Dodaj do ulubionych

kilka wróżb za darmo

18.05.11, 17:01
Hej,

Chetnie wykonam KILKA wrozb tarotem za darmo (podkreslam KILKA, bo ostatnim razem zrobilo sie z tego kilkadziesiat i chaos; uprzedzam, ze po tym jak poinformuje o zamknieciu watku, nie bede odpowiadala na nowe posty). Prosze o pytanie i date urodzenia, a takze informacje zwrotna po wykonaniu wrozby - na ile sie zgadza itp., poniewaz ciagle sie ucze i feedback jest dla mnie cenny. Pozdrawiam i zapraszam :)
Obserwuj wątek
    • mateoeasy Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 17:14
      ja jestem pierwsza.. ja mam na imie Agnieszka i ur. 09.09.1979. moje pytanie... co bedzie z moja przyjaznia z kolezanka ur. 11.05.77. czy inna dziewczyna ur 10.04.77 zdola nas poroznic
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 17:40
        Witam,

Z kart dosc wyraznie wynika, ze Wasza przyjazn taka jak byla do tej pory zakonczy sie. Widac odejscie i odciecie sie. Mam jednak wrazenie, ze to Ty sama podejmiesz taka decyzje, by sie niejako "oczyscic", bo to wyglada troche toksycznie, byc moze nie bedzie to calkowity koniec, ale jesli bedziecie kontynuowac znajomosc, to na zupelnie nowych warunkach, zdrowych i szczerych. Ta inna dziewczyna tak naprawde nie odgrywa tu kluczowej roli.

Pozdrawiam.
        • mateoeasy Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 18:07
          . Dziekuje . nasze relacje rzeczywiscie nie sa ok. ktos mi niedawno uswiadomil, ze za duzo opowiadam o tej przyjazni innym ludziom niezawsze pozytywnie. i mysle ze rzeczywiscie potrzebuje takiego czasu by sobie przemyslec jaka jestem przyjaciolka lub bylam.ta wrozba byla naprawde trafna.
          ***Czasem trzeba dlugo isc,aby dojsc do siebie***
    • Gość: gosc Re: kilka wróżb za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 17:19
      jak bedzie miedzy nami??? tomasz 10.01.1975, ewelina 22.12.1986
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 18:07
        :)

Widac, ze teraz nie jest dobrze - pojawia sie rozgoryczenie, zal i poczucie przegranej. Jest miedzy Wami dystans, pozamykaliscie sie - glownie Ewelina, ale widze, ze obie strony. Zwiazek troche chwiejny, tak jakby ktores z Was nie bylo do konca zdeklarowane i pewne, czego chce, mimo oparty na poczuciu szczescia i radosci ze wspolnych chwil - a wiec cieple uczucia sa, tyle ze nie zawsze jest to powod, by sie angazowac. Mam takie wrazenie, jakby Ewelina nie mogla sie zdecydowac i byc moze nawet wybrala cos zamiast Tomasza niedawno, np. przyjaciol, zabawe, co sprawilo troche bolu. I nie mowicie sobie o wszystkim, co powoduje dystans, podejrzliwosc i zal, jesli wyjdzie na jaw cos nieprzyjemnego. Oboje macie inne wizje tego zwiazku i trudno Wam z nich rezygnowac, nie chcecie ustapic w jakiejs kwestii i byc moze ta roznica zdan wlasnie doprowadzila do spiecia i sporu, ktory jest obecnie. W najblizszym czasie zostanie to zalagodzone, bedzie milej i duzo bardziej harmonijnie, dojdziecie do porozumienia, kompromisu. Widac, ze Tomasz ma nadzieje na zrealizowanie jakiegos pomyslu, ale Ewelina sie opiera. Jest to troche walka o wladze. Sytuacja sie uspokoi, ale nie na dlugo. Jako wynik pokazala sie karta Wiezy, a wiec nastapi, za pare tygodni lub miesiecy, przelom w tym zwiazku. Bedzie to ostatecznie dobre dla Was, poniewaz takie oczyszczenie jest potrzebne, by ujrzec prawde, nie budowac zamkow na piasku. A wiec niestety prawdopodobnie oznacza to koniec zwiazku, przynajmniej w formie w jakiej istnial dotychczas.

Pozdrawiam
        • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 18:13
          Ale prosze sie tym tak nie przejmowac, przepraszam jesli bylam zbyt bezposrednia. Nie zawsze wrozby sa trafne, poza tym tarot pokazuje mozliwy, najbardziej prawdopodobny ciag wydarzen, ktoremu mozna zapobiec wlasna wola i czynami, czasem jest to ostrzezenie wlasnie, a czasem zaproszenie do refleksji, czy moze nie lepiej pozwolic niektorym rzeczom odejsc...
    • zagadka.3 Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 17:24
      Kamila 19.12.1978, jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w najbliższym czasie, czy pojawi się ktoś warty zainteresowania? Jak w najbliższym czasie będzie rozwijało sie moje życie zawodowe, czy pojawią się jakieś zmany na lepsze? Pozdrawiam
      • Gość: Renatka Re: kilka wróżb za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 18.05.11, 17:48
        chciałam sie pytac o moją przyszłość, czy wróci do mnie robert? renata 11.05.1971
        dziekuje i pozdrawiam!
        • Gość: brunetkaa Re: kilka wróżb za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 18:27
          Witam, chciałabym dowiedzieć się co wyjdzie pani w kartach na temat swojej sfery uczuciowej? i czy w tym roku sprzedamy dom? 4.06.1979r.
          Z góry dzięki.
          • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:06
            Witam!

Odnosnie domu, to widze, ze duza role odgrywa tu pewna przedsiebiorcza kobieta, byc moze posrednik. Wydaje sie, ze jest taka mozliwosc, ale pojawiaja sie rozne drobne problemy - chyba raczej z ludzmi, i ostatecznie nie widac pieniedzy ze sprzedazy domu. Mysle, ze beda jakies opoznienia, i ktos doradzi, by sie wstrzymac ze sprzadaza i poczekac na lepsza okazje.

Jesli chodzi o sfere uczuc, to widze malo uczuc, ale duzo zamieszania. Mysle, ze ma Pani do czynienia z jakims nieprzewidywalnym mezczyzna i czuje sie bardzo niestabilnie. Byc moze jest to zwiazek ukrywany przed swiatem, jest w nim duzo nerwow i obaw i ogolnie jest meczacy. Widac namietnosc, ale nie widac za bardzo milosci. Jesli myle sie i nie jest Pani w zwiazku, to byc moze mysli Pani o kims, z kim jest w luznej relacji (prawdopodobnie z pracy) i ma mieszane uczucia, co do tego, co chcialaby od tej relacji. Ja mysle, ze Pani powoli bedzie miec dosc takie stanu emocjonalnego i zrobi cos, by zakonczyc te niepewnosc, postawi sprawe jasno, co najprawdopodobniej oznacza pozbycie sie niezdecydowanego goscia. I zajmie sie Pani soba, odzyska spokoj.

Pozdrawiam
        • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 18:51
          Witam Pani Renato!

Zdaje mi sie, ze juz dosc dawno Robert odszedl i Pani juz dlugo cierpliwie czeka, jest wytrwala i ma nadzieje. Robert jest czlowiekiem duzo mniej dojrzalym od Pani i mial jakas potrzebe wolnosci, wedlug niego zwiazek go ograniczal. Byc moze zastanawial sie tez nad jakims wyjazdem, zmiana swojego zycia. On Pania skrzywdzil, mimo to wyczekuje Pani na niego w nadziei, ze on dojrzeje do prawdziwej, glebokiej relacji. Nie jestem pewna, czy on wroci, choc na pewno on o Pani mysli i sie waha - mmowie szczerze, natomiast zdecydowanie czeka Pania milosc i to z docelowym mezczyzna. Mysle tez, ze wiaze sie to z pewnym wyborem uczuciowym - byc moze w gre bedzie wchodzil Robert i ktos inny.

Pozdrawiam
          • Gość: Renatka Re: kilka wróżb za darmo IP: *.dynamic.mm.pl 18.05.11, 18:52
            Dziekuje za odpowiedz, jestem bez niego od 2 miesiecy.
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 18:29
        Witam, pani Kamilo,

O dziwo pojawia mi sie ktos w Pani zyciu TERAZ - tak jakby byla Pani w jakiejs relacji, i wyglada to na dosc stara znajomosc - byc moze w Pani zyciu ciagle jest wazny i obecny ktos z przeszlosci, chociaz te kontakty nie do konca Pania satysfakcjonuja. Nie wiem, czy to mozliwe, ale nawet wyglada mi to na jakies relacje malzenskie, czy urzedowe. Nowa milosc pojawia sie dopiero po zakonczeniu wszelkich pozostalosci po tej wlasnie relacji.

Jesli chodzi o zycie zawodowe, to wydaje mi sie, ze Pani zaluje jakiejs swojej decyzji, bo nie odnalazla sie Pani na drodze, ktora wybrala i czuje sie teraz troche uwieziona, praca po ktorej obiecywala Pani sobie wiele, nie spelnia Pani oczekiwan i nie pozwala sie wykazac. A jest Pani kobieta kreatywna i przedsiebiorcza, ciekawa swiata i nie nadaje sie do monotonnych zajec. Byc moze uczy sie teraz Pani czegos, podnosi kwalifikacje. Widac, ze albo stracila Pani prace, albo wkrotce ja straci, co zreszta i tak wychodzi na dobre. W najblizszej przyszlosci jest bez wiekszych zmian, natomiast pozniej, mysle ze w okresie zimowym moze Pani liczyc na nowe, stale zatrudnienie, prowadzace do satysfakcji zawodowej.

Pozdrawiam.
    • Gość: Ilona Re: kilka wróżb za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.11, 19:05
      Ilona 5.7.1975 Czy zaliczę sobotni egzamin na pozytywną ocenę i czekam na decyzję wykładowczyni czy przepisze mi ocenę z informatyki z licencjatu,czy będzie pozytywnie rozpatrzona?
      Dziękuje za poświęcony czas
      • dwamelony Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:14
        Czy on odezwie sie i czy sie spotkamy?I co z moja pracą dalej będzie....mam szukac nowej?
        Dorota 28.07.67
        Piotr 4.06.72
        • Gość: aneta Re: kilka wróżb za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 19:22
          Witam serdecznie nazywam się Aneta moja data ur to: 14.07.1973, mam pytanie czy mam szansę na to aby kochać i być kochaną?
          • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 20:01
            Witam,

W Pani zyciu juz teraz widac mezczyzne, z ktorym moze Pani stworzyc zwiazek - to ktos mlodszy od Pani, prawdopodobnie spod znaku powietrznego (Bliznieta, Waga lub Wodnik), byc moze troche cyniczny, klotliwy, energiczny. Widac ze macie wspolnych znajomych i w najblizszym czasie czeka Pania swietowanie czegos w tym gronie, razem z nim prawdopodobnie. Karty mowia tez o jakims wyjezdzie i przyspieszeniu spraw w sferze uczuc. Wychodzi Pani spelnienie uczuciowe i to dosyc szybko odczuje Pani znaczna poprawe swojej sytuacji.

Pozdrawiam
        • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:47
          Witam,

W pracy widac chaos i niesnaski, byc moze jakies konflikty, w ktorych czuje sie Pani traktowana nie fair, byc moze za sprawa jakiejs impulsywnej i niezbyt milej osoby, byc moze po prostu czuje Pani, ze musi bardzo sie starac, walczyc o swoja pozycje. Praca zdecydowanie nie jest miejscem sprzyjajacym zdrowiu psychicznemu, jednak niedlugo powinny pojawic sie zmiany, za sprawa madrego, starszego mezczyzny, pojawi sie spokoj. Karty nie zalecaja zmiany pracy poki co, natomiast sugeruja, ze moglaby Pani poradzic sie swojego szefa, kogos na wyzszym stanowisku.

Co do Pani znajomosci z Piotrem, to on wydaje sie byc dominujacym mezczyzna i to on rozdaje karty w Waszej relacji. Zdaje sie, ze on teraz realizuje jakies plany, jest dosyc zajety. Pani natomiast przechodzi jakis kryzys, byc moze spowodowany jego decyzjami. W najblizszym czasie nie widac spotkania i widac jakas znaczaca zmiane w Waszych ukladach, wyglada na to, ze sytuacja sie zmieni o 180 stopni i ta znajomosc na szanse na nowy poczatek, ale to dopiero jak on pozalatwia walsne sprawy i zamknie za soba przeszlosc.

Pozdrawiam
        • zagadka.3 Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 20:25
          Dzięki za postawione karty ;), choć muszę przyznać, ze tak średnio się zgadza. Prosiłaś o informację zwrotną, Ty poświęciłaś swój czas, więc również chcę Ci odpowiedzieć. 1. Sprawy uczuciowe, w moim życiu nikogo obecnie nie ma, a ostatnia znajomość została definitywnie zakończona 2 m-ce temu i nie był to związek urzędowy. Jeśli chodzi o życie zawodowe to rzeczywiście obecnie może jestem średnio zadowolona i rzeczywiście się dokształcam i to na tyle, ale pracuje i myślę że nie grozi mi utrata pracy w miejscu zatrudnienia.
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:19
        Karty mi pokazuja, ze zaliczy cos Pani nie za pierwszym podejsciem - wiec jesli to jest drugie czy trzecie podejscie, to zaliczy Pani, jesli zas pierwsze - moze sie szykowac poprawka. Co do oceny, to wychodzi ze moga byc problemy z tym - jednak jesli bedzie Pani zdeterminowana, to moze dopiac swego.

Pozdrawiam
        • carmen310 Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:44
          Witam serdecznie,chce się dowiedzieć czy zmienie miejsce zamieszkania w niedalekiej przyszłości i czy są mi pisane wyjazdy za granicą. A, moje imie to Karina ur. 20.03.1979.
          • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:53
            Witam,

Pojawi sie opcja zmiany, ale bardziej to beda rozmowy o niej i w rezultacie chyba uzna Pani, ze lepiej sie nie przeprowadzac na razie. Jesli chodzi o zagranice, to jak najbardziej - choc karty wskazuja na koniecznosc uregulowania jakichs kwestii prawnych.

Pozdrawiam
            • carmen310 Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 20:01
              Dziękuje bardzo za informacje, tylko mnie zmartwiło jakie to kwestie prawne. Jeśli można czy mogę się dopytać, czy to nie jest powiązane z Urzedem pracy. Bo czekam na informacje dotyczące pracy. Bardzo bym poprosiła o udzielenie informacji.
          • dwamelony Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:54
            Niesamowite....
            W pracy ciągle jakieś kłótnie i gadanie za plecami.Atmosfere psuje jedna osoba...Zgadza się.Mamy sie przenosic w inne miejsce i tak na prawde nikt nie wie czy ta firma jeszcze bedzie istniała?
            Co do Piotra wszystko się zgadza więc liczę że zgodzi się i to że pozałatwia swoje sprawy i sie odezwie i zmieni....Tęsknie
            Dziękuje za czas poswięcony :)
    • mar_goo Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 19:57
      Witam. To ja również bardzo proszę. Na zdrowy rozum z byłym nic mnie już nie połączy, bo nie chcę, aczkolwiek czy on nie będzie próbował mnie że tak napiszę - nagabywać? Mam dziwne przeczucia. Druga sprawa, czy ja się w końcu zakocham (najlepiej z wzajemnością;))?? Ewelina, 02.11.1979. Bardzo będzie mi miło, jak Pani odpowie! Pozdrawiam!
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 20:27
        Witam,

Wyglada, ze byly da spokoj jednak. Co do zakochania to pojawia sie pewna nowa osoba - rownolatek lub troche mlodszy, cos zupelnie nowego, swiezego, ale to raczej jeszcze nie teraz - byc moze w okolicach zimy-wiosny. Pozdrawiam :)
        • mar_goo Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 20:34
          Oby, oby, oby;-)). Dziękuję bardzo!!!
    • Gość: poziomeczka Re: kilka wróżb za darmo IP: *.ztpnet.pl 18.05.11, 20:03
      beata26,07,1989 czyt rafal 4,11,1973 jest mi pisany jak mnie ocenia?czy jak nie on poznam na stale kogos?do konca zcwerwca mam umowe co bedzie dalje czy wtej bede czy w nowej i jakije dziedzienie>?dziekuje
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 21:00
        Witam,

Karty pokazuja duzo niezdrowych uczuc w Waszym zwiazku na chwile obecna. W najblizszym czasie bedzie jakis postep, cos pojdzie do przodu, byc moze jakis konflikt zostanie konstruktywnie rozwiazany. Jesli natomiast wroca negatywne uczucia, to tarot zaleca sie odciac calkowicie od tej relacji.

Co do pracy to chyba raczej umowa zostanie zerwana, ale pozniej pojawia sie nowa praca, ktora bedzie duzo lepsza.

Pozdrawiam
    • Gość: zaklamny Re: kilka wróżb za darmo IP: *.ztpnet.pl 18.05.11, 20:06
      Marcin 4,11,1973kiedy sprawa z kaminice w poznaniu sie juz wyjasni i juz bedzie decyzja zapadnieta ?bo to sie juz dlugo ciagle>dostane to swa czesc i kiedy?i czy bede kupowal mieszkanie w pozanniu cz yu gdzie indziej?dziekuje
      • Gość: brunetkaa Re: kilka wróżb za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 20:13
        Dziękuje za postawienie kart,jeśli chodzi o uczucia, nie sprawdziło się bo z nikim nie jestem i nikt się nawet koło mnie nie kręci.Wiem że to tylko karty ale i tak dzięki i pozdrawiam.
      • alealejandro Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 21:19
        Sprawa z kamienica powinna sie wyjasnic dla Pana pozytywnie, w okolicach lata. Jesli chodzi o mieszkanie, to jest to poza Poznaniem.

Pozdrawiam
    • alealejandro koniec watku 18.05.11, 20:09
      OK, koncze watek :) Od tego momentu nie odpowiem juz na pytania zadane po tym poscie. Na poprzednie postaram sie odpowiedziec jeszcze dzis.

Pozdrawiam i dziekuje :)
      • Gość: nieznajoma Re: koniec watku IP: *.ztpnet.pl 18.05.11, 21:20
        beata 26,07,1989 ake ja zerwe ta znajomosc??ii poznam kogos czy nie bylo pokazane/fdziekuje
        • alealejandro Re: koniec watku 18.05.11, 21:38
          Rada jest taka, bys zerwala te znajomosc, jesli po okresie poprawy wszytsko wroci do poprzedniego stanu. Karty nie pokazaly, czy kogos nowego poznasz, ale musisz zerwac, jesli bedzie zle.
    • czkowska Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 22:16
      07.09.1986 joanna Moje pytanie dotyczy partnera kiedy spotkam tego włąściwego :) i co z tym którym się teraz spotykam:) I jeszcze jedno pytanie odnośnie pracy czy zostanę na obecnym stanowisku w obecnej czy coś się zmieni:)
      z góry dziękuję
    • joannag81 Re: kilka wróżb za darmo 18.05.11, 22:38
      Prosze Cie o odpowiedz na pytanie, czy uda mi sie kupic apartament (juz zaliczkowany). Mam watpliowsci, bo zeby go kupic, musze sprzedac dwie inne nieruchomosci a czas leci...
      Dzieki za odp
      Joanna, 25.04.1969
    • Gość: Izabella Re: kilka wróżb za darmo IP: *.fbx.proxad.net 19.05.11, 14:35
      Witam
      Od dluzszego czasu walcze z firma ubezpieczeniowa o odszkodowanie.
      Czy mam szanse na wygranie?
      Izabella, 21/03/1945.
      Dziekuje za poswiecony mi czas.
    • Gość: Lisica Re: kilka wróżb za darmo IP: *.pai.net.pl 19.05.11, 20:53
      witam serdecznie, czy uda mi się sfinalizować transakcję sprzedaży domu? czy nadal będe z Marcinem i czy jest szansa na drugie dziecko? pozdrawiam. Monika 31.05.1977
    • Gość: askax33 Re: kilka wróżb za darmo IP: *.bialystok.vectranet.pl 22.05.11, 14:08
      witam, mam na imie Joanna (data urodzenia 09.09.1995) chcialabym sie dowiedziec czy wylecze sie z poprzedniej miłosci i w wakacje poznam kogoś nowego, czy moze wróce do bylego chlopaka?
      • Gość: anna Re: kilka wróżb za darmo IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.05.11, 22:54
        anna 23 08 1972 czy znam juz mężczyzne swojego życia kim on jest starszy mlodszy ? mieszka w Polsce czy za granicą ? pozdrwawiam
    • agrentowy4321 Re: kilka wróżb za darmo 04.03.23, 23:18
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: kilka wróżb za darmo 25.04.23, 08:36
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka