IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 14:19
Czy komuś naprawdę pomogła?Proszę o szczere odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: tw_tc IP: *.internetia.net.pl 04.11.10, 15:24
      Pani ukrywająca się pod tym pseudonimem, to nie jest typowa wróżka, która pokazuje placem i tupie nogą upierając się przy swojej nieomylności. Jeśli ktoś oczekuje jasnej odpowiedzi - to nie wróżka dla niego. Co nie znaczy, że jej odpowiedzi są "uniwersalne". Wskazuje, to co w danej chwili jest najistotniejsze, naprowadza na drogę mobilizuje. Co do sprawdzalności ( na moim przykładzie) otrzymałam wróżbę, która dotyczyła moich realnych, aktualnych potrzeb, nie do końca były to odpowiedzi na pytania których oczekiwałam, ale fakt, faktem - wyszłam na tym na dobre. Dostałam to, o czym nie myślałam, a było mi potrzebne.
      Może i odpowiedź jest pokręcona - ale to naprawdę osoba, która pomaga przy pomocy kart. Czy skorzystam - na pewno, jeśli będę potrzebowała rady dotyczącej rzeczywistości.
      • Gość: mm Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 15:53
        A co z rytuałami?Głównie o to mi chodzi.
        • Gość: Atena Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 15:53
          Dobre pytanie, też jestem ciekawa.
          • Gość: gość Re: tw_tc IP: 212.160.234.* 04.11.10, 17:20
            o niej jest tu wiele watków, po co nowy zaczynać?

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=tw_tc&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
            z wątków wynika że cholera ją wie... gdzieś tam jest że to ta sama osoba która tu kiedyś działała jako Ewa Janson, ale poczytajcie
            • Gość: mm Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 18:01
              Po to, że z tamtych nic nie wynika i robi się burdel przez kłócenie się ludzi w wątku.Poza tym pytam o rytuały, nie wróżby.
              • Gość: gośćx Re: tw_tc IP: 46.112.117.* 07.11.10, 18:00
                Mnie nie pomogła, wiem, że innym tak. Nie wiem od czego to zależy.
                • Gość: sara Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 20:58
                  ale w jakim sensie nie pomogła? nie chciAŁA?
                  • Gość: ? Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 21:10
                    Dobre pytanie.Nie chciała czy naobiecywała i nie pomogła?
                    • Gość: gośćx Re: tw_tc IP: 46.112.129.* 09.11.10, 00:05
                      najpierw obiecała, że pomoże a potem się wycofała i nie chciała.
                      • Gość: gosc Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 00:45
                        i pewnie jak zaplacisz, to wszyscy pomoga, ot do czasu!
                        • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 12:36
                          Nie polecam jej, tylko gada.Coś porobi, następnie jej się nie chce i sprawa jest w zawieszeniu.Prosisz, wypytujesz, ona nic, lekceważy problem.Wydało się, że nic już nie robi jak poszedłem do kogoś innego.Kobieta zrobiła w tydzień to, czego ona nie mogła przez trzy miesiące.Jak jej się zwróci uwagę, że może czas coś zrobić, obraża się i nie odpisuje.Jak innym ludziom z problemami zdrowotnymi tak pomaga, to gratuluję.Człowiek się z nią tylko naużera, a sprawa nie jest ani odrobinę pchnięta do przodu.
                          • czarny.roxio Re: tw_tc 09.11.10, 17:33
                            Gość portalu: prawda napisał(a):

> Nie polecam jej, tylko gada.Coś porobi, następnie jej się nie chce i sprawa jes
                            > t w zawieszeniu.Prosisz, wypytujesz, ona nic, lekceważy problem.Wydało się, że
                            > nic już nie robi jak poszedłem do kogoś innego.Kobieta zrobiła w tydzień to, cz
                            > ego ona nie mogła przez trzy miesiące.Jak jej się zwróci uwagę, że może czas co
                            > ś zrobić, obraża się i nie odpisuje.Jak innym ludziom z problemami zdrowotnymi
                            > tak pomaga, to gratuluję.Człowiek się z nią tylko naużera, a sprawa nie jest an
                            > i odrobinę pchnięta do przodu.

Racje masz. A kto ma wątpliwości znaleźć stare wątki o tej pani. To jest Ewa Janson we własnej osobie. Pomaga pozbyć sie pieniedzy i to bardzo skutecznie.
                            • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 19:46
                              ale skąd wiesz że Pani Ewa Janson to ta sama osoba co Pani tw_tc?

Już nie przesadzajmy z tymi pieniędzmi bo to nie jest prawda... korzystałam i wiem.. bądżmy obiektywni! Odnośnie tego, że nie odpisuje..to faktycznie tak robi ale ja sobie to tlumaczę w ten sposób że albo nie może pomóc albo sami mamy coś zrobić w tym kierunku bo jesteśmy wystarczająco silni albo ma tak wielu 'pacjentów' no i brakuje jej czasu... nie wiem.
                              • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:18
                                Ale ja jej zapłaciłam i miała mi pomóc, więc nie pisz proszę, że nie ma czasu.Albo pomaga, albo oddaje pieniądze dla mnie to proste.
                                • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 20:27
                                  Ok jestes mezczyzna czy kobieta?? bo piszesz raz zaplacilem a teraz zaplacilam wiec jak??
                                  Dziwne...ja korzystalam - i pomogla. I dla mnie tez bardzo proste.
                                  • Gość: też korzystałam do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:38
                                    to trzeba było napisać, że zapłaciłaś/ zapłaciłeś ja wróżką nie jestem więc tego wiedzieć nie mogę... no nie wiem dla mnie to trochę dziwne bo ode mnie nie chciała pieniędzy z góry, tylko jak powróżyła. także do tego ustosunkować sie nie mogę... powiem tylko tyle, że czasem rytuały nie dają takich efektów jak powinny czy jak oczekujemy... nawet jeśli robi je wysokiej klasy specjalistka.
                                    • Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:43
                                      Nie chodzi o czucie.Poszłam do kogoś innego i zrobił w kilka dni to, czego ona nie mogła przez 3 miesiące i powiedział mi, że się już nie zajmowała tą sprawą, więc nie dziwię się, że nie było efektów.Zapłaciłam 300zł, to mało?Może ktoś ma pieniądze na podarowanie, ale ja niestety nie:/
                                    • Gość: ?? tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 20:49
                                      Jezeli chodzi o mnie powiem wam szczerze czekalam kilka miesiecy..zeby wszystko sie ulozylo..to nie jest a tak sobie pstryknac i juz - zyczenie spelnione. O NIE!
                                      i od nas tez duzo zalezy.
                                      • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 20:52
                                        Nie wiem jaką miałaś sprawę, więc się nie będę wypowiadać.Wiem, jaką ja miałam.Nigdy też nie mogłam się doprosić wyjaśnień, gdyby normalnie napisała co i jak nie miałabym pretensji.Nie po to płacę ciężkie pieniądze, żeby ktoś mnie lekceważył, prawda?
                                        • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 20:56
                                          Oczywiscie ze tak zgadzam sie z toba...moze trzabylo czekac troszke dluzej?? zeby doszlo do skutku ?nie wiem...ja czekam cierpliwie:) i sie doczekalam.
                                          Tez myslalam ze nic z tego nie bedzie a jednak - jaka niespodzianka byla!
                                          No nic zycze powodzenia .
                                          • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:00
                                            Powiedz mi co mam myśleć jak trafiam przypadkiem do bioenergoterapeuty i on mi mówi, że ktoś coś robił, ale dalej mu się nie chciało tego zrobić, że sprawa jest w martwym punkcie i mówi mi, że osoba, która miała mi pomóc jest mało konsekwentna i traktuje klientów wybiórczo???Albo że jest bardzo kiepsko i będzie lepiej w zimie przyszłego roku??Dowiedziałam się o tym przypadkiem i o to mam żal, bo można było normalnie porozmawiać, ale jak pytałam to nie uzyskiwałam odpowiedzi.
                                        • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:02
                                          Prawda - to też mnie denerwowało ale chyba chodzi o to żeby nie bylo zbyt łatwo, trzeba trochę pomysleć, tak jak ?? napisała pomóc losowi itd

Ja tez nie otrzymywałam wyjaśnień jak dopytywałam i jakbym odczuwała nutkę irytacji w tonie Pani Tw_tc... Nie znam Jej ale może Ona taka jest... są ludzie, którzy nie lubią takiej drobiazgowości...Pisze co widzi i koniec. Jedno jest pewne jest SZCZERA!
                                          • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:11
                                            Dobrze, ale nie uważasz, że to jest lekceważący stosunek do klienta?Rozumiem, gdyby nam pomagała za darmo, ale zapłaciliśmy jej i to nie mało, więc chyba należą nam się jakieś informacje?Rozumiem, że ktoś ma dużo klientów, ale każdy jest tak samo ważny i każdy chce wiedzieć co się dzieje w jego sprawie.Gdyby napisała raz poczekaj, to będzie trwało ileś miesięcy poczekałabym i nie byłoby problemu, a nie że ja muszę iść do kogoś innego, żeby dowiedzieć się co u mnie.To jest dla mnie paranoja.Każdy dostałby maila z wyjaśnieniem i nie byłoby problemu, nie pisaliby i nie dopytywali.
                                          • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 21:13
                                            Nie wiem co myslec..ale powiem wam czekalam prawie 6 miesiecy ale sie doczekalam...bo wiedzialam ze nie jest to latwe tak sobie za dzien za dwa i sie spelni NIE. Tyle sie naczytalam i wiem ze to nie jest takie proste jak sie nam zdaje...szukamy innych co moze nam pomoc predzej??? ale nie wiem czy jest to warte?? dzuo zalezy od nas tez.
                                            • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:16
                                              Jeśli czekałaś pół roku to równie dobrze sama mogłaś sprawić, że osiągnęłaś swój cel a nie magia.Pisze niby, że to zmienia szybko kierunek rzeczy itp. a wychodzi na to, że nie bardzo.Mnie nikt nie powiedział, że mam czekać pół roku.Gdybym wiedziała, że tak ma być nie zdecydowałabym się, bo za pół roku sama bym to osiągnęła(mnie magia nie była potrzebna, ale chciałam przyśpieszyć zdarzenia).Żyłabym w nieświadomości gdybym nie trafiła do bioenergoterapeuty.
                                              • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 21:51
                                                Nie wiem co mam powiedziec i co mam poradzic..z tym ze trzeba czekac nieraz i pare miesiecy. to wiem .nie wiem przykro mi..ze tak wyszlo...ale miejmy nadzieje ze bedzie lepiej..
                                                Trzymam kciuki..i powodzenia...niektora wrozka tez pomoze a niektorym nie..nie wiem na czym to polega i dlaczego jednym sie udaje drugim nie?? o to jest pytanie...
                                                • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:02
                                                  Oczywiście Pani tw nie odpisuje.Poprosiłam o zwrot części pieniędzy, uważam, że to uczciwe, bo efektu nie ma, a jednak coś robiła.Wątpię jednak, żeby mi się udało.
                                                  • troisombres_monika Dago od 300 pln 10.11.10, 10:51
                                                    jesteś wstrętnie zakłamana! Przypomnieć ci publicznie ile ty i ten chłopak zawdzięczacie mi i Inie? Ostatni rok?
                                                    Mamy tu opublikować meile?

Ostatnie twoje zlecenie jest zrealizowane - miał układać powoli swoje życie. To układa.
                                                    xd ja wiedziałam że bez naszych interwencji postanowi w końcu ułożyć je bez ciebie.

A nie odpisuję bo wiedziałam że mnie obsmarowujesz gdzie się da, szkoda słów.
                                                • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:03
                                                  Co u Ciebie się zaczęło takiego dziać, że uważasz, że zadziałało?
                                                  • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 22:20
                                                    Powiem Ci ze nie chce do tego powracac...co bylo...ale sie udalo...to byla dluga historia..i cale szczescie ze skonczyla sie tak jak wlasnie .widziala..tw_tc...choc mnie to tez kosztowalo.duzo lez .ale teraz wiem ze to bylo warte! trudno. A druga sprawa to juz dotyczyla mojego syna...tez sie udalo..choc czekalam ale wierzylam,..i wyszlo na dobre...choc watpilam powiem prawde ale wierzylam jakos...bo to nie jest takie latwe ze juz...za dzien za dwa...ma sie sprawdzic bo zaplacilam i wymagam...ja nie naleze do tych ludzi..ja zaczekam i wierzylam..i udalo sie...wierz mi udalo sie...choc moze ktos napisac ze glupoty pisze...NIE ale niech bedzie innym..a ja wiem swoje!
                                            • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 21:18
                                              Ale ta Pani nic wam nie odpowiadala na e-maile? ze co i jak.?? do mnie napisala ale tez nie za czesto...ale ja czekalam cierpiliwie i wierzylam.. i powiem wam szczerze ze dobrze zrobilam...
                                              • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:22
                                                Jak jej pisałam co się u mnie dzieje, że jest kiepsko(bo było i nie przesadzałam), ona zamiast wyjaśnień zbywała mnie albo lekceważyła sprawę.Nie byłam poinformowana ile się czeka, jak to wygląda, nic.Uważam, że jak się za coś płaci miło byłoby coś wiedzieć.Tymczasem dowiedziałam się wszystkiego przypadkiem od kogoś innego, i to przy koleżance, która była załatwiać swoją sprawę.
                                                • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:23
                                                  No u mnie to było tak, że ja się dopytywałam o szczegóły sprawy o którą pytałam a to Panią chyba denerwowało...ale ja już taka jestem, no lubię szczegóły ale zdaję sobie sprawę że to moje pisanie mogło ją denerwować.

Prawda: jasne, płacisz i wymagasz...ale może Ona nie mogła napisać co robi... wiesz magia to magia ;-)) lepiej z nią nie igrać.
                                                  Rozumiem Ciebie i to, że chcialaś wiedzieć co się dzieje z Twoją sprawą. Na pocieszenie dodam tylko że z moich obserwacji wynika że Pani Tw_tc nie lubi (chyba) takich 'męczycieli' i chyba pomaga tylko w 'sprawach krytycznych' ale to moja opinia...

Jedno jest pewne w tym co robi jest DOBRA! Napisała mi kilka rzeczy w które nie wierzyłam a których doświadczyłam...Powiem jeszcze że jak dostałam od niej e-maila to byłam na nią zła i Ona to chyba wyczuła...napisała mi że sama zobaczę, że będzie tak jak napisała i tak jest.

Do osób podczytujacych wątek: nie jest to REKLAMA tylko OBIEKTYWNA OPINIA.

Pozdrawiam cieplutko
                                                  • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:27
                                                    Jak u Ciebie sprawa się skończyła?Jaki masz efekt?Nie wiem do czego dążyłaś;) Opisałam jak było u mnie, skoro mi bioenergoterapeuta mówi, że jest kiepsko i wylicza co się dzieje(aż mi dech zaparło), chyba coś jest nie tak.Nie ma powodu mnie okłamywać.
                                                  • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 22:37
                                                    Wlasnie tak jest:)) jak napisalas... Ona nie lubi ciaglych pytan to prawda..ale wierzcie mi ze dostaniecie to czego oczekujecie...chociaz moze tego nie oczekujecie...moze nie w tym czasie co sie spodziewacie...ale dostaniecie..ja tez watpilam...ale wierzylam! i dostalam..to nie jest tak sobie bo ja zaplacilam...ja rowniez zaplacilam..ale nie wymagalam tylko wierzylam i sie nie zawiodlam! i tez wierz mi nie zawiedziesz sie na niej! zobaczysz c
                                                    Bedzie dobrze rowniez pozdrawiam
                                                  • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:44
                                                    A jak dostanie się to, czego się chce zmiana jest stała?Nie cofnie się to?
                                                  • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:53
                                                    to chyba zależy o co pytasz (zdrowie/ milość) ale wg nie ma rzeczy stałych, chyba nikt Ci nie zagwarantuje, że choroba nie powróci czy mężczyzna nie odejdzie drugi raz.

U mnie spokój w kwestiach związanych z chorobą.
                                                  • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:57
                                                    Ale u mnie jest wszystko w porządku:) Pisałam, że pomógł mi kto inny:) Dlatego uważam, że powinna mi oddać część pieniędzy.
                                                  • Gość: do prawda Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 23:09
                                                    Wiesz napisz do niej niech ci odda czesc pieniedzy...ale nie wiem...to nie jest tak latwo..nie wiem ile czekalalas i kto jakie rytualy robi..ale tak jak powiedzialam nie jest tak jak sie spodziewacie PSTRYK - zaplacilam i wymagam NIE!! to musi potrwac...nie ma tak! ale zalezy jaki kto ma charakter..nie chcesz nie czekasz od ciebie zalezy..szukasz kogos drugiego..??..a moze trzeciego ?? a kto wie? twoja droga otwarta...
                                                  • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:11
                                                    Piszę któryś raz, że u mnie sprawa jest już załatwiona:) Ktoś inny to zrobił.A Pani tw nie odpisuje.
                                                  • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:12
                                                    aha rozumiem :-)) najważniejsze, że jest dobrze :-)) odnośnie kwestii finansowym to ja już nie wnikam...
                                                  • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:50
                                                    U mnie to była wróżba + rytuał

ryt wyszedł jej w 100%, zrobiłam badania i po mojej dolegliwości nie ma śladu
                                                    wróżba - rzeczy w które nie wierzyłam się sprawdzają... jeśli chodzi o wróżbę to Pani mówi co widzi :-) czasem nie o to pytamy a ona nam coś podsunie ale jest DOBRA. nie pisałabym tak gdyby tak nie było... chociaż tak jak napisałam tez byłam zła jak mi nie chciała odpowiedzieć na pytanie a ostatecznie nie odpisywała ;-))

Może ją przeproś i szczerze porozmawiaj no i nie pytaj aż tak często... wiem, że to trudne ale chyba ostatecznie liczy się żeby pomogła a nie opisywała krok po kroku co robi itd

• Gość: do tez korzystalam Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 23:00
                                                    Wiesz mi to samo pomyslalam co Ty! nie liczy sie ile razy odpisuje co pytam ale zeby pomogla... i pomogla .a to sie liczy. a nie odpisywala krok po kroku choc tego oczekiwalam nie powiem..tak liczylam ..ale dostalam to co chcialam i nie pisala do mnie,..pieknych slow ..to czy tamto...NIE..ale wyszlo tak jak chcialam! Ale tego sie nie da opisac choc czekalam ...ale oplacolo sie wierz mi! i teraz dzien za dniem u mnie idzie tak ze dobro zwyciezy zlo!
                                                  • Gość: l do prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:11
                                                    Kto pomogl, jesli mozesz napisac?
                                                  • Gość: prawda Re: do prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:23
                                                    Magdalena Rebeś.Polecam Ci iść najpierw do kogoś sprawdzonego przez Ciebie i poprosić, żeby sprawdził czy dana osoba jest dla Ciebie i jest w stanie Ci pomóc.Czasem jest tak, że ktoś jest dobry, ale pomoc nie ma przyjść od niego.Zaoszczędzisz pieniądze i nerwy:)
                                                  • Gość: l Re: do prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:27
                                                    To mam troszke daleko, bo z Plocka.
                                                  • Gość: prawda Re: do prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:35
                                                    Też u niej nie byłam, ona leczy też na odległość:)
                                                  • Gość: ??? Re: do prawdy IP: *.abhsia.telus.net 10.11.10, 01:18

Pani tw_tc tez leczy na odleglosc i to bardzo skutecznie...Gratuluje! i nie tylko leczy tylko mowie trzeba byc cieprliwym a wszystko sie ulozy ..wiem sama po sobie...ale tak jak mowie nie wiem dlaczego u jednych jest szybciej u drugich wolniej?? u mnie bylo to wolniej:( ale sie spelnilo co mialo byc i tak sie stalo...wy wiecie jakie to szczescie??? ja wiem po sobie...to sie nie da opisac...bo czlowiek jest juz tak zalamany ze nie widzi wyjscia...a tu nagle nie spodziewasz sie...nastapilo to czego nie oczekiwalas!! nie da sie opisac...
                                                    Nie robie reklamy zadnej tej pani...pomogla i jestem jej wdzieczna...jezeli to przeczyta...bardzo sie ciesze...bo jest osoba ktorej pomogla!! i nie mysle ze tylko mnie...
                                                  • Gość: ??? tez co korzystalam. IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 23:21
                                                    Ale wierz mi Prawda co mowimy i z czym sie zgadzamy...to nie jest to ile razy odpisuje..nieraz myslalam sobiie.. ona mnie ignoruje..!! ale to byla pomylka.! bylam zla a tak powiem! bo czekalam slodkich slow?? ale sie nie doczekalam..i dobrze bo zrobila ze mnie osobe silna !!! ktora byla slaba ale nie teraz! jestem silna osoba..ktora juz nie przypomina osoby takiej jaka byla NIE...i nigdy nie wroci...cale szczescie!!
                                                  • Gość: też korzystałam Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 23:25
                                                    :-)))
                                                  • Gość: ??? do tez korzystalam IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 23:40
                                                    No wlasnie:)) Osoby nieraz mysla inaczej ale my myslymy inaczej...tak mysle..spodziewalam sie o Boze nie wiem czego...ale nie tego i koniec...Ona nie lubi jak ktos pyta sto razy o to samo...
                                                    Powiedziala RAZ i wiecej nie bedzie powtarzac..ja juz sie przekonalam..
                                                  • Gość: ??? Re: tw_tc IP: *.abhsia.telus.net 09.11.10, 23:33
                                                    I dobrze ciesze sie ze zalatwil ktos inny...nie chce pytac kto choc mnie korci:)) kto to taki.??..ale ja juz mam tez poza soba i pomogla mi pani tw_tc...jezeli komus nie pomogla...nie wiem dlaczego??...jakas przyczyna chyba musi byc...?? nie wiem tak mysle tylko..
                                                    Bo ta kobieta pomogla mi BARDZO DUZO!
                                                    Pozdrawiam Pania
                                                  • Gość: Magda Re: tw_tc IP: 193.23.61.* 10.11.10, 09:39
                                                    Witam wszystkich

Przeczytałam wszystkie wątki i niektóre wypowiedzi są troche śmieszne. Ja również koszystałam z rytuału uzdrawiającego 2,5 miesiąca temu. W sprawie hormonów. na razie czuję się dobrze , znacznie lepiej jak przed rytuałem, a co do wyleczenia cóż... czas pokaże, bo opinie to mozna wystawic po pół roku.
                                                    Na razie postanowiłam zrezygnowac z leków i jest ok, a kiedys to było niemożliwe.
                                                    Jeli chodzi o kogoś kto żąda zwrotu pieniędzy. Troche mnie to śmieszy, bo idąc prywatnie do lekarza z grypą , płacimy np. 100 zł. Ale jak po 7 dniach nie przejdzie to nie idziemy po zwrot kasy, tylko płacimy kolejne 100 zł i idziemy po następne leki i tez nie ma gwarancji .
                                                    Ja za wizyte przy moich problemach płaciłam 150 zł + leki 80 zł miesięcznie.
                                                    I leczyłam jedno a przy okazji pojawiały się sutki uboczne związane z braniem leków . I jak kupiłam leki a nie działały, nikt mi nie zwrócił ani za leki ani za wizyte , poszły do kosza ( 250zł).
                                                    Więc decydując się na rutuał czy uzdrawiający czy inny mysle ze zawsze ryzykujemy tak samo jak z pójściem do lekarza. A czy się udał czy nie, tak samo opinie o wróżbach powinno się wystawiać po kilku miesiącach. Bo nie mozna oczekiwac wyleczenia czy pojawiania miłości , czy rowiązania problemów natychmiast .Tylko dlatego ze wydalismy 300 zł.

Pozdrawiam
                                                    Magda

Pozdr.
                                                    Magda
                                                  • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 12:56
                                                    Owszem, pod warunkiem, że ktoś coś zrobił, a nie jak w moim przypadku, dowiedział się, że nic nie było robione i sprawa stoi w martwym punkcie, nie uważasz?Jest różnica między tym, że ktoś coś zrobił, a tym że nie zrobił nic i jak się mówi, że jest kiepsko nie reaguje.
                                                  • Gość: gosc Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:10
                                                    To zrobila cos, czy nic nie zrobila, ta Monika?
                                                  • Gość: też korzystałam do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:16
                                                    Słuchaj ale skąd wiesz, że w Twojej sprawie nic nie zostało zrobione... To że nie pisała to jeszcze nie znaczy że siedziała z załozonymi rękami! Z mojego doświadczenia wynika, że Jeśli nie chce pomóc (nie wiem czy nie może, czy jest jakiś innym powód) to mówi wprost. Upór też nic nie da, Pani Tw_tc jest na niego odporna ;-)) Właściwie jestem trochę zaskoczona opinią na Jej temat. Takie osoby jak Ona (które mają dar od Boga a nie umiejętności nabyte na kursach czy latach praktyk, nie żebym cos miała do osób z praktyką i kursami) pomagają ludziom, czasem nawet bezinteresownie.

Nie wiem czy to może być powód ale może Ty jej nie ufałaś lub za mało wierzyłaś w to, że się uda.
                                                  • Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:18
                                                    Jezuuu przecież pisałam z 5 razy, że bioenergoterapeuta mi powiedział! Czytajcie ze zrozumieniem proszę.To nie było tak, że sobie stwierdziłam, że nic nie zrobiła.
                                                  • Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:34
                                                    Życzę powodzenia innym:)
                                                  • Gość: hg Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:39
                                                    Czesto robia to, ze biora pieniadze i na tym koniec, no nie koniec, biora od nastepnych, oby nie bylo to prawda.
                                                  • Gość: też korzystałam Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:41
                                                    Szczerze mówiąc szkoda mi czasu na taką bezowocną wymianę zdań. Ty wiesz swoja ja swoje... Ja mogę tylko powiedzieć, że mi pomogła. Wyżej napisałam wszystkie swoje uwagi odnośnie tej Pani.
                                                    Wypowiedz Twojego bioterapeuty nie jest wg mnie obiektywnym żródłem informacji o tym czy ktoś coś robił czy nie. Jedynie sama Tw mogłaby coś o tym powiedzieć....ale to tylko moja opinia.
                                                    Pozdrawiam serdecznie

• Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:43
                                                    Tobie pomogła, dlatego tak piszesz:) Nie będę przytaczać całej rozmowy, bo nie chcę żeby każdy mógł to przeczytać jak wejdzie do wątku.Różni ludzie są na forum, rozumiesz.Usłyszałam wystarczająco i powtarzam nie poszłam tam po pomoc tylko jako towarzystwo dla koleżanki.
                                                  • Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:46
                                                    I jest miarodajne, bo on też pracuje z energiami i je wyczuwa.Nie tylko Pani Tw_tc to potrafi:)
                                                  • Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:55
                                                    I moja rada dla Wszystkich, którzy szukają pomocy.Przed zapłatą postawcie karty u kogoś sprawdzonego, kto wam powie czy ta osoba wam pomoże.Naprawdę da się sprawdzić takie rzeczy:)Zaoszczędzicie pieniądze i nie zszargacie sobie nerwów.
                                                  • Gość: też korzystałam Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:08
                                                    Ja absolutnie nie napisałam, że tylko Pani Tw_tc to potrafi to po pierwsze. Po drugie między takimi osobami też w jakimś sensie jest konkurencja i na taka opinię chyba też należy spojrzeć troszkę z dystansu...

Nie chciałam tego pisać ale napiszę... Kiedyś jakiś czas temu ktoś robił dla mnie rytuał (wtedy chodziło o faceta) i też nie było efektu...a osoba która Go robiła była bardzo, bardzo, bardzo dobra... nie wiem dlaczego sie nie udało...może najzwyczajniej w świecie tak miało być... :-)) może też nie wierzyłam że sie uda.
                                                  • Gość: prawda Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:14
                                                    Rytuał to jedno, praca z energiami to drugie.Rytuał może nie wyjść, ale praca z energiami zawsze wychodzi, bo energia jest w Tobie i jeśli ktoś umie z niej korzystać jest w stanie pomóc.Owszem, jest konkurencja, ale jak ktoś mówi mi kolei co mi dolega, a co miało być zlikwidowane, to dlaczego mam nie wierzyć?Jeszcze jak mi pomogła w tydzień?:) Dlatego najlepiej jak się kogoś znajdzie pójść i zapytać kart czy owa osoba nam pomoże, w kartach widać nie tylko faktyczne umiejętności tej osoby, ale i jej intencje:)
                                                  • Gość: też korzystałam Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:26
                                                    Tak, zgoda.... jednak jest jedno ale...musisz znać DOBRĄ wróżkę bo inaczej też problem nie zostanie rozwiązany.
                                                  • Gość: gosc Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 00:20
                                                    Olej ja i tyle!
                                                  • Gość: gosc Re: do prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 00:32
                                                    Do prawdy, raz jeszcze Olej ja i tyle!
                                                    To sciemniara, jest ich tu wiecej.
                                                  • Gość: też korzystałam do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 10:05
                                                    Piszesz ściemniara to podaj argumenty... chyba jesteśmy dorosłymi ludzmi i nie bawimy się w przedszkole. Forum to nie plac zabaw, tutaj czasem ludzie szukają czegos więcej niż wróżbę...NADZIEJę... a natrafiają na takie durne komentarze. Piszesz to umotywuj swoje zdanie... chyba, że nie potrafisz!

Pozdrawiam
    • Gość: do Pani Moniki Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:16
      Pozwolicie, że się wtrącę. Pani Moniko - a niech pani coś opublikuje tu, na forum, jeśli ma to oczyścić Pani imię. Jeśli komuś Pani pomogła, a on Panią obsmarowuje (myślę tu o przywołanej Dagmarze z 300zł). Albo niech Pani jej to odwoła skoro taka jest wdzięczność ludzka. To się po prostu nie należy.
      • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:23
        Gdzie kogoś obsmarowuję?Czy napisałam, że Pani tw_tc nic nie umie?Albo że nie pomogła innym?Nie:) Poprosiłam o rozmowę, dwa zdania załatwiły by sprawę.
      • troisombres_monika Re: tw_tc 11.11.10, 11:55
        Gość portalu: do Pani Moniki napisał(a):

> Pozwolicie, że się wtrącę. Pani Moniko - a niech pani coś opublikuje tu, na for
        > um, jeśli ma to oczyścić Pani imię. Jeśli komuś Pani pomogła, a on Panią obsmar
        > owuje (myślę tu o przywołanej Dagmarze z 300zł). Albo niech Pani jej to odwoła
        > skoro taka jest wdzięczność ludzka. To się po prostu nie należy.

Całkiem dobry pomysł xd.
        Ale najpierw niech zweryfikują pewne rzeczy znajomi z jej otocznia w Krakowie.
        • Gość: prawda Re: tw_tc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 12:45
          Chciałam Wam coś napisać.Jak udzieliłam się w wątku o Pani tw_tc byłam przekonana, że było tak jak napisałam.Po przeczytaniu wypowiedzi innych klientów przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że mogło być inaczej.Bioenergoterapeuta do którego poszłam z koleżanką mógł zobaczyć, że coś jest zrobione i po prostu przywłaszczyć sobie pracę Pani tw_tc.Doszłam do takiego wniosku po przeczytaniu Waszych historii, ponieważ wcześniej myślałam, że coś się dzieje i dlatego nie uzyskuję odpowiedzi.Dziś wiem, że Pani tw_tc ma taki styl i nie jest on podyktowany złym obrotem sprawy.Napisałam Pani tw_tc co usłyszałam i gdy nie uzyskałam odpowiedzi, w międzyczasie bioenergoterapeuta "działał" i były efekty moja konkluzja była taka, że on mi pomógł.Byłam bardzo rozżalona, nie chodziło o pieniądze same w sobie tylko o fakt, że komuś uwierzyłam.Wszystko, co napisałam było moim subiektywnym odczuciem, niektóre z nich podzieliliście:-)Nie negowałam jej umiejętności,
          bo wiem, że są ogromne.Cieszę się, że udzieliłam się w wątku, bo dzięki temu wiem jak było naprawdę i mój nick nabiera dosłownego znaczenia.Pragnę przeprosić Panią tw_tc publicznie, prywatnie też przeprosiłam, za pochopne wyciągnięcie wniosków.Oczywiście nic nie udowodnię bioenergoterapeucie, ale to nie jest istotne.Przepraszam raz jeszcze.
          • Gość: Haia Re: tw_tc prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 13:00
            Nic nie udowodnisz ani tej, ani drugiej osobie, pana widziałaś i on działał, może dobrze, może i żle, pani zaś , nie odzywała się do Ciebie po wzięciu pieniędzy, tak to odbieram.
            Jeśli się kogoś prowadzi, to chyba trzeba mieć z nim kontakt, w granicach rozsądku choćby.....
            Skoro masz osiągnięty już efekt, może warto zapomnieć o problemie, a na przyszłość wybierać osoby mniej wirtualne, a bardziej dostępne , forum jest troszkę wirtualne, ja nikogo nie oczerniam, ale spotkać w sieci można każdego.
            Efekt uzyskałaś jednak chyba po panu.
            • Gość: prawda Re: tw_tc prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 13:06
              Nie.Pani tw_tc się odzywała, ale nie odpowiadała na niektóre pytania.Dzięki innym klientom wiem już dlaczego:) Osoby wirtualne często są lepsze od zwykłych.Przekonałam się o tym kilka razy.Problemu nie mam, ale jeśli kogoś niesłusznie osądziłam i moje wnioski były pochopne, stać mnie na to, żeby przeprosić.Głupio mi, ale na podstawie zdarzeń dopisałam sobie resztę.Może inni dzięki mojej historii będą mniej nerwowi i będą mniej pochopnie wydawać opinie:)
              • Gość: Haia Re: tw_tc prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 13:36
                Widać żle Ciebie odczytałam, ale skoro ów Pan tobie nie zaszkodził, to coś w tym jest.
                Albo on nie ma mocy wcale, albo ją ma.
    • agrentowy4321 Re: tw_tc 04.03.23, 12:11
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: tw_tc 23.04.23, 22:17
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: tw_tc 24.04.23, 15:59
      Elektryzujące i nurtujące
    • irona.sonata Re: tw_tc 02.05.23, 21:21
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka