Dodaj do ulubionych

Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury !

18.10.11, 15:17
Po kilku rewelacyjnych smsach jakie dostała moja przyjaciółka ( nic się nie sprawdziło a miało w ciągu kilku dni ) postanowiłam również do Pani Wdowczyk wysłać swoje dane. Po kilku enigmatycznych wiadomościach - chodzi o to żeby wysłać do niej jak najwięcej smsów , tak zawile pisze - zaczęłam być zasypywana smsami również z innych numerów , nie Pani Agnieszki. Ale to nie wszystko , zaczęłam dostawać identyczne smsy jak moja przyjaciółka np. "Ten ktoś wciąż wraca do Ciebie myślami. Czuję to i widzę, że trzeba zareagować, bo wewnętrzny głos tej osoby jest b.silny ! Mogę opisać . Odp. GŁOS na 7203 ( 2,46 zł) " Otrzymałyśmy kilka identycznych smsów od "Pani wróżki" . Jak to mozliwe że ma się nam przydarzyć dokładnie to samo ?!
Według mnie Pani Wdowczyk po prostu naciąga ludzi , mamiąc ich cudownymi wydarzeniami które mają nastąpić w ich życiu , no i oczywiście zanim zdradzi to co za zmiany , trzeba wysłać minimum 10 smsów.
Obserwuj wątek
    • majarudakowska Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 20.10.11, 07:45
      to nie Wdowczyk wysyla te wiadomosci tylko komputer,robi to automatycznie...i zeby byla jasnosc ja pani Agnieszki nie bronie...pozdrawiam
    • Gość: JULIA Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 10:15
      Zgadza sie, wrozby poprzez sms to porazka :(
      • Gość: gość Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! IP: *.opera-mini.net 20.10.11, 21:20
        wróżby wysyła komputer automatycznie (?), ale ta działalność firmowana jest w tym przypadku nazwiskiem Pani AGNIESZKI WDOWCZYK. To ona jest za to odpowiedzialna i powinna zebrać reklamacje. Jeśli program komputerowy odpowiada na smsy zamiast A. Wdowczyk, jak napisane jest na wizytówce - reklamie, to jest to oszustwo.
    • Gość: gość Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 21:06
      Absolutnie zgadzam się z negatywną opinią na temat Pani Agnieszki Wdowczyk.
      Ja miałam też bardzo złe doświadczenie z Tą pseudo wróżką i stwierdzam, że absolutnie nie jest uczciwa i eweidentnie naciąga ludzi na kasę !!
    • Gość: gość 2 Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 17:33
      Zgadam się się z Twoją opinią . Ja z własnego doświadczenia uważam że Pani Agnieszka Wdowczyk nie jest rzetelna i nabiera ludzi zarówno w sms-ach, telefonach słowem jest nieuczciwa . Zarabia nieuczciwie pieniądze.
      • Gość: Zuza Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 19:11
        Popieram.Należy nazwać taką wróżkę OSZUSTKĄ, co smsy komputerowe firmy w której pracuje podpisuje swoim nazwiskiem a ich nie pisze i nie odpowiada.Samo popieranie takich zasad działania firmy jest nie uczciwe w stosunku do klienta, tylko raz można się na to nabrać.Omijać takie firmy i wróżki szerokim łukiem.Takie firmy winny odpowiadać za oszustwo.
      • Gość: Magda Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 16:54
        Nie wiem jak to dziala.
        Dzwonilam do Agnieszki Wdowczyk w 2010 roku marcu.
        To bylo pol roku po smierci mamy.Moj brat mial wypadek,gdzie lekarze proponowali bysmy byli przygotowani na najgorsze,ze on nie przezyje.Rzadko kiedy kiedy korzystam z takich uslug,ale wtedy bylam zdesperowana.Nie moglam patrzec na ojca.5 mscy przed wypadkiem pochowal zone (nasza mame)a potem lekarz oglasza nam taka nowine.Brat mial wtedy 20 lat.To bylo na wizji.
        Powiedziala mi wtedy,ze brat wyjdzie z tego,ze on juz wyszedl.Bedzie mial problemy z nogami,ale po trzech latach z tego wyjdzie.I to sie sprawdzilo w 100%.
        jak brat pojechal po trzech latach do szpitala podziekowac,lekarze byli naprawde zdumieni.
        Nie wierzyli ze wroci do zywych.
        Z pomoca,ale o wlasnych silach,zdolal wejsc na pietro z kwiatami i podziekowac.
        Ja tej pani nie reklamuje,od was zalezy czy uwierzycie.
        Mnie sie sprawdzilo.
        • Gość: Zuza Re:Nie tylko Wdowczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 14:03
          Wysyła upierdliwe sms-y. Otrzymuje je ciągle od numeru 72115 -straszące- i powiedziałam sobie ,że wcześniej czy póżniej dorwę tego gnoja co mi to robi. Wtedy nie tylko powyrywam mu z d...y nogi. Nie pomaga blokowanie numerów.Jest to albo oszołom albo oszust chcący zastraszaniem wyłudzić pieniądze.Wcześniej zmyślał różne pseudo wróżek teraz już się nie podpisuje.A jeszcze nr 72309 też ciągle się oferuje. W jakim świetle się przedstawiacie oferując w ten sposób swoje usługi ? Warto ruszyć głową a nie tylko palcem na klawiaturze.
    • liizka87 Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 07.12.17, 14:34
      Byłam na spotkaniu i takie wizyty polecam. Smsy mogły byc generowane przez komputer być może tak działała umowa z ezoTV. To nawet nie jest sposób w który pani Agnieszka rozmawia czy formułuje wróżby. Podczas spotkania jest kompetentna i naprawdę jej wróżby sa bardzo pomocne, ukierunkowują człowieka i w chwilach życiowej zawieruchy jakos tak ustawiają do pionu i pomagają uwierzyć, że będzie lepiej.
      • fratolinka Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 27.06.21, 17:06
        To prawda ona jest niepoważna.
    • holistyczka Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 02.07.21, 12:35
      Ale może ktoś ma dobre doświadczenia z nią?
    • asrtromatka Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 12.07.21, 21:25
      To nie ona wysyła tylko firma
    • sevrena Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 13.07.21, 04:06
      Żeby mieć sms - y "na własność" trzeba mieć firmę. To co mówicie to z kolei wygląda jak jakaś subskrypcja. Być może ezoTV - oni pokazują czasami numer na ich stronie z tego co piszecie odczas programu i dalej w choleiręsięnie zgadza, bo po pierwsze zarabiają studenciaki - już kiedyś pisali dawniej - śmialiśmy się z kumplem ile to kosztuje "dowciapny" sms u studenta albo "deszczówka " z góry ustalona na wszystkie karty po kolei. Za friko to nie jest. Tak że ta osoba która była może w jakimś progsieto zapewne nie ona. Wiem o tyle,żesię sama chciałamzatrudnić w TV więc mam-y dłuższą historię, w związku też i z kumplem
      • sevrena Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 13.07.21, 04:20
        To znaczy w progsie byłaona i pogadała trochę a za resztę"odpowiada" automacik albo programowanie "gazetowe"Weź to u operatora przytrzaśnij, u nas tak robili, bo narozrabiał komputer a mówiono że tawróżkainternetowo im wysyła... To nie ona, na dole jst napisany numer subskrypcji sms, dziecko wciśnie coś i masz megarachunek a kobieta - właścicielka sklepiku internetowego i "Straganu" z Wawy nic o tym nie wie.Tak to odmalowujecie, ale warunki "wiary w cudeńka" są nałymi literkami na ekranie widoczne, alicząże chceszsięzabawić więc poleci, albo żę po paru razach trafi pod właściwe adresy jakiś przypadek. Tak naprawdę zwróć uwagę na sposób formułowania wypowiedzi która ma 150 znaków i odznacz bramki internetowe uoperatora,bo płatnesms i "koła ratunkowe" wysyłał nawet Maciej wróżbita żeby kmiotów zachęcić.Sama karty stawiam, ale ludzie wolą zapłacić niż się stać "króliczkiem doświadczalnym". Może "Szkółka"jest niekoniecznie chętna, bo tam wróżki młode ćwiczą, głównie na sobie nawzajem, ale boli glowa, patrząc na głupotki których się ktoś ima podczas tego że wróżki na forach za free online - nia mają na autentyczną wróżbę nikogusieńko.
        Pozdrawiam
    • agrentowy4321 Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 04.03.23, 21:22
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Agnieszka Wdowczyk - wysyła bzdury ! 25.04.23, 06:37
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka