Gość: Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:57 Co sadzisz o takim związku on: 17.11.78, ona 08.10.76.Serdecznie pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: Do Amatemi 04.08.04, 11:20 witaj Rafale:) nie moge powiedziec co sadze o zwiazku, nie znam nikogo z was a juz na pewno nie wiem jaki zwiazek tworzycie, bo to zalezy tylko od was. Kazdy z nas ma jakies predyspozycje, talenty, ale nie zawsze z nich korzysta. Np. Kaśka pięknie maluje ale nie czuje potrzeby do wykorzystywania swych zdolnosci. Para jest dopasowana ale jedna z osob twierdzi ze nie o to jej chodzilo, bo np. lubi meczyc sie w zwiazku:))) Mężczyzna: ma otworzyć sie na swiat duchowy, po to aby oczyscic swoje uczucia. Opiekun duchowy jest po to aby mu opmoc sie uwolnic od swoich uczuc, nieco zamrozonych. Kobieta: ma odnalezc prawdziwą siebie, dlatego zycie bedzie jej dostarczac mnostwa doswiadczen, aby umiala pozostac w tym zamęcie sobą. Ma dużo sily duzo energii, najlepiej dla niej gdyby sie wciaz ruszala ( dobra praca z przemieszczaniem sie:)))) Razem: macie otworzyc sie na dwie rozne energie, ty na zenska ona na meska. To jest poznawanie tej "innej" energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Do Amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:06 Dziękuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Amatemi IP: *.futuro.pl 04.08.04, 11:40 A co sądzisz o mnie 15.15.1974r=5? Dziękuję za wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi do Magdy 04.08.04, 12:02 pomijajac date urodzenia: teraz jest czas problemow, zwyklych codziennych doswiadczen wynikajacych z przeszlosci i z niepoddawania sie losowi. Zatrzymujesz energie zamiast puscic ją wolno, jest to zatrzymywanie czegos w pamieci, co przeszkadza i powoduje problemy, ale za zadne skarby ja tego nie zostawie:)))))))))) Z czego powstają napięcia. Azeby te napiecia puscily to nalezy poddac sie sobie, nie walczyc ze soba, isc za glosem serca i za glosem losu, uwierzyc w cuda, uwolnic sie, stac sie lekką jak motyl. Twoja dusza pragnie abys odnalazla prawdziwa siebie i zaczęła taką właśnie pokazywać innym. Komunikacja prawdziwego ja i otwarcie na swoje przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietawrozterce Re: do Amatemi IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 05.08.04, 11:56 Droga Amatemi proszę o kilka słow na mój temat, ur. 08.06.1956 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: do Amatemi 05.08.04, 15:19 przepraszam cie kobieto, ale mam totalny metlik wchodzac w twe energie. Za kazdym razem widze cos innego, nie moge sie skupic, ogolnie pomieszanie z poplataniem. Dzis sobie odpuszcze, sprobuje jak wroce, jesli jeszcze bedziesz chciala ode mnie uslyszec cokolwiek:) Pozdrawiam goraco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietawrozterce Re: do Amatemi IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 05.08.04, 17:09 oczywiście będę czekać pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietawrozterce Re: do Amatemi IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 15.08.04, 22:05 up Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi do kobiety:) 16.08.04, 13:27 witaj:) po dlugiej przerwie:) ogolnie z portrettu: duza energia, rownowaga zewnetrzna i wewnetrzna, duza potrzeba milosci w partnerstwie i w rodzinie. Ta rownowaga ktora ze soba przynioslas na swiat jest to rownowaga wytworzona przez ciebie sztucznie, tak aby w tym swiecie moc przezyc i nie zwariowac. Twoje zycie polega na zburzeniu twego swiata falszywych regul, zasad, struktur w celu uzyskania prawdziwej rownowagi. Jestes na etapie przemian, rozbijania falszywej struktury, ktora mialas wczesniej. Wylosowane na ten moment runy mowia o wielkim napieciu i potrzebie pozbycia sie go. W jaki sposob masz sie pozbyc tego: doswiadczenia przyjda same z zewnatrz, ktore spowoduja rozpuszczenie lodu w tobie ( otwarcie sie, wyjscie z zamkniecia) i zaskoczenie o co w zyciu chodzi:) Beata Odpowiedz Link Zgłoś