Dodaj do ulubionych

kto ma pytanie do moich kart?

28.05.12, 18:32
jak wyzej
Obserwuj wątek
    • Gość: HeyToooo Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.12, 18:38
      ja mam...
    • 10marta_aa Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 18:39
      Czy moge prosic o postawienie kart dla mnie?:)Co ze mną bedzie przez najblizszy czas ? czy dam sobie rade,pokonam jakos problemy?...Aktualnie mam ciezką sytuacje osobistą i brak mi nadziei.:( Ewa 30.04.1992
    • Gość: Eliza Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 18:40
      Czy przedłużą mi umoweę Eliza czy może dostane inną pracę.
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 21:14
        Gość portalu: Eliza napisał(a):

> Czy przedłużą mi umoweę Eliza czy może dostane inną pracę.

boje sie, ze nie przedluza. Czy masz tam szefa mezczyzne, albo pracujesz z jakims starszym (od Ciebie) mezczyzna?

Natomiast wyglada na to,ze wczesniej czy pozniej bedziesz miala prace z ktorej bedziesz bardzo zadowolona--w sensie otoczenia, bardzo mili ludzie w tej pracy.
        • Gość: Eliza Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 20:21
          TAK pracuję z mężczyzna starszym,ale wg.mnie jest Ok,czy może Pani coś widzi nie ok.Dyrektorem jest kobieta.
          • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 31.05.12, 22:33
            nie chce nikogo oczerniac, ani wpedzac Cie w paranoje, ale moze po prostu uwazaj co przy nim mowisz. To zawsze bezpieczne.

Gość portalu: Eliza napisał(a):

> TAK pracuję z mężczyzna starszym,ale wg.mnie jest Ok,czy może Pani coś widzi ni
            > e ok.Dyrektorem jest kobieta.
    • gosia44114 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 18:56
      Witam,mam ogromne problemy ze znalezieniem pracy,szukam od marca,bez skutku a długi rosną,prosiłabym bardzo o wróżbę pod tym kątem,kiedy uda mi się ją znaleźć?Z góry dziękuję i pozdrawiam.
      • gosia44114 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 23:27
        Witam,mam ogromne problemy ze znalezieniem pracy,szukam od marca,bez skutku a długi rosną, prosiłabym bardzo o wróżbę pod tym kątem,kiedy uda mi się ją znaleźć? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • Gość: sandra Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 19:51
      Jak w najbliższym czasie ułoży sie moje życie uczuciowe? Aneta
      • Gość: renia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.wegorzewo.mm.pl 28.05.12, 20:49
        Ja również chciałabym wiedziec jak ułozy się moje życie uczuciowe? Bo cała reszta jest jak najbardziej w porządku... pozdrawiam i dziekuje Renia
        • debbie11 Re: do Reni 28.05.12, 21:26
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Ja również chciałabym wiedziec jak ułozy się moje życie uczuciowe? Bo cała resz
          > ta jest jak najbardziej w porządku... pozdrawiam i dziekuje Renia

Wyglada mi na to,ze albo jestes od niedawna w zwiazku, albo niedlugo bedziesz. Lato fajne, duzo zabawy, radosci, rozprezenia. Ostatecznie mysle,ze bedziesz miala dziecko. Albo tego mezczyzne poznalasz/poznalas w pracy, albo w pracy szykuja sie zmiany.

Napisz,czy cos sie zgadza, czy ma sens, dzieki :)
          • Gość: renia Re: do Reni IP: *.wegorzewo.mm.pl 28.05.12, 21:55
            Z dzieckiem nie bardzo, mam 44 lata :( jestem sama, poznalam owszem kogoś, ale on jest bardzo zapracowany albo to wymówka.....
            • debbie11 Re: do Reni 28.05.12, 22:04
              Gość portalu: renia napisał(a):

> Z dzieckiem nie bardzo, mam 44 lata :( jestem sama, poznalam owszem kogoś, ale
              > on jest bardzo zapracowany albo to wymówka.....

Mysle,ze to nie wymowka,ze on faktycznie jest zapracowany. Nie naciskaj. Nie wiem czy to on, czy ktos inny,ale naprawde wychodza Ci karty na udany zwiazek!
              • Gość: renia Re: do Reni IP: *.wegorzewo.mm.pl 28.05.12, 22:07
                Bardzo dziękuje za te miłe slowa, oby się sprawdziły. Wszystkiego dobrego dla Pani.
      • debbie11 Re: do Anety 28.05.12, 21:33
        Gość portalu: sandra napisał(a):

> Jak w najbliższym czasie ułoży sie moje życie uczuciowe? Aneta

niestety nie widze polepszenia sytuacji.
        Czy jestes aktualnie w kims zakochana?
        • Gość: sandra Re: do Anety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 19:38
          Nie jestem...czyli żadnych szans?
          • debbie11 Re: do Anety 29.05.12, 20:22
            szansa zawsze jest! Ale ja w kartach w najblizszym czasie zwiazku nie widze.

Gość portalu: sandra napisał(a):

> Nie jestem...czyli żadnych szans?
    • Gość: ona Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 21:09
      Witam :) Moje pytanie do kart. Czy mogę ufać mojej koleżance? Dziękuje
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 21:19
        Gość portalu: ona napisał(a):

> Witam :) Moje pytanie do kart. Czy mogę ufać mojej koleżance? Dziękuje

tak
    • Gość: Ewelina Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.12, 21:26
      To ja tez poproszę. Czy mężczyzna o którym myślę w końcu się jakoś konkretniej określi? Dziękuję:)
      • debbie11 Re: do Eweliny 28.05.12, 22:18
        Gość portalu: Ewelina napisał(a):

> To ja tez poproszę. Czy mężczyzna o którym myślę w końcu się jakoś konkretniej
        > określi? Dziękuję:)

Nie wyglada mi na to.
        Czy to Ty pytalas czy mozesz ufac kolezance?
        • debbie11 Re: do Eweliny 28.05.12, 23:30
          Czy bylas kiedys u p. Barbary Wlodek w Nowej Hucie?

debbie11 napisała:

> Gość portalu: Ewelina napisał(a):
          >
          > > To ja tez poproszę. Czy mężczyzna o którym myślę w końcu się jakoś konkre
          > tniej
          > > określi? Dziękuję:)
          >
          > Nie wyglada mi na to.
          > Czy to Ty pytalas czy mozesz ufac kolezance?
        • Gość: Ewelina Re: do Eweliny IP: 213.192.74.* 29.05.12, 09:06
          Nie, nie zadawałam innych pytań, ani nie byłam u żadnej wróżki w sowim życiu... jeszcze ;). Dzięki za odpowiedź:).
    • Gość: Gosia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 28.05.12, 21:30
      czy ułożę sobie wreszcie jakoś życie osobiste? co będzie dalej pomiędzy mną a osobą, którą kocham?
      Małgorzata 22.02.1979
      Z góry dziękuję
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 21:44
        Gość portalu: Gosia napisał(a):

> czy ułożę sobie wreszcie jakoś życie osobiste? co będzie dalej pomiędzy mną a o
        > sobą, którą kocham?
        > Małgorzata 22.02.1979
        > Z góry dziękuję

Dalej bedzie stres i nerwy, ale ostatecznie wychodzenie ze smutku. Mysle,ze czas sie z tej osoby wycofac--czy jestes od tej osoby emocjonalnie uzalezniona?
        Mysle, ze juz zaczynasz miec dosc.
        Ostatecznie odejdziesz, a w przyszlosci poznasz kogos nowego.

Napisz,czy to ma sens. dzieki!
        • Gość: Gosia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 28.05.12, 21:48
          Ma to dla mnie dużo sensu, niestety. Piszę "niestety", bo to dla mnie bardzo ciężka, przygnębiająca sytuacja, która ciągnie się wiele miesięcy. Bardzo dziekuję
          • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 28.05.12, 22:07
            Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Ma to dla mnie dużo sensu, niestety. Piszę "niestety", bo to dla mnie bardzo ci
            > ężka, przygnębiająca sytuacja, która ciągnie się wiele miesięcy. Bardzo dziekuj
            > ę

Bardzo jednoznacznie mi w kartach wyszlo,ze szkoda czasu na tego czlowieka. Tylko sie meczysz. Ale wiem, latwiej powiedziec, niz zrobic. Zycze sily, zycie jest za krotkie! Masz szanse poznac kogos innego!!!
            • Gość: Gosia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 28.05.12, 22:24
              Będę więc czekać na tego kogoś nowego:)
              Mam nadzieję, że się doczekam.
              Dziękuję pięknie
            • Gość: Gosia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 29.05.12, 21:11

czy jest jeszcze szansa, że będę miała rodzinę, dom dzieci?
    • Gość: Sylwia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.fbx.proxad.net 28.05.12, 21:35
      Witam

Ja rowniez prosze o postawienie kart.
      Po rocznej znajomosci rozstalam sie z mezczyzna, z ktorym mialam zalozyc rodzine.
      Jak Pani widzi moja przyszlozc? Czy mam szanse spotkac kogos i byc szczesliwa?
      Sylwia, 21.IX.1978.
      Z gory dziekuje za poswiecony mi czas.
      • debbie11 Re: do Sylwii 28.05.12, 21:58
        Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Witam
        >
        > Ja rowniez prosze o postawienie kart.
        > Po rocznej znajomosci rozstalam sie z mezczyzna, z ktorym mialam zalozyc rodzin
        > e.
        > Jak Pani widzi moja przyszlozc? Czy mam szanse spotkac kogos i byc szczesliwa?
        > Sylwia, 21.IX.1978.
        > Z gory dziekuje za poswiecony mi czas.

Wyglada na to,ze czulas sie skrzywdzona w tym zwiazku, ktory sie skonczyl, ale Twoj partner tez czul sie skrzywdzony--moze mieliscie zupelnie inne wzajemne oczekiwania.
        Teraz czujesz sie osamotniona,ale w koncu to normalne w takiej sytuacji. Marzysz o wielkiej milosci, ktora masz szanse byc obdarzona, ale poki co trzeba przebolec to co bylo. "Wyleczyc sie" z tego poprzedniego zwiazku,zaglebic sie w siebie. Zastanowic nad tym,czego oczekujesz od przyszlego partnera.
        Mysle,ze do dwoch lat bedziesz w ciazy, albo przynajmniej w komfortowej sytuacji uczuciowej. Napisz co myslisz! :)
    • Gość: Karola Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 21:39
      Czy mam sznase na odwzajemniona milosc w niedalekiej przyszlosci ?
      • debbie11 Re do Karoli 28.05.12, 22:12
        Gość portalu: Karola napisał(a):

> Czy mam sznase na odwzajemniona milosc w niedalekiej przyszlosci ?

Niestety w niedalekiej przyszlosci nie widze zmian.
        Czy masz dziecko/dzieci, albo opiekujesz sie kims z rodziny?
        • Gość: hellow Re: IP: 77.252.244.* 28.05.12, 22:18
          co mnie czeka w najblizszej przyszlosci? praca, milosc, zdrowie? :) monika
          • Gość: hellow Re: IP: 77.252.244.* 28.05.12, 23:12
            a czy ja otrzymam odp.? :) najbardziej interesuje mnie sfera uczuc. jestem sama. czy cos w tej kwestii sie zmieni? monika
        • Gość: Karola Re: Re do Karoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 22:27
          Nie, nie mam .... choc bardzo bym chciala.... ale czy mi w ogole jest zwiazek i rodzina pisany.. ? bo juz trace nadzieje powoli.....
          • debbie11 Re: Re do Karoli 28.05.12, 22:59
            Gość portalu: Karola napisał(a):

> Nie, nie mam .... choc bardzo bym chciala.... ale czy mi w ogole jest zwiazek i
            > rodzina pisany.. ? bo juz trace nadzieje powoli.....

podaj swoje imie, date i miejsce urodzenia
      • Gość: Hannah Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.05.12, 22:15
        Jak ulozy sie moja znajomosc z Pawlem ? Dawno, dawno temu bylismy razem, teraz uczucie zakwitlo na nowo. Czy warto zaryzykowac ?
        Z gory dziekuje.
        • debbie11 Re: do Hanny 28.05.12, 22:26
          Gość portalu: Hannah napisał(a):

> Jak ulozy sie moja znajomosc z Pawlem ? Dawno, dawno temu bylismy razem, teraz
          > uczucie zakwitlo na nowo. Czy warto zaryzykowac ?
          > Z gory dziekuje.

Boje sie,ze on Pania rozczaruje, moze to kosztowac Pania lzy i nieprzespane noce. Oboje mozecie wyjsc z tego poranieni. Nie radzilabym.
          Ale prosze sie zbyt nie przejmowac. Nie jestem profesjonalistka, zreszta to tylko karty. Sama Pani bedzie wiedziala najlepiej i to chyba juz w ciagu nastepnych 3 miesiecy.
    • 10marta_aa Proszę o wrózbe. 28.05.12, 22:31
      Czy poznam jakiegoś meżczyzne w najblizszym czasie? Czy jest szansa na poważny zwiazek? Ewa 30,04,1992
      • Gość: Hannah Re: Proszę o wrózbe. IP: *.pools.arcor-ip.net 28.05.12, 22:45
        Bardzo dziekuje. Mysle, ze tak to wlasnie bedzie ... lub by bylo.
        • Gość: kawa Re: Proszę o wrózbe. IP: *.mirasoft.pl 28.05.12, 22:56
          Czy mogę też prosić o wróżbę?Jak ułoży mi się w małżeństwie?Pozdrawiam ciepło:) Irena
          • debbie11 Re: do Ireny 28.05.12, 23:07
            Gość portalu: kawa napisał(a):

> Czy mogę też prosić o wróżbę?Jak ułoży mi się w małżeństwie?Pozdrawiam ciepło:)
            > Irena

Karty niejasne. Prosze ewentualnie sprecyzowac pytanie.
            • Gość: kawa Re: do Ireny IP: *.mirasoft.pl 28.05.12, 23:19
              Może tak spytam;czy moje małżeństwo się rozpadnie?Dziękuję:)
              • debbie11 Re: do Ireny 28.05.12, 23:47
                Karty pokazuja,ze Pani jest zrezygnowana, traci Pani nadzieje na powodzenie tego malzenstwa. A jednak rozwodu nie widze. Mimo tego,ze faktycznie nie ma miedzy Panstwem takiego porozumienia, wspolpracy jak kiedys, to jednak jestescie mocna rodzina. Moze jednak nie docenia Pani pewnych aspektow malzenstwa. Czy macie Panstwo dzieci?

> Może tak spytam;czy moje małżeństwo się rozpadnie?Dziękuję:)
                • Gość: kawa Re: do Ireny IP: *.mirasoft.pl 28.05.12, 23:57
                  Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas:)Dzieci mamy i proszę mi wierzyć,że ja naprawdę wszystko doceniam inaczej nie tkwiłabym i dawała szanse po raz setny,ale ta druga osoba nie docenia tego co ma.Myślę,że karty to powinny pokazać Irena
                  • debbie11 Re: do Ireny 29.05.12, 00:14
                    Zapytalam jeszcze raz o Pani sytuacje na kilka sposobow i nadal nie widze rozwodu. Na pytanie wprost--czy powinna Pani wniesc sprawe o rozwod?--karty mowia,zeby nic na razie nie robic! Wstrzymac sie! Tym sposobem uniknac duzych problemow. Raczej ma to zwiazek z pieniedzmi, niz uczuciami.
                    Przypominam,ze nie jestem profesjonalna wrozka, a w ogole to tylko karty, nie mozna na nich opierac zyciowych decyzji!

> Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas:)Dzieci mamy i proszę mi wierzyć,że ja na
                    > prawdę wszystko doceniam inaczej nie tkwiłabym i dawała szanse po raz setny,ale
                    > ta druga osoba nie docenia tego co ma.Myślę,że karty to powinny pokazać Irena
                    • Gość: kawa Re: do Ireny IP: *.mirasoft.pl 29.05.12, 00:39
                      Jeszcze raz ślicznie dziękuje za poświęcony mi czas.Pisze Pani,że nie jest profesjonalną wróżką jednak u mnie jest trafność na 99%,Jestem pod dużym wrażeniem.Rozwód to poważna decyzja i nie jest to tak siup i już po wszystkim,skreślić tak kawał życia. Mam jeszcze do Pani pytanie;czy można napisać na pocztę?Chciałam jeszcze coś zapytać jeżeli można.Pozdrawiam bardzo ciepło:)Irena
                      • debbie11 Re: do Ireny 29.05.12, 19:48
                        Dziekuje za wiare we mnie!
                        Prosze podac swoj e-mail,albo pisac na poczte

> Jeszcze raz ślicznie dziękuje za poświęcony mi czas.Pisze Pani,że nie jest prof
                        > esjonalną wróżką jednak u mnie jest trafność na 99%,Jestem pod dużym wrażeniem.
                        > Rozwód to poważna decyzja i nie jest to tak siup i już po wszystkim,skreślić ta
                        > k kawał życia. Mam jeszcze do Pani pytanie;czy można napisać na pocztę?Chciałam
                        > jeszcze coś zapytać jeżeli można.Pozdrawiam bardzo ciepło:)Irena
    • Gość: Monika Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 109.125.49.* 28.05.12, 23:35
      Witam, Mam dylemat , czy zostać za granicą i tu kontynuować naukę czy wrócić do Polski i szukać pracy, /coś mnie ciągnie-może się jakoś ułoży?/ które wyjście lepsze
      Monika 15 czerwiec 1975, :)pozdrawiam
      • debbie11 Re:do Moniki 29.05.12, 00:01
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> Witam, Mam dylemat , czy zostać za granicą i tu kontynuować naukę czy wrócić do
        > Polski i szukać pracy, /coś mnie ciągnie-może się jakoś ułoży?/ które wyjście
        > lepsze
        > Monika 15 czerwiec 1975, :)pozdrawiam

Nie widze jednoznacznych zmian w niedalekiej przyszlosci, raczej jeszcze takie zawieszenie: chcialaby by Pani cos zmienic, ale w Polsce tez nic konkretnego nie ma...
        Chyba jako Blizniak cale zycie zmaga sie Pani ze sprzecznymi pomyslami.
        Moze mozna sie zaczac interesowac mozliwosciami pracy w Polsce pozostajac na razie zagranica (internet, znajomi)
    • Gość: Renata Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.12, 09:07
      Ciekawe, czy uda mi się "załapać" na wróżbę. Ostatnio, to co pani mówiła, to się sprawdziło. Także tym razem chciałabym, żeby pani sprawdziła w kartach, co widać u mnie w uczuciowej sferze życia?

Pozdrawiam serdecznie

Renata
      • debbie11 Re: do Renaty 29.05.12, 20:42
        jaka jest Pani data urodzenia?

Gość portalu: Renata napisał(a):

> Ciekawe, czy uda mi się "załapać" na wróżbę. Ostatnio, to co pani mówiła, to si
        > ę sprawdziło. Także tym razem chciałabym, żeby pani sprawdziła w kartach, co wi
        > dać u mnie w uczuciowej sferze życia?
        >
        > Pozdrawiam serdecznie
        >
        > Renata
        • Gość: Renata Re: do Renaty IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.12, 08:11
          05.06.1981
          • debbie11 Re: do Renaty 31.05.12, 22:42
            nie wychodzi mi,zeby miala Pani kogos poznac niedlugo. :(
            Zapytalam co moglaby Pani zrobic,zeby kogos poznac.
            Wyszlo,zeby wiecej wychodzic z domu, ale co wazniejsze--nie byc smutna, nie byc w depresji, wyjsc z zalu.

Gość portalu: Renata napisał(a):

> 05.06.1981
            • Gość: kawa Jeszcze chciałam zapytać. IP: *.mirasoft.pl 31.05.12, 23:15
              Witam serdecznie:)Pisałam wczoraj na pocztę,ale mi wróciło.Chciałam zapytać jeszcze o zdrowie,ale nie wiem czy to już nie za dużo czy nie poczujesz się wykorzystywana.Wiadomo,to jest za darmo więc czuję się nie tak.Pozdrawiam ciepło Irena
              • debbie11 Re: Jeszcze chciałam zapytać. 31.05.12, 23:23
                czy chodzi o sprawy kobiece, kregoslup, albo nogi?

> Witam serdecznie:)Pisałam wczoraj na pocztę,ale mi wróciło.Chciałam zapytać jes
                > zcze o zdrowie,ale nie wiem czy to już nie za dużo czy nie poczujesz się wykorz
                > ystywana.Wiadomo,to jest za darmo więc czuję się nie tak.Pozdrawiam ciepło Iren
                > a
                • Gość: kawa Re: Jeszcze chciałam zapytać. IP: *.mirasoft.pl 31.05.12, 23:32
                  Dzięki,że odpisałaś.nie,chodzi o sama nie wiem o co.Nie potrafią zdiagnozować co tak naprawdę jest.Chodzi o sprawy inne,ząb?Czy w końcu będzie konkretna diagnoza i czy czekać mnie będzie operacja.
                  • debbie11 Re: Jeszcze chciałam zapytać. 01.06.12, 00:02
                    mysle,ze operacja tak-udana.

> Dzięki,że odpisałaś.nie,chodzi o sama nie wiem o co.Nie potrafią zdiagnozować c
                    > o tak naprawdę jest.Chodzi o sprawy inne,ząb?Czy w końcu będzie konkretna diagn
                    > oza i czy czekać mnie będzie operacja.
                    • Gość: kawa Re: dziękuję IP: *.mirasoft.pl 01.06.12, 14:28
                      dziękuję,dziękuję za wróżenie,za każdy poświęcony mi czas:)Widzę,że nikogo nie zostawiasz i jeszcze duża sprawdzalność(przynajmniej w moim przypadku)Pozdrawiam ciepło:)
    • gazeta_mi_placi Re: kto ma pytanie do moich kart? 29.05.12, 13:02
      Czy łon:

ludzie.gazeta.pl/piotr_57/0,0.html
      mnie kocha?
      • Gość: dii Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 13:37
        Witam serdecznie,
        gdybym mogła uzyskać odpowiedź na pytanko, cz uda mi się zaliczyć bez kolejnych warunków semestr? dziekuje
      • gazeta_mi_placi Re: kto ma pytanie do moich kart? 30.05.12, 19:47
        Bardzo proszę o odpowiedź bo mam mętlik.
        Czy on:

ludzie.gazeta.pl/piotr_57/0,0.html

coś do mnie czuje czy tylko bawi się moimi uczuciami, dziękuję.
        • debbie11 Re: do gazety 31.05.12, 23:14
          Prosze podac swoje imie i daty urodzenia obydwu osob.

gazeta_mi_placi napisała:

> Bardzo proszę o odpowiedź bo mam mętlik.
          > Czy on:
          >
          >
          > ludzie.gazeta.pl/piotr_57/0,0.html
          >
          >
          > coś do mnie czuje czy tylko bawi się moimi uczuciami, dziękuję.
    • Gość: Kaśka Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 13:58
      czy to czas abym założyła własną działalność ? ur.9.11.1977
      DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
      • Gość: Karina Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.net.stream.pl 29.05.12, 18:27
        Karina 28.10.1975r. Od kilku lat jestem sama i bardzo mi to przeszkadza. Czy w związku z tym spotkam kogoś, z kim będę w związku? Jeśli tak - to kiedy i kto to będzie?
        Dziękuję za odpowiedź z góry i pozdrawiam!
        • debbie11 do Kariny 29.05.12, 20:19
          Bedzie zwiazek, ale jeszcze nie tak szybko. Trzeba cierpliwosci.Nie jestem jasnowidzem, nie wiem kto. A co do czasu, to z mojego doswiadczenia wynika,ze nawet najbardziej renomowane wrozki sie myla!

Gość portalu: Karina napisał(a):

> Karina 28.10.1975r. Od kilku lat jestem sama i bardzo mi to przeszkadza. Czy w
          > związku z tym spotkam kogoś, z kim będę w związku? Jeśli tak - to kiedy i kto t
          > o będzie?
          > Dziękuję za odpowiedź z góry i pozdrawiam!
          • Gość: Karina Re: do Kariny IP: *.net.stream.pl 29.05.12, 20:55
            Dziękuję serdecznie!!!!! a czy mogłabym prosić więcej "konkretów" - głównie mi chodzi o to, czy doczekam się rodziny. mam 36,5 roku i nie wiem, czy zdążę z dzieckiem. A może wyszły okoliczności spotkania. B. proszę mi dopowiedzieć. ..... Życzę miłego wieczorka!!!!
            • Gość: Karina Re: do Kariny IP: *.net.stream.pl 30.05.12, 20:13
              Odpowie mi Pan, tj. dopowie do postawionej wróżby?! Prosiłabym bardzo....Pozdrawiam serdecznie. Karina
              • Gość: Karina Re: do Kariny IP: *.net.stream.pl 01.06.12, 17:34
                Ponawiam prośbę i pozdrawiam cieplutko!
          • Gość: eeeewwee Re: do Kariny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 09:17
            lepiej być samemu zazdroszczę Ci niż się męczyć z jakimś głupkiem, który robi tylko długi pozostaje spisanie intercyzy :)
            • Gość: Karina Re: do Kariny IP: *.net.stream.pl 04.06.12, 18:15
              jeśli to do mnie - to odpowiem, że nie trzeba się męczyć, ale.... trzeba mieć siłę/odwagę wziąć odpowiedzialność za swoje sprawy - to jest trudne, ale nie ma większej satysfakcji.
              ja nie uznaję bylejakości i dlatego zostawiłam kogoś, kto okazał się "nieodpowiedni"(zdrajca...), i, mimo, że tak jak każdy, wiadomo, chcę bliskości itp. - nie łapię się za byle co (choć wystarczy skinąć), ale spokojnie (grrrr.....:-) doczekam się partnera, na którym można polegać :-).
              ale może mi łatwiej czekać, bo z natury lubię być wolna i zawsze zajmuję się swoimi sprawami, w związku też :-)

• debbie11 Re: do Kasi 29.05.12, 20:31
        Czujesz sie niedoceniana w obecnej sytuacji i faktycznie wyglada na to,ze otworzenie firmy przyniosloby sukces. Jak w kazdej branzy, i w Twojej jest duzo konkurencji, ale mysle,ze dasz sobie rade.

Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> czy to czas abym założyła własną działalność ? ur.9.11.1977
        > DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
    • Gość: jadwiga Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.12, 20:21
      czy w tym roku mam szansę na pomyślność w życiu uczuciowym ?
      dziękuje i pozdrawiam
      • debbie11 Re: kto ma pytanie do moich kart? 29.05.12, 20:37
        Nie wiem co to znaczy, ale karty pokazuja mi,ze musisz skonczyc cos z przeszlosci--albo myslisz wciaz o jakims dawnym partnerze, albo podoba Ci sie stale ten sam typ faceta, ktory z kolei nie interesuje sie Toba. W przyszlosci widze udany zwiazek, ale niekoniecznie jeszcze w tym roku.

Gość portalu: jadwiga napisał(a):

> czy w tym roku mam szansę na pomyślność w życiu uczuciowym ?
        > dziękuje i pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.wegorzewo.mm.pl 29.05.12, 20:51
          Witam, chciałabym wiedzieć jak sie szykuje moje zycie uczuciowe? Renata (dziekuje)
    • gosia44114 Re: kto ma pytanie do moich kart? 29.05.12, 21:03
      Witam,mam pytanie-czy meżczyzna ,z którym obecnie się spotykam będzie tym na resztę życia?Dziękuję i pozdrawiam.
      Gosia
      • Gość: monika Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 77.252.244.* 29.05.12, 22:14
        kiedy spotkam swoja druga polowke? monika
    • Gość: ojasia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 83.2.196.* 30.05.12, 11:08
      Witam, mam pytanie istotne dla mnie. Czy będę w końcu niezależna, czy będe mieć własny dom?
      dziekuje
      • laurencja5 Re: kto ma pytanie do moich kart? 30.05.12, 14:39
        Proszę o wróżbę. Jestem w narzeczeństwie...jak dalej się potoczy nasze życie - będzie z tego dziecko? :-) z góry dziękuję!
    • Gość: kasia Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 20:10
      Kiedy znajdę prawdziwą miłość i czy to mężczyzna którego już znam? z góry dziękuję. Kasia
    • brygida53 Re: kto ma pytanie do moich kart? 30.05.12, 21:22
      moge prosic o pomoc??Zostalam porzucona w dziwny sposob,czy on wróci???cy moze czeka mnie inny zwiazek??Dziekuje
    • Gość: Marta Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 80.50.143.* 31.05.12, 04:16
      Kiedy uda mi sie zmienić pracę?
    • Gość: :) Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 21:41
      Witam, chciałam zapytać czy bede mieć w końcu własne mieszkanie, będe niezależna?
      Jest to dla mnie bardzo ważne pytanie. Z góry dziękuje.
      • aniazpoznania43 Re: kto ma pytanie do moich kart? 01.06.12, 00:15
        A jajestem w czarnej d..... ze wszystkim,od a do z.Jest jakies wyjscie?
        • Gość: Kamila Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 00:27
          jak ulozy sie moje zycie uczuciowe? czy ja kiedys z kims sie zwiaze na powaznie.... ? Kamila urodzona 29.01.1984?
    • Gość: linaa Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.cdma.centertel.pl 01.06.12, 14:00
      ja mam pytanie?
      wiele razy próbowąlam szczęścia w miłości, czy wkoncu może w tym roku spotka kogoś wyjatkowego, mam dość 23-letniej samotności
      ewelina 15.10.1989
      • Gość: linaa Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: 79.162.246.* 09.06.12, 16:26
        Widze że tyko wybrani otrzymuja odpowiedź, szkoda
    • Gość: S....a Re: kto ma pytanie do moich kart? IP: *.serv-net.pl 02.06.12, 15:13

Prosiła bym o sprawdzenie jak długo będą trwały sprawy związane z moim mężem.
      Chcemy się rozwieść ,ale przed rozwodem ma być zrobiony podział majątku i wtedy ja mam zrezygnować z orzekania o winie.
      Czy to dojdzie do skutku i jakie mąż ma zamiary.Lidka 24.06.1977 ,Tomasz 08.02.1972.
      Dziękuję z góry.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka