Dodaj do ulubionych

Tarot gratis

• Gość: gość Re: Tarot gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 21:54
      Czy mogę prosić o poradę ,co zrobić by w obecnej pracy mieć lepsza pracę.Mam bardzo kapryśnego planistę,który daje mi coraz gorszą pracę i mało płatną.Proszę o pomoc.
    • Gość: wiolus1976 Re: Tarot gratis IP: 178.213.138.* 07.09.11, 09:43
      Wioletta 09.03.1976 co z moim małżeństwem.
    • Gość: magda26 Re: Tarot gratis IP: *.aster.pl 07.09.11, 11:40
      Mam pytanko ;)
      26.12.1975 chciałam się dowiedzieć czy znajdę drugą prawdziwą połówkę i jak z pracą bo obecnie pracuję ale mają zamknąć firmę .
      Dziękuję i pozdrawiam ;)
    • elaski08 Re: Tarot gratis 19.12.11, 03:02
      Mam na imie Elzbieta 8. lipiec 1964. Czy znajomosc z Carstenem przerodzi sie w powazny zwiazek?
    • algiz76 Re: Tarot gratis 19.12.11, 23:50
      Witam. Mam na imie Wiola. Data urodzenia 12.06.76. Pracuje jako milijøarbeider. Mam umowe do konca lipca 2012 roku. Czy szefowa przedluzy mi umowe. Dodam ze tutaj u nas w firmie, ludzie dostaja prace po znajomosci. szefowa nalezy do takiego jednego kosciola (nie znam nazwy tego wyznania) i przyjmuje, faforyzuje ludzi ze swojego otoczenia. Za mna chyba nie bardzo przepada. Ja lubie swoja prace i bardzo bym chciala tutaj dostac zatrudnienie na stale.
      Poza tym wrozyla mi Pani ok poltora roku temu i wszystko sie sprawdzilo. To byly krotkie wrozby, ale bardzo konkretne i trafne! Ciesze sie, ze znowu jest Pani na forum. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Wiola
      • Gość: gość Re: Tarot gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 14:30
        algiz76 napisała: Poza tym wrozyla mi Pani ok poltora roku temu i wszystko sie sprawdzilo. To byl
        > y krotkie wrozby, ale bardzo konkretne i trafne! Ciesze sie, ze znowu jest Pani
        > na forum. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Wiola

Reklama dzwignią handlu ,tylko po co pani sie reklamuje?????
        • Gość: gość Re: Tarot gratis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.11, 15:08
          ...przecież tej pani nie ma tu od lipca...
        • Gość: tez gosc Re: Tarot gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 15:09
          tu juz jest jakas obsesja podejrzliwości.
          Sledzenie IP, nicków, innych forów...Niedługo samo wejscie na forum będzie podejrzane.
          Ech, idę robić ciasteczka :-)
          • Gość: także gość Re: Tarot gratis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.11, 15:18
            "tu juz jest jakas obsesja podejrzliwości.
            Sledzenie IP, nicków, innych forów...Niedługo samo wejscie na forum będzie podejrzane.
            Ech, idę robić ciasteczka :-) " - przecież tu nikt nikomu nie śledzi IP - po prostu Pani Aga od lipca nic nie napisała w tym wątku i poprzednia informacja o tym tylko komunikowała - smacznego, uważaj na ciasteczka aby Ci się nie przypaliły :P
        • algiz76 Kochany gosciu... 20.12.11, 18:15
          Kochanie :-) Jaka znowu reklama???
          Nie wiem czy, ty gosciu, tez do mnie wczesniej nie pisalas tutaj na forum. Mialam jeden problem i dostalam odpowiedz, bardzo fajna zreszta. Az sobie wydrukowalam to i powiesilam, zeby czytac, gdym chciala wrocic do feceta, ktory nie byl dla mnie, ladnie mowiac ;-)
          W kazdym badz razie, to, co ty mi napisalas, bardzo mi pomoglo. I zaznaczam, ze nie byla to wrozba, tylko DOBRA rada! Takze dziekuje jeszcze raz.
          Pozdrawiam :-)
          • algiz76 Re: Kochany gosciu... 20.12.11, 18:22
            Poza tym Kochani, co Wam odbija z ta reklama, caly czas ktos kogos podejrzewa o jakas reklame??? O co chodzi z ta reklama???
            Pozdrawiam Wszystkich
            P.S .Do "Tez gosc", dopiero teraz zauwazylam, ze Pani Agnieszka ostatni raz pisala w lipcu :/

algiz76 napisała:

> Kochanie :-) Jaka znowu reklama???
            > Nie wiem czy, ty gosciu, tez do mnie wczesniej nie pisalas tutaj na forum. Mial
            > am jeden problem i dostalam odpowiedz, bardzo fajna zreszta. Az sobie wydrukowa
            > lam to i powiesilam, zeby czytac, gdym chciala wrocic do feceta, ktory nie byl
            > dla mnie, ladnie mowiac ;-)
            > W kazdym badz razie, to, co ty mi napisalas, bardzo mi pomoglo. I zaznaczam, ze
            > nie byla to wrozba, tylko DOBRA rada! Takze dziekuje jeszcze raz.
            > Pozdrawiam :-)
      • aga2_dwa Re: Tarot gratis 20.12.11, 19:08
        Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za inf że się spr nie pamiętam tej wróżby i nie wiem czy to dobrze dla Ciebie czy nie.
        Wiolu ,przykro mi że nie mam dziś dla Ciebie dobrych wieści (wchodząc na pocztę zauważyłam że wyciągnęłaś wątek i zastanawiałam się czy Ci odp i popsuć Ci święta,ale doszłam do wniosku że to jeszcze pół roku i możesz się przygotować)
        Kochana rok zaczniesz ze sporymi kłopotami,w pracy mało komfortowo,będą naciski ze str szefowej tzn coraz wyraźniej da Ci sygnał że za Tobą nie przepada,uważaj na to co robisz ,wykonuj obowiązki jak najlepiej,stwórz dystans i zbuduj większe poczucie wartości.Przetrwasz z zaciśniętymi zębami ,ale widzę że umowa nie zostanie Ci przedłużona ,więc skup się na poszukiwaniu innego kanału zarabiania pieniędzy.Znajdziesz ciekawą ofertę w połowie roku ,ale do końca umowy powinnaś tam dotrwać.Widzę że masz jakiś pomysł odważ się go realizować .Wiolu powiem Ci tak ten rok będziesz miała chyba już masz pod górę i mniej więcej od VIII los zacznie Ci sprzyjać nowa praca,miłość ,nowe pozytywne zmiany,nic już nie będzie takie samo ,życie przetransformujesz o 360stopni.
        Zwróć uwagę na zdrówko bo jak tylko przeczytałam Twoją datę ur.zobaczyłam że możesz mieć kłopoty z kręgosłupem,sprawy kobiece ,hormony ,spr tarczycę ,zmień rytm dnia.Wszystko powolutku się wyprostuje i ułoży czego serdecznie Ci życzę.Spokojnych i szczęśliwych świąt .Pozdrawiam
        p.s/nie wróże na forum ,zrobiłam wyjątek i wiem że zaraz ktoś napisze ze to reklama że Ty to ja ,ale nie interesuje mnie to.Pozdrawiam wszystkich czytających ten wątek,wesołych świąt i by wasze marzenia zmaterializowały się.
        • algiz76 Re: Tarot gratis 21.12.11, 00:43
          Dziekuje :-)
          Rowniez zycze Wesolych Swiat.
          Pozdrawiam Wiola :-)
    • Gość: magdalena Re: Tarot gratis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.11, 19:31
      Witam, chciałam się zapytać o pracę, czy dalej będę pracowała w tym urzędzie, czy przedłużą mi umowę, moja data ur 5 stycznia 1984 r, dziękuję
      • Gość: też gość Re: Tarot gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 21:42
        ciasteczka się nie przypaliły, wyszły wspaniale :-)
        szkoda, ze nie mogę was poczęstować :-)
      • aga2_dwa Re 5 stycznia 1984 27.12.11, 22:14
        Magdaleno przedłużą Ci umowę o pracę.I mimo ,że ze sporym zmęczeniem wejdziesz w 2012r. i sporo kwestii przed Tobą do rozwiązania i decyzji do podjęcia jest to nie martw się dasz radę do października los Ci sprzyja wykorzystaj to.
        Zadbaj o finanse ....i zdrowie
        • Gość: Darecka tarot gratis IP: *.linet.net.pl 27.12.11, 22:28
          Witam! Czy moglabym prosic o wrozbe na 2012 r. 11.07.89 Pozdrawiam
          • Gość: Ania Re: tarot gratis IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 22:35
            Proszę o wróżbę na 2012r dotyczącą życia osobistego i pracy. Mam dzisiaj urodziny i robię sobie bilans ;-) . potrzebuję wskazówek na przyszłość
            Ania ur. 28.12.1965
            Pozdrawiam serdecznie
    • joaser Re: Tarot gratis 31.12.11, 15:45
      Witam Joanna 16.10.1979 i moj maz Wojciech04.04.1973 bardzo chcialabym Pania prosic o pomoc on mnie zostawil dla mlodszej Katarzyny. Czy do mnie bedzie probowal wrocic?Co mam robic aby ratowac moje malzenstwo? Zalamana
      • Gość: look Re: Tarot gratis IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.01.12, 19:17
        Witam, czy mogłabym proscić o postawienie tarata? Jak będzie dalej z moją pracą i miłość,czy pojawi się ktoś kto się mną poważnie zainteresuje i na odwrót? Pozdrawiam
        • Gość: lookew Re: Tarot gratis IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.01.12, 19:18
          Nie podałam daty 17-12-1977.. Pozdrawiam
    • henry-ka10 Re: Tarot gratis 06.01.12, 22:11
      henryka 19.-4.1958r. Witam. Mam kłopoty w zarządzie. proszę o odpowiedż jak to się skończy, pozdrawiam. henryka
    • Gość: KIKI1983 Re: Tarot gratis IP: 94.165.64.* 11.01.12, 21:26
      KAROLINA 23.10.1983
      MAZ NICOLA 05.01.1977
      CZY NASZE MALZENSTWO SIE ROZPADNIE I CZY WROCE DO RODZINNEGO KRAJU, JESLI TAK TO CO Z DZIECMI
    • paulisia.1 Re: Tarot gratis 12.01.12, 07:24
      Witam.
      Nazywam się Paulina ( ur. 25.05.1988 r.) czy pogodzę się z Jackiem ( ur. 17.04.1989 r. ) czy będziemy razem ?
      Z góry dziękuję i pozdrawiam.
      • Gość: Agnieszka Re: Tarot gratis IP: *.v33.interkam.pl 15.01.12, 23:15
        Agnieszka ur.14.06.1989r co czeka mnie w sferze uczuciowej? Podaje swojego maila aorlowska89@gmail.com

Pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Tarot gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 20:35
          ANETA-4.06.1979r.Czy sprzedamy w końcu dom? i kiedy się usamodzielnię?
          • anonim01011 Re: Tarot gratis 16.01.12, 20:41
            Aleksandra 12.09.1986 czy mój chłopak chce ze mną byc, kiedy znów się zejdziemy?
    • Gość: zainteresowana... Re: Tarot gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 20:45
      Sylwia 21.08.1988 jak w przyszłości będą wyglądały moje sprawy sercowe i finansowe?
    • Gość: Baśka Re: Tarot gratis IP: *.telpol.net.pl 17.01.12, 15:15
      Witam,
      bardzo proszę o wróżbę: jak potoczy się moję życie przez najbliższe pół roku Barbara 25-06-1974? Z góry dziękuję.
      • psc0 Re: Tarot gratis 17.01.12, 16:31
        Witam Panią, bardzo bym chciała znać odpowiedź na jedno pytanie, czy ułoży ułoży mi się związek z Mateuszem, którym jestem w tym momencie bardzo zainteresowana?
        Bardzo mi zależy na odpowiedzi na to pytanie.
    • psc0 Re: Tarot gratis 17.01.12, 16:35
      Przepraszam, jeszcze raz:) Joanna 12.07.1988 i jeszcze raz pytanie :
      Witam Panią, bardzo bym chciała znać odpowiedź na jedno pytanie, czy ułoży ułoży mi się związek z Mateuszem, którym jestem w tym momencie bardzo zainteresowana?
      Bardzo mi zależy na odpowiedzi na to pytanie.
    • Gość: Iwona Re: Tarot gratis IP: *.nyc.res.rr.com 27.01.12, 16:29
      Witam, chcialabym prosic o wrozbe ale niestety nigdzie nie moge znalesc Pani maila. Bardzo prosze o kontakt na biedronka86@gmail.com Z gory bardzo dziekuje i pozdarwiam, Iwona
    • Gość: aga Re: Tarot gratis IP: *.satfilm.net.pl 13.02.12, 15:33
      czy wrescie usmiechnie sie do mnie szczescie i skoncza sie moje problemy.i przestane byc oszukiwana i czy znajde ta jedyna milosc kto mnie pokocha taka jaka jestem .pozdrawiam
      • maciuno1010 Re: Tarot gratis 13.02.12, 16:35
        ja mam pytanie , czy ja 13.04.1977 i ona 18.05.1978 będziemy razem , czy jest szansa na trwały i szczęśliwy związek ?
    • barbaras12 Re: Tarot gratis 09.07.12, 16:26
      Spiros 08-07-77 czy bedzie zmiana miejsca pracy i z jakiego powodu ?
      • barbaras12 Re: Tarot gratis 09.07.12, 16:28
        ... i kiedy to nastapi :)
    • lisica773 Re: Tarot gratis 09.07.12, 21:49
      witam serdecznie,

Monika 31.05.1977,
      moje pytanie: czy nadal bede w związku ze swoim mężem czy ze Sławkiem (24,02.1968). jka potoczy się moje zycie uczuciowe?

pozdrawiam
    • Gość: anna.kam13 Re: Tarot gratis IP: *.centertel.pl 13.07.12, 03:10
      witam , prosze o wróżbe na przyszłosc
    • Gość: dawid Re: Tarot gratis IP: *.play-internet.pl 13.07.12, 11:10
      dzien dobry do kogo mam sie zwrocic?? cos w moim zyciu idzie nie tak kiedys bylem usmiechniety mialem sporo szczescia w zyciu i energii a teraz same niepowodzenia nic mi sie niechce,przesiaduje w domu urzalajac sie nad soba..jak by cos ze mnie wysysalo energie-wigor.jak temu zaradzic??czuje ze cos jest nie tak !!!niemam koncepcji na jutro..nigdy taki nie bylem,mam wspaniala rodzine dziewczyne i dzieci mam dla kogo zyc lecz w sercu czuje pustke,niewiem za bardzo jak to opisac,poprostu wali sie wszystko,psychicznie sie mecze ,boli mnie w srodku..
    • Gość: xyz77 Re: Tarot gratis IP: *.80.datacomsa.pl 13.07.12, 14:38
      witam

anna 25.02.1977

kiedy skończy się moja samotność oraz kiedy znajdę pracę?

z góry dziękuję za poświęcony czas

Serdecznie pozdrawiam
      • Gość: yty nie widzicie IP: *.ip.netia.com.pl 13.07.12, 16:20
        nie widzicie, ze watek od dawna nie działa !
    • Gość: Arek Re: Tarot gratis IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.12, 18:03
      Arkadiusz 21 06 1974 czy kiedykolwiek kupię sobie wymarzony dom i czy w nim zamieszkam razem z rodziną
    • butterfly130 Re: Tarot gratis 13.07.12, 18:16
      Ja Anna 130675 nie żyję z mężem już 3 lata.Kiedy poznam i pokocham jakiegoś mężczyznę?
    • Gość: Moniqe Tarot gratis IP: 78.133.199.* 14.07.12, 12:04
      Moje życie legło w gruzach. Po serii różnych wydarzeń rozstałam się z mężem. Nasza wzajemna zazdrość i nieufność zniszczyła małżeństwo.Początkowo mąż chciał wrócić, ja byłam twarda i nie chciałam.Teraz ja walczę o jego powrót, nie wiem czy mi się uda. Spotykamy się i rozmawiamy, wiem , że mąż mnie kocha. Chciałam zapytać czy w jego życiu jest inna kobieta, czy moja walka o odzyskanie małżeństwa przyniesie efekt, czy będziemy razem i jak długo ta walka potrwa. Za wróżbę z góry dziękuję. Nasze dane: Monika 01.07.1974r. Jacek 31.10.1972r.
      • mateoeasy Re: Tarot gratis 01.08.12, 14:19
        Pszepraszam ze sie tu wtracam bo ty czekasz na wrozbe, ale ja chcialam ci tylko polecic jedna ksiazke po ktorej to moje malzenstwo ozylo. do stracenia nic nie masz.. Piotr mart Mezczyzna od a do z. polecam by zrozumiec samych siebie i wierze z calej duszy ze odzyskasz meza.
    • agrentowy4321 Re: Tarot gratis 04.03.23, 22:43
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Tarot gratis 25.04.23, 07:58
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka