Dodaj do ulubionych

wróżba za darmo:)

• Gość: Magdalena Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.11, 21:29
      Witaj Wróżko

Mam na imię Magdalena ur.29.05.1979. Proszę zerknij w karty i powiedz czy uda mi się otworzyć na miłość ? I ten , którego spotkałam ostatnio jest wart tego ( gdzieś daleko ma żone i dziecko ) ale już dawno nie mieszkają ze sobą . Czy może warto jeszcze zaczekać ? Tylko jak długo.
      Pozdrawiam Cię serdecznie.
      MJgda
      • dobra-wrozka1 Magdalena 21.07.11, 22:24
        Jemu nie ufaj do końca. na tę miłość nie stawiaj.
        Na razie nie widzę szans na związek bardziej konkretny.
        • Gość: Magdalena Re: Magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 13:49
          Bardzo smutne, szkoda, ale dziękuję za wróżbę.
          • dobra-wrozka1 Re: Magdalena 23.07.11, 15:48
            Szkoda czasu na smutki
            Staraj się już od teraz aby to się zmieniło. Wypatruj nowej znajomości, nie patrz na to co nie daje Ci szczęścia uczuciowego.
    • 4_martyna Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 21:35
      Witaj dobra_wróżko.
      Nazywam się Martyna ur. 15.02.1993 r. chciałabym wiedzieć czy zdam maturę ?
      Z góry dziękuję za odpowiedź.
      • dobra-wrozka1 4_martyna 21.07.11, 22:17
        Z całego serca Ci tego życzę.
        Ale..będziesz musiała się mocno uczyć. Są tu przeszkody. Weź się za ten przedmiot który najwiecej trudności Ci sprawia inaczej czeka Cię poprawka.
        • Gość: niewiedząca Re: 4_martyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 22:52
          Dobra wróżko. Dlaczego mi nie odpowiedziałaś ? Buuu!
          • Gość: niewiedząca wróżba za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 12:06
            To nie było do Martyny,oczywiście:-)tylko do Dobrej Wróżki:
          • dobra-wrozka1 niewiedzaca 22.07.11, 12:39
            odpowiedziałam:)
            • Gość: niewiedząca Re: dobra wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 23:24
              Dzięki. Finansowo będzie lepiej,bo jestem już po egzaminach i wiem,że będę miała stypendium:-)) Jeżeli chodzi o intensywne szukanie to ....faktycznie...intensywnie to tylko myslę...czego chcę . Czy czekać rok do skończenia studiów i szukać w tym kierunku- pedagogicznym, czy już próbować zmienić tą beznadzieję,którą mam -pół etatu w sklepie?? Tego najbardziej nie wiem.Mam wykształcenie ekonomiczne i już trochę lat:-))życia.
              • dobra-wrozka1 Re: dobra wróżka 23.07.11, 09:50
                pracy intensywnie szukaj. nie czekaj
                • Gość: niewiedząca Re: dobra wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 20:38
                  Dzięki, pozdrawiam:-)
                  • krackowa Re: dobra wróżka 24.07.11, 21:00
                    Dobra wróżko, jeśli możesz to proszę o odpowiedź na dwa pytania:

1.Czy partner z którym jestem to ten jedyny i mający szczere zamiary wobec mnie?
                    2. Jakie są szanse na znalezienie przeze mnie lepszej pracy niż obecna? Warto szukać, czy lepiej na razie pracować w obecnej?
      • 5273asia Re: wróżba za darmo:) 22.07.11, 06:37
        Witam,
        powód rozstania był taki jak oboje znamu czy widzi Pani coś więcej?
        jak Jego kontakty z rodziną, tj dzieci i zona?
        jakikolwiek kontakt jest zerwany?
        moje życie ułoży się jakoś spokojnie?
        dziękuję i pozdrawiam
    • paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 21.07.11, 23:41
      Witaj dobra wróżko.
      Powiedziałaś, że mam nie stawiać na Krzyśka (ur. 02.04.1987 r.), ale mi na nim strasznie zależy dlatego bardzo proszę powiedz czy pójdzie do więzienia. Jeśli naprawdę nie jesteśmy sobie pisani to kiedy zakocham się w kimś innym i ile będę miała dzieci ?
      • gosia20.o Re: wróżba za darmo:) 22.07.11, 10:48
        Dobra wrózko mam pytanie jak mi sie ułozy ze Sławkiem ur.20.09.1977 i ja Małgorzata ur.25.04.1981?czy jest mi pisany?czy mnie kocha?ile bedziemy mieli dzieci?pozdrawiam
        • Gość: Paula Bardzo proszę dobrą wróżkę o odpowiedz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 22:03
          Witam
          1.Czy w najbliższym czasie uda mi się znaleźć pracę? Jeśli tak to czy będzie tam w porządku atmosfera?
          2. Czy będę miała w najbliższym czasie dom?
          3. Jak ułożą się moje relacje z obecnym chłopakiem?
          Dziękuję za odpowiedz
          Pozdrawiam
          • Gość: lovely Re: Bardzo proszę dobrą wróżkę o odpowiedz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 22:17
            Dobra Wróżko napisałas ze ze dwa dwa i pol roku widzisz milosc jak na dloni - bardzo mnie to ucieszylo :))) a czy moge dopytac czy to bedzie ktos kto juz jest w moim zyciu czy moze ktos kogo dopiero poznam? i jeszcze jedno pytanko mam nadzieje, ze nie przeginam, ale bardzo bym chciala wiedziec kiedy zostanę mamą :)
            pozdrawiam gorąco :)))))
            Lovely
            • Gość: Tami Do Jupiteri IP: *.kalisz.mm.pl 23.07.11, 10:05
              Witaj

Mam pytanie czy mogłabym skorzystać z Twoich usług wróżbiarskich za opłatą.

Pozdrawiam
              • Gość: Tami Re: Do Jupiteri IP: *.kalisz.mm.pl 23.07.11, 10:17
                Przepraszam pomyliłam posty prośbę mam do Jupiteri.
              • dobra-wrozka1 Re: Do Jupiteri 23.07.11, 10:41
                Nie jestem Jupiteria:)
    • Gość: Paulina Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 11:24
      Dobra Wróżko, napisałaś mi, że czekają mnie zmiany. Bardzo Cię proszę powiedz mi, czy to już będzie w najbliższym czasie, tzn, czy w ciągu 2-3 tygodni zostanie odwołany mój przełożony Andrzej D. Bardzo Cię proszę o odpowiedź.
      • almanachy Re: wróżba za darmo:) 23.07.11, 17:06
        Kim będzie kolega/przyjaciel, którego spotkam, po czym go poznam?
    • Gość: anna Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 23.07.11, 17:43
      Witaj dobra wróżko (oby;),
      moje życie od lat się nie zmienia, a nie do końca jestem zadowolona z obecnej sytuacji (dotyczy to i związku i pracy/finansów). Niby nie jest źle, ale czuję, że mogłoby być lepiej, jest jakaś duża stagnacja.
      Będę bardzo wdzięczna za wróżbę, jeżeli coś możesz u mnie zobaczyć.
      Pozdrawiam,
      Anna 750608
      • Gość: karolka88 Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 18:37
        karolina 29.12.1988 czy w tym roku spotkam swoja miłość na drodze??
        pozdrawiam bardzo serdecznie
        • Gość: Irena Re: wróżba za darmo:) IP: *.131.219.91.ip4.hardcom.pl 23.07.11, 23:01
          Witam serdecznie.Chciałam zapytać o swoje życie osobiste ,co mnie czeka i czy poradzę sobie w pracy.Dziękuję i pozdrawiam:)
      • dobra-wrozka1 Anna 25.07.11, 15:17
        Powinnaś cieszyć się ze stagnacji. Z czasem zrozumiesz.Zmiany pozytywne w pierwszym rzędzie widzę w finansach.
        Partner chyba nie jest szczytem marzeń...
        • Gość: anna Re: Anna IP: 31.61.21.* 26.07.11, 00:20
          dziękuję,
          od lat jest dobrze pod pewnymi względami, ale nie pod każdym (taki związek bardziej przyjacielski, jeśli wiesz, co mam na myśli);
          czy wiadomo kiedy nastąpi ta zmiana w finansach?
          • Gość: anna Re: Anna IP: *.centertel.pl 29.07.11, 16:17
            dobra wróżko, przyszło mi do głowy następujące pytanie w związku z opisaną sytuacją: czy powinnam coś zmienić, czy pozostać bierna?
            będę wdzięczna za odpowiedź, ale jeżeli jej nie dostanę to i tak dziękuję za poprzednią wróżbę
    • Gość: B.... Re: czy... IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 00:05
      Czy kiedyś ktoś mnie pokocha?
      • dobra-wrozka1 Re: czy... 25.07.11, 15:18
        Tak. Stanowczy, uparty, ma pracę siedzącą.
        • Gość: B.... Re: czy... IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 23:07
          Dziękuję za odpowiedź :-)

• mitcha Re: wróżba za darmo:) 24.07.11, 00:39
      Czy i kiedy obronię pracę naukową, jak pójdzie? Bardzo dziękuję za pomoc.
      • Gość: monika Re: wróżba za darmo:) IP: 109.125.5.* 24.07.11, 05:40
        Witam, mam prośbę o wróżbę , czy mogę liczyć na spotkanie swojej drugiej połówki, ewentualnie może powinnam coś zmienić w swoim postępowaniu, ur. 15.06.75 ?Monika
        • dobra-wrozka1 Monika 25.07.11, 15:20
          Przeznaczony Ci jest mąż karmiczny.
          Zburz swój świat, spokój, otwórz drzwi bądź je wyważ.
          • Gość: Monika Re: Monika IP: 212.129.92.* 28.07.11, 01:42
            Witam , dziękuję za wróżbę, rzeczywiście wiodę obecnie życie spokojne, przewidywalne ale tak się ułożyło. większe zmiany planuję za kilka miesięcy, można to nazwać zburzeniem dotychczasowego świata. Tego męża karmicznego to mam się bać?, nie spotkałam tego określenia wcześniej. Pozdrawiam Monika
    • Gość: Irena proszę pomóż Re: wróżba za darmo:) IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 15:48
      Czego chce ode mnie Tadeusz i czy się oświadczy? Czy w związku z tym będą jakieś kłopoty?
      Irena ur. 1 IV 1948
      • dobra-wrozka1 Irena proszę pomóż 25.07.11, 15:24
        Uważaj na finanse.
        On chce abyś zrobiła coś nowego, coś bardziej szalonego, odwazyla się. NIe chce samotności widzieć u CIEBIE.
        Nie dziwię się, że pytasz kart, Tadeusz jest zamknięty w sobie. Marzyciel. ale możecie się wzajmnie nieźle uzupełniać. oświadczyn nie widze. Kłopotów też nie:)
        • Gość: Irena Re: Irena proszę pomóż IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 16:18
          Bardzo Ci dziękuję. Mam uważać na finanse w ogóle czy pod kątem tego człowieka?
    • Gość: Paulina Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 10:02
      Kochana Wróżko, bardzo, bardzo zależy mi na tym, abyś mi wyjaśniła, kiedy mam spodziewać zmian w pracy, czy to już w ciągu 2-3 tygodni? Czy w II połowie sierpnia mój przełożony zostanie odwołany? Bardzo proszę o wróżbę.
      Paulina 02.12.1981.
      • dobra-wrozka1 Paulina 25.07.11, 15:26
        Nie wiem czy za 2-3 tygodnie, ale na pewno masz awans w szybkim czasie i większe pieniądze.
        • Gość: Paulina Re: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 16:10
          Ojej, Dobra Wróżko, ale mnie miło zaskoczyłaś:))) Bardzo się cieszę, że czeka mnie taka dobra perspektywa:))) Dziękuję, że mi o tym powiedziałaś:)))
          Bardzo Ci dziękuję za wróżbę:)))
    • mitcha Re: wróżba za darmo:) pochyl się proszę i nade mną 25.07.11, 16:23
      Czy i kiedy obronię pracę naukową, jak to będzie wyglądało? Monika 22.02.71
      • almanachy Re: wróżba za darmo:) pochyl się proszę i nade mn 25.07.11, 17:34
        Nie rozumiem ludzi, którzy przychodzą, chcą sobie wyrobić opinię, zareklamować, zgłaszają się tłumy proszących o wróżbę, co nie oszukujmy się, może być irytujące i męczące, ale jak widać, nie wszystkim wróżka odpowiada na pytania, co można odebrać jako lekceważące podejście do ludzi. Nie lepiej napisać odpowiem na pytania trzech osób dziennie i ani jednego więcej? Ja za wróżbę dziękuję, nie skorzystam. Jednak przed wejściem na forum i zaproponowaniem usługi trzeba się zastanowić jak to zorganizować, żeby wilk był syty i owca cała. Bo ludzie widząc za darmo, a jak jeszcze ktoś dobrze wróży, zawsze będą się rzucać, w kilometrowych kolejkach.
        • Gość: Lovely Re: wróżba za darmo:) pochyl się proszę i nade mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 18:16
          Dobra wróżko,

Pozwolę sobie jeszcze raz dopytać, czy moim mężem będzie mężczyzna którego już znam czy moze ktoś kto dopiero stanie na mojej drodze? i jeśli mogę jeszcze jedno pytanko - kiedy zostanę mamą :)

pozdrawiam ciepło
          Lovely :)
    • paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 25.07.11, 18:34
      Witam.
      Dobra wróżko, bardzo proszę odpowiedz na moje pytania.
    • Gość: Do dobrej wróżki To spróbuję jeszcze raz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 19:57
      Witam
      1.Czy w najbliższym czasie uda mi się znaleźć pracę? Jeśli tak to czy będzie tam w porządku atmosfera?
      2. Czy będę miała w najbliższym czasie dom?
      3. Jak ułożą się moje relacje z obecnym chłopakiem?
      Dziękuję za odpowiedz
      Pozdrawiam
      Paula
    • bestmalaczarna Re: wróżba za darmo:) 25.07.11, 21:28
      Witam serdecznie
      Kiedy spotkam swoją drugą połówkę z którą będę w końcu szczęśliwa, jeśli on istnieje gdzie się poznamy, kim będzie. Joanna data ur. 04.09.1977
      • Gość: Irena Re: wróżba za darmo:) IP: *.131.219.91.ip4.hardcom.pl 25.07.11, 21:45
        Witaj dobra wróżko.Widzę,że mnie ominęłaś,nie wiem czy mogę jeszcze raz prosić o wróżbę czy po prostu nie mam co czekać.Jakakolwiek będzie odpowiedź pozdrawiam ciepło:)
        • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 25.07.11, 23:16
          ominęłam? zadaj pytanie jeszcze raz. Proszę.
          • Gość: Irena Re: wróżba za darmo:) IP: *.131.219.91.ip4.hardcom.pl 25.07.11, 23:41
            Witam Cię ponownie dobra wróżko i ponawiam pytania.Jak potoczy się moje życie osobiste?Czy poradzę sobie w nowej pracy?Pozdrawiam ciepło:)
          • Gość: Magda Re: wróżba za darmo:) IP: 83.1.92.* 26.07.11, 21:20
            Droga wróżko, czy byłabyś w stanie udzielic odpowiedzi na pytania mojej kuzynki w b. cieżkiej sytuacji, które zamiesciłam w tym watku? forum.gazeta.pl/forum/w,468,127364836,127364836,Prosze_o_wrozbe_dla_kuzynki_w_b_trudnej_sytuacji.html
            Byłaby Ci ogromnie wdzieczna, chciałabym ja jakos pocieszyć.
            • Gość: Magda Re: wróżba za darmo:) IP: 83.1.92.* 27.07.11, 17:33
              Już nieaktualne :)
    • paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 26.07.11, 12:43
      Witaj dobra wróżko.
      Dziękuje Ci za poprzednią wróżbę. Na razie nie mogę się z tym pogodzić, bo nadal go kocham :( A czy mogłabyś jeszcze wywróżyć czy Krzysiek (ur. 02.04.1987 r. ) pójdzie do więzienia ? I kiedy poznam tego jedynego ? Z góry dziękuję. Moja data urodzenia to 25.05.1988 r.
    • Gość: Smutna Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 26.07.11, 14:32
      Witam. Mam ogromną prośbę choć o cień nadziei - w zeszłym roku poważnie zachorowałam, straciłam pracę, mój chłopak opuścił mnie w najgorszym momencie. Straciłam nadzieję, że coś się odmieni. Z choroby wyszłam, ale samotność została - mam tylko pytanie, czy spotkam kogoś dobrego i stworzę szczęśliwy związek i czy długo będę na to czekała?
      Bardzo dziękuję.
      • Gość: Smutna Re: wróżba za darmo:) IP: 92.244.36.* 27.07.11, 10:14
        w przyszłym roku spotkasz miłość.
        Nie trać nadziei. Los, przeznaczenie zmusiło Cię do zmian, bo sama nie chciałaś tego. Ten chłopak nie był dla Ciebie i sama to zobaczyłaś. Wszystko wróci do normy. I zobaczysz, że dziekować Losowi będziesz, że tak to wszystko za Ciebie rozegrał. Jeśli sami nie chcemy zmian w życiu dokonać, Los robi to za na, ale jest to bardziej bolesne.
        Miłość w przyszłym roku, za dwa lata życie w trójkę i wielka radość.
        • Gość: Smutna Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 27.07.11, 22:57
          Dziękuję, bardzo dziękuję za wszystko, a przede wszystkim za nadzieję i dobre serce :). Pozdrawiam Panią serdecznie.
    • Gość: Gosia Re: wróżba za darmo:) IP: *.access.telenet.be 26.07.11, 19:08
      Dobra wrozko, kiedy poznam swoja druga polowke? Kim on bedzie?
      Z gory dziekuje! Gosia
    • Gość: monia Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 22:59
      Witam serdecznie.
      Ostatnio trochę mi się w życiu uczuciowym pokomplikowało i mężczyzna, który zabiegał o moje względy okazał się być zupełnie kimś innym zresztą dobrze, że tak się stał niemniej jednak strasznie tęsknię do prawdziwej miłości. Chciałabym się więc Pani zapytać kiedy spotkam swoją drugą połówkę? Pozdrawiam serdecznie. Monika 31.05.1986
      • Gość: Stokrotka Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 07:59
        Dobra wróżko czy mam szanse u Mateusza? Czy to TEN jedyny ? :)
        • Gość: Małgosia W Re: wróżba za darmo:) IP: *.toya.net.pl 27.07.11, 11:53
          Dobra wróżko mam pytanko jak będzie wyglądała przyszłość mojego męża w obecnej firmie?Moze jakiś awans albo podwyżka? Jak będzie się układało finansowo ?Dziękuje

Wojtek 09 03 1978
          • krackowa Re: wróżba za darmo:) 27.07.11, 11:54
            Dobra wróżko, proszę, czy udzielisz mi odpowiedzi na moje pytania?

1.Czy partner z którym jestem to ten jedyny i mający szczere zamiary wobec mnie?
            2. Jakie są szanse na znalezienie przeze mnie lepszej pracy niż obecna? Warto szukać, czy lepiej na razie pracować w obecnej?
    • beti10999 Re: wróżba za darmo:) 27.07.11, 18:26
      witam
      Beata 30,06,1971
      Piotr 26,06,1971
      czy będziemy szczęśliwi? czy nic z tego nie będzie?
      i czego się spodziewać w związku z moim synem Robertem 3,05-1997. Jak rozwinie się sytuacja z nim związana? nie ukrywam że jego dobro leży mi na sercu i nie za bardzo wiem jak powinnam postąpić
      pozdrawiam serdecznie
      beti
      • beti10999 Re: wróżba za darmo:) 29.07.11, 17:52
        dobra wróżko, czy warto walczyć o ten związek???
        odpowiedz proszę....
    • bogusia1971 Re: wróżba za darmo:) 27.07.11, 22:33
      Moja droga mam nadzieję, że nie wróżysz sobie samotności na podstawie tego, ze Ci nie odpisałam.
      Jesteś samotna, tak się czujesz. Ale nie jest to Twoim przeznaczeniem.
      Zakochasz się z wzajemnością i jest możliwość że związek przetrwa próbę czasu.
      Miłość przyjdzie w przyszłym roku! I czekam na wiadomość od Ciebie! W tym roku masz zacząć nowy etap, śpiesz się kochana, bo masz mało czasu:)

Re: bogusia1971
      bogusia1971 21.07.11, 22:05 Odpowiedz
      Witam serdecznie .Tak jestem samotna nie mam drugiej połówki i bardzo mi dokucza samotność jestem wesołą dobrą kobieta i tak jakoś to wszystko mi się nie układa .NIE ROZUMIE PROSZĘ MI POMOC CO TO ZNACZY CZY JA JESTEM NA COŚ ŚLEPA W tym roku
      > masz zacząć nowy etap, śpiesz się kochana, bo masz mało czasu:)Zmiana mieszkania mnie nie czeka jedynie co to praca ponieważ pracuje bez umowy i szukam innej pracy,w miarę możliwości proszę pomoc mi .BARDZO DZIĘKUJE ZA ODP.ŻYCZĘ PANI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUŻO ZDROWIA.POZDRAWIAM:) OBY TA WRÓŻBA MI SIĘ SPRAWDZIŁA TEGO JA SOBIE ŻYCZĘ.
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 27.07.11, 22:43
        nie chodziło mi o zmianę mieszkania a o etap w życiu. Miłość jest Ci pisana i nie będziesz samotna. Wiele sie zmieni u Ciebie praca też.
        • lil-ka Re: wróżba za darmo:) 27.07.11, 23:06
          "dobra-wrozka1 21.07.11, 13:55 Odpowiedz
          witam.
          pyt.2 od Twoich starań spotkanie zależeć będzie. Tak
          pyt.3 on ma destruktywny wpływ na zwiazki jeśli obwinił żonę to wybiela się, a pewno ma swój udział w tym co było i jest, oraz będzie. nie jest bez skazy.
          pyt.1
          Będzie lepiej. Masz teraz szanse na zmiany. "

Dobra Wróżko, muszę przyznać, ze zaintrygowały mnie Twoje słowa ''ma swój udział w tym co było i jest, oraz będzie'", czy możesz zdradzić do czego się one dokładniej odnoszą, co będzie? też się wkrótce rozstaniemy? o ile jeszcze pamietasz moją wróżbę ;)
          • Gość: smutek Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 23:47
            co dalej z moim życiem? leży i kwiczy... data ur. 27.03 1974
        • Gość: Paula Więcej nie spróbuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 23:45
          rozumiem Dobrą wróżkę ciężko z czasem. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego
          • dobra-wrozka1 Re: Więcej nie spróbuję :) 28.07.11, 21:59
            Moja kochana ja już Ci odpisałam. Odpowiedziałaś że nie posłuchas rad od...Twojej własnej podświadomości. dalsze wróżenie nie ma sensu,bo mówienie do kogoś kto nie słucha nic nie daje.
            Pozdrawiam Cię
            X
            • Gość: Paula Re: Więcej nie spróbuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 03:31
              Dobra wróżko wiesz lepiej ode mnie co ja Ci napisałam. Ja zadałam pytanie dwukrotnie i na końcu podziękowałam bo się odpowiedzi przez prawie tydzień nie doczekałam. Nie pisałam o żadnym nie słuchaniu podświadomości. No właśnie jak się do kogoś mówi a on nie słucha to nie ma sensu więcej mówić, a jak wróżka nie słucha to ciężko nawet nazwać wróżką. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego
    • wilczeoko Re: wróżba za darmo:) 28.07.11, 05:11
      Witam .Chciałabym w twoim imieniu zapytać kart czy będą owoce z mojej walki czysto psychologicznej w stosunku do mego partnera.Czy to coś daję, co robię (piszę ,mówie,przekazuje).Ciągle wierze że będzie dobrze ale jak to w życiu mym bywało - niczego nie mozna być pewnym.Czy uda mi się wywalczyć ,to co ma w sercu najpiękniejszego.Czy uwierzy , czy będzie patrzył na świat "mymi oczami", w cudzysłowie.Wspaniały człowiek acz tak bardzo pogubiony.
      Magda 01.02.1983(styczen)
      Dobiesław 05.05.1978

Pozdrawiam Magda M
      • Gość: smutek puk puk, czekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:13
        czekam na odp.
        • Gość: Anka74 Re:proszę o wróżbę IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 21:48
          Droga wróżko, jestem po (niechcianym)rozwodzie. Wkrótce idę do nowej pracy, wyprowadzam się z mieszkania, zamierzam podjąć naukę i... boję się tego, co mnie teraz czeka :( Czy w końcu ułoży mi się w życiu i ktoś mnie jeszcze pokocha? Anna 16.11.1974
          • dobra-wrozka1 Anka74 28.07.11, 23:40
            Odżyjesz.
            Naukę podejmij, ona nie przyniesie strat, nie zapłacisz za nią a da Ci wieksze pole do popisu.

Twoje punkty życiowe to 33 rok rok życia, 42, 51, 60, 69, 78,
            Miłość
            Tak, ale KONIECZNIE nie oglądaj się za dawną miłością za tym co straciłaś. Bo moja droga, zrozumiesz że WCALE NIE STRACIŁAŚ, ale na te refleksje przyjdzie czas.
            • Gość: Anka74 Re: dobra wróżko IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 11:16
              Dobra wróżko BARDZO DZIĘKUJĘ Ci za poświęcony mi czas. Faktycznie wybieram się do bezpłatnej szkoły :) i mam nadzieję,że sobie w niej poradzę. Mam także ogromną nadzieję,że spełni się wszystko, co napisałaś. Życzę wiele dobrego!
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 05.08.11, 11:44
        On jest dobrym człowiekiem, ale ma nadmirne emocje i słabości.
        Nie licz na to, by oczami Twoimi świat oglądał. To Ci się nie uda a taka posatwa powoduje, żę on Ci nie wierzy, nie bierze Cię na powaznie.
    • Gość: Jola Re: wróżba za darmo:) IP: *.devs.futuro.pl 29.07.11, 05:16
      Witam
      Poproszę i ja o wróżbę. Mam poważny problem z synem, kontakt jest bardzo sporadyczny. Nie chciałabym pisać o tym publicznie.Pozwolę sobie do Pani na maila napisać.
      Pozdrawiam
    • Gość: pytająca Re: wróżba za darmo:) IP: *.cable.net-inotel.pl 29.07.11, 07:11
      Witam,
      Czy w tym roku uda mi się rozpocząć studia? Czy jest szanse, że je skończe?
      Pozdrawiam
      Ania
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 29.07.11, 14:03
        tak zaczniesz i skończysz.
        • Gość: pytająca Re: wróżba za darmo:) IP: *.cable.net-inotel.pl 30.07.11, 23:46
          Bardzo dziękuję za odpowiedź!
    • Gość: Anka Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:47
      Witam.Czy uda mi się ułożyć jakoś życie zawodowe i uczuciowe ? Kiedy dostanę pracę czy może uda mi się otworzyć własną firmę? Co czeka mnie w związku ? z góry dziękuję za odpowiedz
      • Gość: lil-ka Re: wróżba za darmo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 11:34
        witaj Dobra Wrózko, chcialam Ci napisac, ze pierwsza odpowiedz na moje pytanie powoli zaczyna sie sprawdzac, juz dostalam informacje, ze bedzie lepiej, ale do konca uwierzę jak juz sie faktycznie tak stanie. Zmiany sa pozadane juz od jakiegos czasu, wiec ze to juz czas wiedzialam w sumie przed wrozba ;) zobaczymy czy 2 tez sie potwierdzi, ale dam znac.

mialabym jeszcze jedno pytanie....mam nadzieje, ze to nie za duzo? Planuje zmiany, tak jak wiesz, a czy moglabys mi jeszcze napisac, kiedy znajde prace i czy bedzie ona w Polsce? chociaz powinnam pewnie zaczac od tego, czy w ogole ja wkrotce znajdę ;) bardzo proszę o odpowiedz juz tylko na to pytanie.

Pozdrawiam :)
    • paulisia.11 Re: wróżba za darmo:) 31.07.11, 17:16
      Witam.
      Dobra wróżko czemu mi nie odpisujesz ? Czyżbyś nie znała odpowiedzi na moje pytania ? Proszę Cię odezwij się.
    • Gość: Kaasia70 Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 31.07.11, 22:51
      Witaj Dobra Wróżko, proszę o pomoc, szukałam i szukam kogoś kto mi powróży.
      Jestem od kilku lat rozwiedziona, sama wychowuje córkę. Postawiłam na dokształcenie się i skończyłam wszystko co powinnam mieć, żeby móc dokształcać w zawodzie w jakim pracuje od 20 lat . Także żeby być bardziej niezależną i najważniejszy powód żeby zmienić charakter pracy na spokojniejszy. Wysłałam 3 lipca dokumenty do innego miasta i jest na razie cisza. Moje pytanie brzmi, czy będę miała szansę otrzymać tą wymarzoną pracę, wykładowcy ( w innym mieście) i czy dam sobie sama z wszystkim radę i jest to dla mnie najlepszy wybór?
      O życie prywatne nie pytam, bo nie mam od wielu lat a dopóki nie zmienię trybu życia, nie myślę o tym poważnie. Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję za ewent.odp. Katarzyna 7.08.70
      • Gość: Małgosia W Re: wróżba za darmo:) IP: *.toya.net.pl 04.08.11, 14:15
        Dobra wrózko czy jeszcze odpowiadasz tu na pytania czy raczej już zakończyłaś wróżby ? dawno wróżki nie było dlatego spytałam.Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: wróżba za darmo:) IP: *.play-internet.pl 05.08.11, 11:15
          gdzie jestes wrózko?
          • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 05.08.11, 11:38
            jestem, jestem:)
      • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 05.08.11, 11:41
        zmienisz pracę Twoim szefem będzie mężczyna, któy świetnie zna się na rachunkach.
        Po tym jak ułozysz życie zawodowe, przypłynie więcej pieniędzy, również uporządkujesz życie uczuciowe, przed tobą lepsza połowa drugiego życia.
        Powodzenia!!
        • Gość: Małgosia W Re: wróżba za darmo:) IP: *.toya.net.pl 05.08.11, 12:46
          Witam wróżkę też myślałam ze już Pani tu nie zawita .Czy mój małżonek może liczyć na Pani odpowiedz ? Zostawiłam wyżej pytanko ale pozwolę sobie skopiować treść

Dobra wróżko mam pytanko jak będzie wyglądała przyszłość mojego męża w obecnej firmie?Moze jakiś awans albo podwyżka? Jak będzie się układało finansowo ?Dziękuje

Wojtek 09 03 1978

Pozdrawiam
          • Gość: beata Re: wróżba za darmo:) IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 13:05
            czy w najblizszym czasie spotkam się z wojtkiem 2.09.1964
            moja data ur 21.09.1981 beata
            Dziękuję z góry:))))
        • Gość: kaasia70 Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 05.08.11, 13:51
          Nie wiem jak Pani podziękować jest Pani KOCHANA!!! Napiszę tylko, że zanim otworzyłam wiadomość od Pani dzisiaj dosłownie godzinę wczęśniej udało mi się dodzwonić tam, gdzie się staram o pracę..więc zostałam poinformowana, że pod koniec sierpnia mam przyjechać na rozmowę kwalifikacyjną i na prowadzenie zajęć pokazowych..jak tu nie wierzyć w wróżby!! Jest Pani Niesamowita, Kochana i gdybym mogła przytuliłabym i wyściskałabym mocno!!! Miłego dnia Pani życzę i jest Pani w 100% Bardzo Dobrą Wróżką.
          • dobra-wrozka1 Re: wróżba za darmo:) 05.08.11, 14:13
            Gość portalu: kaasia70 napisał(a):

> Nie wiem jak Pani podziękować jest Pani KOCHANA!!! Napiszę tylko, że zanim otwo
            > rzyłam wiadomość od Pani dzisiaj dosłownie godzinę wczęśniej udało mi się dodzw
            > onić tam, gdzie się staram o pracę..więc zostałam poinformowana, że pod koniec
            > sierpnia mam przyjechać na rozmowę kwalifikacyjną i na prowadzenie zajęć pokazo
            > wych..jak tu nie wierzyć w wróżby!! Jest Pani Niesamowita, Kochana i gdybym mog
            > ła przytuliłabym i wyściskałabym mocno!!! Miłego dnia Pani życzę i jest Pani w
            > 100% Bardzo Dobrą Wróżką.

dziękuję kochana, dziękuje:) A zobaczysz jak pieknie ułoży się Twoje życie uczuciowe. NAwet się nie spodziewasz:) Spokój bezpieczeństwo, szczęsliwa rodzina. Ale nie dopytuj się o więcej, niespodzianki są piekne:)
            • Gość: kaasia70 Re: wróżba za darmo:) IP: *.centertel.pl 05.08.11, 14:28
              Nie będę dopytywać chociaż kusi strasznie, ale nie zmienia to faktu, że jest PANI NAPRAWDĘ NIESAMOWITA!
              Czytałam Pani profil i samą prawdę Pani napisała o sobie, że wróżenie jest to Pani pasją i to potwierdza, fakt że ludzie z pasją są najlepsi w tym co robią i lubią to co robią.
              Pozdrawiam Moją Kochaną Dobrą Wróżkę :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka