atydek 09.04.04, 13:52 18.11.1977(ona) i 18.08.1978 (on) Skorpion i Lew. Jak to jest tak naprawde. Mamy szanse. Wczesniej spotykalam sie z Wodnikiem i Baranem - oba zwiazki to pomylka. A teraz? Pytam z ciekawosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aoeska Re: Mamy szanse? 12.04.04, 18:37 atydek napisała: > 26.05.1980(ona) i 03.04.1980 (on) > bliznieta i baran. Jak to jest tak naprawde. Mamy szanse. Wczesniej bylismy kumplami potem para przez 3 lata a obecnie on odszedl odemnie i juz bedzie w maju rok jak nie jestesmy razem . Przychodzi do mnie jak dawnie nie ma nikogo, nigdzie nie lazi z kumplami a mowi ze mnie juz nie kocha i nie bedzie ze mna choc razem sypiamy blagam jak to bedzie z nami kocham go bardzo > A teraz? Pytam z > ciekawosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aoeska Re: Mamy szanse? 12.04.04, 19:09 aoeska napisała: > > > 26.05.1980(ona) i 03.04.1980 (on) > > bliznieta i baran. Jak to jest tak naprawde. Mamy szanse. Wczesniej bylism > y > kumplami potem para przez 3 lata a obecnie on odszedl odemnie i juz bedzie w > maju rok jak nie jestesmy razem . Przychodzi do mnie jak dawnie nie ma nikogo, > > nigdzie nie lazi z kumplami a mowi ze mnie juz nie kocha i nie bedzie ze mna > choc razem sypiamy blagam jak to bedzie z nami kocham go bardzo > > A teraz? Pytam z > > ciekawosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aoeska Re: Mamy szanse? 12.04.04, 19:09 aoeska napisała: > > > > 26.05.1980(ona) i 03.04.1980 (on) > > bliznieta i baran. Jak to jest tak naprawde. Mamy szanse. Wczesniej bylism > y > kumplami potem para przez 3 lata a obecnie on odszedl odemnie i juz bedzie w > maju rok jak nie jestesmy razem . Przychodzi do mnie jak dawnie nie ma nikogo, > > nigdzie nie lazi z kumplami a mowi ze mnie juz nie kocha i nie bedzie ze mna > choc razem sypiamy blagam jak to bedzie z nami kocham go bardzo > > A teraz? Pytam z > > ciekawosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś