Dodaj do ulubionych

Michalina Tarot za dziękuję

• michalina7777 Prośba do Anioła Stróża 08.11.11, 18:24
      Prośba do Anioła Stróża

Święty Aniele, mój doradco, natchnij mnie.

Święty Aniele, mój obrońco, strzeż mnie.

Święty Aniele, mój wierny przyjacielu, wspomóż mnie.

Święty Aniele, mój pocieszycielu, wzmocnij mnie.

Święty Aniele, mój bracie, broń mnie.

Święty Aniele, mój nauczycielu, poucz mnie.

Święty Aniele, świadku wszystkich moich uczynków, oczyść mnie.

Święty Aniele, mój wspomożycielu, ratuj mnie.

Święty Aniele, mój orędowniku, módl się za mną.

Święty Aniele, mój przewodniku, prowadź mnie.

Święty Aniele, moja światłości,oświeć mnie.

Święty Aniele,któremu Bóg kazał mnie prowadzić, kieruj mną.

Witam Was zostawiam Was z tą modlitwą a sama idę na swoją pocztę odpisywać.Pozdrawiam serdecznie.Anielskiego Wieczoru.:-)
      • Gość: anka Re: Prośba do Anioła Stróża IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.11, 18:26
        Dziękujemy i nawzajem spokojnego wieczorka
    • michalina7777 Miłosć Karmiczna:-) 08.11.11, 22:04
      KARMICZNA MIŁOŚĆ

Znalezione w necie,myslę że wyjaśni dokładnie wątpliwości wielu z Was ,którzy do mnie piszecie i da Wam do myślenia?:-)

Niektórych ludzi łączą karmiczne związki. Taka może być też miłość. Jest wzajemna, ale nie spełniona z jakiegoś powodu. Mówi się więc wtedy, że dwie osoby są sobie przeznaczone. Upomina się o spełnienie nawet po wiekach, w każdym wcieleniu i w losach kolejnych pokoleń.
      Wiele jest znaków spotkania karmicznej miłości. Są informacjami, zawartymi w sprzyjającym układzie planet, by spotkanie mogło się zdarzyć. Na to wskazuje także bardzo dziwny przebieg życia, ale też wyjątkowa zgodność cech i dążeń obu osób. Spotkanie karmicznej miłości wskazuje też numerologiczna analiza związku. Niespełniona karmiczna miłość jest związkiem korzystnym bez względu na to, jakie nazwisko będzie nosić kobieta przed i po ślubie. Analizując setki cech mentalnych obu osób w najróżniejszych kombinacjach, osoby powiązane karmiczną miłością pasują do siebie "jak ulał"! W zasadzie, niczego nie trzeba zmieniać. Czasem są naprawdę potrzebne niewielkie warunki dla duchowego dopełnienia tej miłości i szczęścia. Bywa, że trzeba tylko pokonać nieprzyjające okoliczności, które mogły być powodem dawnej rozłąki. Partnerzy nie muszą dopasowywać się do związku, ponieważ są wyjątkowo zgrani, zgodni w poglądach i celach życiowych.

Poszukiwania trwające wiekami
      Wielu ludzi czuje, że gdzieś na świecie jest osoba, którą nazywają „drugą połówką”. Nie wiedzą dokładnie, jak wygląda, kim jest i jakie są jej losy? Są jednak gotowi przyjąć ją na nowo do swojego serca bez względu na wszystko i wyrzec się dla niej wszelkich posiadanych wygód!
      Człowiek czuje, że taka osoba istnieje i trzeba ją odnaleźć! W przeciwnym razie jego dusza nie zazna szczęścia i spokoju.
      Będzie się to przejawiało niezrozumiałym uczuciem osamotnienia uczuciowego, może nawet próbą zagłuszania tęsknoty karmicznej w nieustannych romansach, nałogach, jak też przeżywanych dramatach, klęskach i rozczarowaniach lub rozpaczliwych próbach samounicestwiania. Nieszczęśliwa dusza grzęźnie w rozpaczy i nic jej nie zadowala; ani sława, ani pieniądze, ani żadne rozrywki towarzyskie. Jest głęboko nieszczęśliwa i sama dokładnie nie wie, dlaczego tak jest?
      Tęsknota za niespełnioną miłością karmiczną jest zawsze cierpieniem. Takim, którego nie da się zamaskować w pozornie udanym życiu lub związku z kimś innym.

Od pierwszego spojrzenia
      Wcześniej lub później do spotkania karmicznej miłości dochodzi, bo cały wszechświat temu sprzyja! Ta miłość nie rodzi się powoli, ale wybucha nagle. Wystarcza jej jedno spojrzenie i rozpoznanie duchowe zakochanych. Jest jak piorun, magia, szaleństwo. Domaga się spełnienia - wbrew rozumowi, interesom i wygodzie życia. I choćby jej zaprzeczać, usiłować ją odepchnąć, to i tak dociera do głębi duszy i nie może zostać zapomniana. Może zburzyć cały poukładany plan bezpiecznego i spokojnego życia, zgodnego z narzuconymi zasadami środowiskowymi. Domaga się zjednoczenia duszy i ciała od wiekow i pokoleń! Jest więc siłą, nad którą trudno zapanować. Miesza siłę z bezsilnością, strach z nadzieją, porządek i rozsądek. A wszystko po to, aby dusze w triumfie nad czasem i przestrzenią stały się jednością.

W uczuciu pełnej jedności i ekstazie bliskości
      Samo spojrzenie, nie wspominając o dotyku między osobami, związanymi karmiczną miłością, doprowadza do ekstazy, oszołomienia, utraty kontroli nad wydarzeniami i ich skutkami. I wcale nie chodzi o działanie hormonów, ale coś znacznie silniejszego i nieracjonalnego, co pozwala nawet duchowo kochającym się ludziom wyrzec się też fizycznej bliskości, mimo pragnienia zjednoczenia. Po to, aby czegoś nie zepsuć, nie zmarnować, nie stracić...kolejny raz. Rozkosz, jaką daje spotkanie z karmiczną miłością, może więc wywoływać zwykła z pozoru rozmowa o byle czym. Taka, która tworzy pozorny dystans i daje czas na ochłonięcie z wrażeń i ułożenie w głowie uczuć oraz ich zrozumienie. Takie spotkania są bowiem z jednej strony upragnione, ale też przerażające i zaskakujące. Ludzie mają wrażenie, jakby się znali od dawna. Przyjmują to spotkanie z niedowierzaniem, ponieważ są udręczeni tęsknotą i poszukiwaniem siebie wzajemnie. Kiedy spotkanie dochodzi do skutku, to wydaje się ono kolejnym życia podstępem i fałszywą nadzieją. To taka mieszanka szoku i strachu przed odkryciem własnej tajemnicy serca.
      Cechą charakterystyczną spotkania z karmiczną miłością jest to, że pojawia się zdolność do niezwykłego telepatycznego rozumienia uczuć i tęsknot drugiej osoby. Jednocześnie pojawia się nieśmiałość, speszenie, zawstydzenie, zagubienie. Takie osoby „czytają” swoje serca, dusze i wzajemne pragnienia wbrew oficjalnym komunikatom i zachowaniom. Potęga karmicznej miłości staje się jednoznaczna przy pierwszym pocałunku. Wybucha z całą mocą ponadczasowa tęsknota i radością bliskości. A ludzie... nie mogą potraktować pocałunku powierzchownie. Nigdy nie traci on dla nich znaczenia! Za każdym razem staje się odkrywaniem wzajemnego piękna ponadczasowej i ponadwymiarowej miłości. Zawsze jest ważnym łącznikiem bez względu na okoliczności – do końca wspólnego życia takiej pary.

Przeszkody do pokonania
      Niestety, spotkania z karmiczną miłością nie są łatwe. Na jej drodze stoi wiele przeszkód, nawyków, a także...słabości i lęków mentalnych do przełamania. Podstawową sprawą, ale też problemem ludzi, może być uświadomienie sobie, że o tę miłość i osobę chodziło od zawsze, od wieków i jest wytęsknioną dla duszy. Spotkania raczej rzadko wypadają w łatwym czasie i okolicznościach. Tak musi być, ponieważ karmiczna miłość jest tą, która kiedyś (przed wiekami) została zmarnowana zbyt łatwym jej wyrzeczeniem jednej z osób. Zawisła więc w czasoprzestrzeni dla uregulowania relacji między dwiema osobami. Winny z dawna, będzie zatem mieć więcej utrudnień, aby tę karmiczną miłość (duchową) dopełnić dla spokoju obu dusz. Dopełnieniem wcale nie jest tylko seks. Nie wystarczy on do uzyskania spokoju partnerów, kochających swoje dusze. Nie da się od tego głębokiego uczucia uwolnić w żaden inny sposób, niż przez jasne określenie wzajemnych uczuć oraz zgodną decyzję obu osób o dalszym losie ich związku.

Karmiczna miłość jest ogromnym szczęściem dla człowieka i spotkanie z nią jest bardzo czytelne. Taka miłość nie złamie podstawowej zasady istnienia, jaką jest wola człowieka. Rozkwitnie w radości, dając szczęście swoją obecnością, albo zniknie na zawsze, kiedy się jej ktoś wyrzeknie. Odda własne szczęście na rzecz szczęścia ukochanej osoby. Jeśli między partnerami istniał kiedyś konflikt, to powinien on być zamknięty w taki sposób, aby nie powodował dalszych cierpień.

Spełnienie karmicznej miłości oznacza dla człowieka brak strachu, siłę wewnętrzną, spokój, ukojenie, koniec gry i pozorów. Wreszcie może on być tym, kim jest naprawdę i rozwijać się duchowo, by nieść swoim przykładem światło nadziei innym ludziom.
      Oznaką spotkania karmicznej miłości jest to, że czyni człowieka lepszym, piękniejszym, zdolnym pokonać własne słabości. I poznać ją po tęsknocie za drugim człowiekiem w małym i dużym rozstaniu, które nie znika w miłych kontaktach z innymi osobami.

• Gość: sky.... Pani Michalino,proszę o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:26
        opisanie dwóch Aniołów - Ariela i Chamuela, oczywiście, jeżeli znajdzie Pani czas.
        Pozdrawiam ciepło :-)
    • michalina7777 Witam:-) 09.11.11, 22:38
      Napiszę dziś wieczorem o Chamuelu a byc może Arielu też ,jak skończę rozmawiać z pewnymi niecierpliwymi duszyczkami na poczcie:-)Kochani...wszystkim Wam chce odpowiedzieć.Na każdego z Was potrzebuje min,15 min.Traktuje Was powaznie i nie chce obsługiwać Was hurtowo i bzdurek niestworzonych Wam napisać:-)Jeśli ktos ma sprawe zycia i śmierci ogniową:-)to proszę pisac w nagłówku pilne z mnóstwem wykrzykników.:-)Ale naprawde wtedy gdy pilne:-)Niecierpliwe duszyczki proszę poczytajcie trochę tutaj o Aniołach trochę w necie ,informacji nie brakuje.Może tak się stanie ,że nie bedziecie potrzebowac już porady Tarota?Pamiętajcie ,że Anioły mogą wszystko odmienic w mgnieniu oka.Serio piszę:-)))
      Prage Was zapewnić ,że bardzo Was rozumiem,wiem co czujecie:-)Wielu z Was polubiłam chocaż Was nie widziałam.Wystarczy jednak popatrzeć w karty anielskie ...jak Was Anioły wychwalają:-)Troche cierpliwości:-)Pisze do Was tylko człowiek ,który czasami jest zmeczony:-)Anielskiego wieczora.Przed snem opiszę następnych Archaniołów:-)
      • Gość: basia Re: Witam:-) IP: *.cust.dsl.vodafone.it 10.11.11, 12:37
        Pani Michalino pisze po raz drugi ,widzac ,ze moj pierwszy wpis gdzies sie zapodzial :)
        Rowniez jestem ta troche nie spokojna duszyczka :) i z niecierpliwoscia spogladam na poczte , sprawdzam czy mam odpowiedz od Pani .
        Moim problemem sa przede wszystkim finanse a potem problemy zyciowe .Mieszkam za granica ,czeka mnie egzamin ,czy podolam ?Czy uda nam sie wyjsc z tego dolka finasowego.Czy nasz zwiazek to przetrwa ?
        Barbara 28.11 1965
        Szymon 24.03.1962
    • michalina7777 Karty z Których Wam wrożę:-) 09.11.11, 22:52
      youtu.be/1BIw4AOZYMU
      Te karty opowiadają mi o Was:-)
      Miłego ogladania:-)
      • fryka80 Re: Karty z Których Wam wrożę:-) 10.11.11, 01:01
        Witam , jestem tu nowa i nie bardzo wiem skad moge otrzymac Pani email?, chciala bym o cos zapytac,
        dziekuje slicznie '
        Love&Light..
        An
    • michalina7777 Archanioł Chamuel 10.11.11, 00:53
      Tego Archanioła polecam zawsze wzywac w sytuacjach gdy potrzebujemy znalezć wymarzoną pracę..pomógł w ten sposób mojemu mezowi,pokierował nim bardzo sprytnie i przez pewne zbiegi okoliczności mąż znalazł się tam gdzie powinien i jest bardzo zadowolony i spełniony:-)W każdej innej pracy która była nie dla niego Chamuel..hmm stawiał przeszkody.:-)Tak to moge określić.Poszukiwanie takiej wymarzonej pracy zajęło męzowi 2 tyg.Chamuela prosimy też o pomoc aby pomógł odnalezć naszą bratnią duszę,związek na który tak mocno czekamy:-)Nie mam akurat w tej gestii doświadczenia bo męza spotkałam zanim poznałam bliżej Anioły.Pojawił się w moim życiu gdy akurat po ciężkich przejściach poznawałam Tarota.
      Wiem jednak od innych ,że Chamuel doprowadza do szybkiego spotkania tego ,który nam przeznaczony lub przeznaczona:-)
      Poza tym można go wezwac w kazdym innym przypadku gdy próbujemy coś znalezć.Mieszkanie do wynajęcia,dom do kupienia..on pomoże znależc zawsze ten właściwy ,wymarzony:-)Nawet jesli coś zgubimy równiez można prosic,dla Aniołów nie ma błahych spraw

Archanioł Ariel natomiast pomaga nam w zaspokojeniu naszych potrzeb materialnych:-)Czasami trzeba mieć mocne nerwy bo pomoc często pojawia się w ostatniej chwili.Nawet gdy nie macie pracy..to w tym czasie Ariel utworzy zbiegi okoliczności ,że pieniądze pojawią się w jakiś sposób:-)Tydzień temu pomógł mi z dośc dużą sumą pieniędzy..ale był to dosłownie ostatni moment!Thriller.
      Wazne.W liście do Aniołów nie piszemy jak maja nam pomóc tylko w czym.One wiedzą jak;-)Trzeba ufać.Opłaca się.Ariel opiekuje się jeszce zwierzątkami,przyrodą ,środowiskiem.Jeśli lezy Wam dobro zwierząt na sercu i szczególnie mocno zalezy Wam na ekologii to przenikaja Was wibracje Archanioła Ariela.:-)Pamiętajcie Anioły tworzą zbiegi okoliczności..zsyłają właściwych ludzi natchnienie..takie mocne cuda czynią w ostateczności,gdy np istnieje zagrożenie życia.
      Jeszcze jedna Istotna sprawa.Kochani,na pocztę piszecie do mnie ,że modlicie się do Aniołów.Nie róbcie tego.Anioły prosimy o pomoc.Można im ładnie w sercu podziekowac ale nie oddajemy im czci:-),można je kochac ,byc im wdzięcznym.To zrozumiałeModlitwa należy się Bogu.Anioły są szczęsliwe gdy zwracacie się z modlitwą do Boga.Do nich się zwracamy aby przyciągnąć ich energie ,ich wibracje:-)Po to Bóg je do nas wysyła.One właśnie są odpowiedzią na modlitwy wasze do Boga:-)
      Nigdy nie zapominajcie o Archaniele Michale:-)Praca z energiami potrafi przyciągac niższe energie,Michał ich do Was nie dopuści:-)chodzi o przypadki opetań,które są jak najbardziej prawdziwe.Z Archaniołem Michałem nie musicie się o nic martwić.
      Nigdy się też nie pokuście na uprawianie czarnej magii..ona skutkuje,działa..ale za nią jest ogromna cena,nie chcielibyście na pewno takiej płacić gdybyście wiedzieli to na początku.Szanujcie zawsze wolną wolę drugiego człowieka jak Anioły i Pan Bóg.
      Wysyłam do Was wszystkich Anioły:-)Niech Was tulą we śnie:-)Dobranoc.
      • Gość: sky..... Re: Archanioł Chamuel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:09
        Pani Michalino......ależ bynajmniej nie oczekiwalam, ze o pierwszej w nocy zasiądzie Pani do opisywania (dla mnie - bo prosilam) Aniołów !!!! aż mną wstrząsneła ta godzina, gdy zobaczylam ją w nagłówku!
        I teraz co? głupio mi, aczkolwiek i miło niezmiernie , dziękuję.
        Pozdrawiam ciepło i zyczę wyspania :-)
        • Gość: Karolina Archanioł Metatron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:26
          Pani Michalino czy w wolnej chwili mogę Panią prosić o opis Archanioła Metatrona? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz, pozdrawiam cieplutko :)
          Karolina
          • Gość: ??? Michalinko prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 10:44
            Jestem na zakrecie życiowym i chce wiedziec czy moje małżeństwo będzie jeszcze szczesliwe?
            Bardzo prosze o odpowiedz.Dziekuje edyta 23.08.1979
            • Gość: ??? PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Michalinko prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 10:46
              Jestem na zakrecie życiowym i chce wiedziec czy moje małżeństwo będzie jeszcze szczesliwe?
              Bardzo prosze o odpowiedz.Dziekuje edyta 23.08.1979
              • Gość: ??? Re: PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Michalinko prosze o IP: *.opera-mini.net 11.11.11, 21:15
                Michalinko prosze nie zapomnij o mnie dziekuje bardzo tego potrzebuje
            • michalina7777 Pani Edyto 11.11.11, 22:02
              Odpowiem na mojej poczcie michalina7777@gazeta.pl
              Pozdrawiam serdecznie;-)
          • michalina7777 Re: Archanioł Metatron 10.11.11, 16:04
            Postaram sie dzis wieczorem,jednak nie obiecuje na sto procent:-)
            Napisze już teraz ,ze opiekuje sie szczególnie uzdolnionymi dziecmi,oczyszcza czakry ze złych energii,reguluje je,i jest naszym nauczycielem i przewodnikiem ezoterycznym.Poza tym jak nie wiemy do jakiego Anioła zwrócic sie z problemem,wystarczy ze poprosimy Metatrona a on wysle nam najbardziej odpowiadającą energię w danym momencie.:-)Uwalnia tez od poczucia winy,pozwala przebaczyc sobie:-)
            Dokończę o nim w innym wpisie:-)Pozdrawiam równiez cieplutko:-)
        • michalina7777 Re: Archanioł Chamuel 10.11.11, 16:00
          Kochana:-)
          Zrobiłam to z przyjemnością:-)
          Opisywanie Aniolów a praca z kartami Tarota to zupełnie coś innego:-)
          Wczoraj w nocy miałam wielki przypływ energii ,męża nie było ,więc wielu ludziom odpowiedziałam.Wielu jednak jeszce zostało.Ale zaraz po opisie Aniołów poszłam spac:-)I wyspałam się :-)Pozdrawiam serdecznie.Anielskiego wieczoru:-)
    • michalina7777 Kochani 11.11.11, 22:08
      Witam Was serdecznie:-)Nie jestem za bardzo aktywna na forum ostatnio ale w moim zyciu duzo się teraz dzieje:-)
      Zaczęłam dzisiaj odpowiadać tym co mi wysłali maile 6 listopada.jeśli kogos pominęłam ,czyli wysłał mi wczesniej i nie dostał odpowiedzi to proszę się przypomniec.Jutro nie odpowiadam wcale,moja córeczka ma urodziny:-)czyli zaczynam od nowa w niedzielę wieczorem:-)Do tego czasu żegnam sie z Wami i pozdrawiam bardzo gorąco:-)Anielskiej nocki:-)
      • Gość: anka Re: Kochani IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 22:12
        "anioł" nie człowiek ;]
      • Gość: Winnie the Pooh Ja z 5-tego listopada IP: *.play-internet.pl 11.11.11, 22:34
        Droga Michalinko, ja z 5-tego i nie dostałam... Ściskam!
        • Gość: Iwona Re: Ja z 5-tego listopada IP: *.lublin.mm.pl 12.11.11, 09:03
          Wszystkiego najlepszego dla CÓRCI .BY BÓG I ANIOŁOWIE MIELI JA W SWOJEJ OPIECE .100LATEK:)
          • michalina7777 DZIękuję:-) 13.11.11, 18:21
            dziękuje wszystkim za życzenia Wiktoria
            www.samanta.zakopane.pl/img/cukiernia/torty_rafaello_b.jpg
            Moja córeczka częstuje Was wirtualnie tortem:-)
            • michalina7777 Wszystkim co przysłąli życzenia na pocztę i tutaj: 13.11.11, 18:23
              dziękuje wszystkim za życzenia Wiktoria
              www.samanta.zakopane.pl/img/cukiernia/torty_rafaello_b.jpg
              Moja córeczka częstuje Was wirtualnie tortem:-)
      • marciszonka Re: Kochani 12.11.11, 11:23
        Wszystkiego najlepszego dla Córeczki, Pani Michalino :)
        Pozdrawiam serdecznie :)
    • lolatola00 Re: Michalina Tarot za dziękuję 12.11.11, 10:57
      Kochana Michalino, od długiego czasu oczekuję na zakończenie pewnego etapu w moim życiu. Bardzo Cię proszę o wróżbę kiedy to nastąpi w jakich okolicznościach i czy uda nam się pozostać przyjaciółmi dla siebie. Monika 04.05.1980 i Grzegorz 24.05.1979.

Pozdrawiam i Dziękuję.
      • lolatola00 Re: Michalina Tarot za dziękuję 12.11.11, 11:00
        Kochana Michalino, od długiego czasu oczekuję na zakończenie pewnego etapu w moim życiu. Bardzo Cię proszę o wróżbę kiedy to nastąpi w jakich okolicznościach i czy uda nam się pozostać przyjaciółmi dla siebie. Monika 05.04.1980 i Grzegorz 24.05.1979.
        Pozdrawiam i Dziękuję.
    • Gość: Starbucks Trafnosc wrozby - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.11, 12:49
      Z tego co czytam juz sporo osob skorzystalo z wrozby u Michaliny. Czy moge w takim razie prosic Was o opinie na temat trafnosci, prawdziwosci oraz sprawdzalnosci? Nie prosze o to aby "zaszkodzic" ale dla wlasnej wiedzy - chcac skorzystac z jej oferty. Dziekuje za szczerosc i zycze milego weekendu.
      • Gość: anka Re: Trafnosc wrozby - prosze o opinie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.11, 13:22
        Co do sprawdzalności, to trzeba poczekać a jeśli chodzi o odczucia... Bardzo trafne i bliskie sercu ;]
        • almanachy Re: Trafnosc wrozby - prosze o opinie 12.11.11, 16:02
          Jeżeli chodzi o pracę z Archaniołami uważam, że fajnie kupić sobie karty i z nich czytać. Zwyczajnie się nie mylą. Ale co do samej pracy z ich energiami to jestem zawiedziona. Nie sprawdziły się w grubszych rzeczach, dlatego podejrzewam, że z czymś takim albo trzeba umieć pracować, mieć do tego predyspozycje, albo szukać kogoś kto się na tym zna. W tej chwili jestem bardziej za drugą opcją.
          • Gość: Starbucks Do almanachy IP: *.play-internet.pl 12.11.11, 16:06
            Almanachy czyli uważasz, ze wróżyć z nich można i "Zwyczajnie się nie mylą", ale żeby ich o coś prosić i czekać aż się spełni to nie bardzo?
            • almanachy Re: Do almanachy 12.11.11, 16:43
              Pisze za siebie. Mnie się nie udało, ale inni mogą mieć znacznie lepsze rezultaty.
              • Gość: Starbucks Re: Do almanachy IP: *.play-internet.pl 12.11.11, 17:08
                Rozumiem, ale moje pytanie dotyczyło bardziej kwestii sprawdzalności kart anielskich. Nigdy nie miałam takich układanych, stąd moje pytanie: czy mają dużą trafność i sprawdzalność? Pozdrawiam i dziękuję :-)
      • Gość: klientka Re: Trafnosc wrozby - prosze o opinie IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.11.11, 16:23
        Na temat trafności to wypowiemy sie za kilka miesiecy, tak mysle. Pozdrawiam :)
        • Gość: anka Re: Trafnosc wrozby - prosze o opinie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.11, 16:29
          A ja dodam jeszcze. Trafność, jak najbardziej ;] Sprawdzalność, pożyjemy, zobaczymy ;]
          • Gość: Starbucks Re: Trafnosc wrozby - prosze o opinie IP: *.play-internet.pl 12.11.11, 16:36
            Dziękuję za obecne i przyszłe wpisy i pozdrawiam Michalinę :-) JUż się nie mogę doczekać mojej wróżby...
            • almanachy Re: Trafnosc wrozby - prosze o opinie 13.11.11, 15:38
              Czy ktoś z was wyleczył za pomocą Archanioła Michała arachnofobię? Albo inny lęk?
              Nie mówię, że w tym nic nie ma, ale w książkach to wszytko jest takie różowe, trochę przykładów o niebiańskiej interwencji, niezwykłych zbiegach okoliczności, a nie znam ludzi, którzy szybko pozbyli się tą metodą strachu przed włochatymi pająkami, albo psami. Wiem, że dobrzy coache robią takie rzeczy w ciągu jednej godziny. Coś co mnie jeszcze zastanawia, to fakt, że jedna ze znanych autorek książek o aniołach jest psychologiem, zna się na pracy z aniołami i jeżeli już klienci dokonują wielkiej zmiany, to dlatego że znaleźli się u niej na konsultacji, ktoś bardziej doświadczony nimi pokierował.
    • michalina7777 Mój Komentarz 13.11.11, 18:06
      Ja mam do Ciebie jedno pytanie?Dlaczego reagujesz w taki sposób na Archanioła Michała?Czemu ludziom piszesz ,że powinni korzystać z pomocy kogoś kto na tym się zna?na czym?Na magii?Nie uczę tu ludzi magii.Uczę ich aby sami sobie byli w stanie pomóc ,nic na tym nie zarabiam,mało tego o wiele mniej teraz pracuję zarobkowo aby tutaj móc ludziom pomóc.Dostałam taki impuls i to robię.Wiem ,że Pan Bóg mi zapłąci,o kasę się nie martwię.Dobrze o tym wiesz.Pisałam Ci ostatnio na poczcie ,że pieniądze przyjdą do mnie zawsze gdy chcę z innych zródeł.Dyskrecja mnie obowiązuje ,ale mogłabym posłużyć się innymi przypadkami.Nie tylko swoim doświadczeniem.Tu na tym forum są ludzie ,którym Anioły już pomogły,jedna osoba dokonała wielkiej rzeczy.Dlaczego odbierasz to ludziom,czemu im mówisz ,że muszą korzystać z pomocy kogoś kto się na tym zna?Np ta Pani,która wyszła mi w kartach z której pomocy chciałaś skorzystać?Przepraszam Was wszystkich ,że łamię w tej chwili jedną zasadę obowiązującą tarocistów.To jest jednak sytuacja wyjątkowa.Ta Pani ,która napisała ten komentarz ,która Wam doradza szukanie kogoś ,kto :zna się:na Aniołach,chciała skorzystać z usług Pani zajmującej się czarną magią...mało tego z usług kobiety,która nie jest w stanie dokłądnie przewidzieć skutków swoich rytuałów.Pani,której tak naprawdę mi żal.Ta kobieta nie jest złym człowiekiem ale dla chęci zarobienia paru setek współpracuje z siłami mroku,z bardzo niskimi energiami.W Tarocie zobaczyłam już cenę zbyt wysoką cenę,która zapłacą ci co korzystają z tych usług i ona sama...skąd Twoja frustracja?Bo ją czuję.Skoro odpowiadają Ci siły mroku,to proszę idz do niej ,zrób ten rytuał o który mnie pytałaś...przeciez masz wolną wolę...ale dlaczego innym ludziom też zalecasz korzystanie z usług kogos innego,kto może ich skrzywdzić ,?w najlepszym razie oszukać?Wiesz smutne jest to ,że widziałam ,że w swojej sytuacji jesteś w stanie dac sobie radę sama.Ty jednak potrzebujesz kogoś ,kto załatwi sprawę za Ciebie. -).Jeśli Ci jeszcze Anioły nie pomogły jak piszesz to powiem Ci jedno...Wsłuchaj się w siebie..w swoje odczucia..i zapamiętaj jedno ,że one zawsze pomagają,ZAWSZE!.Jeśli chodzi o fobie...Miałam również ,ale nie pająki ,bo te akurat kocham...robaki..wszelkie obłe glizdy..bałam się ich ,na ich widok dostawałam paraliżu..mdlałam..dzisiaj możesz mnie nimi obsypywać..mało tego mogę je jeśc na Twoich oczach.Nie było nikogo między mną i Aniołami tylko Archanioł Michał:-)Nikomu nie zapłąciłam aby mi pomógł.Boli to co piszesz ,że wygląda to tak różowo...chcesz to po prostu umniejszyć..bo JESZCZE ci coś nie wyszło.Nabierz do Aniołów szacunku i nie traktuj ich jak złotych rybek..pamiętaj że pomagają ZAWSZE ,i nie jest to różowe blablanie.Pamiętaj..piszę tutaj bez żadnego interesu,uświadamiam ludzi,że mogą być niezależni,nie buduję nazwiska ,,,nie zarabiam...wiesz dlaczego?Bo mi nic nie brakuje..to te różowe Anioły tak robią.:-)Wiesz...jeszcze jedno..nie zaszkodzę tym nikomu...czy możesz to powiedzieć o tej Pani ,która bierze grube sumki za ryty,w które sama czasami nie wierzy?Które powodują trudne do przewidzenia efekty?Wiesz...ona jest jak ten rycerz buław..działa aby działać...mocno ,ogniście...a co się stanie potem to hmmm...skutki zobaczymy...
      Kochani Ludzie..pamiętajcie jedno..nic od Was nie chcę..nie nawołuję Was do żadnych stron,nie podaję wam kwot ,które macie zapłącić...piszę Wam o Aniołach,które mi bardzo pomagają w życiu..jedna sprawa..pomogą Wam we wszystkim ale nie naruszą niczyjej wolnej woli.
      Macie wolną wolę...możecie naprawdę robić co chcecie..wcale nie musicie !!!korzystać z wróżb moich czy innych wróżek..przekazuję Wam tylko to co mi pomogło w Zyciu.A wybrałam to forum bo ono wyszło mi w kartach jako moja praca duchowa.Zauważyliście coś?Nikt nie dostał numeru konta,numeru tel..nic...bo to Wam niepotrzebne...nie zakładam sekty Kościoła..nic.Mam się dobrze.Pozostaję anonimowa Nic co robię tutaj nie przynosi mi korzyści materialnych...JA WAS UCZĘ BYĆ BLISKO BOGA I BYC NIEZALEZNYMI...nie namawiam Was na żadną religię..jak pisałam szanuję każdą która prowadzi do Boga..te największe wszystkie prowadzą..i pamiętajcie !!!Archanioł Michał pomoże WAM ZAWSZE!!!Przysięgam Wam..na życie mojej córki...wiem co piszę...dzisiaj ma urodziny,jest fajna słodka rośnie ,jest bardzo mądra,dziś kończy 9 lat..życiem swojej córki ręczę i swoim własnym ,że Archanioł Michał pomoże zawsze..Pisałaś autorko komentarza powyżej ,że podaję parę przykładów pracy aniołów.To prawda..ograniczenia czasu i w końcu jest to forum...naprawe chcecie abym Wam pisała wszystko?mogę...mogę pisać ale dla wielu będzie to już odjechane.Tego jest ZA DUŻO
      Dysponuję mnóstwem przykładów..ale chciałam Wam dać szansę na przeżycie własnych doświadczeń,być może innych od moich.:-)
      Jeśli chodzi o sprawdzalność mojego Tarota...:-)To jest jak prognoza pogody..ja za pomocą kart tarota obserwuję i analizuję energie w Waszym życiu ,które gromadzą się wokół Was jak chmury na niebie...to wszystko..ci którym postawiłam powiedzą czy moje prognozy się sprawdzają...ja wiem ,że się sprawdzą ,wy musicie się przekonać...pamiętajcie ,że macie wolną wolę i jak zauważyliście sama Wam doradzam odwrót od góry lodowej jak w filmie titanic ,kiedy wychodzą Wam złe karty.
      Zależy mi na Was..znam Was z kart...jesteście ludzmi,cierpicie,tęsknicie,chcecie być szczęśliwi,dużo jeszcze nie rozumiecie.Tyle ile mogę chcę Was nauczyć.Niech mi Bóg dopomoże iAniołowie aby mi się to udało.A na Wszystkie siły mroku Archaniele Michale pomóż i oczyść nas Wszystkich ,którzy czytamy to forum ze złych energii,przetnij wszelkie węzły negatywnej energii i chroń nas i nasze dzieci i nasz dobytek,wszystko co dla nas ważne i prowadz nas do Boga:-)
      • Gość: anka Re: Mój Komentarz IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.11.11, 18:33
        Kurcze, Michalino, znowu sprowadziłaś łzy do moich oczu. Tak pięknie piszesz, kochasz ludzi i życzysz Wszystkim tylko tego co dobre.. Jak ktoś jeszcze tego nie zauważył, to jego problem.
        Szczęścia dla córeczki z okazji urodzin i niech dalej rośnie w zdrowiu, piękna i mądra, jak jej mama.
        Gorąco pozdrawiam. Anna
        • michalina7777 I tu mnie masz:-) 13.11.11, 18:46
          To jest mój interes:-)Kocham ludzi:-)A Ciebie gorąco pozdrawiam i razem z moją córeczką dziękujemy za życzenia.Impreza trwa..właśnie następny szampan:-)Balony pękają ...:-)Buziaki:-)Uciekam na imprezę:-)))
      • Gość: sky..... Re: Mój Komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 12:27
        ojoj, alez się narobiło, odniosłam wrazenie, ze pani Michalina się zdenerwowala. ..Pani Michalino, nie warto, szkoda na to tracic czasu. Rozumiem, ze ludzie mają wątpliwosci,mają do tego prawo, ale czym innym kulturalna polemika, czym innym totalna negoacja i sianie zamętu.

Chciałabym się i ja odniesc do tematu tzw."sprawdzalnosci" wrozby. Otóz dla mnie to kwestia nie tyle owej "sprawdzalnosci", ile nadania w przypadku zyciowych trudnosci jakiegos kierunku. To, co zrobila pani Michalina, to zachęta do własnego dzialania, nadanie temu sensu i wskazowek.
        Działanie Pani Michaliny.....w moim przypadku ma ogromny wpływ na mnie, na moje zycie, ale nie mam tu na mysli przewrotu kopernikanskiego w codziennej , fizycznej egzystencji,bo nic się nie "zadziało", na to chyba przyjdzie czas :-) lecz w takim pozafizycznym, moze filozoficznym bytowaniu. Muszę przyznać, ze ja jestem zaskoczona....samą sobą. Daleko mi do osoby głęboko wierzącej, moze wczucie się w wiarę jeszcze przede mną, natomiast rozumiem cos, co nazwę uduchowieniem, trudno mi to wyrazic dokladniej, ale rozrózniam wiarę od zycia duchowego.
        Dzięki pani Michalinie wschłuchalam się w siebie, zrozumialam pewne sprawy, co do których mialam wątpliwosci - nie umialam sobie wytłumaczyc, dlaczego one się udały, skoro na zdrowy rozum nie powinny. Jak to się stało, ze zdrowie mojego dziecka, stające wielokroc na włosku jakims cudem udawało się uratowac - patrząc wstecz, zawsze trafialam z dzieckiem we własciwe miejsce, do własciwego lekarza, we własciwym czasie, jakby działo się wedle jakiegos super pracyzyjnego planu, którego ja przeciez nie mialam.....pani Michalina pomogła mi to zrozumieć.
        To, co stało się ze mną ostatnio, od czasu początku tego wątku to SPOKÓJ - ja osiągnęlam spokój.Kilka dni temu nagle mnie olsniło, ze nie ma we mnie moich "stałych" uczuc - złosci, poczucia niesprawiedliwosci, zalu do innych ludzi, chęci zemnsty, złosliwosci.......probowałam je w sobie nawet wywolac, przywołując w pamięci osoby, zdarzenia, ktore mnie tymi negotywnymi uczuciami napędzały i....nic.
        Pierwszy raz od lat bylam w kosciele. Obrazilam się wiele lat temu na pana Boga, teraz sobie pobylam, choc z modlitwą mi nie szlo.
        Nie wiem, co dalej będzie, nie jestem, jak wiele tu osób w latwej zyciowej sytuacji, ale mimo to, nie deneruję się, nie złoszczę, nie pomstuję. Otrzymalam od pani Michaliny wróżbę, poradę i spokój. Ten spokój jest dla mnie niezwykle cenny.To cos, o czym zapomnialam, ze jest.
        Proszę Anioły po prostu o pomoc, o to, by mnie nie opuszczały, bo to one musiały mi do tej pory pomagać, bo jesli nie one, to kto?
        Nie znam się na Aniolach, komletnie. Nie wiem nawet, czy "prawidłowo" proszę je o pomoc. Pamiętam o wskazowkach pani Michaliny, by się do nich nie modlic, tylko prosic. Więc proszę, o pomoc w znalezieniu pracy, w rozwiazaniu moich przyziemnych problemow. Nie mówię, jak mają to zrobic, bo gdybym wiedziala jak, to bym nie prosila....gadam sobie z nimi po prostu, tzn. prowadzę monologi. I już :-) I jest mi o niebo lepiej!

pozdrawiam wszystkich cieplutko
        • Gość: anka Re: Mój Komentarz IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 17:12
          "sky" pięknie opisałaś, to co z Tobą i w Tobie się stało, odkąd trafiłaś na ten wątek i porady Michaliny ;] U mnie jest bardzo podobnie. Spłynął na mnie nagle spokój, wewnętrzna radość i wyciszenie. Podobnie, jak Ty, już się nie denerwuję z byle powodu, nie złoszczę na ludzi i okoliczności. I podobnie, jak Ty, sama w to nie wierzę, że to się stało tak nagle, praktycznie bez widocznego powodu. Hehe niczym dotknięcie czarodziejskiej różdżki ;] Nie, nie :) nie zwariowałam, nie jestem nawiedzona i trzeźwo stąpam po ziemi, ale to są fakty, fakty, które nawet zauważyło moje najbliższe otoczenie i to chyba wcześniej, niż ja sama.
          Oby Michalinie, jak najdłużej wystarczyło cierpliwości do nas forumowiczów, czasem natrętnych, niecierpliwych i często nie umiejących czekać na "swoją kolejkę".
          Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szczęścia i spełnienia pragnień ;] oby było tylko lepiej ;]
      • almanachy Re: Mój Komentarz 14.11.11, 14:23
        Nie piszę, że powinni korzystać z usług kogoś innego. To są wnioski wyciągnięte na podstawie tego co ludzie piszą na forach, czy też mówią na podstawie własnych doświadczeń. Niepotrzebnie łączysz wróżbę z maila z tym co napisałam tutaj. Poruszyłaś tu temat aniołów, więc się w nim wypowiadam i zadaję pytania. Trochę coś liznęłam, więc to nie jest tak, że dostałam wróżbę na nie i już wylewam fale żalu Duanju na forum:-)
        Rozumiem, że nie ma miejsce na wątpliwości i zadawanie pytań, trzeba od razu przyjąć na wiarę? Sprawa z aniołami, dla mnie wygląda tak jak z każdą inną metodą, dokładniej chodzi o to, że są ludzie, którym nie pomogło i nie pomagło. Niczego ludziom nie odbieram, a wypowiadam własne zdanie, własne przemyślenia, do czego każdy ma prawo. Niezdrowy i szkodliwy jest przeciwny kierunek, brak możliwości wypowiedzenia się po własnej myśli, czy ogólnie wyprowadzenia własnych wniosków. Czytałam, że Doreen Virute dokładnie ją miałam na myśli pisząc o pracy jaką wykonuje z klientem.
        Komentarz do czarnej magii, z której rzekomo chciałam skorzystać. Szkoda, że tego tak dosadnie w maili nie ujęłaś. Z maila zrozumiałam na temat tej osoby coś trochę innego. Nie napisałaś, że ta kobieta korzysta z czarnej magii, tylko, że zaufała paru autorytetom, nie sprawdziła do końca wszystkiego, coś jej się wymknie spod kontroli, pisałaś o wykonywaniu przez nią nie do końca przemyślanych rytów, o których klienci nie mają pojęcia. Ona coś uznaje za bezpieczne, a w rzeczywistości to takie nie jest. Nawiasem mówiąc jej usługa przynajmniej z tego co pisze na stronie nie ma nic wspólnego z czarną magia,a wręcz przeciwnie. Teraz apropo niej piszesz coś zupełnie innego. Tu pojawia się obraz osoby, która świadomie używa czarnej magii i nic poza tym. Pierwszy przypadek nie był szczerze pisząc tak dosadny w opisie.
        W ten sposób przedstawienie przez ciebie sprawy jest zwyczajnym wprowadzeniem w błąd, jeśli nie celową próbą przedstawienia kogoś, od strony (no właśnie kogo, naganiacza usług tamtej pani? Trochę to kuriozalne) użytkownika czarnej magii, który teraz ma zamiar nawracać owieczki z tego forum na drogę szatana.
        Nie na tym polega rozmowa, dyskusja, wymiana doświadczeń na temat metod i ich skuteczności. W tym środowisku jest wielu wyznawców "jednej i jedynej słusznej metody" i nich nikt się nie waży spojrzeć krytycznym okiem, bo od razu jest alarm, co tu robisz, no jak żesz ten ci to orzeszek mógł coś zakwestionować:-)
        Przykro mi, że tak to odbierasz, ale zupełnie się nie zrozumiałyśmy.
        • almanachy Re: Mój Komentarz 14.11.11, 14:54
          michalinna7777 napisała:
          >Pisałaś autorko komentarza powyżej ,że podaję parę przykładów pracy aniołów.To >prawda..ograniczenia czasu i w końcu jest to forum...naprawe chcecie abym Wam pisała >wszystko?mogę...mogę pisać ale dla wielu będzie to już odjechane.Tego jest ZA DUŻO

Niczego takiego nie napisałam. Ale widać, że zbyt emocjonalnie podeszłaś do mojej wypowiedzi, zresztą po całym wpisie widać, albo nieporozumienie, ale nie wiem co. Wystarczy niekoniecznie się z czym zgodzić, wróżka odpisze oburzona i już mamy czarną łowieckę od siania zamętu:-)
    • anita720 Re: Michalina Tarot za dziękuję 13.11.11, 18:31
      Pani Michalinko bardzo proszę o odpowiedz na pytanie, czy w ciągu trzech miesięcy spotkam mężczyznę? czy to będzie brunet czy blondyn?moja data ur 11.05.1983
      ściskam cieplutko;)
    • michalina7777 Kochani 13.11.11, 18:50
      Moja córka dostała dwie papużki ode mnie na urodziny..mam nadzieję że wyuczy je tak jak pewien fajny chłopak tą:-))) youtu.be/ePBGk-sUIDI
      • Gość: anka Re: Kochani IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.11.11, 18:57
        Ale się uśmiałam :) Mojej córce też kupiłam niedawno (koniec sierpnia) papużkę, ale falistą. Póki co, tak super nie tańczy, ale już pozwoli się złapać i siada na ramieniu. No i czasem przekrzykuje MTV :)
        • michalina7777 Ania 13.11.11, 19:17
          A wiesz .że faliste wszystko powtarzają co inni mówią?:-)))No to jesteśmy razem w papuzim klubie:-)super:-)
          • Gość: anka Re: Ania IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.11.11, 19:26
            hihi jedno wiem na pewno - jest więcej kurzu ;]
    • Gość: gość Re: Michalina Tarot za dziękuję IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.11, 21:20
      Michalino czy mogłabyś zaproponować jakąś lekturę o Aniołach? byłabym wdzięczna;)
      • Gość: anka Re: Michalina Tarot za dziękuję IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.11.11, 21:59
        Ja od siebie proponuję "Cuda Archanioła Michała" lub "Uzdrawianie z aniołami" - Virtue Doreen
        Trzeba trochę poszukać i poczytać recenzje. Proponuję sklepy CzaryMary, Psychotronika lub Talizman ;] - anna

"Bądź beztroski. Każde Twoje słowo przepełnione jest uzdrawiającą energią miłości. Twoje serce jest szczęśliwe i zdrowe, bo jesteś posłańcem światła."
        "Przesłania Aniołów" Dr Doreen Virtue
        • Gość: gość pytanie o książki do Michaliny;) IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 13:16
          Droga Michalino!! a czy ty tez polecasz książki wymienione przez Anie "Cuda Archanioła Michała" lub "Uzdrawianie z aniołami" - Virtue Doreen ?? Bardzo mi zależy na twojej opinii
          • michalina7777 Książki 14.11.11, 16:38
            Jak najbardziej polecam wszystko co wydaje Pani Doreen Virtue:-) na temat Aniołów.Zwłaszcza Cuda Archanioła Michałą..ale też jest ksiązka Anielska Terapia,dzięki której dużo będziecie w stanie zrozumieć i sobie pomóc no i jeszcze 101 Archaniołów.Tam znajdziecie opis wprawdzie 15 Archaniołów:-)Przykłady modlitwy itp..poza tym szukajcie anielskich medytacji na cd...one Wam tylko pomogą,nie zaszkodzą Wam..w ten sposób sami nauczycie się :pracować: z energiami anielskimi:-) i na pewno Wam się uda:-)
            Polecam bardzo gorąco:-)
            • Gość: gość Re: Książki IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 16:44
              ślicznie Dziękuje;)
    • Gość: samotny czy istnieje jeszcze szansa na bycie razem????? IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 23:01
      witam, czy istnieje jeszcze szansa abysmy wrocili do siebie? bylismy razem dosyc dlugo ale nasze drogi rozeszly sie w dziwnych okolicznosciach mimo wszystko mam z nia znowu kontakt ale kazde z nas sie troche obawia... prosze o porade, ja 6 luty 81 dziekuje
    • michalina7777 Kochani 13.11.11, 23:09
      Nie prosiłam Was do tej pory o nic.Dzisiaj moja córcia ma urodziny.Wszyscy którzy składaliście jej życzenia.proszę Was o jedno. zerknijcie tutaj....dzisiaj ze mną jest mój brat,pokazałam mu to forum i na poczcie.pewne rzeczy...on przyznał mi się ,że równiez od dłuższego czasu,czasami za ostatnie pieniądze wspomaga zwierzęta i pokrzywdzone dzieci.Dzisiaj pokazał mi stronę z pewną dziewczynką.Jeśli macie ochotę zerknijcie...mój brat mimo .,że jej nie zna namawia różnych właścicieli stron aby ją :promowali:Przekonuje mnie że to dużo pomaga,mimo ,że ja sama nie mam zaufania do fundacji...ale robię to dla niego i postanowiłam zaryzykować i podaję Wam stronę Jego nieznajomej ulubienicy...www.kalinajanowska.pl.Może znajdzie sie wśród Was chociaz jeden Anioł taki jak mój brat i będzie miała więcej fanów:-)On mnie dziś przekonał:-)
      Może ktoś z Was odmioeni jej życie:-)
      • michalina7777 Re: Kochani 13.11.11, 23:12
        Kalina Janowska - pomóż mi
        www.kalinajanowska.pl/
        • porucznikowa Re:Sprawdzalność 14.11.11, 12:25
          Witam wszystkich zainteresowanych sprawdzalnością wróżby Michaliny :)

Zwróciłam się do Michaliny z prośbą o wróżbę w bardzo trudnej dla mnie sprawie na pocztę.
          otrzymałam o to taką odpowiedź
          W dniu 27 października 2011 21:20 użytkownik michalina7777 Gazeta.pl <michalina7777@gazeta.pl> napisał:

Pani Ulu.Chyba duże są te kłopoty..az zabolało gdy patrzę na karty.-ja karty też czuję nie tylko czytam.Jest jakaś możliwość ,której Pani nie widzi,nie dostrzega.Jakaś szansa stara się do Pani przebić .Jest też męzczyzna ,dosyć wpływowy..być może urzędnik,trudno powiedzieć a być może ktoś z rodziny,wyciągnie on pomocną dłoń.Będzie mogła na niego Pani liczyć.Wyjdzie Pani z klopotów,Sytuacja zacznie się dość ładnie przejaśniać ok 3 mies od teraz .Anioły chcą Panią poprowadzić na prostą z Pani kłopotów.Prosze wybaczyć wszystkim ludziom,którzy zrobili jakąkolwiek krzywdę Pani w życiu i proszę wybaczyć sobie,o nic się nie obwiniać.W życiu zacznie się lepiej układać.I prosze nie zapomniec ,że wybaczyc to nie znaczy zapomnieć,to znaczy uwolnić dusze od żalów i uraz.i jeszce anioły radzą aż tak nie przejmować się w życiu stratami.Zawsze coś zostaje nic nigdy nie jest do końca stracone.Podkreślam że da sobie Pani radę z kłopotami.Życzę szczęścia.Dobranoc

Pani Michalino dzisiaj już jedna sytuacja z opisywanych wyjaśniła się na moją korzyść , (aż nie wierzę sprawa wydawała się beznadziejna dla mnie). A bezinteresowną pomoc udzielił mi obcy człowiek(urzędnik mężczyzna) od niego wszystko zależało. Do zakończenia całości problemu,jeszcze trzeba będzie trochę poczekać ,ale już się nie denerwuję... i wierzę,że za 3 miesiące , mój problem będzie rozwiązany i na zawsze zakończony. Michalino najtrudniejsza sprawa jest już za mną...

Miłego dnia wszystkim życzę i pozdrawiam serdecznie :):)

• michalina7777 Witam:-) 14.11.11, 16:41
            To mnie bardzo cieszy ,że najgorsze już za Panią:-)Będzie jeszcze lepiej,pozdrawiam serdecznie:-)
            • Gość: ktosik Re: Witam:-) IP: *.ip.netia.com.pl 14.11.11, 16:52
              Jaki jest Pani email??? Chciałabym prosić o wróżbę na pocztę.
    • michalina7777 Witajcie:-) 14.11.11, 16:58
      Dzisiaj odpowiadam dalej:-) na Wasze pytania na poczcie:-)
      To prawda,że wczoraj podeszłąm bardzo emocjonalnie do pewnego wpisu,dlaczego?Dlatego,że wiedziałam po co i dlaczego i w jakim celu jest ten wpis.Wystarczy rozłożyć karty i poznać intencje.Gdyby były ok to wpisu by nie było.To wszystko.Nikomu nie odbieram prawa do wolnego słowa:-)jestem daleka od tego.Zawsze tak reaguję ,gdy widzę chociaż ślad u kogoś chęci posłużenia się czarną magią,czy skontaktowania się z ludzmi uprawiającymi czarną magię za pieniądze.Pewna Pani dobrze wie o czym piszę.Przepraszam za moje emocjonalne reakcje ale niestety od dłuższego czasu zbyt często owi magowie stają na mojej drodze i nie bardzo rozumiem dlaczego.Widocznie jest w tym jakiś sens.Jak nie oni sami ,to ich klienci..
      Pozdrawiam serdecznie i znikam na poczcie,zabieram się za Wasze listy:-)
      • almanachy Wklejam:-) 14.11.11, 17:43
        Michalina tekst z mejla:
        Cos teraz napiszę,ta Pani jest bardzo skuteczna w swoich rytach..ale do pewnego momentu...sama nie jest w stanie przewidzieć jaki one dadzą efekt,czasami cena jest zbyt wysoka.., Ta Pani efekty może miec naprawdę porażające,zjawiskowe ,nawet tak mocno ,że sama czasami może być zaskoczona,niestety jednak ja juz widzę ,że to co ona robi wymknie się jej spod kontroli.Te siły którymi ona posługuje się wystawią jej naprawe nieadekwatny rachunek..ona zapłaci zbyt dużo za to co robi.Zaufała pewnym autorytetom..sama tez doswiadczyła pewnych działań.Zrobi dla Ciebie cos a coś innego bedziesz musiała naprawiać.Będziesz np bardzo bogata ale zachorujesz bardzo powaznie ,albo zakocha się w Tobie fantastyczny facet ale stworzycie bardzo nieszczęsliwą rodzinę.Te energie z którymi ona współpracuje już czuję ,znam je doskonale niestety,Ty nawet nie musisz o tym wiedziec ,czego ona dokładnie uzyje ,może Ci powiedzieć cos zupełnie innego,...szkoda mi tej kobiety..bo w gruncie rzeczy ona jest fajnym człowiekiem..wiele razy robi tez cos i mysli ze to nie da zadnego efektu ale efekty osiąga i to prawie zawsze.
        Ta Pani,o której piszesz ma cos ,o czym nie chcę za bardzo pisac..może sama o tym nie wie ,ale jest to generalnie energia ,która zwróci się przeciwko niej.niestety.

Teraz można porównać tekst z tym co Michalina7777 napisała na forum. Nie tylko przeinterpretowałaś fakty, ale zwyczajnie to tu dużo kryć kłamiesz. Jak to się stało, że w tamtej wróżbie ani słowem nie ma nic o niecnych inklinacjach almanachy do czarnej magii, o której ja rzekomo mam się znać i mieć pojęcie jakimi narzędziami ta kobieta się w rzeczywistości posługuje. Trzeba było nazwać almanchy w mejlu po imieniu. Nie było nic takie prawda. Inaczej napisałabyś, że nie od dziś igrasz z ogniem.
        Każdy wnioski po tym co napisałaś, co chciałaś osiągnąć, wyciągnie sam. Cóż czasem zdarza się rysa nawet na najbardziej próbie kreacji wizerunku. Powiem ci nawet, że ze sposobu prowadznia Ty i ta PAni jesteście do siebie podobne. Ciepłe, serdeczne osoby, które pomagają innym i żadnej skazy. Patrzeć i podziwiać tylko.

Almanchy napisała:
        Jeżeli chodzi o pracę z Archaniołami uważam, że fajnie kupić sobie karty i z nich czytać. Zwyczajnie się nie mylą. Ale co do samej pracy z ich energiami to jestem zawiedziona. Nie sprawdziły się w grubszych rzeczach, dlatego podejrzewam, że z czymś takim albo trzeba umieć pracować, mieć do tego predyspozycje, albo szukać kogoś kto się na tym zna. W tej chwili jestem bardziej za drugą opcją.

A tu nie trzeba było rozkładać kart, czy wyczuwać wylewająca się frustrację, jak to nazwałaś.
        Jest napisane czarne na białym, według mnie, ja sądzę. Mogłaś pominąć ten wpis, przekonana jestem, że wiele osób się nim nie przejęło. Wyrażenie zdania nic więcej. Chwyt z kartami słaby, nie trzeba się tłumaczyć, że zwyczajnie miałaś w tym wpisie inny interes. Masz wiarygodność setki zadowolonych klientów, którym już się sprawdza, sprawdziło, z sercem do ludzi, dobra przykrywka. A skoro już o karatach mowa, nie masz nic przeciwko, gdy zapytamy się o to jaki cel chcesz tutaj osiagnać?
        • Gość: anka Re: Wklejam:-) IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 18:05
          Kurcze, Almanachy, czy doprawdy musisz to robić? Po co to te "jazdy"? Szczerze? Kompletnie nic nie rozumiem z tych tutaj przepychanek, bo jak słusznie zauważasz, wiele osób się tym nie przejmie, po prostu nie czytając Twoich wpisów.
          Doszło tu jakiegoś kompletnego nieporozumienia. Myślę, że z Michaliną nie odbieracie na jednej fali i mówicie nie do siebie a obok siebie.
          Ja nigdzie nie zauważyłam, aby Michalina pisała "o niecnych inklinacjach almanachy do czarnej magii, o której ja rzekomo mam się znać i mieć pojęcie jakimi narzędziami ta kobieta się w rzeczywistości posługuje" - to chyba jakaś nadinterpretacja. Strasznie nie lubię takich sytuacji, zazwyczaj nie wtrącam się w "przepychanki" dwóch osób i nie bywam nigdy czyimś adwokatem, ale... akurat to forum czytam regularnie, pracuję "na komputerze", i powiadomienia o wpisach widzę od razu, więc wchodzę i czytam. Do tej chwili było fajnie, miło itd. Musimy to psuć? Plisss...
          • michalina7777 Aniu 14.11.11, 18:09
            Ja już się nie odezwę nic na ten temat,obiecuje:-)
        • michalina7777 Almanachy 14.11.11, 18:07
          Maila mogłabyś wkleić całego
          A nie fragment.Zrobię to sama po tym jak skończę odpowiadać ludziom.Cytowanie wybranych fragmentów to też marna sztuczka.Mój interes?Żaden.
          Można coś robić bez interesu ,uwierz mi...oświadczam,że nie mam już ochoty dyskutować na ten temat,a jeśli chodzi o cel z kartami...chciałam pokazać ludziom ,że mogą zupełnie sami sobie pomóc,tak czytam im przyszłość ale reklamowałam,że się tak wyraże Anioły no i za modlitwę.za nieszczęśliwych.,aby sami byli w stanie sobie pomóc.
          Kłamię?Po co?Odpowiedz sobie na to pytanie...co mogę osiągnąć pozostając anonimowa?
          Nic...z wyjątkiem satysfakcji
          Pozdrawiam serdecznie.
          • almanachy Re: Almanachy 14.11.11, 18:18
            Wiedziałam, że napiszesz marna sztuczka z wklejaniem fragmentu. Czyżby dyskusja nie dotyczyła Pani, która uprawia "czarną magię"? Nie mam pojęcia czy jej używa, gdyż po takim przedstawieniu przez ciebie sprawy, twoja wiarygodność spadła.
            Nie widziałam sensu wklejać reszty, w której długo opisujesz aniołach i przykrywkach tarota, bioterapii, fengshui, jakie stosują ludzie. Fragment nie jest zmieniony, jest wklejony w całości, dotyczył pytania o efekty tej kobiety. Nie ma mowy o manipulacji, bo nic nie zostało zmienione.
            Wkleić całość, nie ma problemu. Michalina7777 ja przedstawiam fakty, masz czarno na białym to co jest na forum i to co pisałaś w mailu na temat tej usługi, plus to co dodałaś od siebie. Nie będę też kontynuować dyskusji, chyba że jeszcze chcesz dalej wyjaśniać i wyczuwać za pomocą kart coś czego nie ma.
            • Gość: anka Re: Almanachy IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 18:20
              wrrr...
              i amen
            • michalina7777 :-) 14.11.11, 18:28
              Życzę Ci po prostu szczęscia w życiu:-) z całego serca.I zdaj się na siebie,i nie szukaj innych ,którzy za Ciebie przywrócą Ci szczęście w życiu.Bardzo się o Ciebie zmartwiłam ,to tyle,a w momencie,kiedy dalej na forum napisałaś,po mojej odpowiedzi Tobie na pytanie na poczcie ,że w sprawach Aniołów lepiej zwrócić się do kogoś kto się na tym zna ...co może pomyśleć człowiek czytając Twój wpis?No tak..trzeba iść do kogoś ,zapłacić..po co ja mam sam próbować...przecież ja się na tym nie znam ,mi nie wyjdzie,to musi być profesjonalista.I może spotkać właśnie tę Panią ,do której Ty chciałaś się zwrócić o pomoc .To wszystko.Mam nadzieję,że zrozumiesz moją emocjonalną reakcję...jeśli nie to trudno,
              Wszystkiego dobrego Almanachy i mam nadzieję ,że nie będziesz korzystać z żadnych rytów.Powodzenia.
              • almanachy Re: :-) 14.11.11, 18:36
                Michalina7777 nie ciągnijmy już tego. Tak naprawdę myślę, tak jak napisałam w mejlu, że dowalasz kawał dobrej roboty. A to co się wypisało, trudno. Z mojej strony paks chrześcijany:-)
                Cóż szkoda, że tak się to potoczyło.

• Gość: anka Re: :-) IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 18:37
                  Kocham Was dziewczynki ;)
                  • Gość: sky.... Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 19:22
                    i ja tez bardzo się cieszę, nie bede powtarzac tego, co dzis napisalam - kilka postow wyzej, ale we mnie duzo się pozmieniało, sposób myslenia mam inny, a czy to Anioły, czy Michalina.........nie wiem, wiem, ze mi jest dobrze :-) i tego się trzymam :-)

cieplego wieczoru wszystkim
                    • Gość: anka Re: :-) IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 19:24
                      I tego się trzymajmy ;] wszyscy ;]
      • Gość: malgosia Re: Witajcie:-) IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.13, 05:44
        Witam, Pani Michalino potrzebuję pomocy a nie wiem jak mogę się z Panią kontaktować.Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
    • michalina7777 odpowiedzi 14.11.11, 17:22
      Widzę,że dużo osób pominęłam z 5 listopada:-)No cóż jeszcze przy tym dniu posiedzę:-)Pozdrawiam serdecznie:-)
      • porucznikowa Re: Do Michaliny 14.11.11, 19:28
        Witaj Michalino

No cóż ludzie gdy coś otrzymują za darmo nie doceniają tego...wiesz mi też spotkałam się z taką przykrą zapłatą....ale swoje dobre uczynki nie będę wymieniać na forum.( Pocieszające jest tylko to, że tych ludzi niewdzięcznych jest mniej... a więc droga Pani Michalino dobro musi zwyciężyć i warto pomagać.

Pozdrawiam
    • 1marczmag Re: Michalina Tarot za dziękuję 14.11.11, 20:50
      jak sie z toba skontaktowac-bo mam maly problem z praca nowa- a raczej czy w zwiazku z przeprowadzka strace stara prace ale znajde cos nowego
      dziekuje
    • michalina7777 Kochani:-) 14.11.11, 21:13
      Idę dzisiaj wcześniej spać.Jestem już zmęczona,Bardzo dużo osób z Was czeka kochani ,a ja każdego dnia jestem w stanie odpowiedzieć kilku osobom tylko.Zastanawiam się jak to usprawnić.Myślę że założenie dodatkowego konta na jakimś komunikatorze przyspieszy sprawę.Dodatkowego bo chcę na tym forum wykonywać działalnośc non profit,takie było założenie od początku W rozmowie można więcej wyjaśnić i szybciej to idzie:-)Pomyślę aż coś wymyślę,
      Anielskiej nocki:-)
      • Gość: anka Re: Kochani:-) IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.11, 21:40
        Kolorowych snów i niech Twoje Anioły podsuną Ci jakiś kapitalny pomysł ;]
        • anula52 Re: droga pani Michalino 14.11.11, 21:57
          Pani Michalino, wszystko mi się "zawaliło ". Byłabym bardzo wdzięczna , gdyby mogła mi pani poświecić chwilę czasu i postawić Tarota. Czy mój los w końcu się odmieni, czy spotkam prawdziwą miłość? (bo jak na razie nie mam szczęścia :( ) Anna 16.11.74 pozdrawiam i życzę , kolorowych snów.:)
          • almanachy Re: droga pani Michalino 15.11.11, 01:36
            Taki krótki wniosek do ludziów. Po to są różnice zdań, żeby każdy mógł wyrobić własne. Niektórzy używają do tego rozumu, do czego są gorąco zachęcani. Jeżeli nie wychodzi, nie trzymać się kurczowo sposobu, którego się nie czuje. Jeżeli skuteczne bierzesz, nieskuteczne szukasz czegoś innego. A jak są wątpliwości pytaj.
            • bulawy Re: droga pani Michalino 15.11.11, 03:44
              Droga Michalino,patrzyłam co robisz na tym forum nie ukrywam ze podobało mi się to i podziwiałam ,podziwiam Cie .Zastanawiałam się tylko nad tym czy wiesz na co się porwałaś ile tu jest zła ,ciemnej energii i ludzi którzy nią się bawią,zastanawiałam się czy Twoje Anioły są tak silne by wygrać z ludźmi z forum.Tu było wiele wróżących i każda z nich wcześniej czy później została opluta.Wniosek z tego wysłać ich na portale niech płacą i płaczą a jak nie mają kasy wysłać do roboty wróżba to luksus nie chleb nie trzema mieć .życzę Ci powodzenia i samych miłych sympatycznych klientów takich co Cię uszanują .Podziwiam Panią,jest Pani wspaniała.
      • Gość: ktosik Re: Kochani:-) IP: *.ip.netia.com.pl 15.11.11, 17:42
        Pani Michalino jaki jest Pani email???
        • Gość: L. Re: Kochani:-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.11, 22:17
          Michalina juz kilka razy podawała maila w tym wątku poszukaj sobie-ułatw jej pracę.
          Niektórzy pytają po co Michalina wrózy i pomaga za darmo.Myślę,że po to,żeby poczuć się lepiej,żeby mieć radośc,że komuś tak po prostu się pomogło.Ja też często pomagam jeśli mogę i nie oczekuję zapłaty ani wdzięczności.Mam taką małą satysfakcje,że gdzies komuś sprawiłam radość. Mała rzecz a cieszy!!!!! nie każdy ma mamonę przed oczami...uwielbiam Michalinę za te wpisy-choć mam ksiązki o Aniołach, to jak czytam Jej wypowiedzi to zaraz mi się cieplej robi na sercu.
    • michalina7777 Witajcie:-) 15.11.11, 16:14
      Taka moja krótka wizja swiata,na podstawie tego co do tej pory doświadczyłam i widziałam.
      Ten świat i wszystkie inne to energia
      istnieje wiele wymiarów piekła
      istnieje wiele wymiarów nieba
      istnieje wiele światów ,które można nazwać czyśćcem..między innymi Ziemia
      Wszystkie religie-te większe mają rację ,tylko kłócą się mając kawałek układanki
      na Ziemi jest walka dobra ze złem,są tu Anioły i demony
      Ludzie mają za zadanie mimo przeszkód trafić z własnej woli do Boga
      Mają mu zaufać,odnależc go.Obojętnie jaką drogą.W jakiej religii...byle czynili dobro i szanowali wolną wolę.
      Istnieje reinkarnacja,człowiek żyje wiele wiele razy,każde życie jest jak dzień w roku,a śmierć jest nocą,Nie ma bezinteresownych działań.Pan Bóg zawsze spłaca swoje hmm długi..
      Każde oczekiwanie wdzięczności ,robienie czegoś tylko dla zyskania sławy lub korzyści jest już zapłatą.Budowanie ego jest niebezpieczne.Zbyt rozbudowane ego prowadzi na manowce albo powstrzymuje w rozwoju.Pan Jezus niech nie wie Twoja lewica co czyni prawica..Módl się w ukryciu A Ojciec który jest w niebie odda Tobie:-)Najlepsze efekty z anielskimi energiami osiągniecie ,gdy będziecie anonimowo pomagać potrzebującym ludziom w swoim otoczeniu.Do Waszego życia przybędą bardzo dobre Wyższe energie:-)Trochę wysiłku dla innych nie zaszkodzi,jeśli chcecie aby coś dobrego zadziało się w Waszym życiu.Chódzcie do swoich Kościołów,módlcie się dalej ,ale też zacznijcie wykonywać pewną pracę duchową.W swoim otoczeniu.Nie musicie żyć tylko dla rodziny i dla siebie.To Was zmieni i otworzy na Anioły.Jeszcze jedno zapamiętajcie.Potraficie w życiu działać samodzielnie i zmieniać je z pomocą Boską.Nie jest Wam do tego potrzebny nikt.Nie jesteście małymi kaczuszkami ,które potrzebują iść w stadzie za mamą kaczką.Jeśteście orłami,które uczą się właśnie latać.Niektórzy z Was już potrafią:-)Wiedzą o istnieniu Aniołów.Są osoby,które je nawet poczuły w swoim życiu:-)I pamiętajcie,Anioły to nasi przyjaciele,to wyższe wibracje emanacje..ale najważniejszy jest BÓG ,który jest Nicością i Wszystkim , w Nim się wszystko zawiera ,ale On jest ponad wszystkim.A my idąc do Niego przekroczymy Otchłań.W końcu kiedyś się uda:-)
      • Gość: sky Re: Witajcie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 17:27
        kolejny dobry dzień dzięki Pani :-)
        do Pani to juz nawet wiersze piszą, ja nie potrafię, ale to wszystko prawda, co Pani napisala.
        Anonimowo czy nie.......warto pomagać, to wcale nie jest takie bezinteresowne, bo dobro, to cos dawane innym powraca, ja o tym wiem, otrzymalam kiedys wiele, tak wiele, ze teraz muszę oddać. Niekoniecznie tym samym ludziom, ale muszę i zrobię wszystko, by oddać.

Miłego wieczoru
        • michalina7777 Sky... 15.11.11, 17:40
          Kto pisze wiersze?...nie rozumiem
          • Gość: Iza Re: Sky... IP: *.aster.pl 15.11.11, 17:46
            Pod tym linkiem :-)

forum.gazeta.pl/forum/w,468,130680514,130680514,Podziekowania_dla_Michaliny_.html
            Pozdrawiam
            • Gość: anka Re: Sky... IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 17:49
              pięknie ;] Winnie the Pooh ;]
              • Gość: Winnie the Pooh Re: Sky... IP: *.play-internet.pl 15.11.11, 18:40
                Etam... takie małe co nie co ;) to z tej całej wdzięczności! Ale dziękuję ;)
      • almanachy Re: Witajcie:-) 16.11.11, 06:09
        Reinkarnacja wiele było dyskusji na ten temat. Są systemy, w których nie istnieje.
        Są osoby nie wierzące w anioły, więc jaka propozycja może być dla nich. Oczywiście z wyjątkiem Czarnej Baby Jagi:)
        • michalina7777 Almanachy:-) 16.11.11, 13:12
          Wiem ,że są takie systemy np KK .Od soboru nicejskiego reinkarnacji już tam nie ma.
          Są dowody na istnienie reinkarnacji,poszukam Wam filmy...W Anioły nie trzeba wierzyć.Nie każdy ma taką drogę.Ja proponuję wsłuchać się we włąsną duszę i kierować po prostu myśli do Boga.
          Bezpośrednio:-)Jeśli ktoś również w Boga nie wierzy to niech po prostu stara się być dobrym człowiekiem.Niech zrobi eksperyment jak się z tym będzie czuł.Myślę ,że dobrze.Dla Boga liczą się przede wszystkim jaki człowiek jest i jakimi intencjami się kieruje ,nieważne jak go nazywa i czy korzysta z jego posłańców Aniołów.Pozdrawiam serdecznie.
    • 1marczmag Re: Michalina Tarot za dziękuję 15.11.11, 18:12
      witam!mam maly problem-szykuje mi sie przymusowa przeprowadzka i teraz nie wiem czy bede musila w zwiazku z tym szukac nowej pracy i czy ja znajde-a moze zostane przy starej pracy!
      z gory dziekuje za pomoc
      • 1marczmag Re: Michalina Tarot za dziękuję 15.11.11, 18:30
        zapomnialam dodac moja data-8maja1980
        milego wieczorku zycze
    • michalina7777 A teraz coś śmiesznego 15.11.11, 20:35
      Wiecie jak zostaje się Aniołem?
      Najpierw trzeba przede wszystkim umrzeć i iść do nieba :-)...potem jeszcze przejść kurs lotniczy...no i trzeba zgodzić się na noszenie tych anielskich sukienek:-)))
      Mateusz lat 9
      Kiedy Anioł jest zły,bierze głęboki oddech i liczy do dziesięciu a jak wypuszcza powietrze to gdzieś pojawia się tornado:-)))
      Daniel lat 7
      Mój Anioł Stróż pomaga mi w matematyce.Ale nie jest w tym za dobry :-)))
      Grześ lat 8
      • Gość: sky.... Re: A teraz coś śmiesznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 20:42
        hm....z perspektywy czasu mogę stwierdzic, ze mój tez nie był za dobry, z chemii i fizyki tez nie.....
        • Gość: anett Re: do Michaliny7777 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 06:37
          Czy można Panią prosić o wgląd w moje życie? i czy mogłabym jeszcze prosić o e-mail-bo nie chce tutaj na forum głównym ;).Pozdrawiam. Anett
          • Gość: Kochani Re: do Michaliny7777 IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 11:50
            Michalina podawała już kilka razy swój mail, wystarczy przejrzeć posty. Odrobinę wysiłku i oszczędzimy pracy Michalinie. Życzę wszystkim wspaniałego dnia :)
          • porucznikowa Re: do Anette 17.11.11, 13:50
            Witaj
            Prosiłaś o adres do Pani Michaliny

michalina7777@gazeta.pl

Pozdrawiam
    • michalina7777 Reinkarnacja:-) 17.11.11, 10:49
      Kochani.Bardzo zle działa mój komputer,czekam na pewnego Pana aby mi go naprawił,bo prawie nic nie mogę robić...Ja będzie lepiej działął zacznę odpowiadać dalej na Wasze listy
      Tymczasem obiecane wczoraj filmy o reinkarnacji...radzę obejrzeć Uważnie do końca wszystkie odcinki...:-)Miłego oglądania:-)youtu.be/-5f3Ndk1Xdo
      youtu.be/MJmA7OOqZdc
      youtu.be/46qi7D-IKgY
      youtu.be/Zj4Q70zAeEk
      youtu.be/7Yc8el7MAFM
      youtu.be/9IXM0O42kyQ
      youtu.be/Lxcz49YRta8
      youtu.be/LQ26M9ZmcCY
      youtu.be/aRYoufAxvcU
      youtu.be/gpxn9xYUVOA
      youtu.be/39LWo9y5Lko
      • Gość: anka Re: Reinkarnacja:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 11:32
        Dziękujemy ;]
        • nenuta0 Re: Reinkarnacja:-) 17.11.11, 12:40
          czy ktos moze podac namiar do MICHALINY
          • Gość: ! Re: Reinkarnacja:-) IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 13:11
            przeczytaj parę postów wstecz, odrobinę wysiłku i masz!
          • porucznikowa Re: Reinkarnacja:-) 17.11.11, 13:44
            Witaj
            Autor: nenuta0
            napisała

czy ktos moze podac namiar do MICHALINY

Proszę bardzo :)

michalina7777@gazeta.pl

Pozdrawiam
      • almanachy Re: Reinkarnacja:-) 17.11.11, 15:18
        W hunie reinkarnacja nie istnieje. Jest nieżyjąca linia przodków, do której można się zwrócić po wsparcie.
        • michalina7777 Re: Reinkarnacja:-) 17.11.11, 15:47
          Rozumiem.Ja wolę jednak zwracać się do Aniołów o wsparcie niż do przodków.Huna jest fajnym systemem ,dużo można sobie i innym pomóc,a wiedza o reinkarnacji nie jest konieczna do życia tak naprawde,pomaga jedynie zrozumieć ....ale nie wszystko trzeba rozumieć, prawda?A filmy obejrzałaś:-)Co o nich sądzisz?Co sądzisz o tak szczegółowych danych podanych przez te kobiety?
          Huna uprawiana teraz jest bardzo w porządku ale jak wiesz,jesli się nią interesujesz istnieje coś takiego jak modlitwa śmierci stosowana przez Kahunów kiedyś.Podejrzewam,że i w dzisiejszych czasach są proby.Ja uważam ,-to tylko moje zdanie ,że o śmierci może decydować tylko Najwyższe zrodło..że nawet nie powinno się o nią modlić..obojetnie co nie zrobiłby dany człowiek w intencji którego jest ona kierowana.Nie cała wiedza Kahunów dotarła do dzisiejszych czasów,jest też duzo przeinaczeń,nowych doktryn ideologii,kiedys huna była sposobem na zycie..w dzisiejszych czasach staje się powoli nową religią...ale działa,na pewno:-) .jeśli się ma :"zrobiony porządek"z własną podświadomoscią.chociaż szkoda ,że o hunie tak mało jest materiałów zródłowych,że większośc to wspólcześni ludzie,którzy ją badają i starają się zrozumiec.
          Reinkarnacja..hmm..podkreślam jeszcze raz ,nie trzeba w nią wierzyć...tego nic nie zmieni,że istnieje:-)
          Tak samo jak świat astralny,jak ciało mentalne i jak myslokształty ,które tworzysz i odbierasz codziennie:-)Pisałam już wyzej że wszystkie systemy religijne i filozoficzne mają po częsci rację,ale nikt nie ma całej układanki,kazdy tylko trochę puzzli:-)wszystkie mają jednak cechę wspólną-droga do Boga,pomijam oczywiście sekty satanistyczne..i tego warto się trzymć.To jest wspólny mianownik.Jakkolwiek Boga by nie pojmowano.Ludzie pojmują go w różny sposób,to jest tak jakbys patrzyła na światło przez czerwoną,zieloną albo niebieską szybkę.Ale światło pozostanie światłem.Patrzymy na Boga poprzez witraż różnych świateł i spieramy się na Ziemi jaki to światło ma kolor.Pozdrawiam Cię serdecznie:-)
      • Gość: gość Re:Ogladaliscie-super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 02:44

youtu.be/-5f3Ndk1Xdo
        > youtu.be/MJmA7OOqZdc
        > youtu.be/46qi7D-IKgY
        > youtu.be/Zj4Q70zAeEk
        > youtu.be/7Yc8el7MAFM
        > youtu.be/9IXM0O42kyQ
        > youtu.be/Lxcz49YRta8
        > youtu.be/LQ26M9ZmcCY
        > youtu.be/aRYoufAxvcU
        > youtu.be/gpxn9xYUVOA
        > youtu.be/39LWo9y5Lko
    • Gość: Winnie the Pooh Kontakt - michalina7777@gazeta.pl IP: *.182.79.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.11.11, 13:55
      Macie @ Michalinki - LENIUCHY ;)))
    • Gość: Kinga Re: Michalina Tarot za dziękuję IP: 195.85.249.* 17.11.11, 14:52
      Jest mi strasznie smutno On sie nie odzywa od miesiąca i nie wiem o co chodzi. Czy mogłabyś mi pomóc ? Dziękuję
      • lil-ka Re: Michalina Tarot za dziękuję 17.11.11, 20:25
        Pani Michalino, pisze tutaj, bo pewnie ma Pani pelna skrzynkę ;)

to juz jutro!!! baaardzo proszę o wsparcie i życzę miłej nocki :)
    • Gość: Giovanna Spełniona wróżba - piszcie! IP: *.play-internet.pl 20.11.11, 12:47
      Kochani, jeśli spełni się Wam coś z wróżby, którą otrzymaliście od Michaliny - piszcie proszę :) Myślę, ze dla niej samej będzie to DUŻA nagroda za jej pracę i umiejętności :) Oczywiście nie muszą to być szczegóły :) samo info będzie fajne. Dziękuję i pozdrawiam!
      • Gość: gosc Re: Spełniona wróżba - piszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 19:41
        ja napisalam ale nie dostalam jeszcze odpowiedzi:(
        • Gość: basia Re: Spełniona wróżba - piszcie! IP: *.cust.dsl.vodafone.it 21.11.11, 11:28
          Rowniez chetnie napisze ,ale jeszcze nie otrzymalam wrozby ,na ktora czekam z 10 listopada.Od jakiegos czasu p.mochalina777 nie stawia kart , wiec nie mozemy pisac o ich spelnieniu .
          Pozdrawiam serdecznie i nadal czekam .
          • Gość: basia Re: Spełniona wróżba - piszcie! IP: *.cust.dsl.vodafone.it 21.11.11, 11:30
            przepraszam za blad - literowka mialo byc p. michalina7777
            • Gość: monia77212 Re: Spełniona wróżba - piszcie! IP: *.centertel.pl 21.11.11, 21:17
              W jakim zawodzie powinnam podjąć pracę aby dała mi ona spełnienie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka