to.ja.anna Re: wróżba za darmo:) 18.07.11, 20:13 Proszę mi powiedzieć, czy spotkam jeszcze miłość swojego życia. Jeśli tak, to w jakich okolicznościach i kiedy? Bardzo dokucza mi samotność... :( Anna, ur.24.02.1965 Z góry dziękuję za poświęcony czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.11, 20:17 czy jest mi przeznaczona renata 11.05.1971? dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
5273asia Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 21:08 witam serdecznie, Zakończył sie 4 letni zwiazek, z czym nijak nie moge sie pogodzic. niby jest nadzieja, ponoc potrzebuje czasu do przemyslen na spokojnie - kontaktu nie ma telefon wylaczony. jest jakas nadzieja na rozmowe spotkanie i odbudowe tego co byko? Odpowiedz Link Zgłoś
5273asia Re: 5273asia 22.07.11, 06:32 Witam, powód rozstania był taki jak oboje znamu czy widzi Pani coś więcej? jak Jego kontakty z rodziną, tj dzieci i zona? jakikolwiek kontakt jest zerwany? moje życie ułoży się jakoś spokojnie? dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 to.ja.anna 18.07.11, 21:48 Czy to będzie miłość życia to nie wiem, ja sądzę że raczej zacznie się od przyajźni, że ta znajomość będize się przekształcać. Anno, nie będziesz samotna, ale to jeszcze trochę potrwa, zanim spotkasz przjaciela na resztę życia. I wazna wiadomość od kart: zmień swoje nastawienie do życia społecznego i uczuciowego. Musisz wprowadzić zmiany radykalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 22:13 Czy w tym roku wyprowadzę się z domu rodzinnego i zamieszkam ze swoja "połówką" ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.anna Re: to.ja.anna 19.07.11, 16:52 Dziękuję za szybką odpowiedź. Trochę się podbudowałam :) i faktycznie wiem, że powinnam zmienić moje nastawienie i myślenie. Powoli to robię, to wyszło samo z siebie, życiowa "konieczność". Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: wróżba za darmo:) IP: *.ztpnet.pl 18.07.11, 22:46 pani mi nei odpsiala Beata 26,07,1989 kiedy poznam kogos na swej drodze zycai?bedzie to juz ten mi pisany?niedawno rzoeszlam sie zrafalem io kiedy ui wjakiej branzy znajde prace Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 mala mi 18.07.11, 22:49 nie tak prędko znajdziesz swego męża. następny wcale nie okaże się tym na zawsze. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosba Re: mala mi IP: *.centertel.pl 18.07.11, 23:40 Czy kiedykolwiek zostanę matką? Czy pisane jest mi dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosba Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 18.07.11, 23:43 Przepraszam, nie powinnam się pod tym watkiem udzielac. Mam na imię Kasia - czy bede matka, czy jest mi pisane dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaFasolka Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.11, 23:54 Dobry Wieczór.. chciała bym się dowiedzieć kiedy stworzę udany związek z przyzwoitym mężczyzną i czy w ogóle to nastąpi, bo mam wątpliwości ;) całusy Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 11:47 w przyszłym roku się zakochasz za dwa lata będziesz już wiedzieć jak potoczy się Twoje życie:) Wróżba pomyślna. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Mała FAsolka to wiadomość do Ciebie była 21.07.11, 11:50 dobra-wrozka1 napisała: > w przyszłym roku się zakochasz za dwa lata będziesz już wiedzieć jak potoczy si > ę Twoje życie:) Wróżba pomyślna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedząca Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 23:58 Ja też ponawiam pytanie. O pracę. Czy znajdę coś lepszego? Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 niewiedząca 21.07.11, 23:08 trudna odpowiedź. A czy intensywnie szukasz? Praca ma być zgodna z Twoja osobowością i kobiecością. Finansowo będzie lepiej. Znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonn9 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 11:06 ja chciałabym wiedziec czy bede w szczesliwym zwiazku czy kogos poznam,,(lub znam taka osobe) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lil-ka Re: wróżba za darmo:) 19.07.11, 11:13 ja mam kilka pytań, mam nadzieje, ze uzyskam na wszystkie krótkie odp i już niedługo będę mogla odpisać, czy wrozby sie sprawdzily. 1. Czy w moim zyciu sprawy sie wkrotce wyklaruja, czy tez bedzie gorzej? 2. czy zobacze sie wkrotce ze swoim partnerem? 3. czy mówił prawdę, opowiadając mi o swoim byłym małżeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 li-lka 21.07.11, 13:55 witam. pyt.2 od Twoich starań spotkanie zależeć będzie. Tak pyt.3 on ma destruktywny wpływ na zwiazki jeśli obwinił żonę to wybiela się, a pewno ma swój udział w tym co było i jest, oraz będzie. nie jest bez skazy. pyt.1 Będzie lepiej. Masz teraz szanse na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta28 Re: wróżba za darmo:) IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 11:33 Dziękuje bardzo.Troszkę się zmartwiłam to fakt bo nie wiem jak rozumieć <troche pozniej niż Pani planuje>:) czy jest to kwestia paru miesięcy?czy lat? Muszę trochę odpuścic, bo za bardzo to wszystko przeżywam. Jeszcze raz dziękuje i serdecznie pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
agawa22 Re: wróżba za darmo:) 19.07.11, 14:07 Witam bardzo prosze o wrózbę jak będzie wygladała sytuacja mojej rodziny Czy mój partner będzie pracował itp I czy slub to dobry pomysł? Dziekuję i pozdrawiam B Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 agawa22 21.07.11, 11:45 ślub na teraz to nie jest dobry pomysł. co do pracy, to są tu trudności. Niech weźmie się w garść i wywalczy swój rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa22 Re: agawa22 21.07.11, 19:18 Witam serdecznie Dobra-wrózka zasmuciłam sie tą wrózbą, czy my nie pasujemy do siebie? Czy bedziemy razem? Juz mamy date slubu... A z pracą , czy oznacza to że on ma robić to co robi tylko bardziej konsekwentnie?czy może ma szukac czegoś innego i kiedy polepszy sie coś zawodowo? A czy ja robię zawodowo to co powinnam? Dziekuje i pozdrawiam dobra-wrozka1 napisała: > ślub na teraz to nie jest dobry pomysł. > co do pracy, to są tu trudności. Niech weźmie się w garść i wywalczy swój rynek > . Odpowiedz Link Zgłoś
flawia67 Re: wróżba za darmo:) 19.07.11, 19:23 ok, zadaje pytanie...: Czy wreszcie poznam kogos sensownego i kiedy? Moja data ur 11.02.1967r - o ile potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farat11 Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 22:03 Czy Radek i ja będziemy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farat11 Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 22:21 ja 11.07.83 on 24.06.76 Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 farat11 21.07.11, 11:43 a takie zwykłe "witam" "pozdrawiam" nie zmieściło się już w ramce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukris ponownie IP: *.dynamic.mm.pl 19.07.11, 22:33 Witam, Lucyna 6.11.1980 i Piotr 16.7.1971 czy mamy jeszcze szansę być razem? Jeśli nie to czy kiedy moje życie uczuciowe osiągnie stabilizację. Proszę bardzo o odpowiedź i dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 lukris 21.07.11, 11:41 ja bym na ten związek nie stawiała, zanacznie się od siebie różnicie. w tym roku jeszcze powinnać zaprezentować siebie najlepiej. Za dwa lata nowa droga nowe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukris Re: lukris IP: *.dynamic.mm.pl 27.07.11, 20:44 Dziękuje bardzo za odpowiedź, czekam z nadzieją na nową miłość i nowe życie, bo ta z Piotrem bardzo mnie podłamała a wiązałam z nim bardzo duże nadzieje, mam nadzieję że te dwa lata szybko miną;) Jeśli Pani spojrzy raz jeszcze tutaj, to co to oznacza że "w tym roku jeszcze powinnać zaprezentować siebie najlepiej"? Pozdrawiam i bardzo bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1971 Re: wróżba za darmo:) 20.07.11, 10:32 Witam serdecznie zostałam pominięta dwa razy ale proszę nawet nie odp. domyślam się ze na starość zostanę sama . Może Pani ciężko było napisać nie chciała mi Pani robić mi przykrości ale nie załamuje się tym takie jest życie.POZDRAWIAM;) wiem Odpowiadam na wybrane pytania Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 bogusia1971 21.07.11, 11:36 Moja droga mam nadzieję, że nie wróżysz sobie samotności na podstawie tego, ze Ci nie odpisałam. Jesteś samotna, tak się czujesz. Ale nie jest to Twoim przeznaczeniem. Zakochasz się z wzajemnością i jest możliwość że związek przetrwa próbę czasu. Miłość przyjdzie w przyszłym roku! I czekam na wiadomość od Ciebie! W tym roku masz zacząć nowy etap, śpiesz się kochana, bo masz mało czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1971 Re: bogusia1971 21.07.11, 22:05 Witam serdecznie .Tak jestem samotna nie mam drugiej połówki i bardzo mi dokucza samotność jestem wesołą dobrą kobieta i tak jakoś to wszystko mi się nie układa .NIE ROZUMIE PROSZĘ MI POMOC CO TO ZNACZY CZY JA JESTEM NA COŚ ŚLEPA W tym roku > masz zacząć nowy etap, śpiesz się kochana, bo masz mało czasu:)Zmiana mieszkania mnie nie czeka jedynie co to praca ponieważ pracuje bez umowy i szukam innej pracy,w miarę możliwości proszę pomoc mi .BARDZO DZIĘKUJE ZA ODP.ŻYCZĘ PANI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUŻO ZDROWIA.POZDRAWIAM:) OBY TA WRÓŻBA MI SIĘ SPRAWDZIŁA TEGO JA SOBIE ŻYCZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
energy_fresh Re: wróżba za darmo:) 20.07.11, 12:07 Droga dobra_wróżko. Śledzę Twój post od jakiegoś czasu i mam nadzieję, że może dostanę jakąś odpowiedź. Chciałabym się Ciebie zapytać jak widzisz mój związek z Michałem? Moja data urodzenia 7.01.1987r. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 energy_fresh 21.07.11, 11:39 Michał myśli o pieniądzach pracy nie o ślubie a o to Ci chodzi, prawda? Uparty młody człowiek. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wróżba za darmo:) IP: *.play-internet.pl 13.09.12, 22:48 Droga dobra_wróżko. Śledzę Twój post od jakiegoś czasu i mam nadzieję, że może dostanę jakąś odpowiedź. Chciałabym się Ciebie zapytać czy wybuduje swój własny, spokojny dom? Asia 15.12.1975 Tomasz 21.01.1971 Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 14.09.12, 08:51 Gość portalu: asia napisał(a): > Droga dobra_wróżko. Śledzę Twój post od jakiegoś czasu i mam nadzieję, że może > dostanę jakąś odpowiedź. Chciałabym się Ciebie zapytać czy wybuduje swój własny > , spokojny dom? > Asia 15.12.1975 > Tomasz 21.01.1971 Jest osoba, która tym planom przychylna nie jest. A wręcz dwie. jedna starsza kobieta i postać młodsza od Ciebie, Przedsięwzięcie trudne do spełnienia moja droga. Myślę że trzeba te plany raz jeszcze przemyśleć bo wiele przeszkód masz w tym przedsięwzięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 09:54 Jak potoczy się moje życie uczuciowe ?? Czy będę z Krzysiem ? Zostawił mnie, bo nie wie czy mnie kocha ? Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 paulisia.11 21.07.11, 13:51 witaj:) Na Krzyśka nie stawiaj. zakochasz się jeszcze w kimś, z kim stworzysz pełną rodzinę. Nowa droga przed Tobą, a więc nie ma mowy o powrocie do byłych związków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil-ka Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 12:35 witam raz jeszcze, widzę, że są juz prawie wszystkie odpowiedzi, czy zostałam celowo pominięta? Odpowiedz Link Zgłoś
paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 13:00 Przepraszam bardzo, że się nie przywitałam. Witam serdecznie. Bardzo proszę o wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 13:52 Przepraszam bardzo, że się nie przywitałam. Witam serdecznie. Bardzo proszę o wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
lil-ka Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 14:06 bardzo dziękuję za wróżbę, na pewno niedługo potwierdzę trafność :) co do pytania 3, on siebie nie wybielał, mówił, ze 2 strony przyczyniły się do rozpadu małżeństwa, bo nie były dopasowane i brakowało miłości, a z czasem nawet szacunku, tylko tak naprawdę nie wiem, czy tej miłości faktycznie nie było od strony ex i czy ona tez miała swój wpływ przy rozpadzie ich związku, bo strasznie mnie meczy to, ze może została zraniona i oszukana? a karmy wolałabym uniknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 15:46 ów brak miłości odebrałam jako gwałtowność w związku. i może delikatnie mówił o tym ujmując to pod stwierdzenie "braku szacunku" Odpowiedz Link Zgłoś
paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 14:00 Dziękuje Ci dobra-wróżko. Na razie nie mogę się z tym pogodzić, bo nadal go kocham :( A czy mogłabyś jeszcze wywróżyć czy Krzysiek pójdzie do więzienia ? I kiedy poznam tego jedynego ? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonn9 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 14:25 a ja :( poprosze ,chcem wiedziec czy kogos poznam i sie zakocham jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 15:47 Oczywiście, że tak, wydaje się, że jeszcze ten rok da Ci szansę ale nie będzie to jeszcze związek konkretny docelowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonn9 Re: pozdrawiam również :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonn9 Re: pozdrawiam również :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 15:59 czyli nie zakocham sie z wzajemnością ..o małzenstwie nie ma mowy? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: pozdrawiam również :) 21.07.11, 16:14 nie- w tej chwili. Ale będziesz mieć swoje udane życie rodzinne. Potrzeba więcej na to jednak czasu niż kilka, kilkanaście miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonn9 Re: pozdrawiam również :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 16:28 dziękuje ,, Odpowiedz Link Zgłoś
paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 16:24 Dobra-wróżko proszę odpowiedz mi jeszcze na moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonn9 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 16:36 chyba zadna wrózka nie powie "nigdy nie wyjdziesz za maz ,,itd bo tego nie moze powiedziec tak myśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 21.07.11, 16:38 Witam serdecznie, Mam pytanie - w ostatnich latach moje życie jest pasmem nieszczęść - w uczuciach, pracy i zdrowiu. Chciałabym zapytać się, czy coś w moim życiu się zmieni, bo czasem po prostu już mi się odechciewa. Jestem sama, na nikogo nie mogę liczyć i mimo, że staram się i próbuję, nic w życiu mi się nie udaje, a samotność jest dla mnie koszmarem. Bardzo dziękuję z góry i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil-ka Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 16:51 Dobra Wróżko, muszę przyznać, ze zaintrygowały mnie Twoje słowa ''ma swój udział w tym co było i jest, oraz będzie'", czy możesz zdradzić do czego się one dokładniej odnoszą, co jest i będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta 03.07.195 Re: wróżba za darmo:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 17:00 Witam chciałabym wiedziec czy dojde do zdrowia i czy bede jeszcze pracowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Elżbieta 03.07.195 21.07.11, 22:25 Droga Elżbieto na pewno nie pogorszy się Twój stan i widzę poprawę, ale na aktywność zawodową nie stawiaj. Nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:07 Mam do Pani ogromną prośbę, czy mogłaby Pani sprawdzić w kartach, czy mój przełożony Andrzej D. straci na początku sierpnia stanowisko? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja, bo wraz z jego odejściem moje stanowisko zostanie przeniesione/zlikwidowane. Chciałabym się przygotować na problemy. Paulina 02.12.1981. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Paulina 21.07.11, 22:26 Widzę zmiany w pracy, więc szykuj się na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 23:28 Ślicznie Pani dziękuję za odpowiedź:))) Wiem na co się nastawić. Czytając Pani wróżbę od razu poczułam, że jest bardzo trafna i że się sprawdzi! A czy mogłaby Pani mi powiedzieć, kiedy mam się spodziewać tych zmian? Czy już w najbliższym czasie - np. w ciągu 2-3 tygodni? Byłabym Pani bardzo wdzięczna, gdyby mogła mi Pani odpowiedzieć na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
energy_fresh do dobrej wróżki 21.07.11, 19:15 Kochana dobra wróżko. Dziękuję Ci za odpowiedź. Niestety, ale to co powiedziałaś jest prawdą i to w 100%. Bardzo dziękuję jeszcze raz za poświęcony mi czas. Pozdrawiam i samych pogodnych dni życzę. Energy_fresh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleranek Re: wróżba za darmo:) IP: *.icpnet.pl 21.07.11, 20:08 Witam, Mój mały świat w przeciągu jakiegoś czasu bardzo się pozmieniał. Wyprowadza się moją przyjaciółką i wraca do rodzinnego miasta, gdyż jest zakochana i planuje założyć rodzinę. A ja zostaję sama stąd moje pytania... Proszę mi napisać w przeciągu jakiego czasu znajdę miłość? Czy może to jest ten chłopak z którym pracuję??Czy w ogóle ktoś na mnie czeka? Czy mam zmienić prace?? A konkretnie czy mam się wyprowadzić z miasta w którym aktualnie pracuję i wrócić do rodzinnej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovely Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:49 Droga Wróżko czy będzie mi dane zostać mężatką i jeśli tak to kiedy to nastąpi? Czy mam na to szanse w ciągu najbliższych dwóch lat? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam :) Lovely Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 lovely 21.07.11, 22:22 2 do 2,5 roku i miłość jak na dłoni widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 teleranek 21.07.11, 22:21 2013 rok jest dla Ciebie punktem zwrotnym, wówczas pojawi się ta prawdziwa miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele Re: teleranek IP: *.icpnet.pl 21.07.11, 22:27 a co ze zmianą miasta?? mam wracać do rodzinnych stron - czy zostać tu gdzie aktualnie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś