Dodaj do ulubionych

DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.06.12, 19:58
Jakiś czas temu znalazłam na forum maila do wróżki i dobre opinie o niej. Zastanawiałam się czy napisać, w końcu napisałam i jestem mega zadowolona. To prawda co piszą, szybka, jasna odpowiedź. Najpierw ustala z klientem co i jak, a potem wróżba to już błyskawicznie...niby wpisze, że trzeba czekac do 24 godzin, ale ja dostałam już po kilku godzinachm jestem zadowolona z profesjonalizmu tej Pani.
Podaje namiary:

Wróżka Amaltea
wrozka_amaltea@o2.pl

Polecam gorąco !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 21:33
      widocznie ,nie ma klientów bo ja jak mam to i 3 nawet 4 dni czekają i wcale nie za małe pieniądze.
    • patii19811 Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.12, 20:05
      Witam ja urodzona 05.08.198r.On urodzony 03.12.1970r.Czy ten mężczyzna jest wolny,czy coś do mnie czuje i czy stworzymy udany związek?. Z góry dziękuję za odpowiedz.
      • Gość: :P Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetia.net.pl 12.01.13, 18:39
        patii19811 napisała:

> Witam ja urodzona 05.08.198r.On urodzony 03.12.1970r.Czy ten mężczyzna jest wol
        > ny,czy coś do mnie czuje i czy stworzymy udany związek?. Z góry dziękuję za odp
        > owiedz.

Ur. 198 r. - jesteś dla niego stanowczo za stara. Nic z tego nie będzie.
    • Gość: senka83 Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 18.02.13, 12:08
      a ja polecam wrozke annabel szczefolnie oczyszczanie duszy moj maz przestal byc nerwowy i okazuje mi wiecej czuc. cos w tym naprawde jest !!! jej meil to annabeltarot@gmail.com
    • Gość: gość Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.181.77.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 09:56
      pffffffffffff... ogłoszenia wróżek, same sie tu ogłaszacie i piszecie o sobie komentarze, jesteście takie żałosne, na pewno nie skorzystam z waszych usług
      • lilia263 Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.13, 11:04
        no wlasnie , ja tez mam takie przeczucie proponuje dowiadywac sie z pewnych zrodel moze allegro chciaz nie kazdy ma takie zdanie jak ja ale mozna zadzwonic najpierw do wrokzi zanim sie kupi popytac i wtedy tez ma sie przeczucia czy wrozka pasuje czy nie.
        • Gość: LULU Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 22.02.13, 22:02
          WROZKA AMALTEA NAPRAWDE NIKOMU NIE POLECAM,BO JA I KOLEZANKA SIE NACIELYSLY,DOSTALYSMY 2 PODOBNE BARDZO BEZSENSOWNE WROZBY,TA PANI JEST NIEWIARYGODNA
    • annakae Re: ?! 23.02.13, 21:53
      A napisz coś negatywnego, to wtedy zobaczysz :-) napisz czy się sprawdziło
      • Gość: gosc Re: ?! IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 22:41
        ja rowniez polecam Annabel, wczesnie korzystalam z uslug lilith black moon i nie ma porownania teraz kolezanka zrobila sesje milosna czekamy na efekt jak cos to napisze czy sesja sie powiodla
        • lilia263 Re: ?! 27.02.13, 13:44
          koleżanka kupiła wróżbę u lilit..i straciłą pieniądze bo nawet się do niej nie odezwała po wpłacie, nie odbierała telefonów po półtora miesiąca zrezygnowała ale to bylo koło 200zł, Annabel - może Ci sie psrawdziło - to fajnie, ale mi nic - szkoda, ale podobno każdy musi sobie swoją wróżke odnależć.
    • tereska93 Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.02.14, 12:41
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
      • Gość: do tereska93 Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 12:45
        No widzisz, 'teresko", na początku chciałaś za darmo, teraz proponujesz już 20 zł :))) Jak tak dalej pójdzie, szanowne wrózki jeszcze trochę odczekają aż dasz wszystko co posiadasz za wrózbe. Tak se robi byzness!\
        A cóz to za sprawa taka, ze taka desperacja?
    • Gość: juznietwoja Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.14, 17:23
      Wróżka Wikka z Warszawy bardzo fajna kobietka, powiedziała mi coś co już miało miejsce, dlatego jej wierze i czekam na zdarzenie z przyszłości, które zobaczyła w kartach... tu na forum mi ją ktoś polecił i nie żałuję. Polecam i daje kontakt dalej 502822276
    • 6tekla Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.14, 13:03
      Zalecam uwazac na Itona, naciaga i grozi, tutaj mozna więcej przeczytać.
    • agrentowy4321 Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.03.23, 10:06
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.04.23, 20:43
      O Boże
    • irona.sonata Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.23, 09:23
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.23, 14:21
      Jestem oszołomiona
    • irona.sonata Re: DOBRA WRÓŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.23, 19:20
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się