Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 11:00 Czy komuś to pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Kokon miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 15:58 podobno rytuał miłosny, przeprowadza go jedna wróżka osobiście koło warszawy ale nie wiem czy warto jechać bo jestem z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ĆMA Re: Kokon miłości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.11, 01:26 TAK JEST TO SUPER SPRAWA PO UISZCZENIU STOSOWNEJ OPLATY WROZKA OWIJA CIE FOLIĄ NAKLADA REKLAMÓWKE NA ŁEB KAZE STANAC NA KRAWEDZI WIEZOWCA I WRZESZCZAC IMIE UKOCHANEJ OSOBY ZROBIC KROK DO PRZODU EFEKT 100 % - OWY JAK PRZYJADA CIE ZEBRAC Z CHODNIKA JESTES JUZ W TZW KOKONIE MILOSCI ZAWOZA NA CMENTARZ DLA PEWNOSCI DAJĄ W ŁEB LOPATĄ I DO PIACHU BUAHAHAHAHA BOZE CZEGO ZNOW NIE WYMYSLA RYTUALY KOKONY ZAKLECIA KLATWY CUDOWNE MILOSNE ELIKSIRY Z MOCZU PAWIANA... SMIECH NA SALI DO ŁEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Kokon miłości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.11, 07:37 Średniowieczem to jedzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leze Re: Kokon miłości IP: *.t-mobile.pl 25.07.11, 10:54 Ćma, padłam, serio, genialne:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kokon miłości IP: 193.239.60.* 25.07.11, 21:53 wez lepiej siebie lopata palnij w leb jak nie masz co robic, jak nie masz nic madrego do powiedzenia to po co sie w ogole odzywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna_Pantera Re: Kokon miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 02:11 Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź? Wiele rytuałów działa, trzeba sprawdzac, daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kokon miłości IP: *.205.6.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.11, 09:17 Ezoterium robi skutecznie-wizyta u wrozki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kokon miłości IP: *.opera-mini.net 11.09.11, 17:00 Czy to ta co robi błędy ortograficzne pisząc o kartach, którymi ciągle się posługuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Kokon miłości IP: *.zd.sachsen.de 25.07.11, 11:29 nie wierz w takie rzeczy, moja kolezanka wydala 500 zl na rytuar milosny i nic. Facet sie zainteresowal, ale inna kobieta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kokon miłości IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.11, 12:28 lepiej 5 stowek wydac na siebie by byc zadbaną i zdobyc faceta, albo na szalona niespodzianke dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kokon miłości IP: *.opera-mini.net 11.09.11, 00:00 Kokon miłości sam się wytworzy jak będzie miłość. Odpowiedz Link Zgłoś