Dodaj do ulubionych

ASCENDENT?

28.04.04, 21:11
Czy jakaś dobra duszyczka wie w czym ascendent ma osoba (kobieta - znaczy ja:)
urodzona 8.05.1974 w Gdańsku? Z góry dziękuję...
Obserwuj wątek
    • rekinek01 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:16
      Ascedent zależy od godziny urodzenia. Podaj godzinę.
      • fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:25
        00.05 Dziękuję:)
        • rekinek01 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:36
          O osobowości mówią Słońce i Ascedent. Słońce w Byku daje Ci wytrwałość i
          konserwatywność. Dążysz do materialnego zabezpieczenia swej egzystencji.
          Natomiast Ascedent w Koziorożcu sprawia, że wiesz jak zachować dyscyplinę i
          dojść do czegoś dzięki systematycznej pracy. Przykładasz duże znaczenie do
          celowości działania. Jesteś z natury poważna, trzeźwa i zamknięta w sobie. To,
          czego się podejmiesz, musi czemuś służyć, być przydatne.
          Pozdrawiam.
          • fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:41
            Bardzo dziekuję za informację. Ja chyba jestem nietypowym byczkiem, sfera
            materialna nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, raczej rozwój duchowy, ale to
            chyba wpływ numerologicznej 7. Raz jeszcze dziękuję i również pozdrawiam.
            • anahella Re: ASCENDENT? 28.04.04, 22:40
              fasolka30 napisała:

> Bardzo dziekuję za informację. Ja chyba jestem nietypowym byczkiem, sfera
              > materialna nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, raczej rozwój duchowy, ale to
              > chyba wpływ numerologicznej 7. Raz jeszcze dziękuję i również pozdrawiam.

Astrologia i numerologia to dwa rozne jezyki, ktorymi mozna wyrazic to samo.
              Jezeli interesuje Cie jaki aspekt odpowiada za twoja "niematerialnosc" to
              mysle, ze jest to koniunkcja Ksiezyca z Neptunem. To jest wielka wyobraznia,
              empatia ale i czasami naiwnosc. Kobiecie daje duzo romantycznego uroku,
              zwlaszcza ze koniunkcja jest w trygonie do Wenus. Niekiedy taki uklad daje
              talenty artystyczne, ale tez nie zdziwilabym sie gdybys interesowala sie
              psychologia.
              • fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 22:50
                Rzeczywiście jakbym czytała o sobie. A psychologia intersuje mnie "od zawsze".
                Pozostałe cechy również się zgadzają z naiwnością włącznie.
                • fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 22:54
                  Dziękuje za link dp astrologii.
                  • anahella Re: ASCENDENT? 28.04.04, 23:13
                    fasolka30 napisała:

> Dziękuje za link dp astrologii.

Nie ma za co - to jest moje forum astrologiczne - promuje je poprzez
                    sygnaturke, czyli pokazuje sie pod kazda moja wypowiedzia na forum. Spotykaja
                    sie tam astrologowie, wiec jezeli nie znasz naszego astrologicznego belkotu
                    mozesz sie pogubic. Ale jezeli chcialabys zglebiac Krolewska Wiedze to na
                    poczatek polecam linki do lektur.
                    • fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 23:51
                      Chętnie poczytam. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka