Gość: katka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 21:36 korzystal ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klienkta Re: dobrajadzia allegro IP: *.ip.shentel.pl 03.10.12, 22:04 Przykro mi,ale niestety nic i nie tylko u mnie;(( Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dobrajadzia allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 22:31 Zgadza się.Miła Pani, sprawdzalność zerowa.Tak samo u Noemi Mori. Odpowiedz Link Zgłoś
karpik40 Re: dobrajadzia allegro 03.10.12, 23:00 Oj tak! zerowa sprawdzalność faktycznie u obu wróżek;) ale i również nic sie nie sprawdziło u Estelli i wróżki Hanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dobrajadzia allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 23:26 U mnie tak samo, zero u Estelli i Hanny. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezycowamuza Re: dobrajadzia allegro 03.10.12, 23:28 Zapraszam do mnie za darmo moze u mnie wam sie coś spełni :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza8888 Re: dobrajadzia allegro 04.10.12, 08:01 U mnie jest tak samo,czyli u wymienionych wróżek zero sprawdzalności!!! chyba i po malutku dołączy do tej trójeczki pani sargas;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dobrajadzia allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 08:49 Zuza horoskop Ci się też nie sprawdza u Sargas? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza8888 Re: dobrajadzia allegro 04.10.12, 11:18 Powiem ci,ze duzo jest mętliku w opisie,co nie ukrywam,ze wkurza.Nie ma konkretów! Wrzesień może początek mogłabym naciągnąć,ale reszta nic;( wychodzi na to,ze był czas kiedy naprawdę kazde słowo potrafiło sie sprawdzic,ale dziś daleko do tego! Nie polecam i nie korzystam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dobrajadzia allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 12:17 Może sargas zaczęła robić masówkę i to dlatego?Jak idzie się w ilość, a nie w jakość to tak jest:/ Mi się także nic u niej nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titi Re: dobrajadzia allegro IP: *.kielce.vectranet.pl 04.10.12, 14:31 ja się wypowiem bo muszę - jakiś czas temu skorzystałam z Jadzi , zadałam kilka pytań dziś jestem zła że wróżby nie zachowałam bo przynajmniej miałabym dowód dla samej siebie że sprawdzziło się w 100 % to co napisała , na dodatek jedno pytanie typu czy sprzedam mieszkanie zadałam jej w kwestii formalnej jako sprawdzian bo już kupca miałam , następne pytanie - czy poznam pewnego faceta , o faceta zapytałam też raczej z ciekawości bo poznanie go raczej nierealne i co napisała Jadzia - że mieszkanie nie sprzedam a faceta poznam przez pewną młoda osobę , przeczytałam szału dostałam ,że takie ściemy wali wróżba do kosza , nastepnie co się wydarzyło - mieszkania nie sprzedałam , nie bede wnikac w szczegóły , niedawno na pewnym z portali poznałam przez przypadek młodocianą kuzynkę owego faceta i dzięki niej poznałam jego także hmmmm i jeszcze raz hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kotylaciate Re: dobrajadzia allegro 12.01.13, 20:55 ja wzięłam u sargas drugi horoskop, zachęcona opiniami na forum. Pierwszy - nie wszystko ale spora sprawdzalność. drugi - jestem w szoku, bo kilka rzeczy które 'mają być' już się toczą (chwilkę wcześniej się zaczęły). Podam przykład, krótkie zdanie na zwrócenie uwagi na pewną kwestię zdrowotną. Pani sargas nie miała prawa wiedzieć, że chyba z dwa dni wcześniej ze względu na bardzo złe samopoczucie, dostałam od lekarza skierowanie właśnie na badania pod tym kątem (wyniki chyba jednak będą finalnie dobre ale dowiem się we wtorek, nie jestem lekarzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: dobrajadzia allegro IP: *.timplus.net 12.01.13, 21:06 Pani mi stawiała wróżbę na jedną sprawę w tym tygodniu, miała rację, teraz czekam na rozkład w drugiej sprawie,napiszę, czy się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: dobrajadzia allegro IP: *.tktelekom.pl 12.01.13, 21:18 Ja kupiłam wróżbę u Pani Jadzi jakieś pół roku temu. Pytałam o pracę - wróżyła awans, a ja kilka dni później zostałam zwolniona :) Nikt nie ma sprawdzalności w 100%, mnie się nie sprawdziło, ale innym może się sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: dobrajadzia allegro IP: *.tktelekom.pl 21.01.13, 17:03 niestety druga sprawa kulą w płot, kompletnie nie trafione Odpowiedz Link Zgłoś
anneblanche Re: dobrajadzia allegro 15.01.13, 00:21 Wzięłam u tej Pani wróżbe półroczną na miłość. Na początku miałam poznać nieziemsko przystojnego bruneta z niebieskimi oczami. Pół roku już dawno mineło a bruneta dalej nie widać :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kupuj u niej Re: dobrajadzia allegro IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.13, 09:23 Powiedziała , ze po 2 tygodniach dostanę awans.. a dostałam wymówienie .. fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
takasejedna Re: dobrajadzia allegro 27.06.14, 11:36 Mojej mamie wywróżyła w listopadzie 2013 że zostanie babcią w 2 połowie 2014 dokładnie napisała że dzieciątko pojawi się ale co znaczy pojawi się to nie wiem co miała na myśli zajście w ciążę czy urodzenie. Brat nie ma dziewczyny więc ciąża wykluczona i nie myśli o zakładaniu rodziny a ja mam problemy hormonalne zaburzenia z miesiączką, owulacji nie mam w ogóle, może 2 owulacje na rok i endokrynolog jak na razie odradza zajście w ciążę, zresztą nie planuję na razie tej ciąży więc nie wiem jak ona mogła wywróżyć dziecko :/ a mamy koniec czerwca :D Odpowiedz Link Zgłoś
mimi345 Re: dobrajadzia allegro 17.09.14, 22:46 Nie polecam, ściemnia na maksa. Zamówiłam wróżbę odnośnie związku, a ta mi wysłała jakieś bzdury o poprzednim wcieleniu itp. gdy napisałam, że inne pytanie zadawałam to nawet nie raczyła odpisać...Odradzam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
benek381 Re: dobrajadzia allegro 08.10.14, 10:15 Tak, niestety same głupoty przysyła, na zasadzie kopiuj i wklej, gdyż tekst nie był nawet edytowany, tylko był zlepkiem różnych fragmentów. Przysłała coś o związku karmicznym, a pytanie było zupełnie inne, koszt to chyba z 20zl, ale osobiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś