Dodaj do ulubionych

Iwona Jurewicz

11.04.11, 14:47
Szukam opinii nt. Iwony Jurewicz- wróżki z Chodzieży. Czy ktoś z Was był? Jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: cpg Re: Iwona Jurewicz IP: *.maverick.com.pl 15.04.11, 23:10
      polecam, to przerażające jak duzo z tego co powiedziała okazało się faktem
      • magusal Re: Iwona Jurewicz 05.05.11, 15:13
        rzeczywiscie, byłam i jestem zaskoczona tym co mówiła
        • Gość: gosc Re: Iwona Jurewicz IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.05.11, 18:29
          a jakies namiary na tą Panią ?
          • Gość: ola1 Re: Iwona Jurewicz IP: *.UB.Uni-Mainz.DE 06.05.11, 14:34
            Podajcie jakies namiary.
            • Gość: aura Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 18:54
              602 830 872
              przyjmuje w domu w Chodzieży ulica chyba Rolna
              • Gość: gościk Re: Iwona Jurewicz IP: *.centertel.pl 13.04.12, 21:37
                Witam, czy komuś z Was spełniło się tak jak mówiła p. Iwona ?
            • Gość: Mika Re: Iwona Jurewicz IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.11, 22:10
              602-830-872
      • Gość: mariusz Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetunion.pl 16.08.11, 15:05
        hej mam pytanie czy to co Pani iwona mówiła wam na spotkaniu podczaswróżenia spełnilo sie i czy jest jak mów→la prosze o odpowiedz
        • Gość: Magda Re: Iwona Jurewicz IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.11, 21:39
          Tak wszystko co mówiła mi 3 miesiące temu powoli zaczyna się sprawdzać, od 12 lat bywam u wróżek. Znam 3 wróżki, którym można zaufać i powiedzieć szczerze że nie są oszyustkami ale Pani Iwona ma jakiś szczególny dar i widzi naszą aure, stan psychiczny w jakim sie znajdujemy kiedy do niej przychodzimy. Ja poszłam zapytać o banalną sprawę tzn czy przyjąć konkretną propozycję pracy, ale zanim o to zapytałam "została zdiagnozowana" moja sytuacja emocjonalna i musze powiedzieć że byłam w szoku bo usłyszałam z jej ust dokładnie to jak sie czułam ale nie umiałam nazwać. Przyszłość którą mi przepowiedziała zaskoczyła mnie po raz pierwszy odkąd w ogóle chodzę do wróżek, nie spodziewałam się tego co usłyszę o swojej przyszłości (chodzi o to ze sie rozwiodę, ale ułoże sobie życie ponownie tak jak tego oczekuje) Mając świadomość tego co sie stanie czuje sie mało komfortowo ale z drugiej strony nie poddaje sie biernie wróżbie i nie postępuje ślepo z jej wskazówkami, staram sie realnie oceniac moją sytuacje i postepowac zgodnie z własnym sumieniem i emocjami, jednak jeśli wyraźnie usłuszałam od niej ostrzeżenie to staram się wystrzegac tego przed czym mnie ostrzegega, nie wiem jak to bedzie ale mimo tego ze niby znam swoją przyszłość wiem ze to co jest pisane stanie sie moge sie tylko na to przygotować
          • Gość: mariusz Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetunion.pl 17.08.11, 14:26
            dziekuje za dopowiedz a tak szczerze to odbierała przy okazji wizyty u niej telefony ??? Ponadto czy juz cos co powiedziała spełniło sie jak narazie zrozumiałem ze Pani sie rozwiedzie czyli rozumiem ze stanie sie ale mi chodzi cos co powiedziała i sie stało juz ??? i Jak moż na wiedziec to kogo PANI jeszcze poleca jako dobre wróżki i czy to samo Pani powiedziały ??? Pozdrawiam
            • Gość: Magda Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 15:14
              Tak spełniło się dostałam podwyżke ale nie taką jaką oczekiwałam, odrzucilam oferte pracy bo firma była nierzetelna (i jak dowiedzialam sie co to za firma to okazało sie to prawdą), we wrześniu czeka mnie zmiana pracy wiec czekam.
            • Gość: Magda Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 15:25
              Odnośnie telefonów to odbiera i zapisuje (bo nie ma sekretarki) ale to w niczym nie przeszkadza, a odnośnie rozwodu jestem na etapie zastanawiania się czy warto być w małżenstwie bez miłości nie mając wiekszych zarzutów wobec męża???? takie egzystencjalne dylematy na które udzieliła mi odpowiedzi
            • Gość: Ola Re: Iwona Jurewicz IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.05.12, 09:54
              P. Iwona jest osobą jasnowidzącą, zatem wie, że czasami telefon odbierać musi.
              Do niej telefonują różne osoby, a wiele z powaznymi problemami!
              Poza tym nie ma sekretarki i dobrze, ponieważ czasami pomaga natychmiast.
              Mnie dzięki takiej rozmowie uratowała życie...
      • Gość: mariusz Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetunion.pl 16.08.11, 15:07
        hej mam pytanie czy to co dla ciebie było pzerazajaće co mówiła bylo do przewidzenia tok twojego zycia . i czy znasz kogoś kto był i sprawdzilo sie ???
      • Gość: mariusz Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetunion.pl 18.08.11, 18:13
        Wiatm a co okazało sie prawdą i po jakim czasie ??? I czy ktoś sie też przekonał ?
        • Gość: gosc Re: Iwona Jurewicz IP: *.103.kt.cust.t-mobile.co.uk 30.05.13, 12:24
          Bylam 2 lata temu po raz pierwszy u Pani Iwony. Powiem szczerze, ze praktycznie wszystko co mi wtedy przepowiedziala sprawdzilo sie. Wywrozyla mi emigracje z kraju ( ktorej kompletnie nie planowalam) lacznie z podaniem lokalizacji kraju w ktorym bede zyla. To sie okazalo faktem po ok 4 miesiacach co mnie bardzo zaskoczylo. Kolejna rzecza bylo okreslenie prawie co do dnia mezczyzne ktorego poznam ( nie polaka i nie europejczyka) z okresleniem wygladu oraz religii ktora wyznaje. Tak tez sie stalo. Dokladnie w czasie ktory okreslila i byl to czysty przypadek. Powiedziala mi ze to bedzie ten ba ktorego czekalam i na cale zycie.... Faktycznie jestesmy razem do dzisiaj a to juz przeszlo rok... Bylam niedawno w Polsce i znow odwiedzilam P. Iwone i tu sie troche rozczarowalam bo praktycznie wszystko co powiedziala zaprzeczylo temu co powiedziala na pierwszej wizycie. Nie wiem co o tym myslec...
      • Gość: hej Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetunion.pl 07.10.11, 15:07
        napisz czy wszystko co mówlia sprawdziło sie i czy sama Ci pow czy pytałeś konkretnie o dane rzeczy Pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: Iwona Jurewicz IP: 89.205.224.* 11.03.13, 00:22
          mi się wszystko sprawdza co powiedziała w odstępach czasu.
      • Gość: gość Re: Iwona Jurewicz IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.13, 14:09
        a czy znacie jakąś inną wróżkę z Chodzieży oprócz Pani Iwony?
    • Gość: Mika Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.11, 10:13
      Jest nie tylko dobrą wróżką ale i wierzącą osobą, czuje dusze zmarłych i pomaga odprowadzić je na drugą stronę, bardzo mi pomogła, otworzyła przede mną wiele zamkniętych drzwi. Gorąco polecam to osoba godna zaufania
      • przemek7532 Re: Iwona Jurewicz 01.07.11, 19:08
        numer telefonu mozesz podać,albo meila?
        • Gość: gosc Re: Iwona Jurewicz IP: *.dynamic.mm.pl 18.08.11, 18:20
          kazdy zachwycony co mowila, ale co sie sprawdziło /
          ?
          • Gość: Magda Re: Iwona Jurewicz IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.11, 22:07
            To ze dostałam podwyżke ale nie taką jaką oczekiwałam poprzedzone to było miesiącami negocjacji i bardzo nieprzyjemnych sytuacji w jakich znalazła sie moja przełożona.
        • Gość: Mika Re: Iwona Jurewicz IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.11, 22:09
          tel 602-830-872
          • magusal Re: Iwona Jurewicz 24.08.11, 14:36
            Tak, sprawdzilo sie co do miesiaca i nie było to możliwe do przewidzenia.
            • Gość: mich Re: Iwona Jurewicz IP: *.internetunion.pl 07.10.11, 15:06
              prosze o opinie czy sprawdziło sie to co mówiła wróżka ? pozdrawaim
              • Gość: A. Re: Iwona Jurewicz IP: *.zone4.bethere.co.uk 23.10.11, 01:29
                Bylam dwa razy..nie o tyle ciekawe i przerazajace jest to co mowi o tym co sie wydarzy (bo wydaje mi sie i ona pewnie jest tez tego swiadoma ze kazdy jest kowalem swojego losu i tak czy siak) ale przerazajace jet to ile wie na temat osoby ktora do niej przychodzi ile wie co sie obecnie dzieje i dzialo..Jesli nawet ktos we wrozki itp nie wierzy bo przyszloscia moza stymulowac prawda?mozna komus cos powiedziec podswiadomie go nakierowac o tyle sceptycy po takim rozrachunku tego co bylo i jest uwierza..Ja bylam mega zaskoczona, nie powiedziala mi nic az takiego o przeszlosci czego bym nie wiedziala przeczuwala miala w swej glowie..ale!to sa moje przeczucia moja glowa a skad ona o tym wie???skad wie o tym co sie obecnie dzieje i o tym co niedawno wydarzylo??nie mowie tu o generalnych sprawach ale szczegolach..
                Maly przyklad nie mieszkam w Polsce nie bylo mozliwosci by ona wiedziala w jaki kolwiek inny sposob niz dzieki kartom ze w niej nie mieszkam.
                Niebawem wyjasnia sie pewne rzeczy ktore przepowiedziaal jesli to sie stanie uwierze we wszystko co powie.Przepowiedziala powazne problemy drowotne(notabene moje zdrowego)ojca i podala mi konkretna chorobe na ktora zapadla moja kolezanka a zaden lekarz nie moze jej zdiagnozowac..zobaczymy.I kolezanke i tate wysylam do lekarza.
              • Gość: A. Re: Iwona Jurewicz IP: *.zone4.bethere.co.uk 23.10.11, 01:30
                Bylam dwa razy..nie o tyle ciekawe i przerazajace jest to co mowi o tym co sie wydarzy (bo wydaje mi sie i ona pewnie jest tez tego swiadoma ze kazdy jest kowalem swojego losu i tak czy siak) ale przerazajace jet to ile wie na temat osoby ktora do niej przychodzi ile wie co sie obecnie dzieje i dzialo..Jesli nawet ktos we wrozki itp nie wierzy bo przyszloscia moza stymulowac prawda?mozna komus cos powiedziec podswiadomie go nakierowac o tyle sceptycy po takim rozrachunku tego co bylo i jest uwierza..Ja bylam mega zaskoczona, nie powiedziala mi nic az takiego o przyszlosci czego bym nie wiedziala przeczuwala miala w swej glowie..ale!to sa moje przeczucia moja glowa a skad ona o tym wie???skad wie o tym co sie obecnie dzieje i o tym co niedawno wydarzylo??nie mowie tu o generalnych sprawach ale szczegolach..
                Maly przyklad nie mieszkam w Polsce nie bylo mozliwosci by ona wiedziala w jaki kolwiek inny sposob niz dzieki kartom ze w niej nie mieszkam.
                Niebawem wyjasnia sie pewne rzeczy ktore przepowiedziaal jesli to sie stanie uwierze we wszystko co powie.Przepowiedziala powazne problemy drowotne(notabene moje zdrowego)ojca i podala mi konkretna chorobe na ktora zapadla moja kolezanka a zaden lekarz nie moze jej zdiagnozowac..zobaczymy.I kolezanke i tate wysylam do lekarza.
                • Gość: Monika Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 22:46
                  BYŁAM U PANI IWONY. PIERWSZY RAZ U WRÓŻKI, PIERWSZY RAZ PRZEŻYŁAM COŚ TAKIEGO. WSZYSTKO, CO PANI IWONA POWIEDZIAŁA BYŁO PRAWDĄ. SZCZERZE POLECAM, PRZEPOWIEDNIA SIĘ SSSPPRRAAWWDDZZAAA!
                  • Gość: Angel22 Re: Iwona Jurewicz IP: *.cdma.centertel.pl 25.02.12, 23:36
                    A dokładniej? Czy udziela porad przez telefon czy tylko osobiście?
                  • Gość: vika Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 16:54
                    A kiedy byłaś? Co się sprawdziło??
                    Ja też byłam niedawno. Dużo wiedziała to prawda i mówiła konkrety, ale zastanawiam się nad sprawdzalnością. Niech ktoś jeszcze napisze komu się sprawdziło i co?:)
                    • Gość: Martyna Re: Iwona Jurewicz IP: *.181.17.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.12, 23:38
                      A sprawy uczuciowe sprawdzają się u niej..?
                      • Gość: vika Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 11:00
                        ja to będę dopiero wiedzieć pod koniec roku:)
                        ale trafnie powiedziała to co jest teraz, o osobach których znam i jakie relacje mnie z nimi łączą oraz ich sytuację rodzinną. Ciężko wszystko odgadnąć, dlatego ciekawi mnie jej sprawdzalność:) przeszłość i terazniejszość idealnie trafiona:)
                        • ezoterium Re: Iwona Jurewicz 29.02.12, 12:02
                          myślałam ,że to co rozmawiacie z wróżką ,jest wasza sprawą intymną ,a tu co topik to samo wywlekanie na widok publiczny.Ot nowe czasy ,nowe realia ,nowa plastikowa kultura
                • Gość: vika Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 16:56
                  sprawdziła się ta rzecz??
                  • Gość: Magda Re: Iwona Jurewicz IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.03.12, 14:36
                    A ile kosztuje spotkanie z Panią Iwoną?
                    • Gość: Kwiatywewłosach Re: Iwona Jurewicz IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 23:47
                      100 zł, ale pani Iwona sprawdza wahadełkiem czy dana osoba może tyle zapłacić i jeśli ono pokaże, że nie, to płaci się mniej :)
                      • Gość: Martyna Re: Iwona Jurewicz IP: 83.238.242.* 28.03.12, 17:55
                        Hej,
                        A sprawdza Ci się przyszłość od Iwony..?
    • Gość: Kaska36 Re: Iwona Jurewicz IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.04.12, 21:05
      Iwone znam od okolo 15lat (jak nie dluzej) i nie znam nikogo bardziej przewidujacego od niej.Nie trzeba wierzyc w to co mowi,ale trzeba i mozna kojarzyc fakty. W moim przypadku spelnilo sie duzo trafnych sytuacji. To zalezy jak i kto do tego podchodzi. Przynajmniej nie jest kobieta ktora podaje sie za podszywana wrozke. Pytajcie Iwone o wszystko a napewno dowwiecie sie duzo.
      • Gość: gościk Re: Iwona Jurewicz IP: *.centertel.pl 14.04.12, 08:05
        Witam , ale czy to co mówiła p. Iwona sprawdziło się pani co do miesiąca?
        • Gość: jaaa Re: Iwona Jurewicz IP: *.cable.net-inotel.pl 25.04.12, 20:58
          byłam u Pani Iwony i szczerze mówiąc mam mieszane uczucia.. co do wydarzeń, które mają nastąpić się nie wypowiem (jeszcze na nie czekam, nie określała czasu). Nie zgadzam się jednak z tym, co mówiła o uczuciach i myślach osób, o które pytałam..
          • Gość: Gościk Re: Iwona Jurewicz IP: *.centertel.pl 26.04.12, 16:26
            Tzn. u mnie co do osób to się sprawdziło w 100%, poszłam do p. Iwony z konkretnym pytaniem , nawet nie zdążyłam zadać , zrobiła to za mnie, byłam w szoku ... powiedziała mi fakty z teraźniejszości o których trudno wiedzieć , jestem ciekawa czy to co przepowiedziała się sprawdzi , dlatego chciałam spytać czy komu się już coś sprawdziło co do miesiaca ..
            • Gość: Maja Re: Iwona Jurewicz IP: *.181.81.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.12, 15:28

Do Gościk:

Ja też u Iwony byłam w marcu, terażniejszość określiła trafnie, natomiast co do przyszłości muszę jeszcze poczekać do lata... Też jestem ciekawa jak ze spradzalnością, jeżeli chodzi o przyszłość i czas, który określiła...
    • Gość: ja Re: Iwona Jurewicz IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 16:39
      Ile czasu trwa wizyta u pani Iwony,czy do wyczerpania tematu?
      • Gość: vika Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 19:54
        30-40 min
        • Gość: Gość Re: Iwona Jurewicz IP: *.centertel.pl 10.05.12, 20:59
          a sprawdziło się coś komuś? przyszłość ?
          • Gość: ska Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.12, 22:34
            Byłam jakiś dłuższy czas temu(trzy-cztery lata temu), karty postawiła na rok, własciwie jeśli chodzi o przyszłość to prawie nic się nie sprawdziło, natomaist idealnie powiedziała to co dotyczyło teraźniejszości i przeszłości(włączając kolory włosów). Mnie wtedy bardzo ta wizyta pomogła bo pozwoliła mi uwierzyć, że moje życie będzie trwało i nie żałuję tej decyzji...
            A z przepowiedni, miałam zmienić pracę, poznać kogoś w mundurze i być z nim szczęśliwa. Pracuję nadal tam gdzie wcześniej i nie ma nikogo w mundurze przy mnie...
    • Gość: ja Re: Iwona Jurewicz IP: *.static.icpnet.pl 04.07.12, 17:04
      Byłam u Pani Iwony w ubiegły piątek .Pozytywna postać.Pierwsze przepowiednie powinny się sprawdzić już za miesiąc.Jeśli tak będzie napiszę.
      • Gość: Gość Re: Iwona Jurewicz IP: *.centertel.pl 09.07.12, 21:53
        Witam , byłam u p.Iwony jakiś czas temu... i powiem szczerze, że nic się nie sprawdziło ... a miałam taką nadzieję. Pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: Gość Re: Iwona Jurewicz IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 22:54
          U mnie podobnie, przyszłość niestety nie sprawdziła się...
          • Gość: ja Re: Iwona Jurewicz IP: *.centertel.pl 05.08.12, 11:34
            Zero sprawdzalności, a naprawdę miało się bardzo dużo istotnych rzeczy sprawdzić..., a tak naprawdę to nawet jedna się nie sprawdziła...
            • Gość: Believer Re: Iwona Jurewicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.12, 23:09
              Uważam że, osoby negatywnie nastawione(zamknięte) nie chcą przyznać sprawdzalności takich porad. Dodatkowo dla laika jakim jestem sam, również było ciężko uwierzyć w niektóre przepowiednie Pani Iwony. Tak naprawdę bardzo dużo sprawdziło się z jej przepowiedni dla mnie. Ale apropo niedowierzających podam dobry przykład: Idąc do lekarza możesz również nie wierzyć że są podejrzenia zachorowania na raka. Nawet odrzucając i negując taki stan losu dla siebie... niestety może Cie to spotkać. Nie nie.. nie stanie się to w przeciągu miesiąca ale dojdzie to do Ciebie później.. Więc jeśli nawet nie potrafisz uwierzyć ludziom, którzy chcą tylko pomóc w twoim życiu to przykro mi ale przekonasz się o tym na własnej skórze jak już to się wydarzy..
              Moja historia się sprawdziła w 100 % i nie było to dla mnie śmieszne (i nie dotyczyło choroby a mojej bliskiej sercu osoby). Dowiedziałem się po 4 latach że jednak słowa Pani Iwony były prawdą. Owszem może wtedy próbowałem to zanegować wewnętrznie ale podświadomie zachowywałem się tak jakby miała się ta przepowiednia sprawdzić. Dzisiaj nie żałuje niczego ponieważ dzięki tej podświadomej wiedzy starałem się bardziej okazywać miłość dla tej osoby...

Gorąco polecam spotkanie z Panią Iwoną i proszę o więcej otwartości do tego co mówi.
              Jeśli ktoś w Pana Boga nie wierzy to jak może oczekiwać cudów ?
            • Gość: ANIA Re: Iwona Jurewicz IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.01.14, 17:46
              A ja mam całkiem inne doświadczenia. Gdy kilka razy zagubiłam pewne ważne przedmioty - pani Iwona, na odległość (przez telefon) potrafiła określić miejsce, gdzie ich szukać. Tak było ze zgubionymi kluczami od dom przyjaciół, z okularami zgubionymi w lesie, z kluczykami od samochodu zagubionymi w dużym kurorcie czy z paszportem zawieruszonym w domu przed bardzo ważnym wyjazdem zagranicznym. Zawsze te przedmioty znajdowały się według wskazań p. Iwony.
              • marti09k Re: Iwona Jurewicz 05.02.14, 10:50
                Byłam jakiś czas temu u Pani Iwony powiedział mi bardzo dużo faktów z teraźniejszości i przeszłości dotyczące mnie i rodziny. Muszę powiedzieć że byłam w szoku ile wie na mój temat. Jeżeli chodzi o przyszłość to dopiero pod koniec roku będę mogła coś powiedzieć.
                Mój mąż też poszedł do Pani Iwony bo chcieliśmy sprawdzić czy będzie jaka zbieżność w tym co powiedział mi i jemu. Zrobiliśmy to w odstępie 3 miesięcy , mąż zadawał podobne pytania a odpowiedzi uzyskał takie same jak ja wcześniej. Nie jest możliwe aby Pani Iwona mnie pamiętała i to co mi wtedy powiedziała. Wszystko się potwierdziło w tym co powiedziała mojemu Mężowi. Ta Kobieta na pewno ma dar i z calą pewnością polecam.
                • bombalska Re: Iwona Jurewicz 30.09.16, 22:09
                  Moja koleżanka, z którą byłam u pani Iwony, kilka lat wcześniej była u mamy pani Iwony (też wróżka). Oczywiscie pani Iwona nie mogla o tym wiedziec, czy pamietac. Mimo to, kolezanka po wejsciu uslyszala tekst: "A pani juz kiedys u nas była..."
    • Gość: vika Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 20:25
      Mnie się zaczęły spełniać te najistotniejsze rzeczy. Niekiedy jestem w szoku.
      • Gość: malenka Re: Iwona Jurewicz IP: *.free.aero2.net.pl 19.11.12, 12:08
        witaj a czy mozesz podac do siebie jakies namiary?
    • Gość: kk Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 10:00
      Pani Iwona, jest b. sympatyczną osobą, ale mam szczere wątpliwości co do określonej przez Nią sytuacji... musiałam się naprawdę nagimnastykować, aby dopasować przedstawione przez Nią fakty do rzeczywistości, a i przyszłość się nie klei niestety za bardzo....
      osobiście czuję spory niedosyt i rozczarowanie, koleżanka natomiast, z którą byłam twierdzi, że naprawdę dużo rzeczy o których mówiła Pani Iwona pasuje do obecnej sytuacji
      • Gość: SS Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 14:35
        Dziwi mnie, ze praktycznie każdy ątek o wrózkach zaczyna się od wypowiedzi: miła, sympatyczna.... Ludzie, profesjonalizm jest ważny!!!! Wy potraficie oceniac innych tylko - czy sa sympatyczni???? Może lepiej oceniać właściwe umiejętności osoby, niż czy jest sympatyczna????
        • Gość: przestroga Re: Iwona Jurewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 12:04
          Nie wolno nikomu dosłownie wierzyć!!!!! Trzeba wybierać co jest naprawdę dla kogo ważne !!!!!
          Pójście do wróżki to pójście na łatwiznę,( zapłacę a kobieta powie mi co robić ). Człowiek przestaje wierzyć w to co czuje , wierzy w to co usłyszał. TO KOŃCZY SIĘ ŹLE!!!!! BARDZO ŹLE!!! Byłam i jestem bardzo słaba, teraz ponoszę tego konsekwencje!!!!!!!
        • lidkar_1990 Re: Iwona Jurewicz 15.12.20, 21:41
          Gość portalu: SS napisał(a):

> Dziwi mnie, ze praktycznie każdy ątek o wrózkach zaczyna się od wypowiedzi: mił
          > a, sympatyczna.... Ludzie, profesjonalizm jest ważny!!!! Wy potraficie oceniac
          > innych tylko - czy sa sympatyczni???? Może lepiej oceniać właściwe umiejętności
          > osoby, niż czy jest sympatyczna????

Pani Iwona jest bardzo profesjonalna i dokładna
    • tereska93 Re: Iwona Jurewicz 01.02.14, 11:51
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
    • zawiedziona111 Re: Iwona Jurewicz 05.02.16, 21:21
      Niestety jestem bardzo zawiedziona.Rok temu byłam u pani Iwony,owszem osoba przemiła i bardzo sympatyczna,ale wróżby co do mojej osoby się nie sprawdziły,przykro mi ale to nie działa...
    • rennigal Re: Iwona Jurewicz 15.03.16, 17:26
      Iwonę Jurewicz znam od ponad 15 lat. Ile razy prosiłam ja o radę i pomoc już chyba nie zliczę. Iwona jest osoba jasnowidzącą, doradcą osobistym i przyjacielem. Jest przy tym bardzo ciepłą i dobrą osobą. Pomagającą każdemu i zawsze. Nie stawia Tarota tylko korzysta z kart obrazkowych. Za każdym razem trafność jej wróżb jest porażająca. Podaje takie szczegóły o których my sami tylko wiemy. Wywróżyła mi datę śmierci mojej babci, dokładnie kiedy spotkam mojego obecnego męża, jaka inwestycja jest dobra a jaka nie i dlaczego. Jakie choroby grożą mi i mojej rodzinie. Ustrzegła mnie przed błędem wobec urzędu skarbowego( poniosłabym ogromne straty) To tylko te najbardziej spektakularne przepowiednie. Widzi nie tylko charaktery ludzi i ich intencje, ale również wszystkie nasze z nimi powiązania. Mam do niej 100 % zaufanie i nigdy się nie zawiodłam. Przyjeżdżam do niej co najmniej dwa razy w roku z Francji. I jak widzę wpisy czy opinie na forum, że nic się nie sprawdziło, to jestem pewna, że to dzieło konkurencji. Tylko i wyłącznie!!!
      • karolafgh Re: Iwona Jurewicz 19.08.16, 17:12
        Jak można się skontaktować z panią Iwoną, posiada ktoś z państwa namiary ? Będę bardzo wdzięczna
    • bombalska Re: Iwona Jurewicz 01.05.16, 23:45
      Byłam wiele lat temu. Potwierdzam, jest niesamowita. Robi takiego rentgena myśli, że kolana miękną.
      • karolafgh Re: Iwona Jurewicz 19.08.16, 17:17
        Ma pani namiary na pania Iwone ?
        • bombalska Re: Iwona Jurewicz 30.09.16, 22:12
          Niestety nie mam. Mialam kiedys nr telefonu, ale usunelam. Na pewno nigdy juz tam nie pojde. Jedna terapia szokowa wystarczy mi na cale zycie.
    • karolafgh Re: Iwona Jurewicz 19.08.16, 17:19
      Szukam namiarów na panią Iwone ktoś posiada ?
    • rochell Re: Iwona Jurewicz 26.12.16, 18:00
      Regularnie bywam z Mamą u Pani Iwony. Ma ogromny dar, wiele razy nam pomogła służąc radą w trudnych sytuacjach. Jest nieomylna, ze zdjęć potrafi wyczytać charakterów osób i ich zamiarów, wskazała mi nawet dokładną lokalizację pewnego miejsca...jesteśmy ogromnie wdzięczne za pomoc! Wychodząc od Pani Iwony, można poczuć się naładowaną pozytywną energią która dodaje sił.
    • dzonyr81 Re: Iwona Jurewicz 18.01.17, 14:10
      Byłem u Pani Iwony jakieś 12 lat temu. To co powiedziała o mojej przeszłości i teraźniejszości się zgadzało. Co do przyszłości to się uśmiałem. Jeżeli w maju wraz z moją rodziną polecimy na Wyspy Kanaryjskie to sprawdzi się wszystko w 100 %. Tel. do Pani Iwony 602830872. Chodzież ul. Rolna 13.
      • bart2828 Re: Iwona Jurewicz 21.06.17, 21:03
        Niby coś wie ale nie dowiedziałem się tego o co o co mi chodziło. Straciłem tylko czas i pieniądze. Myślałem żeby poszukać innej ale chyba nie ma sensu.
        • jaroszlll Re: Iwona Jurewicz 09.07.17, 02:30
          Już na samym początku Pani Iwona mnie zaskoczyła bo odpowiedziała na część moich pytań zanim zdążyłem je zadać, wiedziała też sporo o mnie mimo że mnie nie znała. Czy przepowiednie się sprawdzają będę wiedział za parę miesięcy. Wrażenia mam pozytywne ale mimo to sądzę że należy polegać głównie na sobie a wróżkę traktować tylko jako doradcę.
    • asia8074 Re: Iwona Jurewicz 27.11.18, 19:34
      Polecam!!!!!
    • okiza Re: "Wróżka" zdesperowana brakiem gotówki 02.05.19, 10:20
      Po pierwsze Pani Iwonka to nie wrozka tylko jasnowicz i doradca osobisty.Po drugie kto ma miekkie serce jak ona musi miec twarda inna czesc ciala.Po trzecie czy gdziekolwiek ktos wydaje paragony fiskalne za tego typu uslugi ,odprowadza regularnie podatki i placi zusy.Nie wspomonajac o niezaplaconych wizytach i nierozliczonych konsultacjach telefonicznych....szczerze polecam ta cudowna osobe!
    • lidkar_1990 Re: Iwona Jurewicz 15.12.20, 21:38
      Pani Iwonka to przede wszystkim cudowna i ciepła kobieta. Jest jasnowidzem, a nie wróżką. Służy radą i trafia w samo sedno. Pomogła mi w ciężkiej sytuacji, którą przewidziała. Jestem jej bardzo wdzięczna za okazane serce.
      Lidka
    • kina.platek Re: Iwona Jurewicz 06.08.21, 09:06
      U mnie się słabo sprawdzała.
    • perelka80-80 Re: Iwona Jurewicz 09.08.21, 16:57
      jakie ceny? jesli chodzi o porady telefoniczne? ktos się podzieli informacją? dziekuje
    • agrentowy4321 Re: Iwona Jurewicz 04.03.23, 23:39
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: Iwona Jurewicz 25.04.23, 08:58
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka