Dodaj do ulubionych

powróżę 2 osobom

IP: *.profibernet.dk 13.05.12, 23:51
Witam ;)

Powróżę 2 osobom. Proszę o imię i datę urodzenia. Pytanie nie jest obowiązkowe; jeśli nie będzie pytania, postawię karty ogólnie. W zamian proszę o informację, co się zgadza, a co nie - ponieważ uczę się i testuję nową talię.

Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaK. Re: powróżę 2 osobom IP: *.net.stream.pl 14.05.12, 00:18
      Ania, ur. 28.10.1975r. Moje pytanie dotyczy sfery uczuciowej. Jestem aktualnie sama, po przykrym rozstaniu, a bardzo bym chciała spotkać 2 połówkę. Chciałabym wiedzieć kto będzie tym mężczyzną, kiedy to będzie, może uda sie zobaczyć gdzie go spotkam?
      Jeśli można jeszcze, to proszę zobaczyć, czy warto odejść z obecnej pracy - znaleźć coś innego. Czy warto iść na studia podyplomowe od IX - czy uda się po nich założyć firmę.
      Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. A.
      • Gość: Damian Re: powróżę 2 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 00:27
        Proszę o Pomo dz do Jasnowidza i do jasnowidz
        Proszę mi na nie odpowiedzieć sczeszę na moje pytania i opisać je Bardzo Bardzo szczegółowo
        I bez zarodów głupich ale poważnie do dla mnie jest Bardzo Bardzo ważne.

Damian 24.07.1992
        Kiedy znajdę dziewczynę czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu?
        Jak Będzie Sytuacja z Poznaniem Dziewczyny?
        Gdzie ją Poznam Dziewczynę?
        Jak Ona ma Na imię?
        Jej wygląd?
        Jej Korol włosów czy ma długie czy krótkie włosy?
        Czy z nią stworze stały związek?
        Czy się z nią o żenię kiedy w którym roku?
        Czy będę miał ile dzieci?
        Czy jestem płodny?
        Kiedy znajdę Prace czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu?
        Ile Będę zarabiał na sam poczutego ja jestem po szkolę Po liceum Profilowanym o kierunku socjalnym i nie przystopowałem do matury?

Ile Będę miał Dzieci?
        W Jakiej Pracy będę zarabiał na początek miedzy 800 a 1200 zł?
        Czy Będzie Praca na stałe?

Proszę o szczegółową odpowiedz i poważnie proszę do dla mnie jest Bardzo Poważna sprawa
        Proszę na pisać mi na e-meil do mój damian.grochocinski@poczta.pl ale szczegółowo i bez zarodów ale poważniej.
      • Gość: tarot Do AniK IP: *.profibernet.dk 14.05.12, 17:38
        Pokazuje mi się mężczyzna starszy od Ciebie, dość powściągliwy, inteligentny, trochę chłodny, ale szczery i intrygujący. Mam wrażenie, że on jest zainteresowany, ale Ty nie za bardzo - to ktoś na teraz lub na najbliższą przyszłość. Poważniejsze zmiany w sferze uczuć szykują się za ok. 8 miesięcy i mogą być związane z nową edukacją. Jest niestety jeszcze trochę chłodu i zastoju, ale w końcu pojawia się właściwy mężczyzna (od 8 miesięcy do ok. 2-3 lat), ktoś dojrzały emocjonalnie, kto potrafi zapewnić poczucie bezpieczeństwa, bardzo uczuciowy, fajny gość. Poznasz go przez wspólną znajomą - jej też raczej jeszcze nie znasz, poznasz w nowym miejscu. Twój mężczyzna będzie z innej miejscowości, więc może to być trochę związek na odległość na początek. Pozdrawiam :)
        • Gość: AniaK Re: Do AniK IP: *.net.stream.pl 14.05.12, 19:59
          Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Tak sie złożyło, że nie odpowiedziała Pani na pytanie odnośnie pracy (wiem, wiem, można tylko jedno), ale to co Pani pisze: że poznam 2 połówkę "przy edukacji" oznacza, iż zacznę te studia podyplomowe :-).
          Co do sprawdzalności: przyszłość - sprawdzi sie w przyszłości, a co do teraźniejszości: rzeczywiście chłód i zastój w uczuciach - ja po prostu należę do osób, które nie muszą być związane, byle sie związać, dlatego wolę pozostać wolna do czasu, aż spotkam kogoś, przy kim będę się swobodnie czuła.
          Co do zainteresowanego - no kręcą sie jakieś Osobniki, ale ja zostawię ich komuś innemu :-).
          Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że się spełni!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam!!!!
    • Gość: gosia Re: powróżę 2 osobom IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.12, 00:45
      Witam,kiedy uda mi się znaleźć pracę /straciłam ją 2 miesiące temu/,czy mężczyzna z którym się spotykam,jest tym z którym zwiążę swoje życie?
      Małgorzata , 24.05.1970
    • Gość: tarot do wszystkich IP: *.profibernet.dk 14.05.12, 10:07
      OK, powróżę tym 3 osobom, ale proszę osoby, które mają więcej niż jedno pytanie, aby wybrały tylko jedno.
      • laurencja5 Re: do wszystkich 14.05.12, 10:29
        Witam. Interesuje mnie moje zdrowie i czy...dzidzi się doczekam - te pytanie "tworzy jedność"
        anna 78.06.13 Pozdrawiam.
      • Gość: gosia Re: do wszystkich IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.12, 10:34
        proszę wobec tego o odpowiedź na pytanie dotyczące pracy.
        • karmen3100 Re: do wszystkich 14.05.12, 10:42
          Witam, mam takie pytanie w jakim czasie zmienie miejsce zamieszkania. Karina 20.03.1979.Dziekuje.
    • Gość: marta Re: powróżę 2 osobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 10:43
      Ja chętnie - Marta 10.03.1976r.
      pozdrawiam M.
    • Gość: tarot nie przyjmuję nowych osób IP: 87.54.33.* 14.05.12, 11:00
      Proszę nowe osoby o niewpisywanie się - jest już komplet 3 osób, które otrzymają wróżbę: Ania, Damian i Gosia. Prosze jeszcze Damiana o wybranie tylko jednego pytania.
    • agrentowy4321 Re: powróżę 2 osobom 04.03.23, 18:44
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: powróżę 2 osobom 25.04.23, 03:54
      Jestem oszołomiona
    • irona.sonata Re: powróżę 2 osobom 03.05.23, 03:48
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka