Gość: blue IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 00:35 Witam. Szukam na Tę panią namiarów - dwa podane maile nie są aktualne. Proszę o pomoc. widziałam, że Pani przegląda forum. Chcę skontaktować się na priv. Z góry dziękuję :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninka.nina Re: ta.ninka 13.04.11, 23:07 Witam Tak, maile podane wcześniej są nieaktualne. Niestety musiałam je zlikwidować, ponieważ poczta była cały czas zapchana spamem od kilku osób z tego forum. Jeśli chce się Pani ze mną skontaktować proszę o pozostawienie swojego maila. Pozdrawiam Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ta.ninka IP: *.dynamic.mm.pl 14.04.11, 07:51 spamem? szykanowano Pania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ta.ninka IP: *.net.pbthawe.eu 14.04.11, 09:15 Ja do tej Pani napisalam, zaplaciłam i niestety wróżby nie otrzymalam. Na e-maile też nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.nina Re: ta.ninka 14.04.11, 09:19 Gość portalu: zuza napisał(a): > Ja do tej Pani napisalam, zaplaciłam i niestety wróżby nie otrzymalam. Na e-mai > le też nie odpowiada Droga Pani proszę nie wypisywać głupot. Nigdy nikomu nie proponowałam zapłaty za wróżbę. Wróżby moje na tym forum i forum prywatnym opierały się tylko na odpowiedzi przy użyciu wahadełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ta.ninka IP: *.ip.netia.com.pl 14.04.11, 13:28 zgadza sie, Pani opłat nie brała dawała jedna konkretną odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ta.ninka IP: *.dynamic.mm.pl 14.04.11, 14:46 Litości ,czy jak ktoś chce pomoc bezinteresownie ,to od razu trzeba szkalować.Otrzymałam odpowiedzi od Pani Niny za dziękuje .Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
bluejacht Re: ta.ninka 14.04.11, 16:39 Witam. Z tej strony autorka wątku. Będę wdzięczna, jeśli zechce Pani odpisać na adres mailowy gazety. Nie zalogowałam się z szybkości. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.nina Re: ta.ninka 15.04.11, 00:59 bluejacht napisała: > Witam. > Z tej strony autorka wątku. Będę wdzięczna, jeśli zechce Pani odpisać na adres > mailowy gazety. Nie zalogowałam się z szybkości. Pozdrawiam gorąco proszę sprawdzić skrzynkę Pozdrawiam Nina Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.nina Re: ta.ninka 15.04.11, 01:01 Dziękuję za wsparcie. Nie rozumiem skąd w ludziach tyle zawiści i nienawiści... Pozdrawiam Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ta.ninka IP: *.dynamic.mm.pl 15.04.11, 07:51 Pani Nino jak mówi stare przysłowie pszczól: kto ma miękkie (dobre) serce musi miec twardą.... wiadomo :) prosze sie nie przejmować forum obniża loty pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bluejacht Re: ta.ninka 15.04.11, 13:43 Dziękuję za Pani pamięć i życzliwość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: ta.ninka 15.04.11, 14:43 Pani Nina to pomocna osoba,która odpowiedziała na 2 moje pytania za pomocą wahadełka. Za co dziękuję. Ja jestem jej wdzięczna. Sprawdziło się. Pani Nino,proszę pamiętać,że zło wraca,że zdwojoną siłą...Pani ma czyste sumienie :) serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oceanłez Re: ta.ninka IP: *.devs.futuro.pl 16.04.11, 02:21 A jak można się z tą Panią skontaktować, i gdzie można ją znaleźć? Czy wróży na jakimś portalu? Byłabym zainteresowana kontaktem z nią, ktoś może podać namiary? Blue czytam, że odezwała się ta wróżka do ciebie, podaj proszę jakiś namiar na nią Odpowiedz Link Zgłoś
smul_live do Pani: ta.ninka 16.04.11, 13:40 czy może sie Pani odezwać do mnie w wolnej chwili riderka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluejacht Re: do Pani: ta.ninka 16.04.11, 21:34 Owszem, Pani Ninka była tak miła i odezwała się do mnie, ale nie upoważniła mnie do podawania jej maila. Byłoby to wielkim nietaktem z mojej strony. Proszę poprosić samą Panią Ninkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: ta.ninka 16.04.11, 23:26 Namiar masz że tak powiem pod nosem. Kliknij w jej login i otworzy Ci się okienko z ktorego można, po małym wysiłku czytania instrukcji, wysłać maila. Cała filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanlez Re: ta.ninka 17.04.11, 22:23 tagoria napisała: > Namiar masz że tak powiem pod nosem. Kliknij w jej login i otworzy Ci się okien > ko z ktorego można, po małym wysiłku czytania instrukcji, wysłać maila. Cała fi > lozofia. No właśnie pisałam tam i nie mam odpowiedzi , dlatego chcę wiedzieć czy wróży na jakimś portalu? Chcę mieć pewność czy to nie kolejna naciągara i ściemniaczka i jak można się z nią skontaktować. Po co te tajemnice, trzymanie kontaktu tylko dla wybranych ludzi, skoro jest wróżką to nie powinna się ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ninka.nina Re: ta.ninka 17.04.11, 23:00 Droga Pani i niedoczeka siępani odpowiedzioceanlez napisała: > tagoria napisała: > > > Namiar masz że tak powiem pod nosem. Kliknij w jej login i otworzy Ci się > okien > > ko z ktorego można, po małym wysiłku czytania instrukcji, wysłać maila. C > ała fi > > lozofia. > No właśnie pisałam tam i nie mam odpowiedzi , dlatego chcę wiedzieć czy wróży n > a jakimś portalu? Chcę mieć pewność czy to nie kolejna naciągara i ściemniaczka > i jak można się z nią skontaktować. Po co te tajemnice, trzymanie kontaktu ty > lko dla wybranych ludzi, skoro jest wróżką to nie powinna się ukrywać. Droga Pani i nie doczeka się Pani odpowiedzi. Zdanie Pani na mój temat mojej osoby, mnie nie interesuje, nie korzystała i nie skorzysta Pani z moich usług. Szanowna Pani nie wróże i nie będę wróżyła na żadnym portalu. Nie będę się wypowiadać również na żaden temat na tym forum. NIK mój całe szczęście był tylko na potrzeby tego forum. Jak każda szanująca się osoba znikam stąd, życząc Wam wszystkim powodzenia i wejrzenia w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś