Dodaj do ulubionych

viersum....

IP: 92.244.43.* 09.10.10, 21:06
co sadzicie o satis??czy jest wiarygodnba na wiwerusm??
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: viersum.... IP: 212.160.234.* 10.10.10, 12:20
      Wiesz co ona siedzi na wszystkich możliwych portalach, dzień i noc jest zalogowana, jakby nie jadła i nie spała tylko na okrągło wróżyła.
      Zamówiłam u niej wróżbę, jeszcze się nie sprawdziła. Wróżba jednak była taka że kart nie trzeba żeby dać odpowiedź. Coś w stylu że jak chcesz sprzedać auto to daj je do komisu i do pół roku sprzedaż. :-/
      Nie wiem, ja uważam że ona odwala rutynę na ilość.
      • basialusia Re: viersum.... 10.10.10, 13:30
        zgadzam się z gościem
        podejście psychologiczne i typowe rutyniarstwo, odpowiedzi można dopasować do każdego problemu
        ale jeśli ktoś potrzebuje pocieszenia lub jak to się mówi chwilowego naładowania baterii to jest dobra - tylko potem w dłuższej perspektywie okazuje się ze szkoda było czasu i nadziei jaka ona daje ...
        ja osobiście nie polecam - przereklamowana, poza tym z tego co się orientuję jako satis pracują albo dwie albo 3 panie bo inaczej fizycznie byłoby to fizycznie nie do ogarnięcia - 7 dni w tygodniu od rana do nocy ...
        żadna szanująca się wróżka nie pracuje non stop - przecież to energetycznie silne obciążenie a przemęczona wróżka to wiadomo jaka wróżka ...
        • Gość: mamba Re: viersum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 09:26
          Dokładnie to samo twierdze.Ja z ta Pania rozmawialam raz,zadzwonilam drugi i byla juz inna osoba,glos byl mlodszy.Mysle,ze Satis to firma ktora ma na celu zarobek wrozbiarski,a portale sluza do zarabiania kasy,bo inaczej musialaby sie gdzies ogłaszac i placic za reklame.Satis to tak jakbys zadzwonila do ezo czy obojetnie gdzie indziej.Tak samo zauwazylam drugi fenomen tylko w innym miejscu na wrozbyonline Solanż.Tez wisi dniami i nocami.Od takich wrozek to z daleka !
    • Gość: becia Re: viersum.... IP: 92.244.43.* 11.10.10, 10:49
      to smutne....,chcialam z jkims porozmawiac bo mam w domku problemy...
      • Gość: ulka Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.aster.pl 11.10.10, 11:44
        Kochane (zakładam, że jesteście kobietami) myślcie logicznie... i co z tego, że ktoś jest zalogowany przez 12 godzin - przecież zalogowanie nie oznacza, że ktoś ma non stop telefony, telefon za telefonem, sms za smsem.
        Wróżki na portalach viversum i wrozbyonline, kosmika i parasfera są w domach, więc do przewidzenia jest, że będąc zalogowane, ich dzień nie różni się niczym od dnia przeciętnej pani domu. Piorą, sprzątają, gotują - i co zarzucacie także w tym czasie odpoczywają. A co, nie można być wtenczas zalogowanym?
        Na litość Boga - przecież zalogowanie nie oznacza, że kobita taka czy siaka, która jest wróżką siedzi jak kukła przez 12 godzin przy biurku i ma w dłoni karty.
        Ktoś jest zalogowany, a więc dostępny, to wszystko. A mogę się założyć, że telefony nie dzwonią jeden po drugim.
        Nie bronię wróżki Satis, bo ona działa mi na nerwy z innego względu - o czym za chwilę napiszę... ale chyba Wam Kochani trzeba unaocznić fakt - bycie zalogowaną kilkanaście godzin, to nie to samo, co pracować kilkanaście godzin.

Druga sprawa: to, że ktoś pracuje codziennie, nie oznacza, że robi taśmową robotę. Argument, który podajecie odnośnie tych dwóch wróżek jest po prostu śmiechu warty. To zadzwońcie sobie do doradców duchowych z zaplecza wróżb telewizyjnych będących w cal center, co pracują 8 godzin i mają telefon za telefonem.

Ja bynajmniej wolałabym wróżkę, która jest zalogowana naście godzin, telefon ma raz na parę godzin, pracuje w swoim domu.

A co u Satis mi się nie podoba i dlaczego uważam ją za kompletnie niewiarygodną? Bo wszędzie podaje numer 0-708 jako numer do kontaktu, a ponoć przyjmuje osobiście. Wszystkie wróżki, które przyjmują osobiście podają stacjonarne, komórki, a ona podaje 0-708. Śmiech na sali. Kpiny! Chcąc umówić się na spotkanie, to co, mam zadzwonić na 0-708? Kpiny. Przeglądnęłam całą sieć, nigdzie w necie nie ma stacjonarnego, ani komórki wróżki Satis. Nie ma adresu, nic. Tylko adres banku na stronie. Chore! Adres banku nie jest do niczego potrzebny!
        Mało wiarygodna osoba.
        A i jeszcze... o Satis jest wiele tematów, warto przejrzeć.

Tu o tym napisano, na co i ja zwróciłam uwagę:
        forum.gazeta.pl/forum/w,468,98887696,116245416,Re_Satis_najlepsza_.html?wv.x=2
        • Gość: gość Re: do wszystkich, w tym temacie IP: 212.160.234.* 11.10.10, 12:41
          ulka, racja, racja... ale ja w nocy z czystej ciekawości właczyłam telefon i weszłam na portale wrozbiarskie wrozby online i parasfera. Była godzina 2.00 w nocy i co widze? satis i kilku innych wciaz zalogowanych! na okrągło u nich hula komputer?? czy to sa faktycznie firmy ktore pracuja na 3 zmiany i po 8 godzin siedzi jakas kobieta 24h na dobe!chyba tak, bo jak to wytlumaczyc?
          • Gość: ulka Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.aster.pl 11.10.10, 13:15
            i mnie to zastanawia. ale fakt jest faktem, tam zatrudniają prawdziwe wróżki.

24 godziny bycie zalogowaną, to jednak przesada.

Jeśli ktoś dzwonił do jednej i tej samej wróżki i były inne głosy "tej samej wróżki", to może był ktoś z domowników, np. wróżąca córka, wnuczka. Nie ważne domownik wróżący, nie zmienia to faktu, że to nie uczciwe.
            Wiem, że te nachalne na zarobek wróżki czasem tak robią, żeby nie stracić telefonu. Chcą za wszelką cenę zarobić, a że np. córka, wnuczka wróży, to odbiera za matkę. Tego nie piszę w kontekście Satis, bo nic mi na ten temat nie wiadomo. Po prostu napisałam swoje przemyślenie.

Nie mam nic przeciwko temu, że wróżka zalogowana jest 10, 12 godzin (argumenty podałam we wcześniejszej swojej wypowiedzi) - ale cała doba i walka o telefony, to przesada!

A w ogóle, to nie cenię wróżek i wróżbitów na portalch.

Gość portalu: gość napisał(a):

> ulka, racja, racja... ale ja w nocy z czystej ciekawości właczyłam telefon i we
            > szłam na portale wrozbiarskie wrozby online i parasfera. Była godzina 2.00 w no
            > cy i co widze? satis i kilku innych wciaz zalogowanych! na okrągło u nich hula
            > komputer?? czy to sa faktycznie firmy ktore pracuja na 3 zmiany i po 8 godzin s
            > iedzi jakas kobieta 24h na dobe!chyba tak, bo jak to wytlumaczyc?
          • Gość: isia Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 15:14
            Wiesz dlaczego?
            Ano dlatego, że zalogowanie a dostępność wróżki to 2 różne sprawy. Gdy loguję się do swojego profilu na viversum to nie od razu jestem dostępna na telefon czy czat. Muszę osobno kliknąć w funkcję telefon i czat. I gdy się wylogowuję z profilu to nie "odmeldowuję się" z dostępności telefonicznej. Dlatego jestem dostępna np 24h/dobę. Co nie znaczy, że mam klientów non stop. A jeśli ktoś zadzwoni o 2 czy 3 w nocy to normalne, ze mnie obudzi; ale wstaję i kładę karty (jestem wdową, dzieci na studiach to nikomu nie przeszkadzam oprócz kotów ;).
            Satis też mnie zastanawia bo ciagle tam ma zajęte. Ale to jej sprawa - a raczej tak jak sie umówiła z portalem (firma viversum może wiedzieć albo i nie o jej praktykach i osobach trzecich wróżących pod jej pseudonimem).
            Inna kwestia mnie zastanawia: pozycjonowanie wróżek na viversum. Nowi albo tacy, któzy mają mniej rozmów ZAWSZE będą najniżej. Nie ma szans przedostać się na pierwszą stronę. Piszę tak dlatego, że nie wszyscy "starzy wyjadacze" na portalu są warci zainteresowania, a "nowi" czasem są lepsi od nich bo nieskażeni rutyną itd. No ale wysoka pozycja robi swoje.
            • Gość: gość Re: do wszystkich, w tym temacie IP: 212.160.234.* 11.10.10, 15:50
              Rozumiem. Jednak to tak czy siak oznacza że masz komputer włączony 24 godz na dobę. Prąd który bierze komputer więcej kosztuje niż zarobisz na takim portalu.... Kto zresztą zadzwoni o 3 w nocy, może jakiś desperat raz na ruski rok....

A to pozycjonowanie, to nie wiem, może sobie sami do siebie dzwonią żeby się podbijać wyzej?
              • Gość: isia Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 16:19
                Mylisz się: mogę wyłączyć komputer, wylogować się i być dostepna telefonicznie. Na czacie już nie.
                Niektóre wróżki wcale nie muszą mieć komputera tylko korzystać okazjonalnie np u kogoś z rodziny albo znajomego. Dostępne są tak czy siak. To widac po oferowanych usługach (tylko telefon bez czata i mejla).
              • Gość: isia Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 16:22
                A zdziwisz się: dzwonią ludzie w nocy. Może cierpią na bezsennosć, albo pracują w nocy, albo są samotni itp. tego nie wiem, bo sie nie pytam. w końcu nie mogę się wtracać w ich życie bez ich wyraźnego przyzwolenia.
                • Gość: gość Re: do wszystkich, w tym temacie IP: 212.160.234.* 11.10.10, 16:34
                  Ano widzisz jak mylące jest dla zwykłego człowieka to że ktoś jest dostępny na portalu. Ja myślałam i pewno wielu tak myśli że jak dostępna to siedzi non stop przy kompie. Z zewnątrz tak to właśnie wygląda dla osoby postronnej.

Faktycznie zdziwiłam się że tak po nocy dzwonią. Ale chyba jeszcze bardziej zdziwiłam się tym, że Ty w nocy też wróżysz.
                  Budzisz się o 3 w nocy, wstajesz, biegniesz po karty, wróżysz?
                  Wiem że człowiek tuż po przebudzenia funkcjonuje kiepsko, ledwo czasem jarzy o co biega, a Ty jeszcze umiesz skoncentrować się na kartach i powrózyć...
                  Pisze to bez złośliwości, ale dla mnie to albo zbyt wielkie poświecenie z twojej strony, albo... echmm.... ściema (grzeczniej będzie: nieporozumienie?;-)). Nie obraź się, tak to widzę.
                  Pozdro i dzięki za wyjaśnienia :-)
                  • Gość: isia Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 16:47
                    To zależy od człowieka: ja zawsze miałam płytki sen, szybko się budzę przy najmniejszym dźwięku (może dlatego, ze moje dziecko było chorowite we wczesnym dzieciństwie) i jestem przytomna. Tak więc o jakości moich usług nie musisz podważać.

Zresztą... cokolwiek tutaj napiszę to i tak znajdzie się ktoś kto skrytykuje i stwierdzi, że ściemniam.
                    • Gość: gość Re: do wszystkich, w tym temacie IP: 212.160.234.* 11.10.10, 17:28
                      Prawdziwa cnota ponoć krytyki się nie boi ;-) (od razu wyjaśniam - żarcik, nie szpila do ciebie)
                      Przedstawiłam swój punkt widzenia, wyjaśniłaś mi wiele,zrozumiałam, podziękowałam.
                      Nie podważam niczyich usług, wyraziłam jedynie zdziwienie porównując do siebie samej - bo sama jestem śpiochem i rano z pół godziny dochodzę do siebie zanim zacznę funkcjonować na 100%, toteż zdziwiła mnie taka bądź co bądź wymagająca skupienia i jasności umysłu usługa oferowana w środku nocy.
                      Tyle i nic więcej.
                      Pozdarwiam.
                      • Gość: gość Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:53
                        Na porttalach są wrozki ktora musza caly dzien czekac na jednego klienta,ale sa i wrozki taki np jak Pani Satis ktore maja rozmowy non stop.Kazdy doradca ma licznik rozmow na portalach,warto popatrzec ile rozmow dziennie im przybywa.Raz obserwowalam pania Satis i na viversum w ciagu dnia miala 25 rozmow,w innych miejsach ? nie wiem,ale to i tak bardzo duzo na jeden dzien.Kazdy jest tylko człowiekiem i męczy sie i nie ma na to żadnego tłumaczenia,a prawda jest taka,ze nawet nie siedząc przy komputerze jak jest sie zalogowany to samobojstwo byc uwiązanym w czterech scianach.
                        • czarny.roxio Re: do wszystkich, w tym temacie 11.10.10, 22:00
                          Gość portalu: gość napisał(a):

> Na porttalach są wrozki ktora musza caly dzien czekac na jednego klienta,ale sa
                          > i wrozki taki np jak Pani Satis ktore maja rozmowy non stop.Kazdy doradca ma l
                          > icznik rozmow na portalach,warto popatrzec ile rozmow dziennie im przybywa.Raz
                          > obserwowalam pania Satis i na viversum w ciagu dnia miala 25 rozmow,w innych mi
                          > ejsach ? nie wiem,ale to i tak bardzo duzo na jeden dzien.Kazdy jest tylko czło
                          > wiekiem i męczy sie i nie ma na to żadnego tłumaczenia,a prawda jest taka,ze na
                          > wet nie siedząc przy komputerze jak jest sie zalogowany to samobojstwo byc uwią
                          > zanym w czterech scianach.

Nuu, dokładnie! a ta cała iska (a może sat-iska?) co tam wyzej pisała że nawet o trzeciej w nocy moze się obudzić i postawić karty jak ktoś zadzwoni , to jest nieźle pochrzaniona i z pazerności jej rozum odebrało! hehehe lód do głowy!
                          • krolowa.mieczy Re: do wszystkich, w tym temacie 12.10.10, 09:09
                            powinnam się przyzwyczaić ale zaskakuje mnie za każdym razem zawiść na tym forum
                            :/
                            • czarny.roxio Re: do wszystkich, w tym temacie 12.10.10, 11:37
                              krolowa.mieczy napisała:

> powinnam się przyzwyczaić ale zaskakuje mnie za każdym razem zawiść na tym foru
                              > m
                              > :/

Zawiść? uważasz że jestem zawistny o to , że iska pozwala do siebie dzwonić w środku nocy , wyskakuje z wyra i na zawołanie stawia karty bo ktoś akurat "czuje się samotny"?!
                              Dla mnie to przejaw pazerności z jej strony. Kobita waruje 24 h przy telefonie bo a nuż jej ucieknie jakiś klient....
                              Wybacz ale czegoś takiego nie da się zawiścić. Tu mozna najwyżej zdziwić się że ta kobieta z pazerności straciła szacunek do samej siebie. Nawet prosytutki nie pracują na okrągło przez całą dobę.

• krolowa.mieczy Re: do wszystkich, w tym temacie 12.10.10, 13:19
                                a co się tak unosisz człowieku?
                                Jesteś jakimś ostatnim sprawiedliwym czy jak? Tym co musi tłumaczyć ludziom co jest be a co cacy?
                                Nie sądź, abyś nie był sądzony.

Twoje wypowiedzi są zawsze zjadliwe i idealnie pasują do stylu pazia mieczy :)
                                • czarny.roxio Re: do wszystkich, w tym temacie 12.10.10, 15:34
                                  krolowa.mieczy napisała:

> a co się tak unosisz człowieku?
                                  > Jesteś jakimś ostatnim sprawiedliwym czy jak? Tym co musi tłumaczyć ludziom co
                                  > jest be a co cacy?
                                  > Nie sądź, abyś nie był sądzony.
                                  >
                                  > Twoje wypowiedzi są zawsze zjadliwe i idealnie pasują do stylu pazia mieczy :)

Dyrdymały piszesz bo brak Ci rzeczowych agrumentów.
                                  Ja i tak przystaję przy swoim że babsko musi trząść się z pazerności że aż nie śpi po nocach tylko całodobowo wróży.
                                  • Gość: on Re: do wszystkich, w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 15:42
                                    Czasem moze siedziec ciurkiem przy kompie, jesli spi, to odpowie np. smsem....
                                    O ile wlacza sie poczta przy polaczeniu telefonicznym, to juz nie jest uczciwe.
                                    Osobiscie dosc sceptycznie podchodze do wrozb, bo na tym forum jest jak na bazarku, sadze jednak ze sa tu uczciwe osoby wrozace, ale jest ich chyba mniejszosc.
    • Gość: becia Re: viersum.... IP: 92.244.43.* 11.10.10, 19:31
      czy jest ktos kto mi powrozy omoze?naprawde jestem rozbita , zagubiona dziewczyna:(
    • agrentowy4321 Re: viersum.... 05.03.23, 02:42
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: viersum.... 25.04.23, 11:58
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka