Dodaj do ulubionych

Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób

IP: *.centertel.pl 13.08.11, 16:13
Witam, chciałabym odświeżyć swoją wiedzę z astrologii- tym razem proponuję analizę astrologiczną dla 5 osób, odpowiem kiedy mogę - natomiast jest to dość pracochłonne, więc zrobię to TYLKO dla 5 osób i KONIECZNIE proszę o ocenę trafności. Co potrzebne? Imię, data urodzenia, godzina urodzenia i miejsce urodzenia. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zagadka.3 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 16:27
      Prośba o analizę. Kamila 19 grudzień 1978 Łódź godz. 18.45. Z góry dziękuję, oczywiście poinformuje o trafności. Pozdrawiam :)
      • agnes109 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 16:37
        Agnieszka 15.01.1983 godzina 21.50 miejsce Poznań,z góry dziękuję.
        • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 13.08.11, 17:11
          Droga Agnieszko, ciągłe problemy w relacjach. Jesteś dość skryta w relacjach, nie lubisz się uzewnętrzniać, masz swój świat. Posiadasz silną wolę, jesteś opanowana, zamknięta w sobie. Bywasz nieufna i podejrzliwa. Powinnaś mieć wielu znajomych, jesteś dobrym przyjacielem. Miewasz "humory". Możesz być świetnym samoukiem ze względu na samodyscyplinę. Nie lubisz wulgarności, często ogarnia Cię pesymizm, jesteś prawdomówna, ale nie wierna. Wbrew pozorom lubisz wolność i ryzyko. W dyskusjacj jesteś stanowcza, niekiedy agresywna. Jesteś hojna. Działasz metodycznie, zachowujesz kontrolę w najtrudniejszych sytuacjach. Możesz stać się fanatykiem jednej doktryny, czasem brakuje Ci elastyczności w poglądach. Silne wpływy matki na Twój charakter. Będziesz miała więcej niż jedno dziecko. Lubisz czytać, spędzać czas z rodziną. Jesteś bezpośrednia w uczuciach. Szukasz czułego i odpowiedzialnego partnera. Predyspozycje w zawodach społecznych, medycznych. Największe pieniądze przyjdą po zamążpójściu. Bedziesz mieć związki z zagranicę, może z cudziemcem, prawdopodobne, że Twoja przyszłość będzie budowana poza granicami kraju. Możliwe dwa małżeństwa, pierwszy partner będzie pomyłką. Kłopoty z układem moczowym i nerkami. Wiele krótkich podróży. Cierpisz z powodu porażek, ale szybko się podnosisz.
          Pozdrawiam :)
      • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 13.08.11, 16:53
        Droga Kamilo, Strzelec, asc. w Lwie, jesteś dobrą, ciepłą, niezależną, lubiącą zmiany i podróże osobą. Jesteś trochę zbyt buntownicza, podejmujesz zbyt ryzykowne decyzje, masz zmysł ogranizacyjny, duże poczucie sprawiedliwości. Dobierasz przyjaciół ostrożnie, nie masz podatności na wpływy innych. Masz podejście demokratyczne, zamiłowanie do podróży zagranicznych, możesz popadać w ryzykowne związki i romanse. Posiadasz pasję miłości, jesteś ognista, zmysłowa, namiętna, bywasz zazdrosna i zaborcza. Popadasz ze skrajności w skrajność, z miłości w nienawiść. Masz predyzpozycje do osiagnięcia sukcesu w sferze zawodowej, o ile nie będziesz rozsadzać innych po kątach.
        Bywasz pyszna, arogancka, masz poczucie wyższości. Musisz obdarzać ludzi większym ciepłem.
        Zdolności naukowe - powinnaś długo się uczyć, uzdolnienia w kierunkach naukowych i medycznych. Możesz nadmiernie używać leków. To Twój słaby punkt.
        Masz otwarty umysł, lubisz wodę. Jesteś zdolna do ogromnych poświęceń wobec dzieci.
        Masz wpisane wiele podróży w swoje życie. Lubisz dzieci. Jesteś dobra we wszelkich grach intelektualnych. Jesteś nerwowa, emocjonalna, popadasz w różne emocje w stosunkowo krótkim okresie czasu. Rywalizacja działa na Ciebie blokująco. Masz dobry smak, inteliegencję i zdolności do adaptacji w różnych miejscach.
        Nawet jeśli masz pieniądze, uważasz, że cały czas masz kłopoty. Masz twórcze pomysły, nienawidzisz rutyny i biurokracji. Przeżyjesz parę namiętnych romansów. Ciekawe życie emocjonalne, zdrowie, witalność, sport. Odniesiesz sukces finansowy dzięki dobrym wpływom wysoko postawionych ludzi. Posiadasz tendencje do rozrzutności.
        Lubisz luksus - to będzie ważny aspekt w wyborze partnera. W miłości dużo gniewu, złości, zaborczości. Zdrowe życie seksualne.
        Jeśli stworzysz związek z osobą, która będzie ograniczała Twoją wolność, związek się rozpadnie.
        Dostaniesz niespodziewany spadek.
        Problemy przez rodzinę. Problemy z przeziębieniami, zmianami temperatur. Nadużywasz władzy, czasem źle traktujesz innych. Jesteś nerwowa i chaotyczna w relacjach.
        Możliwe dwa związki małżeńskie. Jesteś silna i świadoma swojej mocy - rozwój duchowy na różnych płaszczyznach.
        We wczesnym okresie życia problemy w pracy, różne komplikacje. Skłonność do wyboru toksycznych partnerów, silne napięcia wewnętrzne, brak pełnej samoakceptacji.
        • Gość: Sylwia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 17:02
          To może i ja się załapię :)
          Sylwia 23.01.87 r. g. 14.23 Warszawa
          • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 14.08.11, 00:10
            Sylwio, jesteś niezależna i zdecydowana w swoich poglądach, jesteś odważna i praktycznie niczego się nie boisz. Bardzo dobra kochanka. Skłonności do złego wyładowywania napięcia seksualnego. Lubisz wszystko, co nowe, twórcze. Jesteś indywidualistką. Możesz się zakochiwać w cudzoziemcach lub lubić taki ezgotyczny typ urody. Możesz mieć problemy rodzinne. Bywasz prowokująca i agresywna. Skłonności do przemocy ujawnią się w późniejszym wieku. Trzeba przyznać, że akceptujesz prawo i porządek, ważne jest dla Ciebie, aby wykreować swój własny wizerunek. Bywasz nieludzko okrutna w słowie, jeśli coś Ci się nie spodoba. Problemy finansowe po zamążpójściu. Przynejmniej dwoje dzieci. Boisz się śmierci. Lubisz dbać o potrzebujących - zawód powinien być społeczny lub medyczny. Praca do późnego wieku. Sukces zawodowy osiągnie taki poziom jak w rodzinnym domu. Lubisz precyzję, metodyczność. Byłabyś najlepszym lekarzem na świecie ;). Skłonności do używek - jesteś bardziej podatna od innych. Sukces umożliwią Ci wysoko postawione osoby. Dobra matka. Zalezy Ci na małżeństwie, a nie tylko na wspólnym zamieszkaniu. Małżeństwo oparte na przyjaźni i miłości. Parę flirtów, ale masz tendencje do bycia wierną. Odnalazłabyś się podróżując. Niepokój o bliskie osoby. Nie grasz w miłości, jesteś uczciwa w uczuciach. Dylemat między życiem w luksusie a pomaganiem innym. Jesteś nicierpliwa. Masz to "coś". Bywasz próżna i zazdrosna, pretensjonalna. Cierpisz, gdy coś Ci się nie powiedzie.
      • Gość: Natalia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 19:31
        Witam bardzo proszę o analizę
        Natalia ur 19.09.1990 w Katowicach kolo 17:00 dokładnie nie pamiętam:(
    • beauty_ona81 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 16:36
      To ja też bardzo poproszę. Renata 05.06.1981, godz. 20.40 Zielona Góra.
      Oczywiście dam znać czy się zgadza. Dziękuję z góry
      • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 13.08.11, 18:02
        Renatko, Ty się pokazujesz jako ciekawa świata, mądra, inteligentna osóbka. Szybko się uczysz i wyłapujesz korzystne dla siebie okazje. Marnujesz swoją energię, dzieląc swoją uwagę na wiele rzeczy. Lubisz podróżować. Masz skłonności do problemów rodzinnych. Łatwo dostosowujesz się do nowego środowiska, lubisz, gdy ludzie dobrze o Tobie myślą. Opinia innych jest ważna dla Ciebie. Bywasz podatna na wpływy innych. Lubisz życie rodzinne, przebywanie na łonie natury, bezpieczeństwo. Lubisz dzieci. Marzysz o wielkiej miłości. Twoje emocje zmieniają się jak w kalejdoskopie. Starasz się unikać konfliktów z innymi. Często krytykujesz innych. Potrafisz wybaczać. Za łatwo ufasz ludziom. Jesteś zmysłowa, lubisz seks. Wyjdziesz za mąż za kogoś bardzo inteligentnego, ponad innych lub z nim zamieszkasz. Nie lubisz samotności, masz wielu przyjaciół. Twoje życie w dużej mierze będzie uzależnione od wyboru życiowego partnera - wybierz ostrożnie. Odniesiesz sukces w spółce zagranicznej lub za granicą. Nie jesteś typem walecznym, masz problemy z podejmowaniem decyzji. Uzdolnienia w kierunku nauczania, badań, filozofii, matematyki. Dzięki swojej konsekwencji osiągniesz sukces w pracy. Słabsze gardło. Dwa małżeństwa, drugie oparte na przyjaźni. Zdobędziesz niewielki majątek w spadku. Twoje życie to seria zmian. Wydajesz dużo pieniędzy na swój wygląd. Jesteś zbyt próżna. Nie masz jednego celu w życiu, możesz się pogubić, wielość zainteresowań.
        • beauty_ona81 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 14.08.11, 09:44
          Musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Praktycznie wszystko co tutaj jest napisane to prawda. Jedynie nie zauważyłam u siebie uzdolnień w kierunku nauczania, badań i filozofii. Reszta to strzał w dziesiątkę. Mam jeszcze pytanie. Czy będę mieć dzieci? No i te małżeństwa- będą 2, ale widać może kiedy? Pozdrawiam
    • ugotowana Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 16:42
      Mogę też być królikiem :)
      Kamila 14.07.1974 g.12:45 Braniewo
      • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 14.08.11, 00:27
        Kamila, a Ty masz ponadprzeciętną urodę. Pociągasz mężczyzn. Jesteś wrażliwa, wyrozumiała, masz świetną intuicję. Skłonności do nadwrażliwości. Rozwój duchowy. Jesteś "słodka", ale silna. Masz silną wolę. Lubisz i chronisz naturę. Przesadzasz w poszukiwaniach przyjemności. Ważne jest to, co ludzie o Tobie myślą. Szybko się dostosowujesz do nowych środowisk. Bywasz podatna na wpływy innych. Jesteś wygadana, dobrze operujesz słowem. Przesadzasz w miłości, przez co świadomie lub nie ranisz innych i czasem uciekasz od odpowiedzialności za złamanie serca. W miłości możesz mieć dwie twarze. Wiele flirtów, adoracji. Skłonności do zdrady. Wiele krótkich związków. Twoja siła może niekiedy przekształcić się w agresję. Inwestujesz we wnętrze. Oszczędzanie na dom. Poczucie samotności i melancholia. Zmysł artystyczny. Zdolności językowe. Długa nauka. Lubisz podróże i zmiany. Twój głód nauki jest stały. Nie boisz się śmierci. Umrzesz spokojnie w starym wieku (śmierć naturalna). Możliwy spadek. Będziesz miała farta. Tendencja do wyboru "dziwnego" dla innych zajęcia. Możliwe, że miałaś lub będziesz miała związek, nawet małżeński i nie będziesz lub nie mieszkałaś z partnerem. Patrząc na Twój układ, mogłabyś stać się niezykle bogata pracując w jakiejś dziedzinie związanej ze śmiercią - na przykład dom pogrzebowy, ale to tylko pomysł ;), Ciekawy, otwarty umysł. Dobre wykształcenie. Ucieczka od schematu domu rodzinnego. Częste bóle głowy, gorączki. Możliwa miłość od pierwszego wejrzenia i szybkie małżeństwo. Kłótnie w małżeństwie. Mimo, że małżeństwo jest ważne, w Twoim życiu lepiej by było, abyś za mąż nie wychodziła - układałoby Ci się o wiele lepiej w wolnych związkach. Bywasz niecierpliwa i pretensjonalna. Masz nierealne plany.
        Pozdrawiam
        • ugotowana Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 14.08.11, 13:23
          Wow, jestem pod wrażeniem! Sama nie umiałabym lepiej siebie opisać:) Już piszę co się zgadza, a co nie. Jednocześnie bardzo, ale to bardzo dziękuję za czas mi poświęcony!!!
          Jestem czasami zbyt bardzo samokrytyczna, więc nie powiedziałabym o sobie, że mam "ponadprzeciętną urodę". Określam ją jako oryginalną, czyli dla znawców, nie zachwyci się mną co drugi mężczyzna. Chodź muszę przyznać- wiele osób powiedziało mi, że jestem piękna. I to nie tylko mężczyźni, ale i kobiety. Może zatem powinnam w to po prostu uwierzyć:)
          Jestem super nadwrażliwa, z bardzo "cienką" skórą na świat. Krzywda innych (szczególnie zwierząt) wywołuje u mnie ból niemal fizyczny. Poświęcam się dla innych.
          Bywam niestety podatna na wpływy innych, uczę się chyba całe życie. Mało tego jestem nauczycielką.
          Lubię życie w dostatku. Czy powinnam zmienić zawód i spróbować sił we własnym biznesie?
          Co do związków. Jestem odpowiedzialna, więc staram się nie łamać serc. Mało też było w moim życiu związków. Były głównie krótkotrwałe. Czy tym raniłam?
          Teraz jestem w trudnej sytuacji. Chyba kończy się mój 8-letni związek, w który bardzo dużo "zainwestowałam" psychicznie, emocjonalnie. Faktycznie, często bywało tak, że on przez jakiś czas mieszkał poza krajem i był to związek na odległość.
          Co to znaczy, że będę miała farta? Czy także w miłości? Czy uda mi się mieć w przyszłości dom z ogródkiem, o którym także marzę?

• to.ja.anna Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 17:03
      Anna ur.24.02.1965 roku w Koninie o godz. 9:10
      • to.ja.anna Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 21:21
        ...a ja jak zwykle zostałam zlekceważona ;(
      • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 14.08.11, 00:45
        Aniu, jesteś wrażliwa, sentymentalna i skłonna do poświęceń. Masz pociąg do tego, co nieznane. Lubisz podróże. Ryzykantka. Otwarty umysł. Melancholia i łatwowierność. Dużo napięć wewnętrznych, strachu. Nie lubisz wulgarności. Idealizujesz miłość. Jesteś szczera, ale niekoniecznie wierna. Łatwo Cię wyprowadzić z równowagi. Możesz być chciwa, cenisz luksus. Zbyt obsesyjnie myślisz o poniądzach. Masz dobrą intuicję. Jesteś zmienna. Układ planet wskazuje, ze nie masz aż tak silnego charkateru, bywasz po prostu słaba. Skłonności do szpiegowania. Sukces zawodowy dzięki innym osobom. Lubisz żywe dyskusje, towrzystwo ludzi. Źle wpływa na Ciebie rywalizacja. Możesz angażować się w działalność charytatywną. Problemy w znalezieniu partnera. Skłonności do używek. Częste zmiany prac lub zajęć. Za mało podróży jak na realną potrzebę - jeszcze bardziej na świat się owtorzyć. Możesz zakochac się tylko w prawym, inteligentnym mężczyźnie. Dokształcanie się. Słaby układ nerwowy. Umrzesz za granicą lub w podróży - po długim wieku, organizm będzie wyczerpany, szybka śmierć. Lubisz czytać. Niskie poczucie wartości. Wierzysz zbyt łatwo na słowo.
        Pozdrawiam
        • to.ja.anna Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 14.08.11, 10:48
          Dziękuję za opis :) Przeżyłam mały "szok", jak wiele można wynieść tylko z daty i miejsca urodzenia. Bardzo trafne, z małymi sprostowaniami, jeśli można... Otóż...
          Myśl o pieniądzach wiąże się ze strachem o byt, strachem o to, że może mi zabraknąć na rachunki, jedzenie, podstawowe potrzeby. Już byłam bez grosza przy duszy, nie chcę przez to przechodzić raz jeszcze.
          Reszta zgadza się w 100%. Jestem w szoku! :)
          Jestem łatwowierna a zaraz b.podejrzliwa i wtedy zaczynam "szpiegowanie", jestem choleryczka i chyba histeryczka, miewam przebłyski intuicji - duże :) , jestem do bólu szczera, ale z moją wiernością bywa różnie - to fakt, o pracę nigdy się starać nie musiałam specjalnie, zawsze ktoś mnie potrzebował - fakt, znalezienie partnera - totalna porażka, klapa za klapą - jestem już zrezygnowana i zdołowana (a może Twoje karty podpowiedzą, kiedy skończy się moja samotność?), lubię ludzi i dyskusje :), miejsc prac bez liku, układ nerwowy w rozsypce, łatwowierność ale zaraz potem podejrzliwość.
          Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Miłej niedzieli. Anna
          • Gość: Sylwia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób Sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 11:13
            Powiem krótko- szczęka mi opadła :) bo zgadza się praktycznie wszystko.
            Tak jestem indywidualistką,
            egzotyczny typ urody to jest coś co mnie pociąga,
            tak bywam okrutna w słowach, ponieważ zawsze mówie to co myślę bez zbędnego owijania w bawełnę,
            tak lubię prawo i porządek (to poniekąd mój zdobyty zawód)
            tak odnalazłabym się pdoróżując (marzyłam o pracy archeologa bądź właśnie lekarza ;))
            tak bywam zazdrosna

nie zgadza się jedna rzecz - nie boję się smierci. Niedawno w moim życiu wydarzyło się coś co pozwoliło mi spojrzeć zupełnie inaczej na temat przemijania.

Boję się jednak tej przemocy, która może się ujawnić w późniejszym wieku :)
            Jeśli mogłabym o coś dopytać to czym mogą być spowodowane problemy finansowe po zamążpójściu i w jakim wieku szykuje mi się wyjście za mąż? :)

Jestem pod wielkim wrażeniem ile można o człowieku się dowiedziec na podstawie daty i miejsca urodzenia. Po prostu chylę czoła. Dziękuję :)
    • zagadka.3 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 19:01
      Witam, dzięki za analizę ;), napiszę co się zgadza: lubię zmiany i podróże, mam poczucie sprawiedliwości, uczę się cały czas pomimo, że mam już 33 lata. W moim życiu było wiele podróży, również tych odległych, łatwo się adaptuję do nowych warunków, nie lubię rutyny, nie lubię zaborczych osób taki tez nie mógłby być mój partner, jestem nerwowa, rozwój duchowy na różnych płaszczyznach, we wczesnym okresie życia problemy w pracy, różne komplikacje skłonność do wyboru toksycznych partnerów (a raczej tacy się trafiali ;)), silne napięcia wewnętrzne, brak pełnej samoakceptacji. A czy dodatkowo można z takiej analizy uzyskać informacje w okolicach jakiego wieku zawrę związek małżeński i otrzymam ten wspomniany spadek ;). Dzięki
      • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 13.08.11, 19:15
        3, 4 lata na małżeństwo, a spadek ma być niespodziewany, więc pozostawię to dla siebie :)
        • Gość: Natalia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.11, 19:35
          Witam bardzo proszę o analizę potrzebuje Natalia ur 19.09.1990 w Katowicach o godz 19;43 z góry Dziękuje;) ( godzina nie jest pewna niestety bo nie pamiętam dokładnie ale tak mi się wydaje:()
    • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 13.08.11, 19:26
      Poproszę o komentarze - to ważne, pozostałe odpowiedzi po informacjach zwrotnych od poprzednich osób. Niestety, ale w moim poprzednim wątku niektórym nie chciało się napisać nawet dziękuję - robię przysługę, ale sama się uczę, więc jest to wymiana energii.
      Pozdrawiam
    • laryssa69 Poproszę o analize 13.08.11, 19:35
      Witam ... czy Ja też moge prosić o analize ...
      Katarzyna ur.27.02.1986 godzina około 7.45 miejsce:Wrocław
      z góry dziekuje :-)
      • Gość: Lenormand Re: Poproszę o analize IP: *.centertel.pl 13.08.11, 20:28
        Kasiu, jesteś sentymentalna i wyrozumiała, lubisz pracować sama, w skupieniu, nadwrażliwa, emocjonalna. Ludzie Cię lubią, jesteś dobra w ocenie ludzi, masz intuicję. Masz skłonności do poświęcania się dla innych. Jesteś inteligentna. W związkach jesteś niestała, niewierna, bo ciągle szukasz tej jedynej miłości. Masz otwarty, elastyczny umysł, ale i skłonności do łatwowierności i melancholii. Kochasz ogromną miłością. Sprzeciwiasz się ostro zasadom, które Ci się nie podobają, jesteś śwetna w dyskusjach. Ryzykujesz w miłości, czasem idealizujesz partnerów. Możesz stać się pewnego rodzaju rewolucjonistką.
        Jesteś silna, ale czuła. Ciężko wybaczasz innym.
        Zazwyczaj jesteś mądra i rozważna. Niezwykle zmysłowa - jesteś mistrzynią miłości fizycznej ;). Możesz mieć ładną oprawę oczu, być pociągająca dla mężczyzn.
        Odniesiesz sukces pracując sama. Małżeństwo jest ważne dla Ciebie, nie lubisz żyć sama. Korzystne byłoby dla Ciebie małżeństwo z zyskiem. Jako dziecko mogłaś mało mówić. Poświęcasz się słabym ludziom. Możesz mieć skłonność do potajemnych romansów. Czeka Cię spór o spadek. Możesz niekiedy poświęcać się pracy za darmo. Mąż umiarkowanie zamożny, dostaniesz niewielki spadek, który Ci bardzo pomoże. Będziesz żyła długo, umrzesz śmiercią naturalną. Jesteś intelektualistką, podróże powinny Ci pomagać w rozwoju. Perfekcjonistka. Bedziesz zmuszona do przeprowadzki z niezależnych od Ciebie przyczyn. Będziesz się często zakochiwała, dopóki nie spotkasz swojej miłości. Słabsze serce. Małżeństwo z miłości. Dobrze odnalazłabyś się za granicą. Wielu nieprzyjaciół powodujących problemów. Poczucie niespełnienia jeśli chodzi o miłość rodziców, możliwe, że zabiegałaś o uczucie któregoś z nich. Masz ponadprzeciętną energię. Częste kłótnie w małżeństwie. Jesteś hojna, ale też zaborcza i zazdrosna.
        Pozdrawiam serdecznie
        • laryssa69 Re: Poproszę o analize 13.08.11, 20:49
          Bardzo ale to bardzo dziekuje,trafność jest naprawde duża !
          Czytajac ... czytałam naprawde o sobie ... nawet jeśli chodzi o milość i moja wierność. Jesli chodzi o spadek.. tutaj odrazu wiem ze bedzie własnie spór.
          Jedyna rzecza z jaką się nie zgodze to to że w dzieciństwie mogłam mniej mówic ale to w sumie szczegól bo te najwazniejsze sprawy pokrywaja sie !
          chcialam dopytac ... czy zbuduje badz kupie dom ? Na dzien dziseijszy to odkladam na niego pieniadze ale to słabo to idzie .
          • Gość: Lenormand Re: Poproszę o analize IP: *.centertel.pl 14.08.11, 00:30
            Tak, zbudujesz, ale w Tarocie sprawdziłam. Pozdrawiam.
    • Gość: mala mi Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.ztpnet.pl 13.08.11, 20:15
      Berata26,07,1989 zielona gora 11,40
      kiedy zaznAM SZCZEScie?kiedy poznam swa 2 polowke i w jakiej kolocznosci czy to bedzie docelowy partner?jak moje zdrowko?i jak kiefy znajde parce i w jakiej branzy
      dziekuje za swoj czas
      • carmen310 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 21:17
        Witam, czy ja też się załapie. Ale bardzo bym poprosiła. Karina ur. 20.03.1979. godzi: 09: 35. Kowary. Dziękuje.
        • astrolenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 21.08.11, 13:10
          Karino, a Ty jesteś osobą, która nie lubi polegać na innych, jesteś samodzielna, silna, uparta, taka Zosia Samosia :). Twoim problemem są rozterki, które ciągle są w Tobie. Jesteś marzycielką. Jesteś Rybką, ale masz ascendent w Bliżniętach, przez co potrzebujesz zarówno związku, miłości i stabilizacji, jak i wolności, co stwarza problemy. Jesteś zdolna do ogromnych poświęceń, bywasz zbyt sentymentalna. Często popadasz w letarg, marazm. Możesz mieć skłonności do łatwowierności. Jesteś stała w uczuciach, ale ciągnie Cię do mężczyzn, którzy potrzebują Twojej pomocy. Strasznie boisz się zranienia, więc często stwarzasz wrażenie osoby zdystansowanej. Zdarza się, że wybuchasz w najmniej oczekiwanym momencie. Powinnaś mieć zdolności kulinarne. Nie bierz za dużo lekarstw. Dobre znajomości stworzysz z ludźmi młodszymi od siebie. Ludzie w Twoim życiu pojawiają się i znikają. Byłabyś najbardziej szczęśliwa za granicą, stworzyłabyś najszczęśliwszy związek z obcokrajowcem. Działasz w dobrek koncentracji, metodycznie, precyzyjnie, Twoja praca zawsze będzie ceniona. Działaj i pracuj na własną rękę, nie licz na pomoc innych - to doprowadzi Cię do sukcesu. Wyjdziesz za mąż z dużej miłości, ale w małżeństwie pojawią się problemy. Masz wpisane dokształcanie. Zdolności do przelewania myśli na papier. Twoim słabym punktem jest układ moczowy i nerki. Umrzesz za granicą w póżnym wieku. Pozdrawiam
          • carmen310 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 21.08.11, 14:08
            Witam serdecznie, bardzo i jeszcze raz dziękuje za opis. Dość dużo się zgadza co jest napisane. A, związkach z płcią przeciwną też się zgadza również też ze znajomymi są i znikają. Co do zdolności kulinarnych, to nawet niewidziałam?. Może i tak. Każdy ma jakieś zdolności ukryte.A z pracą dla mnie praca i stabilizacja jest bardzo ważna też się zgodze z tą sugestią, z tym zdrowiem co jest napisane to też się zgodze. Ja jeszcze raz dziękuje. Serdecznie Pozdrawiam. Carmen310. Miłej niedzieli.
      • astrolenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 21.08.11, 12:55
        Beatko, ponieważ zadałaś konkretne pytania, odpowiem z kart. Po pierwsze zapomnij o kimkolwiek, kogo już znasz - to nie jest właściwy kierunek dla Ciebie. Wyczuwam bardzo toksyczne relacje w Twoim otoczeniu. Daj sobie spokój, tracisz swój czas. Nie ma związków "docelowych", może być związek długoletni i taki Ciebie czeka, ale na formalny związek zaczekasz mniej więcej do 30 roku życia. Chcesz polegać na innych, liczysz na nich, a to błędna ścieżka. Stan się bardziej niezależna, stój mocno na własnych nogach, a wtedy stworzysz zdrowy związek.

Gość portalu: mala mi napisał(a):

> Berata26,07,1989 zielona gora 11,40
        > kiedy zaznAM SZCZEScie?kiedy poznam swa 2 polowke i w jakiej kolocznosci czy t
        > o bedzie docelowy partner?jak moje zdrowko?i jak kiefy znajde parce i w jakiej
        > branzy
        > dziekuje za swoj czas
    • ugotowana Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 21:16
      Czy nie zostanę pominięta? :(
    • Gość: Sylwia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 22:07
      myślę, że cierpliwość jest cnotą :) poza tym jest długi weekend każdy chce odpocząć to raz a dwa taka analiza zajmuje trochę czasu - wolnego czasu, który ktoś poświęca na po prostu z chęcia pomocy, potrzeby serca czy po prostu w celu sprawdzenia swoich umiejętności , więc cierpliwości :)
      • to.ja.anna Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 13.08.11, 22:55
        Tak... cierpliwość... Tylko ja w poniedziałek jadę na urlop a chciałabym zdążyć dać komentarz :) No nic, dam po urlopie :)
    • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 14.08.11, 13:04
      Dziękuję za komentarze - ciągle kilku brakuje, jeśli je uzyskam, zrobię analizę dla innych osób - w wolnym czasie. Proszę nie zadawać pytań o czas - takie pytania można zadawać, kiedy robię wróżbę z kart - będzie to bardziej precyzyjne i na pewno taka wróżba się pojawi, o ile nie zaczną mnie denerwować wątki na temat mojej osoby, które już były na tym forum. Analiza zawiera to, co jest zapisane w przeznaczeniu, ale czas zależy od Was i Waszych działań. Ponadto zawarte są predyspozycje i te mniej miłe rzeczy również. To wszystko ma Wam pomóc - każda informacja zwrotna jest dla mnie cenna, dziękuję.
      • Gość: iza Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 20:11
        ja też poprosze jesli mozna :-)
        04:30 Dąbrowa górnicza 10.08.83
        izabela
        pozdrawiam
    • Gość: Magda Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: 216.75.214.* 14.08.11, 15:23
      Witam
      Jeśli będę miała szczęście, dostanę w prezencie analizę astrologiczną:)
      data urodzenia:
      20.07.1972, godzina 16:30, Jelenia Góra.
      Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: Aleksa Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.direct-adsl.nl 14.08.11, 18:26
        Ja rowniez prosze o analize -
        Aleksandra 22-01-1964 godz.16,40 Wloclawek

pozdrawiam i z gory dziekuje :)
        • bogusia1971 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 14.08.11, 21:27
          Ja również proszę o analizę jeśli będę miała szczęście ja BOGUSIA 1971 lipiec 03. godz 5 rano Olkusz dziękuję i pozdrawiam na pewno odp.
      • astrolenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 21.08.11, 13:34
        Magdo, jesteś osobą bardzo zmysłową, lubiącą erotyzm. Twoje słowa zazwyczaj są bardzo dobierane. Możesz być podatna na wpływy rodziny. Lubisz podejmować ryzyko, spędzać czas w grupie. Ładnie się wypowiadasz, masz dobry gust, możesz mieć dobre wyczucie w sztuce. W miłości jesteś zmienna, może nawet masz dwie twarze, lubisz flirtować, lubisz czuć zainteresowanie. Poznasz wielu mężczyzn w swoim życiu. Masz siłę, która pomaga Ci w osiąganiu wyznaczonych celów. Lubusz narzucasz kierunek, jesteś zdecydowana i ambitna. Jesteś osobą odważną, podświadomie możesz wybierać ryzykowne i niebezpieczne sytuacje. Podczas podróży i zmian miejsc czekają Cię jakieś przeszkody, problemy. Problemy finansowe pojawiające się po wyjściu za mąż. Twoje życie zdeterminowane jest przez wybór partnera życiowego. Innymi słowy, dobry partner - dobre życie, zły partner - ciągłe problemy. Spory o pieniądze, źle wyładowywana energia seksualna. W małżeństwie ciągłe braki, brak spełnienia w tej dziedzinie. Dobra praca dla Ciebie wiązałaby się z ryzykiem. W pracy powinnaś odnosić sukcesy, prędzej czy później. Praca umysłowa. Pracując ciężko możesz zyskać szacunek wielu ludzi. Masz predyspozycje do wielkiego sukcesu. Lubisz życie pełne zmian. Słabe gardło. Strach przed byciem samotną w późniejszym wieku. Niewielkie spadki. Możliwe dwa małżeństwa. Twoje związki mogą być w pewien sposób inne, dziwne. Myślisz niezależnie w uczuciach, podświadomie możesz się bać związków, dlatego Twoje wybory nie zawsze będą słuszne. Pozdrawiam
    • lolka.77 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 15.08.11, 00:40
      Może i ja się załapię?
      Karolina, 11.11.1977 g. 23.10, Elbląg
      We wtorek wyjężdżam na urlop, więc jakby co to komentarz w przyszłym tygodniu będzie.
      Pozdrawiam i z góry dziękuję :)
    • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 15.08.11, 10:39
      Ze względu na okoliczności zewnętrzne na zapytania wybranych osób odpowiem dopiero pod koniec tygodnia. Pozdrawiam
      • carmen310 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 15.08.11, 10:53
        Witam serdecznie, dziękujemy za odpowiedź. Miłego dnia. Pozdrawiam.
      • kika70b Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 16.08.11, 14:45
        Lenormand , domyślam się ,że się już nie załapie na darmowy opis, jestem zainteresowana aby płatnie skorzystać z Twoich zdolności, jeśli jest to możliwe to b. proszę o kontakt na maila jak w opisie autora (kika70b@gazeta.pl) dzieki pozdrawiam
    • niezap Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 16.08.11, 16:35
      Ja też chciałabym skorzystać odpłatnie. bardzo proszę o kontakt :). Gwarantuję info zwrotne :)
      • Gość: sylwia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 19:30
        a ja chciałabym się zapytać czy może Lenormand wróżysz z kart? Jestem pod tak wielkim wrażeniem analizy astrologicznej, że z chęcią (odpłatnie) skorzystałabym z postawienia kart.
        • Gość: kobitka Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.dynamic.mm.pl 16.08.11, 19:41
          Ja rowniez chcialabym odplatnie skorzystac z kart Lenormand . pozdrawiam
    • Gość: iwonn9 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 12:05
      witam
      ja też bym bardzo chciała analize iwona27.08.1979 Gostynin godzina ranna
      pozdrawiam odpowiem)
    • Gość: julia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.home.aster.pl 19.08.11, 15:52
      Przepraszam, czy Lenormand umie powiedziec cos o przyszłosci? Czy podaje tylko charakterystykę osoby? Czy ktos juz wie z osób, które pytaja o płatne porady?
    • Gość: Lenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.centertel.pl 19.08.11, 18:13
      Osoby zainteresowane usługą płatną zapraszam do kontaktu: lenormand1983@gmail.com
      Oczywiście wróżę także z kart.
      Pozdrawiam
      P.S. na zapytania na forum będę odpowiadała w miarę możliwości na forum
      zapewniam dyskrecję i tego samego oczekuję od Państwa (brak reklamy na forum)
      • Gość: julia Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.home.aster.pl 19.08.11, 21:23
        zapytam wiec jeszcze raz: czy Lenormand robi tylko charakterystyke osoby? Informacje o przyszłości w ilości ZERO? Po co mam płacić za to żeby ktos powiedział to co wiem o sobie od dawna? To jak z wróżbami na przyszłosć?
        • Gość: hellow Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: 77.252.244.* 21.08.11, 14:01
          monika 01.03.1981 Pisz, nie znam dokladnej godziny ale na pewno miedzy 5 a 9 rano:)

pozdrawiam :)
          • astrolenormand Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 21.08.11, 14:39
            Pani Moniko, proszę to jakoś sprawdzić, 15 minut robi znaczną różnicę, a co dopiero 4 godziny. Taka różnica całkowicie zmienia ascendent, a co za tym idzie wiarygodność. Pozdrawiam
            • Gość: hellow Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: 77.252.244.* 21.08.11, 14:51
              no niestety, nie mam takiej mozliwosci :(
              dziekuje za checi...

milego popoludnia!
    • Gość: mala mi Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: *.ztpnet.pl 21.08.11, 16:43
      beata26,07,1989
      tak ma pani racje z tymi toksyczni osobami i zwiazkami.
      ale ja nie licze na nikogo ana siebie , zawsze to ja pomagalam...
      a jak mi bedzie w malzenstwie ?mam nadzieje ze nie bedzie jak u mamy,ze tata pije.
      a i jak z praca kiedy ja znajde?bo cos zle to widze i jak z moja szkola od wrzesnia?
      dziekuje za swoj czas
    • Gość: monik60 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób IP: 212.129.72.* 22.08.11, 04:07
      Czy mogę prosić o analizę 15 czerwiec 1975 r. Dąbrowa Tarnowska Godz., 15.00 co do minut to nie jestem pewna, Monika podrawiam
    • agrentowy4321 Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 04.03.23, 22:08
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Darmowa analiza astrologiczna - 5 osób 25.04.23, 07:21
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka