Dodaj do ulubionych

powroze za darmo 3 pierwszym osobom

12.06.11, 17:02
Jak wyzej.
Prosze zadawac jedno pytanie.
Oczekuje tylko odpowiedzi. Czy to co wywroze ma sens.
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.dynamic.mm.pl 12.06.11, 17:07
      czy w glowie Roberta jest pomysl by sie odezwac do mnie, nie mowie ze zaraz teraz. Renata 11.05.1971
      • kaska1603 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 12.06.11, 17:12
        Kiedy wyjde za maż, kiedy poznam przyszłego męża,
        data ur 16.03.1978
        • Gość: iwona Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.dynamic.mm.pl 12.06.11, 17:43
          czy Warszawa będzie dla mnie korzystna do zamieszkania za rok .Iwona
          • debbie11 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 12.06.11, 19:44
            Gość portalu: iwona napisał(a):

> czy Warszawa będzie dla mnie korzystna do zamieszkania za rok .Iwona

No wiec:
            mi nie wychodzi najlepiej. Wyszlo mi,ze nie doroslas jeszcze do tego wyzwania, chociaz pozytywne jest to,ze ograniczenia sa wewnetrzne, nie z zewnatrz. Wiec, ze to dopiero za rok, to moze dojrzejesz. Ale wyszlo mi tez,ze to moze nie dla Ciebie, ze sa inne mozliwosci.
            Przykro mi, ale pytasz, to odpowiadam szczerze. Poprosilam o konsultacje slawna Alealejandro, i oto co napisala:
            "Ogolnie wydaje mi sie, ze Warszawa nie jest calkiem zla, ale rewelacji nie bedzie. Poczatki beda trudne i moga byc problemy z mieszkaniem. Pod wzgledem pracy za to to jest dobre miejsce - wieksze mozliwosci rozwoju w dluzszej perspektywie. Generalnie wychodzi dosc dobrze pod wzgledem zawodowym, a wiec jesli na to sie nastawia, to raczej dobre miejsce, ale jesli chodzi np. o zycie rodzinne, budowanie relacji, to wyglada to nie jest to na to najlepsze miejsce za rok. Zalezy czego tam szuka - jesli chce sie koncentrowac na rozwoju osobistym, karierze, to tak, i to zaprocentuje, ale jesli zycie ukladac, w tym uczuciowe - to za rok tam nie bardzo sie da.
            I jeszcze dopisze, ze ten krol i Papiez sugeruja mi studia - wiec jesli chodzi o wybranie sie na studia, to calkiem dobrze to wyglada."
            Iwono, bardzo prosimy o odpowiedz!
            • Gość: iwona dziekuje za wróżbe IP: *.dynamic.mm.pl 12.06.11, 21:58
              tak chce się skoncentrować na pracy ,mam obawy które mnie ograniczają .wyjeżdżam tam z córka .Studia mam skończone chyba ze coś nowego co mi będzie przydatne w nowej pracy.A jeżeli to na jakie miejsce inne niż Warszawa widziała by mnie pani?
              dziękuje za wróżbę i podpowiedź ,tak jak napisałam mam jeszcze rok do zastanowienia
        • debbie11 Re: dla Kasi 12.06.11, 18:28
          Nie pytalam kiedy-bo,bylam u wielu profesjonalnych wrozek, ktorych przepowiednie sie sprawdzaly, a jednak czas, w ktorym sie mialy spelnic zupelnie sie pokrywal z tym co mowily.
          Wyszlo mi,ze wyjdziesz za maz za bruneta (mysle,ze szczuplego z dosc pociagla twarza). Zapytalam kart,co zrobic zeby wyjsc za maz, zamiast kiedy.
          Karty mowia mi,ze jestes zdolowana sytuacja i radza,zebys absolutnie przestala sie porownywac do innych. W sensie:" nie wyjde za maz, bo nie jestem tak ladna jak x, lub tak otwarta, pogodna jak y." Kazdy ma swoje talenty, swoje wady i zalety i swoj czas. Staraj sie tym tak nie przejmowac. Zyj dniem dzisiejszym, badz bardziej optymistka, a wszystko sie dobrze ulozy.
          • kaska123 Re: dla Kasi 12.06.11, 18:54
            Bardzo serdecznie dziękuję,
            fakt, zawsze porównywałam się do innych, nie potrafiłam żyć własnym życiem, ale zauważyłam ostatnio, że zaczęłam się skupiać na sobie i jest coraz lepiej,
            wiem jak to jest z określaniem czasu, a jeśli mogę zapytać - może czy jest sens pytać - to kwestia miesięcy, lat...
      • debbie11 Re:do Renaty 12.06.11, 17:44
        wychodzi mi,ze tak (ale nie przez telefon) i faktycznie, chyba nie tak od razu.
        Karty radza,zebys byla pozytywna-myslala pozytywnie i na razie zajela sie soba. Myslala o sobie, nie przejmowala sie nim.
        • Gość: gosc Re:do Renaty IP: *.dynamic.mm.pl 12.06.11, 18:47
          Dziekuje bardzo Debbie :)
          mam nadzieje, że tak będzie !
          pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego :)
          • Gość: Karolina Re:do Renaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:57
            Witam, chciałabym sie dowiedziec czy Konrad do mnie wroci?
            pozdrawiam ciepło,
            Karolina
        • Gość: asiaprosi Re:do Renaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 09:04
          witam czy my z mezem sie wybudujemy i czy mężowi uda się z firmą asia 110382

ja jestem obecenie podłamana, wypowiedzieli nam mieszkanie i będę musiała zamieszkać z teściowa rodziców mam daleko. Na obecna chwilę zajmuję sie dzieckiem. nie usmiecha mi sie mieszkać z teściową niby nie jest zła ale wiadomo. Mam strasznego doła, bo ani kasy ani własnego kąta.
      • Gość: BEATA1212 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.centertel.pl 12.06.11, 20:11
        Beata 12 12 1976 - syt. finansowa ???
        • debbie11 Re:Beata 14.06.11, 21:24
          Jakiejs dramatycznej poprawy w najblizszym czasie nie widze, ale nie poddawaj sie. Jesli masz prace, to napewno nie rzucaj jej teraz! Jesli nie masz, to szukaj dalej. Nie poddawaj sie. Zachowaj balans-nie zalamuj sie,zamiast sie przejmowac,ze jest zle, rob cos w celu poprawienia sytuacji.
          Zwracaj uwage na sny, moze przyjdzie jakas podpowiedz we snie. Zanim zasniesz, popros kogos zmarlego z rodziny, albo przewodnika, zeby dal Ci wskazowke we snie co zrobic,zeby poprawic sytuacje.
    • a51 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 12.06.11, 17:45
      Jak wygląda w/g Ciebie moja osobowość?
      • debbie11 Re: a51 14.06.11, 21:32
        a51 napisała:

> Jak wygląda w/g Ciebie moja osobowość?

Lubisz sie ladnie ubierac, zwracasz uwage na wyglad i dobor kolorow.
        Nie pokazujesz zlosci. Wsciekasz sie w sobie, zamiast wyrazic uczucia.
        Jestes pracowita. Wiesz,ze sukces osiaga sie sumienna praca i ze to zabiera czas.
        Jestes romantyczna. Albo wlasnie weszlas w nowy zwiazek, albo masz dobry zwiazek z partnerem.
        ?
    • Gość: Renata Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: 89.28.231.* 12.06.11, 18:39
      Czy karty powiedzą co jest ze mną nie tak, ze ciagle nie uklada mi sie w zyciu uczuciowym? A moze widzą "tego" faceta na horyzoncie? Data ur. 05.06.1981
      • Gość: Renata Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 15:15
        Mi powróż, a na pewno ci powiem czy to co napiszesz ma sens.
    • przemek7532 Czy będę jeszcze.. 12.06.11, 19:14
      CZY BĘDĘ JESZCZE Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ PATRYCJĄ?CZY SIĘ ZEJDZIEMY?
      • debbie11 Re: dla Przemka 13.06.11, 00:08
        przemek7532 napisał:

> CZY BĘDĘ JESZCZE Z MOJĄ DZIEWCZYNĄ PATRYCJĄ?CZY SIĘ ZEJDZIEMY?

Wyszlo mi,ze tak, tylko musisz w to wlozyc troche pracy, ale szansa na pewno jest. Ona sie chyba czuje zraniona przez Ciebie.
        Z jakich jestescie znakow?
        • przemek7532 JA RAK 13.06.11, 09:06
          JA RAK 13,071975 ,ONA LEW 31,07,1984.A JAK WYGLĄDA MOJA SYTUACJA FINASOWA?
    • Gość: Lisica773 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.pai.net.pl 12.06.11, 20:40
      witam, czy sprzedam dom? jesli tak to w jakim okresie czasu? pozdrawiam.
      • debbie11 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 14.06.11, 21:38
        Gość portalu: Lisica773 napisał(a):

> witam, czy sprzedam dom? jesli tak to w jakim okresie czasu? pozdrawiam.

mysle, ze tak i to calkiem korzystnie. Z tym,ze wychodzi mi, ze dopiero na wiosne.Ale moze do wiosny!? Czy to ma sens?
    • Gość: monika Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 21:39
      Kiedy w moim zyciu pojawi się mężczyzna Monika
      • debbie11 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 14.06.11, 21:56

Gość portalu: monika napisał(a):

> Kiedy w moim zyciu pojawi się mężczyzna Monika

Kiedy, to nie wiem, ale mam wrazenie,ze bedzie to facet z drogi. Tzn. bedzie z innego miasta niz Ty, albo poznasz go na wyjezdzie. Rada: badz odwazna! silna! Nie badz niesmiala! Jak poznasz faceta, ktory Ci sie spodoba, rozmawiaj pewnie, mow z pewnoscia siebie. (Oczywiscie w granicach rozsadku!)
    • Gość: Kate Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 08:29
      Czy jest obok mnie osoba która traktuje mnie jak przyjaciela??
      • kaska1603 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 13.06.11, 09:51
        Dziękuję :)))
        a czy moge zapytać czy to może być kwestia miesięcy czy lat

pozdrawiam

>>>>>>>>>Nie pytalam kiedy-bo,bylam u wielu profesjonalnych wrozek, ktorych przepowiednie sie sprawdzaly, a jednak czas, w ktorym sie mialy spelnic zupelnie sie pokrywal z tym co mowily.
        Wyszlo mi,ze wyjdziesz za maz za bruneta (mysle,ze szczuplego z dosc pociagla twarza). Zapytalam kart,co zrobic zeby wyjsc za maz, zamiast kiedy.
        Karty mowia mi,ze jestes zdolowana sytuacja i radza,zebys absolutnie przestala sie porownywac do innych. W sensie:" nie wyjde za maz, bo nie jestem tak ladna jak x, lub tak otwarta, pogodna jak y." Kazdy ma swoje talenty, swoje wady i zalety i swoj czas. Staraj sie tym tak nie przejmowac. Zyj dniem dzisiejszym, badz bardziej optymistka, a wszystko sie dobrze ulozy. >>>>>>>>>>
        • Gość: Sylwuś Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.play-internet.pl 13.06.11, 19:44
          Witam . Kiedy zajdę w ciążę? czy w najbliższym czasie ? 16.09.1986r.
          dziękuję.
    • Gość: Buu... Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 22:15
      Czy ON (27.12.67) pokona swój strach i blokady przed bliskością? Otworzy się emocjonalnie? Pozdr.
      • Gość: lilka Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 22:18
        Jak naprawdę postrzegają mnie w pracy?
      • Gość: Buu... Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.play-internet.pl 15.06.11, 06:45
        Zapomniałam dodać... Czy ON kogoś ma?
    • bogusia1971 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 14.06.11, 22:30
      Witam serdecznie .Mam na imię Bogusia ur. 1971 lipiec 03 mam takie pytanie czy bedę jeszcze w związku jakim.
    • Gość: anna_46 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.11, 00:08
      Pomimo tego, że miały to być trzy osoby, widzę że nadal można zadawać pytania.
      Spróbuję więc i ja.
      Proszę mi powiedzieć, w jakich okolicznościach spotkam miłość swego życia?
      Anna
    • mama_madzia76 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 16.06.11, 08:40
      jak ułożą sie moje sprawy finansowe? Magdalena 16.09.1976
    • przemek7532 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 16.06.11, 08:58
      JAK WYGLĄDA MOJA PRZYSZŁOŚĆ FINASOWA?
      • kaska123 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 16.06.11, 10:31

wszem pytania mozna zadawać, ALE PO CO, skoro autorka napisała, ze powróży tylko 3 osobom i tak zrobiła, już jej tu nie ma

<<<<<<Pomimo tego, że miały to być trzy osoby, widzę że nadal można zadawać pytania.
        Spróbuję więc i ja.
        Proszę mi powiedzieć, w jakich okolicznościach spotkam miłość swego życia?
        Anna<<<<<<<<<<<<<<
        • debbie11 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 16.06.11, 13:54
          kaska123 napisała:

>
          > wszem pytania mozna zadawać, ALE PO CO, skoro autorka napisała, ze powróży tylk
          > o 3 osobom i tak zrobiła, już jej tu nie ma

Zwlaszcza,ze nikt mi nie odpisuje, a tylko o to prosilam.

• Gość: anna_46 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 20:50
            Ja zawsze odpisuję, ale jakoś tu na forum nie mam szczęścia, aby mi jakaś wróżka odpowiedziała na pytanie ;(
          • kaska1603 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 16.06.11, 22:01
            Ja odpisałam, ale nie bardzo moge się odnieść do odpowiedzi póki co.
        • przemek7532 RE 17.06.11, 15:51
          A MO ZE ZNASZ KOGOŚ KTO SIĘ WRÓŻBAMI NA TYM FORUM?
          BIALKOWSCY75@WP.Z GÓRY DZIEKUJE
    • Gość: Buu... Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.hestia.pl 16.06.11, 14:24
      Ja odpiszę :)
      • Gość: gosc ja odpisalam IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.11, 19:24
        Tak mi napisałas :
        wychodzi mi,ze tak (ale nie przez telefon) i faktycznie, chyba nie tak od razu.
        Karty radza,zebys byla pozytywna-myslala pozytywnie i na razie zajela sie soba. Myslala o sobie, nie przejmowala sie nim.

Odpisałam :) Renata
    • bogusia1971 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 16.06.11, 21:49
      Bardzo proszę o wróżbę i na pewno odp.czy ma sens bogusia ur.1971 lipiec 03 czy będę jeszcze w związku i co będzie z moją pracą.Pozdrawiam i będę czekać na odp. Dziękuję z góry.
      • Gość: wróc do nas Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom IP: *.play-internet.pl 22.06.11, 00:23
        wróc do nas Debbie
        • debbie11 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 22.06.11, 19:18
          :)
    • agrentowy4321 Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 04.03.23, 22:56
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: powroze za darmo 3 pierwszym osobom 25.04.23, 08:12
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka