IP: *.play-internet.pl 25.07.12, 17:47
czy osoba, która reklamuje się i używa adresu annabeltarot@gmail.com jest wiarygodna? czy to pic na wodę fotomontaż? nie ma żadnej strony internetowej, nie pozostawia innego kontaktu do siebie jak tylko adres poczty.
Obserwuj wątek
    • Gość: yyy Re: annabel IP: *.inowroclaw.mm.pl 25.07.12, 18:00
      pic na wodę, w dodatku upierdliwa i częsta reklama wszędzie!
    • Gość: malwina Re: annabel IP: 31.207.3.* 25.07.12, 19:09
      nie znam
      • Gość: xxxxx Re: annabel IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 10:28
        nie chce kontaktu przez telefon,kontakt tylko przez e-mail,twierdzi, że rytuał miłosby działa już do dwóch tygodni, cena 50 zł za wzmocnienie rytu drugie 50 zł

jak dla mnie podejrzana sprawa
        • Gość: gość Re: annabel IP: *.euro-net.pl 02.08.12, 17:08
          Nie działa. Korzystałam rok temu.
          • agnes109 Re: annabel 02.08.12, 17:55
            Ja też korzystałam i nie mam efektów.
            • Gość: Ewa Re: annabel IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.08.12, 18:55
              Mam takie zdanie jak przedmówcy.
              • Gość: Annabel77 Re: annabel IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 13:44
                Choć najmniejszy efekt każdego rytuału miłosnego trzeba odpowiednio wykorzystać jeśli osoba tego nie wykona nie może mieć o to pretensji do wróżki.

Jestem osobą prywatną i nie czuję potrzeby posiadania własnej strony internetowej, gdzie jest powiedziane że dobra wróżka musi mieć stronę internetową? Jeśli kogoś aż tak razi brak strony internetowej może zostać założona lecz nic to nie zmieni gdyż 3/4 tego forum wie wszystko najlepiej a szkoda

Pozdrawiam
                • szukajaca40 Re: annabel 29.11.12, 21:23
                  Nie rozumiem. Ja też korzystałam z Pomocy tej Pani. Niestety zero efektów. Choć zapewniała , że będzie zawsze efekt. Pisała zawsze do chwili kiedy mogła wyciągnąć kasę. Jak upłynął wyznaczony termin działania sesji.. Pani wróżka przestała odpowiadać na e-maile. Twierdzi Pani , że należy wykorzystać nawet minimalne działanie. Aby to zrobić musi Ono zaistnieć !!!
                  • winoikrew Re: annabel 27.02.13, 15:12
                    też tak uważam, ja kiedyś pytałam wróżki vitalissy i pytałam czy stosuje rytuały a ona mi odpisała że nie bo to nie działa, jednak skusiłam się na rytuał u annabel i nic nie zadziałalo a wzieła 80zł też podobnie było, jak się spojrzy na jej strone to oferta pęka w szfach aby jak najwięcej kasy natrzepać, a to nic nie działa oczywiście po terminie cisza jak makiem zasiał nie odzywa się.
                    • surrinii Re: annabel 27.02.13, 16:57
                      Zgadzam się oferta na stronie jest bardzo rozbudowana,te usługi jakby zmyślone,bo mam swoja prawdziwa wróżkę,ktora mimo wieloletniego doświadczenia i wielkiego daru jest zdziwiona tym zjawiskiem,to mi wygląda na naciąganie jednak:( nacięlam sie na annabel w lipcu:(( 0 efektow
    • Gość: Annabel Re: annabel IP: *.play-internet.pl 01.03.13, 16:42
      Pozwolę sobie odpowiedzieć w tym temacie dotyczącym mojej osoby otóż jeśli dana osoba nie wykorzystała w odpowiedni sposób wykonanego rytuału może nastąpić sytuacja gdy efekt na nic się nie zda, błędnym założeniem jest że wykonanie sesji spowoduje zapukanie sympatii za przeproszeniem rzucającą się w ramiona i żyli długo i szczęśliwie. Rytuał to jedynie pomoc we własnych działaniach.

Jeśli chodzi o osoby do których się "nie odzywałam" to nie przypominam sobie aby taka sytuacja następowała, rozumiem zażenowanie jednakże proszę nie zarzucać mi braku odzewu i wsparcia

Pozdrawiam
      • Gość: ja Re: annabel IP: *.mmpnet215.tnp.pl 13.03.13, 13:35
        Annabel czarna magia istnieje ale do niej trzeba posiadac szczegolny dar,szkoda słów na Ciebie
        • Gość: gość Re: annabel IP: *.net.zeork.com.pl 27.03.13, 15:34
          Wyciaga kasę i to kilkaset złotych. Jej rytuały to totalna ściema, albo nie ma do nich pojęcia. Co do kontaktu, to jak już wyciągnie pieniądze to unika kontaktu albo nawet całkowicie zaniecha. Nie dajcie się naciągać.
    • Gość: gość Re: annabel IP: *.net.zeork.com.pl 17.05.13, 21:49
      nie ufać, ta baba to pseudo wróżka o rytuałach to wie tyle co poczytała na necie. Zdecydowanie jej unikać
    • agrentowy4321 Re: annabel 04.03.23, 09:33
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: annabel 23.04.23, 20:17
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: annabel 24.04.23, 08:57
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: annabel 24.04.23, 13:57
      Jestem wstrząśnięta
    • irona.sonata Re: annabel 02.05.23, 18:56
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka