Gość: szukam odpowiedzi
IP: 109.75.161.*
19.06.13, 15:27
znajacych sie na temacie.
Jestem po rozwodzie, mój eks był alkoholikiem i ciagle mnie maltretował, zdradzal, oklamywal przez 10 lat. Od ponad roku jestem w związku z najcudowniejszym facetem pod słoncem, który wyciagnal mnie z dolka. Ale niestety pozostalosci po malzenstwie pozostaly w postaci niewiary w siebie i w głowie ciągle kłebią mi się myśli, że mój nowy facet mnie zdradza, kłamie. Doszło do tego, ze spytałam wróżek o rozklad partnerski i w kazdym wyszly zdrady i klamstwa z jego strony, a ja myslac trzezwo już nie przez pryzmat moich doswiadczen nie widze w ogole takich wzmianek, to cudowny facet, który się stara, spedza ze mna kazda wolna chwile, dlugo mu zajelo to, zebym się przed nim otworzyla i dala mu szanse... Czy karty mogly pokazac to co siedzi w mojej glowie, a nie to, co jest naprawde? Nie nakreslam sytuacji, zadalam tylko pytanie. Dodam ze pytalam o rozklad trzech wrozek (dwa razy tarot, raz runy) i wyszlo to samo. Ostatnio nawet z tego wszystkiego sprawdzilam jego telefon jak poszel ugotowac nam obiad i nic nie znalazlam. Zgłupiałam, potrzebowałam psychologa, a nie wróżek...