Dodaj do ulubionych

rytuał na powrót partnera

06.10.21, 00:09
Z czystym sumieniem mogę polecić cudowna osobę, dzięki której po 8 miesiącach o wykonania rytuału powrócił do mnie mąż. Współpracowałam z wróżbitą MaciejemP - rytuał wykonywaliśmy razem. Kontakt mamy do dziś, nigdzie nie znika nie ucieka, mam stały kontakt telefoniczny do dziś. Pan Maciej ma wielki dar jasnowidzenia, a jego wróżby są niezwykle trafne. Korzystam z porady w razie potrzeby.
Obserwuj wątek
    • lauramala79 Re: rytuał na powrót partnera 15.10.21, 02:07
      Zgadzam się z pani opinią. Ja
      również miałam zaszczyt
      korzystać z usług tego
      wspaniałego człowieka i
      wróżbity, który bez wątpienia
      posiada prawdziwy dar.
      Zawdzięczam Panu
      Maciejowip. że około rok temu
      odzyskałam moją jedyną
      córeczką. Po wykonaniu
      rytuału i udzieleniu mi cennych
      wskazówek udało mi się
      uwolnić moje dziecko z" rąk"
      złego człowieka. Zanim
      trafiłam na pana Maciejap
      korzystałam z usług innych
      wróżbitów lecz żaden nie
      potrafił skutecznie przerwać
      naszego cierpienia. Oczywiściepotrafił skutecznie przerwać.
      Oczywiście
      do dnia dzisiejszego
      utrzymujemy kontakt. Ten
      niezwykły człowiek doskonale
      wie jak umiejętnie posłużyć się
      darem żeby ulżyć innym w
      cierpieniach.To niesamowite
      wręcz że wróżby i
      przepowiednie p.
      Macieja są trafne w tak dużym
      procencie. Szczerze polecam.(laura9101@wp.pl).Mój mail podaje,
      • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 26.08.22, 14:47
        Witam
        Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca
        • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 29.08.22, 15:45
          rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego
    • marian1993 Re: rytuał na powrót partnera 04.11.21, 13:44
      Dzień dobry
      Proszę o kontakt marianna1993@o2.pl
      • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 26.08.22, 14:47

Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca.
      • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 27.08.22, 14:25
        Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota
    • pola1704 Re: rytuał na powrót partnera 21.11.21, 15:28
      Ja też polecam Pana Macieja 🥰 z całego serca , przyniósł mi miłość życia w ciągu miesiąca . Niesamowity człowiek o wielkim sercu i darze . Podam email pić pola170486@interia.pl piszcie podam namiary do niego
    • akotarek Re: rytuał na powrót partnera 03.12.21, 02:21
      ja także polecam pomoc Pana Maćka. Jego praca przynosi oczekiwane efekty!! Doskonały wróż i rytualista.
      • marian1993 Re: rytuał na powrót partnera 05.12.21, 19:09
        Długo czekala Pank na efekty?
    • lala_3535 Re: rytuał na powrót partnera 04.03.22, 23:34
      Ja niestety nie polecę tego Pana. Kontakt z Panem tylko ma początku do czasu przelania większości pieniędzy później kontakt sie urywa, Pan Maciej nie odpisuje, nie odbiera telefonu, umawia sie na konkretna godzinę po czym nie odbiera, nie odzywa sie wiadomości na WhatsApp wyswietla. Myślałam ze to uczciwa osoba niestety dzisiaj juz takich osob jak widac nie ma.
      • karolina12091996 Re: rytuał na powrót partnera 06.06.22, 02:15
        Zapłaciłaś za rytual??
      • bladyy30 Re: rytuał na powrót partnera 03.08.22, 23:33
        Lala3535 możesz cos więcej opisać.
    • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 23.08.22, 16:19
      Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś nosi talizman z jakąś konkretna funkcją (intencją) i widzi konkretne efekty jego działania?
    • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 24.08.22, 16:12
      Zapraszam na uzdrawianie energetyczne z ciężkich chorób i poprawę zdrowia.
      Metoda jest moja własna.
      Pierwsze działanie bezpłatne, jeśli poczujesz poprawę sam/sama zdecydujesz czy chcesz kontynuować swój powrót do zdrowia.
      Kontakt mailowy anielskieuzdrawianie@onet.pl
      Odezwij się nawet gdy inni już ci nie dają szansy i rozkładają bezradnie ręce.
    • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 25.08.22, 15:23
      Witam,
      Poszukuje dobrej i sprawdzonej wróżki a nawet jasnowidza. Jestem z okolic Warszawy ale mogę dojechać w inne miejsca. Zależy mi na osobach sprawdzony które cieszą sie dobrą opinią. Proszę o kontakty do tych osób i jaka jest cena za wizytę przy okazji, oraz w jakim mieście przyjmuje. Dzieki temu wątkowi osoby szukające kogoś dobrego bedą mogli znaleść wszystko w jednym miejscu.
    • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 26.08.22, 14:48
      Witam
      Szukam opinii osob, które zlecały rytułał spetania partnera. Czy mieliscie jakieś objawy fizyczne podczas wykonywania rytu? Podobno przy silnej magii występują uczucia odrętwienia i gorąca.
    • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 27.08.22, 14:25
      Zastanawia mnie, czy ktoś z Was posiada również inne karty do wróżenia niż tarot np. cygańskie i wróży jednocześnie na te same pytania obiema taliami? Nie wiem, czy tak powinno się robić ale ja czasami tak robię i nieraz interpretacje znacznie się od siebie różnią, na przykład w cygańskich wróżba wychodzi pozytywna, a w tarocie negatywna. Robię to od niedawna więc jeszcze nie miałam okazji przekonać się, które interpretacje sprawdzają się lepiej, ale zauważyłam, że wróżby z kart cygańskich wychodzą mi najczęściej bardziej optymistyczne niż z tarota.
    • klumbowa09 Re: rytuał na powrót partnera 29.08.22, 15:46
      rytuał na rozdzielenie

tj w temacie, chcąc ochronić i ocalić to co najcenniejsze (moją rodzinę) szukam kogoś kto wykona skuteczny rytuał na rozdzielenie związku. Proszę o polecenie kogoś skutecznego.
    • chermionna Re: rytuał na powrót partnera 03.09.22, 14:22
      Prosze abyscie mnie nie prosili o wykonanie wróżby na forum.To forum słuzy
      jedynie albo az do tego bysmy sie wzajemnie radzili i wymieniali
      doswiaczeniami.Zebysmy szli przez ta piekna droge ku Swiatłu Ezoteryki
      wspolnie :) ech :) poeta ;)
      • barbaras9898 Re: rytuał na powrót partnera 05.04.23, 12:18
        Chermionne, chciałabym zamówić u Ciebie rytuał
    • duchwcielonyziemiafanar13 Re: rytuał na powrót partnera 26.06.23, 09:20
      Dla Mnie Ducha świadomego w ciele rytuały wszelkie są plugawe ! Czarna magia to jest i nic więcej - jest to plugastwo czarnej wiedzy i nic nie usprawiedliwia sięgniecie po nią !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka