Dodaj do ulubionych

wróżbita Zefir z Ezotv

IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.11, 13:53
Czy ktoś może wróżył sobie u niego? Sprawdza się?
Wydaje się być konkretnym....

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Elka Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 22:38
      Naprawdę nikt nie wróżył sobie u Zefirka?
      • Gość: teresa Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.play-internet.pl 05.07.13, 19:31
        Panie Zefirze ktoś nieustannie nęka mnie sms ami podając się za Pana.Ostatnio nr73666 a wcześniej7 razy nr.72123,7220,7350,73117,7375.Faktem jest że korzystałam z Pana usługi oczyszczania za pomocą smsa ratunkowego ok3 tyg.temu i dalej w ten sposób będę się z Panem kontaktować, aby sprawdzić jaki jest efekt oczyszczania.Proszę o odpowiedż czy ktoś ma dostęp do indywidualnych nr.telef i tych do Pana.Ponieważ to ja wybieram z czyich usług chcę korzystać.
    • Gość: nina wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.net.pbthawe.eu 17.06.13, 15:17
      To EZO TV w cale nie podaje sms.ow DO P>ZEFIRA odpisują głupoty aby odpisac im czy chce byc oczyszczona i wysłac nastepny sms z odpowiedzią i w ten sposob kasują nastepną kase za sms BO skoro wysyłam sms i prosze o oczyszczenie przez P. Zefira to powinno wystarczyc to oszukancy jak Kosmika tv
      • Gość: jozef wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.net.pbthawe.eu 17.06.13, 15:24
        Mnie tez oszukali sms-a nie podali do P.Zefira ani do P.Rudkowskiej Odero chociasz ci wrózbici zachęcali aby wysyłac smsy bo juz im się konczą
        • Gość: ola wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.net.pbthawe.eu 04.08.13, 17:40
          Witam wysłałam sms do P.Zefira proszac o oczyszczenie sms nie dotar na wizje chociasz ciagle zefir zachecał do wysyłania sms-w bo juz mu sie koncza nagle dostałam wiadomosc przez sms ze Zefir zaczął mnie oczyszczac z jakiej racji skoro na wizji oczyszczał inna osobe teraz dostaje sms y niby od Zefira czy moze mnie oczyscic skoro o to prosiłam to powinnien to zrobic ale oni chca aby wysłac nastepnego sms a aby z ciagnac nastepna kase nie odpisałam i za jakis czas nastepny sms do mnie o imie matki uwierzyłam i sms a wysłałam podał mi nr.tel. na ktory mam wysłac sms a i tak cały czas jestem nekana sms-mi a czy ma zdjac złe enegie odpisz.nie odpisuje i tak nie mam spokoju Zefir prosi o niezwłoczny kontakt przed godz. 18ta to znowu po godz.23ej podac mam imie mamy bo musi zniszczyc to zło na wieki przez to oczyszczanie stracił 3kg. i znowumam odp.Co mam zrobic aby przestali wysyłac te sms y do mnie Sms y trzymam nie skasowałam
          • Gość: minia Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.timplus.net 04.08.13, 19:16
            nic do nich nie pisz więcej, po jakimś czasie więcej się nie odezwą, po prostu nie reaguj na to
          • Gość: Magdalena Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.13, 21:48
            Ja byłam u pana Zefira. Przemiły ,sympatyczny młody człowiek. I skromny. Powiedział mi takie rzeczy z mojej przeszłości, o których wiem tylko ja i moi najbliżsi. Było to niedawno i czekam na sprawdzenie się przepowiedni ( podał okresy czasu w jakich ma to nastąpić). Nie żałuję tego spotkania. Polecam
          • cisza-jak-ta Re: wróżbita Zefir z Ezotv 03.11.13, 21:13
            napisz mejla,ze sobie nie zyczysz! Zadzialalo!
        • Gość: Monika Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.08.13, 19:36
          Mnie też oszukała EZO 2 razy. Pan Zefir i jeszcze inna wróżka nie dostali smsów ode mnie.A tak namawiali, żeby wysyłać, bo już smsy im się skończyły. Ezo mi odpisało smsa i kolejnym pytaniem. I tak naciągają ludzi. Kto jak kto, ale Oni. Nigdy więcej nie dam się tak oszukać. Oszuści.
      • Gość: Elzbieta Czarnecka Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.14, 23:22

Zefir zrobil mi wiecej krzywdy niz ktokolwiek to co powiedzial bylo zupelnie odwrotnie.w kazdej kwestii mojego zycia.To co mowi jest zupelna odwrotnoscia.Jak pojde do niego to chce uslyszec sama negatywna wrozbe i bede wtedy wiedziala ze bede szczesliwa
    • Gość: simona Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.tktelekom.pl 18.06.13, 09:21
      On konkretny?Nieźle leje wodę i w żywe oczy naśmiewa się z klientów, nieraz widziałam jak ze śmiechu nie może się opanować
      • Gość: nana jana Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.fucio.net 29.01.14, 21:35
        No cieszył się chłop że mu tyle kasy wpada to tylko się uśmiechać a wiara robi cuda co nam pozostało jak nas chłopiska zdradzją my ich więcej bo jest przysłowie jak kobieta jest godna nieda to chlop do żony wraca a takteraz jest że dorabiają baska na d...e bo zarobki małe a wszystko jest drogie a chcą koleżance dorównać i do Zefira o pomoc czy chłop się dowie czy niejak sie dowie to skamlają czy jakiegoś obślintoniego trafią
    • Gość: Żaklina Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.13, 21:14
      konkretnym ? chyba konkretnym dziwadłem ! Masakra... jakaś TOTALNA
      • janeeyre67 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 16.07.13, 18:43
        mam to samo co teresa.wysłałam jednego smsa do zefira z miesiąc temu i od tamtej pory jestem nękana przez różnenumery.napisałam o tym do zefira to zapytał mnie //i w czym problem?niektóre to już asą grozby karalne.podejżewam że nasze numery sa w jakiś sposób obserwowane.przez tych hochsztaplerów musiałam zmienić numer bo tylko odebrałam jakiś telefon bądź smsa zaraz przychodził od tych naciagaczy sms.ostatnio bardzo nieprzyjemne.
    • Gość: kabalarka Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 16:41
      Zefir to Marcin Wierzbicki,to ten sam,ktory tak swietnie manipuluje wami i uzaleznia was od siebie .Chcecie dowodow na to ze tak jest wejdzcie na goldenline.pl wpiszcie marcin wierzbicki i ulkaze sie cala prawda.NLP,przeciez to nic innego jak wchodzenie podprogowe do waszej podswiadomosci.a kim jest zefir?konsultantem handlowym....Tak swietnie idzie mu sprzedaz siebie...do czasu,do czasu.....
      • Gość: Beata Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.sta.asta-net.com.pl 24.09.13, 17:01
        Tak się cieszę "kabalarko" , że coraz więcej spotykam osób którzy trzeźwo i mądrze oceniają zjawiska które się mnożą, łącznie z zagrożeniami duchowymi. Uważam, że prawda zwycięży, dzięki też takim jak ty :)
        • Gość: kabalarka Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.13, 13:31
          Dziekuje Beato,za slowa ktore napisalas pod moim kierunkiem.Nie jestem obojetna i nie bede na zlo ,ktore ma rozne twarze.
          Co do zefira czyli Marcina Wierzbickiego ...to usunal swoj profil na Goldenline.Dlaczego?Bo prawda wyszla na jaw jego osoby?Oj nedzny robaczku.....
          • cisza-jak-ta Re: wróżbita Zefir z Ezotv 03.11.13, 21:18
            Nie usunoł: www.goldenline.pl/44355/
            Nie ma wpisane ezo TV.... i robi masaże antydepresyjne.....nie ma czegoś takiego przecież.... pozdrawiam
      • Gość: ja Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 17:23
        Na początku kariery w EZO , Zefir był skromnym , nieśmiałym chłopakiem. W dodatku wdzięcznym w swoich wypowiedziach. Teraz stał się agresywny , na dodatek straszy ludzi , wręcz wymusza na nich dalsze polączenia , wysyłanie sms itp. 'jak nie zadzwonisz to może się coś stać "? Przestałam Go oglądać , bo nie odpowiada mi forma przekazu , którą od pewnego czasu uprawia.
        • Gość: maja Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.11.13, 22:27
          Ja rowniez uwazam, ze Zefir na poczatku swojej kariery telewizyjnej byl zupelnie inny. Wowczas lubilam ogladac jego programy. Byl skromny, zabawny, profesjonalny. Uwazam, iz od pewnego czasu Zefir oraz Magdalena Odero nasladuja W rozbite Macieja. Owe malpowanie robi z nich klaunow.
          • Gość: nina Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 01:00
            dokładnie. jest to po prostu chory człowiek. pomaga innym osobą z ADHD a sam sobie nie potrafi pomóc. zefir i odero wszystko odgapiły od Macieja. A z tego co się orientuję to kody uzdrawiania pochodzą ze stanów jest przecież ksiażka na ten temat.
            może ktoś wie jak długo zefir jako jedyna osoba zajmuje się kodami bo ja oglądałam kosmice i z tego co pamiętam to był tam wrózbita Paweł który zaczoł z tym pracować ale to było gdzies z 2 lata temu.
            smieszy mnie gadka rozchwytywany przez wszystkie stacje telewizyjne- jakbym 2-go macieja słyszała :)
            • usa-hexa Re: wróżbita Zefir z Ezotv 22.11.13, 02:42
              Ostatno Zefir pochwalil sie , ze wyszedl tylko na krotkie zakupy i dal 300 autografow !!!!!!!!!!!!!!
              Ludzie przynosili mu dzieci , zeby je poblogoslawil !!!!!!!!!!!!
              Zastanawiam sie z jakiego to niezwyklego miejsca EZO nadaje swoje programy ?
              Moze pokaza nam wkrotce kilku Napoleonow , Cezarow i innych waznych osobistosci ?
              • Gość: gość Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 07:36
                Ostatnio czytałam, że Polska jest wiodącym krajem w opętaniach. Najwięcej wykonanych egzorcyzmów to wiodące miasta jak Warszawa,Kraków. Ludzie poddani są niszczeniu przez szatana to nie dziwi ,że takie są efekty w osiągnięciach fałszywych proroków.
              • Gość: Misia Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 14:44
                skończyło się pajacowanie uzdrowiciela dawida to teraz pojawił się nasdtępny szaleniec. zastanawiam się jak media mogą taką osobę pokazywać w tv?? rozumiem wrózka co przepowiada przyszłość z kart jakieś tam oczyszczenia robi ale nie osoba co wmawia choroby i straszy biednych ludzi. ja bym nie zadzwoniła do takiej osoby.
                chciała bym zobaczyć te dyplomy nadane szczególnymi znakami :) dla mnie ta osoba jest opetana i zaraża innych tym debilizmem
    • Gość: gościuwa Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.13, 04:20
      Oglądałam jego program na tvn meteo,myślał że już się skończył program a zostawili na pół minuty wizje i fonie ,puścił taką wiązankę bluźnierstw po programie ,że myślałam że mi uszy zwiędną i cały czar prysnął,od tamtej pory go nie odlądam
      • Gość: ewa Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.skierniewice.vectranet.pl 13.10.13, 22:01
        a ja go dzisiaj oglądam i ................... placzę ze śmiechu, przecież ten facet jest jak na haju, on na pewno jest na narkotykach to niemożliwe tak sie zachowywać i małpować tak zupełnie po ludzku.....................a propo jego oczyszczeń - wg. niego gdyby nie oczyścił to wygląda że już cały świat by umarł na te choroby śmiertlene albo powieszenia itp. my caly naród jesteśmy chorzy a on jedyny uzdrawia:))) współczuję tym którzy wierzą w jego czary...........
        • canaris7 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 13.10.13, 23:20
          Kazdy kto do zefira zadzwoni bedzie uratowany... Zefir robi totalne oczyszczenie , odcina od sil demonicznych , odcina o chorob smiertelnych , rakow itp.
          Dzisiaj kazdy sms bedzie oczyszczony i to nic ze wyslesz 30 SMS o tej samej tresci , za to bedziesz mial 30-krotne oczyszczenie ! Nawet zobaczyl kobiete ktora ma 50 lat i potrzebuje
          50-krotnego oczyszczenia... moze lepiej wyslac z 1000 tych SMS o tej samej tresci ( no tak na
          wszelki wypadek)
          Kobiecie , ktora jest sprzataczka powiedzial : "to nic ze ma pani taki zawod , ja otworze dla pani kanal energetyczny i bedzie pani bardzo bogata kobieta "
          ...zeby to chociaz bylo smieszne to mozna by troche poogladac... nawet 5 min. trudno wytrzymac ...
          • Gość: gość Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 09:44
            Program w EZO TV z udziałem Zefira nie jest śmieszny ani rozrywkowy. Zatrudnienie takiej postaci przez Właściciela stacji świadczy o niskim morale tej osobowości. Bardzo się dziwię ludziom dzwoniącym i wierzącym w te brednie, które głosi ten wróż. Tego programu nie da się oglądać, a co dopiero zwracać się o pomoc do takiego człowieka. Trzeba być na prawdę ślepym i głuchym, by nie rozpoznać jako widz z kim się ma do czynienia.Biedni i nieszczęśliwi ludzie dzwoniący na wizję do Zefira, uważają go za Boga i cudotwórcę.Lecz nadzieja bywa krótka,a ta osoba jako osoba jest z pewnością nieświadoma tego co robi.Działa pod wpływem impulsów nie wiadomego pochodzenia. Świadczy o tym gorączkowe wymachiwanie rękoma na wizji i zadyszka. Pytanie mam do czytających. Czy są przypadki uzdrowienia chorych przez Zefira ? Może ludzie czytający ten wątek, którzy doświadczyli uzdrowień wymienianych przez Zefira wypowiedzą się pod moim postem.Jestem zainteresowana bardzo tym "fenomenem" i chętnie popiszę i wymienię poglądy z uleczonymi.Ile zrobił ludziom szkody a ile dobrego?
        • cisza-jak-ta Re: wróżbita Zefir z Ezotv 03.11.13, 21:22
          koleś od jakiegoś czasu tak się zachowuje. Na samym początku był całkiem inny. Mnie intryguje jego drugie obywatelstwo i zdobywane nauki na świecie, bo tak sie tym chwali.... książka, którą napisał po angielsku...Jakoś na wizji o tym zagaja, ale ucina temat...
          • salamandra.69 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 03.11.13, 21:31
            szkoda że naszych polityków tak nie sprawdzamy jak wrózbitów....
            • usa-hexa Re: wróżbita Zefir z Ezotv 04.11.13, 02:13
              Zefir jest bardzo konkretny ! Mowi : "wysylajcie SMS-y , nie lencie sie , bo lenistwo doprowadzi was do trumny ! "
              Odcina od falszywcow i klamcow , od trucicieli energetycznych , od podlaczen wampirycznych ,
              od demonow , od cierpietnictwa na finansach, uzdrawia organy !
              Pani dzwoni i pyta : co zrobic zeby samochod ruszyl ? Zefir mowi , ze poprzedni wlasciciel
              nasciagal roznych dziwnych energii i duchow ale Zefir odprowadzi te duchy.
              Pani dzwoni i mowi , ze wrozby sie nie spelniaja wiec Zefir od razu widzi , ze pania trzeba oczyscic bo pani ma taka energie rodowa i karty przeklamuja.
              U kogos zobaczyl nawet 20 duchow i bytow !!!
              Zastanawiam sie tylko jak ci dzwoniacy moga potem z tymi 20 duchami spokojnie zasypiac ???
              • canaris7 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 05.11.13, 22:28
                No co Ty ?? to nie widzialas , ze Zefir te 20 duchow odrazu odcina i odprowadza ??
                Sam mowi o sobie , ze jest cudotworca jedynym w Polsce !
                No taki utalentowany ze tylko pozazdroscic -
                • Gość: gość Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 00:02
                  Podziwiam Was, że dajecie radę go oglądać, bo mnie coś odrzuca od wewnątrz robi mi się niedobrze. W ogóle mnie nie bawi ta głupota w jego wykonaniu, to jest człowiek nieszczęśliwy,żal patrzeć jak się męczy i wydaje dziwne dzwięki. Mogę zrozumieć czytanie kart na wizji lecz nigdy nie zaakceptuję sztuczek z oczyszczaniem i uzdrawianiem.
                  • canaris7 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 06.11.13, 00:15
                    Czasem dam rade go 5 min. poogladac bo interesuje mnie gdzie jest granica
                    ludzkiej glupoty ???
                    • berenicemarlohe Zefir odmienił moje życie 06.11.13, 17:05
                      Ja jestem zachwycona oczyszczaniem u tego Pana. Zadzwoniłam w totalnym dołku, kiedy zostawił mnie mężczyzna, byłam w totalnej rozsypce. Dzięki rytuałom Zefira z dnia na dzień zaczęłam czuć się bardziej lekko i swobodnie, a po dwóch miesiącach poznałam innego mężczyznę, który teraz chce się zaangażować. Też nie wierzyłam, myślałam że to tylko banalne czary przez tv, ale na własnej skórze mogę napisać, że warto - pierw zaczyna się od takiego poczucia wewnętrznego spokoju. Wielki człowiek, choć trochę ekscentryczny.
                      • usa-hexa Re: Zefir odmienił moje życie 06.11.13, 18:26
                        berenicemarlohe napisał(a):

> Ja jestem zachwycona oczyszczaniem u tego Pana. Zadzwoniłam w totalnym dołku, k
                        > iedy zostawił mnie mężczyzna, byłam w totalnej rozsypce. Dzięki rytuałom Zefira
                        > z dnia na dzień zaczęłam czuć się bardziej lekko i swobodnie, a po dwóch miesi
                        > ącach poznałam innego mężczyznę, który teraz chce się zaangażować. Też nie wier
                        > zyłam, myślałam że to tylko banalne czary przez tv, ale na własnej skórze mogę
                        > napisać, że warto - pierw zaczyna się od takiego poczucia wewnętrznego spokoju.
                        > Wielki człowiek, choć trochę ekscentryczny.
                        No to rzeczywiscie CUDOTWORCA nie tylko jedyny w Polsce ale pewnie i na swiecie !!!
                        A ile duchow przy tobie zobaczyl ?
    • 1alaska Re: wróżbita Zefir z Ezotv 30.01.14, 10:48
      Kiedyś jedna dzwoniąca pani zapytała o zmarłego brata Henryka - Zefir jej na to, że za dwa lata w rodzinie urodzi się dziecko i to będzie Henryk, ona od razu rozpozna jego oczy i będzie z tego powodu bardzo szczęśliwa.
      Uważam, że jest to fenomenalny pomysł. Ciekawa tylko jestem, jakie konsekwencje przyniesie to dla dziecka. Czy szanowna pani uświadomi kiedykolwiek swojego krewnego, że jest ponownie narodzonym Henrykiem, jej zmarłym bratem?
      Mogą się dziać interesujące rzeczy w tej rodzince, szkoda, że poza wizją.
      Poza tym kwiatkiem spodobało mi się, gdy pewna pani wysłała sms-a, prosząc w nim o ponowne oczyszczenie, a Zefir na to, że zaraz to zrobi, bo może wcześniej oczyścił tylko warstwę zewnętrzną, a głębiej może się czaić... hoho... coś straszniejszego. Ciekawe jak szanowna pani poczuła się wiedząc, że wewnątrz siebie, gdzieś w głębi nosi coś strasznego. A co czai się jeszcze głębiej? Co ta pani ma w sobie pod kolejną warstwą? I jeszcze głębiej? Jakaś kwintesencja zła co najmniej. Odrodzony Lucyfer?
      • Gość: do 1alaska Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 11:01
        Przytoczone przez Ciebie przykłądy świadczą o ciemnocie umysłowej zarówno wrózącego jak i korzystających. Pytanie tylko, dlaczego mieszasz do tego bagna - Światło Niosącego, Lucyfera? Organizacja o strukturze mafijnej, która od ponad 2 tys lat szerzy ciemnotę i dba o to, by żadna z jej owieczek nie nauczyła się myśleć niezależnie a co gorsza - wątpić! i zadawać pytania, ogłosiła że Światło - jest złem, a Ty jak papuga to powtarzasz?
        • Gość: hej Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:09
          < Świ
          > atło Niosącego, Lucyfera? Organizacja o strukturze mafijnej, która od ponad 2
          > tys lat szerzy ciemnotę i dba o to, by żadna z jej owieczek nie nauczyła się my
          > śleć niezależnie a co gorsza - wątpić! i zadawać pytania, ogłosiła że Światło -
          > jest złem, a Ty jak papuga to powtarzasz?> Możesz jaśniej napisać coś w tym temacie o kim mowa i przykłady. Jak się na coś powołujesz podaj przykład. Coś słabo świecisz tym światłem do ciemnoty musisz błyszczeć jaskrawym światłem a nie mglisz.
          • Gość: dp hej Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:13
            Czy w jednym poście mam opisywać całe zagadnienie? Jeżeli ktoś szuka światła - zawsze znajdzie. Wystarczy dobrze poszukać. Osoba przyzwyczajona do życia w mroku po wyjściu na światło dzienne na chwilę traci orientację, jest jakby ślepa.. Ma dwa wyjścia: wrócić do ciemności lub przyzwyczaić się do życia w światlości :))))

• Gość: hej Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:15
              Zboczyłaś z tematu. Dawaj przykład organizacji.
              • Gość: do hej Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:32
                ?? Organizacji? Lucyfer nie potrzebuje żadnych organizacji, gdyż nie ma potrzeby wyłudzać od kogoś kasę.
                Nie wiem, czy uznasz że w temacie, jak ktoś tutaj porównywał z mrówkami, pozwolę sobie porównać z kretami. Kret musi żyć w ciemnościach. Taki się urodził :))) Człowiek - nie musi. Posiada wolną wolę, inteligencję i możliwości.
                • berenicemarlohe Re: wróżbita Zefir z Ezotv 31.01.14, 00:07
                  No cóż, wielka szkoda, że tak przedstawia się tutaj tego człowieka. Mi bardzo pomógł, jak wspomniałam. Nowa znajomość kwitnie. A koleżanka też się dodzwoniła i po oczyszczaniu minęły jej silne bóle migrenowe! Jednak warto zawierzyć intuicji i zadzwonić.
                  • gosc-hexx Re: wróżbita Zefir z Ezotv 31.01.14, 00:36
                    berenicemarlohe napisał(a):

> No cóż, wielka szkoda, że tak przedstawia się tutaj tego człowieka. Mi bardzo p
                    > omógł, jak wspomniałam. Nowa znajomość kwitnie. A koleżanka też się dodzwoniła
                    > i po oczyszczaniu minęły jej silne bóle migrenowe!

Pewnie u was tez zobaczyl tendencje do opentan mrocznych i istoty lucyferyczne ????;)))
    • Gość: ola Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.14, 22:46
      hehe, wypowiedzi zefira czasem mnie przerażają a czasem bawią. z jednej strony zastanwiam się czy on pomaga ludziom, że tak dzwonią, a z drugiej strony oczy robią mi się jak pięciozłotówki ze zdziwienia jak słyszę te teksty o istotach lucyferycznych czających się w lewej nerce. Ale sama wysłałam sms do akimy, bo wydała mi się normalna, a ja, jak większosć dzwoniących akurat w dołku jestem. wydałam 30 zł na sms i nic. Ani na wizji ani konsultant nawet nie raczył ściemnić. Złożyłam reklamację i oddzwoniła wróżka dżaklin, mówiąc że mam klątwę rodową i jak chcę oczyszczenie to mam oddzwonić. Szukałam wróżki dżaklin na portalu arkana magii, ezo tv i nic.
    • canaris7 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 19.03.14, 23:40
      Ten czlowiek chyba niczego sie nie wstydzi. Niedawno ogladalam kawalek jego programu,
      tlumaczyl jak to sie dzieje ,ze SMS-y do niego nie dochodza : " ...wysylasz SMS i nie dochodzi,
      wyslysz nastepny i tez nie dochodzi , zastanawiasz sie dlaczego Twoj SMS nie dochodzi ?
      Bo jest blokada !no i jak ta blokade usunac ? Wysylasz sms,potem nastepny, i nastepny
      o tej samej tresci ... tak dlugo az w koncu jakis dojdzie ! wtedy blokada jest usunieta !."
      ha ha ha... widzowie to sami debile -czubki i mozna im wszystko wcisnac .
      Zastanawiam sie czy jakis normalny czlowiek bedzie mu te SMS-y wysylal ?
    • Gość: teresa Re: wróżbita Zefir z Ezotv IP: *.play-internet.pl 27.04.14, 17:35
      w czerwcu zadzwoniłam po konkretną poradę do dnia dzisiejszego otrzymałam 650 e-semesów w ogóle mnie nie interesujących mam 70 lat a oni wmawiają mi min że urodzę w2014 r dziecko i wiele innych bzdur które się nie sprawdzają łącznie z grożbami .Sprzedali mój numer telefonu i teraz dzwonią przeróżnej maści wróżbici? Sprawa godna zainteresowania prokuratury.
    • natalia88nswp Re: wróżbita Zefir z Ezotv 16.04.23, 17:52
      Radzę uważać, ponieważ rozpowiada znajomym kto do Niego dzwonil i w jakiej sprawie.
    • dytkaytk01 Re: wróżbita Zefir z Ezotv 22.04.23, 23:56
      Sorry, ale dla mnie to jeśli ktoś idzie na imprezę do Ekipy z Warszawy to jest to straszne dno. Dla tych co nie wiedzą kim jest Ekipa z Warszawy, jak chleją, jak się lajdaczą, jak się poniżają, jakie to prostactwo, prymitywizm i degeneracja, to niech sobie obejrzą kawałem odcinka na MTV, nie ważne jaki sezon. Rzyg człowieka łapie na te zachowania. Ja tego nie oglądam, ale kumpela mi podesłała link właśnie z tym ZEfirem na imprezie u Ekipy z Warszawy. Nie wiem który to był sezon Ekipy z Warszawy, ale to jest do znalezienia jak ktoś chce. W każdym razie tak jak mówię, ja uważam, że jak ktoś idzie na imprezę do takich osób, chleje tam alkohol to jest to dno. Co do ma wspólnego z duchowością. NIC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka