Dodaj do ulubionych

Pytanie do doświadczonych wrozek i osob

IP: 109.75.161.* 19.06.13, 15:27
znajacych sie na temacie.

Jestem po rozwodzie, mój eks był alkoholikiem i ciagle mnie maltretował, zdradzal, oklamywal przez 10 lat. Od ponad roku jestem w związku z najcudowniejszym facetem pod słoncem, który wyciagnal mnie z dolka. Ale niestety pozostalosci po malzenstwie pozostaly w postaci niewiary w siebie i w głowie ciągle kłebią mi się myśli, że mój nowy facet mnie zdradza, kłamie. Doszło do tego, ze spytałam wróżek o rozklad partnerski i w kazdym wyszly zdrady i klamstwa z jego strony, a ja myslac trzezwo już nie przez pryzmat moich doswiadczen nie widze w ogole takich wzmianek, to cudowny facet, który się stara, spedza ze mna kazda wolna chwile, dlugo mu zajelo to, zebym się przed nim otworzyla i dala mu szanse... Czy karty mogly pokazac to co siedzi w mojej glowie, a nie to, co jest naprawde? Nie nakreslam sytuacji, zadalam tylko pytanie. Dodam ze pytalam o rozklad trzech wrozek (dwa razy tarot, raz runy) i wyszlo to samo. Ostatnio nawet z tego wszystkiego sprawdzilam jego telefon jak poszel ugotowac nam obiad i nic nie znalazlam. Zgłupiałam, potrzebowałam psychologa, a nie wróżek...
Obserwuj wątek
    • jasno-ciemno Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 19.06.13, 16:22
      Zostań Wróżką ;)
      Wróżby z Kart
      Naucz się czarować...
      • Gość: 123 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.13, 17:37
        Tak, wydaje mi się, że to możliwe, iż wróżki widzą w kartach Twoje emocje i obawy, zamiast realnej sytuacji. Sama widzisz, że zdrada Twojego partnera jest bardzo mało prawdopodobna, wręcz nieprawdopodobna.

Skoro wróżono Ci z kart Tarota i Run, to jeżeli znasz sprawdzoną, rzetelną osobę wróżącą z kart klasycznych, to możesz się jeszcze do niej wybrać. Ale dopiero jak się uspokoisz i wyciszysz.
        • Gość: szukam odpowiedzi Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: 109.75.161.* 19.06.13, 18:38
          Dzięki za odpowiedź :)

Powiem tak, między tymi dwoma rozkładami z tarota, a tym z run stawiała mi kolezanka znajomej karty anielskie i wyszło cos zupelnie innego, w sensie zgodnego z prawdą, że mój partner jest idealem, no ale oczywiscie musialam skorzystac z kolejnej wrozki, ktora jest ponoc dobra. Nie neguje niczyjego daru tutaj absolutnie. Raczej jest mi wstyd, ze sie tak zapetlilam i mimo doswiadczeń okazałam się tak niedojrzala. ;)

Pani Cesarzowo dziękuje bardzo, ale nie skorzystam, nie chcę już stawiać kart tylko o tym zapomnieć.

• Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 20:40
            I słusznie postąpisz nie szukając odpowiedzi w kartach.Szukasz dziury w całym jak jej nie ma.Jest przy Tobie nie wychodzi na noce tzn. że jest ok i tylko Ciebie kocha.A Ty popracuj nad sobą musisz bardziej mu zaufać.Też tak miałam,że wróżyły mi rozwód powiedziały,że zdradza a on siedział cały czas przy mnie w domu i dbał o mnie.Na krok się beze mnie nie ruszał,zawsze ze mną.Gdybym posłuchała tych głupot i tych którzy mnie namawiali bym od niego odeszła to skrzywdziła bym bardzo dobrego człowieka.Teraz mam przynajmniej czyste sumienie,bo człowiek jest chory i ma przy sobie drugą osobę.
          • Gość: marysia23 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.147.149.46.ip.sptelek.com.pl 08.09.13, 14:07
            Witam , mam podobny problem z wróżbami co Ty,jak mogłabym się z Tobą skontaktowac?
      • Gość: eleonora Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.timplus.net 19.06.13, 17:40
        po co wypisujesz wszędzie te bzdety? komu to służy i czemu?
    • Gość: Cesarzowa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.204.6.80.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.06.13, 18:01
      witaj serdecznie ja robię takie rozkłady napisz do mnie cesarzowa@poczta.onet.pl
    • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.euro-net.pl 20.06.13, 17:35
      Tez jestem ciekawa odpowiedzi na to pytanie, bo z moich obserwacji wynika, ze faktycznie karty bardzo często pokazują to co nam siedzi w głowie, a nie faktyczny stan rzeczy. Kiedys byłam mocno zaabsorbowana jedną sprawą, mocno w to wierzylam i karty pokazywały taki wynik, jaki siedział mi w głowie, mimo iz rzeczywistosc okazała się inna, a robiłam wszystko, zeby wróżby sie sprawdzily...
      • Gość: agatek Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 17:59
        Dokładanie, zgadzam się w 100%. Również jestem bardzo ciekawa odpowiedzi. Kiedyś czekałam na wyjaśnienie sprawy niezależnej ode mnie. Ja nic nie mogłam zrobić. Miałam okres załamania i niewiary. Bałam się strasznie negatywnego rozstrzygnięcia. I co ciekawe wtedy karty pokazywały negatywny dla mnie wynik. Jak zmieniłam myślenie i autentycznie zaczełam wierzyć, ze musi być dobrze. Wszyskim karty nagle zaczęły pokazywać pozytywny dla mnie wynik. Do dziś mnie to zastanawia więc jak to włąsnie jest. Dosłownie mam wrażenie że karty pokazywały to co wtedy "miałam w głowie".
        • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.euro-net.pl 20.06.13, 18:08
          Dokładnie taka sama sytuacja jak u mnie, napisałam post wyżej, że karty pokazywały pozytywnie. :) Wczesniej tez miałam w głowie negatywny obraz mojej sytuacji i karty wtedy pokazywały negatywnie. Później powiedziałam sobie, o nie, dopne swego i mi sie uda - karty od razu pozytywne wizje, ze wszystko będzie super idealnie. Stanełam wręcz na rzęsach i jednak sie nie udało. A mogę wiedzieć jak u Ciebie się skończyło? ;)
          • Gość: agatek Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 18:16
            U mnie się skończyło pozytywnie :) Mimo, ze początkowo karty chyba u 3 różnych osób pozkazywały wynik negatywny. Ale pytając o to byłam wtedy zrezygnowana. Jak zmieniłam myślenie też sobie powiedziałam, ze nie może być tak źle, po prostu w to nie wierzę, wtedy u wszystkich karty zaczęły pokazywać już pozytywny wynik. Mimo iż poza nastawieniem na początku bez wiary potem z wiarą ja nic nie robiłam, gdyż nie miałam na to wpływu. Ale do dziś mnie to zastanawia jak to możliwe, ze gdy miałam lęki , obawy, byłam zrezygnowana i nastawiałam się na najgorsze, karty mi to właśnie pokazywały i to u wszystkich, a później odwrotnie. Nie rozumiem tego :/
            • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.euro-net.pl 20.06.13, 18:19
              Super, to ciesze się bardzo, że wszyło dla Ciebie na plus :) I w sumie z perspektywy czasu cieszę się tez, że u mnie wyszło na minus. :)

A jakie karty stawiałaś? Ja czytalam, że tarot jest "intuicyjny" tj prognozuje wlasnie przede wszystkim na zasadzie naszej podswiadomosci, tylko ze u mnie nie tylko prognozy z tarota sie wtedy zmienily, bo korzystalam i z run i tarota jak autorka tego wątku.

• Gość: agatek Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 18:31
                wiesz nie pamiętam na pewno, ale wydaje mi się , że jeśli chodzi o te negatywne odpowiedzi dla mnie to korzystałam tylko z tarota. A później już także z tarota, ale też i z klasycznych.
                Mam nadzieję, ze znajdzie się jakaś doświadczona osoba, która nam tutaj wyjaśni co i jak. Bo jeżeli karty mają czytać nasze nastawienie to po co wróżyć? :) Ja chcę dostać prawdziwą odpowiedź jak będzie na prawdę a nie zgodnie z tym jakie mam nastawienie i co mam w podświadomości.
                • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.euro-net.pl 20.06.13, 18:40
                  Powiem Ci jeszcze, że u mnie prawdziwe wróżby, zgodne z rzeczywistoscią wychodza tylko z kart anielskich (anielskich, nie tarota anielskiego), z kart geomantycznych i cygańskich. Jak pytam tarota i runy to zawsze pokazuje mi sie to co mam w głowie.

Także, równiez tak jak Ty czekam na odpowiedź. :)
                  • Gość: agatek Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 18:44
                    O to ciekawe :) A mogłabyś mi polecić jakieś osoby co wróżą własnie z tych kart i CI się sprawdzają?
                    • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.euro-net.pl 20.06.13, 18:51
                      Tutaj nie bardzo bym chciała, nie chce robic reklamy. :) Mozesz napisac na gg 47803960
                    • Gość: lucyna Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.204.145.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.07.13, 17:04
                      polecam ze szczerego serca jasnowidz vanessa.. jestem jej bardzo wdzieczna chce aby kazdy ja odkryl to znaczy choc raz skorxystal.. ma dar od boga ¡
    • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 20.06.13, 19:53
      Wszystko zależy od danego rozkładu ale wydaje mi się -na tyle na tyle na ile znam wróżbiarski fach- ze każda profesjonalna wróżka patrzy oddzielnie na to co oboje partnerzy mają w sercu, w głowie i na to jaka jest realnie sytuacja. Także historia którą opisujesz jest cokolwiek dziwna. Wiesz, często jest tak, że wielu rzeczy w sobie samych i w swoim partnerze nie zauważamy i potrzebny jest trzeźwy ogląd kogoś z boku. Ideały nie istnieją, a to że ktoś ciągle papla o miłości i wykonuje czułe gesty nie znaczy jeszcze, że tą miłość naprawdę czuje. Co może być zaskoczeniem nawet dla niego samego, bo są tacy faceci którym wydaje się że szczerze kochają, a tak naprawdę o decyzji o byciu w związku przeważyły inne czynniki ( np. społeczne, ekonomiczne, emocjonalne ). Jest taki typ mężczyzn który bardzo późno dojrzewa do stałego, poważnego związku. Na chwilę, na jakiś krótki okres czasu jest to dla nich wygodne bo daje stabilizacje, uregulowane życie itp. ale taki typ faceta o jakim pisze długo tak nie wytrzyma ;) W końcu się znudzi i zapragnie jakiś zmian w życiu np. innych kobiet. Może Ty jesteś właśnie z takim facetem ? Na zewnątrz czułym i pomocnym ale w środku wiecznym chłopcem, wolnym duchem żądnych różnych przygód ? Może wróżce udało się zobaczyć jego prawdziwą naturę, jego takiego jakim naprawdę jest a nie takim jaki Ci się pokazuje, nie pomyślałaś o tym ? Rok związku to stosunkowo niedużo. Zapytałaś samą siebie na ile go tak naprawdę znasz ? A może wiesz o nim tylko to co sam Ci o sobie powiedział ? Znasz dokładnie środowisko z jakiego się wywodzi, jego przyjaciół ( zwłaszcza tych starych, sprzed związku z Tobą ), nie skąpi Ci informacji o swoich byłych partnerach ? Warto czasem spojrzeć krytycznym okiem i przestać idealizować partnera, zbytnie zaufanie tak samo jak zbytnia podejrzliwość nie popłaca. Szczególnie jeśli wywodzisz się z alkoholowego domu, powszechnie wiadomo, że kobiety z takimi doświadczeniami przyciągają nieciekawych mężczyzn, na wzór ich ojca.
      • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 20.06.13, 20:12
        Chciałam przez to wszystko powiedzieć, że to że teraz jest idealnie nic nie znaczy, Twój partner wkrótce może Ci odwalić jakiś numer, albo dowiesz się o nim takich rzeczy o które byś go nigdy nie podejrzewała. Czego Ci oczywiście nie życzę, ale skoro tyle wróżek widzi w nim kogoś innego niż Ty w nim widzisz to powinnaś się chociaż nad tym zastanowić.
        • Gość: gość Do Minewry IP: *.me 20.06.13, 21:25
          Jak w takim razie się ustosunkujesz do tego co napisaly dziewczyny wyzej, ze maja niezbite dowody na to, ze karty pokazywaly to co maja w glowie a nie stan rzeczywisty?

A juz zupelnie inna sprawa to pojecie profesjonalnej wrózki, których jest może 5% z osob z tego światka. Ja przez profesjonalną wróżkę rozumiem nie taką, co szuka rozgłosu, jest sławna i ma 20-30 lat doświadczenia, ale moze to byc tez osoba, ktora ma 2 lata doswiadczenia, jednak ma intuicję, a wrózy przede wszystkim by pomóc innym. Te wszystkie profesjonalne, wyuczone wróżki, które relamuja sie w wielu tv, na wielu portalach mają raczej przede wszystkim na celu zysk, a nie pomoc innym... ;)

Ja na swojej drodze spotkalam tylko jedną profesjonalną wróżkę, która wróży za przysłowiowego grosika i charakteryzuje ją naprawde chęc pomocy innym, a nie wzbogacenie się na stawianiu kart, ponadto nie uwaza się za Boga i podkresla czesto ze wrozba to nie wyrocznia i pomaga, dajac wskazowki jak mozna dojsc do upragnionego celu, a te Panie, które pobierają 100-200 zł za wróżbe nie dorastają jej nawet do pięt, mimo ze potrafią się rozreklamować i trąbić wszem i wobec, jakie to nie są wspaniałe i jakiej to nie mają sprawdzalności. Tak więc reasumując, w przypadku wróżki słowo "profesjonalna" jest zupełnie inaczej definiowane niż w przypadku innych fachowców, z innych dziedzin. ;)

A co do autorki - nie martw się na zapas, skoro nie widzisz przesłanek zdrady to po prostu zapomnij o tych wypocinach, które dostałas. Ja sama na własnej skórze wiem, ze mogą to być wierutne bzdury, bo kiedy miałam kryzys z męzem, wszystkie wrózki mowily ze jaki to on nie jest, ze ile to nie ma kochanek, ze jak pięknie to on kłamie, co okazało sie kompletną bzdurą! Na szczescie potrafilam zachowac zdrowy rozsadek, ale ile jest kobiet ktore uwierzą takim przepowiednią i doprowadzą przez nie do rozpadu związku?
          • Gość: inny gość Re: Do Minewry IP: *.freesafeip.com 20.06.13, 21:44
            Ja kiedyś zdradziłam męża... Czego bardzo załowałam. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić, jak patrzeć sobie w oczy, co będzie dalej. Poszłam do wróżki, ponoc wlasnie takiej pseudo renomowanej, zaplacilam 150 zl, spytalam co dalej z moim malzenstwem, nie chcialam na poczatku nic nakreslac, na co Pani powiedziala mi, ze maz mnie zdradza i nie zasluguje na mnie bo ja zawsze bylam wierna i lojalna, usmialam sie po pachy. Takze zgadzam sie co do tej renomy.
          • Gość: Minerwa Re: Do Minewry IP: *.nplay.net.pl 20.06.13, 22:42
            Profesjonalna wróżka to oczywiście taka która zawsze powie to co klient w danej chwili najbardziej chce usłyszeć ;) A mówiąc poważnie, również zgadzam się z opinią, że drogie i popularne telewizyjne/ portalowe wróżki wcale nie muszą mieć dużej sprawdzalności. Ja zazwyczaj korzystam z usług zaufanych osób które znam również na gruncie prywatnym ( lub osób poleconych przez te osoby ). Wiem, że mają bardzo dobrą intuicję i wiem, że cokolwiek by w tych kartach nie zobaczyły zawsze będą ze mną szczere. I również wróżą za przysłowiowego grosika.
            To oczywiste, że bardzo dużo zależy od samego człowieka, od jego nastawienia, pozytywne na pewno lepiej pomaga uporać się z problemami niż negatywne. Negatywne może wręcz te problemy wywoływać i potem nasilać. Tarot to tylko prognoza przyszłości na dany moment, na daną chwilę. Jeśli człowiek zmieni się, coś zrozumie to za miesiąc rozkład może pokazywać już coś zupełnie innego. Niestety niektórzy ludzie, i kobiety i mężczyźni wolno dojrzewają ;) dlatego w pewnych sprawach tarot może pokazywać niezmiennie to samo przez miesiące i lata. Dodatkowo łatwiej coś zmienić kiedy dany problem dotyczy tylko jednej osoby, kiedy mówimy o związku/ rodzinie sprawa zaczyna się komplikować bo żeby się coś zmieniło w ich wizji przyszłości potrzebne jest zaangażowanie i praca nad sobą obu stron. A zazwyczaj komuś nie nie chce bo nie widzi w sobie problemu ;)
            • Gość: gość xx Re: Do Minewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 23:06
              Wredne niedopieszczone wróżki zawsze istniały i istnieć będą, które zazdroszczą szczęścia innym uwielbianym przez mężów kobietom.Nic dobrego przez swój pryzmat nie widzą tylko wszędzie zdrady.Prawdopodobnie w kartach wychodzi to ich chciejstwo.
              • Gość: gosc Re: Do Minewry IP: 37.157.196.* 20.06.13, 23:23
                Ooo tak ja bylam na zakrecie w zwiazku, stosunkowo malym po prostu obydwoje jestesmy uprci i mala sprzeczka wyrosla do wielkiej rangi, ktory nie byl zwiazany z inna kobieta, a przez wrozki tak sie zapetlilam ze prawie oszalam, tylko jedna faktycznie nie i prawdziwie ocenila sytuacje!!! Prawie wpadlam w depresje, moj facet nie mogl sie nadziwic moim ciaglym zlym humorom i temu ze bylam taka dziwna. W koncu mu powiedzialam co mi nagadaly te babska :D Popatrzyl na mnie z niedowierzaniem. Dal mi swoj telefon do reki, zebym go przewertowala, pozalogowywal sie na poczte i portal spolecznosciowy i kazal mi sprawdzac wszystko i mowil jeszcze, ze gdyby sie dalo to dalby mi tez haslo do swojego umyslu zebym mogla miec 100% pewnosc. Od tej sytuacji minely 3 lata, a my pol roku temu wzielismy slub. A mialo byc rozstanie i nigdy mielismy nie stanac na slubnym kobiercu bo moj facet wg pan wrozek jest najgorszym sukinsynem na swiecie. Teraz się z tego smieje ale wtedy przezylam koszmar, myślałam ze wyladuje w wariatkowie, dosłownie :D
                • Gość: Minerwa Re: Do Minewry IP: *.nplay.net.pl 20.06.13, 23:44
                  Cieszę się, że Ci się tak fajnie poukładało, ale zauważ jeden drobny szczegół, ślad po fizycznej zdradzie wcale nie musi zostać w internecie ;) do tego to naprawdę czasem niewiele potrzeba.
                  • Gość: gość Re: Do Minewry IP: *.euro-net.pl 20.06.13, 23:52
                    Ale z Ciebie pesymistka, niczym cały ten tabun samotnych wróżek, udających przed samymi sobą feministki, byleby tylko nie przyznać się przed lustrem, że są nieszczęśliwe. :)

Niespodzianka - nie kazdy facet zdradza! :)
                    • Gość: Minerwa Re: Do Minewry IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 00:21
                      A czy ja gdzieś mówię, że każdy ? :) Mówię tylko, że czasem trzeba się zastanowić z kim tak naprawdę żyjemy pod jednym dachem i co tak naprawdę o nim wiemy. Zresztą każdy człowiek ma pewnie inną definicje zdrady, dla jednej osoby będzie to flirt, adorowanie dla kogoś innego pocałunek, inna z kolei osoba przejmie się zdradą emocjonalną czyli poświęcaniem czasu, uwagi, uczuć komuś innemu. Można być nielojalnym na tysiąc sposobów, wiele rzeczy może ranić, nie trzeba od razu pakować się komuś do łóżka.

Ps. Feministka to nie kobieta nielubiąca mężczyzn tylko będąca za równouprawnieniem obu płci.
              • Gość: gosc Re: Do Minewry IP: 37.157.196.* 20.06.13, 23:26
                Cos mi poucinalo w moim poscie, mialo być jeszcze ze spytalam Az 5 wrozek o rozwoj sytuacji i kazda mi mówiła ze mnie zdradza, a tylko jedna faktycznie i prawdziwie ocenila sytuacje
              • Gość: Minerwa Re: Do Minewry IP: *.nplay.net.pl 20.06.13, 23:37
                Akurat moja ulubiona wróżka jest w szczęśliwym związku :) ale nie wykluczam, że istnieją takie osoby o jakich piszesz. Generalnie uważam, że nie warto nikogo przesadnie idealizować, każdy ma swoją jasną i ciemną stronę, każdy ma jakieś tajemnice, przeszłość którą z nikim by się nie podzielił, nawet ze stałą partnerką. Już zatajanie takiej przeszłości, izolowanie się jest na jakimś poziomie zdradą, działaniem na szkodę związku. Rok znajomości z kimś to jest nic wobec całego życia które wcześniej prowadził. Nie można po roku powiedzieć że się kogoś dobrze zna.
                • Gość: Minerwa Re: Do Minewry IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 00:09
                  Zresztą miałam podobna historia ze znajomymi, byli przeszczęśliwi, normalnie sielanka na każdym poziomie. Poprosili dla zabawy wróżkę o rozkład partnerski, ona mi nie dała nawet dwóch lat razem. I nie, facet nie miał zdradzić tylko zostawić rodzinę ( również choć nie głównie ze względu na inną kobietę ). Nie chcieli w to wierzyć, wyśmiali ją i zapomnieli o wróżbie. Co się okazało, po niespełna dwóch latach rzeczywiście doszło do rozstania. Potem jeszcze gdzieś to próbowali kleić i byli przez chwile ze sobą ale to już nie było to. Także to że ktoś teraz jest w szczęśliwym związku nie znaczy że będzie w nim wiecznie, choć może kiedy człowiek jest szczęśliwy to lepiej takich rzeczy nie sprawdzać tylko cieszyć się ulotną chwilą.
    • Gość: karoleena Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.13, 08:54
      ja miałam podobną sytuację, w odstepie czasu wróżyły mi dwie panie, jedna mailem, przez allegro - przepowiedziała mi, ze moj chłopak mnie kocha, nie widzi poza mną świata, że widzi u nas rodzinę i tak dalej a u drugiej pani byłam osobiście i niestety tutaj mi powiedziała, żebym była ostrożna, bo inna kobieta, nieszczerość, prawdopodobnie rozstanie. To nie była wrożba akurat na mój związek bo mam wątpliwości tylko przy okazji ogólnych rozkładów tak się ułozyło. I mam ziarenko niepokoju teraz :// której byście uwierzyli?
      • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 09:23
        A jaki był odstęp czasu między wróżbami ? Generalnie zawsze warto mieć oczy dookoła głowy. Ja bym bardziej ufała wróżce z polecenia bo na allegro siedzą różni ludzie, nie zawsze kompetentni.
        • Gość: karo Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.13, 09:34
          ze dwa miesiace? u mnie sytuacja sie przez ten czas nie zmienila, a juz na pewno nie odczulam. Bardziej mi chodzi o to, ze uzyskałam dwie kompletnie rozbieżne odpowiedzi. Troche mnie to martwi, oczywiscie, że możliwe jest rozstanie, zawsze jest możliwe i nie opyla się dramatyzowac. Jednak też się troszeczkę skłaniam do wróżby osobistej - to ja dotykałam kart i tak dalej.
          • Gość: agatek Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 09:38
            Nie zamartwiaj się tymi wróżbami, wróżba osobista wcale nie znaczy, ze jest wiarygodniejsza. Aczkolwiek też kiedyś tak myślałam. Byłam dwa razy na wróżbie osobiście, dotykałam kart i nic się nie sprawdziło. Za to miałam też tak, ze wróżby z allegro się z kolei sprawdzały.
            • Gość: karo Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.13, 09:59
              to jest kompletnie bez sensu, skoro nie ma żadnych reguł. Zawsze właśnie myślałam,że jednak kontakt osobisty daje większą gwarancję sprawdzalnosci stąd troszeczkę struchlałam.
              • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 10:10
                Regułą jest to żeby korzystać z osób które naprawdę mają talent, nie ważne czy osobiście czy przez internet. Taka wróżka powie nam też co może podlegać zmianom i modyfikacjom a jaka przyszłość po prostu jest niezmienna.
                • Gość: karo Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.13, 10:12
                  i tutaj właśnie objawia się kolejny klopot, jesteśmy zalewani przez strumień wrozek medialnych, ocean wrozek internetowych a te 'polecone osobiscie' tez potrafią byc strzalem kula w plot
                  • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 10:18
                    Wiesz, komuś w końcu trzeba zawierzyć. Chyba u każdego odbywa się to podobnie, metodą prób i błędów aż w końcu znajdzie się swoją wróżkę.
          • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 10:02
            Wiesz, może w Twoim facecie zaszła w tym czasie jakaś poważna zmiana ? To czy powinniśmy czy nie powinniśmy zamartwiać się wróżbami zależy od tego na jakim związku nam tak na prawdę zależy. Jeśli jesteśmy młode, żyjemy bez szczególnych zobowiązań, nie chcemy zakładać rodziny to cieszmy się chwilą, cieszmy się tym że teraz jest dobrze. Ale jeśli pragniemy dzieci lub już je mamy to skrajną głupotą i nieodpowiedzialnością jest pakować się w związek z mężczyzną o którym wszystkie wróżące mówią nam, że nie dorósł kompletnie do życia w rodzinie, że może zdradzać, że bardziej go pociąga wielki świat niż domowe pielesze. Ale wybór należy oczywiście do każdej z nas, szkoda tylko potem zmarnowanych lat i zmarnowanych nadziei.
            • Gość: karo Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.13, 10:10
              moja sytuacja jest raczej szczęśliwa, stabilna, zyjemy sobie razem od dwóch lat, nie mamy wielkich planów jeszcze. ja się prześpię parę nocy z tą wróżbą i machnę na nią ręką. Co mają jednak powiedzieć dziewczyny w kryzysowych sytuacjach, podejrzewające o zdradę, próbujące ratować rozpadające się związki, ktore otrzymują lawinę rozbieżnych informacji
              • Gość: gość xx Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 10:33
                Masz rację karo machnij na nie ręką i olej,nie wierz ani jednej ani drugiej wróżce nie rób sobie żadnych projekcji,po prostu o tym zapomnij i układaj sobie swoje życie według swoich zasad.Nie pozwól sobie by ktoś mącił Ci Twoją wiarę.A jak widać z postów Minewra jest wróżką na 100%,która lubi wprowadzać ludziom swoje poglądy i nimi manipulować.Nie warto z takimi ludzi prowadzić dyskusji.
                • Gość: Minerwa Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.nplay.net.pl 21.06.13, 10:49
                  Mówię tylko, że nie warto zamykać oczu na rzeczywistość, nawet jeśli ta prawda nas boli. Najtrudniej zawsze jest samemu dostrzec wady i rysy w sobie i w swoim związku. Jest takie powiedzenie: jeśli jedna osoba mówi Ci, że jesteś pijany- zignoruj to, jeśli druga osoba mówi Ci że jesteś pijany- nie przejmuj się takim gadaniem, ale jeśli 10 osób mówi Ci, że jesteś pijany to idź się wreszcie położyć ;)
                  • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.euro-net.pl 21.06.13, 16:03
                    Tak myslalam ze jestes wrozka, tylko wrozki tak negatywnie potrafia widziec swiat. :) Ewentualnie jestes bardzo zraniona kobieta, ktora facet kopnal w dupsko ;)
    • Gość: Optymistka78 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.play-internet.pl 21.06.13, 21:36
      To rzeczywiście przykre i współczuje Tobie. proponuję jednak sprawdź na ezosfera.com/forum/
    • Gość: linea546 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: 204.12.235.* 07.07.13, 20:16
      niefajna sytuacja

ja ci polecam wróżbitę malaborę na takie sytuację - mi pomógł!

mail: malabora77@yahoo.pl
    • eternoexito Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 08.09.13, 18:02
      Polecam w takich chwilach - odbudowanie swojego wewnętrzengo piękna. Które było maltretowane przez 10 lat.

Przyjdź do Mnie - a wyjdziesz inna i odmieniona będziesz czuć się wspaniale.
      Kurs który oferuje:

- Odbudowanie pewności siebie

- Zbudowanie na nowo świadomości

- Zestaw ćwiczeń na okres 8 tygodni

- Nauka oczyszczania myśli

- Pozbycie się wewnętrznego rozbicia

- Odzyskanie zdrowia

- Powrót radości życia

- czas trwania 8 tygodni (2 miesiące)

To tylko nieliczne pozytywne kwestie z mojego kursu, przekonaj się sam/a!
      • eternoexito Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 08.09.13, 18:02
        eternoexito.jimdo.com/oferta/
    • Gość: gość Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.de 10.09.13, 08:49
      to nie do wróżki tylko do psychiatry babo
      • sabatini55 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 10.09.13, 18:04
        Dokładnie.

Gość portalu: gość napisał(a):

> to nie do wróżki tylko do psychiatry babo
    • monika_troisombres Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 07.12.13, 21:41
      Czy karty mogly pokazac to co siedzi w mojej glowie, a nie to, co jest naprawde?

Mogły, jak najbardziej. Karty potrafią wskazać nasze lęki i kompleksy. Robią to między innymi po to, by wskazać nam nasze blokady i pomóc się uwolnić.
      Ale absolutnie to nie ma wtedy nic wspólnego z opisem następnego mężczyzny przy boku, który niby zdradza.

Zdarza sie, ze karty pokazują u osób /ludzi/ cechy tak dobre, spektakularne, że dane osoby potem mówią "Nie to nie ja, to nie o mnie, niemożliwe!" - nie chcą w siebie uwierzyć, no trudno, wróżka "zbiera" po głowie.
      Z chorobami - zależy od wróżki, pamiętam przypadek takiej która wręcz lubowała się we wskazaniu /dokładnie wmawianiu/ co najmniej kilku niby-chorób na 1 osobę, średnia niezła.
      Ale potrafią wskazać juz pierwsze syndromy, po to na przykład, by zacząć o siebie dbać.

Temat-rzeka. Ale bardzo ciekawy :)
    • Gość: maria Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 15:31
      POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA
      ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO
      ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl
    • tarot_1 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 13.06.14, 22:54
      Wróżby ONLINE
      www.wrozby.top-100.pl
    • ezo_14 Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 14.06.14, 16:04
      Jedyna internetowa Gazetka Ezoteryczna

www.gazetka.ezo-ogloszenia.pl/
    • irona.sonata Re: Pytanie do doświadczonych wrozek i osob 24.04.23, 23:05
      Ciekawe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się