• Gość: asia Re: tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:01
      Droga Kesit, czy mozna jeszcze liczyc na Twoja wrozbe? Napisalam jakis czas temu @ z interia.pl. Pytam z grzecznosci, nie z wyrachowania. Pozdrawiam goraco Asia
      • justyna071 Re: tarot 14.11.11, 15:26
        Odpowiedź bardzo szybka. Konkretnie i na temat. Oby się sprawdziła...
    • Gość: santorini Re: tarot IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 16.11.11, 00:02
      Witam wszystkich, dzisiaj otrzymalam odpowiedz. Wrozba zgadza sie z rzeczywistoscia. Moge powiedziec 100 % trafnosci
      • vasariah Odp. 16.11.11, 00:46
        Dziękuje ślicznie Kesit za wiadomość :) z kolegą już zamroziłam kontakt
    • Gość: AnnaT Re: tarot IP: *.80.datacomsa.pl 18.11.11, 19:55
      bardzo miły kontakt obszerna wróżba, zobaczymy na ile się sprawdzi, polecam
    • Gość: Ja Re: tarot IP: *.internetia.net.pl 23.11.11, 13:32
      Na odpowiedź trzeba było poczekać 2 dni, ale warto. Może inie można zadawać dodatkowych pytań, ale u mnie nie było potrzeby. Odpowiedź zawierała wszystkie szczegóły. Dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: Pari A jak ze sprawdzalnością?? IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 21:52
      Drogie koleżanki i koledzy, a jak się ma spr ze sprawdzalnością wróżb? Chce skorzystać...
      • Gość: Klientka Re: A jak ze sprawdzalnością?? IP: *.inowroclaw.mm.pl 23.11.11, 22:08
        u mnie nic sie nie sprawdziło chociaz korzystam od 2 lat :(
        • kesit Re: A jak ze sprawdzalnością?? 24.11.11, 15:24
          prosze o kontakt na email ostatnią Panią,z inowroclawia
          a co do zapytania,
          sa wiadomosci ze zwiazek sie rozpadl mimo ze inaczej wygladalo w kartach,sa tez wiadomosci po roku od pań ktore nie dowierzaly ze tak a nie inaczej los ich sie potoczy,a jednak bylo jak w poradzie,
          byly tez wiadomosci ze choroba byla,ale wszystko zostalo wyleczone.
          wiem,ze karty w 100% nie sprawdzaja sie, ale w kazdej poradzie kazda z Pań, Panow odnajdywalo wiele wspolnego i czytalo zdarzenia na przyszlosc tak jak porada stanowila.
          gdybym miala 100% sprawdzalnosc, to nie bylabym czlowiekiem...tylko Bogiem
          korzystajac z pomocy innych pan,do których sama tez chodze, uslyszalam kiedys słowa, wrozba to tylko podszept, to co sie zdarzy w duzej mierze zalezy od Naszej woli...
          do rozwagi,
          ale dziekuje za krytyke,ktora jest bardzo ksztaltujaca,
          serdecznosci
          Kesitka
          • Gość: Hania Re: A jak ze sprawdzalnością?? IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.11, 15:29
            Prosze sie tylko nie obrazac, ze jednak osoba napisała ze sie nie sprawdziło to co ?
            wiekszośc dziekuje za wróżbe tutaj, pisze że miły kontakt itd. itp. ale trzeba przeczekac okres na jaki była stawiana wróżba i tyle. Nie zawsze sie sprawdza przeciez. Sama Pani pisze że to podszept a nie ostateczna diagnoza :)
    • 1-puma Re: tarot 09.12.11, 16:49
      Piękne podziękowania za wsparcie dla kesit .Wróżba otrzymana od Ciebie nie jest wprawdzie super optymistyczna za to Twoje słowa otuchy i wsparcia są nieocenione
    • renka352 Re: tarot 14.12.11, 11:52
      Serdeczne podziekowania dla Kesit za wróżbe.Wprawdzie troche czekałam ale warto.Co do sprawdzalnosci czas pokaże.Pozdrawiam cieplutko.
      • Gość: klientka Re: tarot IP: *.ip.netia.com.pl 20.12.11, 12:15
        Ja również jestem zadowolona, Pani Kasia ma cierpliwość i duzo zyczliwości, zobaczymy co się sprawdzi. polecam :)
        • Gość: kesit Re: tarot IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 12:41
          Z uwagi na bardzo nieuczciwe osoby,ktore piszą do mnie ponownie,
          zwracam sie z prośba o rozważne podchodzenie do wątku,
          odpowiedzialną postawę i uczciwość,
          z okazji nadchodzącego roku 2012 zycze Wszystkim Osobom które do mnie napisały, poza wyjątkami dobra, miłości, zadowolenia, rozwiązanie problemow, szczęścia i spełnienia,
          Kesitka
          • Gość: klientka Re: tarot IP: *.ip.netia.com.pl 29.12.11, 12:52
            Ja równiez ze swej strony życze wszystkiego co najlepsze:)
            • Gość: Ja Re: tarot IP: *.piekary.net 29.12.11, 13:19
              Ja również bardzo dziękuje Pani Kasi za postawienie kart. To bardzo sumienna osoba. Czekam na spełnienie wróżby:)
          • lil-ka Re: tarot 29.12.11, 18:19
            dziękujemy i wzajemnie! :)
    • Gość: Madzik Re: tarot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.12, 22:12
      Wita, chciałam się dowiedzieć czy znajdę pracę 5 stycznia 84 r
      • Gość: Kesit Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 13:12
        Witam,
        po kilku tygodniowej nieobecnosci w poczcie wrocialam,
        odpowiadam na emaile od ludzi,
        pierszenstwo maja osoby z ktorymi pracuje z moimi kartami od kilku miesiecy,lat z gazety.pl
        zasada wciąz ta sama,
        jedno,krotkie pytanie z podana data urodzenia lub partnera data,opracowuje za DARMO.
        kolejne zapytania, sa u mnie odplatne,
        zasady pisze kazdemu z kim koresponduję, sa takie same dla wszystkich.
        nie od wszystkich oczekuje zapłaty za czas moich kart, ale jak dostaje email z 15 pytaniami, o zycie, o kochanki,o dom, transakcje, losy, przeprowadzki...
        to dla mnie jest praca na 5 godzin wieczorno-nocnych i nie dziwcie sie Kochani ze nie odpisuje na emaile z prosba o jeszcze tylko jedno pytanko...
        ja Was szanuje WY MNIE, O CO PROSZE UPRZEJMIE
        INFORMUJE ZE WSZYSTKIE EMAILE Z KILKU TYGODNI ZCZYTAM I ODPISZE,CZAS OCZEKIWANIA MOZE BYC KiLKU TYGODNIOWY BO MAM ICH MNÓSTWO
        SERDECZNOSCI
        Kesitka
        p.s. innym wrozka i sprawdzaczom dziekuje za korespondencje
        • Gość: gosia Re: tarot IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 13:48
          Witam serdecznie
          Proszę o pomoc:
          Małgorzata 18.01.1988
          Arian 07.01.1984
          Czy z tego coś będzie?
          Dziękuję
          Pozdrawiam
          • Gość: kesit Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 17:10
            odpowiadam tylko na emiale,
            nie odsłaniam kulis związku na forum,
            serdeczności
          • Gość: gosia Re: tarot IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 17:19
            Witam serdecznie
            Proszę o pomoc:
            Małgorzata 18.01.1988
            Arian 07.01.1984
            Czy z tego coś będzie?

email: gocha253@tlen.pl

Proszę o odp.
            Dziękuję
            Pozdrawiam
            • Gość: kesit Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 17:22
              Gosiu Kochana,
              jak pisze ze na emaile odpowiadam to oznacza ze czekam na korespondencje w formie email, a nie na forum mi podajesz swoj email, nie mam przekierowania z forum na kazda poczte osoby ktora do mnie pisze,
              prosze przemysl co ty chcesz wiedziec,
              napisz do mnie na spokojnie i poczekaj az odpowiem na twoj email,
              serdecznosci
              • Gość: kesit Re: tarot IP: *.219.110.81.devs.futuro.pl 06.04.12, 16:14
                Witam,
                jeżeli będziesz w potrzebie,
                poradzę, polecam formę telefoniczną,
                odpowiedzi na pytania Twoje udzielam poprzez telefon komorkowy- dzwoniąc do mnie,
                napisz email,ja przekażę dalsze informacje.
                pierwsze pytanie, rozmowę traktuje jako "pierwsze pytanie",w ramach którego pracuje z osobą na wielu poziomach jego sfer życia,
                jak uznasz że karty "rozmawiają" z Tobą przechodzimy wówczas do dalszej współpracy-poradnictwa,
                serdeczności
                Kesit-Kasia
                • kesit Re: tarot 18.07.12, 12:13
                  egzorcyzmy.katolik.pl/swiadectwa/wasze-swiadectwa/1103-katarzyna-tarot
                  to jest moja historia,
                  zachecam do przeczytania i zrozumienia czemu...?
                  wszystkim z ktorymi korespondując zycze duzo radosci,spokoju i wejscia na wlasciwy tor w zyciu,
                  Kasia
                  • Gość: hellow Re: tarot IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.12, 20:27
                    witam Cie serdecznie! brawo za odwage umieszczenia linka na tym portalu gdzie wiekszosc z nas jest uzalezniona od tarota! ciesze sie ze Tobie sie udało uwolnic od kart i zycze wytrwalosci w postanowieniu. pozdrawiam :)
                    • kesit Re: tarot 19.07.12, 19:03
                      Dziękuje,
                      zrobilam to bo
                      życie nie ukladalo mi sie, jest takie powiedzenie kto nie ma szczescia w milosci ten w kartach ma dobra reke,no i tak bylo ze mna, doslownie nic nie moglam zrobic,kandydaci byli nie odpowiedni, tylko fizyczna strona zwiazku byli zainteresowani,
                      w trakcie mojej 10 letniej obecnosci kart, stracilam bliskie mi osoby-śmierć, wiele znajomych odeszlo ,bez slowa wytlumaczenia,zostałam sama,stracilam prace, nie moglam osiagnąć swoich planow, wokol mnie zaczeli pojawiac sie ludzie z problemami, kompletnie nie akceptowalam tego,
                      w koncu zaczelam miec leki, strach mnie ogarnial nagle i bez uzasadnienia,czułam smutek i miałam stany depresyjne,
                      az w koncu spotkalam dobra mi osobe, Jadwige, rozmowa z Nia zmienila mnie,moje podejscie do zycia i dokonania wlasciwych ruchow,
                      a historia spod linka jest dalsza czescia mojego odejscia od kart, tak naprawde bylo w moim zyciu, w maju 2012 roku
    • agrentowy4321 Re: tarot 04.03.23, 22:26
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: tarot 25.04.23, 07:41
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka