IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 23:36
Czy ktoś korzystał z usług tej Pani?
Jest skuteczna?
Bardzo proszę o jakąś opinię
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Lilith IP: 92.23.241.* 15.07.11, 23:43
      Ja korzystlam raz i wszytsko,co napisala bylo kompletna bzdura i nie ma wogole szansy na spelnienie.Wystawilam jej negatywny komentarz na wrozbyonline i nie wiem dlaczego zostal skasowany.
      • Gość: Aga Re: Lilith IP: *.play-internet.pl 15.07.11, 23:45
        Hmmm.. a kogo można poprosić o wróżbę, kto jest skuteczny i nie zdziera za bardzo?
      • czymkowski Re: Lilith 16.07.11, 03:39
        ja nie korzystałem do tej pory z żadnej wróćki, nauczyłem się astrologii i chrzanie to ;)
    • Gość: kaska Re: Lilith IP: 92.23.241.* 15.07.11, 23:54
      wiesz, ja chyba sprawdzilam 80% wrozek i bardzo sie zawiodlam.Akurat facet na ktorym mi zalezalo oszukal mnie,a 99% mowilo,ze bedzie to moj facet zycia i nawet widzialo malzenstwo.
      Tylko raz w zyciu zdarzylo mi sie poznac wrozek przez telefon,ktora przepowiedziala mi wszytsko, co sie sprawdzilo.Niestety nie wiem kim byla.Wiem po glosie,ze byla starsza pania z litewskim, rosyjskim akcentem.
      Sam byl chciala trafic na taka, co wywrozy wiecej prawdy niz lania wody ;) za kupe kasy
      • damaztarotem Re: Lilith 16.07.11, 07:43
        Ja też nauczyłam się sama. I Lilith jak mowa o tej sławnej black moon też fenomenem nie jest i popełnia błędy jak każda. Co prawda może coś tam w tym jest ale jakby była nieomylna to by po nagrodę Randiego poszła.
        • Gość: ludzie Re: Lilith IP: 95.154.230.* 16.07.11, 16:01
          Jeśli sława wróżki polega na tym co piszą o niej w necie to aż tak bym się nie rajcowała;> W sieci pisze się co sie chce. Poza tym jak udowodnić, że coś tam się stało bo jakaś tam baba zrobiła ryt?? Ludzie wy nawet nie wiecie że wszystko co sie dzieje w waszym życiu zależy od was;|Mało kto bywa osobiście u takiej osoby i patrzy gdy ta robi rytuał.

Wróżka to ekstra zawód, baba se bierze hajs za coś, na co ludziska gwarancji nie mają, a zakochane baby itp to łatwy łup. Taka zrobi wszystko:(

Poza tym jeśli już to taka wróżka czy coś nie potrzebuje reklamy w necie. A tu widać tylkko wojenki i reklamy.
          • damaztarotem Re: Lilith 16.07.11, 16:13
            Bo tu są tylko wojenki i reklamy. Jaka normalna wróżka by się tu wypowiadała. Zaraz by została zbesztana przez swoje koleżanki po fachu zapewne. Koszmar.
    • Gość: popielnica [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.11, 19:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Aga Re: Lilith IP: *.play-internet.pl 17.07.11, 07:45
      No wiecie co? przecież ja tylko grzecznie spytałam, bo mam nieciekawą sytuację osobistą.
      Nie wiem co się tu dzieje, ale to forum to jakiś sajgon
      • Gość: złe miejsce sobie Re: Lilith IP: 95.154.230.* 17.07.11, 10:56
        złe miejsce sobie wybrałaś na takie pytanie. Na tym forum, można tylko pozytywne opie pisać, negatywne znikają, w super magiczny sposób;>

No i jak sama wiesz, w necie pisze się co chce, i pisze kto chce, nigdy nie wiesz kto. Więc opinie takie to sobie można wsadzić.
    • Gość: grzegorz Re: Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 22:01
      Dobra wróżkę poznasz po tym ile powie ci prawdy na temat który wiesz (przeszłosc obeca sytuacja)
      o ile jej tego na poczatku nie powiesz
      a to ile się sprawdzi zalezy juz od ciebie bo człowiek ma wpływ na s woj los prawda?

Mnie kiedys wróżka powiedział nie wchodź w tej interes bo to oszust on już miał sprawę za oszustwa.

Posprawdzałm troche i okazało sie że to prawda miał sprawę o oszustwa wystapiłem z umowy ,przyjaciel pozostal i stracił wszystko
      Nie mówię ze ma sie slepo wierzyć ale nalezy sie zastanowc sprawdzić ale potwierdzaja sie fakty to posłuchać .
      Wrózyła mi wróżka przez tel (to tej pani się zapisuje nie wrózy na żadnych portalach)
      • Gość: i znikneły Re: Lilith IP: *.gustan.las.chelas.info 19.07.11, 12:53
        i wpisy zniknęły. takie to forum, znikają wpisy z krytyką, ale wpisy z pochwałami (nie udowodnionymi)zostają. beznadziejne to form. interesowne;> widać kto tu obczaja
        • klaudynianka Re: Lilith 19.07.11, 13:04
          Znikają wpisy i takie i takie. Już przestań sugerować cokolwiek bo akurat jest to bezcelowe. Jak ktoś chce polegać na opiniach to proszę allegro.pl/my_page.php?uid=19625428 tu jest jej allegro. MÓJ WPIS POCHWALNY TEŻ ZNIKNĄ.
          • Gość: do klaud Re: Lilith IP: 95.154.230.* 19.07.11, 13:11
            bezcelowe to było twoje wklejenie linku do "przeprosin"....klaudynianko;>
            pierwszy raz tu widzę, że ktoś pisze, że pochwalny wpis znikną:)
            gdyby dyrgosia się wypowiedziała, to już coś.
            Tak to jest gdy wróżka szuka sobie w sieci klientów i nie tylko, nie da rady się wycofać, jak się tu szukało to tu będą gadać zawsze. nie ma się co teraz allegro zasłaniać.
        • hamalaga Re: Lilith 19.07.11, 15:16
          Gość portalu: i znikneły napisał(a):

> i wpisy zniknęły. takie to forum, znikają wpisy z krytyką, ale wpisy z pochwała
          > mi (nie udowodnionymi)zostają. beznadziejne to form. interesowne;> widać kt
          > o tu obczaja

Hahahaha...a nie mówiłam, że znikną? :) Paranoja jakaś :D :D :D
    • lara9369 Re: Lilith 24.02.15, 11:46
      Całe nieszczęscie Lilith (tej prawdziwej:)) polega na tym, że Adam - otrzymal od Boga jakąś podstawioną kobietę, sztuczną, wyprodukowaną z "żebra" Adama - niejaką Ewę. i Adam - zapomniał kogo kocha tak naprawdę. Lilith, została skazana na błakanie się w rozpaczy i samotności na pustkowiu...
      LIlth - to Prawdziwa Kobieta, nie zaś sztuczna marionetka okrutnego boga...
      ...
      :)
      • lara9369 Re: Lilith 24.02.15, 11:48
        lilth= Maria Magdalena
      • faraonon Re: Lilith 25.02.15, 16:32
        TY TO MASZ FANTAZJE I ZASTANAWIAM SIE KIM TZREBA BYC BY POSWIECAC TYLE ENERGII W KAZDEJ DYSKUSJI ZADZIWIAJACE TO
    • monika1981r Re: Lilith 26.02.15, 16:20
      Nie korzystajcie z Lilith. Jest oszustką i szantażystką
    • anuska1981 Re: Lilith 17.05.15, 21:10
      Ogólnie budzi skrajne emocje - jedni ją kochają drudzy nienawidzą, a prawdy jak jest się nie dowiemy
    • auxi-lia Re: Lilith 06.09.15, 21:45
      Ja korzystam od kilku lat. Tak jest skuteczna i to bardzo
    • agrentowy4321 Re: Lilith 04.03.23, 22:39
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: Lilith 25.04.23, 07:54
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka