Dodaj do ulubionych

wróżka Arleta

IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 10:38
Witam, czy ktoś korzystał z usług Pani Arlety? Krążą pogłoski, że to ta sama osoba co Magdalena Burlaga, dlatego się waham, pomimo tego, że wszystko co pisała było piekielnie trafione.
Obserwuj wątek
    • Gość: gjm Re: wróżka Arleta IP: *.opera-mini.net 11.08.13, 11:17
      Niestety ja swego czasu pisalam i z ta Arleta i Magda i niestety ale ip obu sa takie same co wiecej ip osob ktore je polecaja sa rowniez takie same. A to co ci napisala zastanow sie czy nie pisalas z kims na temat swojej sytuacji. Bo ta osoba uzywa wielu emaili i zbiera informacje.
      • Gość: niepa Re: wróżka Arleta IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 11:29
        no właśnie to jest jedyną rzeczą, która mnie powstrzymuje... bo właśnie pisałam wcześniej z Magdą i ona znała niektóre szczegóły, ale na przykład mojej koleżance na temat zdrowia przepowiedziała absolutnie wszystko, a Magda nie miała o niczym pojęcia, ani żadna inna osoba polecająca ją/je. No i istnieje możliwość podpisania umowy z Panią Arletą...
    • Gość: smutasek Re: wróżka Arleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 08:33
      korzystal ktoś jeszcze z Arlety?czy to Magdalena Burlaga?
    • Gość: gjm Re: wróżka Arleta IP: *.opera-mini.net 14.08.13, 06:51
      Mnie ta Arleta powiedziala dokladnie to samo o czym wiedziala Magda i nic pozatym. Okazalo sie ze to wszystko co mi Magda powiedziala a to samo Arleta to bzdury i klamstwa bo rzeczywistosc jest calkiem inna.
      • 3scorpion666 Re: wróżka Arleta 14.08.13, 18:50
        dochodzę do wniosku, że większość wrózek ogłaszających się na forach, a nie zgadzających się na spotkanie osobiste - to ściema!
        • Gość: niepa Re: wróżka Arleta IP: 89.71.188.* 20.08.13, 14:59
          OK, ale co Wy na to, że Pani Arleta zgodziła się na spotkanie osobiste (no i nie ogłasza się na forach...) + umowę?
          • 3scorpion666 Re: wróżka Arleta 20.08.13, 15:16
            No to wielki plus dla niej!
            • Gość: gjm Re: wróżka Arleta IP: *.opera-mini.net 20.08.13, 16:26
              To najpierw sie z nia spotkaj i podpisz umowe a potem dopiero zaplac.
              • Gość: niepa Re: wróżka Arleta IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 16:58
                gjm, a Ty pisałeś/aś z Panią Arletą?
          • Gość: wróżka arleta Re: wróżka Arleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 14:03
            z miłą chęcią umówiła bym się na spotkanie osobiste . mój numer telefonu osobisty wysle na poczte nie ogłaszam publicznie . arletka__100@wp.pl miłego dnia :)
    • irona.sonata Re: wróżka Arleta 24.04.23, 22:25
      Ile dołożysz tyle wynik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka