Gość: małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 19:19 półtora miesiąca temu robiłam rytuał voo doo u lucillex. Jakiś tydzień temu zauważyłam pierwsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: wróżka lucillex IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.06.12, 19:31 daj sobie spokoj, by temat nie ma zadowolonych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: wróżka lucillex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 19:40 ucięło mi wypowiedź =.= chciałam powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Lucille, ponieważ naprawdę bardzo mi pomogła. Z pewnością w niedalekiej przyszłości ponownie skorzystam z jej usług, cena również nie odstrasza. Jestem szczęśliwa, że na nią trafiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: wróżka lucillex IP: *.inowroclaw.mm.pl 26.06.12, 22:19 ble bleble..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wróżka lucillex IP: *.xdsl.centertel.pl 30.06.12, 22:29 nie BLEBLEBLE, tylko laska ma racje. Lucille na serio jest świetna, robiłam u niej trzy rytuały, WSZYSTKIE się sprawdziły :] uważam, że warto spróbować rytu u niej, stracić nie można za to zyskać bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CO ZA KŁAMSTWA !! Re: wróżka lucillex IP: *.tvk.torun.pl 01.07.12, 08:41 jasne co za bzdury,wszystko u niej nagle wszystkim sie sprawdza i wszyscy pisza z tego samego kompa itp..nie znam takiej wrózki,nie slyszałem o takiej nigdy..znowu jakis tani wymysł.. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldas Re: 3 rytuały? a znasz ich ceny?! chyba nie.. 01.07.12, 09:41 jeden to koszt okoo400-600-800 zł w zależności od przeznaczenia, a ty aż 3 u niej niby zrobiłąs???dobre sobie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 3 rytuały? a znasz ich ceny?! chyba nie.. IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.12, 14:21 jak z jednego kompa? zobacz sobie na IP !! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldas Re: sama piszesz komentarze o sobie!!!!!! 01.07.12, 15:26 no i wracasz tutaj non stop i sprawdzasz komentarze,bo sama je piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klient tak nie postepuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sama piszesz komentarze o sobie!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.12, 17:21 jak już mówiłam, nie jesteśmy ze sobą na "Ty", i to nie Pani oceniać jak ja postępuję, ponieważ jest to tylko i wyłącznie MOJA SPRAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldas Kasia i lucille ,to jedno i to samo:) 01.07.12, 19:11 Droga Pani Lucille,to się Pani nie uda, o to mi wyłącznie chodzi,nie można bazować na ludzkiej naiwności,ludzi należy szanować, a klientów zdobywać poprzez uznanie,są inne metody niz pisanie o samej sobie na forach i zachwalanie siebie udając klientów i to w kilka dni:) MOze wydalo sie Pani,ze i inne tak robiły,czasem pewnie tak,ale spotkala je ta sama krytyka, co Pania ,nie tylko z mojej strony przeciez..są inne formy sprzedaży,gdzie klienci sami się znajdują , ryzykują i to już ich sprawa i wtedy oni wydadza opienie o Pani.. Jestem córką znanej i cenionej od wielu lat wróżki,to obecnie strsza kobieta,kiedyś nie było takich możłiwosci, fora itp. i jednak zdobyła uznanie i wielu klientów,którzy po dziś dzień kontaktują się z nią, teraz i przez internet..mam nadzieję ,ze pomysli Pani nad tym..Esmeralda(tak, tak mam włąśnie na imię) Odpowiedz Link Zgłoś