Gość: Pani Xwk. IP: 194.29.181.* 24.03.11, 12:38 Szukam, precyzyjnej wróżki z Opola, lub okolic . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rtyyy Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.g1.citymedia.pl 24.03.11, 14:35 polecam merkane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Xwk. Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.citymedia.pl 24.03.11, 14:42 A gdzie można ją znaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtyyy Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.g1.citymedia.pl 24.03.11, 15:10 wpisz merkana opole i na pewno ci wyskoczy...przyjmuje na rogu kołłątja z 1-go maja..zaznaczam ze nie jest tania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.cust.dsl.vodafone.it 23.03.12, 16:03 Merkana- Opole 6oo829346, ul 1-go Maja 1, vis a vis Dworca Kolejowego. wizyty sa na umawiany termin, tajk jest wygodnie dla obu stron. Napewno Ci pomoze, jest moja podpora od lat, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina1253 Re: OPOLE WRÓŻKA! 11.07.25, 08:39 Nie polecam. Już na samym początku zostałam zapytana, ile mam pieniędzy. Podałam kwotę, ale nie wyjaśniono mi, co dokładnie za nią otrzymam. Dopiero przy płaceniu dowiedziałam się, że cała podana suma została wykorzystana na wróżbę, o czym wcześniej w ogóle mnie nie poinformowano. W trakcie rozmowy padały kwoty za poszczególne rozkłady, ale kiedy Pani zaczynała kolejny, nie było żadnej wyraźnej informacji, że to już nowy rozkład i że wiąże się z kolejną opłatą. Byłam naprawdę w szoku, bo nie zdawałam sobie sprawy, że każdy kolejny ruch kartami to osobna opłata. Kolejna kwestia to brak konkretów i jasnych odpowiedzi. Na początku Pani oznajmiła, że pierwszy rozkład kosztuje 250 zł, po czym przeszła do stawiania kart, nie pytając mnie nawet, z jakim problemem przyszłam. Usłyszałam tylko, żebym nic nie mówiła, bo „ona sama zobaczy”. Efekt był taki, że pierwsze, czego się dowiedziałam, to „po co przyszłam” — czyli coś, co doskonale wiedziałam już wcześniej. Odpowiedzi były bardzo ogólnikowe, a część z nich brzmiała dokładnie tak samo jak to, co powiedziałam sama, tylko ubrane w inne słowa. Na żadne konkretne pytanie nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi i ostatecznie nie dowiedziałam się niczego wartościowego. Podsumowując: byłam zaskoczona brakiem jasnych zasad dotyczących kosztów i tym, że pieniądze po prostu „rozchodziły się” na kolejne rozkłady, o których nawet nie wiedziałam. W mojej ocenie była to strata pieniędzy i czasu, bo nie dowiedziałam się niczego nowego ani pomocnego. Być może komuś innemu taka forma odpowiada, ale ja zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 21:27 Korzystałam z jej pomocy 13 lat temu, przyjmowała już na Kołłątaja. To co powiedziała wtedy, sprawdza się do dziś, aczkolwiek bardzo powoli i to ze szczegółami. Wiem, że można ją znaleźć te z na portalu kosmica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 18:03 Nie jest możliwe, żeby wróżby wróżki Merkany nie sprawdziły się. Od ok. 2 lat chodzę do Pani Merkany raz na pół roku - wszystko się sprawdza. W ubiegłym roku w lutym powiedziała mi żebym odśnieżyła dach, bo może się coś zepsuć i czeka mnie remont dachu. Faktycznie dach przy roztopach zaczął przeciekać. Oczywiście odśnieżyłam, więc nić groźniejszego się nie stało, ale remont był konieczny. Takich przykładów można podać wiele. Ale najważniejsze jest to, że ostrzega przed zagrozeniem. Ten kto faktycznie był u wróżki Merkany nic złego nie napisze. Każdy po pierwszej wizycie jest zaskoczony ogromną wiedzą, trafnością wypowiedzi i profesjonalizmem. Podziwiam, bo ta Pani ma nie tylko wiedzę, ale i ogromny dar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:56 Popieram poprzednią wypowiedź. Ja byłam niedawno i to pierwszy raz. Ze zdziwienia przez długi czas nie mogłam dojść do siebie. Dokładnie na podstawie kart powiedziała mi wszystko, udzieliła rady. O nic nie musiałam pytać, ani nic mówić. Na pewno pójdę jeszcze. Acha, super atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
evi-ana Re: OPOLE WRÓŻKA! 16.06.17, 20:49 Bywałam u Merkany - na początku byłam bardzo zadowolona - sprawdzało się - ostatnio sypnęło się w moim życiu i poszłam kolejny raz, potem drugi - do tej pory nic z tego co powiedziała nie sprawdziło się. Nie wiem dlaczego poprzednie wróżby się sprawdzały a te ostatnie wcale. Wydałam pieniądze i to właściwie tyle. Kilka lat temu poleciłabym w ciemno - teraz już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.cust.dsl.vodafone.it 18.03.12, 20:32 dobry wieczor! od ponad 15 laty mam kontakt z wrozka Merkana, ktorej dane i adres znajdziesz na portalu powyzej, lub na stronie tupolecam. komorka: 600829346. Wielokrotnie pomogla mi nie zwariowac, i wszystko sie sprawdzilo. _chyba oprocz tarotowego talentu ma poklady jasnowidztwa. ponadto jest wspaniala baba , ciepla , ktora nigdy nie zostawi nikogo w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rop Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.13, 17:39 faktycznie WróżkaMerkana jest wyjątkowo przychylna. Jej wróżby zawsze się sprawdają. Też mam z Nią kontakt od kilku lat i zawsze jak potrzebuję rady to idę do Merkany. Wiele skorzystałam z tych rad. Uchroniła mnie od kłopotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilik wrozka merkana IP: *.opera-mini.net 02.10.13, 14:03 witam,chciale wybrac sie do wrozki merkany czy ktos moze powiedziec ile kosztuje taka wizyta? na ile powinnam sie przygotowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mody Re: wrozka merkana IP: 195.205.33.* 04.11.13, 20:16 najpierw sie umow telefonicznie,wes sobie z 150-300 zl zalezy ile bedziesz pytac ,droga ale trafna jest.mi powiedziala ze z autem mam cos nietak (mam sprawdzic kola bo moze byc niebespiecznie).okazalo sie ze opona byla jedna popekana tak ze uchronila mnie od wypadku.Bo jak by byl wystrzal w kole to moglo by byc nieciekawie przy mojej szybkiej jezdzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: wrozka merkana IP: *.ntlworld.ie 07.03.14, 23:00 Hej, odwiedziłam dzisiaj wróżke Merkanę, za wizytę zapłaciłam 200 zł, to prawda że to duzo aczkolwiek uwazam te pieniądze za dobrze wydane, otworzyła mi oczy na pewna sytuację i pomogła znaleść rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 21:40 Polecam wróżki z salonu wróżb Tarot w Opolu przy rondzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animka Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.tvp.pl 25.02.14, 17:42 BYłam!!! wróżka Halina wymiata. Powiedziała mi o tylu rzeczach o których nie mogła mieć pojęcia że w szoku jestem, ciekawe co się sprawdzi. Na bank wrócę tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezot Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.ntlworld.ie 07.03.14, 14:02 Jestem klientka Merkany od wielu lat i nigdy jej karty mnie jeszcze nie zawiodły. Ostatnio znalazłam się w bardzo cięzkiej sytuacji życiowej , gdzie Merkana za pomocą kart ale i równiez mądrości życiowe podpowiedziała mi najkorzystniejsze dla mnie rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
paganwind Re: OPOLE WRÓŻKA! 13.08.14, 23:29 Faktycznei, od jakiegoś czasu chodzę do wróżki Haliny na z salonu tarot rondzie, bardzo przyjemna kobieta, pomogła mi odzyskać ukochanego jakimiś magicznymi technikami. Nie znam się na tym ale polecam ją bardzo. Będę tam chodzić dalej bo się sprawdza, choć mam nadzieję, że nie będę musiala znów odzyskiwac miłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattucha m in. zmora nocna IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 20:50 czesc czy Merkana mowi same dobre rzeczy? bpo pojsc i o zlych sie dowiedziec nie chciałabym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: OPOLE WRÓŻKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 07:34 Żal mi Cię kobieto. Nie spełniłaś oczekiwań męża, koleżanka z pracy okazała się lepsza w te klocki,a Ty nie dość,że ślepa to i głupia. Wróżka musiała rozwiązywać Twój związek, fakt one do tego mają dar. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: OPOLE WRÓŻKA! 14.08.14, 10:08 Gość portalu: gość napisał(a): > Żal mi Cię kobieto. Nie spełniłaś oczekiwań męża, koleżanka z pracy okazała się > lepsza w te klocki,a Ty nie dość,że ślepa to i głupia. Wróżka musiała rozwiązy > wać Twój związek, fakt one do tego mają dar. Sam jestes zalosnym dupkiem :P Jak facet lata za babami to oznacza ,ze zona nie spelnila jego oczekiwan ? Tak uwazasz ? A on pewnie spelnil oczekiwania zony i dlatego w nagrode zabawia sie kolezankami z pracy hahaha puknij sie gosciu w banie zanim cokolwiek powiesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
eli-anna Re: OPOLE WRÓŻKA! 11.10.14, 20:57 A ja byłam u wróżki prywatnie, ona nie ma żadnego salonu. Wszystko mi się sprawdziło, że wyjdę za mąż też, a już myślałam że się jednak rozpadnie. Że wyjadę za granicę też mi powiedziała a ja nawet nie znałam angielskiego za dobrze i jednak wyjechałam :) Mogę więc z polecić z czystym sercem wróżkę Żanetę ale mam tylko telefon do niej: 731121758 Odpowiedz Link Zgłoś
paula799 Re: OPOLE WRÓŻKA! 30.12.19, 18:22 Mam ważna sprawę, Szukam dobrej wróżki z Opola. Możecie mi kogoś polecić? Za wszelkie info, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
paula799 Re: OPOLE WRÓŻKA! 01.01.20, 11:26 Wiem, ale potrzebuje namiary na dobra wróżke. Słyszałam o Merkanie, ale z tego co inni piszą to jest dość droga,. Odpowiedz Link Zgłoś
paula799 Re: OPOLE WRÓŻKA! 09.05.20, 18:10 Potrzebna mi jest wróżka, dlatego jeśli ktoś ma namiary na dobra wrózke z opola lub okolic to proszę telefon Odpowiedz Link Zgłoś
bielona94 Re: OPOLE WRÓŻKA! 16.10.25, 23:37 Byłam parę lat temu u Merkany, wprawdzie tylko raz, bo przejazdem w Opolu byłam. To co zobaczyła, to się potwierdziło co do daty. Ostrzegła i mądrze poradziła. Na pewno jej nie zapomnę. Bardzo dobra wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś