Dodaj do ulubionych

szeptuch z tyniewicz

IP: *.internetia.net.pl 28.12.11, 16:54
Witam.
Czy ktos slyszal o szeptuchu z Tyniewicz Małych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.internetia.net.pl 29.12.11, 22:20
      Ej, nie szeptuch .. Chociażby ze względu na wiek tego Pana, bardziej pasowało by Dziadek.

tak czy inaczej, Pan ten cieszy się nieco mniejszą popularnością niż Pani z Orli, ale podobnie jak ona ma opinię człowieka sprawdzonego. I nie powiem Ci od jak dawna działa, bo jego siła przekazywana była rodzinnie, ale ja miałam wątpliwą przyjemność znaleźć go już w 2000 roku. Wątpliwą, nie dlatego, że on jest niemiły, ale dlatego, że był ostatnią deską ratunku.
      Co mam ci powiedzieć? Większość osób podczas pierwszej lub kilku pierwszych wizyt płacze, rzadko kończy się sprawa na jednej wizycie. Na pewno dostaniesz coś "na drogę". Czasem mówi gwarą ( jak większość ludzi zamieszkujące podlaskie wsie ) Czasem odsyła do wróżki z Hajnówki. Nie powinno się odwiedzać go po wizycie w Pasynkach.. Płacisz, co łaska. Nie podaje ręki, nie bierze pieniędzy do ręki. To nie brak kultury - taka zasad.
      Przesympatyczny człowiek i idę o zakład, że ma zdolności jasnowidzenia.
      • Gość: meggi Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.internetia.net.pl 30.12.11, 23:16
        dziekuje Ci za odpowiedz.Tez wlasnie slyszalam ze ma zdolnosci jasnowidzenia a dlaczego ludzie placza po wizycie?czyzby z tego ze sa w szoku po tym co od niego slysza. a masz moze namairy na niego?Bo ja o nim slyszalam od kolezanki ale niestety nie ma ona namiarow .
        Pozdrawiam
        • Gość: Ja Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.internetia.net.pl 31.12.11, 12:14
          Płacz oczyszcza. Namiary mam, ale przez szacunek do tego Pana nie podam namiarów na ogóle.
          • Gość: meggi Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.xdsl.centertel.pl 31.12.11, 16:43
            ok,rozumiem. Jesli mozesz napisz mi na maila Agnieszka576@interia.pl.
            Ja dopieo bym miala je pod koniec stycznia,a przyznam ze zalezy mi na czasie. dzieki Ci bardzo.
    • Gość: malec Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.11, 18:50
      Nie nie słyszałem!
    • Gość: Masernataf Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.tel.tkb.net.pl 25.06.12, 09:33
      To nie szeptuch tylko znachor Pan Jan z Tyniewicz Małych bardzo pomógł mojej rodzinie.
      • Gość: Anna Re: szeptuch z tyniewicz IP: *.centertel.pl 26.06.12, 21:46
        Czy mogę poprosić o namiary do tego pana znachora mój email nanula1966@onet.eu sprawa dla mnie bardzo ważna dziekuje
    • agrentowy4321 Re: szeptuch z tyniewicz 04.03.23, 20:33
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: szeptuch z tyniewicz 25.04.23, 05:47
      O jezu
    • irona.sonata Re: szeptuch z tyniewicz 03.05.23, 05:34
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka