Dodaj do ulubionych

jasnowidz teresa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 23:48
to jak z tą jasnowidz Teresa, ciepla, mila kobitka, ale sprawdza sie wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: jasnowidz teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 00:14
      My nie testujemy każdej nowej wróżki pojawiającej się na portalach.Wróżba ma dać nadzieje po to poszłaś a sprawdzić to możesz stan konta.I skąd wiesz że ciepła jak to poczułaś jasnowidz jesteś i do jasnowidz poszłaś.Tak przeglądałam dziś to forum(to zdanie już Ciebie nie dotyczy)i widzę ,ze tu siedzą albo bezrobotne albo chore różne są choroby i nałogi bo w życiu nie widziałam by ktoś tak latał od wróżki do wróżki i do forum .Oj kobiety idźcie do lekarza póki nie za późno.
      • Gość: hanna Re: jasnowidz teresa IP: *.inowroclaw.mm.pl 18.02.12, 08:50
        Ja sie przyznam dwa lata temu latalam po wrozkach - sztuk 5 i dalam sobie spokoj, smiech na sali, typowa loteria ze sprawdzalnościa, ale z Pan psycholozki były dobre!
        • Gość: hahaha Re: jasnowidz teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 09:19
          hahahaha jaka z tej pani Jasnowidz? To zadna jasnowidz
      • Gość: anita Re: jasnowidz teresa IP: 66.230.230.* 15.04.12, 18:53
        Mam pytanie, czy ta Pani rozmawia też przez skypa?
    • Gość: k Re: jasnowidz teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 09:53
      Niestety nic mi się nie sprawdziło. Pani bardzo miła, sympatyczna to fakt, ale sprawdzalność co do przyszłości wynosiła 0% a co do teraźniejszości "wstrzeliła się" na około 30%...
      • Gość: gosc Re: jasnowidz teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 14:37
        no mi ta pani wywrozyla taka sielanke, ze watpie by to bylo prawdziwe!dam znać za jakis czas......
        • Gość: k Re: jasnowidz teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 21:10
          u mnie też miało być jak w bajce... ale bajki to niestety tylko na papierze
          • Gość: kasiaa Re: jasnowidz teresa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 21:21
            i w smsach;)
    • Gość: ala Re: jasnowidz teresa IP: 87.204.176.* 18.02.12, 22:19
      ja też miałam brać slub w zeszłym roku,a do tej pory partner nawet mi się nie oświadczył
    • hegema Re: jasnowidz teresa 29.07.12, 19:52
      jak to możliwe, że na portalu ma bardzo dobre opinie, a tutaj złe?
    • Gość: Aśka Re: jasnowidz teresa IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.12, 19:56
      Z tej Pani taka jasnowidz jak ze mnie cesarzowa Chin :)
      Nie sprawdza sie niestety. Wrozyla mi 2 razy, nie pokrylo sie z rzeczywistoscia.
      Lepiej isc do sprawdzonej wrozki oko w oko.
      Odradzam Wam portale!!!!!!!!!!!!!
    • agrentowy4321 Re: jasnowidz teresa 04.03.23, 19:41
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: jasnowidz teresa 25.04.23, 04:54
      Ile dołożysz tyle wynik
    • irona.sonata Re: jasnowidz teresa 03.05.23, 04:43
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka