Dodaj do ulubionych

wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób

10.05.11, 18:07
Serdecznie witam,

Jestem tarocistką z kilkuletnim doświadczeniem, która właśnie wróciła do swojej pasji po krótkiej przerwie. Z tej okazji oferuję darmową wróżbę dla pierwszych 5 osób, które się wpiszą w tym wątku zostawiając swoje pytanie, imię i datę urodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.181.123.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.11, 18:13
      Artur, 23.10.84. Co z praca, czy ja zmienie w przeciagu 2 lat i czy zejde sie z Monika? Pozdrawiam.
      • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 18:30
        Tak, zmienisz pracę do 2 lat na pewno. Widać, że teraz boisz się odejść z obecnej, żeby nie zostać na lodzie i faktycznie decydując się na zmianę teraz dokonałbyś nierozsądnej decyzji. Trzeba jeszcze trochę poczekać - doświadczenie zdobyte w obecnej pracy będzie zresztą decydujące dla przyszłego pracodawcy.

Co do Moniki, to Pan się widać bardzo boi, że ona dokonała pewnych wyborów, które uniemożliwią Wam ponowne zejście się. Karty nie przesądzają, czy się zejdziecie, czy nie, ale może się Pan spodziewać nieoczekiwanych wydarzeń, tak jakby nie miał Pan wpływu na los i nie chodzi tu tylko o wolę Moniki, ale także okoliczności. Być może jedno z Was zmieni miejsce zamieszkania nawet. Myślę, że wiele się wydarzy zanim się dowiecie, czy będziecie razem, czy nie, i każde z Was musi doświadczyć pewnych rzeczy. To Was na pewno zmieni, i wtedy będzie można mówić, czy jest możliwość, ale przede wszytskim czy jest sens być razem.

Mam nadzieję, że dowiedziałeś się, co chciałeś. W razie pytań, smiało.

Pozdrawiam
        • Gość: Artur Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 20:07
          Dziękuję i pozdrawiam.
    • Gość: Anita Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 18:14
      Czy się w tym roku przeprowadzę do nowego domu który upatrzyłam, jeśli tak to w jakim czasie? (pora roku)?
      • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 18:33
        Niestety, prawdopodobnie nie, ze względu na niespodziewane wydatki, gorszą sytuację finansową, niż się spodziewasz. Jednak karty pokazują zimę, a więc kryzys nie potrwa długo i na początku przyszłego roku powinnaś już się przeprowadzać.
    • Gość: nieznajoma. Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.ztpnet.pl 10.05.11, 18:22
      beata 26,07,1989 czy rafal czy inny mi pisany?jak takm iiedy kogos poznam i szukam pracy nowej kiedy ja znajde i jak w niej bedzie i aw jakuiej branzy dziekuje
      • smul_live Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 18:38
        dzien dobry
        czy w najblizszym czasie pogodze sie z partnerem. renata 11.05.971
        • Gość: iza Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 18:51
          czy w tym roku wejde w jakis powazny zwiazek i czy wogole wyjde za maz?
          10.08.83
          • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 19:05
            To bardzo dobry rok na poznawanie nowych ludzi i nawiązywanie przyjaźni. A więc nie powinnaś się przejmować. Masz za sobą rozpad jakiegoś związku i być może ciągle jeszcze utrzymujesz kontakt z tą osobą, ale to bardziej na zasadzie zabawy i przyzwyczajenia. Byc może jest też ktoś inny, ale nie są to poważni kandydaci. W tym roku karty pokazują związek, ale to z kimś nowym, kogo jeszcze nie znasz. Jeśli chodzi o zamążpójście, to będzie taka możliwość kiedyś, ale czy tak się stanie, zależy od Ciebie.

Pozdrawiam
            • Gość: iza Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 19:13
              dziekuje za poswiecony czas i pozdrawiam :-)
        • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 18:58
          Tak, jak najbardziej jest taka mozliwość, ale będziesz musiała schować dumę do kieszeni. Twój partner wydaje się bardzo dobrym człowiekiem, ale ma jakieś swoje prywatne "odchyły", lubi mieć swoją przestrzeń osobistą, prywatność i nie do końca sobie zdaje sprawę, jak się czujesz z pewnymi rzeczami. A Ty - jak widzę - też postanowiłaś postawić na swoim i nie dać za wygraną. Ale karty radzą, żeby jednak wyluzować, bo dla niego rzecz, o którą się pokłóciliście nie miała aż takiego znaczenia, jak Ci się wydaje, nie była skierowana przeciw Tobie.
          • smul_live dziekuje:) 10.05.11, 19:02
            dziękuje za poswiecony mi czas
            a nie widac kiedy to nastapi ?
            • estera-tarot Re: dziekuje:) 10.05.11, 19:07
              Myślę, że to zależy tylko od Ciebie - jak tylko wykonasz znak pokoju :)
      • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 18:50
        Z kart wynika, że Rafał Cię skrzywdził i zależy Ci na przywróceniu porządku. Co jest ciężkie, bo on jest wycofany i trochę niezdecydowany. On wie, że Cię skrzywdził i czuje się winny, ale jednocześnie boi się angażować. On nie jest wiele więcej w stanie zrobić i to Ty będziesz musiała zdecydować, czy chcesz podtrzymywać tę znajomość, czy nie. Jeśli nie, to na pewno się ktoś jeszcze pojawi i to niedlugo, ale karty nie mówią, czy to będzie poważna znajomość; na pewno sama nie będziesz.

Jeśli chodzi o pracę, to dostaniesz pracę, z której będziesz zadowolona, do jesieni. Będzie to praca dość monotonna, tak jakby produkcja czegoś taśmowo, powtarzanie tych samych czynności. Jednak będzie stabilna i będziesz się w niej czuła bezpiecznie.

Pozdrawiam.
    • Gość: Ilona Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.05.11, 18:53
      Kiedy zalegalizujemy nasz związek i jak się będzie ukladać nasze życie uczuciowe?Ilona 5.7.1975,Sławek 9.6.1974 Pozdrawiam i dzękuje za poświęcony czas
    • Gość: neiznajoma Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.ztpnet.pl 10.05.11, 19:07
      beata26,07,1989 a;enie wie pani czy rafakl bedzie mym docelowym facetem?nie arz mnie krzywdzil..ale nie bawi sie mna:?a na tasmie moze w sklepie hm?ale bedzie mi lepiej niz w obecnej ?bo wie pani ztymi prywaciazrami ciezko trafic..a jak pani widzi moje zdrowko?pozfdrawiam
      • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.05.11, 19:13
        Raczej nie odpowiadam na pytania o zdrowie, zawsze warto się wybrać do lekarza, jeśli są jakieś wątpliwości. Może byc praca w sklepie, ale nie jest to do końca określone, raczej dużo lepsza praca niż obecna. A Rafał się nie bawi, ale nie daje Ci tyle, co Ty jemu, nie jest to równy związek, i on ma jakieś blokady, coś mu uniemożliwia normalne funkcjonowanie w związku. Co nie znaczy, że musisz z nim zostać. On się nie zmieni, ale Ty możesz odejść. Karty nie mówią, czy to docelowy facet, czy nie. Wybór należy do Ciebie.
        • aga2_dwa Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 14.05.11, 15:40
          Droga Beato ,pozwoliłam sobie odp chociaz pytalas Estere.Rafał ma problem z nałogiem a ty jestes wspóluzalezniona dziewczyno ,otworz sie na inna relacje na inna milosc on cie wykorzystuje i nic dobrego z tego nie wyjdzie.Pominawszy wasza roznice wieku to partner nie jest dla ciebie ma duzy bagaz doswiadczen ktorym cie obarcza i liczenie na cud ze sie on zmieni nic nie da.W swoim zyciu widzisz tylko negatywy,proponuje konsultacje z jakims psychologiem ale w realnym swiecie ,jestes bardzo młoda i marnujesz sobie zycie .Pytasz o prace znajdziesz ja jesli bedziesz szukac,a czy szukasz czy pytasz to juz odpowiedz sobie sama.Teraz powinnas zadbac o zdrowie o swoj image a wszystko inne przyjdzie z czasem.Powinnas postarac sie o jakis kurs ze srodkow unijnych miejskie i gminne osrodki takie organizuja popytaj w swoim urzedzie to dało by ci mozliwosci zawodowe i konieczna widze jest praca z dobrym terapeuta lęk cie powstrzymuje. I pytasz o wrozbe a ja czuje ze to jest krzyk o pomoc o wskazanie kola ratunkowego -Beato zostaw Rafała a zajmij sie soba swoim zyciem ten mezczyzna podkreslam zmarnuje ci zycie i obym sie myliła.Pozdrawiam
    • Gość: anna wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: 87.204.253.* 10.05.11, 19:10
      Proszę o wróżbę na moje życie uczuciowe. Chciałabym wiedzieć, kiedy skończy się moja samotność i czy w ogóle? A może wróci do mnie mężczyzna, którego kocham? ;] Anna - 24.02.65r.
    • estera-tarot zamykam wątek 10.05.11, 19:16
      Informuję, że nie będę już odpowiadać na pytania, ponieważ w założeniu było 5 darmowych wróżb i właśnie je wykonałam. Mam nadzieję, że były pomocne. Dziękuję za powierzenie mi swoich pytań. Pozdrawiam :)
      • Gość: anna Re: zamykam wątek IP: 87.204.253.* 10.05.11, 19:22
        ;(
        • Gość: anett Re: zamykam wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 21:00
          szkoda bo tak mi zależało-spóżniłam sie , wielka szkoda ;-(
          • Gość: anna zamykam wątek IP: 87.204.253.* 10.05.11, 21:01
            ...też zawsze się spóźniam ;(
            • tagoria Re: zamykam wątek 10.05.11, 22:14
              Dziewczyny, to napiszcie do tej pani o wrózbę płatną. Czytając jej odpowiedzi chyba warto :-)
              • carmen310 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:04
                Witam serdecznie. Mam takie nietypowe pytanie. Ja wczoraj zadałam pani pytanie na forum. Tylko w temacie było wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób gdzieś około 21: 25 jakoś, tak. Ja byłam pierwsza, ale niestety tego wątku już niema, mam pytanie. Czy może Pani, przewrócić stronę z tą wróżbami za darmo dla pierwszych 3osób. Dziękuje. Pozdrawiam
                • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:13
                  Witam! Nie ma zielonego pojęcia, dlaczego wątek usunięto. Dopiero jak Pani napisała, to zauważyłam i bardzo się zdziwiłam. Ja chyba nie mogę w tej kwestii nic zrobić, to nie ode mnie zależy, tylko od adminów, czy kogokolwiek, kto się tym zajmuje.
                  • carmen310 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:19
                    Mam,takie nietypowe pytanie. Czy mogłabym poprosić o wróżbe o te same pytanie. Naprawde mi bardzo zależy. Mi,się udało wczoraj jako pierwsza zadać pytanie. Czy mogłabym powtórzyć te pytanie. Bardzo prosze. Moje imie to Karina.
                    • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:22
                      Proszę napisać pytanie, ja raczej skojarzę i będę pamiętać, jaka odpowiedź wyszła.
                    • carmen310 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:23
                      A,moje pytanie dotyczyło czy zmienie miejsce zamieszkania w niedalekiej przyszłości. karina ur. 20.03.1979.Bardzo bym prosiła o pomoc. Dziekuje Bardzo.
                      • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:28
                        Aha, kojarzę. No więc wyszło, że nie bardzo z tą zmianą w najbliższym czasie. Jest zastój, pojawiają się opóźnienia i komplikacje - związane prawdopodobnie z urzędami, załatwianiem pewnych spraw papierkowych. Dość dużo wysiłku by trzeba w to włożyć, ale efekt marny, bo nie jest w Pani rękach. Tak więc lepiej na razie zapomnieć i przeczekać.
                        • carmen310 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:32
                          Dziękuje ślicznie za wskazówkę którą dostałam. Życze Pani spokojnego odpoczynku. Karina
                          • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:34
                            Proszę. Zabrzmiało poważnie z tym odpoczynkiem :D Ja się jeszcze na tamten świat nie wybieram!
                            • carmen310 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:38
                              Może źle napisałam. I, panią obraziłam. Przepraszam. Miłego wieczoru oraz weekendu. Karina
                              • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 3 osób 13.05.11, 21:39
                                Nic się nie stało :) Pozdrawiam!
                                • Gość: anett do estera-tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 08:30
                                  Może mi sie uda jeszcze aby mi pani odpowiedziała.
                                  Ma pytanko które mnie niepokoi od dłuzszego czasu, otóż-
                                  Jak będzie wyglądać moja sytuacja w życiu uczuciowym?bo ileż mozna byc singielką?
                                  Aneta-ur.4.06.1979r.Pozdrawiam i dziękuje za poświęcony czas.
                                  • iwka1111 Re: do estera-tarot 14.05.11, 14:05
                                    jabym tez bardzo chciała wiedziec co mnie czeka w uczuciach iwona 27.08.1979
                                    pozdrawiam serdecznie
                                    • estera-tarot Re: do estera-tarot 14.05.11, 16:48
                                      Dzien dobry,

Zrobie wyjątek dla 2 osób i postawię te wróżby - dla Ciebie, Iwono i osoby, która się wpisała przed Tobą. Jednak to będą ostatnie darmowe wróżby w tym wątku.

Iwono, wydaje mi się, że wcale nienajgorzej sobie radzisz emocjonalnie, najgorszy okres już za Tobą, jesteś teraz dość rozczarowana miłością, ale nie rozpaczasz i czujesz się dużo mądrzejsza i samodzielna niż kiedyś. Być może miałaś ostatnio pewne sprawy urzędowe związane ze swoim związkiem i/lub dziećmi, i to Cię trochę podłamało. Wydaje mi się, że ciągle utrzymujesz kontakt z kimś, kto kiedyś był dla Ciebie ważny, pojawiają się jakieś milsze, przyjazne rozmowe czy nawet spotkania, ale ostatecznie będziesz rozczarowana efektami, nie możesz na wiele liczyć, jeśli chodzi o tę osobe. Mam też wrażenie, że kłopoty w relacjach pojawiają się, ponieważ nie mówisz wszystkiego, skrywasz przed partnerem czy partnerami jakąś tajemnicę. Na Twojej przeszłości zaważył jakiś starszy od Ciebie mężczyzna, bardzo silny charakter, zdecydowany i impulsywny. I Ty musiałaś walczyć o to, by nie dać się zdominować. I to Ci się faktycznie udaje, o czym mówi karta sprawiedliwości. Będziesz miała większą kontrolę, niezależność, poczujesz się atrakcyjna. Jednak na spełnienie, prawdziwą bliskość, udany związek będzie trzeba jeszcze trochę poczekać. Ale idzie ku dobremu!
                                      • Gość: iwka1111 Re: do estera-tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 10:04
                                        dzięki
                                        nie wie wiem o jakiego starszego mezczyzne chodzi ale tak to się zgadza
                                        choc troche:(
                                        pozdr.
                                  • estera-tarot Re: do estera-tarot 14.05.11, 17:05
                                    Witam!

Jesteś 9-tką numerologiczną, a więc się nie dziwię, że na ułożenie sobie życia uczuciowego musisz troche poczekać :) Przeważnie 9-tki tak mają - że albo bardzo wcześnie zakładają rodzinę (jak moja koleżanka, która wyszla za mąż mając zaledwie 18 lat, z miłości, bo dziecko pojawiło się dopiero kilka lat później), albo dość późno, i tu też znam parę przykładów z życia.

Jesteś kobietą piękną, bardzo kobiecą i świadomą swojej wartości, gotową na miłość, a nawet na założenie rodziny, być może ostatnio częściej myślisz o dzieciach. Jesteś silną osobowością i masz wysokie wymagania, jeśli chodzi o partnera, dlatego trudno Ci kogoś znaleźć, ważna jest dla Ciebie nie tylko osobowość, ale także status społeczny partnera, ponieważ wybierasz go na głowę swojej rodziny i chcesz, by była ona zabezpieczona finansowo, potrzebujesz stabilności. Mężczyźni się czują często przez Ciebie onieśmieleni. Z kart wynika też, że ostatnio nie jesteś w dobrym środowisku na poznanie partnera, że była w Twoim życiu jakaś zmiana, np. miejsca zamieszkania lub pracy, która spowodowała, że masz mniej możliwości. Jednak wkrótce będzie się więcej działo. Masz szanse na przyjaźnie, miłostki, romanse, ale na wielką miłość i stabilny związek, o którym marzysz to jeszcze nie jest ten czas. Ostatecznie widać spełnienie w miłości i rodzinę, ale to jeszcze kwestia paru lat, w międzyczasie możliwe, że zmienisz miejsce zamieszkania.

Pozdrawiam!
                                    • Gość: anett Re: do estera-tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 17:44
                                      dowiedziałam się co chciałam, z całego serca dzięki wielkie, za rozłożenie kart-myślałam,że sie nie uda dotrzeć do pani.Ale się udało.Super.Cóż najgorsze jest to czekanie na tą swoją połowę, ale z drugiej strony brać , żeby tylko był-a pózniej rozwody, i poniewieranie pomiędzy siebie (dzieci) to lepiej sobie czekać, ma sie te chwile zwątpienia czasami...To tyle i nie zawracam głowy.Pozdrawiam.Miłego weekendu.
                                      • Gość: iwona Re: do estera-tarot IP: *.dynamic.mm.pl 14.05.11, 21:16
                                        zaryzykuje i zapytam o pracę i życie osobiste Iwona 23.02.1975.dziękuje
    • estera-tarot Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 23.05.11, 16:26
      Niestety nie oferuje juz darmowych wrozb. Zapraszam wszytskich do pisania na mojego maila: estera-tarot@gazeta.pl. Ostatni moj watek zostal usuniety, mam nadzieje, ze chociaz ten zostanie.
      • joannag81 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 18.06.11, 11:12
        Bardzo polecam wrozby tej Pani (mail gazetowy)-trafna ocena sytuacji i kreacja przyszlosci bardzo optymistyczna ...Mam nadzieje ze wszytsko sie spelni i pozdrawiam...
        • andreapol Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 21.06.11, 16:43
          Potwierdzam.. Mialam przyjemnosc wrozyc u tej pani jakies 2 tygodnie temu mailem. Bardzo trafnie opisala moja sytuacje i podniosla na duchu, jedna sprawa na przyszlosc wlasnie mi sie sprawdzila. Polecam!
    • Gość: tina Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.11, 23:06
      czy zadam prawojazdy teoretyczne koncowe za pierwszym razem?
    • lindam Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 15.06.11, 22:41
      Witam! Czy jeszcze się załapię na wróżbę, bardzo proszę o postawienie tarota o ile to możliwe! Moje pytanie: Czy wkrótce znajdę pracę? Monika 17.04.1979.

Pozdrawiam serdecznie
    • iza-41 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 15.07.11, 09:06
      Witam serdecznie:) od połtorej roku jestem w związku,od paru miesiecy zrobiło sie jakos dziwnie miedzy nami:( nie jestem pewna do końca czy rzeczywiscie mu na mnie zależy:(czy tylko z mojej str jest to prawdziwe uczucie a ja poprostu jestem dla niego zabawką:(:(chciałabym wiedziec czego tak naprawde odemnie oczekuje czy jestem dla niego czymś więcej czy tylko przelotną znajomoscia??
      ja;Renata 02.09.1971
      on;Tomek 10.08.1970
      bardzo prosze o wróżbe:) pozdrawiam
      • agnes109 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 15.07.11, 09:17
        Agnieszka 15.01.1983.
        kiedy spotkam swoją drugą połówkę?
    • Gość: iwona Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób IP: *.direct-adsl.nl 10.12.11, 14:16
      witam.mam taki pytanko kiedy bende szczesliwa i ułozy sie reszta moich kłopotów mam na imie iwona a data to 15.09 .1981
    • renka352 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 10.12.11, 15:39
      Co mnie czeka w 2012r? Renata 25.10.1974 Prosze o wróżbe.
    • agrentowy4321 Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 04.03.23, 23:25
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: wróżba za darmo dla pierwszych 5 osób 25.04.23, 08:43
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka