Gość: niepa IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 10:38 Witam, czy ktoś korzystał z usług Pani Arlety? Krążą pogłoski, że to ta sama osoba co Magdalena Burlaga, dlatego się waham, pomimo tego, że wszystko co pisała było piekielnie trafione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gjm Re: wróżka Arleta IP: *.opera-mini.net 11.08.13, 11:17 Niestety ja swego czasu pisalam i z ta Arleta i Magda i niestety ale ip obu sa takie same co wiecej ip osob ktore je polecaja sa rowniez takie same. A to co ci napisala zastanow sie czy nie pisalas z kims na temat swojej sytuacji. Bo ta osoba uzywa wielu emaili i zbiera informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepa Re: wróżka Arleta IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 11:29 no właśnie to jest jedyną rzeczą, która mnie powstrzymuje... bo właśnie pisałam wcześniej z Magdą i ona znała niektóre szczegóły, ale na przykład mojej koleżance na temat zdrowia przepowiedziała absolutnie wszystko, a Magda nie miała o niczym pojęcia, ani żadna inna osoba polecająca ją/je. No i istnieje możliwość podpisania umowy z Panią Arletą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek Re: wróżka Arleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 08:33 korzystal ktoś jeszcze z Arlety?czy to Magdalena Burlaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjm Re: wróżka Arleta IP: *.opera-mini.net 14.08.13, 06:51 Mnie ta Arleta powiedziala dokladnie to samo o czym wiedziala Magda i nic pozatym. Okazalo sie ze to wszystko co mi Magda powiedziala a to samo Arleta to bzdury i klamstwa bo rzeczywistosc jest calkiem inna. Odpowiedz Link Zgłoś
3scorpion666 Re: wróżka Arleta 14.08.13, 18:50 dochodzę do wniosku, że większość wrózek ogłaszających się na forach, a nie zgadzających się na spotkanie osobiste - to ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepa Re: wróżka Arleta IP: 89.71.188.* 20.08.13, 14:59 OK, ale co Wy na to, że Pani Arleta zgodziła się na spotkanie osobiste (no i nie ogłasza się na forach...) + umowę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjm Re: wróżka Arleta IP: *.opera-mini.net 20.08.13, 16:26 To najpierw sie z nia spotkaj i podpisz umowe a potem dopiero zaplac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepa Re: wróżka Arleta IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 16:58 gjm, a Ty pisałeś/aś z Panią Arletą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka arleta Re: wróżka Arleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 14:03 z miłą chęcią umówiła bym się na spotkanie osobiste . mój numer telefonu osobisty wysle na poczte nie ogłaszam publicznie . arletka__100@wp.pl miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś