Dodaj do ulubionych

tarot na najbliższe dni

IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 11:20
Powróżę kilku osobom za darmo, w zamian za informację o sprawdzalności - proszę napisać, czy wróżba się sprawdziła czy nie, i czy ma sens. Proszę zadawać pytania dotyczące spraw z teraźniejszości lub niedalekiej przyszłości (np. czy w tym tygodniu spotkam się z X?, jak przebiegnie rozmowa o pracę?, jak uda się wyjazd? itp.), można też poprosić o wróżbę ogólną na tydzień, jeśli nie ma pytań.

Chętnych proszę o podanie swojego imienia, daty urodzenia i miejsca zamieszkania.
Obserwuj wątek
    • Gość: olin Re: tarot na najbliższe dni IP: *.icpnet.pl 06.08.12, 11:53
      Witam serdecznie, poproszę o wrózbę ogólną na najbliższe 7 dni ;)
      Pozdrawiam serdecznie
      Anita 11.05.1983
      • Gość: miira do olin IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 12:24
        Anito,

W kartach pojawia się nostalgia, tęsknota za związkiem z przeszłości, Twoje myśli w nadchodzącym tygodniu będą się krążyć wokół tego tematu. Karty wskazują, że możesz mieć kontakt z tym facetem i równocześnie ostrzegają przed zbytnim angażowaniem się i pochopnymi decyzjami. Widać, że wiele rzeczy jest pomiędzy Wami niejasnych i dopóki tak będzie, nie warto na oślep podejmować żadnych decyzji na temat tego związku. Na pocieszenie dodam, że może być to tydzień niepozbawiony namiętności ;)

Pozdrawiam!
        • Gość: olin Re: do olin IP: *.icpnet.pl 06.08.12, 12:28
          dziękuję serdecznie za odpowiedz, faktycznie z ta tęsknotą za tym mężczyzną itd to trafione w 10! więcej napiszę za tydzień
          ściskam cieplutko ;)

Anita
          • Gość: miira Re: do olin IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 12:33
            Super, cieszę się bardzo i mam nadzieję, że coś się z tym mężczyzną faktycznie podzieje. Proszę dać znać. Pozdrawiam :)
            • Gość: olin Re: do olin IP: *.icpnet.pl 13.08.12, 18:40
              Tak jak obiecałam daje znac w sprawie sprawdzalnosci wrózby po tygodniu. Tak jak wspomniałam ta tęsknota za mężczyzną z przeszłosci, która była pokazana w kartach się zgadzała,to że miedzy nami są niewyjaśnione sprawy takze ale spotkac sie nie spotkaliśmy i w namietności też cisza ;) byc moze kiedys to nastąpi i przesunie sie to spotkanie w czasie.
              Pozdrawiam serdecznie i dziekuję za poświęcony czas.

Anita
    • Gość: abcde Re: tarot na najbliższe dni IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.12, 12:18
      Witam,

Ja poproszę wróżbę ogólna na tydzień :)
      Agnieszka 20.4.81

Pozdrawiam,
      Aga
      • Gość: miira do abcde IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 12:38
        Agnieszko,

U Ciebie również na pierwszym planie sprawy uczuciowe. Będziesz adorowana przez mężczyznę, szykuje się coś w stylu romantycznej kolacji. Jednak na dłuższą metę to nie poprawi Waszych relacji, tzn. potem jest powrót do normy, i widać tu jakąś niemożność pogodzenia pewnych spraw, być może chodzi o odległość, być może o charakter. Dobra wiadomość jest taka, że nic nie zmieni się na gorsze, a te romantyczne chwile, które przeżyjesz, dadzą Ci naprawdę wiele radości, więc się nie martw innymi rzeczami. Karty wskazują także na konieczność odpoczynku, być może miałaś ostatnio problemy ze zdrowiem - wszystko idzie w dobrym kierunku, tylko trzeba się oszczędzać.

Pozdrawiam!
        • Gość: słonko Re: również poproszę IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 12:44
          Witam.
          Czy w tym tygodniu zawrę nowe umowy lub będę miała przypływ gotówki (sprawy zawodowe)?
          Monika 22.02.71
          • Gość: miira do słonko IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 12:57
            Moniko,

Karty się ciekawie ułożyły. Mówią o tym, że o finanse raczej nie masz się co martwić, ale nowości żadnych nie widać, a na pewno nie widać zawierania umów. Widać za to zakończenie czegoś, i z tym może się wiązać jakiś przypływ zaległej gotówki. Karty mówią, żebyś się rozejrzała za nowymi mozliwościami, bo teraz takie się pojawią - takie, które można wykorzystać na dłuższą metę, nie w tym tygodniu, ale już powoli warto się rozglądać i myśleć o nowych rzeczach.

Pozdrawiam.
            • Gość: słonko Re: do słonko IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 13:16
              dam znać, jak to się potoczy. Dziękuję. A wróżysz odpłatnie i dasz na siebie namiary, proszę?
              • Gość: miira Re: do słonko IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 14:00
                Jeśli chcesz, napiszę Ci, co i jak na maila. Podaj adres a wyślę info. Pozdrawiam.
        • Gość: abcde Re: do abcde IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.12, 13:10
          Dziękuję zweryfikuję za tydzień, ale teraz już mogę napisać, iż liczę na spotkanie z pewnym mężczyzną i mam nadzieję, ze te romantyczne chwile to właśnie z nim :)
          • Gość: Chętna na tarot tarot na najbliższe dni IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.12, 13:19
            Witam, to i ja poproszę Renia 71.05.11
            • Gość: Ula Re: tarot na najbliższe dni IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.08.12, 13:32
              Witam
              Bardzo proszę o wróżbę ogólną 24.03.1961. Ula.Pozdrawiam
              • Gość: miira do Uli IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 14:10
                Karty pokazują, że dużo myślisz o życiu rodzinnym, jest pewne odsunięcie się, samotność, potrzeba kontemplacji; znalazłaś się z niekomfortowej sytuacji. Pojawiają się jakieś sekrety, niejasności, a więc nienajlepiej, natomiast widać, że wszystko się dobrze kończy. Wydaje mi się, że Twój mężczyzna musi sam przemyśleć pewne sprawy i dojść do dobrych wniosków.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Ula Re: do wróżki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.08.12, 15:00
                  > Karty pokazują, że dużo myślisz o życiu rodzinnym, jest pewne odsunięcie się, s
                  > amotność, potrzeba kontemplacji; znalazłaś się z niekomfortowej sytuacji. Pojaw
                  > iają się jakieś sekrety, niejasności, a więc nienajlepiej, natomiast widać, że
                  > wszystko się dobrze kończy. Wydaje mi się, że Twój mężczyzna musi sam przemyśle
                  > ć pewne sprawy i dojść do dobrych wniosków.
                  > Pozdrawiam.
                  Trochę mam nie pewne losy we firmie albo ja zostanę albo wspólnik.
                  A co do uczuć to też się zgadza nieszczęścia chodzą parami jak się coś wali to w każdej sferze życia.
                  Dziękuję za poświęcony czas pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: miira do Chętna na tarot IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 14:06
              Bardzo ciekawe karty - definitywny koniec i zupełnie nowy początek. Wydaje się to mieć związek z sytuacją finansową, pracą. Tak więc jeśli masz kilka źródeł dochodów, to jedno z nich niestety skończy się, i można będzie poszukać czegoś innego. Dość duża zmiana się szykuje. Daj znać, czy tak faktycznie będzie :) Pozdrawiam.
              • Gość: Chętna na tarot Re: do Chętna na tarot IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.12, 14:11
                Dziękuje za wróżbe. Hm... dziwne karty. Zródło dochodu mam jedno, stabilne i spokojne. więc zachodzę w głowę : o co chodzi :)
        • Gość: abcde Re: do abcde IP: *.ip.netia.com.pl 13.08.12, 19:10
          Witam i weryfikuję....nie wydarzyło się nic takiego :(...ale mam nadzieje, że to tylko przesunięcie w czasie i ten mężczyzna wkrótce się odezwie i będzie adorował :)
    • Gość: Kasia Re: tarot na najbliższe dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 14:14
      Hej Miiro,
      a ja chciałam spytać jak ułożą się moje sprawy finansowe w najbliższym czasie. Chodzi mi o sierpień. Czy widzisz jakieś inwestycje, przypływ gotówki, brak pieniędzy, przeinwestowanie a może finał sprawy sądowej?
      Proszę o odpowiedź.
      Kasia, 10.03.79
      • Gość: kasia Re: tarot na najbliższe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 14:32
        Witaj Miro;)
        rowniez poprosze o wrozbe ogolna Kasia30.04.1980
        Z gory dziekuje
        • Gość: miira do kasi IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 14:42
          ogólnie wychodzą sprawy zawodowe. Pojawi się nowy pomysł na karierę, związany z nauką, a więc może zechcesz podjąć jakieś kursy, dokształcić się. Będzie się to wiązało z pewną stratą czy wyrzeczeniem, ale ogólnie jest to pomysł warty rozważenia. Dostaniesz też wiadomość od starszej od Ciebie kobiety. Pozdrawiam.
          • Gość: kasia Re: do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 21:17
            moja interpretacja: 1 czesc jakos nie miala miejsca tzn doszkolenie, kursy, mozliwe ze za jakis czas, a 2 to dostalam wiadomosc od starszej kobiety, pozdrawiam;)
      • Gość: miira do Kasi IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 14:37
        Kasiu, w Twoich kartach pokazuje się ostra jatka! Czyli będzie sporo walki. Finału sprawy sądowej nie widać, co najwyżej kolejną rozprawę, gdzie trzeba będzie mocno się bronić - nie ma strat, ale nie ma też zysków. Ogólnie możesz być spokojna co do finansów, nie widać zagrożeń, ale też nie widać przypływu gotówki, a więc trzeba będzie nadal oszczędnie gospodarować pieniędzmi. Jednak jest szansa na długoterminową inwestycję - trochę wywalczoną, mam wrażenie, która w późniejszym czasie będzie opłacalna tzn. zacznie się zwracać, ale jeszcze nie w sierpniu. Pozdrawiam :)
        • Gość: Kasia Re: do Kasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 14:59
          Nie wiem czy się sprawdzi, więc nie potwierdzę sprawdzalności, ale jest to prawdopodobne, że nie będzie to finalna rozprawa. Pewne jest tylko, że w toku tej rozprawy spadnie na mnie dług spadkowy. Kwestia tylko tego jak wiele z niego utnę (odsetki karne, może część kapitału?). Sama jestem bardzo ciekawa.
          Pozdrawiam serdecznie,
          Kasia
    • Gość: Renia Re: tarot na najbliższe dni IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 14:41
      dzień Dobry
      Ja poprosze o wróżbę ogólna na najbliższe 7 dni.
      Renata, 05.06.1981, Zielona Góra
      • Gość: miira do Reni IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 14:49
        Oj będzie się działo! Wyglądasz mi na silną kobietę, i w tym tygodniu możesz doświadczyć pewnych nieprzyjemności w miejscu pracy, jednak nie załamie Cię to, tylko wyjdzie na dobre. Pokazuje się też finał jakiejś sprawy formalnej, jak rozwód czy coś podobnego (zakończenie umowy o pracę, jakieś rozstanie), co ogólnie przyjemne nie będzie, ale potrzebne i będziesz się cieszyć, że masz już to za sobą. Nowy kontrakt się szykuje i spełnienie jakiegoś życzenia. Pozdrawiam.
        • Gość: Renia Re: do Reni IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 15:23
          Toż się wystarszyłam. Nie spodziewam się żadnego "końca". Odezwe się za tydzień.
          Pozdrwiam
          • Gość: miira Re: do Reni IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 15:31
            Proszę się nie bać! Nawet jeśli coś się stanie niespodziewanie, to wychodzi Pani na tym całkiem dobrze. Będę wdzięczna za info za tydzień. Pozdrawiam.
        • Gość: Renia Re: do Reni IP: *.pawluk.org 13.08.12, 17:35
          Dzien dobry
          Obiecałam dać znać po tygodniu, wiec jestem :-)
          Nieprzyjemności w miejscu pracy- tak!!! I faktycznie nie załamało mnie to. Finału sprawy formalnej nie było- no chyba, że moja chęć zmiany pracy to ten finał, czyli, że dojrzałam, do zmiany firmy. Niemniej jednak finału jako takiego w żadnej sprawie nie było. To by było na tyle. Mam nadzieję, że ten kontrakt, o którym pani pisała faktycznie szykuje się w niedługim czasie, spełnienie jakiegoś życzenia też :)
          Pozdrawiam serdecznie

Renata
    • renka352 Re: tarot na najbliższe dni 06.08.12, 15:02
      poprosze o wrożbe ogólna na tydzien.Renata.25.10.1974.Radomysl Wielki.DZIEKUJE.
      • Gość: miira do renka352 IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 15:13
        Renato, tu mi się pokazuje dziecko obok Ciebie, i nagła zmiana decyzji tego dziecka, która Cię trochę zdziwi. Jeśli dziecko Cię nie dotyczy, to możesz oczekiwać takiej zmiany frontu od kogoś innego Ci bliskiego. Być może trzeba będzie zmienić plany wakacyjne. Pozdrawiam.
    • Gość: a. Re: tarot na najbliższe dni IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 15:24
      witam:) Poproszę o wróżbę ogólną. Anna 05.12.79 mikołów, pozdrawiam:)
      • Gość: lili Re: tarot na najbliższe dni IP: *.kielce.vectranet.pl 06.08.12, 15:45
        ja jeśli jeszcze nie za późno poproszę o odpowiedz na pytanie - jak ulożą się moje sprawy zawodowe do konca roku ? monika 02.02.1972 kielce
        • Gość: miira do lili IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 16:20
          Z tą pracą to ja widzę mnóstwo niepewności. Ta niepewność się skończy, bo postanowisz coś i będziesz się tego trzymać. jakiś pomysł długofalowy, coś co będzie się powoli rozkręcać. W pewien sposób będzie to powrót do przeszłości i zrealizowanie pewnych dawnych marzeń. Choć na owoce będziesz musiała trochę czekać, to nie powinno być większych problemów finansowych jeśli będziesz w miarę oszczędna. Wydaje mi się też, że nie powinnaś liczyć na innych ludzi, jedynie na siebie.
          • Gość: lili Re: do lili IP: *.kielce.vectranet.pl 06.08.12, 16:53
            Pani Mirro bardzo dziękuję za odpowiedź , szczerze mówiąc dala mi Pani zagadkę , bo mam propozycję pracy i ją rozważam, ponadto chciałam jeszcze pewną osobę poprosić o pomoc , a tu wyszło że wszystko sama i na dodatek powrót do pzreszłosci )))) ale faktycznie na chwilę obecną jest mnóstwo niepewności )))
      • Gość: miira do a. IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 16:15
        Anno,

Sukces zawodowy się kroi, być może znalezienie nowej pracy, jeśli teraz jesteś bezrobotna. W każdym razie widać pieniądze, kontrakt i zwycięstwo. Pozdrawiam
        • Gość: a. Re: do a. IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 16:46
          bardzo dziękuję za wróżbę:)
          co do sprawdzalności dam znać.nie jestem bezrobotna, ale moje finanse są uzależnione od nazwijmy to "kontraktów". nad klikoma obecnie pracuję, więc Twoja wróżba cieszy:))
          a sfera uczuciowa.. to ważne.Poproszę..bez konkretnych pytań.
          dziękuję raz jeszcze:)) a.
    • Gość: ms Re: tarot na najbliższe dni IP: *.wtvk.pl 06.08.12, 15:49
      czy powinnam przyjąć propozycje pracy,którą otrzymałam dzisiaj , czy poczekać jeszcze?
      Poznań,Małgosia 24.05.1970.
      • Gość: miira do ms IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 16:23
        Karty mówią, że nie jest najgorsza, ale chyba trochę coś tam jest nie do końca, i mimo że byłaby satysfakcja, to jest poczucie przegranej - może jest to praca poniżej Twoich kwalifikacji. Karty pokazują wybór, a więc lepiej, byś miała jeszcze alternatywę i wtedy decydowała, jednak pamiętaj, że Twoja intuicja wie najlepiej. Pozdrawiam
        • Gość: MS Re: do ms IP: *.wtvk.pl 06.08.12, 16:35
          Dziekuje bardzo za odpowiedź,jeszcze mam jedno pytanko, czy zejdę się mężczyzną , z którym niedawno się rozstałam?/nie chodzi o męza/
          Małgosia
          • Gość: miira Re: do ms IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 16:37
            Póki co powrotu nie widać.
        • Gość: kasia dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 16:37
          dziekuje za wrozbe,zobaczymy co z tego wyniknie;)
          mam jeszcze pytanie czy niebawem spotkam sie z M 16.08.1986
          Kasia 30.04.1980
          • Gość: miira do kasi IP: *.171.udn.pl 06.08.12, 16:42
            Tak, karty mówią, że zdecydowanie będzie taka szansa wkrótce.
            • Gość: ik Re: do kasi IP: 83.238.240.* 06.08.12, 19:24
              Czy moje relacje z mężem maja szansę na poprawę?Ilona 12.05.1970.Pozdrawiam
              • Gość: SŁONKO proszę napisz info na maila IP: 62.244.154.* 06.08.12, 20:42
                Dziękuję za odpowiedź podaje maila: 5bryza@wp.pl
                Z góry dziękuję za kontakt
          • agnes109 Re: dziekuje 06.08.12, 19:17
            Witam kiedy się spotkam z M 06.06.1976
            Agnieszka 15.01.1983
    • renka352 Re: tarot na najbliższe dni 06.08.12, 20:45
      Dziekuje za wrożbe.Póki co nie jestem w stanie nic potwierdzić.Odezwe sie niebawem.
      • Gość: ona Re: tarot na najbliższe dni IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.08.12, 21:21
        Witam, ogólnie na najbliższe dni Joanna 13.04.1971. Potwierdzę sprawdzalność...
        • Gość: ona Re: tarot na najbliższe dni IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.08.12, 21:24
          przepraszam pomyliłam datę urodzenia 13.04.1972 :)
    • Gość: Ewe Re: tarot na najbliższe dni IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.12, 21:44
      Dobry wieczór. Podoba mi się pewnien Pan, którego widuję od kilku miesięcy w okolicach swojej pracy. Zagadywał, ale jakoś nie podjęłam tematu. Czyteraz ja powinnam wyjśc z inicjatywą? Sama nie wiem... Ewelina, 02.11.1979. Pozdrawiam.
    • Gość: natienka Re: tarot na najbliższe dni IP: *.ajc.com.pl 06.08.12, 22:41
      poproszę wróżbe na najbliższy tydzień Natalia 02.03.1988
      z góry dziękuję:)
      • Gość: Magda Re: tarot na najbliższe dni IP: *.trans.net.pl 07.08.12, 12:37
        Jeśli można prosić to bardzo proszę i dla mnie
        Magdalena 20.07.1079
        Pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: tarot na najbliższe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 13:59
      Witam, jeśli można to proszę ogólnie
      Anna 29.11.1975
    • mateoeasy Re: t<a href="https://forum.gazeta.pl/arot" target="_blank" rel="no 07.08.12, 18:41
      czy najblizsze miesiace pozwola mi w koncu na utrzymanie wiekszej gotowki przy sobie. ciagle mam jakies niespodziewane wydatki...
      • bogusia1971 Proszę o wróżbę 07.08.12, 22:24
        Witam serdecznie
        Proszę o wróżbę ogólną
        Bogusia 1971 07 03
        Bardzo dziękuję
    • redrose22 Re: tarot na najbliższe dni 08.08.12, 00:44
      Witam serdecznie i proszę o wróżbę ogólną :-) Aneta 3.11.86 warszawa. Oczywiscie pochwale sie jaki bedzie efekt i pozdrawiam
    • barbaras12 Re: tarot na najbliższe dni 13.08.12, 17:52
      Prosze o ogolna Barbara 17-11-62
    • renka352 Re: tarot na najbliższe dni 14.08.12, 22:43
      do renka352IP: *.171.udn.pl
      Gość: miira 06.08.12, 15:13 Odpowiedz
      Renato, tu mi się pokazuje dziecko obok Ciebie, i nagła zmiana decyzji tego dziecka, która Cię trochę zdziwi. Jeśli dziecko Cię nie dotyczy, to możesz oczekiwać takiej zmiany frontu od kogoś innego Ci bliskiego. Być może trzeba będzie zmienić plany wakacyjne. Pozdrawiam.

Dziekuje za wrożbe .Co do sprawdzalnosci to interpretuje.Dziecko nie wchodziło w gre napewno.Natomiast bliski mi znajomy nagle wyjechał choc nic na to nie zapowiadało , wiec tutaj chyba sprawdziła sie zmiana frontu od kogos bliskiego. Plany wakacyjne zostaly delikatnie zmienione - dotarlismy do celu inną droga niz było zaplanowane wiec tutaj tez troszke sprawdzalnosci jest. Pozdrwiam serdecznie.
    • Gość: monika60 Re: tarot na najbliższe dni IP: 109.125.39.* 14.08.12, 23:59
      Jak ułoży się współpraca z Krzysztofem 6 wrzesień 1984 ja Monika 15 czerwiec 1975. ? Dziękuję
    • bea550 Re: tarot na najbliższe dni 15.08.12, 22:48
      Prosze o ogólną wróżbę. Beata 04.04.1970. Potwierdzę sprawdzalność.
    • Gość: kama Re: tarot na najbliższe dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 22:59
      Ja też poproszę o wróżbę ogólną:) anka 27.07.75
      • Gość: adgam Re: tarot na najbliższe dni IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 00:47
        hej,

ja tez poprosze. ja:5.02.1987. czy z facetem 28.02.1982 stworze staly zwiazek?
    • bea550 Re: tarot na najbliższe dni 16.08.12, 20:21
      Witam! prosze o wrózbe ogólna na tydzień Beata 04.04.1970..pozzdrawiam..
    • Gość: Gość portalu Re: tarot na najbliższe dni IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 19:52
      Witam
      Jeśli to nadal aktualne, poproszę wróżbę ogólną na najbliższy tydzień, a jeśli to możliwe dwa. Anita. Data urodzenia: 21.06.1972
      Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie:-)
    • Gość: ewa Re: tarot na najbliższe dni IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 23:12
      witam a ja chcialabym wiedzieć czy udami sie wywalczyc alimenty takie jakbym chciała i czy z mężem jest jeszcze szansa byśmy byli szcześliwa rodziną ??? bardzo byłabym wdzięczna
      ewa 03.06.1973 ząbki koło warszawy
    • 2012dorota Re: tarot na najbliższe dni 07.09.12, 23:27
      Czy ta oferta jest jeszcze aktualna ,bo chcialbym sie dowiedziec czy mam szanse na pozytywne rozwiazanie mojej sytacji zyciowej.
    • Gość: nienienie Re: tarot na najbliższe dni IP: *.torun.mm.pl 23.02.13, 12:20
      dla mnie to bez sensu, nie da sie przewidziec na najbliższe dni zawsze jak bylam u wrozki to przepowiadaly na dalsza przyszlosc conajmniej miesiace
    • Gość: SANDRA Re: tarot na najbliższe dni IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 15:56
      czy lyoness moja nowa praca przyniesie mi takie korzysci jak mysle ?? i czy moj chlopak mnie kocha :) bardzo prosze o odpowiedz sandra 23.10.1989 gdansk
      • Gość: SANDRA Re: tarot na najbliższe dni czesc dalasza IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 15:57
        moj chlopak marcin 27.05.1985 gdańsk zapomialam :)
        • Gość: 000 Re: tarot na najbliższe dni czesc dalasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 16:02
          W niedzielę wróżb się nie stawia.Przykro mi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka