Dodaj do ulubionych

Zasady współpracy

20.09.12, 09:07
Ponieważ ostatnio mam sporo pytań o to, czy stawiam karty poza Wróżbami Online, pozwolę sobie przedstawić ogólne zasady współpracy ( po zaakceptowaniu można do mnie pisać ); Wiele zła i zawiści tutaj widzę, więc z góry uprzedzam, że :

1. Nie rozumiesz, że karty są radą, a nie wyrocznią absolutną i że pokazują prawdę z perspektywy TERAZ, a możesz zmienić przyszłość - nie pisz
2. Nie rozumiesz, że żadna wróżka nie ma 100 % sprawdzalności - nie pisz
3. Nie szanujesz innych, obmawiasz ich za plecami - jak wyżej
4. Nie próbuj się bawić moim kosztem. To taka dobra rada.
Obserwuj wątek
    • emma_cole Re: Zasady współpracy 20.09.12, 11:44
      5. Nie wróżę za darmo, proszę zapamiętać. Poświęcam swój czas, proszę więc nie zasypywać mnie wiadomościami typu " Tylko jedno pytanie ".
    • Gość: gosc Re: Zasady współpracy IP: *.dynamic.mm.pl 20.09.12, 11:45
      Powinnas jeszcze dodac punkt 5 - jesli jestes osoba, ktora naciagnelam na rytual - nie pisz :P
    • redrose2012 Re: Zasady współpracy 21.09.12, 12:29
      Twoje porady na tym portalu są śmiechu warte.Po wysłaniu pytania otrzymałam odpowiedź po niecałej minucie:-).Kto w tak expresowym tempie rozłoży karty,zinterpretuje i napisze odpowiedź?.A treść tej odp w większości składała się ze słów 'może','prawdopodobnie'.
      Masz racje żadna wróżka nie ma 100% sprawdzalności,ale Ty w ogóle nie powinnaś tego robić bo NIE MASZ O TYM ZIELONEGO POJĘCIA!
      • emma_cole Re: Zasady współpracy 21.09.12, 17:53
        Jeśli życzy sobie Pani szczegółowej porady - może Pani zawsze wybrać opcję e-mail albo czat. Niestety, odpowiedź SMS to tylko 160 znaków, a co za tym idzie ogranicza się do maksymalnie kilkunastu słów. Co za tym idzie - mając do wykorzystania jedynie 160 znaków logicznym jest, że nie zrobię Pani rozkładu pełnego na miłość itp. Są to standardowe rozkładu na 3-5 kart, w zależności od pytania.

Np. w momencie, gdy ktoś pyta przez SMS : " Czy będziemy parą? " jest to rozkład na 3 karty : 1. jaka jest relacja 2. czy może coś z tego wyjść 3. czy stworzycie związek || albo np. 3 karty w pytaniu " Czy on mnie kocha? " : 1. co on czuje 2. co ona czuje 3. ich dalsza przyszłość.
        W przypadku pytań o pracę dużo częściej analizuje się 5 kart ( w opcji przez SMS ).
        Niestety, więcej w wiadomości SMS ująć się nie da. Dlatego też porady są krótkie. Sprawa dużo lepiej ma się, gdy korzystamy poprzez czat albo e-mail.

Jeśli oczekujecie Państwo pełnego rozkładu analizującego dokładnie Wasze wzajemne uczucia, to co między Wami gra tak jak powinno, analizy osobowości Waszej drugiej połówki, rzeczy, które nie do końca się układają, przyszłość, a także o co warto zadbać w szczególności : najlepiej wybrać opcję e-mail!
        • Gość: redrose2012 Re: Zasady współpracy IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 18:13
          Dziękuję nie skorzystam już z żadnej opcji:-).Czytała Pani dokładnie to co napisałam?Ja nie wierzę,że Pani tam kładzie jakiekolwiek karty,odpowiedź w tak szybkim czasie jest dla mnie niemożliwa,jedynie z automatu;-)
          • emma_cole Re: Zasady współpracy 21.09.12, 18:19
            Owszem, czytałam. To wyłącznie Pani sprawa, w co Pani wierzy, faktem jest, że karty elegancko leżą obok komputera i niezależnie od formy ( SMS, czat, e-mail, 0700 ), odpowiedź zawsze jest dyktowana rozkładem. I jak mówię, niestety nie da się zrobić pełnego rozkładu na SMS, bo nie ma tyle miejsca, aby wpisać. Życzę miłego dnia i pozdrawiam :) !
    • agrentowy4321 Re: Zasady współpracy 04.03.23, 17:46
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Zasady współpracy 25.04.23, 02:51
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: Zasady współpracy 03.05.23, 02:51
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka