do rany przyłóż, jej współodczuwanie sytuacji daje poczucie rozmowy ze specjalistą w swojej dziedzinie, zawodowcem.

Zanim zdecydowałem się na pomoc to pytałem panią Sylwię o wiele rzeczy, przedtem czytałem sporo na ten temat i nie jestem laikiem w tej dziedzinie, pisze to po to gdyż tak jak wynika z twojej wypowiedzi wszystkie osoby w rodzinie nie mogą mieć na sobie uroków (tak jak jedna osoba nie może mieć na sobie kilku klątw), co najwyżej mogą być przeklęte, a ty w swojej wypowiedzi już pomyliłaś klątwę z urokiem albo przekleństwem. Gdybyś faktycznie była pacjentką pani Sylwii to byś wiedziała, że drugie sprawdzenie lub ponowne sprawdzenie po jakimś czasie jest bezpłatne (wystarczy się przypomnieć a ona to odszuka i to uwzględnia), a to dowodzi temu, że mijasz się z prawdą.

Śledząc historie tego forum i środowisko ezoteryki faktem jest, że były przypadki podszywania się pod panią Sylwię, była nawet taka, która ogłaszała się używając imienia i inicjałów pani Sylwii Jacewicz a dzwoniącym do niej przytakiwała, ze jest Sylwią Jacewicz - wiem to z nieoficjalnych informacji z kuluarów świata ezoteryki.
                                            • 33pati Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 08.07.15, 15:49
                                              O nie to się w głowie nie mieści tony 3 masz całkowitą rację a Ty jak śmiesz obrażać kobietę, która jako jedna z nielicznych jest uczciwa, jak można kobietę posiadającą taką moc i wiedzę nazwać prostą ! Gdybyś znała Pania Sylwię to byś wiedziała, ze ta Pani ma wykształcenie i to w 2 dziedzinach ale tego można się dowiedzieć będąc faktycznie jej pacjentem a skoro nia jak twierdzisz byłaś co mnie już bawi to dlaczego nie wiesz podstawowych rzeczy o których pisze tony, że można się po kilku nawet latach przypomnieć i Pani Sylwia odszuka i sprawdzi jeszcze raz. Coś mi tu śmierdzi kochana a czemu tego nie piszesz do Pani Sylwi? Mi bardzo pomogła Pani Sylwia.
                                              • tony3 Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 08.07.15, 17:13
                                                Pati :) nie używaj moich słów :) Nie ma co się stresować w sumie każdy tu pisze co chce ale skoro wyszło jej rzekomo coś innego niż wcześniej to czemu nie powiedziała o swoich wątpliwościach... zastanawia mnie to, bo ja jak mam wątpliwości to mówię.
                                                • ferneoleane Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 09.07.15, 10:29
                                                  Nie wiedziałam, że powtórne sprawdzenie jest darmowe (nie wynika to ze strony), a ponadto ponieważ za pierwszym razem nie skorzystałam z usługi ?usunięcia uroku?, to uznałam, że po upływie tylu lat, tym bardziej należy znów zapłacić za sprawdzenie. Nie żałuję tych dodatkowych 50zł, bo dzięki nim dowiedziałam się, iż urok (sam? przy okazji oczyszczań u innych osób?) zniknął, a w jego miejsce pojawiła się klątwa. Pani Sylwia wydała mi się nieco zaskoczona,całą tą sytuacją. Mnie natomiast mile zaskoczyła zmiana w opłatach ? teraz wystarczy za jedną osobę, co pewnością jest łatwiejsze do osiągnięcia dla przeciętnego człowieka, niż opłata za każdego członka rodziny...
                                                  Nie obrażam Pani Sylwii i nie kłamię ? piszę o swoim, osobistym doświadczeniu i odczuciach (a tego mi nie odbierzecie, choćby nie wiem co!), gdyż w końcu po to, jest ten wątek. Nie wątpię, że są osoby, którym pani Sylwia pomogła, ale ja do nich nie należę i już. Nie ma lekarzy, którzy potrafią wyleczyć każdego jednego pacjenta i każdą chorobę, ale Wam chyba strasznie zależy, aby Pani Sylwia za taką osobę uchodziła.... Na miejscu Pani Sylwii byłoby mi wstyd za tak agresywnych, upartych i nietolerancyjnych klientów-agitatorów. Żegnajcie, miłego dnia.
                                                  • tony3 Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 09.07.15, 14:40
                                                    Wypisujesz bajki, urok zniknął :))) dziewczyno nie masz pojęcia co piszesz - każdy , kto ma choć trochę wiedzy i poczytał na ten temat wie, że to nie znika, na moje pomyliłaś urok z czymś innym sama piszesz teraz, że wypadało po paru latach zapłacić. Jak ty nie pamiętasz, że za sprawdzenie się nie płaci ale za to dobrze pamiętasz, że wszyscy mieli urok, który dziwnym trafem zamienił się w klątwę u 1 osoby a nie u wszystkich nie rozbawiaj nas swoimi opowieściami , lepiej przeszlifuj pamięć bo zanim się coś niemądrego napisze może lepiej to przemyśleć. Nikt cię tu nie atakuje , każdy wyraża swoją opinię.
                                                  • aska8012 Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 12.10.15, 21:06
                                                    I mi przydarzyło się w życiu mieć pecha ale po 12 latach stwierdziłam, że to chyba niemożliwe. Pracuję ciężko a nic z tego nie mam, jestem samotna choć podobno fajny ze mnie kumpel i na tym się kończy :( Szukałam pomocy aż znalazłam Sylwię. Cóż mogę powiedzieć niesamowita kobieta bardzo mi pomogła a nie wierzyłam na początku że to się uda jednak uwierzyłam w nią, że pomoże mi z tego wyjść i pomogła jak obiecała. Miałam rzuconą klątwę po przeanalizowaniu swojej przeszłości nawet wiem kto mi to zrobił ale to niczego już nie zmieni. Ważne jest to że Sylwia naprawde robi niesamowite rzeczy jestem zadowolona i nawet ktoś się pojawił w moim życiu i nie jestem już tylko fajnym kumplem. Dziękować to za mało !
    • 33pati Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 19.10.15, 19:58
      Ja zaufałam p Sylwi i się nie zawiodłam a też miałam do wyboru inne osoby dla mnie ona jest autorytetem w tych sprawach.
      • ekab Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 23.10.15, 23:00
        Czy ktoś wie co dzieje się z P Sylwią. Na początku roku oczyszczała mnie z klątwy. Chciałam, żeby mnie sprawdziło, bo jakos mi sie wszystko sypie, a nie odpisuje na moje maila... Przykro mi, bo jej zaufałam.. i co teraz..?
        • 33pati Re: Sylwia Jacewicz pomaga ! 24.10.15, 00:10
          A co ty nie czytasz jej strony przeciez jest napisane, że odpowiada od wtorku do czwartku, moja ciotka dostała wczoraj maila to raczej nic się z nią nie dzieje może wysyłasz źle email mi zawsze odpisuje czasami trwa to kilka dni ale odpisuje.
          • fikol70 Klątwa 09.11.15, 12:15
            Spoko fajna babeczka załatwiła mi to zło co na mnie było rzucone i od kilku tygodni czuję się lepiej nawet robota mi idzie a wcześniej nic nie szło
            • 33pati Re: Klątwa 09.11.15, 12:25
              Pani Sylwia to prawda fajna kobieta i tylu moim znajomym już pomogła ale przede wszystkim mi
              • basia506 Dodzwoniłam się do pani Sylwi cudem 09.12.15, 22:52
                Ciężko się dodzwonić ale przeczytałam, że trzeba od wtorku do czwartku i udało się faktycznie pani normalna, konkretna rozmowa i chęć pomocy nie na zasadzie musisz tylko jak chcesz co mi sie podoba bo niektórzy wręcz zmuszają a to mnie odpycha jak chcem to pomoże jak nie to nie ja decyduję i to jest okey.
                • kasiajawa Re: Dodzwoniłam się do pani Sylwi cudem 12.01.16, 22:14
                  Korzystałam z pomocy Pani Sylwii, po obejrzeniu filmu na tvn player Uwolnij mnie byłam już pewna, że potrzebuję pomocy i to szybko, nie mogłam czekać rok czasu byłam już u kresu sił.
                  Dzięki Bogu ta Pani mi pomogła, miałam podobne opętanie do tej dziewczyny z filmu tylko, jestem starsza i żyłam z tym długo a co noc przechodziłam to samo później już nawet robiono mi to w dzień, przeżyłam koszmar. Dziękuję za uwolnienie mnie od złego Pani Sylwio.
              • asiabogdan75 Re: Klątwa 13.01.16, 22:45
                Mnie wyciągnęła z takiej depresji... byłam praktycznie na dnie :((( Firma padała a ja z nią nie było już wyjścia... Firma przynosiła dochody a z dnia na dzień stanęło wszystko jak zaczarowane pusto koniec ! Ktoś mi powiedział o tej kobiecie ja niedowiarek miałabym wejść w coś takiego myślałam, ze to żart - nie ! Po 2 miesiącach wszystko wróciło na swoje miejsce znów prosperuję jak dawniej a to wszystko przez jedną zawistną osobę może nawet o tym nie wie jak bardzo mi i firmie zaszkodziła. Ta Pani uratowała to wszystko.
                • michus65 Re: Klątwa 21.01.16, 12:31
                  A moj przypadek byl jak z filmu. Byłem w Tajlandii a tam namowili mnie koledzy na seans powodzenia u kobiet. Jakas stara babcia polewała mnie mlekiem i kompala na plazy i cos tam nademna gadała. Niby miałem po tym byc bozyszczem kobiet a ja naiwny po pijaku w to uwierzyłem i za to zapłaciłem. Mijały tygodnie a tu nie dosc ze kobitek brak to i zona mnie zostawila po tej tajlandzkiej ceremonii jak wrocilem do Polski. Czulem sie coraz gorzej i popadalem na zdrowiu i czesto lezalem w lozku i tam sobie w internecie szukalem co mi jest. Wpadłem na forum i zaczalem czytac o magii i innym swiecie. Przestraszylem sie ze ta bacia w Tajlandii cos mi zrobiła. I mialem racje bo trafilem jakos do Sylwii co to potwierdzila, ze cos zostało u mnie pootwierane i cos u mnie zakloca. Ta bacia w Tajlandii swoimi slowami cos zrobila, ze tak sie pootwieralem ze poprzyczepialy sie do mnie jakies duchy. Jak sie o tym dowiedziałem to wpadlem w furie bo niedosc ze zaplacilem babci Tajce to jeszcze Sylwii aby zrobila z tym co trzeba aby sie tego pozbyc. Teraz jest w porzo tylko jeszcze musze zone odzyskac ale i tak jestem znowu soba a nie z jakimis duchami. Spie normalnie i chce mi sie zyc i cos robic. Uwazajcie na czary w obcych krajach i to po pijaku bo mozna sobie narobic kuku.
                  • xenia444 [...] 21.01.16, 12:52
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • basia506 Re: Klątwa 21.01.16, 13:43
                      A może ktoś nie chce opowiadać o swojej przykrej przeszłości, jak czujesz się oszukana to dlaczego nie napiszesz do pani Sylwii i nie możesz pisac nieprawdy bo Pani odpisuje wiem bo do niej piszę bo ciężko się dodzwonić i zawsze odpisuje a tobie akurat nie ??? dziwne.
                    • michus65 Re: Klątwa 21.01.16, 13:50
                      Ej xenia ja ci nie wierze po tym co mi sie przytrafiło jakoś umiałam mi pomóc a Tobie nie pomogła i jeszcze Cię oszukała no faktycznie basia chyba ma rację że coś to dziwne bo Sylwia odpisuje na wszystkie maile tego niemożna powiedzieć, ze jest inaczej.
                      • tereska93 Re: Klątwa 21.01.16, 14:11
                        "Umiałam" to wyjaśnia wszystko, te wpisy to autoreklama Sylwi. Ja też zostałam przez nią oszukana i też cisza z jej strony na moje wiadomości.
                        • michus65 Re: Klątwa 21.01.16, 14:19
                          No widzisz xenia czepiasz się napisałem razem umiałami i niedopatrzenie bo robiąc spację nie skasowałem pozostawionej literki m i o czym to świadczy o tym, ze ściemniasz xenia czy jak tam tereska i czepiasz się tylko na ch jak i tak wiadomo, że Sylwia pomaga i myśle nie ma czasu na pissanie przy takim zajeciu
                          • 33pati Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:01
                            Rozwieję wasze wątpliwości od 12 do 14 bite 2 godziny rozmawiałam z Panią Sylwią pomaga mi w czymś bardzo ważnym chodzi o moje zdrowie więc sorki ale ona nie mogła tu pisać rozmawiając jednocześnie ze mną o bardzo ważnych kwestiach i dyktując mi coś przez godzinę.
                            Zawsze dostanę powiadomienie i jak to czytam to ręce opadają. Dzwonię do niej , żeby tu zajrzała ale już z kimś rozmawia bo wlancza się poczta ale żeby zaraz ją od oszustek to jedna z niewielu uczciwych osób jakie znam i potwierdzam - odpowiada na e'maile - zawsze !
                            • tereska93 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:14
                              Jestem zarejestrowana na tym forum od grudni 2013 i nie jestem żadną xenią tylko kolejną naiwną, oszukaną przez ciebie osobą Sylwio. Jednak to prawda, że wszystkie Sylwie są fałszywe. Na innych forach, gdzie nie zagłuszasz wypowiedzi oszukanych jest ponad 30 oszukanych przez ciebie osób. Poszukaj w internecie i tam też załóż kilka kont.
                              • 33pati Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:20
                                Jak widać do niektórych nie dotarło
                            • tereska93 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:18
                              33pati jak by wierzyć twoim wpisom tylko z tego wątku, to Sylwia pomaga ci cały czas od półtora roku i za każdym razem skutecznie. Nie ośmieszaj się Sylwio, albo załóż nowe konto, nie myśl, że każdy jest taki głupi.
                              • 33pati Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:22
                                Gdybyś była jej pacjentką to byś wiedziała nie napiszę o czym bo powinnaś wiedzieć a nie wiesz i piszesz bzdury.
                                • tereska93 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:32
                                  33pati jak nie umiesz wymyślić kłamstwa, na fakty, które ci przedstawiłam. To piszesz o tajemnicy tylko tobie znanej, o której nikt inny nic nie wie. Typowe odwracanie kota ogonem, jesteś może z rodziny prezesa? Bo 33pati czyli Sylwio masz to opanowane do perfekcji.
                              • michus65 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:27
                                Spoko panienki bo się o tą kobitę pogryziecie poszperałem są dwie Sylwie i są wątki ale o zupełnie innej osobie
                                • 33pati Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:31
                                  Ale michu nie ma sensu tłumaczyć przecież widzisz że to zazdrosne bo jej nikt nie chce pomóc albo to jakaś nagonka no tak Pani Sylwia mi pomaga i nie tylko mi a ile to trwa to moja sprawa i nie połtora roku a więcej bo proszę o pomoc nie tylko w swojej sprawie.
                                  • tereska93 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:34
                                    Bo pękne ze śmiechu, teraz próbujesz wmawiać, że czekasz na efekt ponad półtora roku i robisz też rytuały w imieniu sąsiadki. Sylwio, pogubiłaś się już w tych kłamstwach.
                                    • 33pati Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:41
                                      No to pęknij wreszcie jesteś tak głupia i nie czytasz co piszę mi już dawno pomogła i nic nie pisałam o czekaniu na efekty póltora roku a często korzystam z jej porad jeżeli chodzi o życie codzienne a teraz o zdrowotne sprawy . beznadziejna kobieto jesteś
                                      • michus65 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 15:45
                                        bo to pati jest tereska z przodu deska z tyłu deska no to głupia jest tereska :)) daj spokój ja czytam cały czas i nic nie ma na innych forach to chyba jakaś co by chciała a nie może daj sobie spokój pati bo nie skończy krakać yo
                                        • tereska93 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 16:11
                                          Sylwio poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie gimnazjalnym.
                                          • 1liljana Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 16:18
                                            A to przecież wiadomo nie od dzisiaj, że Sylwia to oszustka i sama udaje zadowolonych klientów. Myślałam tylko, że już ją zamknęli.
                                            • michus65 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 16:26
                                              Przecież już pisałem, że to inna kobieta mylicie osoby.
                    • 84halina Re: Klątwa 06.04.16, 14:42
                      czy moge wiedziec ile pani zaplacila? Potrzebuje tez pomocy, ale nie wiem czy jest mnie stac. Prosze o odpowiedz
                      • ewaada-68 Opętanie 14.04.16, 12:07
                        Pracuję w szpitalu publicznym nie mogę powiedzieć, że ktos jest opętany,chociaż
                        doskonale o tym wiem,wiec milczę. Czasem kilka miesięcy, lat obserwuje pacjenta, którego leczy po kolei wielu lekarzy, pacjent nie mieści się w szablon żadnej choroby. Nie pomagają mu żadne lekarstwa.Pisze się wtedy w dokumentach: schizofrenia, choć wszyscy wiedza, że schizofrenikiem nie jest...
                        Pacjenci mają zazwyczaj te same objawy jak agresja , lęki paniczne wręcz , strach, obawy przed kontaktem z innymi osobami, wyobcowanie ,brak siły - osłabienie fizyczne i psychiczne,bluźnierstawa, brak zainteresowania swoim wyglądem - zaniedbanie,czasami paniczne reagowanie na takie przedmioty jak krzyz itd. Objawy opętania jak mówi Pani Jacewicz sa w szczegółach podobne do schizofrenii, a wiele objawów ,powtarzających się u tych ludzi jest niepodobnych do schizofrenii. Do tej pory tylko 6 rodzin wieloletnie leczących się pacjentów samych wpadła ,że może to się wiązać niekoniecznie tylko z psychika i poprosiła
                        o pomoc Panią Jacewicz. Choroba mijała...tuż po egzorcyźmie. Ktoś może
                        powiedzieć, że to jakaś nieznana choroba w porządku, ale leczy się ją jednym
                        lekarstwem: egzorcyzmem.
                        Widzę,że przypadków opętania jest coraz więcej i ta "choroba" zawsze mija po egzorcyźmie a pacjenci opuszczają szpital.
                        Jak wiem, że rodzina "chorego" chce pomóc a leczenie jest nieskuteczne podaję już namiary do Pani Jacewicz "wyleczyła" tylu pacjentów ale nie z schizofrenii czy innej zdiagnozowanej rzekomo choroby ale z opętania.

• kaziakruk566 Pech - urok 06.05.16, 17:04
                          Kobieta niesamowita z nikim nigdy tak o swoich sprawach nie rozmawiałam jakby wszystko wiedziała. Ale nie o tym chciałam, ona zawsze będzie moim powiernikiem bo bardzo jej ufam. Uwolniła mnie od uroku a ja całe dotychczasowe życie myślałam że mam pecha. Teraz moje życie wywróciło się do góry nogami ale na dobre. Jestem szczęśliwa, ze trafiłam do tak wspaniałej i ciepłej osoby która mnie nie oceniała nie krzyczała tylko podeszła jak człowiek do człowieka co jest rzadkością.
                          • 84halina Re: Pech - urok 17.05.16, 20:54
                            Niemozliwe. Jak dlugo pani czekala zeby sie pani życie wywróciło do góry nogami? Ile to kosztuje? Prosze napisac cos wiecej.
                            • kaziakruk566 Re: Pech - urok 19.05.16, 14:11
                              Wszystko trwało 3 miesiące ale już po miesiącu było lepiej. Nie wiem jak u Pani z ceną ja zapłaciłam więcej od mojej sąsiadki ale ona miała coś innego chyba coś lżejszego nie wiem nie pytam. Tak jak P.Sylwia mnie już nauczyła nie wtrącam się w czyjeś życie jak mnie ktoś o to nie poprosi , cenna wiedza, naprawdę dużo tej kobiecie zawdzięczam. Najlepiej niech Pani sama do Pani Sylwi zadzwoni.
                              • aska1981 KLATWA 15.06.16, 23:45
                                Jestem pod wielkim wrażeniem. Miałam przyjemność korzystać z pomocy pani Jacewicz moja opinia po wszystkim jest tylko jedna: odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!!! Kobieta z niesamowitą wiedzą a jednocześnie potrafiąca zachować tą naturalność i dostępność. Rozmowy z nią to więcej niż z najlepszą przyjaciółką: przyjaciółce wszystkiego nie mogę powiedzieć a jej powiedziałam.Pani godna podziwu i zaufania jak dla mnie i wielki ukłon i szacunek do tego co robi a robi wiele: zmienia koszmar w normalne życie! Dziękuję!!!
                                • aska1981 Re: KLĄTWA 15.06.16, 23:50
                                  Polecam osobom dotkniętym klątwą panią Jacewicz powinnam to napisać na samym początku.
                                  • ania_2971 Mój nawiedzony dom 31.07.16, 15:00
                                    Mój dom , nowy 2 letni okazał się nawiedzany prze duchy. Budowaliśmy go prze 7 lat normalnie trwa taka budowa 2 lata ale wszystko szło jak po grudzie. Koszmar zaczoł się po miesiącu od zamieszkania horory to przy tym co się działo bajki.
                                    Ludzie ja o mało nie wyladowałam w szpitalu psychiatrycznym. Przez 2 lata nikt nie móg nam pomóc. Pani Sylwia to jedyna osoba która potrafiła to usunąć z czystym sumieniem mówię bo tylko ona nam pomogła się tego pozbyć. Dziękuję Pani Sylwio nigdy o Pani nie zapomnimy za to co Pani dla nas zrobiła. Wdzięczna Ania z Tomkiem
                                    • 84halina Re: Mój nawiedzony dom 05.08.16, 22:03
                                      Bzdury, bzdury, tylko wyludzanie pieniedzy i to duzych pieniedzy. Jak ludzie moga tak klamac naprawde nie rozumiem. Ja tez naleze do tych glupich i naiwnych. Rzekomo bylam opetana, tak stwierdzila pani Sylwia no i naturalnie po zaplaceniu duzej sumy zrobila egzorcyzmy, po ktorych ani lepiej ani gorzej, czyli nic sie nie zmienilo. Jestem bardzo rozczarowana. No trudno, za glupote trzeba placic, jak mowi stare przyslowie.
                                      • rybcia195 Re: Mój nawiedzony dom 10.08.16, 14:01
                                        A nam pomogła i co jakiś czas się sprawdzamy i jest u mnie i syna duża poprawa ale i ja zaczełam myśleć inaczej o swoim życiu. Pani Sylwia to dobra kobieta i nie kłamie. Poleciłam ją już moim kuzynkom i też im bardzo pomogła.
                                        • edytak75 Urok 26.09.16, 11:06
                                          Zgadzam się z opinią rybcia195 to mega fajna kobieta ! Wróżka mi miała pomóc i nic facet z Warszawy i nic. Pani sylwia nie obiecała że będzie łatwo ale pomogło teraz się uczę jak żyć bez tych wszystkich niepowodzeń bo juz się przyzwyczaiłam że cały czas miałam pod górę. No i ona nie kłamie tak jak obiecała tak faktycznie teraz jest.
    • basia506 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 19:59
      Mylicie ewidentnie Panią Sylwię z inną Sylwią proszę sobie poczytać:
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,148697614,148697614,bogini_losu_Oszustka_.html#p148705064

forum.gazeta.pl/forum/w,468,148697614,148697614,bogini_losu_Oszustka_.html#p148705064
      • basia506 Re: Pani Sylwia pomaga 21.01.16, 20:07
        forum.gazeta.pl/forum/w,468,149034554,149034554,Watek_do_autoreklam_Sylwusi_bogini_losu_zalu_.html

Nie będę wklejać bo jest tego dużo ale to inna osoba kto mądry to już to zresztą dawno zobaczył.
    • danuta476 Re: Pani Sylwia pomaga a konkurencja nie śpi 21.01.16, 23:21
      Przecież wystarczy zobaczyć inne fora o podobnej tematyce gdzie konkurencja wiedzie prym w szykanowaniu ludzi. To kobieta która sama zajmuje sie najprawdopodobniej takimi rzeczami ale chyba nie bardzo jej to wychodzi i dlatego tak się zachowuje. No na zdrowy rozsądek jak ktoś ma o coś do kogoś żal to bezpośrednio dzwoni do tej osoby a nie wielokrotnie pisze wyssane z palca oceny widać też tu, że zwraca się per Ty do Pani Sylwii do której mam wielki szacunek i nie pozwoliłabym sobie na tak szczeniackie zachowanie. Napisz do niej o co ci chodzi jak ci tu radzą a nie zaśmiecasz wątek.Taka jesteś tu wyszczekana to chciałabym zobaczyć twojego maila do Pani Sylwii podaję swojego maila i czekam na kopię tej wiadomości albo jako cc. danutaxl@o2.pl
      • oklakson Urok 23.01.16, 12:12
        Za pomocom pani Sylwi Jacewicz Górskiej pozbyłam się uroku. Robiły u mnie już wcześniej2 osoby ale dalej było żle dopiero ta pani zrobiła także tego już nie mam i moje życie zaczyna się zmieniać ściągnęła to a nikt tego wcześniej nie zrobił a może nie do końca się udawało nie wiem ja polecam panią Sylwię jest bardzo życzliwa i pomaga w cierzkich chwilach sie podnieśc i wszystko mi tlumaczyła a wcześniej jak mi ściągali to nie wiedziałam nic. Teraz wiem jak się przed tym obronić
        • becia500 klątwa 03.02.16, 12:40
          4 lata chodzenia i jezdżenia i pisania do różnych osób i tak szcerze mówiąc pomagały te oczyszczania na chwilę kilka dni no może tydzień spokoju jak znalazłam tą panią Jacewicz to pomogło na długo a dokładnie jestem już po jej oczyszczaniu z klątwy równo dziś 3 lutego rok i bardzo dużo w moim życiu jest dobrych zmian i Przestałam mieć tego pecha od tej klątwy faktycznie ona pomaga na długo mówiła, że to nie wróci i narazie nie wraca
        • mercimerci Re: Urok 16.02.16, 12:49
          Witam ja również korzystalam z pomocy pani Sylwii. Niedawno sciagala ze mnie urok. Narazie nie widzę specjalnych zmian ale na pewno napisze. Proszę napiszcie jeśli mieluscie podobne doswiadczenia
          • becia500 Re: Urok 20.02.16, 10:20
            Mi robiła , czekałam ale nie bezczynnie, że samo się wszystko zrobi, zrobiłam mały remont w swoim życiu i pomoc tej Pani bardzo pomogła myślę, że też samemu trzeba coś pozmieniać może i moje nastawienie do wszystkiego było złe, ona mi to tłumaczyła i wykorzystałam jej rady u mnie jest już dobrze.
            • rybcia195 Klątwa 22.03.16, 17:38
              Nie dość że miałam od dziecka na sobie klątwe i nikt mi nie pomógł wiecznie cherlawa do niczego wokoł mnie ciągle coś złego to jeszce opętało niedawno mojego syna. To dobra kobieta z niesamowitymi właściwościami najzwyczajniej nam pomogła a ja się męczyłam od dzieciństwa szkoda, że tak późno się do niej zgłosiłam bo uniknełabym wielu złych rzeczy w moim i mojej rodziny życiu
              • 84halina Re: Klątwa 08.10.16, 22:21
                Wszystko bzdury!!!!! Ktos znajomy od pani Sylwi badz ona sama wypisuja te dobre opinie. Ja nic dobrego nie moge powiedziec, nic sie u mnie nie zmienilo oprocz kasy!
                • nina5002 Duchy 16.10.16, 20:11
                  Jestem kobietą po niezłych przejściach i prawie zmarnowane życie, dwa małżeństwa, duchy w domu rodzinnym i nawiedzony obecny partner. Co by nie stawało na mojej drodze to był koszmar.
                  Do wróżki chodziłam raz w miesiącu i nic dobrego nigdy nie wychodziło ale powiedziała, że to bardzo dziwne i coś ze mną przychodzi i tak wpadłam na Sylwię Jacewicz. Nie znam słów aby wyrazić swoją wdzięczność ! Zaczynam wszystko od nowa, uczę się jak w to wszystko uwierzyć bo ten mój koszmar już się właśnie skończył.
    • monka111 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 18.10.16, 21:25
      Pani Sylwia, niewątpliwie, zna się na tym, co robi. To niesamowite, że jest ktoś taki, kto może pomóc w tak trudnej kwestii, jak duchy i opetanie. Przez 13 lat mieszkał we mnie duch. Nie miałam o tym pojęcia i w ogóle nie wierzyłam w takie "cuda". Myslałam, że mam problemy emocjonalne - jakies blokady wywołane niefajnymi przeżyciami. Sama próbowałam sobie z tym radzic. jednak doszłam do ściany - pewnego dnia stwierdziłam, że nie mam sobie już z czym radzić, a jednak czuję się źle. Dotyczyło to zarówno ciała, jak i emocji. Trudno to opisać, może tylko ten, kto przeżył coś podobnego, to zrozumie. Zwróciłam sie do Pani Sylwii. Po krótkim czasie otrzymałam informację, że to opetanie. Poinformowała mnie też, że to mężczyzna. ja już wiedziałam o tym (poskładałam sobie pewne fakty), więc właściwie mnie to nie zaskoczyło. Najbardziej bałam się, że nikt nie będzie w stanie mi pomóc, że nikt mnie od tego nie uwolni. Po ok. 1-2 tygodniach otrzymałam wiadomość od Pani Sylwii, że już jestem "czysta". Byłam zrozpaczona, bowiem nie czułam poprawy. Mało tego, miałam wrażenie, że jest jeszcze gorzej niż wczesniej, a pewne objawy się nasiliły. Pani Sylwia zdecydowanie dała mi do zrozumienia, że wie co robi i zna się na tym i jestem czysta. Nie ukrywam, że na początku jej nie wierzyłam, bo widziałam, co się ze mną dzieje. Ona wyjasniła mi, że duch zostawia po sobie jakiś program w ciele i nawet po jakimś czasie nawet gdy ducha nie ma, program działa. Z czasem ma to ustąpić. Uwierzyłam jej tylko dlatego, że nie miałam wyboru. Teraz mija rok i choć jeszcze dochodzę do siebie, to wiem, że jestem "czysta", że Pani Sylwia miała rację. Czuje się coraz lepiej, wracam do siebie, wracają dawne (moje) emocje, odczucia, wrażenia. Nie mam wątpliwości, że to, co robi Pani Slwia jest niezwykłe. I nie wiem, jak ona to robi, ale mi pomogła. Wiem, że mi pomogła, bo wiem, jak się czułam przez 13 lat i wiem, jak się teraz czuje (po uwolnieniu). Żyję swoim zyciem, moje wybory stają się moimi wyborami, moje ciało staje się moim ciałem. To cudowne. Straciłam 13 lat, bardzo ważnych lat swojego życia, ale dzięki pomocy Pani Sylwii uczę się żyć na nowo. To cudowne. I jeśli ktoś o niej źle pisze, nie ma to znaczenia. Prawda sama się obroni.
      • becia500 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 25.10.16, 19:07
        Pani Sylwia jest kochana już drugi raz pomogła w mojej rodzinie mojemu siostrzeńcowi bo było bardzo źle. Szpitale, lekarze ,biorezonansy , terapie i coraz gorzej a ona no trwało to 2 miesiące ale tylko ona wiedziała co mu jest a jezdzili z nim też do szeptunek i tak jak u mnie na trochę pomogło kilka dni a potem znowu szpital. Jest teraz dobrze on był opętany ale już po wszystkim i choroba też zniknęła a właściwie to do dzisiaj nie wiadomo co to była za choroba bo lekarze nie wiedzieli ale nie był psychicznie chory tylko co chwilę coć mu się działo młody a organizm miał jakby ze 100lat tak wyglądało a wyniki dobre były i gdyby nie pani sylwia to do dzisiaj pewnie by już po nim było , dobra kobieta z niej i wie jak pomóc mi też bardzo pomogła.
        • lara9369 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 25.10.16, 19:40
          do dzisiaj nie wiadomo co to była za choroba bo lekarze nie wiedzieli ale nie był psychicznie chory tylko co chwilę coć mu się działo młody a organizm miał jakby ze 100lat tak wyglądało a wyniki dobre były
          Jakie to przykre, że niekompetencja lekarzy rzuca ludzi w łapska taki Jacewicz-Górskich;((((
          • e_star Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 26.10.16, 10:59
            Kilka razy już miałam kontakt z panią Sylwia i wiem że to nie był stracony czas i właśnie przez te jej "nie łapska" tylko "dłonie pomocy" moje życie jest jak kiedyś mogę śmiało napisać szczęśliwe. Pani Sylwia jest ostatnią deską ratunku właśnie kiedy ci lekarze rozkładają ręce lub wysyłają na nawet im mało znane terapie. Lekarzy nikt nie uczy o duszy i o życiu w innych wymiarach dlatego nie mają o tym zielonego pojęcia i powinni uczciwie się przyznawać, że nie wiedzą jak pomóc człowiekowi w takich przypadkach. A takich ludzi jak pani Sylwia Jacewicz-Górska nie powinno się szykanować tylko wspierać, bo jak nie ona to kto pomoże kiedy lekarze stwierdzą że to nieuleczalne.
            Śledzę od dawna fora ezoteryczne i korzystałam i korzystam z różnych usług i dość często spotykam nick lara9369, o której już wielu użytkowników pisało jako o wynajętej osobie "hejterce" lub konkurencji czy atakującej wszystkich ezoteryków, którzy robią coś dobrego dla innych ludzi.
            • lara9369 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 26.10.16, 11:04
              Nie jestem "wynajętym hejterem"

Nienawiść i pogarda dla człowieka - to właśnie niesienie rzekomej "pomocy" - jako procederu zarobkowego, dla własnej korzyści!

Pomoc - z definicji - niesie się, za darmo! Od Serca! Nie dla - pieniędzy!
              Wbijcie to sobie do waszych pustych klatek piersiowych
              Gdzie niegdyś było miejsce - na Serce.
              Emocjonalni bezduszni debile
              Jedyne co rozumiecie - język pieniędzy
        • aga2971 Klątwa i tak wielki cud 24.05.17, 17:48
          Pani Sylwia pomogła mi i mojej mamie obie zostałyśmy przeklęte przez babcię jak mama zakochała się w moim tacie i była już w ciąży ze mną . Babcia nie lubiła rodziny mojego taty. Doprowadziła do tego że mój tato nas zostawił, ja mam 46 lat i byłam cały czas sama mimo że jestem podobno atrakcyjną kobietą. życie nas nie oszczędzało mnóstwo bólu i cierpienia.
          Pomogła Sylwia to tak niesamowita osoba nie wierzyłam że to wszystko może się zmienić a ona to zrobiła. Szkoda że nie dowiedziałyśmy sie o niej wcześniej. To cud bo ja kogoś poznałam i planujemy być razem a tata wrócił do mojej mamy ona zawsze go kochała i wybaczyła wszystko wiemy że to sprawka babci ale wybaczyłyśmy jej tak jak nam powiedziała pani Sylwia żeby to zrobić. Dziękujemy pani Sylwio. Agnieszka z mamą

• angela6-a1 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 06.11.16, 12:38
      Czuje się w obowiązku dodac że ja rownież korzytalam i pomogła to co zrobila dla mnie i mojego 3 letniego synka bylo niesamowite dzis jesteśmy bardzo szcześliwi moj synek nie widzi duchów jest noesamowite polecam polecam
      • ewaada-68 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 28.12.16, 17:26
        Wielu osobom u których zauważam symptomy opętania podaje tel do Pani Jacewicz i jest to niesamowite jak te osoby po jej ingerencji już nie wracają do szpitala... Dobrze, że jest Pani Jacewicz tylu osobom już pomogła ja tylko przekazałam nr tel i będę to robić dalej ponieważ ja nie mogę pomóc - ona tak i tu medycyna konwencjonalna niestety zawodzi - ona nie !
        • robot70 Uratowała nam firmę 28.12.16, 17:53
          Ratować naszą rodzinną firmę to był mój dzień powszedni razem z bratem próbowaliśmy ratować to co jeszcze wydawałoby si ę, że można uratować. Chociaż wszystko wskazywało na to, że upadłość to najlepsze wyjście. Brak płynności, brak jakiejkolwiek nadziei i szansy na podniesienie się z tego upadku a jednak....... i mimo niechęci mojego brata zgłosiłem się o pomoc do Sylwii Jacewicz-Górskiej. Powiem jedno cud bo nie jestem w stanie inaczej tego określić. Udało się , firma uratowana ja nareszcie nie myślę jak ją uratować tylko w co inwestować. To będzie piękne wejście w Nowy Rok.
          • kasia390 Re: Uratowała nam firmę 29.12.16, 17:59
            A czy ta pani potrafi sprawić lub dopomóc by ukochany wrocil
            • toja2017 Re: Uratowała nam firmę 31.12.16, 13:38
              Ta pani tylko zdejmuje. Ale zlgos sie do Apollonusa. Nawet jesli chlopak nie wroci, Apollonus zalagodzi twoje cierpienie. Moj obrzed milosny nie przyniosl efektu jak na razie ale to co ten czlowiek dla mnie zrobil jest niesamoiwte . Mam wiare w siebie i lubie ludzi. Jestem inna osoba.
              • ekab Re: Uratowała nam firmę 02.01.17, 23:21
                Mnie niestety Pani Sylwia nie pomogla a bardzo rozczarowała . Do tego polecila mi Apollonusa jesli chciałabym amulet ochronny. Zakupiłam dwie torby Mojo na ochronę i na kase i zadnego efektu :( spotkało mnie cos czego jestem pewna ze nie jest normalne z przypadku , było to rok temu a konsekwencje ciągną sie do dzis.. powiedziałam o tym Pani Sylwi a ona odp ze to moja wina ze nie mysle pozytywnie co jest kompletna bzdura. Od czasu oczyszczania tym bardziej byłam dobrej mysli...
                Nie wiem skad tyle pozytywnych opinii i przykro mi ze ja nie moge pochwalić sie tym samym.. Pozdrawiam i zycze wszystkim pokonania utrapień
                • robot70 Re: Uratowała nam firmę 04.01.17, 22:57
                  Fatalnie a może nie stosowałaś się do jej zaleceń, bo jak ta babka mówi to tak jest i jak ci powiedziała, że nie myślisz pozytywnie to tak jest . Sorki, że tak się wcinam ale mieliśmy niezłe bagno i tylko ona była w stanie nam pomóc ale dużo trzeba zrobić samemu i co najważniejsze, zmienić całkowicie swoje nastawienie i podejście do wszystkiego - dosłownie. Mi poszło w miarę szybko, natomiast brat się zbiera z wszystkim do dziś ale jest już na tej właściwej drodze.. heh nas nie rozczarowała a bardzo pomogła tyle o mnie.
                  • michalinac50 Gwiazdy mówią 01.03.17, 21:17
                    Znalazłam tą panią w gazecie Gwiazdy mówią i nie myslałam że tak szybko uda mi się uzyskać od niej pomoc. Nie czekałam zaraz po przeczytaniu zadzwoniłam bo zmoim dzieckiem było tak samo no morze podobnie. Dzięki zdolnościom tej Pani juz wracamy do normalności jak mi Pani powiedziała tak się dzieje. dobrze że tacy ludzie jeszcze są bo też jak ci państwo trafiłam 2 razy i ani pomocy ani pieniendzy ta kobieta uczciwie wszystko zrobiła. Michalina
                  • ekab Re: Uratowała nam firmę 05.08.17, 16:15
                    Jedyne zalecenie od P. Sylwi to "pozytywne myślenie" pozostałe rady to śmiech na sali, nawet nie bede przytaczać, bo wstyd przyznać, ze zapłaciłam tyle pieniedzy za porady jak z poradników dla pań.
                • 84halina Re: Uratowała nam firmę 02.04.17, 23:01
                  Ja tez nie rozumiem skad te pozytywne opinie. U mnie tez nic nie pomoglo i tez nic sie nie zmienilo oprocz kasy.
                  • robot70 Re: Uratowała nam firmę 03.04.17, 14:09
                    Moja firma prosperuje bardzo dobrze a chcieliśmy jeszcze w grudniu ogłosić upadłość. Jestem pewien, że panie nie stosowały się do wskazówek tej Pani gdybyście robiły wszystko dobrze to dlaczego miałoby wam nie wyjść . Nikt mi nie powie, że to nie działa bo ta kobieta robi cuda i odczułem to dokładnie na własnej skórze. Trzeba stosować się do tego co mówi i chyba uwierzyć. A z wami jak czytam jest tak jak ktoś powiedział... LUDZIE SŁABEJ WIARY... to cudu nie będzie bez własnego wysiłku jak deszcz euro z nieba nie spadnie. A kwestia kasy ??? To panie żyją powietrzem ? Za nic nie płacą ? Za wszystko trzeba płacić a jak za darmo to tylko na NFZ i to za parę lat - może dożyjecie heh :(
                    • becia500 Re: Uratowała nam firmę 06.04.17, 16:46
                      A to prawda bo trzeba robić to co powie. Mi i mojej rodzinie pomogła i jesteśmy bardzo wdzięczni ale z założonymi rękami nie siedzieliśmy trzeba się za siebie wziąść taka prawda.
                      • kiniawrz Duchy w domu 10.06.17, 17:02
                        Miałam duchy w domu, zawsze wszystkiego nam brakowało czasami i jedzenia , wszystko sie psuło. Cała rodzina chora co chwilę nowe choroby nie wiadomo skąd. Cierpieliśmy na bezsenność spadek sił totalny brak sił. Straciłam pracę, mąż też. Koleżanka powiedziała o pani Jacewicz i od niej dowiedziałam się o tym wszystkim. Poprosiliśmy o pomoc, minęło pól roku odkąd ta pani nam pomagała. Mamy pracę nie chorujemy i w domu zrobiło się przyjemnie jakby ściany pojaśniały wcześniej z niego uciekaliśmy teraz jakby był po remoncie bo jak to nazwać - to był gruntowy remont a konkretniej posprzątanie duchów, które za wszystko były odpowiedzialne , one nam tak bardzo szkodziły.
                        • rybcia195 Klątwa 16.08.17, 23:18
                          Moja koleżanka od lat miała paskudne życie i opwoedziałam o tej kobiecie wierzyc w cud czy nie ale jej się wszystko odmieniło patrzę z niedowierzaniem i teraz jak coś komus złego się dzieje wysyłam do pani Sylwii to co robi dla ludzi jest nieocenione.
                          • kamak72 Re: Klątwa 14.09.17, 10:58
                            Ta niesamowita kobieta pomogła mi pozbyć się tego ciężaru który nosiłam przez wiele lat, rozpadło się moje małżeństwo, straciłam firmę, dom. Żyłam jak cień człowieka bez perspektywy na przyszłość podupadłam na zdrowiu i moja psychika była w opłakanym stanie :(
                            Znalazłam tu Panią Sylwię i dzięki jej pomocy zaczynam mocno stawać na nogi.
                            Wyrazy wielkiego szacunku i podziwu.
                            Kamila
                            • monikajan70 Wywoływanie Duchów Koszmar 21.10.17, 20:21
                              Szukałam wszędzie pomocy i znalazłam ją u pani Jacewicz, przeszłam przez piekło i nikt nie chciał a raczej bał się pomóc gdyby nie ona to by mnie już nie było. Dobrze że tacy ludzie są.
                              Z głupiej zabawy z duchami zrobił się koszmar mojego życia. inni zamiast pomagać tylko dużo obiecywali i mało mogli Dziękuję pani Jacewicz że pomogła i się nie bała bo ja byłam przerażona to słabo powiedziane to był horror.
                              • asia689 Wróżka Sylwia Jacewicz 08.12.17, 18:17
                                Kupiłam sobie Wróżkę na grudzień bo to koniec roku myślałam może znajdę wreszcie coś a może kogoś kto mi pomoże a już dawno nie kupowałam gazet. Znalazłam tam o Pani , która pomaga i weszłam odrazu w internet aby o niej więcej si dowiedzieć . Tu czytałam o niej i teraz piszę bo już do tej Pani dzwoniłam o pomoc a ja jestem bardzo ciężkim przypadkiem. Pani nie czekała zaczęła mi pomagać bardzo szybko a po tygodniu już czuję się znacznie lepiej z każdym dniem jest jakby odrobinę lepiej i lepiej . Cieszę się, że po tylu nieudanych próbach wreszcie ktoś poważnie mnie potraktował i zechciał pomóc. To miła i ciepła kobieta bardzo dużo mi wytłumaczyła. Wreszcie mój koszmar się kończy. Szkoda,że tak późno się o niej dowiedziałam.
                          • kasiabien71 Re: Klątwa 22.01.18, 18:48
                            Mogę napisać tylko to samo , długo szukałam aż ktoś mi pomoże i pomoc była ale tylko na chwilę aż wreszcie trafiłam do pani Jacewicz to fajna kobieta , można z nią o wszystkim porozmawiać i nie tylko mi pomogła wyjść z moich tarapat życiowych ale udzieliła wiele cennych wskazówek jak sie w nie znowu nie wpakować a to bardzo ważne bo zło czycha na każdym rogu, sama się o tym niestety przekonałam.
                            Dziękuję za pomoc tej pani.
                            • annabucko47 Klątwa :( 27.02.18, 18:30
                              My też mieliśmy z mężem klątwę nie mogliśmy mieć wymarzonego dziecka przez to. reszta życia niby była poukładana ale wiecznie coś było nie tak. Poszłam na karty i ta pani mówiła, żebym lepiej poszła do pani Sylwii bo strasznie źle mi wychodziło a ona nie da rady mi pomóc no i tak zrobiłam. Po 2 in vitro nie miałam i tak już nic do stracenia. Pani S. Jacewicz nas oczyściła po pół roku zaszłam w ciążę a teraz minąl już roku od kiedy mamy córeczkę, naszą wymarzoną. Nie do opisania jak bardzo jesteśmy wdzięczni Pani Sylwi.
    • danusiakopik klątwa urok Sylwia Jacewicz 14.05.18, 19:58
      Moje życie było jedną wielką porażką - tak sadziłam przez wiele lat praktycznie od małego. Dopiero pomocna dłoń Pani Sylwii, ktora uswiadomiła mi w jakim błędzie i obłędzie żyłam i jak bardzo byłam obciażona pokoleniowo stąd wzięły się wszystkie moje niepowodzenia a ja obwiniałam siebie i cały świat. Dzięki pani Sylwii zyskałam nowe życie inaczej tego nie można określić wspaniała i mądra osóbka malutka ale z wielkim serduszkiem ! Godzina rozmowy z nią to jak 3 miesiące niezłej terapii - polecam !
      • dziwna4 Re: klątwa urok Sylwia Jacewicz 15.05.18, 10:46
        danusiakopik ,ciekawe ile zapłaciłaś za tą rozmowę ;-)
        • danusiakopik Re: klątwa urok Sylwia Jacewicz 29.05.18, 18:24
          Nic nie zapłaciłam, połączenia są darmowe, każdy ma teraz bezpłatne minuty a w dodatku to pani Sylwia zadzwoniła do mnie.
          • annabarc KLĄTWA 14.09.18, 16:40
            Byłam bardzo chora, wszystkomnie bolało, chudłam raz tyłam, chodziłam po lekarzach, zlecone badania nie potwierdzały żadnej chorobowej stawianej diagnozy i ciągnący się w nieskończoność ślepy zaułek. Straciłam pracę bo nie miałam siły do niej chodzić zostałam na utrzymaniu rodziców. I jest nagle oświecenie - ona ta Sylwia w jakiejś kolejnej poczekalni do lekarza w gazecie czytam i myślę, że to dobry trop muszę szybko do niej zadzwonić i zrobiłam to natychmiast i dzięki Bogu odebrała powiedziała, że mam szczęście no fakt, później przekonałam się, że trudno się do niej dodzwonić takich jak ja jest pewnie więcej, napisałam e'mail zadzwoniła do mnie ale to tylko procedura.
            Ja chcę wam napisać, że ta kobieta uratowała mi życie bo jak tak dalej żyć cierpiąc, miałam na sobie ohydną klątwę i straciłabym to życie gdyby jej ze mnie nie zdjęła.
            Dla mnie to nie kobieta to cudowna istota bo jak nazwać pomoc, która daje. Jestem zdrowa, już nic nie boli - jakie to magiczne i mam nową pracę, jestem szczęśliwa trwało to 5 miesięcy, a moja wcześniejsza męczarnia 4 lata :( szkoda,że nie poznałam jej wcześniej to tyle bym nie wycierpiała
            • olek13 Re: KLĄTWA 15.09.18, 10:52
              Nie dość, że bzdury piszesz, to jeszcze chcesz w to innych wkręcić. Wstyd!
              • annabarc Re: KLĄTWA 18.09.18, 15:39
                To moja historia, nie bzdury ale opis mojej sytuacji. Przykre jest to, że ktoś mi pisze, gdybyś to co ja przeżył "ćwierkałbyś" inaczej, pozostawiam to dalej bez komentarza tylko przykro, że są tacy ludzie, którzy negują czyjś ból, cierpienia, choroby, ciężkie życie a nie są w stanie pomóc ale pisać przykre rzeczy tak...
                • olek13 Re: KLĄTWA 18.09.18, 16:44
                  Nie neguję cierpienia (choć nie wiadomo, że piszesz prawdę), neguję bzdury o klątwach. I jest mi przykro, że ludzie w te bzdury wierzą i jeszcze innych przekonują do nich. Opowiadanie głupot nikomu nie pomaga.
                  • kontroler0 Re: KLĄTWA 18.09.18, 21:25
                    Wrozki różnych sztuczek używają, żeby tylko namacic w głowie słabszym psychicznie. Nawet będą udawać umarlaka. Najważniejsze żeby kasa wplywala na konto,resztę mają w dupie.
                    • annabarc KLĄTWA 22.09.18, 17:25
                      Nikt mi nie namieszał w głowie-opisałam swoją historię a pani która mi pomogła nie jest wróżką i nie musiała "wyciągać " pieniędzy to była moja decyzja czy chcę tej pomocy czy nie, nikt mnie do niczego nie namawiał a to ważne, może inne osoby tak robią ale nie ta pani, więc jeszcze raz napiszę , że mi pani Jacewicz pomogła.
                    • karinazub Re: KLĄTWA kontroler0 - hejciarz i spamer 07.05.19, 20:31
                      Następny wyłowiony spamer skaczący po wszystkich forach , mam wolny dzień i sobie tak czytam i ręce opadają...
          • gosc29 Re: klątwa urok Sylwia Jacewicz 03.10.18, 21:36
            Możliwe, że ona oddzwoniła do Ciebie ale pominęłaś fakt, że najpierw jej musiałaś zrobić przelew za sprawdzenie.
      • gosc29 Re: klątwa urok Sylwia Jacewicz 04.10.18, 21:04
        Skąd wiesz, że to "osóbka malutka ale z wielkim serduszkiem" skoro tylko do Ciebie dzwoniła/
        • danusiakopik Re: klątwa urok Sylwia Jacewicz 05.10.18, 17:12
          Też mi nowość przecież można sobie zobaczyć jak Pani Sylwia wygląda to drobniutka blondynka, zdjęcia są w różnych Wróżkach i w grafice.
        • danusiakopie Re: klątwa urok Sylwia Jacewicz 05.10.18, 17:23
          Nie ważne czy ktoś jest chudy czy gruby ważne, że pomaga. Napisałam to w przenośni chodziło mi o to że jest dobrym człowiekiem.
          • pawelg urok Sylwia Jacewicz 22.10.18, 21:38
            W wielkim skrócie dla tych ktorzy tak jak ja kiedyś byłem teraz są w "potrzasku"
            Zostawiłem dziewczynę po 12 latach wiem że wiele kobiet pojedzie po mnie za toale nie o tym mowa Ona za to co zrobiłem rzuciła na mnie urok dowiedziałem się od Sylwi bo zaczeło mi się wszystko walić i trafiłem doniej po drodze jeszcze były2 wróżki które to samo potwierdziły więc wróciłem po pomoc do Sylwi i pomogła jestem od 3 miesięcy zadowolony z efektu bo wszystko zaczyna się układać
            • gosc29 Re: urok Sylwia Jacewicz 22.10.18, 22:10
              A ile Cię to kosztowało?
              • pawelg Re: urok Sylwia Jacewicz 23.10.18, 17:49
                Powiem ci chłopie że zapłaciłbym każde pieniądze żeby mi ktoś pomógł ajak chcesz dokładnej ceny to chyba trzeba do osoby, która wycenia swoja pracę. Miałem poważne tarapaty i ona mnie z tego wyciągnęła a już pisałem że w takiej sytuacji oddałbym wszystko dlatego nie pytaj mnie o kasę jak masz problem to waltam do niej
                • zdrofitplonsk Re: urok Sylwia Jacewicz 06.11.18, 18:20
                  od nAS 1500ZŁ

• zuzannaplot55 Duch i rak 08.01.19, 18:00
                    Nowy rok zaczął się mogę napisać że dla mnie cudem ! Odebrałam wynik i nie mam już raka a szykowałam się na 14 stycznia na operację, nie będzie jej a tak bardzo się tego bałam !
                    To dzięki tej osobie: kochana Pani Sylwia: to ona mi powiedziała, że to nie może być moja choroba i tak jest jak mi powiedziała, pomogła, wyciągnęła to ze mnie i jestem zdrowa cóż więcej mówić: mam serce pełne szczęścia i do końca życia wdzięczność dla tej pani !
                    • dorotawizz66 Re: Duch i rak a u mnie klątwa 17.01.19, 17:41
                      u mnie była klątwa na całą rodzinę na kobiety i ani mi ani mamie ani babce lekko w życiu nie było ja po rozwidzie mama też babce się udało bo dziadek umarł młody był nie znałam go nawet ale my z mamą cierpiałyśmy. Zaczęło się picie żeby uciec i nie myśleć tylko się zapić i z pożądnego domu aż wstyd pżyznać ale jusz było mega słabo no meta normalna ona nas wyciągneła z mety i chlania bo nic nie pomagało nie wiem do dzisiaj jakim cudem ale jej to sie udało. tylko chce napisać bo kurde żyjemy bez wódy i bez klątwy i mamy co jeść i pracę mama i ja mam na połowe narazie ale mam i tata i jest wporzo. Ale babce tera tszeba jeszcze pomuc rzeby jej lepiej się powiodło. pozdrawiamy pania jest pani dobrą w tym co robi choć dla mnie to magja nic nie kapuje
                      • niewierna5 Re: Duch i rak a u mnie klątwa 31.01.19, 12:41
                        zastanawia skąd miała pani kasę skoro rodzina pijacka...żeby zapłacić za usługę u pani Sylwii Jacewicz,bo tania nie jest🤨
                        • dorotawizz66 Re: Duch i rak a u mnie klątwa 21.02.19, 19:26
                          do tej co jest niewierna pisze ja Dorota a bo rodzina nam pomogła a sie złorzyli wszyscy i jesteśmy szcześliwi teraz a za to co my przepiliśmy to poruwnać z tym to nie uwarzam rzeby byli to drogo i teraz zbieramy na babce pomoc jak pani ciekawa taka jakaś taka dziwnie jest
                  • niewierna5 Re: urok Sylwia Jacewicz 31.01.19, 12:42
                    zdrofitplonsk 1.500zł.no co pomogła?
                    • niewierna5 Re: urok Sylwia Jacewicz 07.02.19, 15:01
                      zdrofitplonsk no widzę że jednak nie pomogło,bo brak oddzewu🙄

• pawelgrudnicki Re: urok Sylwia Jacewicz 10.02.19, 16:56
                        Moja siostra ma problemy z duchami i szuka dobrego egzorcysty, ale jak czytam wasze komentarze to mam wrażenie, że niektóre posty są pisane pod publiczke albo z jednego serwera.. jak ktoś studiował informatykę albo zarządzanie to wie o co kaman. Niewierna5 odezwij sie to pogadamy na priv bo tutaj nie ma sensu, podaje do siebie kontakt: jagdpanthertank@gmail.com
                        pozdro, Paweł.
                        • niewierna5 Re: urok Sylwia Jacewicz 26.04.19, 17:18
                          pawelgrudnicki Hej napisalam na emaila,póżno bo nie dostałam powiadomienia z forum😕
                          Pozdr.☺
                        • niewierna5 Re: urok Sylwia Jacewicz 27.04.19, 12:55
                          pawelgrudnicki napisał:

> Moja siostra ma problemy z duchami i szuka dobrego egzorcysty, ale jak czytam w
                          > asze komentarze to mam wrażenie, że niektóre posty są pisane pod publiczke albo
                          > z jednego serwera.. jak ktoś studiował informatykę albo zarządzanie to wie o c
                          > o kaman. Niewierna5 odezwij sie to pogadamy na priv bo tutaj nie ma sensu, poda
                          > je do siebie kontakt: jagdpanthertank@gmail.com
                          > pozdro, Paweł.
                          • aniazjania Re: urok Sylwia Jacewicz 04.05.19, 09:06
                            ktoś się jeszcze wypowiedzi co do pomocy tej pani?
                            • aniazjania Re: urok Sylwia Jacewicz 04.05.19, 09:09
                              mam na sibie urok i jestem w trakcie działań tej pani. miała mnie boleć głową, nic nie czułam. no nic zobaczymy.
                              • olek13 Re: urok Sylwia Jacewicz 04.05.19, 10:49
                                Czy ktoś już Ci mówił, że czary i uroki to brednie?
                                • karinazub Urok 04.05.19, 12:57
                                  Ja miałam urok i też nie bolała mnie głowa. Pani Sylwia mówiła że głowa może boleć albo nie będzie boleć takie dokładnie były jej słowa i że to zależy chyba,dobrze że ciebie nie bolała bo mnie też nie bolała co do wypowiedzi o działanie pani Sylwi to ja jestem zadowolona z efektów bo jest już to ze mną. Jest niebo a ziemia po tym co było wcześniej.
                                  • aniazjania Re: Urok 04.05.19, 18:47
                                    dziękuję Karina. generalnie rozmawiałam z nią godzinę. mega inteligentna babka. tez miałaś urok??
                                    • aniazjania Re: Urok 04.05.19, 18:49
                                      ok napisałaś ze urok😊
                                      • karinazub Re: Urok 05.05.19, 16:40
                                        Tak niestety też ale już po wszystkim. Bardzo fajna i miła jest pani Sylwia i dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam. Dziwi mnie ten hejt na nią bo ona przecież nic na siłe nikomu nie robi to ja ją prosiłam mało tego błagałam żeby mi pomogła. ale wiadomo teraz hejt jest wszechobecny i na wszystko i wszystkich taki naród :((
                                        • niewierna5 Re: Urok 07.05.19, 14:14
                                          karinazub super a moze napiszesz w czym pomogła?...ludzie są nieufni i nie ma sie co dziwić,bo jest wiele osób które chcą ale tylko kasy 🤑...z tego co wiem to ta pani liczyła sobie 1.500zł.za uslugę.
                                          • olek13 Re: Urok 07.05.19, 15:52
                                            Sugerujesz, że są chętni, by płacić półtora tysiąca za brednie?
                                            Naprawdę niektórzy nie wiedzą, na co wyrzucać pieniądze.
                                            • karinazub Re: Urok olek13 - hejciarz spamer 07.05.19, 20:23
                                              Czytam na innych forach i ten nick pojawia się wszędzie i szykanuje, hejtuje osoby zajmujące się podobnymi rzeczami uwaga bo to spamer jestem już tak uczulona na hejt, że przestrzegam wszystkich a co do ciebie to nic tu nie wnosisz tylko przeszkadzasz.
                                              • niewierna5 Re: Urok olek13 - hejciarz spamer 09.05.19, 14:28
                                                olek13 no tak jest,bo jak jest sie samemu,lub ktos z bliskich osób,w trudnej sytuacji to ludzie szukaja pomocy wszedzie,tyle ze ten swiat jest pełen nieucziwych osób ktore to wykorzystują...😕
                                                nie hejtuje,tylko pisze jak jest...jeśli komuś ta pani pomogła to Super!
                                              • olek13 Re: Urok olek13 - hejciarz spamer 12.05.19, 21:00
                                                Nie "wszędzie", tylko na dwóch forach.
                                                Spamer to ten, kto umieszcza wpisy nie dotyczące tematu, np.: reklamy. Gdzie i co mojego autorstwa jest spamem?
                                                Nic tu nie wnoszę? A to, że przestrzegam przed marnowaniem pieniędzy, czasu i uwagi na ewidentne bajki i oszustwa to jest "nic"? Złem jest to, że obnażam kłamstwa?
                                                Przeszkadzam? W czym? W naciąganiu zdesperowanych ludzi?
                                          • karinazub Re: Urok 07.05.19, 18:35
                                            a ty potrzebujesz pomocy bo jak teraz czytałam twoje wpisy i widzę że to jakby hejt.. nie rozumiem twoich wpisów ludzie są nieufni ok zgadzam się. Ale co ty chcesz ode mnie... ja nie chcę się dzielić tym co przeszłam. Napisałam że mi pomogła pani i mam wywlekać swoje stare brudy to nie dla mnie sorry nie chcę żeby źli ludzie a jak widzę jest tu ich trochę mieli z tego pożywkę jak np ten poniżej olek szydzi ale to już nie moja sprawa. Ja wiem co ta pani dla mnie zrobiła.
                                          • karinazub Re: Urok 07.05.19, 18:54
                                            Wysłałam do ciebie e'mail bo nie sądzę abyś potrzebowała pomocy a nie będę uczestniczyć w hejtowaniu tej pani bo ona jest jedyną osobą która zechciała mi pomóc
                                            • aniazjania Re: Urok 07.05.19, 19:43
                                              Karina zechcialabys podać maila do siebie?
                                              • karinazub Re: Urok 07.05.19, 20:10
                                                Ojj a potem mnie zaleją wszyscy pytaniami napisz swój to ja napiszę ok
                                                • karinazub Re: Urok 07.05.19, 20:12
                                                  i zaspamują mi pocztę :(
                                                  • aniazjania Re: Urok 07.05.19, 20:48
                                                    niestety w moim mailu jest nazwisko. 😊
                                            • niewierna5 Re: Urok 09.05.19, 14:33
                                              nie dostałam maila od Ciebie?ale możesz napisać☺
                                              • karinazub Re: Urok 09.05.19, 18:23
                                                Napisałam na e'mail, który podawałaś gdzieś tutaj a jeśli chodzi o hejt to niestety ale niektórzy wcale nie szukają pomocy tylko wszystkich szykanują no bez przesady to wystarczy poczytać........ ktoś kto potrzebuje pomocy dobrze wie gdzie ją znaleźć i tu nie ma co kombinować a hejt to hejt i tyle
                                                • niewierna5 Re: Urok 10.05.19, 17:40
                                                  karinazub nie dostałam żadnego maila od Ciebie!mail jest taki jak mój nick tu z gazeta.pl
                                                  nie każdemu uda się znaleźć od razu osobę która mu pomoże,a oszustów jest pełno i stąd brak zaufania...
                                                  • aniazjania Re: Urok 12.05.19, 20:21
                                                    dostalyscie od niej smsa jak skończyła prace?
                                                  • beata056 Prawdziwa pomoc 29.05.19, 12:33
                                                    Znajdując tą panią uratowałam swoją rodzinę przed całkowitym rozpadem : (Nie tylko swojego małżeństwa ale dzieci, wpadły w złe towarzystwo, narkotyki , alkohol i jeszcze wiele mogłabym wymienić wszystko dźwigałam do czasu aż sama się załamałam i znikąd pomocy. Oczywiście lekarze, placówki, ośrodki ale to nic nie dało. Nic i nikt nie rozwiązał naszych problemów. Obawiałam się napisać, do niej bo myślałam, że nie znajdę pomocy i zrozumienia ale zupełnie niepotrzebnie - pomogła. Każdemu kto wie o czym piszę zanim przejdzie cały ogrom różnego rodzaju instytucji, pobierze sobie leki o tragicznym w skutkach działaniu polecam zasięgnąć porady tej Pani jest niesamowite to, że ona wie jak pomóc i to robi.
                                                  • aniazjania Re: Prawdziwa pomoc 29.05.19, 13:13
                                                    minął miesiąc od zdejmowania a ja nie dostałam żadnej wiadomość od niej...długo to u was trwało?
                                                  • kaziakruk566 Re: Urok 31.05.19, 14:53
                                                    Pani Sylwia pisze albo dzwoni jak skończy, musisz poczekać widocznie jeszcze coś robi. A nie prościej do niej napisać a nie tu pytać, wydaje mi się ,że to chyba mądrzej zapytać u źródła nie sądzisz ?
                                                  • olgarizz Klątwa dziecka 07.08.19, 19:13
                                                    Zamieszczam tu informację, żebyście w potrzebie wiedzieli gdzie się zwrócić o ratunek. Ta cudowna kobieta uratowała moje chore dziecko. Moja córeczka wraca do zdrowia. Wielki szacunek do tego co Pani robi, pozdrawiam i dziękujemy z całego serca bo nie ma nic ważniejszego nad życie dziecka !
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 25.08.19, 20:20
                                                    olgariz a w jak dziecko uratowała?jak co prosze na privar niewierna5@gazeta.pl
                                                  • olek13 Re: Klątwa dziecka 25.08.19, 20:27
                                                    Naprawdę uwierzyłaś w tę marketingową bajeczkę?
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 29.08.19, 15:09
                                                    olek13 oczywiście że nie!.bo sama korzystałam z usług tej Pani,i mojemu dziecku nic nie pomogła...
                                                  • olek13 Re: Klątwa dziecka 29.08.19, 20:34
                                                    No to już wiesz, jak ten interes funkcjonuje. Szkoda tylko, że ta wiedza Cię kosztowała parę złotych.
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 30.08.19, 10:43
                                                    olek13 niestety przykre że dla niektórych liczy sie tylko kasa🤑,i żerują na osobach potrzebujących Pomocy(nawet dzieciach)😟😤
                                                    Hej te parę złotych to 1.500zł.❗ i jakoby to jeszcze zniżka była...😱
                                                  • olek13 Re: Klątwa dziecka 30.08.19, 11:45
                                                    Ano tak to jest z cudownymi sposobami. Desperacja pcha ku takim, co to obiecują gruszki na wierzbie, choć wiadomo, że żadne "bioenergie" itp. bzdury nie istnieją. A cwaniacy korzystają.
                                                    Swoją drogą 1500... jednorazowo niezła sumka, można z tego żyć. Nic dziwnego że tak nachalnie się reklamują.
                                                    Zrób dobry uczynek i przestrzegaj innych przed bzdurami wszystkich "niekonwencjonalnych terapii" .
                                                  • aniazjania Re: Klątwa dziecka 30.08.19, 19:54
                                                    mi tez nic nie pomogła a szkoda bo vardzo w nią wierzyłam.
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 31.08.19, 17:16
                                                    aniazjania
                                                    napisz do mnie na maila;niewierna5@gazeta.pl
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 31.08.19, 17:12
                                                    olek13
                                                    no widzisz i Oni nazywają to Pomocą!😒dla nabijania swojej kasy...wiesz bałam sie o tym pisać otwarcie,żeby mnie tu nie 'zadziobali' jej wierni Fani-znajomi czy wręcz Ona sama.Kobieta zdystansowana,i zimna,b.wyniosła,takie wrażenie odniosłam z nią pisząc.Zadaje sobie pytanie czy w ogóle jest możliwy Egzorcyzm na odległość❓Jest jeszcze Wanda Prątnicka,nie korzystałam ale dzwoniłam,i rozmawiałam z jej niby asystentem,i od razu kaska też tak ok.2tys.po rozmowie wyczułam że krętacz i naciągacz...Tak sie zastanawiam kto tu jest opętany czy nawiedzony?😉👻.
                                                  • olek13 Re: Klątwa dziecka 31.08.19, 18:26
                                                    Egzorcyzm powiadasz? Wierzysz w duchy?
                                                    Kłopot w tym, że wedle obecnego stanu wiedzy istnienie duchów kłóci się z dobrze uzasadnionym modelem funkcjonowania świata. Nie ma miejsca na duchy i co więcej - są zupełnie zbędne. Ponadto nie ma żadnego dobrego dowodu na istnienie duchów.
                                                    A z tego wniosek jest jeden: każdy, kto oferuje usługi egzorcyzmowania sprzedaje kit. Jak widzę, to bardzo drogi kit. Dwa tysiące, no no...
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 01.09.19, 11:23
                                                    wiesz nie chodzi o wiarę w duchy...chodzi bardziej o dusze zmarłych osób,które nie mogą lub nie chcą odejść po śmierci z tego świata,i potem mogą się podłączać do żywych i czerpać z nich energie i tym nam szkodząc(coś w tym sensie).To wiedza dla nas żyjących niedostępna,choć są osoby jak Medium co mają łączność ze zmarłymi,a może to też ściema🤔.Przecież są nawiedzone domy,czy miejsca gdzie straszy,jak i ludzie opętani przez demony(siły nieczyste),z tym że Egzorcyzm powinien być odprawiony osobiście!teraz tak uważam,na odległość to można może zdjąć klątwę,czy urok...Teraz jeszcze są w obiegu min;na YT hipnozy ezoteryczne na fali😉
                                                  • olek13 Re: Klątwa dziecka 01.09.19, 13:00
                                                    Nie istnieje żadna wiedza o rzekomych zaświatach. Nie istnieje żadna łączność ze zmarłymi.
                                                    Jak szukasz w sieci, znajdujesz mnóstwo stron, na których wyznawcy rozpisują się o różnych przypadkach kontaktów z duchami itp. Historyjki te powtarzają jedni po drugich, czasem nawet podając miejsca i nazwiska. Ale gdy zaczniesz szukać wiarygodnych źródeł: dokumentów, zeznań, raportów z badań - nie znajdziesz nic. W najlepszym razie znajdziesz mętne i zdawkowe stwierdzenia.
                                                    Przykład pierwszy z brzegu: czołowy rodzimy "jasnowidz" Jackowski. On i jego wyznawcy prześcigają się w opisach, jak to współpracuje z policją, udzielając cennych rad przy poszukiwaniu zaginionych osób. Potwierdzeniem skuteczności mają być podziękowania policji.
                                                    A teraz zajrzyj na jego stronę:
                                                    krzysztof-jackowski.info/dokumenty-policyjne/
                                                    i poczytaj sobie zamieszczone tam dokumenty. Większość to nieistotne i niezwiązane z meritum korespondencje, kilka podziękować od lokalnych komendantów policji (no bo jak się zgodziło na pomoc, to wypada podziękować i posłodzić, że niby pomógł, prawda?), ale nie znajdziesz żadnych dobrze udokumentowanych spraw (co do przebiegu, linii czasu zdarzeń itp.).
                                                    W tym wszystkim, przy zapewnieniach o dobrej współpracy z policją szczególnie interesujący jest ten dokument:
                                                    krzysztof-jackowski.info/wp-content/uploads/2019/04/Stanowisko-Niezale%C5%BCnego-Zrzeszenia-Student%C3%B3w-Wy%C5%BCszej-Szko%C5%82y-Policji-w-Szczytnie-ws.-Jasnowidza-Krzysztofa-Jackowskiego-1-745x1024.jpg
                                                    Wyczytasz w nim: ..."oficjalne stanowisko Komendy Głównej Policji, które brzmi, iż Policja nie korzysta z pomocy jasnowidzów i nigdy taka osoba nie wniosła istotnych informacji do prowadzonych spraw"...
                                                    Ciekawe, prawda?
                                                    A teraz zacznij szukać rzetelnych źródeł. Tylko pamiętaj, że nawet najbardziej solenne zapewnienia wyznawców wiarygodne nie są - chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.
                                                  • olgarizz Pomoc prawdziwa 01.09.19, 14:16
                                                    Nie będę do nikogo pisała na prywatne konta po przeczytaniu takiego hejtu na tą Panią, wstyd bo to jedyna osoba, która nam pomogła a po przeczytaniu takiego najeżdżania na takie osoby z zdolnościami aż mi niedobrze się robi.
                                                  • olgarizz Egzorcyzmy 01.09.19, 14:28
                                                    Egzorcyzm na odległość właśnie jest skuteczny. Leczyłam moje dziecko na chorobę psychiczną, bo tak się zachowywało. Żadne leki nie pomagały a było ich sporo i co chwilę zmieniane. Moje dziecko było opętane i można było pomóc właśnie na odległość co tak żarliwie tu dementujecie. Jeździłam na egzorcyzmy do księży i byłam nawet we Włoszech, wydaliśmy niepotrzebnie bardzo dużo pieniędzy co spłacamy z mężem do dziś ale to nie jest już ważne bo tu chodziło o życie mojego dziecka i tam nikt nie umiał tego wypędzić i pomóc.
                                                    Jeżeli ktoś szuka pomocy to u tej Pani ją otrzyma taka jest prawda.
                                                  • olek13 Re: Pomoc prawdziwa 01.09.19, 14:32
                                                    Rozumiem, że podawanie faktów jest dla Ciebie "hejtem"?
                                                    Niedobrze to Ci się zrobi dopiero, gdy pojmiesz jak bardzo dałaś sobą zakręcić. Ale nie ma na to gwarancji. Niektórzy do końca żyją w nieświadomości.
                                                  • olgarizz Re: Pomoc prawdziwa 01.09.19, 14:51
                                                    Ciekawe wiesz bo moje dziecko akurat wraca do zdrowia i nie potrzebne jej są leki to jak to wytłumaczyć ??? Cud może się stał co ? Otóż nie bo to się stało po działaniach tej Pani i to jest fakt a to co piszesz to oczernianie ludzi z zdolnościami a i pan Jackowski jeszcze widzę jest na tapecie no tak jego to tez trzeba obsmarować bo przecież też pomaga ludziom i tak to wygląda. Nie wiadomo po co takie rzeczy piszesz człowieku mnie nie interesuje co wypisujesz ja widzę efekt a jest on widoczny w postaci powracającego zdrowia i zachowania mojego dziecka i tyle.
                                                  • olek13 Re: Pomoc prawdziwa 01.09.19, 15:00
                                                    A skąd wiesz, że to jakieś egzorcyzmy dziecku pomogły? Widzisz efekt? Efekt czego? Masz jakieś przesłanki na związek przyczynowo-skutkowy? Nie masz, ale musi tak być, bo tak uważasz i już! Ot mądrość...
                                                    Mojej babci kiedyś na ból głowy pomogło, jak dziadek stuknął się młotkiem w palec. No pomogło, bo dziadek wrzasnął, a jej w tej chwili ból przeszedł. Zatem mamy lekarstwo na ból głowy.
                                                    Taka logika.
                                                    Nikogo nie oczerniam. Pokaż jedno zdanie, w którym piszę nieprawdę.
                                                  • niewierna5 Re: Pomoc prawdziwa 02.09.19, 15:22
                                                    olgarizz
                                                    hmm a do kogo niby masz pisać na maila?
                                                  • niewierna5 Re: Klątwa dziecka 02.09.19, 15:41
                                                    olek13
                                                    no o Jackowskim to jest tu sporo na Forum😉forum.gazeta.pl/forum/w,468,78958549,78958549,Krzysztof_Jackowski_kto_korzystal_z_Jego_uslug_.html
                                                    wyborcza.pl/piatekekstra/1,129155,14051948,Jasno_widac__ze_to_sciema.html?disableRedirects=true
                                                    innpoland.pl/144903,jasnowidze-nikomu-nie-pomogli-wizyta-kosztuje-300-zl-i-nic-nie-daje
                                                  • olek13 Re: Klątwa dziecka 02.09.19, 16:15
                                                    Jackowski to tylko przykład, jeden z wielu. Nie chodzi o przyklejanie łatek konkretnym "wróżkom". Jedne są tylko oszustkami, inne nawet wierzą, że mają "dar". Ale jedne i drugie kłamią: pierwsze z premedytacją okłamują klientki, drugie same siebie zakłamują. Pierwszym brak przyzwoitości, drugim - samokrytycyzmu.
                                                    A rzeczywistość pokazuje jasno, że CUDÓW NIE MA.
                                                    W ciężkiej sytuacji ludzie potrzebują wiary w cuda i dlatego ten interes kwitnie. Ale by być w zgodzie z prawdą, trzeba jasno to mówić: wróżki sprzedają kit.
    • iwturko Re: Egzorcyzmy, klątwa i urok 01.09.19, 19:25
      Proszę nie wykasowywać wpisów, wysłałam maila z zawiadomieniem o bezprawnym wykasowaniu mojego wpisu. Czekam na wyjaśnienie dlaczego administrator to robi.
      • olek13 Re: Egzorcyzmy, klątwa i urok 02.09.19, 08:19
        Często tak bywa, że "wróżki" zakładają sobie kilka kont i wypisują na swój temat peany, udając zadowolone klientki. Zapewne można to sprawdzić z pozycji administracji forum.
        • piteer Re: Egzorcyzmy, klątwa i urok 09.09.19, 21:27
          Zaprqszam do mnie. Najsilniejsze rytualy milosne. Komu ufac???
          • olek13 Re: Egzorcyzmy, klątwa i urok 09.09.19, 22:23
            Komu ufać?
            Czarów, cudów i zaklęć nie ma.
            Zatem każdy, kto je oferuje - kłamie.
    • milka1990 Re: Sylwia Jacewicz-Górska egzorcysta pomogła 15.12.19, 14:49
      Czy ktoś robił u Pani Sylwii rytuał miłosny? Na powrót ukochanego? Czy mogłabym prosić o kontakt takie osoby na maila mileczka193@gmail.com? :)
      • tadziujan Re: Sylwia Jacewicz-Górska egzorcysta pomogła 31.01.20, 22:01
        Opętało mi moją 70 letnią mamę zajmujemy się z żoną mamą bo jest a raczej była bardzo chora nie mogła jeść chudła nam ale dziwnie badania nic nie wykazały i sąsiadka poleciła nam konsultację u pani Górskiej tu poczytałem i stwierdzam fakt moja mama była opetana przez ducha a nie chora bo zaczyna zdrowieć nie wierzyłbym gdybym na własne oczy nie zobaczył
        • magdakosa Re: Sylwia Jacewicz-Górska egzorcysta pomogła 24.03.20, 13:20
          Moje nastawienie było bardzo sceptyczne jeśli chodzi o tego typu zabiegi ale nie miałam już wyjścia wszystko zawiodło lub nie dawało żadnej choćby najmniejszej poprawy. Moje pobyty w szpitalach - dwóch i jednej prywatnej kliniec bo myślałam, że tam mi pomogą jak zapłacę, niestety skończyły się fiaskiem. Wszystkie stany i objawy mojego organizmu wskazywały na ciężkie niewydolności tylko nikt ich nie potrafił ocenić , podać diagnozę i wyleczyć. Trafiłam już skrajnie wycieńczona i na skraju wytrzymałości psychicznej nie tylko fizycznej do pani Jacewicz. Ku mojemu zdziwieniu nie było to dla niej zaskoczeniem, oznajmiła spokojnie, że to nie moje choroby lecz od duchów dla mnie oczywiście niedowierzanie i szok ale już i tak nie miałam innego wyjścia więc poprosiłam o pomoc. Możecie wierzyć lub nie ale ja nie mam bóli , nie chudnę, nie mam stanów wskazujących na niewydolność nerek, zaburzenia pracy wątroby, itd tego było bardzo dużo i nie mdleję , wstaję o 7 rano a nie mogłam się ruszyć z łóżka, nie mówiąc już o prostych czynnościach.
          Jeżeli nie możecie sobie poradzić i nie można czegoś wyleczyć nie podchodźcie do tego tak jak ja bo gdybym była bardziej otwarta na ten inny świat to bym tak nie cierpiała. Podziękowania dla Pani Jacewicz za okazaną mi pomoc.
    • kingap98 Re: Sylwia Jacewicz-Górska egzorcysta pomogła 24.06.20, 18:52
      Hania gdyby nie pani Sylwia to już by mnie tu nie było... ona ratuje ludziom życie ! dobrze że jest taka kobieta
    • marzenahajda Re: Sylwia Jacewicz-Górska egzorcysta pomogła 31.07.20, 18:05
      Miałam podobne problemy, udało mi się dotrzeć do Pani Sylwii na czas. Mojej Mamy już nie ma :( nie zdążyła poznać pani Sylwii, nie wiedziałam że można z tego wyjść byłam u wielu osób i bez efektu a nawet coraz było gorzej. Dowiedziałam się że jest taka wspaniała osoba która potrafi pomóc. Choroby, które mnie dotykały to mało tragedia na każdym polu. Za co bym się nie zabrała to nic nie wychodziło i podobnie jak Magda teraz mogę powiedzieć że to działa - ona działa ona mi pomogła i mnie uratowała ja również POLECAM bo kto jak nie ona.
    • jolanta_8118 Re: Klątwa i opętanie 19.12.20, 16:06
      Ileż jadu i nienawiści trzeba w sobie mieć żeby wypisywać na drugiego człowieka takie brednie! Aż mi się niedobrze robi gdy to czytam. Jest mi potwornie przykro, bo Pani Sylwia bardzo mi pomogła i nie potrafię przejść obojętnie gdy ktoś tak ją oczernia. Pani Sylwia to wspaniała bezinteresowna kobieta, wrażliwa i rozumiejąca cierpienie drugiego człowieka. Proszę się nie przejmować Pani Sylwio opiniami chorych, zawistnych ludzi tak wielu z nam Pani pomogła... Bardzo za to dziękuję. Nie należy jednak pozwalać na splamienie dobrego imienia Pani i Pani rodziny. Przyłączam się do wypowiedzi moich poprzedników, należy zgłosić sprawę do prokuratury o pomówienie!
    • olek13 Re: Sylwia Jacewicz-Górska czy ktoś z was korzyst 20.12.20, 19:56
      Ateistka, wierząca że Bóg jej zesłał egzorcystkę.
      Przypadek rzadki, można się zachwycić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka