fasolka30 28.04.04, 21:11 Czy jakaś dobra duszyczka wie w czym ascendent ma osoba (kobieta - znaczy ja:) urodzona 8.05.1974 w Gdańsku? Z góry dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekinek01 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:16 Ascedent zależy od godziny urodzenia. Podaj godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:36 O osobowości mówią Słońce i Ascedent. Słońce w Byku daje Ci wytrwałość i konserwatywność. Dążysz do materialnego zabezpieczenia swej egzystencji. Natomiast Ascedent w Koziorożcu sprawia, że wiesz jak zachować dyscyplinę i dojść do czegoś dzięki systematycznej pracy. Przykładasz duże znaczenie do celowości działania. Jesteś z natury poważna, trzeźwa i zamknięta w sobie. To, czego się podejmiesz, musi czemuś służyć, być przydatne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 21:41 Bardzo dziekuję za informację. Ja chyba jestem nietypowym byczkiem, sfera materialna nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, raczej rozwój duchowy, ale to chyba wpływ numerologicznej 7. Raz jeszcze dziękuję i również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ASCENDENT? 28.04.04, 22:40 fasolka30 napisała: > Bardzo dziekuję za informację. Ja chyba jestem nietypowym byczkiem, sfera > materialna nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, raczej rozwój duchowy, ale to > chyba wpływ numerologicznej 7. Raz jeszcze dziękuję i również pozdrawiam. Astrologia i numerologia to dwa rozne jezyki, ktorymi mozna wyrazic to samo. Jezeli interesuje Cie jaki aspekt odpowiada za twoja "niematerialnosc" to mysle, ze jest to koniunkcja Ksiezyca z Neptunem. To jest wielka wyobraznia, empatia ale i czasami naiwnosc. Kobiecie daje duzo romantycznego uroku, zwlaszcza ze koniunkcja jest w trygonie do Wenus. Niekiedy taki uklad daje talenty artystyczne, ale tez nie zdziwilabym sie gdybys interesowala sie psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka30 Re: ASCENDENT? 28.04.04, 22:50 Rzeczywiście jakbym czytała o sobie. A psychologia intersuje mnie "od zawsze". Pozostałe cechy również się zgadzają z naiwnością włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ASCENDENT? 28.04.04, 23:13 fasolka30 napisała: > Dziękuje za link dp astrologii. Nie ma za co - to jest moje forum astrologiczne - promuje je poprzez sygnaturke, czyli pokazuje sie pod kazda moja wypowiedzia na forum. Spotykaja sie tam astrologowie, wiec jezeli nie znasz naszego astrologicznego belkotu mozesz sie pogubic. Ale jezeli chcialabys zglebiac Krolewska Wiedze to na poczatek polecam linki do lektur. Odpowiedz Link Zgłoś