Dodaj do ulubionych

Wróżbita Michael - wrozbyonline

IP: *.toya.net.pl 26.06.13, 17:14
Korzystał ktoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: anja Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dynamic.mm.pl 26.06.13, 22:04
      Korzystałam, ale nie polecam, bo nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie. Nie, że Pan nie odpisał, tylko to było coś w rodzaju "może".
      • Gość: wera Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: 95.108.66.* 01.07.13, 18:31
        To, ze czlowiek jest mlody, zakompleksiony, zniewiescialy, gejowaty i po prostu nie nadaje sie do prowadzenia tego typu programow ( zamieszczonych na youtube - ubaw po pachy ), to jedno.
        Tylko ze umiejetnosci tez raczej kuleja. Zgadzam sie, wiele u niego tego "może".
        "Wlasciwie to panstwo sie kochaja, ale w przyszlym czasie widze takie niedogodnienia i niesmaki. Pozna pani kogos nowego, ale to od pani zalezy co dalej, no nie wiem" - to jest standard w wykonaniu tego pana.

TO ZNACZY, ZE KAZDE BEZTALENCIE MOZE ZGLOSIC SIE DO WROZBONLINE I JEZELI JA PODSZKOLE WARSZTAT, TO TEZ BEDE MIALA SZANSE?!
        • Gość: aa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.toya.net.pl 01.07.13, 19:27
          Ja akurat dostałam bardzo konkretną odpowiedź, żadne tam lanie wody, ale z kolei to jest tak idealna i pozytywna wróżba, że aż nie chce mi się wierzyć, żeby miała szanse się sprawdzić, zwłaszcza, że zupełnie nie zależy to ode mnie i w żaden sposób nie mogę wpłynąć na wydarzenia w tej sprawie.
          • Gość: gościówa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.euro-net.pl 02.07.13, 14:04
            A ja bardzo polecam. Mialam juz z nim kontakt mailowy kilkakrotnie i zawsze bardzo mi pomogl + wszystko sie sprawdzilo i co do osoby wyzej - moje wrozby tez byly idealne i sie sprawdzily!! Chociaz wrozylam tez u innych osob na ten temat i one widzialy wszystko w czarnych barwach wiec trudno bylo mi uwierzyc z prognoze Michaela. Naprawde bardzo go polecam, bo nie zieje nienawiscia i zgorzknieniem jak wiele wrozek/wrozbitow na portalu. To ze jest mlody i swiezy to dla mnie wlasnie na + dziala, bo nie ma w nim takiej niefajnej maniery. Mam nadzieje, ze sie nie zmieni na czarnowidza, jak wiekszosc z wrozbonline :)
            • Gość: gościówa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.euro-net.pl 02.07.13, 14:13
              Aha i dodam, ze jako jedyny potrafil idealnie wczuc sie w moją sytuacje, moja sprawa z jednej strony byla banalna a z drugiej sprawiala ze nie moglam spac w nocy, a jestem osobą młodą i inni traktowali mój problem bardzo z góry, pewnie biorąc pod uwagę mój wiek (mam 23 lata), natomiast u niego było widać współczucie i zrozumienie i wielką chęć pomocy + fajne rady, do których się zastosowalam, ale szkoda, ze dopiero kiedy się sprawdziło, bo sama nie wierzyłam w to, ze sie sprawdzi :) I faktycznie, wróżba nie była wyrokująca, nie pisał, że na pewno tak się stanie, ale też nie pisał że może będzie czarno czy biało, po prostu w jego przekazie są zwroty typu "według mnie", "uważam, że" i to dla mnie tez działa na duzy plus, bo nienawidze wróżek/wróżbitów uważających się za Boga.
              • Gość: krjt Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.13, 16:11
                Ja myślę, ze pan Michael jest dobrym wróżbitą, ale nie dla mnie. Dla mnie to "może" mnie irytuję. Ja chcę wiedzieć, czy na pewno, bo odpowiedź "może" to ja sama wiem, żadnych konkretów po prostu.
                • Gość: gościówa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.euro-net.pl 02.07.13, 16:37
                  Ale co Ci dadzą te konkrety jak później się nie sprawdzi? Ale bez wątpienia każdy musi znaleźć swojego wrózbite. Moim jest własnie Michael i jeszcze jedna Pani, której wróżby zawsze pokrywają się z Panem Michaelem, czasami są wręcz powiedziane "słowo w słowo". Już nie korzystam z nikogo innego. :)
                  • Gość: aa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.toya.net.pl 02.07.13, 16:46
                    Ja nie dostałam wróżby z "może" ;) .
                    Było konkretnie, co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń. Poniekąd rozumiem, że ktoś może być niezadowolony gdy pyta np. czy dostanę pracę i usłyszy - może tak, a może nie ;) .
                    W zasadzie na każde pytanie można odpowiedzieć wymijająco, a nie o to chyba chodzi gdy zgłaszamy się z problemem do wróżbity.

• Gość: gosc Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 17:53
                      Ja nie polecam tego doradcy. To dopiero amator, który nie ma najmniejszego pojęcia o kartach. Jednym słowem: gada bzdury. Żadna porada nie sprawdziła się.
                      • Gość: szept Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.opera-mini.net 04.07.13, 22:13
                        ja tam wole sny sa pewniejsze i widac w nich co sie stanie..dla tego karty i kule lub fusy odpadaja. Sorka za ortografie
                        • Gość: gość Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 06:28
                          Ja również stawiam zawsze na swoje sny.Jeszcze mnie nigdy nie zawiodły.Lubię nawet te czarne, koszmarne które dają wskazówkę na osobisty bałagan psychiczny i życiowy.Zawsze dadzą sygnał co szkodzi w zdrowiu,czy w innej sferze.Potrafią się spełnić nawet po kilkunastu latach.Odrzuciłam karty tarota,chociaż nie raz stanęły mi na mojej drodze.Osobiście uważam, że tarot, a może siła która za nim stoi ogranicza człowieka i jego wolną wolę.Chociaż sny też nie wiadomo skąd się biorą i dlaczego się sprawdzają wolę zaufać im bo wypływają bezpośrednio z mojego wewnętrznego świata duchowego.Tarot natomiast jest siłą oferowaną z zewnątrz /człowiek używa kart jako narzędzia/ a kto lub co za tym stoi? w czyj świat się oddaje wróżbita i człowiek który do niego przychodzi? Ma ktoś 100% na ten temat wiedzę?
                          • Gość: aa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.toya.net.pl 05.07.13, 14:41
                            No to dziś już mogę napisać, że wróżba się nie sprawdziła :-/ . Szkoda.
                        • Gość: szept Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.opera-mini.net 11.07.13, 23:23
                          jesli mam zaufac radzie szarlatana to wole ten wymiar zagladania w los zawsze ma wskazówki do tego co nas czeka i zależy z jakim wyprzedzeniem one nastapia
                          • Gość: Michaello Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 14:16
                            Wróżby się nie sprawdzają. Ten chłopaczek to oszust.
                            • Gość: wera Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: 95.108.66.* 25.08.13, 15:21
                              Mozecie mi powiedziec, dlaczego ten amator prowadzi te wieczory wrozb? Przeciez idzie tylko parsknac smiechem, tragedia. Sama ucze sie tarota i dzwonilam z ciekawosci do redakcji wrozbonline, co moglabym zrobic, zeby sie dostac na portal, jednak bardzo niemila wywyzszajaca sie pani powiedziala, ze oni zatrudniaja ludzi w srednim wieku z duzym doswiadczeniem, najlepiej 20 - letnim i z dyplomami, certyfikatami, swiadczeniami od klientow.
                              To ja sie pytam do diabla, co robi tam taki Michael? Uklady? Znajomosci?
                              Nawet jesli, ten czlowiek i tak robi z siebie posmiewisko, moja wrozba to byly same ogolniki, nic sie nie sprawdzilo!
                              • Gość: kinia Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 18:17
                                Ten cały Michael to jakieś nieporozumienie. Śmiech na sali!
                                • Gość: mmmm Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 19:46
                                  wróżbita czy modelinka?
                                  www.wybieg.pl/index.php?akcja=ugal_zobacz&sortuj=1&id_u=8076&gal_nr=8809&id_nr=91538
                              • Gość: frauline Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.flatbooster.com 26.08.13, 01:26
                                Kolejny model wśród wróżbitów. Kolejny wróżbita wśród modeli. Kolejny modny. Następny przystanek? Kosmika.

Gdyby faktycznie tak było, że wróżbyonline zatrudniają tylko osoby z powołaniem, darem, dyplomami, certyfikatami, to z portalu musiałby zniknąć pewnie z 80% doradców, jeśli nie więcej. To co stało się z tym portalem woła o pomstę do nieba. Kilka lat temu rzeczywiście było tak kilka solidnych osób z powołaniem. Co lepsze osoby zniknęły z portalu (pewnie sami odeszli), albo zepchnięto na margines. Widać, były nierentowne bo ludziom makaronu na uszy nie nawijali, albo nie chcieli być kojarzeni z takim szajsem. Czasem sobie luknę na tą tzw. wizję. Żenuła. Żenuła, jak niektórzy z potencjałem się stoczyli. Byli wszędzie skończyli na wrozbachonline.
                                Czasem mam wrażenie, że obecnie ten portal istnieje tylko dla wróżek i wróżbitów. żeby sobie sami wystawiali opinie, oglądali siebie nawzajem i krytykowali. uzależnione od wróżb wróżki dzwoniły do siebie i wysyłali smsy sprawdzjąc swoje możliwości. Dno.

Gość portalu: wera napisał(a):

> Mozecie mi powiedziec, dlaczego ten amator prowadzi te wieczory wrozb? Przeciez
                                > idzie tylko parsknac smiechem, tragedia. Sama ucze sie tarota i dzwonilam z ci
                                > ekawosci do redakcji wrozbonline, co moglabym zrobic, zeby sie dostac na portal
                                > , jednak bardzo niemila wywyzszajaca sie pani powiedziala, ze oni zatrudniaja l
                                > udzi w srednim wieku z duzym doswiadczeniem, najlepiej 20 - letnim i z dyplomam
                                > i, certyfikatami, swiadczeniami od klientow.
                                > To ja sie pytam do diabla, co robi tam taki Michael? Uklady? Znajomosci?
                                > Nawet jesli, ten czlowiek i tak robi z siebie posmiewisko, moja wrozba to byly
                                > same ogolniki, nic sie nie sprawdzilo!
                                • Gość: Wróżbita Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 11:09
                                  Ten doradca nie jest godny polecenia. Jest zwyczajnym oszustem. Nie ma pojęcia o znaczeniu kart. Wróżby się nie sprawdzają. Zwykły naciągacz!
    • Gość: kamilkaaa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.free.aero2.net.pl 05.09.13, 22:00
      Tak czytam te niektore komentarze osob rzekomo niezadowolonych i ktorym wrozba sie nie sprawdzila i az smiech mnie ogarnia. Co z tego, ze osoba mloda? To juz nie moze udzielac porad? A certyfikaty i kursy mozna zawsze odbyc. Widzieliscie jego papierki zeby sie wypowiadac? Zgadzam sie w 100% ze stwierdzeniem, ze nie mozna powiedziec, ze cos sie na pewno spelni. Przeciez jestesmy kowalami wlasnego losu i sami wplywamy na to co sie stanie, po drugie karty to nie jest wyrocznia. Podejrzewam, ze wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj w ogole nie korzystalo z porad tego Wrozbity, albo po prostu pisza jakies stare wyjadaczki za przeproszeniem, ktore zwyczajnie sa zazdrosne.
      • Gość: mawooo Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: 93.154.169.* 06.09.13, 10:38
        Ja na przyklad wole kiedy osoba w dosc mlodym wieku stawia mi karty bo ona jest bardziej otwarta i bardziej rozumie problemy mlodego czlowieka, niz na przyklad jakas wrozka po 40 czy 50-tce, ktora tylko wzdycha przez sluchawke i niemal nie zacznie mnie umoralniac. Od tego Pana naprawde emanuja duza empatia, nie ocenia, tylko szuka zrodla problemu, a to ze niektorzy sie nie zgadzaja z tym co mowi, bo chca slyszec to co sobie gdzies tam w glowie ubzdurali to juz ich sprawa. Mnie sie sprawdzilo wszystko jak dotad.
        • Gość: mi Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 17:45
          Ja sama znam osobiście Michała i wiem, że nie ma ukończonych żadnych kursów. Nawet jak mi stawiał karty nie miał racji. Żenada.
          • Gość: gość Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dsl.teksavvy.com 10.09.13, 08:46
            Michał to OSZUST!
    • Gość: Ola Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.13, 13:32
      Czy ktoś wie jak skontaktować się z tym doradcą?
      • Gość: Milka Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.13, 12:03
        Nie warto się z nim kontaktować. Ja się zawiodłam. Wróżba się nie sprawdziła. Michael jest doskonałym przykładem osoby, która chciała łatwo dorobić więc zaczęła stawiać karty. Smutne, że takie osoby nazywają się "doradcami życiowymi" :(
      • Gość: dasso Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.13, 10:56
        Wielka szkoda, ze wiekszosc negatywnych opinii a komentarzy jest pisana z tego samego adresu IP. Wystarczy zmienic login i pisac co slina na jezyk przyniesie. Ja sprawdzam zawsze nie tylko opinie i komentarze, ale takze adres z jakiego bylo to pisane, bo zdarza sie tak, ze firmy same sobie wystawiaja pozytywy czy tez jakies osoby, tu jest wrecz przeciwnie. Ktos kto bardzo nie lubi tego Pana chce mu wyraznie zaszkodzic wypisujac jak sie domyslam glupoty i podaje sie za rozne osoby.
        • Gość: wera Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: 95.108.66.* 20.09.13, 14:23
          W takim razie jedyne wytlumaczenie jest takie, ze popchnely go znajomosci.
          Nie rozumiem zatem, czemu odrzucono moje podanie na wrozbyonline i splawiono w tempie natychmiastowym, a gdy napomnialam, ze sa wrozbici w podobnym wieku, standardowe: co mnie to obchodzi a informacja udzielona byc nie moze a wszyscy maja kursy pokonczone.
          To jest gejusek w najgorszym tego slowa znaczeniu, nie zebym byla nietolerancyjna, chodzi o jego pozal sie boze prezencje, sposob wyslawiania sie i oczywiscie zerowa wiedze, ktora przeklada sie na sprawdzalnosc. Wiek nie ma tu nic do rzeczy, sa mlode osoby z darem, ale on? nie udalo mu sie pewnie w top model ( ano tak, to facet ), must be the music i mam talent, to odnalazla sie we wrozeniu, gwiazdunia.
          ZEBY SOBIE POZWOLIC NA GWIAZDORZENIE, TRZEBA MIEC KU TEMU PREDYSPOZYCJE!
          • Gość: wrozka do dasso. do wery. IP: *.edooxi.com 20.09.13, 19:21
            Do dasso.
            Mylisz pojęcia! IP to ciąg cyferek, a Ty uważasz, że IP to np. *.neoplus.adsl.tpnet.pl otóż to nazwa hosta, a nie IP. Nazwy hosta znaczy innymi słowy operator, u którego ktoś ma internet. Tysiące osób korzysta z neostrady tp, tysięce osób korzysta z vectry itp. itd. Więc zanim coś napiszesz, zastanów się kilka razy. A jeśli taka jesteś dociekliwa i sprawdzasz IP, to ok., ale na Boga zrozum różnice pomiędzy IP a nazwą hosta. IP to ciąg cyferek. Co ciekawe… niektóre sieci np. vectra mają takie samo IP dla całych dzielnic i nawet jeśli widisz ciąg cyferek na forum to nie są to wszystkie – kilka ostatnich jest ukrytych pod gwiazdką (*), a więc z teoretycznie tego samego IP może pisać dziesiątki osób. Więc albo ludziom mydlisz oczy, albo jesteś tempa, z przeproszeniem.
            Jeśli jesteś taka dociekliwa kto pisze opinie, to dociekaj tego też na wrozbachonline, na których wiele osób same sobie opinie wystawia. mają nieraz po pare kont jako klienci.

Do Wery.
            Wróżbici mnożą się jak muchy. Co większe clauny robią kariery, oczyszczają, nauczają, a tempe ludzie korzystają. Swój trafia na swego. Na wróżbachonline kursy mają pokończone wszyscy?????? Hahahahahahahahahaha, buhhahahahaha. Wróżby zeszły na psy. Przestój. Mały ruch. Bajzel. Plotki, ploteczki. Zawiść. Niedyskrecja. Co lepsze osoby dawno odeszły, widocznie sobie wywróżyły, że nie opłaca się włączać komputera żeby się zalogować. Szkoda pieniędzy wydanych na prąd.
          • Gość: maria Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 12:51
            Do pani wery- otóż szanowna damo,nie wiem jakie masz kwalifikacje i predyspozycje ,że masz pretensje i wątpliwości do tak wspaniałego wrózbity jakim jest pan Michael,korzystałam z różnych wróżbitów,tak ,z ciekawości i tylko pan Michael powiedział mi prawdę ,tak jak to jest naprawdę,bez owijania w bawełnę,ale ludzie lubią i chcą usłyszeć tylko to czego by sobie życzyli.To jeden z najlepszych doradców,ma po prostu dar ,bo oprócz fachowości widzi to jak jest naprawdę ,poza tym bardzo ciepły i emanuje życzliwością,lecz nie opowiada bajek.Ty pisałaśto we wrześniu a dzisiaj jest 01 .03 .1014 ale tylko on zna się na tym co robi.Dodam ,że nie znam go osobiście tylko kilka razy wrózyłam i dosłownie wszystko się sprawdziło,wcale nie były to miłe wiadoności ,ale w 100% prawdziw i za to go cenię.
    • Gość: gosc mam pytanko ?opdowiecie IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.13, 20:38
      korzystaliście może z wróżb Celiny Claude ma dosc dobre opinie ?sprawdza sie ?
      • Gość: gość Re: mam pytanko ?opdowiecie IP: *.euro-net.pl 23.09.13, 02:03
        Korzystałam jakies 2 lata temu, niestety jak kulą w płot. Nic się nie sprawdziło, choc Pani bardzo miła i pomocna.
    • tereska93 Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline 01.02.14, 13:40
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
      • Gość: Maria Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 19:36
        A ja uważam ,że własnie Michael jest bardzo dobrym wróżbitą,wrózyłam na wiosnę i przestrzegał mnie przed pewnym panem,niestety nie wzięłam sobie tego do serca ,teraz się sprawdziło,jeszcze wróżył mi 16 grudnia i dokładnie wyszło to co powiedział.Watpie,że robi coś na oko.Jest naprawdę dobry i ten drugi który wróżył z nim powiedział mi tak ,jak to wygląda.Wcale też nie kosztowało to 20 zł,a tylko 12 a więc prawieza darmo obszerna ,fachowa wróżba i nie obchodzi mnie jego orientacja seksualna,to jego sprawa.Jest jednym z najlepszych.Natomiast pani N.jednego dnia wrózyła mi małzeństwo a za miesiac rozstanie ,kompletna bzdura.
        • Gość: ulkaa Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 22:10
          Ja tez z czystym sumieniem polecam Pana Michaela. Wazne, ze mnie rowniez sie sprawdza, niektorzy po prostu nic nie robia zeby cos co wyszlo w kartach sie sprawdzilo tylko siedza i czekaja a pozniej maja pretensje. Chcialabym sie jakos niedlugo spotkac z nim na konsultacje osobista.
          • Gość: magda Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 22:15
            Tak ,całkowicie zgadzam się ,że to jeden z najbardziej godnych polecenia wrózbitów,jest konkretny,mówi prawdę a nie bajki lub to co ktoś chciałby usłyszeć.Widać,że jest do tego stworzony,to dar no i na pewno profesjonalizm,poza tym emanuje z niego ciepło ,życzliwość.Zawsze będę korzystać z jego wskazówek.
    • Gość: bronislaw Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.14, 22:37
      Ja z czystym sumieniem polecam p. Michaela, szczera prawda ikonkrety konkrety i jeszcze raz konkrety a o to wlasnie mi chodzilo, nie naciaga na kase jak inni. Polecam, warto, sami sie przekonajcie.
    • irona.sonata Re: Wróżbita Michael - wrozbyonline 24.04.23, 23:01
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka