Dodaj do ulubionych

Najlepsza wróżka

04.09.11, 12:13
Robiłam rytuał "Kokon" u wróżki Ezoterium na wizyta u wrozki i chciałam sie podzielic z wami wrazeniami otoz
Ezoterium wie co mówi,zna się na tym co robi dla mnie rewelacja taką rzecz wyczytała z kart ze nie mogła zgadnac ani przeczytac miedzy wierszami jej porady to największa sztuka ,wczesniej probowałam Kokonu u innej wrozki ale strata czasu i pieniedzy .Pani tej rytuały zawsze wychodza,pisze to po długim czasie bo wczesniej napisałam pozytyw innej pani wydawalo mi sie ze zmierza w dobra str niestety rozmyło sie niespodziewanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Najlepsza wróżka IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.09.11, 12:22
      powaznie ? jesli to prawda to prosze daj jakies namiary
      • Gość: klientka cyganki Re: Najlepsza wróżka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.11, 17:23
        ja też uważam, że cyganka jarusiowa jest najlepsza. ktoś prosił , więc podaję namiary: tel. 787 268 372, zgierz, ul. popiełuszki 11 m 5. wchodzi się do niej od podwórka, a nie od ulicy , tam gdzie stoją stacze naganiacze i wyglądacze przez okno. to starsza pani ze srebrnymi zębami. miła osoba. najlepiej wcześniej zadzwonić, bo opiekuje się swoją chora ciotką i może być u niej w szpitalu.
      • Gość: dla magdy namiary na cygankę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.11, 17:37
        ja też uważam, że cyganka ze zgierza jest najlepsza, jej telefon to 787268372, lepiej się umówić, bo można jej nie zastać w domu na popiełuszki, jak jest ciepło to mozna poczekać na podwórku na ławeczce pod jej oknami, gorzej zimą ;).
    • bulawy Re: Najlepsza wróżka 04.09.11, 12:29
      Madzia ja nie znam prywatnych namiarów korzystałam poprzez portal wizyta u wrozki/
      Daje Ezoterium 100% i nie wazne co inni napisza dla mnie to Geniusz
    • Gość: GOŚĆ Re: Najlepsza wróżka IP: *.opera-mini.net 07.09.11, 17:57
      Co to znaczy, że zrobiła ci "kokon"? Po co wróżka robi "kokon" i za ile? Ponieważ "Wieża XVI" PISZE PRZEZ "RZ" DALEJ NIE ZGŁĘBIAŁAM TEMATU
      • Gość: gość Re: Najlepsza wróżka IP: *.205.91.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.11, 23:21
        Być może jest Dysortogrrafem - nie umie pisać ortografii i podstawowych zasad interpunkcji pomimo znajomości zasad pisowni .
      • ezoterium Re: Najlepsza wróżka 13.09.11, 02:37
        ojej....moje kochane dziewczyny po co tyle złych słów ,które wypowiadacie ,którymi wzajemnie się ranicie. Rozumiem,że chcecie podgrzać dyskusje ,ale po co tak zajadle ?
        Bardzo chcę podziękować Pani ,która zauważyła moją zbrodnię :) ,jaką popełniłam na polu ortografii.Naprawdę jestem wdzięczna za czujność. :)
        Proszę Was, korzystając tutaj z mojego małego wpisu ,bądźcie dla siebie bardziej wyrozumiałe , a także dla takich nieudolnie piszących "dysgafek" jak ja .....oczywiście postawię się pod pręgierzem, jeśli przyjdzie pora ,może na rynku w Lądku Zdrój ;).
        A teraz.......Poważniej dziewczyny i tak wiecie ,że staram się Wam dać wiele serca i nie jesteście mi obojętne, czasem nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo przejmują mnie Wasze losy....to na tyle...
        Wasza wróżka Ezoterium vel Beata.
        :) :) i całuski dla uśmiechniętych.....
        • Gość: GOŚĆ Re: Najlepsza wróżka IP: *.opera-mini.net 14.09.11, 05:53
          Tu odbywa się sztuka uważnej dyskusji albo nieuważnej. To jak z ortografią.
          • Gość: Gogo Re: Najlepsza wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 06:38
            Wręcz przeciwnie, bardzo trafna. 100%
    • Gość: haha Ezoterium to Porażka IP: *.epsa.pl 12.09.11, 08:32
      Ezoterium to Porażka
      Na pytanie sms do Ezoterium: co mnie czeka w pracy? Otrzymałam odpowiedź, że czeka mnie burzliwy okres i mam brać witaminy i magnez. Uśmiałam się co nie miara. Nie polecam
      • Gość: gość Re: Ezoterium to Porażka IP: *.146.236.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.09.11, 20:31
        czyli co ma dac ci ten magnez -awans w pracy?
    • Gość: gosc Re: Najlepsza wróżka IP: *.centertel.pl 12.09.11, 20:43
      Bulawy, moze poczekaj z reklama az cokolwiek ci sie sprawdzi, bo na razie to chamsko reklamujesz wizyte u wrozki, zdjecie Ezoterium i jej komentarze jakos mnie nie zachecaja, a na pewno nie zaden kokon, jesli wrozka zajmuje sie rytualami,to dla mnie nawet nie jest to wrozka, kazdy glupi wie, ze rytualy nie dzialaja, zeby nie bylo - sprawdzone u wszytsckih moic przyjaciolek, mi sie nawet nie chce w to bawic
      wczesniej wychwalalas Henriette, a teraz zmieniasz zdanie, przynajmniej udawaj, ze jestes konsekwentna, a Ezoterium jest nie tylko na wizyta u wrozce, czyli na portalu, ktory jakos mnie nie przekonuje, wole stare i sprawdzone portale
      • bulawy Re: Najlepsza wróżka 12.09.11, 22:00
        "Pani tej rytuały zawsze wychodza,pisze to po długim czasie bo wczesniej napisałam pozytyw innej pani wydawalo mi sie ze zmierza w dobra str niestety rozmyło sie niespodziewanie. '
        tylko krowa nie zmienia zdania a ja jestem człowiekiem i prosze czytaj co pisze nie wychwalam portalu tylko wrozke ,dlaczego inni moga chwalic ganic a ja nie przeszkadza ci to nie czytaj i widze ze mnie sledzisz bo na biezaco wiesz co i gdzie pisze,ciesze sie ze poswiecasz mi tyle czasu mogłabys go przeciez zagospodorować lepiej tym niemniej dziekuje,a co do Ezoterium fajnie ze jest na innych a ja nie chodze po innych do niej byłam tu.i w czym ci przeszkadza to i portal ze tak piszesz.Forum publiczne zdanie wyrazic moge.
        • Gość: gość1 Re: Najlepsza wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 23:13
          Do buławy: Jesteś bardzo dziwna. Biegasz, sądząc po twoich komentarzach, od wróżki do wróżki, uzurpujesz sobie prawo do wyrażania opinii, przy czym dajesz wszystkim do zrozumienia, praktycznie w każdym mailu, że jesteś nieomylna a kiedy ktoś pyta o wrażenia u wróżki iksińskiej czy igrekowskiej besztasz człowieka jak ostatniego psa.
          To że biegasz sto razy do wróżki, bawisz się w jakieś tam rytuały to twoja sprawa, nic mi do tego ale daj innym ludziom na tym portalu żyć i spokojnie wygłaszać swoje opinie.
          Dodam, bo pewnie zaraz odpiszesz tak jak mojej poprzedniczce że śledzę cię na tym portalu. Nic podobnego, twoje opinie nie są tego warte.... Po prostu sama jakiś czas temu zapytałam o pewną wróżkę nie mając żadnych złych zamiarów, a ty nie znając mnie w ogóle wylałaś na
          mnie wiadro pomyj. Ponieważ zaglądam tu czasem a ty masz charakterystyczny nick zauważyłam że jesteś strasznie agresywna do wszystkich. Koszmar, lecz się kobieto...
          • bulawy Re: Najlepsza wróżka 12.09.11, 23:38
            nie pisałam do ciebie wiec sie z......i nie oddzywaj.Nawet czytac nie potrafisz b.....
            • Gość: gość1 Re: Najlepsza wróżka IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.11, 08:17
              Do buławy:
              kiedyś pisałaś właśnie do mnie, zaatakowałaś mnie choć nie napisałam do ciebie i w ogóle nic złego ani obraźliwego. To odnośi siĘ również do postów innych osobóbna które bez powodu rzuciłaś się jak nienormalna.

Po raz kolejny potwierdzasz że nie umiesz się zachować, nie potrafisz normalnie odpowiedzieć, obronić się tylko od razu wyzwiska itp.
              Jesteś WYJĄTKOWO CHAMSKA, AROGANCKA, jednym słowem SŁOMA WYCHODZI CI Z BUTÓW NA KILOMETR...

• Gość: Gogo Re: Najlepsza wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 08:41
                Ależ to proste. Buławy to Ezoterum i tym samym Selena Gomes.
                • ezoterium Re: Najlepsza wróżka 14.09.11, 00:28
                  Bardzo nietrafna diagnoza detektywie .
                  • backstage3 Re: Najlepsza wróżka 15.09.11, 15:44
                    Potwierdzam trafność prognoza Pani Beaty "Ezoterium".Korzystam z jej usług nie tak jak wy internetowo, tylko stacjonarnie przez kilka lat .Poza tym korzystałam również z usług Agafia z Warszawy, Gocłowski, Aida i niestety rozkłady i wizje były zupelnie nie trafne.Każdy ma prawo do swoich opinii.Macie duzo szczęścia rozmawiać z Wróżką Beatą drogą internetowa, ponieważ na spotkanie prywatne czeka sie pół roku.
                    • bulawy Re: do backstage3 15.09.11, 23:49
                      proszę zapytać panią Beatkę o wizytę prywatną cena nie ma znaczenia,proszę powiedzieć że pyta Kasia której robiła kokon na Jamessa Multchani.
                    • Gość: Ania Re: Nie polecam -porazka IP: *.204.60.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.09.11, 16:43
                      buławy i pani backstage3 Ezoterium o której piszecie jest bardziej niż kiepska nie tylko nie umie pisać nie zna też kart i opowiada bzdury z palca wyssane zobaczcie jej komentarze na viversum jak to klienci piszą ze żądają zwrotu pieniędzy . Z taką wróżką -ta kobieta to pomyłka portali......Faktycznie kokon to ona robi ale w myślach.Pół roku?Ona nawet w parku wróży na co dzień///////Pomyłka pani Ezoterium czas zmienić zawód i nie oszukiwać ludzi ciekawe czy ma pani dyplom wróżki.Bzdur mi pani nagadała.
                      Ania
                    • Gość: Martyna74 Re: Najlepsza wróżka IP: *.183.165.158.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.11.12, 19:44
                      Moim zdaniem najlepszą wróżką jest Emilia Angel!
                      Sprzedaje swoje wróżby na allegro, ale można także dogadać się drogą e-mailową. Jak na razie odpowiedziała trafnie na dobre 10 pytań, które jej zadałam! A wróżba odnośnie choroby, niestety powoli wchodzi w życie...

Na szczęście byłam na to przygotowana.
                      • Gość: Bartosz Re: Najlepsza wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.12, 19:02
                        Witam, zabawię się trochę w reklamę jednej wróżki z allegro ale co mi tam, tyle mi pomogła, należy jej się za to coś pięknego co robi, rzetelnie, uczciwie a przede wszystkim jest wspaniałym, skromnym i uczciwym człowiekiem, czego tak brakuje w dzisiejszych czasach! Dlatego zamierzam pisać o tym gdzie się da :)
                        Przede wszystkim, ma kobieta dar. Podchodziłem do tego trochę sceptycznie na początku, jak to może być możliwe przez internet itd.?! Ale myliłem się! Podchodzi do każdego indywidualnie. Ja dostałem bardzo obszerną i trafną wróżbę, zadając tylko parę pytań... Wiadomo, co zrobimy z tą wróżbą, to zależy od nas samych i nie jest to wyrocznią!
                        Jest wiele ofert na allegro, począwszy od 1zł kończąc na ponad 100zł. Ja wydałem 20zł i chyba to były jedne z najbardziej trafnych wydatków. Cieszę się że Ją poznałem, zawsze do niej wracam w "ciężkich" chwilach. A nazywa się Petronella. Pozdrawiam wszystkich :)
                      • Gość: * Re: Najlepsza wróżka IP: *.play-internet.pl 24.08.13, 15:31
                        Ja polecam wróżkę Emilię Krajewską z Gdańska. To wspaniała, dobra, ciepła i mądra kobieta. Godzina rozmowy z nią stawia na nogi. A i przepowiednie się sprawdzają. Byłam u niej trzy razy i na pewno wrócę.
                      • Gość: gosciówa Re: Najlepsza wróżka IP: 109.231.59.* 18.12.13, 21:07
                        Niestety zero sprawdzalności od pani Emilii, zero konkretnych informacji.
                • bulawy Re: Najlepsza wróżka 15.09.11, 23:42
                  Pudło panie detektywie ............................
    • Gość: cyganka jarusiowa Re: Najlepsza wróżka- prawdziwa cyganka ze zgierza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.11, 15:48
      nie wiem co to kokon. ja jestem zadowolona z usług starszej cyganki pani jarusiowej ze zgierza. wg mnie jest rewelacyjna i bezpieczna. nie naciąga, mówi długo i dokładnie, nie spieszy się i jak do tej pory wszystko się sprawdza.
      • bulawy Re: Najlepsza wróżka- prawdziwa cyganka ze zgierz 15.09.11, 23:46
        kokon jest to bardzo silny i niezwykle skuteczny rytuał miłosny a pani "Ezoterium" bardzo miłą i przesympatyczną kobietą taką co potrafi doradzić ,podtrzymać na duchu, ale i dać przysłowiowego kopa czy jak ktoś woli zmotywować do działania.Dziękuję pani,całuski .Kasia
        • tagoria Re: Najlepsza wróżka- prawdziwa cyganka ze zgierz 24.09.11, 23:18
          a guzik prawda.. Jak nie kocha to nie ma siły, aby nagle zacząl kochać. Kokon to ona Ci na mózgu zawinęła, głupa rżenie, żeby je płacić za nic. O naiwne te ludziska... ech...

bulawy napisał:

> kokon jest to bardzo silny i niezwykle skuteczny rytuał miłosny a pani "Ezoteri
          > um" bardzo miłą i przesympatyczną kobietą taką co potrafi doradzić ,podtrzymać
          > na duchu, ale i dać przysłowiowego kopa czy jak ktoś woli zmotywować do działan
          > ia.Dziękuję pani,całuski .Kasia
    • Gość: Iza Re: Najlepsza wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:56
      Wtam wszystkich,
      Podczytuję Wasze forum od jakiegoś czasu. Sama miałam okazję skorzystać z polecanych Wróżek. Z jednych byłam bardzo zadowolona, z innych mniej. Korzystałam też z tzw telewizyjnych wróżek, ale moim zdaniem to porażka.
      Wkręciłam też w to moją koleżankę :) Ona mieszka za granicą i znalazła tam świetną wróżkę, polkę, które mieszka w Szwecji już długi czas. Generalnie nie zajmuje się wróżeniem, jak sama mówi ma po prostu taki dar, ale zawodowo zajmuje się czymś innym. Ja mieszkam w Polsce i osobiście nie mogłam niestety się do niej udać, zresztą ona bardzo rzadko przyjmuje kogoś, bo po prostu czym innym się zajmuje zawodowo. Ale Pani jest naprawdę niesamowita, udalo mi się do niej dostać dzięki koleżance, byłam raz u niej, a potem kontaktowałam się z nią mailowo. Bardzo mi pomogla, nie naciąga, nie jest bardzo droga, każdemu poświęca dużo czasu. To chyba jedyna taka wróżka na jaką trafiłam, która jest tak ciepła, tak dobra i naprawdę ma dar. Także szukajcie też za granicą, perełki się zdarzają :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
      • Gość: gosc Re: Najlepsza wróżka IP: *.profibernet.dk 30.09.11, 15:16
        A mozna prosic namiary na te szwedzka wrozke?
    • Gość: zallapikkk Re: Najlepsza wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 15:47
      Wróżka Irisa
      wrozkairisa.manifo.com/kontakt
      Irisa@interia.eu
      • Gość: xxx Re: Najlepsza wróżka IP: *.play-internet.pl 24.08.13, 16:29
        Beata Kalinowska
    • Gość: Adrianna Re: Najlepsza wróżka IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 14:30
      Ja korzystałam z tarota, ale, niestety, pani Emilia się pomyliła. Powiedziała, że coś się nie wydarzy, a już za 4 dni sytuacja, o którą pytałam czy będzie miała miejsce, przytrafiła się. Z czego w sumie się cieszę:) i nie była zależna ode mnie. W sumie ta pani określiła moją obecną sytuację tak sobie. Moze lepsza jest w rytuałach, tłumaczeniach snów, niż w kartach.
    • Gość: gosc Re: Najlepsza wróżka IP: *.play-internet.pl 12.08.13, 15:02
      Od ponad roku korzystam z pomocy wróżki Gosi, mogę z czystym sumieniem napisać wszystko się sprawdza, robiłam też kilka rytuałów i ze zdumieniem stwierdzam że to działa,Więc polecam ja z całego serca www.wrozkagosia.blogspot.com
    • Gość: Anonim11 Re: Najlepsza wróżka IP: *.centertel.pl 14.04.14, 16:12
      Piszesz, że jest skuteczna a możesz mi odpisać na maila (aneta@virtualo.pl)? chcę z niej skorzystać i miałabym jedno pytanie, a nie chcę zadawać go tutaj :)
      pzdr,
      • Gość: mini Re: Najlepsza wróżka IP: *.mirasoft.pl 14.04.14, 16:50
        Dla mnie Monika Troisombres.Wszystko się sprawdziło.
    • mariolakonczyna Re: Najlepsza wróżka 14.04.14, 19:56
      moge polecic vitalissa jak u mnie sie sprawdza sa rozne opinie wiekszosc dobre ale zdarzaja sie negatywy nie wiem czy to prawdziwe opinie, ja korzystalam moge powiedziec sprawdza sie w wiekszosci do 80 czasem 90%
      • Gość: kazanela Re: Najlepsza wróżka IP: *.play-internet.pl 14.04.14, 21:30

A kierujesz sie jej wskazowkami czy to po prostu sie dzieje? Bardzo bym chciala.zeby jej slowa sie spelnily. I co oznacza.ze spelnia sie 80 proc? Tzn.ze cos sie nie wydarza o czym mowila.czy wydarza sie.ale inaczej?
      • Gość: katerina Re: Najlepsza wróżka IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 18:28
        Wrozka Fallona swietna tel. 517 533 873 najlepsza jaka znam ,ja siue umawiam zawsze indywidualnie do niej ale wrozy tez przez maila wszystko sie sprawdza co mowi wrozkafallona.blox.pl/html
        • mariolakonczyna Re: Najlepsza wróżka 20.05.14, 13:11
          raczej czekam na spełnienie wróżby, z natury nie mam odwagi na podejmowanie decyzji, nie jest tak że ona we wróżbie pisze ze np. lepiej jest sie rozstać bo i tak dojdzie do rozstania, po prostu pisze że w preciągu jakiegoś tam czasu dojdzie do rozstania i tak się dzieje pisze też o relacjach pomiędzy nami, wszystko się zgadza potwierdzam, na pytanie o prace napisała że dostane propozycję w przeciągu dwóch miesiecy nowa w firmie w której aktualnie pracuje i tak się stało, celowo nie prowokowałam żeby tak się stało, czekam czasem dłużej czasem krócej na coś, ale się sprawdza, poleciłam ją mojej koleżance też jest zadowolona.
    • g.cammarata Re: Najlepsza wróżka 24.06.15, 19:07
      Polecam Wróżkę Żanetę na Popiełuszki od ulicy kobieta naprawdę ma dar i pomaga ludziom.Polecam i zostawiam namiar 508807964
      • lilia263 Re: Najlepsza wróżka 15.07.15, 09:44
        moim zdaniem nie ma jednej najlepszej wróżki, ale niektóre są dobre
    • auxi-lia Re: Najlepsza wróżka 06.09.15, 21:42
      Najlepsza tarocistka to Lilith. Bardzo duzo ludzi wiesza na niej psy ale ja korzystslam z wielu wrozek i od kilku lat mam jednak najwieksze zaufanie do Lilki bo jej wrozby spelniaja sie w 90%.
    • agrentowy4321 Re: Najlepsza wróżka 04.03.23, 21:51
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Najlepsza wróżka 25.04.23, 07:05
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka