Gość: ulala IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 17.01.13, 18:25 czy ktos z panstwa korzystal z uslug tej wrozki?czy jest skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gremlinka321 Re: wrozka annabel 18.01.13, 19:39 Ja korzystalam. Nie jest. Wrozba jeszcze jako tako sie sprawdzila naciagajac to co napisala ale rytualy nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: wrozka annabel IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 18.01.13, 20:16 jezeli nie masz nic przeciwko czy mozemy skontaktowac sie na priv bo chcialabym o cos podpytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerarda45 Re: wrozka annabel IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 20:18 a u mnie na odwrot wrozba nie zbyt sie sprawdzila jednak rytual naprawde przyniosl rezultaty w sumie mowila ze karty moga byc sprzeczne z sytuacja po wykonaniu rytualu. generalnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: wrozka annabel IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 18.01.13, 20:30 u mnie wrozba mowi ze partner wroci I teraz zastanawiam sie czy ryt faktycznie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerarda45 Re: wrozka annabel IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 00:11 jesli taki wyszedl rozklad tarota to zapewne wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: wrozka annabel IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 19.01.13, 00:27 a u Ciebie po jakim czasie cos sie "ruszylo"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerarda45 Re: wrozka annabel IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 21:26 u mnie zmienilo sie dosyc pozniej bo okolo 3,5 tygodnia juz myslalam ze niestety jestem kolejna ofiara oszustwa jednak nagle sytuacja sie zmienila nie wiem czy to byl napewno efekt rytualu bo to przeciez nigdzie nie jest napisane ale wczesnie nigdy tak nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: wrozka annabel IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 19.01.13, 21:34 no u mnie rozpoczyna sie 3 tydzien I troszke sie martwie czy beda efekty..oczyswiscie staram sie wierzyc,,jak narazie cisza :(, a sytuacja za ciekawa nie jest I to mnie martwi Odpowiedz Link Zgłoś
coill Re: wrozka annabel 21.01.13, 01:21 ja znam tylko wrozke "angebell",stu procent pewnosci jeszcze nie mam co sie tam sprawdzi, ale narazie uznalam za godna uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś